Cinobo, ελληνική πλατφόρμα στριμινγκ ταινιών

dazed

Νεοφερμένο μέλος

Ο dazed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα.
Είναι κανείς που δοκίμασε το Cinobo? Με την καραντίνα το είχα δοκιμάσει για 14 φρι μέρες + 1 μήνα που ξέχασα να κόψω την συνδρομή μου (κλασικά). Η συλλογή του είναι αρκετά πιο εκλεπτυσμένη σε σύγκριση με του Netflix

Agaphbou

Περιβόητο μέλος

Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.
Αυτό έχει ποικιλία γενικά; Ξέρω ότι έχει πιο εναλλακτικές ταινίες αλλά δεν ξέρω από ποσότητα πώς πάει.

dazed

Νεοφερμένο μέλος

Ο dazed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα.
Νομίζω αν είσαι ταινιάκιας θα βρεις πολλές περισσότερες επιλογές από το Netflix ή τα συνδρομητικά του ΟΤΕ και της Νοβα. Δοκίμασε το και αν δεν σαρέσει κόψτο πριν τις 14 μέρες, βάλε μια υπενθύμιση μόνο :)

Βλα

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.637 μηνύματα.
Το Cinobo είναι φοβερό! Έκανα συνδρομή την ίδια μέρα που το ανακάλυψα και οι ταινίες που έχω δει είναι όλες αριστουργήματα. Να πούμε όμως ότι προβάλλει ταινίες που σε γενικές γραμμές δεν είναι ευκολοχώνευτες και απευθύνεται σε ένα κοινό που ψάχνει κάτι περισσότερο από το συμβατικό σινεμά - τύπου Netflix.

Τελευταία επεξεργασία:

dazed

Νεοφερμένο μέλος

Πολύ σωστά, επίσης έχει και ελληνικό κινηματογράφο, που τελευταία γίνομαι όλο και πιο φαν!

Agaphbou

Περιβόητο μέλος

Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.
Τελικά κι εγώ το έβαλα, βασικά το έδειξα στους γονείς μου και ξετρελάθηκαν οπότε το πληρώνουν αυτοί :P έχει όντως πολύ ωραίες ταινίες, και πολλές του Κισλόφσκι που ήθελα να δω ❤ Και ευτυχώς το περιεχόμενό του είναι άκρως συμπληρωματικο με του νετφλιξ, οπότε αξίζει να τα έχεις και τα 2

Ace of Spades

Νεοφερμένο μέλος

Η Ace of Spades αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 114 μηνύματα.
μολις εκανα κι εγω συνδρομη λοιπον. ποιες ειδατε και σας αρεσαν εδω;

Monte Cristo

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Mad Max αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.303 μηνύματα.
μετάφραση σωστή ή ερασιτεχνική;

Εφαρμογή για τηλεοράσεις δε βρίσκω, μόνο για κινητο

Τελευταία επεξεργασία:

Agaphbou

Περιβόητο μέλος

μολις εκανα κι εγω συνδρομη λοιπον. ποιες ειδατε και σας αρεσαν εδω;

Δεν έχω δει πολλές μέχρι στιγμής γιατί περνάω φάσεις με τις ταινίες και τώρα δε βλέπω τόσες, αλλά απ' αυτές που έχει έχω (ή είχα ήδη) δει τις:

1. Μυστικά και Ψέματα : Μου άρεσε πολύ, 8/10. Κοινωνικό δράμα είναι, ακριβώς αυτό που λέει η υπόθεση.
2. Η διπλή ζωή της Βερόνικα: Γενικά ο Kieslowski έχει μια δική του αισθητική που είτε σ' αρέσει ή δε σ' αρέσει. Μουντά χρώματα, πολύ λεπτές αποχρώσεις συναισθημάτων, ήσυχες ταινίες και συνήθως λυπητερές. Έχουν όμως μια γλυκιά μελαγχολία που εμένα προσωπικά μου αρέσει πάααρα πολύ. Στη συγκεκριμένη έχω βάλει 8/10. Άλλες ταινίες του που έχει το Cinobo και έχω δει είναι η
3. Μικρή ιστορία για ένα φόνο: Αυτή είναι απ' τις πιο σκληρές ταινίες του. Της έχω βάλει 7/10 γιατί δε με συνεπήρε τόσο, αλλά είναι καθαρά θέμα γούστου, κατά τ' άλλα έχει πολύ δυνατό σενάριο, ερμηνείες και σκηνοθεσία.
4. Η τριλογία χρωμάτων: Είναι η μπλε ταινία (8/10 για μένα), η κόκκινη (7/10) και η κορυφαία κατ' εμέ, η λευκή (9/10). Η μπλε είναι η πιο θλιβερή και εσωστρεφής, η κόκκινη μου φάνηκε λίγο βαρετούλα από άποψη σεναρίου και η λευκή έχει το περισσότερο drama, τις περισσότερες εξελίξεις ας πούμε. Γενικά πάντως του Kieslowski αν σ' αρέσει μία, θα σ' αρέσουν μάλλον όλες. Αν δε σ' αρέσει καθόλου μία, τότε μάλλον δε θα σ' αρέσουν ούτε οι άλλες.

