~Melania~
Περιβόητο μέλος

Τιιιιιι!!!!!Δε με ενθουσίασε σχεδόν καθόλου θα έλεγα το τρέιλερ.![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911
Επισκέπτης

Τιιιιιι!!!!!Έχω ξετρελαθεί με αυτή τη ταινία!! Ανυπομονώ τόσο για την Τετάρτη 27/11 που βγαίνει εδώ στην Ελλάδα!! Και το 2ο μέρος της τριλογίας μου φαίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό από το 1ο!!!
Αν θες φαντασία + μάχες να δεις το Θορ 2.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~
Περιβόητο μέλος

Αν θες φαντασία + μάχες να δεις το Θορ 2.![]()
Hunger Games φορ έβα

Alex S
Νεοφερμένο μέλος

Guest 712911
Επισκέπτης

12 years a slave λογικά θα είναι η ταινία της χρονιάς, είναι και αληθινή ιστορία..
Και εγώ κάτι τέτοιο πιστεύω!

Cody
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Το Shadow είναι μία ταινία εποχής και αφορά την προσπάθεια ενός βασιλιά και του λαού του, να ανακτήσουν την πόλη-βασίλειο (?) τους. Κεντρικά πρόσωπα στην ιστορία φαίνεται να είναι ο νέος βασιλιάς, ο στρατηγός του και ένας σωσίας που βρήκαν και μοιάζει στο βασιλιά.
Αυτό που με κέντρισε περισσότερο στο trailer πέραν της υποσχόμενης ιστορίας είναι τα χρώματα στην εικόνα, που σου αφήνουν την αίσθηση ότι ορισμένα σημεία έχουν γυριστεί σε ασπρόμαυρο.

Στις αίθουσες από 14 Μαρτίου. Ανυπομονώ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911
Επισκέπτης

Πρεμιέρα: 22 Αυγούστου 2019
Έχει δυνατούς ηθοποιούς η ταινία, αλλά κάτι μου λέει ότι δε θα μου αρέσει ιδιαίτερα... :/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
doop
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 647452
Επισκέπτης

Την περιμενω πως και πως.
dazed
Νεοφερμένο μέλος

Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Περιμένουμε ομαδικώς όλη η παρέα πώς και πώς να βγει στους κινηματογράφους. Σε σκηνοθεσία Christopher Nolan.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

I AM LEGEND 2 (2022) WILL SMITH
WRATH OF MAN
THE PROTÉGÉ Trailer (2021)
The Underground Railroad
Dan Brown’s The Lost Symbol
Oxygen
ENDANGERED SPECIES
Dead Places
THE DJINN
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

dum dum boy
Διάσημο μέλος

θα έχει πλάκα και ωραίες μουσικές, αν κρίνω από τα κλιπ που βγάλανε για το αλμπουμ.

dum dum boy
Διάσημο μέλος

είναι του Πολ Τόμας Άντερσον και πρέπει να είναι καλή....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.