juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 11:53 Ο juste un instant: #1 20-01-25 11:53 Τι σκέφτεστε να κάνετε σήμερα; Blue Monday: Είναι η «πιο μελαγχολική ημέρα του χρόνου» η σημερινή; • Κανάλι Ένα 90.4 Η σημερινή Δευτέρα (20/1) έχει κερδίσει τον τίτλο της «Blue Monday», της πιο μελαγχολικής ημέρας του χρόνου. Σύμφωνα με μια μαθηματική «φόρμουλα», την οποία ανέπτυξε ο ψυχολόγος Κλιφ Αρνάλ, πρόκειται για την ημέρα κατά την οποία τα επίπεδα ευτυχίας πέφτουν στα χαμηλότερα επίπεδα του έτους. Το... www.kanaliena.gr Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 11:56 Ο Guest 182562: #2 20-01-25 11:56 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Τι σκέφτεστε να κάνετε σήμερα; Blue Monday: Είναι η «πιο μελαγχολική ημέρα του χρόνου» η σημερινή; • Κανάλι Ένα 90.4 Η σημερινή Δευτέρα (20/1) έχει κερδίσει τον τίτλο της «Blue Monday», της πιο μελαγχολικής ημέρας του χρόνου. Σύμφωνα με μια μαθηματική «φόρμουλα», την οποία ανέπτυξε ο ψυχολόγος Κλιφ Αρνάλ, πρόκειται για την ημέρα κατά την οποία τα επίπεδα ευτυχίας πέφτουν στα χαμηλότερα επίπεδα του έτους. Το... www.kanaliena.gr Click για ανάπτυξη... Μαλακίες είναι αυτά. Για εμένα όλες οι μέρες είναι μελαγχολικές juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 12:04 Ο juste un instant: #3 20-01-25 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Μαλακίες είναι αυτά. Για εμένα όλες οι μέρες είναι μελαγχολικές Click για ανάπτυξη... Έχω φίλη που όταν έχει πανσέληνο τις περνάνε όλες οι μελαγχολιες. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 12:07 Ο Valder έγραψε: #4 20-01-25 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Μαλακίες είναι αυτά. Για εμένα όλες οι μέρες είναι μελαγχολικές Click για ανάπτυξη... Αυτο που ειπε ο φίλος μου εδω. Όλες σκατά καταθλιπτικές ειναι οι μερες και οι 365 απλά γελάμε και κάνουμε το μαλάκα με χιούμορ και πειράγματα με φίλους για να κοροιδεψουμε το μέσα μας οτι απλά οδεύουμε σαν αυτόματα μέσα στο χρόνο προς το απόλυτο τίποτα. Επιφυλάσσομαι χειρότερα προς τους μονίμως χαζοχαρουμενάκηδες και εκτιμώ ιδιαίτερα τις γκρινιάρες ψυχές που χύνουν δάκρυ κορόμηλο σ αυτό το αβάσταχτα βαρύ πράγμα που λέγεται ζωή. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 15:59 Η glayki έγραψε: #5 20-01-25 15:59 Μετά τη cyber Monday , ήρθε και η blue Monday ; Καταναλώσετε άφοβα για να διώξετε τη θλίψη της πιο καταθλιπτικής μέρας. Ζητώ η κατανάλωση το blue bill της ευτυχίας . Κάθε μέρα έχει το δικό της μερίδιο στη θλίψη και είμαστε καλά με αυτό juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 21:24 Ο juste un instant: #6 20-01-25 21:24 Ειδοποίηση ανακατεύθυνσης amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.117 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 21:27 Η amarelia έγραψε: #7 20-01-25 21:27 Μήπως να βγάλουν κανένα White Monday σε περίπτωση που έρθει μια μέρα και δεν νιώσουμε πως έρχεται το τέλος του κόσμου ανα πάσα στιγμή; Οτι οι άλλες πάνε τρένο και σήμερα μας έπιασε η κατήφεια parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.911 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 22:12 Ο parafernalia: #8 20-01-25 22:12 Τη συνιστώ ανεπιφύλαχτα... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 9.032 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 22:47 Η Joji έγραψε: #9 20-01-25 22:47 Τώρα πήρα πρέφα τι είναι η Blue Monday για την οποία μιλάνε όλοι... Σαν κάθε άλλη μέρα την πέρασα και τη σημερινή. Έκλαψα λίγο, γιατί μου λείπει το αγοράκι μου, αλλά εντάξει, all good now Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 22:58 Ο Valder έγραψε: #10 20-01-25 22:58 Blue Monday, η μόνη μέρα που δεν πήγα τουαλέτα. Ευτυχως έφαγα ένα μπωλ μακαρονια με κιμα με μπόλικο τυρί, μισο σακι ποπ κορν και ενα σακουλι φυστικια και διαβάζω το θρεντ. Λογικά τώρα θα πάω. Να ξέρετε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 22:59 Η glayki έγραψε: #11 20-01-25 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Blue Monday, η μόνη μέρα που δεν πήγα τουαλέτα. Ευτυχως έφαγα ένα μπωλ μακαρονια με κιμα με μπόλικο τυρί, μισο σακι ποπ κορν και ενα σακουλι φυστικια και διαβάζω το θρεντ. Λογικά τώρα θα πάω. Να ξέρετε. Click για ανάπτυξη... Και ο, τι είχα αρχίσει να ανησυχώ Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2025 στις 00:54 Ο Guest 182562: #12 21-01-25 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Τώρα πήρα πρέφα τι είναι η Blue Monday για την οποία μιλάνε όλοι... Σαν κάθε άλλη μέρα την πέρασα και τη σημερινή. Έκλαψα λίγο, γιατί μου λείπει το αγοράκι μου, αλλά εντάξει, all good now Click για ανάπτυξη... Spoiler Συγγνώμη, δεν κρατήθηκα touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:15 Η touvlo έγραψε: #13 23-01-25 19:15 σβήνουν τα φωτάκια των Χριστουγεννων..... Αλλά ..... μεγαλώνει η μέρα. έρχονται οι αλκυονίδες μέρες Κλαδεύουμε τις τριανταφυλιές κουκουλωνόμαστε μέχρι το λαιμό κάνουμε πολλές αγκαλίτσες με όποιον βρίσκουμε διαθέσιμο μπαίνουμε στο στέκι και διασκεδάζουμε με τους φίλους ξεκινάμε τζόκινγκ ε..... το παλεύουμε όσο μπορούμε Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:18 Η Υδροχόος έγραψε: #14 23-01-25 19:18 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: κάνουμε πολλές αγκαλίτσες με όποιον βρίσκουμε διαθέσιμο Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ περίεργα να τα έχετε "εκεί"... Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.604 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:21 Η Kate1914 έγραψε: #15 23-01-25 19:21 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μεγαλώνει η μέρα Click για ανάπτυξη... Αχ στο μυαλό μου είσαι! Πόσο το λατρεύω που όσο περνάει ο καιρός έχουμε περισσότερο φως! touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:24 Η touvlo έγραψε: #16 23-01-25 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σαν πολύ περίεργα να τα έχετε "εκεί"... Click για ανάπτυξη... κοίτα, εμένα μ΄αρέσουν πολύ οι αγκαλίτσες και δήθεν τανγκο, δήθεν πρωτοχρονιά, δήθεν κρύο, όλο κάτι βρίσκω. Ασφαλώς έχω και τις μόνιμες αγκαλιές. Μη μου πεις, πως ....εσείς δεν έχετε τις αγκαλιές. Εγώ τις έχω εισάγει στη γειτονιά. Ελληνική συνήθεια είναι τάχα. Μην έρθεις και με διαψεύσεις κακομοίρα μου και καταλάβουν πως τις κάνω εκ του πονηρού Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:26 Η Υδροχόος έγραψε: #17 23-01-25 19:26 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: κοίτα, εμένα μ΄αρέσουν πολύ οι αγκαλίτσες και δήθεν τανγκο, δήθεν πρωτοχρονιά, δήθεν κρύο, όλο κάτι βρίσκω. Ασφαλώς έχω και τις μόνιμες αγκαλιές. Μη μου πεις, πως ....εσείς δεν έχετε τις αγκαλιές. Εγώ τις έχω εισάγει στη γειτονιά. Ελληνική συνήθεια είναι τάχα. Μην έρθεις και με διαψεύσεις κακομοίρα μου και καταλάβουν πως τις κάνω εκ του πονηρού Click για ανάπτυξη... Ναι βρε, δίκιο έχεις. Καλά τα λες... Μια αγκαλιά (ειδικά κάποιες στιγμές που το έχεις πολλή ανάγκη...), είναι βάλσαμο.. Συνέχισε. Μια χαρά τα λες και τα κάνεις... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 38 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 touvlo Scandal Kate1914 chester20080 Angelikaaa johnsala A350 synthnightingale bibliofagos American Economist charmander taketrance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι σκέφτεστε να κάνετε σήμερα; Blue Monday: Είναι η «πιο μελαγχολική ημέρα του χρόνου» η σημερινή; • Κανάλι Ένα 90.4 Η σημερινή Δευτέρα (20/1) έχει κερδίσει τον τίτλο της «Blue Monday», της πιο μελαγχολικής ημέρας του χρόνου. Σύμφωνα με μια μαθηματική «φόρμουλα», την οποία ανέπτυξε ο ψυχολόγος Κλιφ Αρνάλ, πρόκειται για την ημέρα κατά την οποία τα επίπεδα ευτυχίας πέφτουν στα χαμηλότερα επίπεδα του έτους. Το... www.kanaliena.gr
Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 11:56 Ο Guest 182562: #2 20-01-25 11:56 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Τι σκέφτεστε να κάνετε σήμερα; Blue Monday: Είναι η «πιο μελαγχολική ημέρα του χρόνου» η σημερινή; • Κανάλι Ένα 90.4 Η σημερινή Δευτέρα (20/1) έχει κερδίσει τον τίτλο της «Blue Monday», της πιο μελαγχολικής ημέρας του χρόνου. Σύμφωνα με μια μαθηματική «φόρμουλα», την οποία ανέπτυξε ο ψυχολόγος Κλιφ Αρνάλ, πρόκειται για την ημέρα κατά την οποία τα επίπεδα ευτυχίας πέφτουν στα χαμηλότερα επίπεδα του έτους. Το... www.kanaliena.gr Click για ανάπτυξη... Μαλακίες είναι αυτά. Για εμένα όλες οι μέρες είναι μελαγχολικές juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 12:04 Ο juste un instant: #3 20-01-25 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Μαλακίες είναι αυτά. Για εμένα όλες οι μέρες είναι μελαγχολικές Click για ανάπτυξη... Έχω φίλη που όταν έχει πανσέληνο τις περνάνε όλες οι μελαγχολιες. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 12:07 Ο Valder έγραψε: #4 20-01-25 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Μαλακίες είναι αυτά. Για εμένα όλες οι μέρες είναι μελαγχολικές Click για ανάπτυξη... Αυτο που ειπε ο φίλος μου εδω. Όλες σκατά καταθλιπτικές ειναι οι μερες και οι 365 απλά γελάμε και κάνουμε το μαλάκα με χιούμορ και πειράγματα με φίλους για να κοροιδεψουμε το μέσα μας οτι απλά οδεύουμε σαν αυτόματα μέσα στο χρόνο προς το απόλυτο τίποτα. Επιφυλάσσομαι χειρότερα προς τους μονίμως χαζοχαρουμενάκηδες και εκτιμώ ιδιαίτερα τις γκρινιάρες ψυχές που χύνουν δάκρυ κορόμηλο σ αυτό το αβάσταχτα βαρύ πράγμα που λέγεται ζωή. