Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Παρτε μουρη για ομορφαντρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ophelia
Διάσημο μέλος

Εγγυημένη αποτυχία...της τον έφαγε η Κέλυ!!

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Καλά να πάθει!!!

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

this dylan-kelly thing makes me sick![]()
σσσσ ..... μη σ' ακούσει η Φοίβη!

underwater
Περιβόητο μέλος

barbie_chr
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστωωωωω , γιατι δεν το ειδα.....
Α και παρεπιπτοντως εγω ειμαι με την Μπρεν...

το πάρτυ νομίζω ότι έγινε για την αποφυλάκιση του πατέρα του Ντύλαν.παιδια, μηπως μπορει κανεις να με ενημερωσει, τι εγινε τελως παντων σε εκεινο το αναθεματισμενο "παρτυ" που δεν πηγαν τα αδερφια Γουολς και η Μπρεντα ζηταγε κ συγγνωμη στον Ντυλαν που δεν πηγε? Γιατι εκανε παρτυ ο Ντυλαν κ τι εγινε εκει?
Ευχαριστωωωωω , γιατι δεν το ειδα.....
Α και παρεπιπτοντως εγω ειμαι με την Μπρεν...![]()
Η Κέλι πήγε στο πάρτυ, και κατέληξε να κάνει σεκς με τον Ντύλαν στην πισίνα

ps: η υπογραφή σου είναι υπερβολικά μεγάλη, πρέπει να την μικρύνεις

barbie_chr
Νεοφερμένο μέλος

το πάρτυ νομίζω ότι έγινε για την αποφυλάκιση του πατέρα του Ντύλαν.
Η Κέλι πήγε στο πάρτυ, και κατέληξε να κάνει σεκς με τον Ντύλαν στην πισίνα![]()
το κανανε? κριμα που εχασα τετοιο επεισοδειο... με τετοιεσ εξελιξεις!!!

underwater
Περιβόητο μέλος

μπορεί και να μην έκαναν, προφανώς δεν τους εδειξε να κάνουν σεξ, απλά το υπέθεσα.Βασικά δεν είδα το επεισόδιο με πάρτυ, αλλά αν θυμάμαι καλά δεν έκαναν σεξ, αλλά φασώθηκαν χοντρά. Η Κέλι υποτίθεται δεν του καθόταν αν δεν το έλεγαν πρώτα στην Μπρέντα.![]()
πρέπει να έχεις δίκιο πάντως
underwater
Περιβόητο μέλος

μπορεί και να μην έκαναν, προφανώς δεν τους εδειξε να κάνουν σεξ, απλά το υπέθεσα.
πρέπει να έχεις δίκιο πάντως
Μου αρέσει η σοβαρότητα που απαντάς βρε.

Τι έπαιξε σήμερα? Δεν είδα.
ioanna283
Εκκολαπτόμενο μέλος

vamos Μπρέντα,μη μασάς...χαχαχαχα

ioanna283
Εκκολαπτόμενο μέλος

εμένα από όλους αυτούς τους τζάμπα-μάγκες του σίριαλ,μου άρεσε πιο πολύ ο Μπράντον.μέτριος σαν εμφάνιση,κι ολίγον τι χαλβαδάκος(!!!) αλλά είναι το κλασικόοο καλόοο παιδίιι..παιδί για σπίτι... χεχε

ΥΓ.καλέ τι με έχει πιάσει σήμερα αυτή η κουτσομπολίστικη διάθεση..άααπαπααα...χαχαχα

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Τουλάχιστον εγώ αυτό το επεισόδιο πρόλαβα να δω..

A, να σας πω... είδε κανείς το καινούριο "90210"? Το κατεβάζω τώρα αλλά μιας και έχει τα 21 γραμμάρια η ΝΕΤ μάλλον δεν θα το δω...
Το είδε κανείς? Πώς σας φάνηκε?
underwater
Περιβόητο μέλος

ήταν το επεισόδιο που πέθανε ο μπαμπάς του Dylan, πήγε και έμεινε στους Walsh και η Κέλλυ έκανε σα βλαμμένη ["αχ, δεν ξέρω τι να του πω"... "Αχ, καλή μου Ντόνα μένει στο ίδιο σπίτι με την Μπρέντα"... αι μωρή βλαμμένη πατέρα έχασε τα γκομενικά εξακολουθούν να σε νοιάζουν εσένα??]...κα ι που μετά ο ντύλαν έμαθε ότι ο μπαμπάς του "was a good guy" από τους τύπους στο fbi.
Τουλάχιστον εγώ αυτό το επεισόδιο πρόλαβα να δω..
A, να σας πω... είδε κανείς το καινούριο "90210"? Το κατεβάζω τώρα αλλά μιας και έχει τα 21 γραμμάρια η ΝΕΤ μάλλον δεν θα το δω...
Το είδε κανείς? Πώς σας φάνηκε?
Πολύ χαζογκόμενα η Κέλι!

Youki
Πολύ δραστήριο μέλος

Που? Ποτε?
barbie_chr
Νεοφερμένο μέλος

Κι εγω σκοπευω να το δω... δηλαδη το εχω βρει, αλλα δεν το εχω δει ακομα... Αν μοιαζει και με το OC που μου αρεσε πολυυυ, νομιζω θα ειναι καλο (για τα γουστα μου τουλαχ.) Παντως νομιζω αν δει κανεις 2-3 επισοδεια απο καποια ξενη σειρα, τετοιου ειδους σαν αυτες που κυκλοφορουν απειρες τωρα (αμερικανικη-κλασσικη κλπ), αρκουν για να..."εθιστει!!"Είδα το νέο... Χμ, τι να πω. Θα φανεί, κατ' αρχήν μου θύμισε πολύ OC California, αλλά χαλαρά!![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.