juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.874 μηνύματα.
20-01-25
11:53
Τι σκέφτεστε να κάνετε σήμερα;
www.kanaliena.gr
Blue Monday: Είναι η «πιο μελαγχολική ημέρα του χρόνου» η σημερινή; • Κανάλι Ένα 90.4
Η σημερινή Δευτέρα (20/1) έχει κερδίσει τον τίτλο της «Blue Monday», της πιο μελαγχολικής ημέρας του χρόνου. Σύμφωνα με μια μαθηματική «φόρμουλα», την οποία ανέπτυξε ο ψυχολόγος Κλιφ Αρνάλ, πρόκειται για την ημέρα κατά την οποία τα επίπεδα ευτυχίας πέφτουν στα χαμηλότερα επίπεδα του έτους. Το...
Guest 182562
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
20-01-25
11:56
Μαλακίες είναι αυτά.Τι σκέφτεστε να κάνετε σήμερα;
![]()
Blue Monday: Είναι η «πιο μελαγχολική ημέρα του χρόνου» η σημερινή; • Κανάλι Ένα 90.4
Η σημερινή Δευτέρα (20/1) έχει κερδίσει τον τίτλο της «Blue Monday», της πιο μελαγχολικής ημέρας του χρόνου. Σύμφωνα με μια μαθηματική «φόρμουλα», την οποία ανέπτυξε ο ψυχολόγος Κλιφ Αρνάλ, πρόκειται για την ημέρα κατά την οποία τα επίπεδα ευτυχίας πέφτουν στα χαμηλότερα επίπεδα του έτους. Το...www.kanaliena.gr
Για εμένα όλες οι μέρες είναι μελαγχολικές

juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.874 μηνύματα.
20-01-25
12:04
Έχω φίλη που όταν έχει πανσέληνο τις περνάνε όλες οι μελαγχολιες.Μαλακίες είναι αυτά.
Για εμένα όλες οι μέρες είναι μελαγχολικές![]()

Valder
Επιφανές μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.365 μηνύματα.
20-01-25
12:07
Αυτο που ειπε ο φίλος μου εδω.Μαλακίες είναι αυτά.
Για εμένα όλες οι μέρες είναι μελαγχολικές![]()
Όλες σκατά καταθλιπτικές ειναι οι μερες και οι 365 απλά γελάμε και κάνουμε το μαλάκα με χιούμορ και πειράγματα με φίλους για να κοροιδεψουμε το μέσα μας οτι απλά οδεύουμε σαν αυτόματα μέσα στο χρόνο προς το απόλυτο τίποτα.
Επιφυλάσσομαι χειρότερα προς τους μονίμως χαζοχαρουμενάκηδες και εκτιμώ ιδιαίτερα τις γκρινιάρες ψυχές που χύνουν δάκρυ κορόμηλο σ αυτό το αβάσταχτα βαρύ πράγμα που λέγεται ζωή.
glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.369 μηνύματα.
20-01-25
15:59
Μετά τη cyber Monday , ήρθε και η blue Monday ;
Καταναλώσετε άφοβα για να διώξετε τη θλίψη της πιο καταθλιπτικής μέρας. Ζητώ η κατανάλωση το blue bill της ευτυχίας .
Κάθε μέρα έχει το δικό της μερίδιο στη θλίψη και είμαστε καλά με αυτό
Καταναλώσετε άφοβα για να διώξετε τη θλίψη της πιο καταθλιπτικής μέρας. Ζητώ η κατανάλωση το blue bill της ευτυχίας .
Κάθε μέρα έχει το δικό της μερίδιο στη θλίψη και είμαστε καλά με αυτό
juste un instant
Επιφανές μέλος
amarelia
Επιφανές μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα.
20-01-25
21:27
Μήπως να βγάλουν κανένα White Monday σε περίπτωση που έρθει μια μέρα και δεν νιώσουμε πως έρχεται το τέλος του κόσμου ανα πάσα στιγμή;
Οτι οι άλλες πάνε τρένο και σήμερα μας έπιασε η κατήφεια
Οτι οι άλλες πάνε τρένο και σήμερα μας έπιασε η κατήφεια
parafernalia
Διακεκριμένο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.610 μηνύματα.
20-01-25
22:12
Τη συνιστώ ανεπιφύλαχτα... 

Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.786 μηνύματα.
20-01-25
22:47
Τώρα πήρα πρέφα τι είναι η Blue Monday για την οποία μιλάνε όλοι... Σαν κάθε άλλη μέρα την πέρασα και τη σημερινή. Έκλαψα λίγο, γιατί μου λείπει το αγοράκι μου, αλλά εντάξει, all good now 

Valder
Επιφανές μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.365 μηνύματα.
20-01-25
22:58
Blue Monday, η μόνη μέρα που δεν πήγα τουαλέτα.
Ευτυχως έφαγα ένα μπωλ μακαρονια με κιμα με μπόλικο τυρί, μισο σακι ποπ κορν και ενα σακουλι φυστικια και διαβάζω το θρεντ.
Λογικά τώρα θα πάω.
Να ξέρετε.
Ευτυχως έφαγα ένα μπωλ μακαρονια με κιμα με μπόλικο τυρί, μισο σακι ποπ κορν και ενα σακουλι φυστικια και διαβάζω το θρεντ.
Λογικά τώρα θα πάω.
Να ξέρετε.
glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.369 μηνύματα.
20-01-25
22:59
Και ο, τι είχα αρχίσει να ανησυχώBlue Monday, η μόνη μέρα που δεν πήγα τουαλέτα.
Λογικά τώρα θα πάω.
Να ξέρετε.
Guest 182562
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
21-01-25
00:54
Τώρα πήρα πρέφα τι είναι η Blue Monday για την οποία μιλάνε όλοι... Σαν κάθε άλλη μέρα την πέρασα και τη σημερινή. Έκλαψα λίγο, γιατί μου λείπει το αγοράκι μου, αλλά εντάξει, all good now![]()
Συγγνώμη, δεν κρατήθηκα 

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.911 μηνύματα.
23-01-25
19:15
σβήνουν τα φωτάκια των Χριστουγεννων.....
Αλλά .....
μεγαλώνει η μέρα.
έρχονται οι αλκυονίδες μέρες
Κλαδεύουμε τις τριανταφυλιές
κουκουλωνόμαστε μέχρι το λαιμό
κάνουμε πολλές αγκαλίτσες με όποιον βρίσκουμε διαθέσιμο
μπαίνουμε στο στέκι και διασκεδάζουμε με τους φίλους
ξεκινάμε τζόκινγκ
ε..... το παλεύουμε όσο μπορούμε
Αλλά .....
μεγαλώνει η μέρα.

έρχονται οι αλκυονίδες μέρες

Κλαδεύουμε τις τριανταφυλιές

κουκουλωνόμαστε μέχρι το λαιμό

κάνουμε πολλές αγκαλίτσες με όποιον βρίσκουμε διαθέσιμο

μπαίνουμε στο στέκι και διασκεδάζουμε με τους φίλους

ξεκινάμε τζόκινγκ

ε..... το παλεύουμε όσο μπορούμε
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.479 μηνύματα.
23-01-25
19:18
Σαν πολύ περίεργα να τα έχετε "εκεί"...κάνουμε πολλές αγκαλίτσες με όποιον βρίσκουμε διαθέσιμο![]()
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.397 μηνύματα.
23-01-25
19:21
Αχ στο μυαλό μου είσαι! Πόσο το λατρεύω που όσο περνάει ο καιρός έχουμε περισσότερο φως!μεγαλώνει η μέρα
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.911 μηνύματα.
23-01-25
19:24
κοίτα, εμένα μ΄αρέσουν πολύ οι αγκαλίτσες και δήθεν τανγκο, δήθεν πρωτοχρονιά, δήθεν κρύο, όλο κάτι βρίσκω. Ασφαλώς έχω και τις μόνιμες αγκαλιές.Σαν πολύ περίεργα να τα έχετε "εκεί"...
Μη μου πεις, πως ....εσείς δεν έχετε τις αγκαλιές. Εγώ τις έχω εισάγει στη γειτονιά. Ελληνική συνήθεια είναι τάχα. Μην έρθεις και με διαψεύσεις κακομοίρα μου και καταλάβουν πως τις κάνω εκ του πονηρού
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.479 μηνύματα.
23-01-25
19:26
Ναι βρε, δίκιο έχεις. Καλά τα λες...κοίτα, εμένα μ΄αρέσουν πολύ οι αγκαλίτσες και δήθεν τανγκο, δήθεν πρωτοχρονιά, δήθεν κρύο, όλο κάτι βρίσκω. Ασφαλώς έχω και τις μόνιμες αγκαλιές.
Μη μου πεις, πως ....εσείς δεν έχετε τις αγκαλιές. Εγώ τις έχω εισάγει στη γειτονιά. Ελληνική συνήθεια είναι τάχα. Μην έρθεις και με διαψεύσεις κακομοίρα μου και καταλάβουν πως τις κάνω εκ του πονηρού
Μια αγκαλιά (ειδικά κάποιες στιγμές που το έχεις πολλή ανάγκη...), είναι βάλσαμο..
Συνέχισε. Μια χαρά τα λες και τα κάνεις...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 38 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool