Baby Dance

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17,438 μηνύματα.
Δεν έχω δει την εκπομπή αλλά νομίζω ότι η παιδική ηλικία είναι ηλικία παιχνιδιού και είναι αρκετά αυτά που τα παιδιά κάνουν υποχρεωτικά ώστε να μην χρειάζονται άλλα που να μην έχουν την ανεμελιά του παιχνιδιού. Τα χόμπυ των παιδιών μπορούν να έχουν αυτή τη χρειά αν ο γονιός το επιλέξει. Οι δημόσιοι διαγωνισμοί όχι.
Συγγνώμη αλλά δεν νομίζω να υπάρχει μοντέρνα εκπαιδευτική θεωρία που να δέχεται την σκληρή "έκθεση" των παιδιών!
Και το χειρότερο δεν είναι για τα παιδιά που χάνουν αλλά για αυτά που νικούν, νομίζω. Αυτού που ξεκινά με τα χειροκροτήματα και η απορριψη θα έρθει αργότερα. Αυτού που θα πρέπει να καλύπτει συνεχώς προσδοκίες άλλων για να κρατηθεί στο ύψος του. Αυτού που είναι τόσο καλό σε κάτι που ακόμα δεν ξέρει αν το εκφράζει πραγματικά (ναι δεν είναι πάντα αυτό στο οποίο είμαστε ταλαντούχοι που μαλακώνει και την ψυχή μας) και όλα το σπρώχνουν να το ακολουθήσει, αυτού που η εικόνα του παγιώνεται τόσο που δεν μπορεί να "όρίζεται" σαν παιδί πλέον, ανοιχτό στις χιλιάδες μεταμορφώσεις που μπορεί το άλλο πρωΐ μπορεί να χτυπήσουν την πόρτα του.

Πολύ δύσκολη η παιδική ζωή με εμάς τους ενηλίκους και τα όνειρα μας.

πάρα πολύ καλή τοποθέτηση κι ομολογώ δεν τα είχα σκεφτεί όλα αυτά και πάλι ήμουν κατά.
Εγώ σκέφτηκα περισσότερο τα παιδάκια που απορρίπτονται... όμως η ζημία είναι επίσης μεγάλη για την παιδική ψυχή ακόμα και στα παιδιά που κερδίζουν...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top