rakels
Δραστήριο μέλος

Από το trailer φαίνεται ενδιαφέρον...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
IL PENSIERO
Δραστήριο μέλος

Το είδα πριν μια εβδομάδα, τι να πω....δεν μου άρεσε. Παίζει η μία από τις δυο δίδυμες η mary kate olsen που κάνει την μάγισσα και μεταμορφώνει τον πρωταγωνιστή σε άσχημο και αποτυχημένο από όμορφο και πετυχημένο. Αν βρει αληθινή αγάπη (να τον θέλει για τον εσωτερικό του κόσμο, ο οποίος είναι ανύπαρκτος) θα τον ξαναμεταμορφώσει σε κούκλο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rascal_gd
Περιβόητο μέλος

lucky sunray
Πολύ δραστήριο μέλος

Το είδα πριν μια εβδομάδα, τι να πω....δεν μου άρεσε. Παίζει η μία από τις δυο δίδυμες η mary kate olsen που κάνει την μάγισσα και μεταμορφώνει τον πρωταγωνιστή σε άσχημο και αποτυχημένο από όμορφο και πετυχημένο. Αν βρει αληθινή αγάπη (να τον θέλει για τον εσωτερικό του κόσμο, ο οποίος είναι ανύπαρκτος) θα τον ξαναμεταμορφώσει σε κούκλοΑυτά πρέπει να γίνουν πριν ανθίσει το δέντρο τατουάζ που έχει στο χέρι του αλλιώς θα μείνει έτσι για πάντα.....
Πολύ βαρετό, ανούσιο, χωρίς σωστή δομή, τι να σου πω τραγελαφικό. Μα κάτι έργα που κατεβάζω ώρες ώρες....
Τους τελευταίους μήνες από όσες ταινίες έχω δει, μονο το unknown (με τον Liam Neeson) άξιζε λίγο.....
Δεν φταιω εγω,με παρεσυρε το trailer!

το ξερω αυτο αλλα ειπα να δω κατι πιο ευχαριστο

ποιες αλλες εχεις δει;;
IL PENSIERO
Δραστήριο μέλος

Γενικά με τις συναισθηματικές ταινίες και τις κωμωδίες δεν τα έχω και τόσο καλά... Όμως είδα μια ταινία με πολύ ωραίο τέλος. From prada to nada https://www.youtube.com/watch?v=aur8XMZV8P4 παρ' οτι ο τίτλος το αδικεί, βλέπεται ευχάριστα. Και ένα καινούριο ψυχολογικό θριλερ, the resident, https://www.youtube.com/watch?v=ixZMHng9kFU με την Hilary Swank που πραγματικά μου κράτησε το ενδιαφέρον....Δεν φταιω εγω,με παρεσυρε το trailer!
το ξερω αυτο αλλα ειπα να δω κατι πιο ευχαριστο
ποιες αλλες εχεις δει;;
lucky sunray
Πολύ δραστήριο μέλος

Ωραια, θα προσπαθησω να δω το δευτεροΓενικά με τις συναισθηματικές ταινίες και τις κωμωδίες δεν τα έχω και τόσο καλά... Όμως είδα μια ταινία με πολύ ωραίο τέλος. From prada to nada https://www.youtube.com/watch?v=aur8XMZV8P4 παρ' οτι ο τίτλος το αδικεί, βλέπεται ευχάριστα. Και ένα καινούριο ψυχολογικό θριλερ, the resident, https://www.youtube.com/watch?v=ixZMHng9kFU με την Hilary Swank που πραγματικά μου κράτησε το ενδιαφέρον....

Αν θυμηθεις καμια αλλη πες την μου, οκ;

chris80
Νεοφερμένο μέλος

chris80
Νεοφερμένο μέλος

chris80
Νεοφερμένο μέλος

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Τα λατρεμένα μπλε πλασματάκια έρχονται στη μεγάλη οθόνη και σε 3D το καλοκαίρι του 2011. Οι θεατές σε όλο τον κόσμο ετοιμάζονται να περάσουν στιγμές στρουμφοχαράς καθώς.. τα Στρουμφάκια κάνουν το πρώτο τους τρισδιάστατο ταξίδι στη μεγάλη οθόνη με την νέα οικογενειακή κωμωδία που συνδυάζει ζωντανή δράση με animation!
Τη φωνή της Στρουμφίτας θα υποδυθεί η Katy Perry, ενώ τον Δρακουμέλ θα ερμηνεύσει ο Hank Azaria.
Λίγα λόγια για την ταινία:Όταν ο κακός Δρακουμέλ κυνηγάει τα μικρά γαλάζια στρουμφάκια έξω από το στρουμφοχωριό τους, εκείνα ξαφνικά μεταφέρονται από τον δικό τους μαγικό κόσμο στον δικό μας -- και για την ακρίβεια προσγειώνονται στη μέση του Central Park στη Νέα Υόρκη. Τα Στρουμφ πρέπει να βρουν έναν τρόπο για να επιστρέψουν στο χωριό τους πριν ο Δρακουμέλ βρει τα ίχνη τους!
Avant premiere της ταινίας "Στρουμφάκια" στις 6 και 7/9/2011 στην Ελλάδα
spurakos
Εκκολαπτόμενο μέλος

renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος

renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος

Dalian
Περιβόητο μέλος

ON A HAPPIER NOTE.....

Βγαίνει Νήσος 2! Μου άρεσε πολύ η πρώτη ταινία και στο sequel παίζουν οι ίδιοι φοβεροί ηθοποιοί, οπότε το γέλιο είναι σίγουρο! Ορίστε και το trailer για μια πρώτη γεύση: https://youtu.be/u1LVle9UslA.
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Mercury
Επιφανές μέλος

Δείτε trailers:
Trailer 1
Trailer 2
Μία ταινία γεμάτη τεστοστερόνη και αδρεναλίνη.
Ένα must see για λάτρης και μή των κόμικς!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.