fockos
Επιφανές μέλος

Μια Μαύρη Παρασκευή για μία ακόμη φορά πλησιάζει... εδώ λέμε για τις αγορές που θα κάνουμε σε αυτή την γιορτή των αγορών.
Τι σκοπεύετε να αγοράσετε λοιπόν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος

Σε αυτό το black friday παιδιά θέλω να αγοράσω

1) Φωτογραφική μηχανή (προσανατολίζομαι στην G7X)

2) iPAD PRO με το στυλό για να ζωγραφίζω

3) macbook air (αν βρω καμιά καλή προσφορά θα το τσιμπήσω)

4) Ένα οφθαλμοσκόπιο :/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής

Εγώ δεν θα ψωνίσω τίποτα, είμαι πλήρης από ψηφιακά προιόντα. Αλλά αν είχα λεφτά θα έπαιρνα ένα καλό laser πολυμηχάνημα (έχω βάλει στο μάτι το HP LaserJet M479fdw γιατί τελευταία έχουν ανέβει οι απαιτήσεις σε εκτυπώσεις και από την άλλη το αντίστοιχο καλό HP Inkjet που έχω έπαθε πρόβλημα και σε συνεχόμενες εκτυπώσεις κάνει γραμμές.
Σήμερα πήρα αυτά τα παπούτσια πάντως, δεν περίμενα την black friday

Unseen skygge
Πολύ δραστήριο μέλος

Σήμερα το Public ανακοινώνει τις υπερπροσφορές το αύριο το Plaisio, ενώ για τους λάτρεις των ηλεκτρονικών αγορών μην ξεχνάμε την πλατφόρμα skroutz ενώ για αυτούς που δε πιστεύουν στο black friday στην Ελλάδα έχουμε και το Αγγλικό, Γερμανικό amazon.
Σε αυτό το black friday παιδιά θέλω να αγοράσω
1) Φωτογραφική μηχανή (προσανατολίζομαι στην G7X)
![]()
2) iPAD PRO με το στυλό για να ζωγραφίζω
![]()
![]()
4) Ένα οφθαλμοσκόπιο :/
![]()
Ποιες υπερπροσφορες μωρέ; Το ακούω και συγχυζομαι. 25% (που μακάρι να το έφταναν στα μισά όχι σε όλα τα προϊόντα) είναι απλή έκπτωση. Υπερπροσφορά είναι έκπτωση πάνω από 60% μην τρελαθουμε.
Scandal
Διαχειριστής

Αλλά όσο περνάνε τα χρόνια, έχω μια εντύπωση ότι τείνουμε να παίρνουμε, κι εδώ στην Ελλάδα πιο σοβαρά την black friday.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Εγώ μάλλον θα κόψω κίνηση αν παίξει κάνα καλό κουπόνι myprotein και ίσως πάρω και κάνα καλό course αν βγει στο σφυρί (κι αν ευθυγραμμιστούν οι πλανήτες και το συνδιάσω με training budget το 0 είναι 300% φθηνότερο απ' το 300 όπως έλεγε κάποια)
πέρσι έδωσα 13 ευρώ για 3ετή συνδρομή vpn κι ακόμα δεν το χω χρησιμοποιήσει

_Σταύρος_
Δραστήριο μέλος

Τώρα για τα ηλεκτρονικά με τις ψευδοεκπτώσεις και την στοκαρία που θέλουν να ξεφορτωθούν, δεν ασχολούμαι καν

fockos
Επιφανές μέλος

gaming pc
https://www.mediamarkt.gr/el/produc...ssd-1tb-hdd-geforce-gtx-1660-6gb-1228955.html
μόλις 800 ευρώ :O

Όποιος θελει ας προλάβει. Πέρσι πήρα αντιστοιχο μηχάνημα στα public στο οποίο πρόλαβα το τελευταίο εκθεσιακό κομμάτι που το τσίμπησα με έκπτωση αλλα 100 ευρώ....
όταν ψαχτούμε βρίσκουμε υπερπροσφορές αλλά θέλει προσοχή για να τις προλάβετε.
σε 1 ώρα περίπου περιμένουμε την λίστα του Public παιδιά, ενώ αύριο παίρνει την μπάλα ένας άλλος μεγάλος παίχτης το πλαίσιο.
fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος

Unseen skygge
Πολύ δραστήριο μέλος

Ta mediamarkt άρχισαν τον χωρό τον υπερπροσφορών με
gaminc pc
https://www.mediamarkt.gr/el/product/_hp-pavilion-gaming-tg01-0017nv-amd-ryzen-5-3600-16gb-256gb-ssd-1tb-hdd-geforce-gtx-1660-6gb-1228955.html
μόλις 800 ευρώ :O
![]()
Όποιος θελει ας προλάβει. Πέρσι πήρα αντιστοιχο μηχάνημα στα public στο οποίο πρόλαβα το τελευταίο εκθεσιακό κομμάτι που το τσίμπησα με έκπτωση αλλα 100 ευρώ....
όταν ψαχτούμε βρίσκουμε υπερπροσφορές αλλά θέλει προσοχή για να τις προλάβετε.
σε 1 ώρα περίπου περιμένουμε την λίστα του Public παιδιά, ενώ αύριο παίρνει την μπάλα ένας άλλος μεγάλος παίχτης το πλαίσιο.
Η υπερπροσφορά είναι το 30%; Αυτό δηλαδή είναι ότι καλύτερο μπορεί να κάνει από προσφορές η mediamarkt; Οκ cringe
fockos
Επιφανές μέλος

το Public
το μαγαζί που έφερε το black friday στην Ελλάδα μόλις έβγαλε τις υπερπροσφορές του

εντόπισα ένα Laptop διαμάντι

https://www.public.gr/product/lapto...orce-gtx-1050-3gb-17-cd0025nv/prod10238577pp/

ενώ έχουμε σε καλή τιμή την παλιά έκδοσης της αγαπημένης compact compact κάμερα του Ευτύχη Μπλέτσα την RX100

https://www.public.gr/product/sony-cyber-shot-dsc-rx100-mayro/prod3060009pp/
η κάμερα είναι φοβερή αλλά είναι πολύ παλιά συνεπώς δεν την θεωρώ υπερπροσφορα αν και οποιος την τσμπήσει δε θα το μετανιώσει παιδιά.
Αν και ενδιαφέρομαι για κάμερα προτιμώ την gx7 της canon η οποία δεν βγήκε σε προσφορά.
akikos
Επιφανές μέλος

Πολύ καλή προσφορά αυτή του fockou. Όποιος θέλει pc μπορεί να το τσιμπήσει.Η υπερπροσφορά είναι το 30%; Αυτό δηλαδή είναι ότι καλύτερο μπορεί να κάνει από προσφορές η mediamarkt; Οκ cringe
Μαζί με το άιφουν, άιπαντ και το μακμπουκ, αν πετύχω και αυτό με 10-15% εκπτωση το χτυπάω αμέσως!
![]()
Είναι βάση ενός άξονα που είναι κατασκευασμένη για να αντέχει την νέα οθόνη της apple που κάνει 5000 ευρώ. Ζυγίζει 7,5 kg. Όσο και να έχει πέσει κράξιμο αν τη κρατά σταθερή και μπορεί να τη περιστρέφει ομαλά αξίζει τα λεφτά της. Μόλις κυκλοφορήσει και βγουν τα πρώτα review η apple θα κλείσει στόματα.
To public απογοήτευση.
fockos
Επιφανές μέλος

https://www.mediamarkt.gr/el/produc...ssd-geforce-gtx-1650-4gb-full-hd-1226618.html

699 ευρώ παιδιά

απογοητευση τα Public απέναντι στα Mediamarkt
akikos
Επιφανές μέλος

![]()
Το MacBook Air δεν έχει λόγω ύπαρξης. Με λίγα λεφτά παραπάνω παίρνεις το MacBook Pro 2019
https://www.skroutz.gr/s/19519102/Apple-MacBook-Pro-13-3-i5-8257U-8GB-128GB-with-Touch-Bar-2019.html
Nelliel
Περιβόητο μέλος

Ηδη εδω ειμαστε σε black friday week εκπτωσεις και τσιμπησα μια φορητη οθονη thinkvision M14. Την παρασκευη θα παρω μερικα google nest mini (θα τα ριξουν στην μιση τιμη). Θα κρατησω ενα για εμενα και τα υπολοιπα θα ειναι δωρα.
Απο ηλεκτρονικα δεν εχω να παρω πολλα πραγματα. Μονο smart πριζες και λαμπες χρειαζομαι και ενα ασυρματο ποντικι.
Απο το disney store θελω να παρω κουπες με τον chip αν τις βγαλουν σε προσφορα.
Εχω παρει αδεια την Παρασκευη αλλα δεν ξερω αν θα παω για ψωνια περα απο αυτα που θελω να αγορασω τα οποια θα παραγγειλω μεσω internet απο το βραδυ για να μην τρεχω την επομενη. Να πω την αληθεια δεν μου αρεσει αυτος ο χαμος που γινεται στα μαγαζια και η πολυκοσμια. Οι περισσοτερες προσφορες δεν ειναι καν προσφορες. Δηλαδη ειναι, αλλα τετοιες τιμες μπορεις να πετυχεις και στις εβδομαδιαιες προσφορες οποιαδηποτε στιγμη του χρονου, οποτε δεν αξιζει το τρεξιμο.
Η lenovo εχει πολυ καλες προσφορες στα thinkpads αλλα το thinkpad μου ακομα αντεχει, οποτε αναβαθμιση μαλλον θα κανω του χρονου.
fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος

Unseen skygge
Πολύ δραστήριο μέλος

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Μία καλή μεγάλη βαλίτσα θέλω να πάρω αλλά: 1ον Παρασκευή θα είμαι εκτός Μπρατισλάβας και δεύτερον επειδή επιστρέφω σχετικά σύντομα Ελλάδα αν την παραγγείλω μέσω ίντερνετ δε ξέρω αν θα φτάσει στην ώρα της πρίν φύγω ή θα τους έρθει μετά :Ρ
Δε θα μπορούσες να την παραγγείλεις και η αποστολή να γίνει απ'ευθειας Ελλάδα ;

Δε θα μπορούσες να την παραγγείλεις και η αποστολή να γίνει απ'ευθειας Ελλάδα ;
Ναι γίνεται και αυτό απλά θέλω να Την πάρω μαζί μου και απο Σλοβακία Ελλάδα, κυρίως για να χωρέσουν τα δώρα και τα κρασιά που θα φέρω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.