Black Friday 2024 - 29 Νοεμβρίου

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.
Το καθιερωμένο θέμα του στεκιού!

Λέτε να ψωνίσετε τίποτα φέτος; :stereo:

vanessa99

Δραστήριο μέλος

Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 555 μηνύματα.
Δεν είναι υλικό αγαθό, αλλά λόγω black Friday, θα βγάλουν σε προσφορά ένα πακέτο μαθημάτων που ήθελα καιρό να πάρω. Οπότε ίσως το πάρω τώρα 😍

arcv

Νεοφερμένο μέλος

Ο arcv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 113 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Θελω τρομερα να αγορασω παπουδιστικα ρουχα

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.021 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

cha0s

Περιβόητο μέλος

Ο cha0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.598 μηνύματα.
Προσωπικά έχω βάλει στο καλάθι του skroutz ορισμένα πράγματα που γενικά θέλω να αγοράσω, αλλά δεν καίγομαι και άμεσα να τα πάρω. Αν πέσει η τιμή τους, καλώς, αλλιώς όχι.
Δούλευα 3 χρόνια ως φοιτητής στη λιανική σε μεγάλη αλυσίδα, ίσως η πιο γνωστή στην Ελλάδα. Η BF είναι ότι πιο αστείο υπάρχει. Ανεβαίνουν οι τιμές μια εβδομάδα πριν και τα ρίχνουν ξανά στη BF. Εμείς φτιάχναμε τα ταμπελάκια που ανεβάζαμε τις τιμές και εμείς οι ίδιοι βάζαμε τα νέα ταμπελάκια με τις "Tιμές ΒF", οπότε μεταξύ μας ξέραμε πολύ καλά ότι δεν υπάρχει καμία έκπτωση.
Στη λιανική παίζουν με τις λέξεις "αρχική τιμή", "εκπτώσεις", "προσφορές", "Black Friday".
Ας πούμε ότι η αρχική σε ένα προϊόν είναι 500 ευρώ, η αρχική κρατάει συνήθως λίγο καιρό από την επίσημη κυκλοφορία του προϊόντος.
Στις εκπτώσεις βγαίνει στα 350 ευρώ.
Τελειώνουν οι εκπτώσεις, έρχονται οι προσφορές και πάει στα 400 ευρώ.
Μέχρι στιγμής καμία απάτη δεν υπάρχει γιατί η αρχική είναι 500.
Τον Νοέμβριο, έχουμε τις "Ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις" και η τιμή πέφτει ξανά στα 350.
Όταν τελειώσουν αυτές οι εκπτώσεις, τότε το προϊόν πάει στα 400, ή μπορεί και στα 500 (αρχική τιμή).
Μεσολαβούν 2 εβδομάδες για την BF και το προϊόν θα πέσει στα 340, που είναι black friday.
Συμπέρασμα; Τόση κίνηση στους δρόμους, συνωστισμός, μεγάλες αναμονές στα ταμεία για να γλυτώσεις 10 ολόκληρα ευρώ.
Βάζουν 2-3 κωδικούς κράχτες που έχουν ελάχιστο απόθεμα για να ξεστοκάρουν το παλιό απόθεμα ή τα εκθεσιακά, οπότε ο άλλος θα αναγκαστεί να πάρει κάτι άλλο -> upselling της εταιρίας.

Σε προϊόντα τεχνολογίας δεν αξίζει, εκτός από τα λίγα προϊόντα κράχτες. Αν θέλετε ένα από αυτά, τότε είστε καλά.
Black Friday αξίζει σε ρούχα και μόνο, κυρίως σε fast fashion, πχ Zara.
Προσωπικά, ρούχα πάντα ψώνιζα σε αντίθετες περιόδους για να τα πάρω ως και μισή τιμή κάτω. Πχ Ιούνιο πήρα χειμερινά ρούχα και Χριστούγεννα θα πάρω καλοκαιρινά ρούχα. Νομίζω αυτή η τακτική αξίζει περισσότερο από οποιοδήποτε black friday.

adams33

Δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.
Οθονη δευτερη μεγαλυτερη για τον υπολογιστη του γραφειου μου αλλα δεν εχω ιδεα .

