touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.711 μηνύματα.
01-10-25
19:45
εξαρτάται. Αν είσαι πάνω στο σεξ και μάλιστα σε κάποια σταση από κάτω, δηλ λίγο ζορισμένος, δεν εχεις άλλη λύση. Αν όχι χέρι, θα την φάει με το πόδι. Θα κάνεις φιλοσοφική συζήτηση;κοίτα απο τη στιγμή που δεν είναι συνεναιτικά και οχι μέρος κάποιου σεξουαλικού φετίχ απο κοινού και τα δύο είναι μορφή βίας.
Αλλά δε σηκώνεις χέρι αν σε βρίσει ο άλλος
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.711 μηνύματα.
03-10-25
18:19
Μάλλον θα πάρω διαζύγιο απ το chat gpt, αρκετά !
Εχθές είχα ένα γραφειοκρατικό πρόβλημα και έψαξα για λύση. Και αυτό μου έβαζε διάφορες εκδοχές, όλες χάλια. Πανικοβλήθηκα. Αυτό συνέχιζε τα <<σενάρια>>. Του λέω σε κάποια φάση: <Θα με τρελάνεις εσύ>. Και μου απαντά: <πάρε το τηλέφωνο SOS ψυχικής υγείας>.
Bλαμένο είναι;
@amarelia , θέλει βελτίωση
Εχθές είχα ένα γραφειοκρατικό πρόβλημα και έψαξα για λύση. Και αυτό μου έβαζε διάφορες εκδοχές, όλες χάλια. Πανικοβλήθηκα. Αυτό συνέχιζε τα <<σενάρια>>. Του λέω σε κάποια φάση: <Θα με τρελάνεις εσύ>. Και μου απαντά: <πάρε το τηλέφωνο SOS ψυχικής υγείας>.
Bλαμένο είναι;
@amarelia , θέλει βελτίωση

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ακριβώς! Σε οδηγεί στην τρέλα!![]()
Σοκ στις ΗΠΑ: 16χρονος αυτοκτόνησε μετά από μήνες «συνομιλίας» με εφαρμογή AI
Ο Άνταμ και το ChatGPT είχαν ανταλλάξει έως και 650 μηνύματα την επίμ;χη ημέρα, σύμφωνα με την αγωγή που κατατέθηκε στο δικαστήριο.www.efsyn.gr
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.794 μηνύματα.
03-10-25
18:26
Αντίποινα ειναι από την προχθεσινή κουβέντα για τον σύζυγο...Σου λέει δεν κατάφερα κάτι προχθές κάτσε να την αποτελειωσω σήμεραΜάλλον θα πάρω διαζύγιο απ το chat gpt, αρκετά !
Bλαμένο είναι;

Μετά από αλλά αυτά κάντου μια ερώτηση τι άποψη έχει για εσένα και ετοιμάσου να σε στείλει κανονικά σε ψυχολόγο

amarelia
Επιφανές μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα.
08-10-25
19:28
Πω και πως περιμένω να με αντικαταστήσει κι εμένα να τελειώνω με τις μαλακίες μια και καλή.
Για τους φίλους developers, automation / integration engineers & επι παντός επιστητού software-άδες να ενημερώσω πως πλέον η διαδικασία για κάρτα και επίδομα ανεργίας γίνεται εξ’ολοκλήρου διαδικτυακά .
29-10-25
13:27
OpenAI: 1,2 εκ. άτομα ομολογούν στο ChatGPT τάσεις αυτοκτονίας | ΤΟ ΒΗΜΑ
Η OpenAI εκτιμά πως περίπου το 0,15% των χρηστών του ChatGPT στέλνουν μηνύματα που υποδηλώνουν «πιθανό σχεδιασμό ή πρόθεση αυτοκτονίας»
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.496 μηνύματα.
Θα μπορούσε να είναι post σε νέα θρεντ "Η φούσκα του AI" που θα μας επηρρεάσει όλους μας σε μέγιστο βαθμό αλλά δεν ξέρω αν θα είχε απήχηση στο e-steki, οπότε το ποστάρω εδώ για όποιον ενδιαφέρεται..
