Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:24 Η Νηρηίς έγραψε: #41 10-09-12 00:24 Soft Kitty Warm kitty Little ball of fur Happy kitty Sleepy Kitty Purr Purr Purr... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουλάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bernadette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 247 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:57 Η Πουλάκι έγραψε: #42 15-09-12 14:57 Λατρεύουμε το The Big Bang Theory, best series ever! Πέρα από τον Sheldon, έχω μεγάλη λατρεία για τον Howard. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 15:37 Ο Αντικειμενικός: #43 03-05-14 15:37 H αγαπημενη μου σειρα. Εννοείται οτι μου αρέσει ο Cooper. Α σε λίγη ώρα το έχει θα πάω να το δω. Bazinka Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 16:40 Ο g1wrg0s έγραψε: #44 03-05-14 16:40 τα εχω δει ολα, πλεον ομως πιστευω οτι ειναι το ιδιο χιουμορακι σε σημειο να μη γελαω ουτε μια στιγμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Soft Kitty Warm kitty Little ball of fur Happy kitty Sleepy Kitty Purr Purr Purr... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουλάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bernadette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 247 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:57 Η Πουλάκι έγραψε: #42 15-09-12 14:57 Λατρεύουμε το The Big Bang Theory, best series ever! Πέρα από τον Sheldon, έχω μεγάλη λατρεία για τον Howard. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 15:37 Ο Αντικειμενικός: #43 03-05-14 15:37 H αγαπημενη μου σειρα. Εννοείται οτι μου αρέσει ο Cooper. Α σε λίγη ώρα το έχει θα πάω να το δω. Bazinka Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 16:40 Ο g1wrg0s έγραψε: #44 03-05-14 16:40 τα εχω δει ολα, πλεον ομως πιστευω οτι ειναι το ιδιο χιουμορακι σε σημειο να μη γελαω ουτε μια στιγμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λατρεύουμε το The Big Bang Theory, best series ever! Πέρα από τον Sheldon, έχω μεγάλη λατρεία για τον Howard. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 15:37 Ο Αντικειμενικός: #43 03-05-14 15:37 H αγαπημενη μου σειρα. Εννοείται οτι μου αρέσει ο Cooper. Α σε λίγη ώρα το έχει θα πάω να το δω. Bazinka Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 16:40 Ο g1wrg0s έγραψε: #44 03-05-14 16:40 τα εχω δει ολα, πλεον ομως πιστευω οτι ειναι το ιδιο χιουμορακι σε σημειο να μη γελαω ουτε μια στιγμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
H αγαπημενη μου σειρα. Εννοείται οτι μου αρέσει ο Cooper. Α σε λίγη ώρα το έχει θα πάω να το δω. Bazinka Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 16:40 Ο g1wrg0s έγραψε: #44 03-05-14 16:40 τα εχω δει ολα, πλεον ομως πιστευω οτι ειναι το ιδιο χιουμορακι σε σημειο να μη γελαω ουτε μια στιγμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τα εχω δει ολα, πλεον ομως πιστευω οτι ειναι το ιδιο χιουμορακι σε σημειο να μη γελαω ουτε μια στιγμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.