Ψαχνω λιγο μονη μου αλλα με βλεπω παλι να πηγαινω στον τεχνικο που εχω να μου δωσει τα φωτα του γιατι μονο ομορφια κοιταω οχι δυνατοτητες :)

cha0s

Περιβόητο μέλος

Ο cha0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.598 μηνύματα.
Οθονη δευτερη μεγαλυτερη για τον υπολογιστη του γραφειου μου αλλα δεν εχω ιδεα .

Ψαχνω λιγο μονη μου αλλα με βλεπω παλι να πηγαινω στον τεχνικο που εχω να μου δωσει τα φωτα του γιατι μονο ομορφια κοιταω οχι δυνατοτητες :)
Πες μας εδώ το budget σου, ίντσες που ψάχνεις και άλλα χαρακτηριστικά ώστε να σου προτείνουμε και εμείς εδώ κάτι.

adams33

Δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.
Πες μας εδώ το budget σου, ίντσες που ψάχνεις και άλλα χαρακτηριστικά ώστε να σου προτείνουμε και εμείς εδώ κάτι.
δεν εχω θεμα με την τιμη οσο με το να ειναι πανω απο 30 ιντσες και να εχει καλη αναλυση στην εικονα

ευχαριστω !

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.
Εγώ έχω μια απορία. Η tbi (γνωστή πλεον τραπεζα στον κοσμο της χορήγησης καταναλωτικων δανειων, δλδ αγορα με δόσεις), ξανά έβαλε στο skroutz εν όψει black Friday, 24 δόσεις με 0.6% επιτόκιο.
Η ερώτηση μου είναι, τουλάχιστον για αυτές τις περιπτώσεις, δεν πέφτει έξω να δανείζει χιλιάρικα με τόσο χαμηλό επιτόκιο; Έχω δει το section της για προσωπικό δάνειο όπου εκεί σε σκίζει κανονικά, όμως τι συμβαίνει με το 0.6% επιτόκιο για αγορές skroutz.gr; Μήπως το skroutz τα σκάει σε ποσοστά επι των πωλήσεων;

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.
Δωρεάν το half life 2.

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.218 μηνύματα.
Εγω πήρα κινητό :prettyplz:

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.415 μηνύματα.
Δεν τους πιστεύω, κλέφτες είναι
Πριν ένα μήνα, μέσα Οκτώβρη, πήρα ασύρματα ακουστικά κεφαλής από γνωστό κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας.
Βλέπω στο σάιτ χθες ότι έχει αυξηθεί η τιμή από 30 που τα αγορασα στα 50€ 😂
Να δείτε που την άλλη Παρασκευή θα γράφουν ξανά 30€ ως δήθεν προσφορά.

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.218 μηνύματα.
Δεν τους πιστεύω, κλέφτες είναι
Πριν ένα μήνα, μέσα Οκτώβρη, πήρα ασύρματα ακουστικά κεφαλής από γνωστό κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας.
Βλέπω στο σάιτ χθες ότι έχει αυξηθεί η τιμή από 30 που τα αγορασα στα 50€ 😂
Να δείτε που την άλλη Παρασκευή θα γράφουν ξανά 30€ ως δήθεν προσφορά.
Εγω ελεγχω τις τιμες απο το σκρουτζ που σου δειχνει διαγραμμα με τις διακυμανσεις το τελευταιο 6μηνο

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.415 μηνύματα.

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.
Η Nike κάνει καλές προσφορές.

akikos

Επιφανές μέλος

cha0s

Περιβόητο μέλος

Μια χαρα. Βρίσκεις και κάποιον να σου το κόψει τιμολόγιο και το παίρνεις ακομα πιο φτηνα.
Λογικα θα ακολοθησουν και Κωτσόβολος/Public σε αυτη την τιμη

Χρήστες Βρείτε παρόμοια