Μετά έχω δει...
5. Σ' αυτή τη χώρα κανείς δεν ήξερε να κλαίει: Πολύ ανάλαφρη ελληνική ταινία, λίγο χαζή αλλά βλέπεται ευχάριστα και βγάζει γέλιο. 6/10 της έχω βάλει.
6. Donnie Darko: Είναι λίγο δύσκολη (ειδικά στο τέλος), και θέλει να την παρακολουθείς συγκεντρωμένα, έχει ένα dark στυλάκι και πρέπει να σ' αρέσει ή έστω να μη σ' ενοχλεί το σουρεάλ στοιχείο για να την ευχαριστηθείς. Εμένα μου άρεσε πολύ και της είχα βάλει 8/10 όταν την είδα, αλλά τώρα παρατηρώ ότι δεν την πολυθυμάμαι που σημαίνει ότι δε με στιγμάτισε κιόλας.
7. Dallas Buyers Club: Πολύ ενδιαφέρουσα, βασισμένη σε αληθινή κατάσταση που είχε λάβει μέρος όταν πρωτοεμφανίστηκε το AIDS στις ΗΠΑ, πολύ καλές ερμηνείες, πολύ καλή γενικά. 8/10
8. Το Παιχνίδι της Μίμησης: Η βιογραφία του Άλαν Τούρινγκ είναι, το κλασικό στυλ των καλών βιογραφικών ταινιών, με πολύ καλές ερμηνείες, δεν έχει κάτι το απρόβλεπτο. Στο ίδιο στυλ με το A Beautiful Mind, The Theory of Everything κλπ.
9. Άθικτοι: Πάρα πολύ γνωστή και κλασική ταινία, ίσως την έχεις δει κι εσύ. Αν δεν την έχεις δει, απλά δες την, είναι πολύ...πώς να το πω, heart-warming. Ή 9 ή 10 της έχω βάλει, δε θυμάμαι αλλά δεν έχει και σημασία.
10. Δίδυμοι θρύλοι: Μέτρια προς καλή μαφιόζικη ταινία βασισμένη σε αληθινή ιστορία. Αν σ' αρέσουν οι μαφιόζικες θα σ' αρέσει κι αυτή αλλά χωρίς να είναι η τοπ τύπου Goodfellas, Scarface κλπ. 7/10 από μένα.
11. Μικρά Αγγλία: Ελληνική ταινία του Βούλγαρη, πολύ μεγάλη, ξεκινάει πολύ αργά αλλά αξίζει γιατί σε βάζει πολύ προσεκτικά στο κλίμα και μετά μπαμ, αλλάζει τελείως ρυθμό. Ε-ξαι-ρε-τι-κή Όρσα, 8/10.
12. Αυτή η Νύχτα Μένει: Ελληνική late 90's ταινία, με τραγούδι, μπουζούκια κι ένα μελαγχολικό, καψούρικο κλίμα. Μου θύμισε λίγο το Βιετνάμ απ' το "Όλα Είναι Δρόμος", αλλά με περισσότερη δράση. Είναι καλοστημένη ταινία και αυθεντική, αληθινή ρε παιδί μου, αλλά δεν ξέρω αν είναι του γούστου σου. 7/10
13. Η Αιώνια Επιστροφή του Αντώνη Παρασκευά: Αυτήν εγώ την είδα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Θεσσαλονίκη και δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα. Δεν τη λες και κακή αλλά είναι περίεργη, αργή, για τους πολύυυυ σινεφίλ (μάλλον). 6/10.
14. Το Τέλειο Χτύπημα: Μου άρεσε πάρα πολύ, ταίριαζε πάρα πολύ στην αισθητική μου. Καλλιτεχνική, πολυτελής, σοφιστικέ, με εξαιρετικά εύστοχη σκιαγράφηση χαρακτήρων. Απ' τις αγαπημένες μου ταινίες γενικότερα, ή 9 ή 10, πάλι δε θυμάμαι.
15. Πρέπει να Μιλήσουμε για τον Κέβιν: Εγώ που την είχα δει όταν βγήκε και ήμουν 14, δε με είχε ενθουσιάσει. Η μάνα μου που την είδε μου είπε ότι πρέπει να είσαι μάνα για να την καταλάβεις. Θεωρητικά πάντως είναι εξαιρετική ταινία, απλώς πρέπει να καταλαβαίνεις καλά τη σχέση μάνας και γιου για να την εκτιμήσεις.

Αυτές μου έρχονται τώρα, αν βρω και καμιά άλλη που έχω δει, θα σου πω.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

μετάφραση σωστή ή ερασιτεχνική;

Εφαρμογή για τηλεοράσεις δε βρίσκω, μόνο για κινητο

Μετάφραση σωστή, εφαρμογή εγώ στην τηλεόρασή μου βρήκα (έχω LG) αλλά στων γονιών μου που είναι Samsung δεν είχε. Δεν ξέρω τι παίζει.

Monte Cristo

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Mad Max αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.303 μηνύματα.
Μετάφραση σωστή, εφαρμογή εγώ στην τηλεόρασή μου βρήκα (έχω LG) αλλά στων γονιών μου που είναι Samsung δεν είχε. Δεν ξέρω τι παίζει.
Αυτό που παίζει σίγουρα είναι ότι έχω Samsung... Κάτι θα γίνει όμως

Χρήστες Βρείτε παρόμοια