nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

01-12-24

15:44
Kαταλαβαίνω. Και πάλι δε μπορούν να συγκριθούν αυτά τα δύο μαζί. Στο ένα καταπολεμάς την αισχροκέρδια στο άλλο την επιβάλλειςAντίστοιχος νόμος είπα (όχι ίδιος).
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

01-12-24

15:55
- Μια εταιρεία που πουλά φθηνά ένα προϊόν όλο το χρόνο δεν μπορεί να διαφημίσει με μια μεγάλη κόκκινη ταμπέλα έκπτωση (60%) ότι έχει εκπτώσεις στο Black Friday μεγαλύτερη από κάποιον που πουλά το ίδιο προιόν ακριβά όλο το χρόνο.Kαταλαβαίνω. Και πάλι δε μπορούν να συγκριθούν αυτά τα δύο μαζί. Στο ένα καταπολεμάς την αισχροκέρδια στο άλλο την επιβάλλεις
- Μια εταιρεία όπως η Αινός που πουλούσε στο κόστος ραπανάκια πριν το 2021 είναι αναγκασμένη να μην έχει παραπάνω κέρδος από το ίδιο προϊόν για μετά το 2021. Ο Μπαρμπαστάθης που είχε διαφήμιση στην τηλεόραση κ.λπ. μπορούσε να κόψει έξοδα. Η Αίνος όχι.
Αν το σκεφτείς αυτοί οι νόμοι ευνοούν τα συστημικά μαγαζιά (τον Μπαρμπαστάθη, το πλαίσιο, το Public κ.λπ.) γιατί εμποδίζουν την ελεύθερη αγορά. Μπήκε πρόστιμο για να ένα ξεχασμένο προϊόν με 0 πωλήσεις.

01-12-24

16:01
Εγώ δε βγήκα για ψωνια. Ούτε χρειάζομαι κάτι απαραίτητα, ούτε είχα όρεξη κιόλας, ηθελα να κάτσω επιτέλους λιγο σπίτι.
Περυσι θυμάμαι πάντως, δεν είχε καθόλου προσφορές Black Friday. Κάθε χρόνο γίνεται ολο και πιο ξενέρωτο.
Περυσι θυμάμαι πάντως, δεν είχε καθόλου προσφορές Black Friday. Κάθε χρόνο γίνεται ολο και πιο ξενέρωτο.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

01-12-24

16:07
Το θετικό της black friday είναι ότι μεγάλα καταστήματα με επίσημες εισαγωγές (πλαίσιο, public κτλ), κάνουν τις τιμές σε κάποια ηλεκτρονικά (smartphones, smartwatches κτλ) σε επίπεδα skroutz.
Άρα παίρνεις και την καθωσπρέπει εγγύηση και υποστήριξη που παρέχουν και σε τιμές skroutz.
Άρα παίρνεις και την καθωσπρέπει εγγύηση και υποστήριξη που παρέχουν και σε τιμές skroutz.
vanessa99
Δραστήριο μέλος
Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 555 μηνύματα.

01-12-24

16:31
Ισχυεί αυτό. Εγώ για το ps5 που κοιτάζω, έρχεται στα μέτρα των skroutzομαγαζων με την εγγύηση που σου παρέχει ένας επίσημος μεταπωλητής.Το θετικό της black friday είναι ότι μεγάλα καταστήματα με επίσημες εισαγωγές (πλαίσιο, public κτλ), κάνουν τις τιμές σε κάποια ηλεκτρονικά (smartphones, smartwatches κτλ) σε επίπεδα skroutz.
Σήμερα τελευταία μέρα να αποφασίσω τι θα κάνω

vanessa99
Δραστήριο μέλος
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

01-12-24

22:59
Μπράβο, καλοδούλευτο!
Μπορείς να γράφεις κι εδώ σχετικά με τα παιχνίδια:

PC/Console Games (Συζήτηση)
Πρέπει να είναι τεράστια η διαφορά. Η Microsoft θα απαντήσει με νέα έκδοση xbox; Η Microsoft απέτυχε. H streaming υπηρεσία της (GamePass) σταματά να έχει στο βασικό συνδρομητικό πακέτο της τα νέα παιχνίδια day one και ο πολυαναμενόμενος τίτλος της (Indiana jones) ανακοίνωσε ότι θα βγει και στο...
Εγώ δεν παίζω πια

vanessa99
Δραστήριο μέλος

02-12-24

01:06
Ευχαριστώ πολύΜπράβο, καλοδούλευτο!
Μπορείς να γράφεις κι εδώ σχετικά με τα παιχνίδια:
![]()
PC/Console Games (Συζήτηση)
Πρέπει να είναι τεράστια η διαφορά. Η Microsoft θα απαντήσει με νέα έκδοση xbox; Η Microsoft απέτυχε. H streaming υπηρεσία της (GamePass) σταματά να έχει στο βασικό συνδρομητικό πακέτο της τα νέα παιχνίδια day one και ο πολυαναμενόμενος τίτλος της (Indiana jones) ανακοίνωσε ότι θα βγει και στο...www.e-steki.gr
Εγώ δεν παίζω πια![]()

Μιας και τελειώνει σιγά σιγά η "περίοδος" της black friday, τι πήρατε τελικά όσοι θέλατε; Πήρε κάποιος κάτι χωρίς να σκόπευε;
Fernando_A
Δραστήριο μέλος
Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 754 μηνύματα.

02-12-24

12:39
Το πήρα σεπτέμβρη του 2022, τότε που οι τιμές ήταν στα ύψη και ήρθε μαζί με το horizon forbidden west. Αρκετά καλό παιχνίδι. 2 χρόνια μετά και ακόμα δεν το έχω ολοκληρώσει

vanessa99
Δραστήριο μέλος

02-12-24

23:51
Καλησπέρα! Έκανα την αγορά μου για την black friday, Κυριακή βράδυ όπου το μαγαζί είχε ακόμη τις προσφορές και όλους τους τίτλους κτλ. Έγραφε επίσης ότι για αγορές άνω ενός ποσού θα δοθούν δωροεπιταγες εντός 7 ημερών, εφόσον τα προϊόντα έχουν τη σήμανση black friday. Το ps5 και το παιχνίδι που πήρα, είχαν και τα δύο έκπτωση και την σήμανση ακόμη. Να ελπίζω ότι θα την πάρω την δωροεπιταγή, κι ας μην έχει έρθει κάτι σχετικό στο email ή μάλλον την έχασα επειδή "άργησα"; Έχει κάποιος εμπειρία;
Scandal
Διαχειριστής

03-12-24

01:00

chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.059 μηνύματα.

03-12-24

01:17
Δεν ξέρω αν σου διέφυγε, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις αναφέρθηκα με το αρχικό μου post!
Παίζουν πολύ αυτά τα σκηνικά την εβδομάδα της Black Friday κι απ' ότι αποδείχθηκε πέρυσι μετά από προσωπική μου έρευνα (με τη βοήθεια του Συνήρογου του Καταναλωτή) δεν είναι καθόλου «τυχαία»!![]()

ΙΚΕΑ / Τεράστια προβλήματα μετά από επίθεση χάκερ - Η ανακοίνωση για την Ελλάδα
Οι παραγγελίες από το e-shop των ΙΚΕΑ δεν δυνατές μετά από επίθεση χάκερ - Υπολειτουργούν τα καταστήματα - Η ανακοίνωση του ομίλου Fourlis
ακόμα τίποτα, δεν προχωράει καμία παραγγελία, δεν μπορείς καν να παραγγείλεις τίποτα online
Scandal
Διαχειριστής

04-12-24

00:40
Ακόμα έχουν την ανακοίνωση στο ikea.gr.![]()
ΙΚΕΑ / Τεράστια προβλήματα μετά από επίθεση χάκερ - Η ανακοίνωση για την Ελλάδα
Οι παραγγελίες από το e-shop των ΙΚΕΑ δεν δυνατές μετά από επίθεση χάκερ - Υπολειτουργούν τα καταστήματα - Η ανακοίνωση του ομίλου Fourliswww.avgi.gr
ακόμα τίποτα, δεν προχωράει καμία παραγγελία, δεν μπορείς καν να παραγγείλεις τίποτα online
Πρέπει να τους έκαναν τεράστια ζημιά. Πάνε τόσες μέρες!
vanessa99
Δραστήριο μέλος

04-12-24

00:45
Ακόμη τίποταΚαλησπέρα! Έκανα την αγορά μου για την black friday, Κυριακή βράδυ όπου το μαγαζί είχε ακόμη τις προσφορές και όλους τους τίτλους κτλ. Έγραφε επίσης ότι για αγορές άνω ενός ποσού θα δοθούν δωροεπιταγες εντός 7 ημερών, εφόσον τα προϊόντα έχουν τη σήμανση black friday. Το ps5 και το παιχνίδι που πήρα, είχαν και τα δύο έκπτωση και την σήμανση ακόμη. Να ελπίζω ότι θα την πάρω την δωροεπιταγή, κι ας μην έχει έρθει κάτι σχετικό στο email ή μάλλον την έχασα επειδή "άργησα"; Έχει κάποιος εμπειρία;

chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.059 μηνύματα.

04-12-24

02:03
ναι την ατυχια μου και θελω να παραγγειλω κατι πφφφΑκόμα έχουν την ανακοίνωση στο ikea.gr.
Πρέπει να τους έκαναν τεράστια ζημιά. Πάνε τόσες μέρες!
palio_melos
Διάσημο μέλος
Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.352 μηνύματα.

05-12-24

22:47
Νομίζω η απογοήτευση εφέτο ήταν τα ρούχα.
Έχουμε καταλάβει ότι στα είδη τεχνολογίας οι πραγματικές προσφορές (χαμηλότερα ή και στα ίσα με skroutz) είναι ελάχιστες αλλά τα ρούχα τουλάχιστον μέχρι πέρσι παίζαν πιο δυνάτα, πλέον πάνε κι αυτά.
Έχουμε καταλάβει ότι στα είδη τεχνολογίας οι πραγματικές προσφορές (χαμηλότερα ή και στα ίσα με skroutz) είναι ελάχιστες αλλά τα ρούχα τουλάχιστον μέχρι πέρσι παίζαν πιο δυνάτα, πλέον πάνε κι αυτά.
vanessa99
Δραστήριο μέλος

07-12-24

13:07
Τίποτα ακόμηΚαλησπέρα! Έκανα την αγορά μου για την black friday, Κυριακή βράδυ όπου το μαγαζί είχε ακόμη τις προσφορές και όλους τους τίτλους κτλ. Έγραφε επίσης ότι για αγορές άνω ενός ποσού θα δοθούν δωροεπιταγες εντός 7 ημερών, εφόσον τα προϊόντα έχουν τη σήμανση black friday. Το ps5 και το παιχνίδι που πήρα, είχαν και τα δύο έκπτωση και την σήμανση ακόμη. Να ελπίζω ότι θα την πάρω την δωροεπιταγή, κι ας μην έχει έρθει κάτι σχετικό στο email ή μάλλον την έχασα επειδή "άργησα"; Έχει κάποιος εμπειρία;

chester20080
Επιφανές μέλος

08-12-24

05:55
ακόμα τα ΙΚΕΑ, το eshop έκλεισε 10ήμερο που έχει βγει εκτός, ακόμη δεν μπορεί να γίνει καμία online παραγγελία
Scandal
Διαχειριστής

08-12-24

18:41
Τι μπορεί να έχει γίνει που παίρνει τόσο καιρό να φτιαχτεί;ακόμα τα ΙΚΕΑ, το eshop έκλεισε 10ήμερο που έχει βγει εκτός, ακόμη δεν μπορεί να γίνει καμία online παραγγελία

Λέτε να τους κλείδωσαν αρχεία που λένε και στο insomnia στα σχόλια;
Ξέρω άτομο που εργάζεται στα ΙΚΕΑ, του το ανέφερα αλλά δεν έδειξε διάθεση να σχολιάσει κάτι (δλδ και να ήξερε κάτι που δεν ξέρουμε δε θα μου το έλεγε).
chester20080
Επιφανές μέλος

08-12-24

19:13
λενε οτι τους χάκαραν και ακομα δεν εχουν επανελθει τα συστηματα τουςΤι μπορεί να έχει γίνει που παίρνει τόσο καιρό να φτιαχτεί;
Λέτε να τους κλείδωσαν αρχεία που λένε και στο insomnia στα σχόλια;
Ξέρω άτομο που εργάζεται στα ΙΚΕΑ, του το ανέφερα αλλά δεν έδειξε διάθεση να σχολιάσει κάτι (δλδ και να ήξερε κάτι που δεν ξέρουμε δε θα μου το έλεγε).
ωστοσο δεν μπορω να καταλαβω το πρόβλημα πού ακριβως βρισκεται οσον αφορά το eshop αποκλειστικα (μονο αυτο ειναι off για παραγγελιες). Ηλεκτρονικα εχουν προσβαση στη βαση δεδομενων για τα αποθεματα, για να δουνε ποσα κομματια εχουν, ρωτησα και μου ειπαν τοσα κομματια για ενα προϊόν. Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορει ενας user να κανει παραγγελια μεσω του site το οποιο ειναι πολυ περιεργο, θα ελεγε κανείς ότι ειναι υποθεση 1-2 ημερων να φτιαχτει ενα τετοιο functionality, όσο και να χαλουσε απο μια κακοβουλη επιθεση. Το λεω επειδη συμφωνα με ολα αυτα δεν εχει γινει corrupt καποιο database. Ειναι θεμα front-end. Όταν πας να κάνεις την παραγγελία σκαλώνει και δεν κάνει το σωστό callback για το επομενο βημα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Paragontas7000
- A350
- chester20080
- NeosUser2023
- Scandal
- taketrance
- charmander
- Ωρορα
- Unboxholics
- touvlo
- fmarulezkd
- aggelosst9
- American Economist
- giannhs2001
- johnsala
- fourkaki
- Fernando_A
- fockos
- jellojina
- Libertus
- J.Cameron
- Εριφύλη
- vasilis123321
- AggelikiGr
- Jack of Spades
- Joji
- Ilma
- rafaela11
- Memetchi
- Kate1914
- Sosstoss
- Wonderkid
- iew
- Dr. Gl. Luminous
- kalhkardia
- bibliofagos
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.