Black Friday 2022 - 25 Νοεμβρίου

plus i bo?

Νεοφερμένος

Ο plus i bo? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Αξίζει?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Screenshot_2022-11-20-15-55-35-491_com.android.chrome.jpg
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,837 μηνύματα.
Καλά στην Αμερική αυτή η μέρα για τους εργαζόμενους είναι εφιάλτης. Εκεί μιλάμε για πραγματικές προσφορές και όχι τούτο δω το χάλι. Μερικά βίντεο βλέπεις και φρικαρεις. Νομίζεις ότι ήρθε η αποκάλυψη. Παλαιόθεν μια κυρία είχε βγάλει και σπρέι πιπεριού και ψεκαζε τους πάντες για να πάρει αυτό που θέλει. Ξύλο πέφτει, βρισιές. Να βλέπεις 20 άτομα να κοπανιούνται και να τραβάνε ένα κουτί PS5 ας πούμε. Πραγματικός χαμός.

Ενός λεπτού σιγή για τους ήρωες εργαζόμενους.
 

fmarulezkd

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει απο Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,775 μηνύματα.
Εγώ θέλω να πάρω καινούργιο gaming pc μέχρι μέσα Φεβρουαρίου. Έχω διαλλέξει τα κομμάτια και απλα κάνω τρακινγκ τις τιμές μέχρι να βγει κάτι καλό, οπότε είχα/έχω μεγάλες προσδοκίες για μπλακ/σαιμπερ/χριστούγεννα. Αν δε βγει, απλά θα τα πάρω σε οποια τιμή είναι όταν πέσει το μηνιάτικο του Φλεβάρη. Πέρα από αυτά, η λίστα έχει ένα σετ ιαπωνικά μαχαίρια και μια μεταξωτή παπλωματοθήκη.


Η πιο πετυχημένη αγορά ήταν το μηχανικό πληκτρολόγιο (corsair k70 rapidfire, ~78Ε) σε πραγματικό black friday deal (-60% από την αρχική, -40% από την χαμηλότερη που έχει παιχτεί). Σε παρόμοια φάση πέτυχα και ποντικί. Αυτά ήταν τα highlights.

1669472967288.png


Μετά βρήκα το κουτί σε μια αποδεκτή έκπτωση, αλλά τίποτα το αξιόλογο και τα ανεμιστηράκια κοντά στο ιστορικό χαμηλό τους (εποχές προ πληθωρισμού). Βρήκα και το τροφοδοτικό σε πολύ καλή τιμή, το οποίο θα χτυπήσω τη Δευτέρα, αν δε βγει κάτι καλύτερο.

Εν τέλη χθες βράδυ βγήκε και το σετ με τα μαχαίρια στην χαμηλότερη τιμή τους έβερ (που και πάλι μόνο -25% είναι). Τίμια έκπτωση, αλλά και πάλι όχι black friday level. Το είδα ενώ άρχιζα γκειμ στο λολ και είπα θα τα πάρω μόλις τελειώσω, γιατί ποιος στον πεο σταμπαρει ιαπωνικά κουζινομάχαιρα Παρασκευή μεσάνυχτα; Στα 30 λεπτά που πέρασαν, είχαν ξεπουλήσει. Είχαν βγάλει στο καπάκι το σετ με τα 5 μαχαίρια, το οποίο ξεφεύγει και σε ποσότητα και σε μπάτζετ. Το χτύπησα όμως γιατί έρχονται χριστούγεννα κάθε χρόνο παίρνω δώρο σε 2 άτομα, κάτι κοντά στα 100ε για τον καθένα (προπερσι μάλιστα στον έναν είχα πάρει το ένα μαχαίρι σεφ από αυτό το σετ). Οπότε θα κρατήσω τα 3 που ήθελα και τα άλλα δύο θα γίνουν χριστουγεννιάτικα δώρα (βγαίνει περίπου 50ε/μαχαίρι, οπότε έχω άλλο τόσο για να βάλω κάτι έξτρα ή να το φάω στη κάρτα γραφικών).

1669472241535.png


Το πλάνο ήταν να χτυπήσω και τη παπλοματοθήκη χθες, με έκπτωση ή χωρίς, που τελικά δεν είχε καμία ιδιαίτερη διαφορά (-3%). Αλλά λεω εν τέλη να περιμένω και τα χριστούγεννα μπας και, καθώς είναι μεγάλο το κόστος και ακόμα και ενα -10% είναι τίμια διαφορά.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top