Natsuko
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Natsuko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 178 μηνύματα.
Καλησπέρα σας!
Ο σύζυγος μου έχει φτιάξει ένα επιτραπέζιο παιχνίδι και αναζητεί άτομα για να το τεστάρει. Είναι ένα t-rpg με turn based μάχες. Σκοπός είναι μια ομάδα 4 "συμπαικτών" να φτάσει στον κακό του παιχνιδιού και να τον νικήσει στην τελική μάχη. Υπολογίζει περίπου μιάμιση ώρα διάρκεια και ιδανικά χρειάζεται 4 άτομα. Είναι διαθέσιμος για συνάντηση σε οποιοδήποτε επιτραπεζιάδικο της Αθήνας.
Αν περισσεύει σε κάποιον/α ένα δίωρο κάποιο ΣΚ ας μου στείλει!
Ο σύζυγος μου έχει φτιάξει ένα επιτραπέζιο παιχνίδι και αναζητεί άτομα για να το τεστάρει. Είναι ένα t-rpg με turn based μάχες. Σκοπός είναι μια ομάδα 4 "συμπαικτών" να φτάσει στον κακό του παιχνιδιού και να τον νικήσει στην τελική μάχη. Υπολογίζει περίπου μιάμιση ώρα διάρκεια και ιδανικά χρειάζεται 4 άτομα. Είναι διαθέσιμος για συνάντηση σε οποιοδήποτε επιτραπεζιάδικο της Αθήνας.
Αν περισσεύει σε κάποιον/α ένα δίωρο κάποιο ΣΚ ας μου στείλει!
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.796 μηνύματα.
Zukov_v2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Zukov_v2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 396 μηνύματα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.048 μηνύματα.
Διάβασα στριπτιτζάδικο αντί για επιτραπεζάδικο.
Τα πράγματα έχουν γίνει πολύ άσχημα.
Σοβαρά τωρα, ψοφάω για κατι τετοια, ειδικά turn based, αλλά δεν ειμαι σίγουρος οτι θα μπορέσω, έχω πολλά επείγοντα άλλα θέματα να λύσω. Αμα τραβήξει καιρό και δεν βρείτε, το συζητάμε, αλλά σιγά μην περιμένετε πότε θα μου ρθει εμένα (και δικιο θα χετε).
Τα πράγματα έχουν γίνει πολύ άσχημα.
Σοβαρά τωρα, ψοφάω για κατι τετοια, ειδικά turn based, αλλά δεν ειμαι σίγουρος οτι θα μπορέσω, έχω πολλά επείγοντα άλλα θέματα να λύσω. Αμα τραβήξει καιρό και δεν βρείτε, το συζητάμε, αλλά σιγά μην περιμένετε πότε θα μου ρθει εμένα (και δικιο θα χετε).
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool