Guest 986132
Επισκέπτης

Αν δεν πιάσει μήπως να έκανες αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση, αν δεν το έχεις κάνει ήδη; Δοκίμασε, επίσης, να μπεις στις ρυθμίσεις, εκεί που είναι αποθηκευμένοι οι κωδικοί, και να διαγράψεις την καταχώρηση, ώστε όταν ξαναμπείς να σε ρωτήσει αν θες να αποθηκεύσεις τους κωδικούς. Ίσως πιάσει...
(Ίσως να έκανες και καμιά εκκαθάριση σε cookies κλπ;

Αν δεν πιάσει τπτ και δεν ξέρει κάποιος άλλος λύση, τότε κάνε απεγκατάσταση/εγκατάσταση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
g1wrg0s
Επιφανές μέλος

Tools - Advanced - Password Manager.
Σβηνεις την καταχώρηση για το site που θες ,και εχει κρατήσει εκεί την επιλογή σου, και θα σε ξαναρωτήσει όταν ξανακάνεις login
Απλά για να μην μπερδευτείς , δεν σβηνεις τον φάκελο πχ www.hotmail.com , αλλά το περιεχόμενο του πχ www.hotmail/.../... ...κτλ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina
Τιμώμενο Μέλος

Ελπίζω να του κρατήσει.

Σας ευχαριστώ πολύ!

g1wrg0s
Επιφανές μέλος

Devina
Τιμώμενο Μέλος

Όχι. Μόνο της ίδιας της σελίδας τίκαρα. Αν και το έκανα αυτό που μου είπες, από τα εργαλεία, δεν μου το εμφάνισε.
g1wrg0s
Επιφανές μέλος

Devina
Τιμώμενο Μέλος

Μόνο το ''Να παραμένω σε σύνδεση" και δίπλα κουτάκι για να τικάρω.
Αλλά οκ έφτιαξε, αυτό με ενδιέφερε...

-
Τώρα που το έκανα μου έβγαλε το παραθυράκι για το αν θέλω να τον κρατήσω αποθηκευμένο. Ό,τι να'ναι.

Νταξ τα καταφέραμε.

g1wrg0s
Επιφανές μέλος

Ξανειξε, επειδη εκανα μια προσπαθεια και βρηκα καποια πραγματα θα τα γραψω και αν θες τα διαβαζεις.Καταρχην αφου εφτιαξε τοτε δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα απο τα παρακατω...
Ας ξεκινησουμε απο το προβλημα. Ο Broswer Opera οταν μπαινεις πρωτη φορα σε ενα site που απαιτει κωδικο τοτε σου κανει την πολυποθητη ερωτηση με δυο απαντησεις. Η μια ειναι να τον αποθηκευσει και η αλλη ειναι να μην τον αποθηκευσει (χαρακτηριστικη επιλογη "Ποτέ") . Αν καποιος επιλεξει την επιλογη "Ποτε" τοτε αυτο το αναδυομενο πλαισιο δεν θα ξαναβγει για το συγκεκριμενο site , ακομα κι αν χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο !

Αυτο υποθετω οτι συνεβαινε σε εσενα. . .
Λυση: Πας menu -> settings -> preferences -> forms -> password manager και εκει περα θα βρεις διαφορους φακελους για προγραμματα (αν μολις εχεις κανει εγκατασταση τοτε υποθετω οτι δεν θα εχει κανενα ή αν δεν εχεις μπει σε κανενα site που να απαιτει κωδικο). Εκει υπαρχουν οι φακελοι με τα αρχεια των επιλογων σου με λιγα λογια. Δηλαδη αν εχεις επιλεξει το msn να μπαινει αυτοματα τοτε εκει θα εχει κρατηθει το ID και το password σου.
Οσον αφορα το hotmail εμενα το εχει σε ενα φακελο ονοματι login.live.com . Αν καποιος κανει διαγραφη το αρχειο του φακελου τοτε το χαζο Opera οταν θα μπεις στο www.hotmail.com και εισαγεις τα στοιχεια σου , θα σε ρωτησει αν θες να τα κρατησει, αφου θα ανατρεξει στην παραπανω τοποθεσια και δεν θα βρει κανενα αρχειο που να λεει οτι ειχες πατησει καποτε την επιλογη "Ποτε" .Αυτη η διαδικασια ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ισχυει για την αντιμετωπιση του ιδιου προβληματος και απο αλλα sites (msn, skype κ.α)
Δοκιμη: Κατεβασα απο το site www.Opera.com το αντιστοιχο broswer και εκανα εγκατασταση.Την πρωτη φορα επελεξα την επιλογη "Ποτε" και μετα δεν μου ξαναεβγαλε το αναδυομενο πλαισιο οσες φορες και να μπηκα στο προφιλ μου στο hotmail . Εκανα την παραπανω διαδικασια και τσουπ το "πανεξυπνο" Opera "ετρεξε" αμεσως να με βοηθησει ρωτωντας με αν θελω να ξεκουρασει τη μνημη μου κρατωντας αυτη το κωδικο μου και το ID (ετσι δεν λεγεται αυτο που πληκτρολογεις απο πανω απο το password

!Αν αυτο το κλειδι ειναι διαφανο τοτε σημαίνει οτι το Opera δεν εχει αποθηκευσει τα στοιχεια σου . . .
Ουφ !
gademis
Τιμώμενο Μέλος

Λία εκείνη τη λαμπάδα που είχες τάξει στον άγιο Ισίδωρο τώρα πρέπει να την πας

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Με τον firefox είχα ένα πρόσθετο και το αντέγραφε, αλλά με τον Chrome δεν μπορώ και αλλάζω browsers συνέχεια, ενώ θέλω να τα κάνω όλα με τον Chrome γιατί με βολεύει με την ταχύτητά του.
Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη !
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε ευχαριστώ!
Mercury
Επιφανές μέλος

Μήπως ξέρει κάποιος χρήστης του Chrome να μου πει, πως γίνεται να αντιγράψω μία εικόνα και να την βάλω κάπου αλλού; (π.χ. στο στέκι).
Με τον firefox είχα ένα πρόσθετο και το αντέγραφε, αλλά με τον Chrome δεν μπορώ και αλλάζω browsers συνέχεια, ενώ θέλω να τα κάνω όλα με τον Chrome γιατί με βολεύει με την ταχύτητά του.
Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη !
Αν εννοείς απο άλλη ιστοσελίδα.
Κάνεις δεξί κλίκ πάνω στην εικόνα:Copy image URL.
Μετά η διαδικασία στο στέκι είναι γνωστή

gademis
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

Έχει φάει ήδη unistall.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.