Όπως σου είπα καλή μου Ισι, η Αφρική είναι η πιο εύφορη ήπειρος και, ελάχιστα κατοικημένη, σε σύγκριση με άλλες και με το μέγεθός της. Η παροχή μέσων στους Αφρικανούς για να αναπτυχθούν γεωργικοκτηοντροφικά, θα τους είχαν κάνει αυτάρκεις, πολιτισμένους και με αρκετά λεφτά να αγοράζουν όσα προφυλακτικά θέλουνε, εδώ και χρόνια.
Η υποκρισία λοιπόν καλά κρατεί, και όπόιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα χιλιάδες χρόνια κοσκινίζει. Η αγαπημένη διασκέδαση μερικών πλούσιων που καταστρέφουν τον πλανήτη είναι πλέον σήμερα, που έχουν πια τόσο πολά λεφτά και ανέσεις που η Μαρία Αντουανέτα ούτε θα τα ονειρευόταν, το να διασκεδάζουν με τις αξίες που διέλυσαν. Κοροιδεύοντας τες, παριστάνοντας τάχα τους αντιπροσώπους τους. Σαν αν βιάζω εγώ μια γυναίκα και κάθε τόσο να της λέω "σ'αγαπώ, πίστεψέ το, πές μου πως με πιστεύεις,πως μ'αγαπάς κι εσύ". Δεν είναι χοντρά αρρωστημένο;
Δεν φτάνει που έχουμε τον πόνο μας, που όλος ο πλανήτης χορεύει μες το ψέμα, έχουμε και τους τύποιυς σαν τον Γκέιτς να μας κοροιδεύουν κι απο πάνω χαρίζοντας προφυλακτικά στους Αφρικανούς όταν το άτομο έχει 59 δις δολάρια περιουσία!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.