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 15:59 Η glayki έγραψε: #5 20-01-25 15:59 Μετά τη cyber Monday , ήρθε και η blue Monday ; Καταναλώσετε άφοβα για να διώξετε τη θλίψη της πιο καταθλιπτικής μέρας. Ζητώ η κατανάλωση το blue bill της ευτυχίας . Κάθε μέρα έχει το δικό της μερίδιο στη θλίψη και είμαστε καλά με αυτό juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 21:24 Ο juste un instant: #6 20-01-25 21:24 Ειδοποίηση ανακατεύθυνσης amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.117 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 21:27 Η amarelia έγραψε: #7 20-01-25 21:27 Μήπως να βγάλουν κανένα White Monday σε περίπτωση που έρθει μια μέρα και δεν νιώσουμε πως έρχεται το τέλος του κόσμου ανα πάσα στιγμή; Οτι οι άλλες πάνε τρένο και σήμερα μας έπιασε η κατήφεια parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.911 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 22:12 Ο parafernalia: #8 20-01-25 22:12 Τη συνιστώ ανεπιφύλαχτα... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 9.032 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 22:47 Η Joji έγραψε: #9 20-01-25 22:47 Τώρα πήρα πρέφα τι είναι η Blue Monday για την οποία μιλάνε όλοι... Σαν κάθε άλλη μέρα την πέρασα και τη σημερινή. Έκλαψα λίγο, γιατί μου λείπει το αγοράκι μου, αλλά εντάξει, all good now Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 22:58 Ο Valder έγραψε: #10 20-01-25 22:58 Blue Monday, η μόνη μέρα που δεν πήγα τουαλέτα. Ευτυχως έφαγα ένα μπωλ μακαρονια με κιμα με μπόλικο τυρί, μισο σακι ποπ κορν και ενα σακουλι φυστικια και διαβάζω το θρεντ. Λογικά τώρα θα πάω. Να ξέρετε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 22:59 Η glayki έγραψε: #11 20-01-25 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Blue Monday, η μόνη μέρα που δεν πήγα τουαλέτα. Ευτυχως έφαγα ένα μπωλ μακαρονια με κιμα με μπόλικο τυρί, μισο σακι ποπ κορν και ενα σακουλι φυστικια και διαβάζω το θρεντ. Λογικά τώρα θα πάω. Να ξέρετε. Click για ανάπτυξη... Και ο, τι είχα αρχίσει να ανησυχώ Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2025 στις 00:54 Ο Guest 182562: #12 21-01-25 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Τώρα πήρα πρέφα τι είναι η Blue Monday για την οποία μιλάνε όλοι... Σαν κάθε άλλη μέρα την πέρασα και τη σημερινή. Έκλαψα λίγο, γιατί μου λείπει το αγοράκι μου, αλλά εντάξει, all good now Click για ανάπτυξη... Spoiler Συγγνώμη, δεν κρατήθηκα touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:15 Η touvlo έγραψε: #13 23-01-25 19:15 σβήνουν τα φωτάκια των Χριστουγεννων..... Αλλά ..... μεγαλώνει η μέρα. έρχονται οι αλκυονίδες μέρες Κλαδεύουμε τις τριανταφυλιές κουκουλωνόμαστε μέχρι το λαιμό κάνουμε πολλές αγκαλίτσες με όποιον βρίσκουμε διαθέσιμο μπαίνουμε στο στέκι και διασκεδάζουμε με τους φίλους ξεκινάμε τζόκινγκ ε..... το παλεύουμε όσο μπορούμε Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:18 Η Υδροχόος έγραψε: #14 23-01-25 19:18 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: κάνουμε πολλές αγκαλίτσες με όποιον βρίσκουμε διαθέσιμο Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ περίεργα να τα έχετε "εκεί"... Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.604 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:21 Η Kate1914 έγραψε: #15 23-01-25 19:21 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μεγαλώνει η μέρα Click για ανάπτυξη... Αχ στο μυαλό μου είσαι! Πόσο το λατρεύω που όσο περνάει ο καιρός έχουμε περισσότερο φως! touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:24 Η touvlo έγραψε: #16 23-01-25 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σαν πολύ περίεργα να τα έχετε "εκεί"... Click για ανάπτυξη... κοίτα, εμένα μ΄αρέσουν πολύ οι αγκαλίτσες και δήθεν τανγκο, δήθεν πρωτοχρονιά, δήθεν κρύο, όλο κάτι βρίσκω. Ασφαλώς έχω και τις μόνιμες αγκαλιές. Μη μου πεις, πως ....εσείς δεν έχετε τις αγκαλιές. Εγώ τις έχω εισάγει στη γειτονιά. Ελληνική συνήθεια είναι τάχα. Μην έρθεις και με διαψεύσεις κακομοίρα μου και καταλάβουν πως τις κάνω εκ του πονηρού Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:26 Η Υδροχόος έγραψε: #17 23-01-25 19:26 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: κοίτα, εμένα μ΄αρέσουν πολύ οι αγκαλίτσες και δήθεν τανγκο, δήθεν πρωτοχρονιά, δήθεν κρύο, όλο κάτι βρίσκω. Ασφαλώς έχω και τις μόνιμες αγκαλιές. Μη μου πεις, πως ....εσείς δεν έχετε τις αγκαλιές. Εγώ τις έχω εισάγει στη γειτονιά. Ελληνική συνήθεια είναι τάχα. Μην έρθεις και με διαψεύσεις κακομοίρα μου και καταλάβουν πως τις κάνω εκ του πονηρού Click για ανάπτυξη... Ναι βρε, δίκιο έχεις. Καλά τα λες... Μια αγκαλιά (ειδικά κάποιες στιγμές που το έχεις πολλή ανάγκη...), είναι βάλσαμο.. Συνέχισε. Μια χαρά τα λες και τα κάνεις... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 38 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 touvlo Scandal Kate1914 chester20080 Angelikaaa johnsala A350 synthnightingale bibliofagos American Economist charmander taketrance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Τι σκέφτεστε να κάνετε σήμερα; Blue Monday: Είναι η «πιο μελαγχολική ημέρα του χρόνου» η σημερινή; • Κανάλι Ένα 90.4 Η σημερινή Δευτέρα (20/1) έχει κερδίσει τον τίτλο της «Blue Monday», της πιο μελαγχολικής ημέρας του χρόνου. Σύμφωνα με μια μαθηματική «φόρμουλα», την οποία ανέπτυξε ο ψυχολόγος Κλιφ Αρνάλ, πρόκειται για την ημέρα κατά την οποία τα επίπεδα ευτυχίας πέφτουν στα χαμηλότερα επίπεδα του έτους. Το... www.kanaliena.gr Click για ανάπτυξη... Μαλακίες είναι αυτά. Για εμένα όλες οι μέρες είναι μελαγχολικές
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 12:04 Ο juste un instant: #3 20-01-25 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Μαλακίες είναι αυτά. Για εμένα όλες οι μέρες είναι μελαγχολικές Click για ανάπτυξη... Έχω φίλη που όταν έχει πανσέληνο τις περνάνε όλες οι μελαγχολιες. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 12:07 Ο Valder έγραψε: #4 20-01-25 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Μαλακίες είναι αυτά. Για εμένα όλες οι μέρες είναι μελαγχολικές Click για ανάπτυξη... Αυτο που ειπε ο φίλος μου εδω. Όλες σκατά καταθλιπτικές ειναι οι μερες και οι 365 απλά γελάμε και κάνουμε το μαλάκα με χιούμορ και πειράγματα με φίλους για να κοροιδεψουμε το μέσα μας οτι απλά οδεύουμε σαν αυτόματα μέσα στο χρόνο προς το απόλυτο τίποτα. Επιφυλάσσομαι χειρότερα προς τους μονίμως χαζοχαρουμενάκηδες και εκτιμώ ιδιαίτερα τις γκρινιάρες ψυχές που χύνουν δάκρυ κορόμηλο σ αυτό το αβάσταχτα βαρύ πράγμα που λέγεται ζωή. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 15:59 Η glayki έγραψε: #5 20-01-25 15:59 Μετά τη cyber Monday , ήρθε και η blue Monday ; Καταναλώσετε άφοβα για να διώξετε τη θλίψη της πιο καταθλιπτικής μέρας. Ζητώ η κατανάλωση το blue bill της ευτυχίας . Κάθε μέρα έχει το δικό της μερίδιο στη θλίψη και είμαστε καλά με αυτό juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 21:24 Ο juste un instant: #6 20-01-25 21:24 Ειδοποίηση ανακατεύθυνσης amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.117 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 21:27 Η amarelia έγραψε: #7 20-01-25 21:27 Μήπως να βγάλουν κανένα White Monday σε περίπτωση που έρθει μια μέρα και δεν νιώσουμε πως έρχεται το τέλος του κόσμου ανα πάσα στιγμή; Οτι οι άλλες πάνε τρένο και σήμερα μας έπιασε η κατήφεια parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.911 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 22:12 Ο parafernalia: #8 20-01-25 22:12 Τη συνιστώ ανεπιφύλαχτα... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 9.032 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 22:47 Η Joji έγραψε: #9 20-01-25 22:47 Τώρα πήρα πρέφα τι είναι η Blue Monday για την οποία μιλάνε όλοι... Σαν κάθε άλλη μέρα την πέρασα και τη σημερινή. Έκλαψα λίγο, γιατί μου λείπει το αγοράκι μου, αλλά εντάξει, all good now Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 22:58 Ο Valder έγραψε: #10 20-01-25 22:58 Blue Monday, η μόνη μέρα που δεν πήγα τουαλέτα. Ευτυχως έφαγα ένα μπωλ μακαρονια με κιμα με μπόλικο τυρί, μισο σακι ποπ κορν και ενα σακουλι φυστικια και διαβάζω το θρεντ. Λογικά τώρα θα πάω. Να ξέρετε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 22:59 Η glayki έγραψε: #11 20-01-25 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Blue Monday, η μόνη μέρα που δεν πήγα τουαλέτα. Ευτυχως έφαγα ένα μπωλ μακαρονια με κιμα με μπόλικο τυρί, μισο σακι ποπ κορν και ενα σακουλι φυστικια και διαβάζω το θρεντ. Λογικά τώρα θα πάω. Να ξέρετε. Click για ανάπτυξη... Και ο, τι είχα αρχίσει να ανησυχώ Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2025 στις 00:54 Ο Guest 182562: #12 21-01-25 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Τώρα πήρα πρέφα τι είναι η Blue Monday για την οποία μιλάνε όλοι... Σαν κάθε άλλη μέρα την πέρασα και τη σημερινή. Έκλαψα λίγο, γιατί μου λείπει το αγοράκι μου, αλλά εντάξει, all good now Click για ανάπτυξη... Spoiler Συγγνώμη, δεν κρατήθηκα touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:15 Η touvlo έγραψε: #13 23-01-25 19:15 σβήνουν τα φωτάκια των Χριστουγεννων..... Αλλά ..... μεγαλώνει η μέρα. έρχονται οι αλκυονίδες μέρες Κλαδεύουμε τις τριανταφυλιές κουκουλωνόμαστε μέχρι το λαιμό κάνουμε πολλές αγκαλίτσες με όποιον βρίσκουμε διαθέσιμο μπαίνουμε στο στέκι και διασκεδάζουμε με τους φίλους ξεκινάμε τζόκινγκ ε..... το παλεύουμε όσο μπορούμε Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:18 Η Υδροχόος έγραψε: #14 23-01-25 19:18 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: κάνουμε πολλές αγκαλίτσες με όποιον βρίσκουμε διαθέσιμο Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ περίεργα να τα έχετε "εκεί"... Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.604 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:21 Η Kate1914 έγραψε: #15 23-01-25 19:21 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μεγαλώνει η μέρα Click για ανάπτυξη... Αχ στο μυαλό μου είσαι! Πόσο το λατρεύω που όσο περνάει ο καιρός έχουμε περισσότερο φως! touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:24 Η touvlo έγραψε: #16 23-01-25 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σαν πολύ περίεργα να τα έχετε "εκεί"... Click για ανάπτυξη... κοίτα, εμένα μ΄αρέσουν πολύ οι αγκαλίτσες και δήθεν τανγκο, δήθεν πρωτοχρονιά, δήθεν κρύο, όλο κάτι βρίσκω. Ασφαλώς έχω και τις μόνιμες αγκαλιές. Μη μου πεις, πως ....εσείς δεν έχετε τις αγκαλιές. Εγώ τις έχω εισάγει στη γειτονιά. Ελληνική συνήθεια είναι τάχα. Μην έρθεις και με διαψεύσεις κακομοίρα μου και καταλάβουν πως τις κάνω εκ του πονηρού Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:26 Η Υδροχόος έγραψε: #17 23-01-25 19:26 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: κοίτα, εμένα μ΄αρέσουν πολύ οι αγκαλίτσες και δήθεν τανγκο, δήθεν πρωτοχρονιά, δήθεν κρύο, όλο κάτι βρίσκω. Ασφαλώς έχω και τις μόνιμες αγκαλιές. Μη μου πεις, πως ....εσείς δεν έχετε τις αγκαλιές. Εγώ τις έχω εισάγει στη γειτονιά. Ελληνική συνήθεια είναι τάχα. Μην έρθεις και με διαψεύσεις κακομοίρα μου και καταλάβουν πως τις κάνω εκ του πονηρού Click για ανάπτυξη... Ναι βρε, δίκιο έχεις. Καλά τα λες... Μια αγκαλιά (ειδικά κάποιες στιγμές που το έχεις πολλή ανάγκη...), είναι βάλσαμο.. Συνέχισε. Μια χαρά τα λες και τα κάνεις... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 38 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 touvlo Scandal Kate1914 chester20080 Angelikaaa johnsala A350 synthnightingale bibliofagos American Economist charmander taketrance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Azur: Μαλακίες είναι αυτά. Για εμένα όλες οι μέρες είναι μελαγχολικές Click για ανάπτυξη... Έχω φίλη που όταν έχει πανσέληνο τις περνάνε όλες οι μελαγχολιες.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 12:07 Ο Valder έγραψε: #4 20-01-25 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Μαλακίες είναι αυτά. Για εμένα όλες οι μέρες είναι μελαγχολικές Click για ανάπτυξη... Αυτο που ειπε ο φίλος μου εδω. Όλες σκατά καταθλιπτικές ειναι οι μερες και οι 365 απλά γελάμε και κάνουμε το μαλάκα με χιούμορ και πειράγματα με φίλους για να κοροιδεψουμε το μέσα μας οτι απλά οδεύουμε σαν αυτόματα μέσα στο χρόνο προς το απόλυτο τίποτα. Επιφυλάσσομαι χειρότερα προς τους μονίμως χαζοχαρουμενάκηδες και εκτιμώ ιδιαίτερα τις γκρινιάρες ψυχές που χύνουν δάκρυ κορόμηλο σ αυτό το αβάσταχτα βαρύ πράγμα που λέγεται ζωή. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 15:59 Η glayki έγραψε: #5 20-01-25 15:59 Μετά τη cyber Monday , ήρθε και η blue Monday ; Καταναλώσετε άφοβα για να διώξετε τη θλίψη της πιο καταθλιπτικής μέρας. Ζητώ η κατανάλωση το blue bill της ευτυχίας . Κάθε μέρα έχει το δικό της μερίδιο στη θλίψη και είμαστε καλά με αυτό juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 21:24 Ο juste un instant: #6 20-01-25 21:24 Ειδοποίηση ανακατεύθυνσης amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.117 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 21:27 Η amarelia έγραψε: #7 20-01-25 21:27 Μήπως να βγάλουν κανένα White Monday σε περίπτωση που έρθει μια μέρα και δεν νιώσουμε πως έρχεται το τέλος του κόσμου ανα πάσα στιγμή; Οτι οι άλλες πάνε τρένο και σήμερα μας έπιασε η κατήφεια parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.911 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 22:12 Ο parafernalia: #8 20-01-25 22:12 Τη συνιστώ ανεπιφύλαχτα... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 9.032 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 22:47 Η Joji έγραψε: #9 20-01-25 22:47 Τώρα πήρα πρέφα τι είναι η Blue Monday για την οποία μιλάνε όλοι... Σαν κάθε άλλη μέρα την πέρασα και τη σημερινή. Έκλαψα λίγο, γιατί μου λείπει το αγοράκι μου, αλλά εντάξει, all good now Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 22:58 Ο Valder έγραψε: #10 20-01-25 22:58 Blue Monday, η μόνη μέρα που δεν πήγα τουαλέτα. Ευτυχως έφαγα ένα μπωλ μακαρονια με κιμα με μπόλικο τυρί, μισο σακι ποπ κορν και ενα σακουλι φυστικια και διαβάζω το θρεντ. Λογικά τώρα θα πάω. Να ξέρετε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 22:59 Η glayki έγραψε: #11 20-01-25 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Blue Monday, η μόνη μέρα που δεν πήγα τουαλέτα. Ευτυχως έφαγα ένα μπωλ μακαρονια με κιμα με μπόλικο τυρί, μισο σακι ποπ κορν και ενα σακουλι φυστικια και διαβάζω το θρεντ. Λογικά τώρα θα πάω. Να ξέρετε. Click για ανάπτυξη... Και ο, τι είχα αρχίσει να ανησυχώ Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2025 στις 00:54 Ο Guest 182562: #12 21-01-25 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Τώρα πήρα πρέφα τι είναι η Blue Monday για την οποία μιλάνε όλοι... Σαν κάθε άλλη μέρα την πέρασα και τη σημερινή. Έκλαψα λίγο, γιατί μου λείπει το αγοράκι μου, αλλά εντάξει, all good now Click για ανάπτυξη... Spoiler Συγγνώμη, δεν κρατήθηκα touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:15 Η touvlo έγραψε: #13 23-01-25 19:15 σβήνουν τα φωτάκια των Χριστουγεννων..... Αλλά ..... μεγαλώνει η μέρα. έρχονται οι αλκυονίδες μέρες Κλαδεύουμε τις τριανταφυλιές κουκουλωνόμαστε μέχρι το λαιμό κάνουμε πολλές αγκαλίτσες με όποιον βρίσκουμε διαθέσιμο μπαίνουμε στο στέκι και διασκεδάζουμε με τους φίλους ξεκινάμε τζόκινγκ ε..... το παλεύουμε όσο μπορούμε Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:18 Η Υδροχόος έγραψε: #14 23-01-25 19:18 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: κάνουμε πολλές αγκαλίτσες με όποιον βρίσκουμε διαθέσιμο Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ περίεργα να τα έχετε "εκεί"... Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.604 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:21 Η Kate1914 έγραψε: #15 23-01-25 19:21 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μεγαλώνει η μέρα Click για ανάπτυξη... Αχ στο μυαλό μου είσαι! Πόσο το λατρεύω που όσο περνάει ο καιρός έχουμε περισσότερο φως! touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:24 Η touvlo έγραψε: #16 23-01-25 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σαν πολύ περίεργα να τα έχετε "εκεί"... Click για ανάπτυξη... κοίτα, εμένα μ΄αρέσουν πολύ οι αγκαλίτσες και δήθεν τανγκο, δήθεν πρωτοχρονιά, δήθεν κρύο, όλο κάτι βρίσκω. Ασφαλώς έχω και τις μόνιμες αγκαλιές. Μη μου πεις, πως ....εσείς δεν έχετε τις αγκαλιές. Εγώ τις έχω εισάγει στη γειτονιά. Ελληνική συνήθεια είναι τάχα. Μην έρθεις και με διαψεύσεις κακομοίρα μου και καταλάβουν πως τις κάνω εκ του πονηρού Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:26 Η Υδροχόος έγραψε: #17 23-01-25 19:26 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: κοίτα, εμένα μ΄αρέσουν πολύ οι αγκαλίτσες και δήθεν τανγκο, δήθεν πρωτοχρονιά, δήθεν κρύο, όλο κάτι βρίσκω. Ασφαλώς έχω και τις μόνιμες αγκαλιές. Μη μου πεις, πως ....εσείς δεν έχετε τις αγκαλιές. Εγώ τις έχω εισάγει στη γειτονιά. Ελληνική συνήθεια είναι τάχα. Μην έρθεις και με διαψεύσεις κακομοίρα μου και καταλάβουν πως τις κάνω εκ του πονηρού Click για ανάπτυξη... Ναι βρε, δίκιο έχεις. Καλά τα λες... Μια αγκαλιά (ειδικά κάποιες στιγμές που το έχεις πολλή ανάγκη...), είναι βάλσαμο.. Συνέχισε. Μια χαρά τα λες και τα κάνεις... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 38 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 touvlo Scandal Kate1914 chester20080 Angelikaaa johnsala A350 synthnightingale bibliofagos American Economist charmander taketrance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Azur: Μαλακίες είναι αυτά. Για εμένα όλες οι μέρες είναι μελαγχολικές Click για ανάπτυξη... Αυτο που ειπε ο φίλος μου εδω. Όλες σκατά καταθλιπτικές ειναι οι μερες και οι 365 απλά γελάμε και κάνουμε το μαλάκα με χιούμορ και πειράγματα με φίλους για να κοροιδεψουμε το μέσα μας οτι απλά οδεύουμε σαν αυτόματα μέσα στο χρόνο προς το απόλυτο τίποτα. Επιφυλάσσομαι χειρότερα προς τους μονίμως χαζοχαρουμενάκηδες και εκτιμώ ιδιαίτερα τις γκρινιάρες ψυχές που χύνουν δάκρυ κορόμηλο σ αυτό το αβάσταχτα βαρύ πράγμα που λέγεται ζωή.