Αυτός ο τυπάκος στο κανάλι pcsteps.gr μου είναι πολύ συμπαθής, το έχει πιάσει το θέμα αρκετά καλά, δεν έδωσε όμως μια βασική λεπτομέρεια. Η ΑΙ είναι βαθειά αποπληθωριστική. Ρίχνει τα κόστη. Θα αρκέσει όμως αυτό για να έρθει η κερδοφορία;
Αυτός ο τυπάκος στο κανάλι pcsteps.gr μου είναι πολύ συμπαθής, το έχει πιάσει το θέμα αρκετά καλά, δεν έδωσε όμως μια βασική λεπτομέρεια. Η ΑΙ είναι βαθειά αποπληθωριστική. Ρίχνει τα κόστη. Θα αρκέσει όμως αυτό για να έρθει η κερδοφορία;
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.496 μηνύματα.
Γιατί το κατηγορούν πως δείχνει τον τρόπο σε νέους και νέες πως να αυτοκτονήσουν, αλλά και νομικές οδηγίες που καταλήγουν σε φιάσκο.γιατί;
Eφηβος αυτοκτόνησε μετά από μήνες συνομιλιών με το ChatGPT – Μήνυση κατά της OpenAI από τους γονείς του
Ο 16χρονος Ανταμ Ρέιν από την Καλιφόρνια μοιραζόταν τις αυτοκτονικές του σκέψεις με το ChatGPT, το οποίο του παρείχε άλλοτε λόγια στήριξης και άλλοτε τεχνικές οδηγίες για τον απαγχονισμό. Η υπόθεση, που αποκαλύπτουν οι New York Times, οδήγησε τους γονείς του σε αγωγή κατά της OpenAI.
Κι επειδή ένας έκανε αυτό το πράγμα θα την πληρώσουν όλοι; Και το google μπορεί να δώσει πληροφορίες για αυτοκτονία, να το κλείσουμε κι αυτό;
Εγώ προσωπικά πιο πολύ από όλα για συμβουλές για ιατρικά και νομικά θέματα χρησιμοποιώ το chatgpt. Αν τις αφαιρέσουν, απλά θα το διαγράψω.
Εγώ προσωπικά πιο πολύ από όλα για συμβουλές για ιατρικά και νομικά θέματα χρησιμοποιώ το chatgpt. Αν τις αφαιρέσουν, απλά θα το διαγράψω.
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.794 μηνύματα.
Αυτοκτονίες ειχαμε και με το face και με τα ηλεκτρονικά παιχνιδια ..Γιατί το κατηγορούν πως δείχνει τον τρόπο σε νέους και νέες πως να αυτοκτονήσουν, αλλά και νομικές οδηγίες που καταλήγουν σε φιάσκο.
![]()
Eφηβος αυτοκτόνησε μετά από μήνες συνομιλιών με το ChatGPT – Μήνυση κατά της OpenAI από τους γονείς του
Ο 16χρονος Ανταμ Ρέιν από την Καλιφόρνια μοιραζόταν τις αυτοκτονικές του σκέψεις με το ChatGPT, το οποίο του παρείχε άλλοτε λόγια στήριξης και άλλοτε τεχνικές οδηγίες για τον απαγχονισμό. Η υπόθεση, που αποκαλύπτουν οι New York Times, οδήγησε τους γονείς του σε αγωγή κατά της OpenAI.www.kathimerini.gr
Οπως και επιθέσεις στην Αμερική σε σχολεία με αφορμή τα video games..
Μήπως τελικά δεν ειναι η ιδια η πλατφόρμα αλλα αυτος που την χρησιμοποιεί τι βιώματα κουβαλαει ;
Μην μενουμε στο αποτέλεσμα αλλα στην πηγή ...
