Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.

03-12-20

00:23
Ο Μεγάλος Καυγάς πρέπει να λέγεται το παιχνίδι
Είχα λίγες μέρες να δω Big Brother, πως κατάντησαν έτσι 

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.

08-12-20

09:18
Έβαλα δημοσκόπηση!
Ψηφίστε ποιον θέλετε νικητή, όχι ποιος νομίζετε ότι θα κερδίσει!
@fockos @akikos @Volkswagen Fan και λοιποί πιστοί, ψηφίστε!
Ψηφίστε ποιον θέλετε νικητή, όχι ποιος νομίζετε ότι θα κερδίσει!

@fockos @akikos @Volkswagen Fan και λοιποί πιστοί, ψηφίστε!
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

08-12-20

10:48
Δεν ξέρω. Έχω καιρό να το δω. Ψηφίζω Πυργίδη.
Scandal
Διαχειριστής

08-12-20

21:38
Θα έχουμε διπλή αποχώρηση στον ημιτελικό αυτής της Παρασκευής
Ο μεγάλος τελικός Παρασκευή 18 του μήνα!

fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

08-12-20

21:58
Η Άννα Μαρια θα νικήσει δεδομένο. Παίζει μονη της
Scandal
Διαχειριστής

08-12-20

22:00
Στη διπλή αποχώρηση θα φύγουν Σοφία και Γρηγόρης, πιστεύω 

Scandal
Διαχειριστής

09-12-20

15:17
Πως σας φάνηκε η μεταστροφή του Θέμη ενάντια στη Σοφία και το ξαφνικό του κολλητιλίκι με την Άννα - Μαρία και χαχαχα και χουχουχου;
Εμένα μου φαίνεται ξεκάθαρο ότι πάει με το μπούγιο μόλις αντιλήφθηκε ότι το σπίτι γυρνάει ενάντια στη Σοφία κι ο Θέμης γενικά δεν θέλει να είναι στους απόκληρους του σπιτιού (όπως ήταν κάποτε η Α. Μ. ). Πολύ δήθεν αντίδραση και θα του το χτυπήσει η Ντίντι σήμερα στο βίντεο.
Ο Θέμης που έλεγε την Άννα - Μαρία θέατρο κι ένα σωρό άλλα στο δωμάτιο επικοινωνίας, ξαφνικά γίνανε φιλενάδες. Γελάνε και οι πέτρες!
Εμένα μου φαίνεται ξεκάθαρο ότι πάει με το μπούγιο μόλις αντιλήφθηκε ότι το σπίτι γυρνάει ενάντια στη Σοφία κι ο Θέμης γενικά δεν θέλει να είναι στους απόκληρους του σπιτιού (όπως ήταν κάποτε η Α. Μ. ). Πολύ δήθεν αντίδραση και θα του το χτυπήσει η Ντίντι σήμερα στο βίντεο.
Ο Θέμης που έλεγε την Άννα - Μαρία θέατρο κι ένα σωρό άλλα στο δωμάτιο επικοινωνίας, ξαφνικά γίνανε φιλενάδες. Γελάνε και οι πέτρες!

Scandal
Διαχειριστής

17-12-20

19:43
Αύριο ο μεγάλος τελικός!
Είμαι στο να ψηφίσω μεταξύ Άννας - Μαρίας και Ζακ. Θα το αποφασίσω αύριο!
ΥΓ: Το παράχεσε με τους θεατρινισμούς στα τελευταία επεισόδιο η Άννα - Μαρία. Κανόνισε κακομοίρα μου να χάσεις τα 100k την τελευταία στιγμή
Είμαι στο να ψηφίσω μεταξύ Άννας - Μαρίας και Ζακ. Θα το αποφασίσω αύριο!
ΥΓ: Το παράχεσε με τους θεατρινισμούς στα τελευταία επεισόδιο η Άννα - Μαρία. Κανόνισε κακομοίρα μου να χάσεις τα 100k την τελευταία στιγμή

Scandal
Διαχειριστής

18-12-20

22:12
Ο Γρηγόρης αποχώρησε (αναμενόμενο).
Πιστεύω η τελική μάχη θα είναι σε Άννα - Μαρία και Σοφία (κι όχι με Πυργίδη), τελικά.
Πιστεύω η τελική μάχη θα είναι σε Άννα - Μαρία και Σοφία (κι όχι με Πυργίδη), τελικά.
fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

19-12-20

00:57
Μπράβο σου το μαντεψες ο τελικός νικητής ητσν αναμενόμενος αλλα ο δεύτερος ήθελε μαγκια για να τον προβλέψεις ...Ο Γρηγόρης αποχώρησε (αναμενόμενο).
τωρα ας ετοιμαστούμε για survivor.
η Άννα Μαρια ρεσιταλ νικήτρια του big brother της νέας εποχής. μπραβο της.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

19-12-20

09:10
Απορώ πως πέρασε ψυχιατρική εξέταση για να συμμετέχει στο ριάλιτι η νικήτρια.
Scandal
Διαχειριστής

19-12-20

14:11
Το σήκωσε! 

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

19-12-20

14:14
Τα καταφερε!Μπραβο της!Αντε και σε καλη μερια!
να χουμε τυχη και οι υπολοιποι

να χουμε τυχη και οι υπολοιποι

Scandal
Διαχειριστής

19-12-20

14:36
Γιατί, τι είδους ψυχιατρικές εξετάσεις περνάνε για να μπούνε; Τίποτα σε στυλ απάντηση σε ερωτηματολόγιο: έχετε σκεφτεί τις τελευταίες 15 μέρες να σφάξετε το γείτονα;Απορώ πως πέρασε ψυχιατρική εξέταση για να συμμετέχει στο ριάλιτι η νικήτρια.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ilma
- Memetchi
- User2350
- charmander
- harry akritas
- Scandal
- American Economist
- Anastasius4B
- fockos
- jj!
- Athens2002
- ΘανάσοςG4
- Libertus
- New member
- SweetGirl
- edweimaste
- Κλημεντίνη
- Unseen skygge
- hirasawayui
- orchidea
- gwgw_5
- VforVendetta
- Meow
- betonieras
- Αλκης Κ.
- T C
- Joji
- chris2799
- tslef8
- Αντικειμενικός
- Angelo27
- Dimitris9
- Έμμα
- Vold
- fretoe
- JohnGreek
- giannhs2001
- Snoopy Doo
- kogba
- eukleidhs1821
- Εχέμυθη
- Jocaste
- grtt
- McManus
- CiNeFiL
- JoeDon
- Viedo
- Stefanosxios
- Ryuzaki
- Μαυρίκιος
- Mhtrogoal
- Griff
- Βλα
- fmarulezkd
- Glorious12
- Maraki4you
- den antexw allh apotyxia
- uni77
- kiyoshi
- johnsala
- jimis2001
- Psychologist
- athinouli
- iminspain
- Serotonin
- azula
- ag97
- Πα.Κ
- Θανασης Α.
- Konstantinos_m
- fay01
- Unboxholics
- Στεφανος56
- kauphy
- Johnny15
- prinCess.
- semi
- Pipitsa
- MarilynSt
- Rene2004
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.