Apple

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.083 μηνύματα.
Στο δίλημμα samsung galaxy s25 ultra vs iphone 16 pro max ποιο θεωρείς καλυτερο?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Στο δίλημμα samsung galaxy s25 ultra vs iphone 16 pro max ποιο θεωρείς καλυτερο?

iPhone καθαρά γιατί είμαι Apple Fanboy.

Unboxholics

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.599 μηνύματα.
Samsung galaxy a54. Αν πσρω iphone θα ειναι η πρώτη φορά
Αυτο πρεπει να ειχε η μαμα μου. Ειχα παραγγειλει πριν μερες για μενα(αρχικα) το s23 plus. Τελικα της το εδωσα για δωρο και ειναι εκπληκτικο. Αν σε ψηνει να αλλαξεις σε iphone μια χαρα θα σε καλυψει. Και οι 2 συσκευες τοπ ειναι. Εγω επειδη ειμαι samsungακιας θα επαιρνα το s25 ultra γιατί δεν με ενθουσιάζουν τα apple.

theodle

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο theodle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 170 μηνύματα.
Αυτο πρεπει να ειχε η μαμα μου. Ειχα παραγγειλει πριν μερες για μενα(αρχικα) το s23 plus. Τελικα της το εδωσα για δωρο και ειναι εκπληκτικο. Αν σε ψηνει να αλλαξεις σε iphone μια χαρα θα σε καλυψει. Και οι 2 συσκευες τοπ ειναι. Εγω επειδη ειμαι samsungακιας θα επαιρνα το s25 ultra γιατί δεν με ενθουσιάζουν τα apple.
Ξέρεις τα Α54 έβγαλαν προβληματα στα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας και στο σήμα δικτύου. Αυτά διαβάζω παντου και αυτα μου κανει και εμενα τελευταία. Και σε αρκετό κόσμο

Unboxholics

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.599 μηνύματα.
Ξέρεις τα Α54 έβγαλαν προβληματα στα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας και στο σήμα δικτύου. Αυτά διαβάζω παντου και αυτα μου κανει και εμενα τελευταία. Και σε αρκετό κόσμο
Εγω προσπαθω να μην μπλεκω με τις Α σειρες. Καλυτερα πχ που λεει ο λογος να παρω μεταχειρισμενο S που λογικα θα ειναι τουμπανο. Δες διαφορα βιντεακια, πανε απο κοντα να τα δεις στο χερι διαβασε και κανα σχολιο απο ατομα που μπορει να ειχαν τα 2 κινητα(reddit) και επιλεγεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια