Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

08-12-24

19:18
Μήπως υπάρχει πρόβλημα με τη σύνδεση με το API της πληρωμής online με κάρτα κτλ;λενε οτι τους χάκαραν και ακομα δεν εχουν επανελθει τα συστηματα τους
ωστοσο δεν μπορω να καταλαβω το πρόβλημα πού ακριβως βρισκεται οσον αφορά το eshop αποκλειστικα (μονο αυτο ειναι off για παραγγελιες). Ηλεκτρονικα εχουν προσβαση στη βαση δεδομενων για τα αποθεματα, για να δουνε ποσα κομματια εχουν, ρωτησα και μου ειπαν τοσα κομματια για ενα προϊόν. Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορει ενας user να κανει παραγγελια μεσω του site το οποιο ειναι πολυ περιεργο, θα ελεγε κανείς ότι ειναι υποθεση 1-2 ημερων να φτιαχτει ενα τετοιο functionality, όσο και να χαλουσε απο μια κακοβουλη επιθεση. Το λεω επειδη συμφωνα με ολα αυτα δεν εχει γινει corrupt καποιο database. Ειναι θεμα front-end. Όταν πας να κάνεις την παραγγελία σκαλώνει και δεν κάνει το σωστό callback για το επομενο βημα.
Εφόσον το site και η βάση του λειτουργεί κανονικά και φαίνονται ακόμα και τα αποθέματα (σύνδεση με την αποθήκη), μάλλον το πρόβλημα είναι σε συνεργαζόμενο API με το site.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.059 μηνύματα.

08-12-24

19:58
Δεν προχωράει το βήμα από το καλάθι προς παραγγελία, δεν είναι ότι δεν δέχεται κάρτα ή paypal, αυτα τα επιλέγεις στο επόμενο βήμα. Όμως δεν σε αφήνει καν να πας εκεί.Μήπως υπάρχει πρόβλημα με τη σύνδεση με το API της πληρωμής online με κάρτα κτλ;
Εφόσον το site και η βάση του λειτουργεί κανονικά και φαίνονται ακόμα και τα αποθέματα (σύνδεση με την αποθήκη), μάλλον το πρόβλημα είναι σε συνεργαζόμενο API με το site.
vanessa99
Δραστήριο μέλος
Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 555 μηνύματα.

08-12-24

20:04
Τους έστειλα κι εγώ email σήμερα για τη δωροεπιταγή, να δούμε τι θα πουν. Καλά έχει πάει αυτό γενικά
@chester20080 αν παραγγείλεις αυτά που θέλεις μέσω τηλεφώνου;

chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.059 μηνύματα.

08-12-24

20:27
Ούτε έτσι γίνεται, μου το ξεκαθάρισαν στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών, δεν μπορούν καν ούτε εκείνοι να προχωρήσουν παραγγελία μέσω eshop. Το οποιο είναι πολύ περίεργο, δεν ξέρω τι πραγματικά μπορεί να φταίει.Τους έστειλα κι εγώ email σήμερα για τη δωροεπιταγή, να δούμε τι θα πουν. Καλά έχει πάει αυτό γενικά
Γενικά να ξέρετε το eshop των ικεα λειτουργεί ανεξάρτητα από τα φυσικά καταστήματα, ειναι σαν ένα καταστημα από μόνο του απομονωμένο. Δηλαδή αν ένα προϊόν έχει απόθεμα στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης, αλλά δεν είναι διαθέσιμο για online παραγγελία στο estop, το eshop του ικεα δεν μπορεί να το παρει από το φυσικό κατάστημα οπου υπάρχει διαθέσιμο και να το φερει (με εσωτερικη διαμετακομιση/διακινηση) στο δικό του αποθεμα ώστε να το στείλει με μεταφορική κατόπιν online παραγγελίας.
chester20080
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Paragontas7000
- A350
- chester20080
- NeosUser2023
- Scandal
- taketrance
- charmander
- Ωρορα
- Unboxholics
- touvlo
- fmarulezkd
- aggelosst9