iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Widgets, bittorent, εύκολο (επιτέλους) customization στα searches, κορυφαίος ad blocker, thumbnail preview στα tabs και site specific preferences!
Download now!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Περισσοτερα εδώ. Αυτο που μου κανει εντυπωσει ειναι οτι πουθενα δεν αναφερει τι firefox φοραει
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Περισσοτερα εδώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Τι είναι τα widgets?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KoRaKi
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Isiliel:Μόλις με ειδοποίησε η opera για τη νέα version!! Κατεβάααζωωω!!! Λα λα λα...
Τι είναι τα widgets?
https://my.opera.com/community/customize/widgets
Δεν θελω αλλα widgets, μου φτανω οσα εχω ηδη

Isiliel
Επιφανές μέλος

Στήνω απ την αρχή.

Πάντως με ΤΙΠΟΤΑ δεν την αλλάζω!!!!
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Isiliel
Επιφανές μέλος

Την έριξα από πάνω και ....τζίφος.
Άνοιξε κανονικά, αλλά χωρίς καθόλου ...fonts. Λέξη δεν υπήρχε πουθενά!
Ίσως βιάστηκα, πάντως την έκανα uninstall και φτου κι απ' την αρχή

Την Opera δεν αλλάζω!

Α! Πάρτε ένα καλό site με πολλά καλούδια για την Opera:
https://operawiki.info/Opera
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Thanks για το λινκ!
drteddy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Επίσης να επισημάνω ότι ο φοβερός και τρομερός Opera βγαίνει και για macintosh και είναι πράγματι καταπληκτικός...
Αυτό που λατρεύω στους browsers..."νέας γενιάς" είναι το tabbed browsing, τέλεια λειτουργία...

chemeng
Εκκολαπτόμενο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Δεν μου λετε το e-steki σαν τρεχει καλα με opera; Εχετε προβλημα με java και opera;Βλέπω ούτε πουθενά δε γίνεται νύξη για τον Safari της Apple που χρησιμοποιώ εγώ....![]()
![]()
Επίσης να επισημάνω ότι ο φοβερός και τρομερός Opera βγαίνει και για macintosh και είναι πράγματι καταπληκτικός...
Αυτό που λατρεύω στους browsers..."νέας γενιάς" είναι το tabbed browsing, τέλεια λειτουργία...![]()
![]()
drteddy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν μου λετε το e-steki σαν τρεχει καλα με opera; Εχετε προβλημα με java και opera;
Μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα, ούτε με Όπερα ούτε με Σαφάρι

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Το ονομα του είναι browzar . Δυστυχως δεν το δοκιμασα επειδή δεν εχει tabs και δεν σε αφηνει να αλλαξεις αρχικη σελιδα ... Απο εμφανισει λεει πολλα ... αλλα για εμενα τα tabs ειναι κατι πολυ βασικο ... Αν ειναι αληθεια οσα υποσχονται τοτε αξιζει πολυ!
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Απ ότι βλέπω είναι πολύ απλουστευμένο και μπορούν να το χρησιμοποιουν και οι πλέον αδαής! (σαν εμενα ενα πράγμα

Περισσότερα θα σας πω αφου το δουλέψω λίγο

songless_bird
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ορεξη ειχα να κανω σε καθε site log in με τα pass μου καθε φορα που το ανοιγω. H να μην εχω history για να ανακτησω μια σελιδα που εχω ξεχασει την adress της.Μαζοχισμος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Για αυτους τους λογους δεν το βαζω ουτε και εγω ... το history με εχει σωσει απιστευα πολλες φορες!Καλο ακουγεται. Αλλα οχι φυσικα για το δικο μας pc. Για της δουλειας/κοινοχρηστους ναι. Αν και νομιζω για αυτο φτιαχτηκε. Το να το χρησιμοποιεις στο σπιτι ειναι μαζοχισμος και τρελη ανασφαλεια![]()
Ορεξη ειχα να κανω σε καθε site log in με τα pass μου καθε φορα που το ανοιγω. H να μην εχω history για να ανακτησω μια σελιδα που εχω ξεχασει την adress της.Μαζοχισμος![]()
ΚΕ πες μας περισσοτερα οταν βρεις χρονο!
jrvs_cocker
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από https://www.browzar.com/stories/index.html:I used to think that the only single girl in the office was hot until auto-complete told me that her most frequent search was ʽstretch marksʼ.

αν εξαιρέσεις το section με τις ιστορίες "ντροπής" που έχουν στο site τους, ωραίο φαίνεται και το καλό είναι ότι δε θέλει εγκατάσταση.. εν τω μεταξύ, είναι τόσο μικρό προγραμματάκι που δε χρειάζεται καν να το έχεις σε flashάκι μαζί σου.. σε όποιο δημόσιο PC και να πας, το κατεβάζεις από το δίκτυο και μετά φυλλομετράς με διακριτικότητα!
ελπίζω μόνο να μην κρύβεται καμιά απάτη από πίσω.. π.χ. να στέλνει τα passwords, τα search strings και το history μας σε κάποιο δικό τους απομακρυσμένο server

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.