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 15:59 Η glayki έγραψε: #5 20-01-25 15:59 Μετά τη cyber Monday , ήρθε και η blue Monday ; Καταναλώσετε άφοβα για να διώξετε τη θλίψη της πιο καταθλιπτικής μέρας. Ζητώ η κατανάλωση το blue bill της ευτυχίας . Κάθε μέρα έχει το δικό της μερίδιο στη θλίψη και είμαστε καλά με αυτό juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 21:24 Ο juste un instant: #6 20-01-25 21:24 Ειδοποίηση ανακατεύθυνσης amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.117 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 21:27 Η amarelia έγραψε: #7 20-01-25 21:27 Μήπως να βγάλουν κανένα White Monday σε περίπτωση που έρθει μια μέρα και δεν νιώσουμε πως έρχεται το τέλος του κόσμου ανα πάσα στιγμή; Οτι οι άλλες πάνε τρένο και σήμερα μας έπιασε η κατήφεια parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.911 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 22:12 Ο parafernalia: #8 20-01-25 22:12 Τη συνιστώ ανεπιφύλαχτα... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 9.032 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 22:47 Η Joji έγραψε: #9 20-01-25 22:47 Τώρα πήρα πρέφα τι είναι η Blue Monday για την οποία μιλάνε όλοι... Σαν κάθε άλλη μέρα την πέρασα και τη σημερινή. Έκλαψα λίγο, γιατί μου λείπει το αγοράκι μου, αλλά εντάξει, all good now Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 22:58 Ο Valder έγραψε: #10 20-01-25 22:58 Blue Monday, η μόνη μέρα που δεν πήγα τουαλέτα. Ευτυχως έφαγα ένα μπωλ μακαρονια με κιμα με μπόλικο τυρί, μισο σακι ποπ κορν και ενα σακουλι φυστικια και διαβάζω το θρεντ. Λογικά τώρα θα πάω. Να ξέρετε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 22:59 Η glayki έγραψε: #11 20-01-25 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Blue Monday, η μόνη μέρα που δεν πήγα τουαλέτα. Ευτυχως έφαγα ένα μπωλ μακαρονια με κιμα με μπόλικο τυρί, μισο σακι ποπ κορν και ενα σακουλι φυστικια και διαβάζω το θρεντ. Λογικά τώρα θα πάω. Να ξέρετε. Click για ανάπτυξη... Και ο, τι είχα αρχίσει να ανησυχώ Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2025 στις 00:54 Ο Guest 182562: #12 21-01-25 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Τώρα πήρα πρέφα τι είναι η Blue Monday για την οποία μιλάνε όλοι... Σαν κάθε άλλη μέρα την πέρασα και τη σημερινή. Έκλαψα λίγο, γιατί μου λείπει το αγοράκι μου, αλλά εντάξει, all good now Click για ανάπτυξη... Spoiler Συγγνώμη, δεν κρατήθηκα touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:15 Η touvlo έγραψε: #13 23-01-25 19:15 σβήνουν τα φωτάκια των Χριστουγεννων..... Αλλά ..... μεγαλώνει η μέρα. έρχονται οι αλκυονίδες μέρες Κλαδεύουμε τις τριανταφυλιές κουκουλωνόμαστε μέχρι το λαιμό κάνουμε πολλές αγκαλίτσες με όποιον βρίσκουμε διαθέσιμο μπαίνουμε στο στέκι και διασκεδάζουμε με τους φίλους ξεκινάμε τζόκινγκ ε..... το παλεύουμε όσο μπορούμε Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:18 Η Υδροχόος έγραψε: #14 23-01-25 19:18 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: κάνουμε πολλές αγκαλίτσες με όποιον βρίσκουμε διαθέσιμο Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ περίεργα να τα έχετε "εκεί"... Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.604 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:21 Η Kate1914 έγραψε: #15 23-01-25 19:21 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μεγαλώνει η μέρα Click για ανάπτυξη... Αχ στο μυαλό μου είσαι! Πόσο το λατρεύω που όσο περνάει ο καιρός έχουμε περισσότερο φως! touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:24 Η touvlo έγραψε: #16 23-01-25 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σαν πολύ περίεργα να τα έχετε "εκεί"... Click για ανάπτυξη... κοίτα, εμένα μ΄αρέσουν πολύ οι αγκαλίτσες και δήθεν τανγκο, δήθεν πρωτοχρονιά, δήθεν κρύο, όλο κάτι βρίσκω. Ασφαλώς έχω και τις μόνιμες αγκαλιές. Μη μου πεις, πως ....εσείς δεν έχετε τις αγκαλιές. Εγώ τις έχω εισάγει στη γειτονιά. Ελληνική συνήθεια είναι τάχα. Μην έρθεις και με διαψεύσεις κακομοίρα μου και καταλάβουν πως τις κάνω εκ του πονηρού Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:26 Η Υδροχόος έγραψε: #17 23-01-25 19:26 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: κοίτα, εμένα μ΄αρέσουν πολύ οι αγκαλίτσες και δήθεν τανγκο, δήθεν πρωτοχρονιά, δήθεν κρύο, όλο κάτι βρίσκω. Ασφαλώς έχω και τις μόνιμες αγκαλιές. Μη μου πεις, πως ....εσείς δεν έχετε τις αγκαλιές. Εγώ τις έχω εισάγει στη γειτονιά. Ελληνική συνήθεια είναι τάχα. Μην έρθεις και με διαψεύσεις κακομοίρα μου και καταλάβουν πως τις κάνω εκ του πονηρού Click για ανάπτυξη... Ναι βρε, δίκιο έχεις. Καλά τα λες... Μια αγκαλιά (ειδικά κάποιες στιγμές που το έχεις πολλή ανάγκη...), είναι βάλσαμο.. Συνέχισε. Μια χαρά τα λες και τα κάνεις... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 38 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 touvlo Scandal Kate1914 chester20080 Angelikaaa johnsala A350 synthnightingale bibliofagos American Economist charmander taketrance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μετά τη cyber Monday , ήρθε και η blue Monday ; Καταναλώσετε άφοβα για να διώξετε τη θλίψη της πιο καταθλιπτικής μέρας. Ζητώ η κατανάλωση το blue bill της ευτυχίας . Κάθε μέρα έχει το δικό της μερίδιο στη θλίψη και είμαστε καλά με αυτό
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.914 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 21:24 Ο juste un instant: #6 20-01-25 21:24 Ειδοποίηση ανακατεύθυνσης amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.117 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 21:27 Η amarelia έγραψε: #7 20-01-25 21:27 Μήπως να βγάλουν κανένα White Monday σε περίπτωση που έρθει μια μέρα και δεν νιώσουμε πως έρχεται το τέλος του κόσμου ανα πάσα στιγμή; Οτι οι άλλες πάνε τρένο και σήμερα μας έπιασε η κατήφεια parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.911 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 22:12 Ο parafernalia: #8 20-01-25 22:12 Τη συνιστώ ανεπιφύλαχτα... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 9.032 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 22:47 Η Joji έγραψε: #9 20-01-25 22:47 Τώρα πήρα πρέφα τι είναι η Blue Monday για την οποία μιλάνε όλοι... Σαν κάθε άλλη μέρα την πέρασα και τη σημερινή. Έκλαψα λίγο, γιατί μου λείπει το αγοράκι μου, αλλά εντάξει, all good now Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 22:58 Ο Valder έγραψε: #10 20-01-25 22:58 Blue Monday, η μόνη μέρα που δεν πήγα τουαλέτα. Ευτυχως έφαγα ένα μπωλ μακαρονια με κιμα με μπόλικο τυρί, μισο σακι ποπ κορν και ενα σακουλι φυστικια και διαβάζω το θρεντ. Λογικά τώρα θα πάω. Να ξέρετε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 22:59 Η glayki έγραψε: #11 20-01-25 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Blue Monday, η μόνη μέρα που δεν πήγα τουαλέτα. Ευτυχως έφαγα ένα μπωλ μακαρονια με κιμα με μπόλικο τυρί, μισο σακι ποπ κορν και ενα σακουλι φυστικια και διαβάζω το θρεντ. Λογικά τώρα θα πάω. Να ξέρετε. Click για ανάπτυξη... Και ο, τι είχα αρχίσει να ανησυχώ Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2025 στις 00:54 Ο Guest 182562: #12 21-01-25 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Τώρα πήρα πρέφα τι είναι η Blue Monday για την οποία μιλάνε όλοι... Σαν κάθε άλλη μέρα την πέρασα και τη σημερινή. Έκλαψα λίγο, γιατί μου λείπει το αγοράκι μου, αλλά εντάξει, all good now Click για ανάπτυξη... Spoiler Συγγνώμη, δεν κρατήθηκα touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:15 Η touvlo έγραψε: #13 23-01-25 19:15 σβήνουν τα φωτάκια των Χριστουγεννων..... Αλλά ..... μεγαλώνει η μέρα. έρχονται οι αλκυονίδες μέρες Κλαδεύουμε τις τριανταφυλιές κουκουλωνόμαστε μέχρι το λαιμό κάνουμε πολλές αγκαλίτσες με όποιον βρίσκουμε διαθέσιμο μπαίνουμε στο στέκι και διασκεδάζουμε με τους φίλους ξεκινάμε τζόκινγκ ε..... το παλεύουμε όσο μπορούμε Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:18 Η Υδροχόος έγραψε: #14 23-01-25 19:18 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: κάνουμε πολλές αγκαλίτσες με όποιον βρίσκουμε διαθέσιμο Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ περίεργα να τα έχετε "εκεί"... Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.604 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:21 Η Kate1914 έγραψε: #15 23-01-25 19:21 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μεγαλώνει η μέρα Click για ανάπτυξη... Αχ στο μυαλό μου είσαι! Πόσο το λατρεύω που όσο περνάει ο καιρός έχουμε περισσότερο φως! touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:24 Η touvlo έγραψε: #16 23-01-25 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σαν πολύ περίεργα να τα έχετε "εκεί"... Click για ανάπτυξη... κοίτα, εμένα μ΄αρέσουν πολύ οι αγκαλίτσες και δήθεν τανγκο, δήθεν πρωτοχρονιά, δήθεν κρύο, όλο κάτι βρίσκω. Ασφαλώς έχω και τις μόνιμες αγκαλιές. Μη μου πεις, πως ....