ChatGPT της OpenAI / συζήτηση για την τεχνητή νοημοσύνη (AI)

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.711 μηνύματα.
κοίτα απο τη στιγμή που δεν είναι συνεναιτικά και οχι μέρος κάποιου σεξουαλικού φετίχ απο κοινού και τα δύο είναι μορφή βίας.
Αλλά δε σηκώνεις χέρι αν σε βρίσει ο άλλος
εξαρτάται. Αν είσαι πάνω στο σεξ και μάλιστα σε κάποια σταση από κάτω, δηλ λίγο ζορισμένος, δεν εχεις άλλη λύση. Αν όχι χέρι, θα την φάει με το πόδι. Θα κάνεις φιλοσοφική συζήτηση;

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.711 μηνύματα.
Μάλλον θα πάρω διαζύγιο απ το chat gpt, αρκετά !
Εχθές είχα ένα γραφειοκρατικό πρόβλημα και έψαξα για λύση. Και αυτό μου έβαζε διάφορες εκδοχές, όλες χάλια. Πανικοβλήθηκα. Αυτό συνέχιζε τα <<σενάρια>>. Του λέω σε κάποια φάση: <Θα με τρελάνεις εσύ>. Και μου απαντά: <πάρε το τηλέφωνο SOS ψυχικής υγείας>.
Bλαμένο είναι;
@amarelia , θέλει βελτίωση:)
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

ακριβώς! Σε οδηγεί στην τρέλα!

adams33

Πολύ δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.794 μηνύματα.
Μάλλον θα πάρω διαζύγιο απ το chat gpt, αρκετά !
Εχθές είχα ένα γραφειοκρατικό πρόβλημα και έψαξα για λύση. Και αυτό μου έβαζε διάφορες εκδοχές, όλες χάλια. Πανικοβλήθηκα. Αυτό συνέχιζε τα <<σενάρια>>. Του λέω σε κάποια φάση: <Θα με τρελάνεις εσύ>. Και μου απαντά: <πάρε το τηλέφωνο SOS ψυχικής υγείας>.
Bλαμένο είναι;
Αντίποινα ειναι από την προχθεσινή κουβέντα για τον σύζυγο...Σου λέει δεν κατάφερα κάτι προχθές κάτσε να την αποτελειωσω σήμερα :bleh:

Μετά από αλλά αυτά κάντου μια ερώτηση τι άποψη έχει για εσένα και ετοιμάσου να σε στείλει κανονικά σε ψυχολόγο :)

amarelia

Επιφανές μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα.
IMG_4020.jpeg

IMG_4021.jpeg

Πω και πως περιμένω να με αντικαταστήσει κι εμένα να τελειώνω με τις μαλακίες μια και καλή.

Για τους φίλους developers, automation / integration engineers & επι παντός επιστητού software-άδες να ενημερώσω πως πλέον η διαδικασία για κάρτα και επίδομα ανεργίας γίνεται εξ’ολοκλήρου διαδικτυακά .

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34.940 μηνύματα.

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.496 μηνύματα.
Θα μπορούσε να είναι post σε νέα θρεντ "Η φούσκα του AI" που θα μας επηρρεάσει όλους μας σε μέγιστο βαθμό αλλά δεν ξέρω αν θα είχε απήχηση στο e-steki, οπότε το ποστάρω εδώ για όποιον ενδιαφέρεται..

Αυτός ο τυπάκος στο κανάλι pcsteps.gr μου είναι πολύ συμπαθής, το έχει πιάσει το θέμα αρκετά καλά, δεν έδωσε όμως μια βασική λεπτομέρεια. Η ΑΙ είναι βαθειά αποπληθωριστική. Ρίχνει τα κόστη. Θα αρκέσει όμως αυτό για να έρθει η κερδοφορία;

Τελευταία επεξεργασία:

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.503 μηνύματα.
1000057810.jpg

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.496 μηνύματα.
Γιατί το κατηγορούν πως δείχνει τον τρόπο σε νέους και νέες πως να αυτοκτονήσουν, αλλά και νομικές οδηγίες που καταλήγουν σε φιάσκο.

