barbie_chr
Νεοφερμένο μέλος

αχχχ...
ευχαριστω πολυ Phoebe μου, παντως...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

ρε ειναι τοοοσο κριμα που θα το κοψουν... Αλλο ενα ξενο (κ οχι μονο) σηριαλ που δεν ολοκληρωνεται στην ελληνικη τηλεοραση ! (καλα παλια θα ειχε ολοκληρωθει, αλλα εγω ειμαι μικρουλα κ δε το χα δει... και τωρα μας αφηνουν στα κρυα του λουτρου?) και μετα μας λενε οτι η πειρατεια σκοτωνει..
αχχχ...
ευχαριστω πολυ Phoebe μου, παντως...
Πάντως ο Alpha κάτι έχει πάθει με τις παλιές σειρές! Χθες βράδυ έδειξε επεισόδιο από τον πρώτο (ή μήπως ήταν ο δευτερος; ) κύκλο! Όταν η Κάρυ είχε απαίσιο μαλλί και γνώρισε τον Big!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
barbie_chr
Νεοφερμένο μέλος

Ναι... βασικα ηταν ολες τους τοοοσο παρακμιακες!!! χαχα!!Πάντως ο Alpha κάτι έχει πάθει με τις παλιές σειρές! Χθες βράδυ έδειξε επεισόδιο από τον πρώτο (ή μήπως ήταν ο δευτερος; ) κύκλο! Όταν η Κάρυ είχε απαίσιο μαλλί και γνώρισε τον Big!

Youki
Πολύ δραστήριο μέλος

barbie_chr
Νεοφερμένο μέλος

ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟΟΟ...
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

καλέ... σε αυτή τη σαιζόν είναι όλες πολύ άσχημες!!! (ναι Phoebe AKOMA και η Κέλλυ !!!

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

το πέτυχα τυχαία το Σάββατο...
καλέ... σε αυτή τη σαιζόν είναι όλες πολύ άσχημες!!! (ναι Phoebe AKOMA και η Κέλλυ !!!)
Δεν το έχω δει και δεν μπορώ να έχω άποψη (αλλά σιγά μην είναι άσχημη

Θα τρέξω σήμερα σπίτι για να το προλάβω για να μπορέσω να πω!

barbie_chr
Νεοφερμένο μέλος

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Σε αυτά τα επεισόδια παίζει και ο psychoΡέι αλλά ρε γαμώτο δεν τα προλαβαίνω!

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Εγώ δεν προλαβαίνω πλέον, αλλά όταν είμαι σπίτι εκείνη την ώρα σίγουρα θα το δω! Αυτές τις μέρες είναι στα επεισόδια που η Άντρεα απατάει τον Τζέσι με έναν άλλο γιατρό και χθες πήγε να το σκάσει μαζί του, παρατώντας άντρα και παιδί!

Το καινούργιο το βλέπω όποτε θυμηθώ να κατεβάσω τα επεισόδια του και μπορώ να πω οτι όσο πιο πολύ το βλέπω τόσο πιο πολύ μου αρέσει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Τη Βάλερυ τη θεωρώ πρότυπο γυναίκας. Αν ήμουν άντρας δηλαδή αυτήν θα ήθελα forever.
![]()
Xαζογκόμενα, ωστόσο με ιδανικό στήθος. Δεν μας δίνετε και καμμιά φώτο σε μας τους αμύητους τηλεοπτικά ποιά είναι η Μπρέντα και ποιά η Κέλυ ; Πώς θα απαντήσουμε στην δημοσκόπηση ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kelly
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Brenda
![]()
Kelly
![]()
Αααα αυτές είναι ;; Τις έχω δει παλιότερα. H δεύτερη πολύ καλύτερη φυσικά. Η πρώτη είναι κακή φωτογραφία, την αδικεί.
underwater
Περιβόητο μέλος

Brenda
![]()
Kelly
![]()
Himela διαμαρτύρομαι! Η συγκεκριμένη φωτό αποτελεί συκοφαντική δυσφήμιση της Brenda. Και για να μην ξεχνιόμαστε, Brenda is the best.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.