Μια χαρα εμένα με βοήθησε π.χ οταν το χρειάστηκα για το στεγνωτήριο μου και δεν ειχα καποιον ...
Μια χαρα με οδήγησε να δω τελικα τι ειχε και να το διορθωσα μονη μου ..
Μεχρι εκει όμως !
Το chatgpt έχει αυτό που είναι πολύ σημαντικό:
Σίγουρα δε θα βασιστείς σε αυτό για σοβαρά θέματα, αλλά για κάτι απλό όπως στραμπούληξα το πόδι μου τί να κάνω ή πώς να κάνω αίτηση για σύνταξη, μπορεί να σου δώσει μια κατεύθυνση ΠΡΙΝ πας σε κάποιον ειδικό.ChatGPT can make mistakes. Check important info.
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Έπειτα εχουν αλλάξει αρκετα τον αλγόριθμο εφόσον οι καθηγητές στα πανεπιστήμια είχαν βαρεθεί να λαμβάνουν απο εργάσμιες μεχρι και πτυχιακες του AI ....ειναι ανώριμο να βασιστείς ..
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Μεχρι να γινει αυτο ενα αρκετά μεγαλο ποσοστό εως και 28 % θα δουν την νεα χρονιά το ταμείο ανεργίας στις εταιρίες ...Θα μπορούσε να είναι post σε νέα θρεντ "Η φούσκα του AI" που θα μας επηρρεάσει όλους μας σε μέγιστο βαθμό αλλά δεν ξέρω αν θα είχε απήχηση στο e-steki, οπότε το ποστάρω εδώ για όποιον ενδιαφέρεται..
Διοικητικοί ,γραμματεία manager κτλ αν δεν αναγκαστούν να δεχτούν μειώσεις θα βρεθούν άνεργοι ...Οπως και πωλητές ανειδίκευτοι εργάτες ,ακόμα και πτυχιούχοι ,επόπτες κ.α
Μονο τους μόνιμους στο δημοσιο δεν θα επηρεάσει ...κοινος θα μας φτασουν στην εξαθλίωση και μετα θα σκασει ...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 193 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- touvlo
- Entropy24
- taketrance
- johnsala
- chester20080
- Scandal
- Unicex
- Wonderkid
- Paragontas7000
- vas 78
- ROM32
- charmander
- Searching
- AggelikiGr
- eupalinaros
- Ryuzaki
- Sosstoss
- Memetchi
- Jack of Spades
- Satan Claus
- Lathy
- American Economist
- Drscientist
- giannhs2001
- abyssiniancat
- SweetGirl
- redpointer
- sakplat
- Kate1914
- Εριφύλη
- mamoskriti74
- GeorgePap2003
- giorgos5002
- Obi-Wan Kenobi
- Giannismsn
- aris65
- bibliofagos
- ektoras
- Unboxholics
- Luludaki
- A350
- rafaela11
- Debugging_Demon
- Libertus
- Pamela
- Arvacon
- userguest
- kostas.samis
- fockos
- Natsuko
- thenutritionist
- Vok
- fourkaki
- NeosUser2023
- fmarulezkd
- Indecisive2
- louminis
- globglogabgalab
- Joji
- danonito_kyr
- Μήτσος10
- J.Cameron
- Jim4ever
- iew
- Αλκίμαχος
- Αντικειμενικός
- Ωρορα
- Giorgosvr
- Fernando_A
- ghоul
- phleidhs
- jj!
- Adamkonstantinidhs
- physicscrazy
- Leo komm
- gademis
- Esperos1
- Ariana2018
- Γατέχων
- cris cris
- Alessandra Eliza
- χημεια4λαιφ
- Dark_kronos
- Indiana Jones
- hirasawayui
- Jim175
- Δροσουλίτης
- QWERTY23
- marww
- Giii
- tsiobieman
- arko
- kalhkardia
- Chiyo
- Ilma
- ΘανάσοςG4
- DSTs
- Viedo
- Chris2756
- denksero
- charitos
- Maraki4you
- ggl
- ag97
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool