touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.567 μηνύματα.

01-10-25

19:45
εξαρτάται. Αν είσαι πάνω στο σεξ και μάλιστα σε κάποια σταση από κάτω, δηλ λίγο ζορισμένος, δεν εχεις άλλη λύση. Αν όχι χέρι, θα την φάει με το πόδι. Θα κάνεις φιλοσοφική συζήτηση;κοίτα απο τη στιγμή που δεν είναι συνεναιτικά και οχι μέρος κάποιου σεξουαλικού φετίχ απο κοινού και τα δύο είναι μορφή βίας.
Αλλά δε σηκώνεις χέρι αν σε βρίσει ο άλλος
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.567 μηνύματα.

03-10-25

18:19
Μάλλον θα πάρω διαζύγιο απ το chat gpt, αρκετά !
Εχθές είχα ένα γραφειοκρατικό πρόβλημα και έψαξα για λύση. Και αυτό μου έβαζε διάφορες εκδοχές, όλες χάλια. Πανικοβλήθηκα. Αυτό συνέχιζε τα <<σενάρια>>. Του λέω σε κάποια φάση: <Θα με τρελάνεις εσύ>. Και μου απαντά: <πάρε το τηλέφωνο SOS ψυχικής υγείας>.
Bλαμένο είναι;
@amarelia , θέλει βελτίωση
Εχθές είχα ένα γραφειοκρατικό πρόβλημα και έψαξα για λύση. Και αυτό μου έβαζε διάφορες εκδοχές, όλες χάλια. Πανικοβλήθηκα. Αυτό συνέχιζε τα <<σενάρια>>. Του λέω σε κάποια φάση: <Θα με τρελάνεις εσύ>. Και μου απαντά: <πάρε το τηλέφωνο SOS ψυχικής υγείας>.
Bλαμένο είναι;
@amarelia , θέλει βελτίωση

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ακριβώς! Σε οδηγεί στην τρέλα!![]()
Σοκ στις ΗΠΑ: 16χρονος αυτοκτόνησε μετά από μήνες «συνομιλίας» με εφαρμογή AI
Ο Άνταμ και το ChatGPT είχαν ανταλλάξει έως και 650 μηνύματα την επίμ;χη ημέρα, σύμφωνα με την αγωγή που κατατέθηκε στο δικαστήριο.www.efsyn.gr
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.513 μηνύματα.

03-10-25

18:26
Αντίποινα ειναι από την προχθεσινή κουβέντα για τον σύζυγο...Σου λέει δεν κατάφερα κάτι προχθές κάτσε να την αποτελειωσω σήμεραΜάλλον θα πάρω διαζύγιο απ το chat gpt, αρκετά !
Bλαμένο είναι;

Μετά από αλλά αυτά κάντου μια ερώτηση τι άποψη έχει για εσένα και ετοιμάσου να σε στείλει κανονικά σε ψυχολόγο

amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.973 μηνύματα.

Πω και πως περιμένω να με αντικαταστήσει κι εμένα να τελειώνω με τις μαλακίες μια και καλή.
Για τους φίλους developers, automation / integration engineers & επι παντός επιστητού software-άδες να ενημερώσω πως πλέον η διαδικασία για κάρτα και επίδομα ανεργίας γίνεται εξ’ολοκλήρου διαδικτυακά .
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 191 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- Paragontas7000
- Ryuzaki
- Sosstoss
- touvlo
- Memetchi
- Jack of Spades
- Satan Claus
- chester20080
- AggelikiGr
- charmander
- Scandal