Himela

Συντονίστρια

Κι επειδή ένας έκανε αυτό το πράγμα θα την πληρώσουν όλοι; Και το google μπορεί να δώσει πληροφορίες για αυτοκτονία, να το κλείσουμε κι αυτό;

Εγώ προσωπικά πιο πολύ από όλα για συμβουλές για ιατρικά και νομικά θέματα χρησιμοποιώ το chatgpt. Αν τις αφαιρέσουν, απλά θα το διαγράψω.

adams33

Πολύ δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.794 μηνύματα.
Γιατί το κατηγορούν πως δείχνει τον τρόπο σε νέους και νέες πως να αυτοκτονήσουν, αλλά και νομικές οδηγίες που καταλήγουν σε φιάσκο.

Αυτοκτονίες ειχαμε και με το face και με τα ηλεκτρονικά παιχνιδια ..
Οπως και επιθέσεις στην Αμερική σε σχολεία με αφορμή τα video games..

Μήπως τελικά δεν ειναι η ιδια η πλατφόρμα αλλα αυτος που την χρησιμοποιεί τι βιώματα κουβαλαει ;

Μην μενουμε στο αποτέλεσμα αλλα στην πηγή ...

Μια χαρα εμένα με βοήθησε π.χ οταν το χρειάστηκα για το στεγνωτήριο μου και δεν ειχα καποιον ...
Μια χαρα με οδήγησε να δω τελικα τι ειχε και να το διορθωσα μονη μου ..
Μεχρι εκει όμως !

Himela

Συντονίστρια

Το chatgpt έχει αυτό που είναι πολύ σημαντικό:
ChatGPT can make mistakes. Check important info.
Σίγουρα δε θα βασιστείς σε αυτό για σοβαρά θέματα, αλλά για κάτι απλό όπως στραμπούληξα το πόδι μου τί να κάνω ή πώς να κάνω αίτηση για σύνταξη, μπορεί να σου δώσει μια κατεύθυνση ΠΡΙΝ πας σε κάποιον ειδικό.

adams33

Πολύ δραστήριο μέλος

Έπειτα εχουν αλλάξει αρκετα τον αλγόριθμο εφόσον οι καθηγητές στα πανεπιστήμια είχαν βαρεθεί να λαμβάνουν απο εργάσμιες μεχρι και πτυχιακες του AI ....ειναι ανώριμο να βασιστείς ..

adams33

Πολύ δραστήριο μέλος

Θα μπορούσε να είναι post σε νέα θρεντ "Η φούσκα του AI" που θα μας επηρρεάσει όλους μας σε μέγιστο βαθμό αλλά δεν ξέρω αν θα είχε απήχηση στο e-steki, οπότε το ποστάρω εδώ για όποιον ενδιαφέρεται..

Αυτός ο τυπάκος στο κανάλι pcsteps.gr μου είναι πολύ συμπαθής, το έχει πιάσει το θέμα αρκετά καλά, δεν έδωσε όμως μια βασική λεπτομέρεια. Η ΑΙ είναι βαθειά αποπληθωριστική. Ρίχνει τα κόστη. Θα αρκέσει όμως αυτό για να έρθει η κερδοφορία;

Μεχρι να γινει αυτο ενα αρκετά μεγαλο ποσοστό εως και 28 % θα δουν την νεα χρονιά το ταμείο ανεργίας στις εταιρίες ...

Διοικητικοί ,γραμματεία manager κτλ αν δεν αναγκαστούν να δεχτούν μειώσεις θα βρεθούν άνεργοι ...Οπως και πωλητές ανειδίκευτοι εργάτες ,ακόμα και πτυχιούχοι ,επόπτες κ.α

Μονο τους μόνιμους στο δημοσιο δεν θα επηρεάσει ...κοινος θα μας φτασουν στην εξαθλίωση και μετα θα σκασει ...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια