Ιεροσυλία ! Πως τολμάς ! Και μαλιστα στην ιδια προταση με slayer!Οι χειρότερες αγορές που είχα κάνει όταν ήμουν μικρή κι ανίδεη ήταν το black album των metallica,
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

Ο Χριστός και η παναγία, είναι χάλια, πολύ χάλια.
πς: που πήγε η οργανική μουσική, αμάν με αυτά τα ετοιματζίδικα τα ηλεκτρονικά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος

Ιεροσυλία ! Πως τολμάς ! Και μαλιστα στην ιδια προταση με slayer!
'Εχεις ακούσει πρώιμους Metallica;
Λυσανδρος
Νεοφερμένο μέλος

O ακρατος ενθουσιασμος μου.....μετατραπηκε σε πληρη απογοητευση
μεχρι και τα περιστερια(οταν το κρεμασα στο μπαλκονι) ανατριχιαζαν στη θεα του.......
Ευτυχως στη 3 δισκογραφικη δουλεια επανορθωσαν.....
αλλα σαν το 1 αλμπουμ τους......!!!!!!!! Φανταστικη δουλεια
Παιδί της γης
Παιδί τραγουδισμένο
Έτσι που σε φαντάζομαι
Σαν αστραπή
Μπλέκω τα δάχτυλα
Κλείνω τα μάτια μου
Και σʼ ονομάζω Μουσική
rascal_gd
Περιβόητο μέλος

Τζαπα λεφτα...
Υγ. Ή μαλλον τα λεφτα τους τα βγαζουν οταν τα χαραζεις...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
metalhead9121
Εκκολαπτόμενο μέλος

ιεροσυλία δεν λες τιποτα...το black album?απο τα καλυτερα τους.να ελεγες το τελευταιο death magnetic που εχει γινει εμπορικο...Ιεροσυλία ! Πως τολμάς ! Και μαλιστα στην ιδια προταση με slayer!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rascal_gd
Περιβόητο μέλος

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

π.σ. δεν τρολάρω ρε , πράγματι υπάρχει τέτοιο σιντί και συγκρότημα , το έφτιαξε στις αρχές των 90 'S ο παραγωγός του nevermind των νιρβάνα *με μία κοκκινομάλλα πωλήτρια γυαλικών και 2-3 άλλους καμμένους παραγωγούς
*θα έβαζα και αυτό αλλά θα με πρήζετε μετά οπότε θα βάλω το gran tourismo των cardigans - τέλειος δίσκος αλλά μου έγινε εμμονή και τις εμμονές πρέπει να τις σκοτώνουμε πριν μας σκοτώσουνε
πάω να δω τον ψυχίατρο μου και επιστρέφω με μια σιντοθήκη με σκυλάδικα - δεν ακούω εγώ , ακούει η γάτα μου στα μαθήματα ξένων γλωσσών
rascal_gd
Περιβόητο μέλος

metalhead9121
Εκκολαπτόμενο μέλος

συμφωνω απολυταΟποιοδηποτε cd με κλαρινα...
Φοίβος
Εκκολαπτόμενο μέλος

metalhead9121
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Nτροπή.Οποιοδηποτε cd με κλαρινα...
Μερικά ναι (τα "μοντέρνα" δημοτικά), αλλά όχι και οποιοδήποτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

πς: όχι της από πάνω, της άλλης που γκαρίζει όλο τα ίδια και τα ίδια.
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

Loupo
Νεοφερμένο μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

Σφακιανάκης Μπλιάχχχχχχχχχ...![]()
τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Notis rules... ακομα και για αυτους που δεν ακουνε λαικα, νομιζω οτι δεν μπορουν να αμφισβητησουν την αξια του και τη φωνη του. ο ανθρωπος ειναι ταλενταρα!
και για να μην ειμαι και οφ... παπακωνσταντινου.
rascal_gd
Περιβόητο μέλος

Απ'τις λιγες φορες που με βρισκει συμφωνο η Λοβ. Ο Νοτης ειναι αυθεντια στο συγχρονο λαϊκο και οι δισκοι που ειχε βγαλει την προηγουμενη δεκαετια κυριως εχουν τραγουδαρες.τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Notis rules... ακομα και για αυτους που δεν ακουνε λαικα, νομιζω οτι δεν μπορουν να αμφισβητησουν την αξια του και τη φωνη του. ο ανθρωπος ειναι ταλενταρα!
και για να μην ειμαι και οφ... παπακωνσταντινου.
Για τον Παπακωνσταντινου δεν πολυσυμφωνω, οχι οτι ειμαι fun του αλλα εχει τραγουδησει κι αυτος κατι ωραια για να του χαρακωσεις καποιο cd..
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.