εσείς δεν έχετε τις αγκαλιές. Εγώ τις έχω εισάγει στη γειτονιά. Ελληνική συνήθεια είναι τάχα. Μην έρθεις και με διαψεύσεις κακομοίρα μου και καταλάβουν πως τις κάνω εκ του πονηρού Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:26 Η Υδροχόος έγραψε: #17 23-01-25 19:26 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: κοίτα, εμένα μ΄αρέσουν πολύ οι αγκαλίτσες και δήθεν τανγκο, δήθεν πρωτοχρονιά, δήθεν κρύο, όλο κάτι βρίσκω. Ασφαλώς έχω και τις μόνιμες αγκαλιές. Μη μου πεις, πως ....εσείς δεν έχετε τις αγκαλιές. Εγώ τις έχω εισάγει στη γειτονιά. Ελληνική συνήθεια είναι τάχα. Μην έρθεις και με διαψεύσεις κακομοίρα μου και καταλάβουν πως τις κάνω εκ του πονηρού Click για ανάπτυξη... Ναι βρε, δίκιο έχεις. Καλά τα λες... Μια αγκαλιά (ειδικά κάποιες στιγμές που το έχεις πολλή ανάγκη...), είναι βάλσαμο.. Συνέχισε. Μια χαρά τα λες και τα κάνεις... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 38 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 touvlo Scandal Kate1914 chester20080 Angelikaaa johnsala A350 synthnightingale bibliofagos American Economist charmander taketrance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.117 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 21:27 Η amarelia έγραψε: #7 20-01-25 21:27 Μήπως να βγάλουν κανένα White Monday σε περίπτωση που έρθει μια μέρα και δεν νιώσουμε πως έρχεται το τέλος του κόσμου ανα πάσα στιγμή; Οτι οι άλλες πάνε τρένο και σήμερα μας έπιασε η κατήφεια parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.911 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 22:12 Ο parafernalia: #8 20-01-25 22:12 Τη συνιστώ ανεπιφύλαχτα... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 9.032 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 22:47 Η Joji έγραψε: #9 20-01-25 22:47 Τώρα πήρα πρέφα τι είναι η Blue Monday για την οποία μιλάνε όλοι... Σαν κάθε άλλη μέρα την πέρασα και τη σημερινή. Έκλαψα λίγο, γιατί μου λείπει το αγοράκι μου, αλλά εντάξει, all good now Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 22:58 Ο Valder έγραψε: #10 20-01-25 22:58 Blue Monday, η μόνη μέρα που δεν πήγα τουαλέτα. Ευτυχως έφαγα ένα μπωλ μακαρονια με κιμα με μπόλικο τυρί, μισο σακι ποπ κορν και ενα σακουλι φυστικια και διαβάζω το θρεντ. Λογικά τώρα θα πάω. Να ξέρετε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 22:59 Η glayki έγραψε: #11 20-01-25 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Blue Monday, η μόνη μέρα που δεν πήγα τουαλέτα. Ευτυχως έφαγα ένα μπωλ μακαρονια με κιμα με μπόλικο τυρί, μισο σακι ποπ κορν και ενα σακουλι φυστικια και διαβάζω το θρεντ. Λογικά τώρα θα πάω. Να ξέρετε. Click για ανάπτυξη... Και ο, τι είχα αρχίσει να ανησυχώ Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2025 στις 00:54 Ο Guest 182562: #12 21-01-25 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Τώρα πήρα πρέφα τι είναι η Blue Monday για την οποία μιλάνε όλοι... Σαν κάθε άλλη μέρα την πέρασα και τη σημερινή. Έκλαψα λίγο, γιατί μου λείπει το αγοράκι μου, αλλά εντάξει, all good now Click για ανάπτυξη... Spoiler Συγγνώμη, δεν κρατήθηκα touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:15 Η touvlo έγραψε: #13 23-01-25 19:15 σβήνουν τα φωτάκια των Χριστουγεννων..... Αλλά ..... μεγαλώνει η μέρα. έρχονται οι αλκυονίδες μέρες Κλαδεύουμε τις τριανταφυλιές κουκουλωνόμαστε μέχρι το λαιμό κάνουμε πολλές αγκαλίτσες με όποιον βρίσκουμε διαθέσιμο μπαίνουμε στο στέκι και διασκεδάζουμε με τους φίλους ξεκινάμε τζόκινγκ ε..... το παλεύουμε όσο μπορούμε Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:18 Η Υδροχόος έγραψε: #14 23-01-25 19:18 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: κάνουμε πολλές αγκαλίτσες με όποιον βρίσκουμε διαθέσιμο Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ περίεργα να τα έχετε "εκεί"... Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.604 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:21 Η Kate1914 έγραψε: #15 23-01-25 19:21 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μεγαλώνει η μέρα Click για ανάπτυξη... Αχ στο μυαλό μου είσαι! Πόσο το λατρεύω που όσο περνάει ο καιρός έχουμε περισσότερο φως! touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:24 Η touvlo έγραψε: #16 23-01-25 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σαν πολύ περίεργα να τα έχετε "εκεί"... Click για ανάπτυξη... κοίτα, εμένα μ΄αρέσουν πολύ οι αγκαλίτσες και δήθεν τανγκο, δήθεν πρωτοχρονιά, δήθεν κρύο, όλο κάτι βρίσκω. Ασφαλώς έχω και τις μόνιμες αγκαλιές. Μη μου πεις, πως ....εσείς δεν έχετε τις αγκαλιές. Εγώ τις έχω εισάγει στη γειτονιά. Ελληνική συνήθεια είναι τάχα. Μην έρθεις και με διαψεύσεις κακομοίρα μου και καταλάβουν πως τις κάνω εκ του πονηρού Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:26 Η Υδροχόος έγραψε: #17 23-01-25 19:26 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: κοίτα, εμένα μ΄αρέσουν πολύ οι αγκαλίτσες και δήθεν τανγκο, δήθεν πρωτοχρονιά, δήθεν κρύο, όλο κάτι βρίσκω. Ασφαλώς έχω και τις μόνιμες αγκαλιές. Μη μου πεις, πως ....εσείς δεν έχετε τις αγκαλιές. Εγώ τις έχω εισάγει στη γειτονιά. Ελληνική συνήθεια είναι τάχα. Μην έρθεις και με διαψεύσεις κακομοίρα μου και καταλάβουν πως τις κάνω εκ του πονηρού Click για ανάπτυξη... Ναι βρε, δίκιο έχεις. Καλά τα λες... Μια αγκαλιά (ειδικά κάποιες στιγμές που το έχεις πολλή ανάγκη...), είναι βάλσαμο.. Συνέχισε. Μια χαρά τα λες και τα κάνεις... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 38 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 touvlo Scandal Kate1914 chester20080 Angelikaaa johnsala A350 synthnightingale bibliofagos American Economist charmander taketrance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μήπως να βγάλουν κανένα White Monday σε περίπτωση που έρθει μια μέρα και δεν νιώσουμε πως έρχεται το τέλος του κόσμου ανα πάσα στιγμή; Οτι οι άλλες πάνε τρένο και σήμερα μας έπιασε η κατήφεια
parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.911 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 22:12 Ο parafernalia: #8 20-01-25 22:12 Τη συνιστώ ανεπιφύλαχτα... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 9.032 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 22:47 Η Joji έγραψε: #9 20-01-25 22:47 Τώρα πήρα πρέφα τι είναι η Blue Monday για την οποία μιλάνε όλοι... Σαν κάθε άλλη μέρα την πέρασα και τη σημερινή. Έκλαψα λίγο, γιατί μου λείπει το αγοράκι μου, αλλά εντάξει, all good now Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 22:58 Ο Valder έγραψε: #10 20-01-25 22:58 Blue Monday, η μόνη μέρα που δεν πήγα τουαλέτα. Ευτυχως έφαγα ένα μπωλ μακαρονια με κιμα με μπόλικο τυρί, μισο σακι ποπ κορν και ενα σακουλι φυστικια και διαβάζω το θρεντ. Λογικά τώρα θα πάω. Να ξέρετε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 22:59 Η glayki έγραψε: #11 20-01-25 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Blue Monday, η μόνη μέρα που δεν πήγα τουαλέτα. Ευτυχως έφαγα ένα μπωλ μακαρονια με κιμα με μπόλικο τυρί, μισο σακι ποπ κορν και ενα σακουλι φυστικια και διαβάζω το θρεντ. Λογικά τώρα θα πάω. Να ξέρετε. Click για ανάπτυξη... Και ο, τι είχα αρχίσει να ανησυχώ Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2025 στις 00:54 Ο Guest 182562: #12 21-01-25 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Τώρα πήρα πρέφα τι είναι η Blue Monday για την οποία μιλάνε όλοι... Σαν κάθε άλλη μέρα την πέρασα και τη σημερινή. Έκλαψα λίγο, γιατί μου λείπει το αγοράκι μου, αλλά εντάξει, all good now Click για ανάπτυξη... Spoiler Συγγνώμη, δεν κρατήθηκα touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:15 Η touvlo έγραψε: #13 23-01-25 19:15 σβήνουν τα φωτάκια των Χριστουγεννων..... Αλλά ..... μεγαλώνει η μέρα. έρχονται οι αλκυονίδες μέρες Κλαδεύουμε τις τριανταφυλιές κουκουλωνόμαστε μέχρι το λαιμό κάνουμε πολλές αγκαλίτσες με όποιον βρίσκουμε διαθέσιμο μπαίνουμε στο στέκι και διασκεδάζουμε με τους φίλους ξεκινάμε τζόκινγκ ε..... το παλεύουμε όσο μπορούμε Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:18 Η Υδροχόος έγραψε: #14 23-01-25 19:18 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: κάνουμε πολλές αγκαλίτσες με όποιον βρίσκουμε διαθέσιμο Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ περίεργα να τα έχετε "εκεί"... Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.604 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:21 Η Kate1914 έγραψε: #15 23-01-25 19:21 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μεγαλώνει η μέρα Click για ανάπτυξη... Αχ στο μυαλό μου είσαι! Πόσο το λατρεύω που όσο περνάει ο καιρός έχουμε περισσότερο φως! touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:24 Η touvlo έγραψε: #16 23-01-25 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σαν πολύ περίεργα να τα έχετε "εκεί"... Click για ανάπτυξη... κοίτα, εμένα μ΄αρέσουν πολύ οι αγκαλίτσες και δήθεν τανγκο, δήθεν πρωτοχρονιά, δήθεν κρύο, όλο κάτι βρίσκω. Ασφαλώς έχω και τις μόνιμες αγκαλιές. Μη μου πεις, πως ....εσείς δεν έχετε τις αγκαλιές. Εγώ τις έχω εισάγει στη γειτονιά. Ελληνική συνήθεια είναι τάχα. Μην έρθεις και με διαψεύσεις κακομοίρα μου και καταλάβουν πως τις κάνω εκ του πονηρού Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:26 Η Υδροχόος έγραψε: #17 23-01-25 19:26 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: κοίτα, εμένα μ΄αρέσουν πολύ οι αγκαλίτσες και δήθεν τανγκο, δήθεν πρωτοχρονιά, δήθεν κρύο, όλο κάτι βρίσκω. Ασφαλώς έχω και τις μόνιμες αγκαλιές. Μη μου πεις, πως ....εσείς δεν έχετε τις αγκαλιές. Εγώ τις έχω εισάγει στη γειτονιά. Ελληνική συνήθεια είναι τάχα. Μην έρθεις και με διαψεύσεις κακομοίρα μου και καταλάβουν πως τις κάνω εκ του πονηρού Click για ανάπτυξη... Ναι βρε, δίκιο έχεις. Καλά τα λες... Μια αγκαλιά (ειδικά κάποιες στιγμές που το έχεις πολλή ανάγκη...), είναι βάλσαμο.. Συνέχισε. Μια χαρά τα λες και τα κάνεις... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 38 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 touvlo Scandal Kate1914 chester20080 Angelikaaa johnsala A350 synthnightingale bibliofagos American Economist charmander taketrance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 9.032 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 22:47 Η Joji έγραψε: #9 20-01-25 22:47 Τώρα πήρα πρέφα τι είναι η Blue Monday για την οποία μιλάνε όλοι... Σαν κάθε άλλη μέρα την πέρασα και τη σημερινή. Έκλαψα λίγο, γιατί μου λείπει το αγοράκι μου, αλλά εντάξει, all good now Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 22:58 Ο Valder έγραψε: #10 20-01-25 22:58 Blue Monday, η μόνη μέρα που δεν πήγα τουαλέτα. Ευτυχως έφαγα ένα μπωλ μακαρονια με κιμα με μπόλικο τυρί, μισο σακι ποπ κορν και ενα σακουλι φυστικια και διαβάζω το θρεντ. Λογικά τώρα θα πάω. Να ξέρετε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 22:59 Η glayki έγραψε: #11 20-01-25 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Blue Monday, η μόνη μέρα που δεν πήγα τουαλέτα. Ευτυχως έφαγα ένα μπωλ μακαρονια με κιμα με μπόλικο τυρί, μισο σακι ποπ κορν και ενα σακουλι φυστικια και διαβάζω το θρεντ. Λογικά τώρα θα πάω. Να ξέρετε. Click για ανάπτυξη... Και ο, τι είχα αρχίσει να ανησυχώ Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2025 στις 00:54 Ο Guest 182562: #12 21-01-25 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Τώρα πήρα πρέφα τι είναι η Blue Monday για την οποία μιλάνε όλοι... Σαν κάθε άλλη μέρα την πέρασα και τη σημερινή. Έκλαψα λίγο, γιατί μου λείπει το αγοράκι μου, αλλά εντάξει, all good now Click για ανάπτυξη... Spoiler Συγγνώμη, δεν κρατήθηκα touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:15 Η touvlo έγραψε: #13 23-01-25 19:15 σβήνουν τα φωτάκια των Χριστουγεννων..... Αλλά ..... μεγαλώνει η μέρα. έρχονται οι αλκυονίδες μέρες Κλαδεύουμε τις τριανταφυλιές κουκουλωνόμαστε μέχρι το λαιμό κάνουμε πολλές αγκαλίτσες με όποιον βρίσκουμε διαθέσιμο μπαίνουμε στο στέκι και διασκεδάζουμε με τους φίλους ξεκινάμε τζόκινγκ ε..... το παλεύουμε όσο μπορούμε Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:18 Η Υδροχόος έγραψε: #14 23-01-25 19:18 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: κάνουμε πολλές αγκαλίτσες με όποιον βρίσκουμε διαθέσιμο Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ περίεργα να τα έχετε "εκεί"... Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.604 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:21 Η Kate1914 έγραψε: #15 23-01-25 19:21 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μεγαλώνει η μέρα Click για ανάπτυξη... Αχ στο μυαλό μου είσαι! Πόσο το λατρεύω που όσο περνάει ο καιρός έχουμε περισσότερο φως! touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:24 Η touvlo έγραψε: #16 23-01-25 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σαν πολύ περίεργα να τα έχετε "εκεί"... Click για ανάπτυξη... κοίτα, εμένα μ΄αρέσουν πολύ οι αγκαλίτσες και δήθεν τανγκο, δήθεν πρωτοχρονιά, δήθεν κρύο, όλο κάτι βρίσκω. Ασφαλώς έχω και τις μόνιμες αγκαλιές. Μη μου πεις, πως ....εσείς δεν έχετε τις αγκαλιές. Εγώ τις έχω εισάγει στη γειτονιά. Ελληνική συνήθεια είναι τάχα. Μην έρθεις και με διαψεύσεις κακομοίρα μου και καταλάβουν πως τις κάνω εκ του πονηρού Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:26 Η Υδροχόος έγραψε: #17 23-01-25 19:26 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: κοίτα, εμένα μ΄αρέσουν πολύ οι αγκαλίτσες και δήθεν τανγκο, δήθεν πρωτοχρονιά, δήθεν κρύο, όλο κάτι βρίσκω. Ασφαλώς έχω και τις μόνιμες αγκαλιές. Μη μου πεις, πως ....εσείς δεν έχετε τις αγκαλιές. Εγώ τις έχω εισάγει στη γειτονιά. Ελληνική συνήθεια είναι τάχα. Μην έρθεις και με διαψεύσεις κακομοίρα μου και καταλάβουν πως τις κάνω εκ του πονηρού Click για ανάπτυξη... Ναι βρε, δίκιο έχεις. Καλά τα λες... Μια αγκαλιά (ειδικά κάποιες στιγμές που το έχεις πολλή ανάγκη...), είναι βάλσαμο.. Συνέχισε. Μια χαρά τα λες και τα κάνεις... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 38 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 touvlo Scandal Kate1914 chester20080 Angelikaaa johnsala A350 synthnightingale bibliofagos American Economist charmander taketrance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τώρα πήρα πρέφα τι είναι η Blue Monday για την οποία μιλάνε όλοι... Σαν κάθε άλλη μέρα την πέρασα και τη σημερινή. Έκλαψα λίγο, γιατί μου λείπει το αγοράκι μου, αλλά εντάξει, all good now
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 22:58 Ο Valder έγραψε: #10 20-01-25 22:58 Blue Monday, η μόνη μέρα που δεν πήγα τουαλέτα. Ευτυχως έφαγα ένα μπωλ μακαρονια με κιμα με μπόλικο τυρί, μισο σακι ποπ κορν και ενα σακουλι φυστικια και διαβάζω το θρεντ. Λογικά τώρα θα πάω. Να ξέρετε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 22:59 Η glayki έγραψε: #11 20-01-25 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Blue Monday, η μόνη μέρα που δεν πήγα τουαλέτα. Ευτυχως έφαγα ένα μπωλ μακαρονια με κιμα με μπόλικο τυρί, μισο σακι ποπ κορν και ενα σακουλι φυστικια και διαβάζω το θρεντ. Λογικά τώρα θα πάω. Να ξέρετε. Click για ανάπτυξη... Και ο, τι είχα αρχίσει να ανησυχώ Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2025 στις 00:54 Ο Guest 182562: #12 21-01-25 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Τώρα πήρα πρέφα τι είναι η Blue Monday για την οποία μιλάνε όλοι... Σαν κάθε άλλη μέρα την πέρασα και τη σημερινή. Έκλαψα λίγο, γιατί μου λείπει το αγοράκι μου, αλλά εντάξει, all good now Click για ανάπτυξη... Spoiler Συγγνώμη, δεν κρατήθηκα touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:15 Η touvlo έγραψε: #13 23-01-25 19:15 σβήνουν τα φωτάκια των Χριστουγεννων..... Αλλά ..... μεγαλώνει η μέρα. έρχονται οι αλκυονίδες μέρες Κλαδεύουμε τις τριανταφυλιές κουκουλωνόμαστε μέχρι το λαιμό κάνουμε πολλές αγκαλίτσες με όποιον βρίσκουμε διαθέσιμο μπαίνουμε στο στέκι και διασκεδάζουμε με τους φίλους ξεκινάμε τζόκινγκ ε..... το παλεύουμε όσο μπορούμε Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:18 Η Υδροχόος έγραψε: #14 23-01-25 19:18 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: κάνουμε πολλές αγκαλίτσες με όποιον βρίσκουμε διαθέσιμο Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ περίεργα να τα έχετε "εκεί"... Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.604 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:21 Η Kate1914 έγραψε: #15 23-01-25 19:21 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μεγαλώνει η μέρα Click για ανάπτυξη... Αχ στο μυαλό μου είσαι! Πόσο το λατρεύω που όσο περνάει ο καιρός έχουμε περισσότερο φως! touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:24 Η touvlo έγραψε: #16 23-01-25 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σαν πολύ περίεργα να τα έχετε "εκεί"... Click για ανάπτυξη... κοίτα, εμένα μ΄αρέσουν πολύ οι αγκαλίτσες και δήθεν τανγκο, δήθεν πρωτοχρονιά, δήθεν κρύο, όλο κάτι βρίσκω. Ασφαλώς έχω και τις μόνιμες αγκαλιές. Μη μου πεις, πως ....εσείς δεν έχετε τις αγκαλιές. Εγώ τις έχω εισάγει στη γειτονιά. Ελληνική συνήθεια είναι τάχα. Μην έρθεις και με διαψεύσεις κακομοίρα μου και καταλάβουν πως τις κάνω εκ του πονηρού Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:26 Η Υδροχόος έγραψε: #17 23-01-25 19:26 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: κοίτα, εμένα μ΄αρέσουν πολύ οι αγκαλίτσες και δήθεν τανγκο, δήθεν πρωτοχρονιά, δήθεν κρύο, όλο κάτι βρίσκω. Ασφαλώς έχω και τις μόνιμες αγκαλιές. Μη μου πεις, πως ....εσείς δεν έχετε τις αγκαλιές. Εγώ τις έχω εισάγει στη γειτονιά. Ελληνική συνήθεια είναι τάχα. Μην έρθεις και με διαψεύσεις κακομοίρα μου και καταλάβουν πως τις κάνω εκ του πονηρού Click για ανάπτυξη... Ναι βρε, δίκιο έχεις. Καλά τα λες... Μια αγκαλιά (ειδικά κάποιες στιγμές που το έχεις πολλή ανάγκη...), είναι βάλσαμο.. Συνέχισε. Μια χαρά τα λες και τα κάνεις... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 38 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 touvlo Scandal Kate1914 chester20080 Angelikaaa johnsala A350 synthnightingale bibliofagos American Economist charmander taketrance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Blue Monday, η μόνη μέρα που δεν πήγα τουαλέτα. Ευτυχως έφαγα ένα μπωλ μακαρονια με κιμα με μπόλικο τυρί, μισο σακι ποπ κορν και ενα σακουλι φυστικια και διαβάζω το θρεντ. Λογικά τώρα θα πάω. Να ξέρετε.
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2025 στις 22:59 Η glayki έγραψε: #11 20-01-25 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Blue Monday, η μόνη μέρα που δεν πήγα τουαλέτα. Ευτυχως έφαγα ένα μπωλ μακαρονια με κιμα με μπόλικο τυρί, μισο σακι ποπ κορν και ενα σακουλι φυστικια και διαβάζω το θρεντ. Λογικά τώρα θα πάω. Να ξέρετε. Click για ανάπτυξη... Και ο, τι είχα αρχίσει να ανησυχώ Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2025 στις 00:54 Ο Guest 182562: #12 21-01-25 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Τώρα πήρα πρέφα τι είναι η Blue Monday για την οποία μιλάνε όλοι... Σαν κάθε άλλη μέρα την πέρασα και τη σημερινή. Έκλαψα λίγο, γιατί μου λείπει το αγοράκι μου, αλλά εντάξει, all good now Click για ανάπτυξη... Spoiler Συγγνώμη, δεν κρατήθηκα touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:15 Η touvlo έγραψε: #13 23-01-25 19:15 σβήνουν τα φωτάκια των Χριστουγεννων..... Αλλά ..... μεγαλώνει η μέρα. έρχονται οι αλκυονίδες μέρες Κλαδεύουμε τις τριανταφυλιές κουκουλωνόμαστε μέχρι το λαιμό κάνουμε πολλές αγκαλίτσες με όποιον βρίσκουμε διαθέσιμο μπαίνουμε στο στέκι και διασκεδάζουμε με τους φίλους ξεκινάμε τζόκινγκ ε..... το παλεύουμε όσο μπορούμε Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:18 Η Υδροχόος έγραψε: #14 23-01-25 19:18 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: κάνουμε πολλές αγκαλίτσες με όποιον βρίσκουμε διαθέσιμο Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ περίεργα να τα έχετε "εκεί"... Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.604 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:21 Η Kate1914 έγραψε: #15 23-01-25 19:21 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μεγαλώνει η μέρα Click για ανάπτυξη... Αχ στο μυαλό μου είσαι! Πόσο το λατρεύω που όσο περνάει ο καιρός έχουμε περισσότερο φως! touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:24 Η touvlo έγραψε: #16 23-01-25 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σαν πολύ περίεργα να τα έχετε "εκεί"... Click για ανάπτυξη... κοίτα, εμένα μ΄αρέσουν πολύ οι αγκαλίτσες και δήθεν τανγκο, δήθεν πρωτοχρονιά, δήθεν κρύο, όλο κάτι βρίσκω. Ασφαλώς έχω και τις μόνιμες αγκαλιές. Μη μου πεις, πως ....εσείς δεν έχετε τις αγκαλιές. Εγώ τις έχω εισάγει στη γειτονιά. Ελληνική συνήθεια είναι τάχα. Μην έρθεις και με διαψεύσεις κακομοίρα μου και καταλάβουν πως τις κάνω εκ του πονηρού Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:26 Η Υδροχόος έγραψε: #17 23-01-25 19:26 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: κοίτα, εμένα μ΄αρέσουν πολύ οι αγκαλίτσες και δήθεν τανγκο, δήθεν πρωτοχρονιά, δήθεν κρύο, όλο κάτι βρίσκω. Ασφαλώς έχω και τις μόνιμες αγκαλιές. Μη μου πεις, πως ....εσείς δεν έχετε τις αγκαλιές. Εγώ τις έχω εισάγει στη γειτονιά. Ελληνική συνήθεια είναι τάχα. Μην έρθεις και με διαψεύσεις κακομοίρα μου και καταλάβουν πως τις κάνω εκ του πονηρού Click για ανάπτυξη... Ναι βρε, δίκιο έχεις. Καλά τα λες... Μια αγκαλιά (ειδικά κάποιες στιγμές που το έχεις πολλή ανάγκη...), είναι βάλσαμο.. Συνέχισε. Μια χαρά τα λες και τα κάνεις... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 38 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 touvlo Scandal Kate1914 chester20080 Angelikaaa johnsala A350 synthnightingale bibliofagos American Economist charmander taketrance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Blue Monday, η μόνη μέρα που δεν πήγα τουαλέτα. Ευτυχως έφαγα ένα μπωλ μακαρονια με κιμα με μπόλικο τυρί, μισο σακι ποπ κορν και ενα σακουλι φυστικια και διαβάζω το θρεντ. Λογικά τώρα θα πάω. Να ξέρετε. Click για ανάπτυξη... Και ο, τι είχα αρχίσει να ανησυχώ
Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2025 στις 00:54 Ο Guest 182562: #12 21-01-25 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Τώρα πήρα πρέφα τι είναι η Blue Monday για την οποία μιλάνε όλοι... Σαν κάθε άλλη μέρα την πέρασα και τη σημερινή. Έκλαψα λίγο, γιατί μου λείπει το αγοράκι μου, αλλά εντάξει, all good now Click για ανάπτυξη... Spoiler Συγγνώμη, δεν κρατήθηκα touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:15 Η touvlo έγραψε: #13 23-01-25 19:15 σβήνουν τα φωτάκια των Χριστουγεννων..... Αλλά ..... μεγαλώνει η μέρα. έρχονται οι αλκυονίδες μέρες Κλαδεύουμε τις τριανταφυλιές κουκουλωνόμαστε μέχρι το λαιμό κάνουμε πολλές αγκαλίτσες με όποιον βρίσκουμε διαθέσιμο μπαίνουμε στο στέκι και διασκεδάζουμε με τους φίλους ξεκινάμε τζόκινγκ ε..... το παλεύουμε όσο μπορούμε Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:18 Η Υδροχόος έγραψε: #14 23-01-25 19:18 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: κάνουμε πολλές αγκαλίτσες με όποιον βρίσκουμε διαθέσιμο Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ περίεργα να τα έχετε "εκεί"... Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.604 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:21 Η Kate1914 έγραψε: #15 23-01-25 19:21 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μεγαλώνει η μέρα Click για ανάπτυξη... Αχ στο μυαλό μου είσαι! Πόσο το λατρεύω που όσο περνάει ο καιρός έχουμε περισσότερο φως! touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:24 Η touvlo έγραψε: #16 23-01-25 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σαν πολύ περίεργα να τα έχετε "εκεί"... Click για ανάπτυξη... κοίτα, εμένα μ΄αρέσουν πολύ οι αγκαλίτσες και δήθεν τανγκο, δήθεν πρωτοχρονιά, δήθεν κρύο, όλο κάτι βρίσκω. Ασφαλώς έχω και τις μόνιμες αγκαλιές. Μη μου πεις, πως ....εσείς δεν έχετε τις αγκαλιές. Εγώ τις έχω εισάγει στη γειτονιά. Ελληνική συνήθεια είναι τάχα. Μην έρθεις και με διαψεύσεις κακομοίρα μου και καταλάβουν πως τις κάνω εκ του πονηρού Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:26 Η Υδροχόος έγραψε: #17 23-01-25 19:26 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: κοίτα, εμένα μ΄αρέσουν πολύ οι αγκαλίτσες και δήθεν τανγκο, δήθεν πρωτοχρονιά, δήθεν κρύο, όλο κάτι βρίσκω. Ασφαλώς έχω και τις μόνιμες αγκαλιές. Μη μου πεις, πως ....εσείς δεν έχετε τις αγκαλιές. Εγώ τις έχω εισάγει στη γειτονιά. Ελληνική συνήθεια είναι τάχα. Μην έρθεις και με διαψεύσεις κακομοίρα μου και καταλάβουν πως τις κάνω εκ του πονηρού Click για ανάπτυξη... Ναι βρε, δίκιο έχεις. Καλά τα λες... Μια αγκαλιά (ειδικά κάποιες στιγμές που το έχεις πολλή ανάγκη...), είναι βάλσαμο.. Συνέχισε. Μια χαρά τα λες και τα κάνεις... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 38 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 touvlo Scandal Kate1914 chester20080 Angelikaaa johnsala A350 synthnightingale bibliofagos American Economist charmander taketrance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Τώρα πήρα πρέφα τι είναι η Blue Monday για την οποία μιλάνε όλοι... Σαν κάθε άλλη μέρα την πέρασα και τη σημερινή. Έκλαψα λίγο, γιατί μου λείπει το αγοράκι μου, αλλά εντάξει, all good now Click για ανάπτυξη... Spoiler Συγγνώμη, δεν κρατήθηκα
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:15 Η touvlo έγραψε: #13 23-01-25 19:15 σβήνουν τα φωτάκια των Χριστουγεννων..... Αλλά ..... μεγαλώνει η μέρα. έρχονται οι αλκυονίδες μέρες Κλαδεύουμε τις τριανταφυλιές κουκουλωνόμαστε μέχρι το λαιμό κάνουμε πολλές αγκαλίτσες με όποιον βρίσκουμε διαθέσιμο μπαίνουμε στο στέκι και διασκεδάζουμε με τους φίλους ξεκινάμε τζόκινγκ ε..... το παλεύουμε όσο μπορούμε Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:18 Η Υδροχόος έγραψε: #14 23-01-25 19:18 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: κάνουμε πολλές αγκαλίτσες με όποιον βρίσκουμε διαθέσιμο Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ περίεργα να τα έχετε "εκεί"... Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.604 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:21 Η Kate1914 έγραψε: #15 23-01-25 19:21 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μεγαλώνει η μέρα Click για ανάπτυξη... Αχ στο μυαλό μου είσαι! Πόσο το λατρεύω που όσο περνάει ο καιρός έχουμε περισσότερο φως! touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:24 Η touvlo έγραψε: #16 23-01-25 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σαν πολύ περίεργα να τα έχετε "εκεί"... Click για ανάπτυξη... κοίτα, εμένα μ΄αρέσουν πολύ οι αγκαλίτσες και δήθεν τανγκο, δήθεν πρωτοχρονιά, δήθεν κρύο, όλο κάτι βρίσκω. Ασφαλώς έχω και τις μόνιμες αγκαλιές. Μη μου πεις, πως ....εσείς δεν έχετε τις αγκαλιές. Εγώ τις έχω εισάγει στη γειτονιά. Ελληνική συνήθεια είναι τάχα. Μην έρθεις και με διαψεύσεις κακομοίρα μου και καταλάβουν πως τις κάνω εκ του πονηρού Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:26 Η Υδροχόος έγραψε: #17 23-01-25 19:26 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: κοίτα, εμένα μ΄αρέσουν πολύ οι αγκαλίτσες και δήθεν τανγκο, δήθεν πρωτοχρονιά, δήθεν κρύο, όλο κάτι βρίσκω. Ασφαλώς έχω και τις μόνιμες αγκαλιές. Μη μου πεις, πως ....εσείς δεν έχετε τις αγκαλιές. Εγώ τις έχω εισάγει στη γειτονιά. Ελληνική συνήθεια είναι τάχα. Μην έρθεις και με διαψεύσεις κακομοίρα μου και καταλάβουν πως τις κάνω εκ του πονηρού Click για ανάπτυξη... Ναι βρε, δίκιο έχεις. Καλά τα λες... Μια αγκαλιά (ειδικά κάποιες στιγμές που το έχεις πολλή ανάγκη...), είναι βάλσαμο.. Συνέχισε. Μια χαρά τα λες και τα κάνεις... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 38 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 touvlo Scandal Kate1914 chester20080 Angelikaaa johnsala A350 synthnightingale bibliofagos American Economist charmander taketrance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
