ChatGPT της OpenAI

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 19,794 μηνύματα.
Δεν βάζουμε κάτω τους μισθούς μας να ανοίξουμε μια ψησταριά στο μοναστηράκι λέω εγώ; :loltooth:

Aυτό δεν μας το λέει ο κύριος "cool" με το τζάκετ που ήρθε να μας πουλήσει το προϊόν του. Δηλαδή, δεν μας λέει απλά πράγματα της ζωής, για ποιο λόγο ουσιαστικό χρειάζεται αυτή η ανακάλυψη ή ανθρώπινη αντικατάσταση / βελτίωση και εφόσον η συζήτηση είναι υποθετική, δεν μας λέει ότι απλά είναι εικασίες σε ότι μας διδάσκει; Στο τέλος της ημερίδας πάντως ότι θα πεινούσαν τρομερά και αν είχαν ένα πιτόγυρο από ανθρώπινα χέρια φτιαγμένο θα το έτρωγαν μαζί με το χαρτί. :hehe:

Πρώτη φορά στην ανθρώπινη ιστορία δισεκατομμυριούχοι προσπαθούν να ερμηνεύσουν την επιστήμη με βάση την σκοπιμότητα που οι ίδιοι πληρώνουν.
 

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 10,244 μηνύματα.

amarelia

Διάσημο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,264 μηνύματα.

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 10,244 μηνύματα.
Αχ το καλύτερο καναλάκι αυτό, είχε και εκπληκτικά βίντεο που μόνο απο αυτόν καταλάβαινες το backpropagation, τι μου θύμισες <3


offtopic
Ρίχνει πάρα πολύ δουλειά, και το έργο του είναι άξιο θαυμασμού πραγματικά !
Ένα εξίσου καλό κανάλι είναι το Art of the problem εαν το έχεις ακουστά.

Αυτά είναι πάντως όντως δημιουργικό content. Τα βλέπεις και πραγματικά νιώθεις οτι το έβαλες να δουλέψει το ρημάδι. Και όχι μόνο αυτό, αλλά μιλάμε και για τρομερά όμορφες έννοιες. Μακάρι να υπήρχαν περισσότερα κανάλια σε τέτοια στυλ, και για διάφορα άλλα θέματα όχι μόνο για επιστήμες( Ο Σαρακατσάνης ας πούμε βγάζει κάποια καλά ας πούμε περί φιλοσοφίας και σχολιασμού). Και όχι να παίζουν πρωϊνάδικα και survivor νυχθημερών που αδρανοποιούν τον εγκέφαλο.
 

Paragontas7000

Διάσημο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 2,636 μηνύματα.
Chatgpt εχει κουβαλησει απειρες εργασιες <3 . Ο θεος να δινει χρονια στους δημιουργους του.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top