σβήνουν τα φωτάκια των Χριστουγεννων..... Αλλά ..... μεγαλώνει η μέρα. έρχονται οι αλκυονίδες μέρες Κλαδεύουμε τις τριανταφυλιές κουκουλωνόμαστε μέχρι το λαιμό κάνουμε πολλές αγκαλίτσες με όποιον βρίσκουμε διαθέσιμο μπαίνουμε στο στέκι και διασκεδάζουμε με τους φίλους ξεκινάμε τζόκινγκ ε..... το παλεύουμε όσο μπορούμε
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:18 Η Υδροχόος έγραψε: #14 23-01-25 19:18 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: κάνουμε πολλές αγκαλίτσες με όποιον βρίσκουμε διαθέσιμο Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ περίεργα να τα έχετε "εκεί"... Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.604 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:21 Η Kate1914 έγραψε: #15 23-01-25 19:21 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μεγαλώνει η μέρα Click για ανάπτυξη... Αχ στο μυαλό μου είσαι! Πόσο το λατρεύω που όσο περνάει ο καιρός έχουμε περισσότερο φως! touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:24 Η touvlo έγραψε: #16 23-01-25 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σαν πολύ περίεργα να τα έχετε "εκεί"... Click για ανάπτυξη... κοίτα, εμένα μ΄αρέσουν πολύ οι αγκαλίτσες και δήθεν τανγκο, δήθεν πρωτοχρονιά, δήθεν κρύο, όλο κάτι βρίσκω. Ασφαλώς έχω και τις μόνιμες αγκαλιές. Μη μου πεις, πως ....εσείς δεν έχετε τις αγκαλιές. Εγώ τις έχω εισάγει στη γειτονιά. Ελληνική συνήθεια είναι τάχα. Μην έρθεις και με διαψεύσεις κακομοίρα μου και καταλάβουν πως τις κάνω εκ του πονηρού Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:26 Η Υδροχόος έγραψε: #17 23-01-25 19:26 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: κοίτα, εμένα μ΄αρέσουν πολύ οι αγκαλίτσες και δήθεν τανγκο, δήθεν πρωτοχρονιά, δήθεν κρύο, όλο κάτι βρίσκω. Ασφαλώς έχω και τις μόνιμες αγκαλιές. Μη μου πεις, πως ....εσείς δεν έχετε τις αγκαλιές. Εγώ τις έχω εισάγει στη γειτονιά. Ελληνική συνήθεια είναι τάχα. Μην έρθεις και με διαψεύσεις κακομοίρα μου και καταλάβουν πως τις κάνω εκ του πονηρού Click για ανάπτυξη... Ναι βρε, δίκιο έχεις. Καλά τα λες... Μια αγκαλιά (ειδικά κάποιες στιγμές που το έχεις πολλή ανάγκη...), είναι βάλσαμο.. Συνέχισε. Μια χαρά τα λες και τα κάνεις... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 38 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 touvlo Scandal Kate1914 chester20080 Angelikaaa johnsala A350 synthnightingale bibliofagos American Economist charmander taketrance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: κάνουμε πολλές αγκαλίτσες με όποιον βρίσκουμε διαθέσιμο Click για ανάπτυξη... Σαν πολύ περίεργα να τα έχετε "εκεί"...
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.604 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:21 Η Kate1914 έγραψε: #15 23-01-25 19:21 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μεγαλώνει η μέρα Click για ανάπτυξη... Αχ στο μυαλό μου είσαι! Πόσο το λατρεύω που όσο περνάει ο καιρός έχουμε περισσότερο φως! touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:24 Η touvlo έγραψε: #16 23-01-25 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σαν πολύ περίεργα να τα έχετε "εκεί"... Click για ανάπτυξη... κοίτα, εμένα μ΄αρέσουν πολύ οι αγκαλίτσες και δήθεν τανγκο, δήθεν πρωτοχρονιά, δήθεν κρύο, όλο κάτι βρίσκω. Ασφαλώς έχω και τις μόνιμες αγκαλιές. Μη μου πεις, πως ....εσείς δεν έχετε τις αγκαλιές. Εγώ τις έχω εισάγει στη γειτονιά. Ελληνική συνήθεια είναι τάχα. Μην έρθεις και με διαψεύσεις κακομοίρα μου και καταλάβουν πως τις κάνω εκ του πονηρού Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:26 Η Υδροχόος έγραψε: #17 23-01-25 19:26 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: κοίτα, εμένα μ΄αρέσουν πολύ οι αγκαλίτσες και δήθεν τανγκο, δήθεν πρωτοχρονιά, δήθεν κρύο, όλο κάτι βρίσκω. Ασφαλώς έχω και τις μόνιμες αγκαλιές. Μη μου πεις, πως ....εσείς δεν έχετε τις αγκαλιές. Εγώ τις έχω εισάγει στη γειτονιά. Ελληνική συνήθεια είναι τάχα. Μην έρθεις και με διαψεύσεις κακομοίρα μου και καταλάβουν πως τις κάνω εκ του πονηρού Click για ανάπτυξη... Ναι βρε, δίκιο έχεις. Καλά τα λες... Μια αγκαλιά (ειδικά κάποιες στιγμές που το έχεις πολλή ανάγκη...), είναι βάλσαμο.. Συνέχισε. Μια χαρά τα λες και τα κάνεις... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 38 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 touvlo Scandal Kate1914 chester20080 Angelikaaa johnsala A350 synthnightingale bibliofagos American Economist charmander taketrance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μεγαλώνει η μέρα Click για ανάπτυξη... Αχ στο μυαλό μου είσαι! Πόσο το λατρεύω που όσο περνάει ο καιρός έχουμε περισσότερο φως!
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:24 Η touvlo έγραψε: #16 23-01-25 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σαν πολύ περίεργα να τα έχετε "εκεί"... Click για ανάπτυξη... κοίτα, εμένα μ΄αρέσουν πολύ οι αγκαλίτσες και δήθεν τανγκο, δήθεν πρωτοχρονιά, δήθεν κρύο, όλο κάτι βρίσκω. Ασφαλώς έχω και τις μόνιμες αγκαλιές. Μη μου πεις, πως ....εσείς δεν έχετε τις αγκαλιές. Εγώ τις έχω εισάγει στη γειτονιά. Ελληνική συνήθεια είναι τάχα. Μην έρθεις και με διαψεύσεις κακομοίρα μου και καταλάβουν πως τις κάνω εκ του πονηρού Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:26 Η Υδροχόος έγραψε: #17 23-01-25 19:26 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: κοίτα, εμένα μ΄αρέσουν πολύ οι αγκαλίτσες και δήθεν τανγκο, δήθεν πρωτοχρονιά, δήθεν κρύο, όλο κάτι βρίσκω. Ασφαλώς έχω και τις μόνιμες αγκαλιές. Μη μου πεις, πως ....εσείς δεν έχετε τις αγκαλιές. Εγώ τις έχω εισάγει στη γειτονιά. Ελληνική συνήθεια είναι τάχα. Μην έρθεις και με διαψεύσεις κακομοίρα μου και καταλάβουν πως τις κάνω εκ του πονηρού Click για ανάπτυξη... Ναι βρε, δίκιο έχεις. Καλά τα λες... Μια αγκαλιά (ειδικά κάποιες στιγμές που το έχεις πολλή ανάγκη...), είναι βάλσαμο.. Συνέχισε. Μια χαρά τα λες και τα κάνεις... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σαν πολύ περίεργα να τα έχετε "εκεί"... Click για ανάπτυξη... κοίτα, εμένα μ΄αρέσουν πολύ οι αγκαλίτσες και δήθεν τανγκο, δήθεν πρωτοχρονιά, δήθεν κρύο, όλο κάτι βρίσκω. Ασφαλώς έχω και τις μόνιμες αγκαλιές. Μη μου πεις, πως ....εσείς δεν έχετε τις αγκαλιές. Εγώ τις έχω εισάγει στη γειτονιά. Ελληνική συνήθεια είναι τάχα. Μην έρθεις και με διαψεύσεις κακομοίρα μου και καταλάβουν πως τις κάνω εκ του πονηρού
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 19:26 Η Υδροχόος έγραψε: #17 23-01-25 19:26 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: κοίτα, εμένα μ΄αρέσουν πολύ οι αγκαλίτσες και δήθεν τανγκο, δήθεν πρωτοχρονιά, δήθεν κρύο, όλο κάτι βρίσκω. Ασφαλώς έχω και τις μόνιμες αγκαλιές. Μη μου πεις, πως ....εσείς δεν έχετε τις αγκαλιές. Εγώ τις έχω εισάγει στη γειτονιά. Ελληνική συνήθεια είναι τάχα. Μην έρθεις και με διαψεύσεις κακομοίρα μου και καταλάβουν πως τις κάνω εκ του πονηρού Click για ανάπτυξη... Ναι βρε, δίκιο έχεις. Καλά τα λες... Μια αγκαλιά (ειδικά κάποιες στιγμές που το έχεις πολλή ανάγκη...), είναι βάλσαμο.. Συνέχισε. Μια χαρά τα λες και τα κάνεις...
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: κοίτα, εμένα μ΄αρέσουν πολύ οι αγκαλίτσες και δήθεν τανγκο, δήθεν πρωτοχρονιά, δήθεν κρύο, όλο κάτι βρίσκω. Ασφαλώς έχω και τις μόνιμες αγκαλιές. Μη μου πεις, πως ....εσείς δεν έχετε τις αγκαλιές. Εγώ τις έχω εισάγει στη γειτονιά. Ελληνική συνήθεια είναι τάχα. Μην έρθεις και με διαψεύσεις κακομοίρα μου και καταλάβουν πως τις κάνω εκ του πονηρού Click για ανάπτυξη... Ναι βρε, δίκιο έχεις. Καλά τα λες... Μια αγκαλιά (ειδικά κάποιες στιγμές που το έχεις πολλή ανάγκη...), είναι βάλσαμο.. Συνέχισε. Μια χαρά τα λες και τα κάνεις...