Εξαρτάται απο το τι ζητάς.
Αποκλειστικά για φωτογραφία ίσως είναι προτιμότερο το flickr. Για γενικότερους πειραματισμούς στις γραφικές τέχνες είναι το devianart.
Πάντως δεν θα διάλεγα μάλλον κανένα. Ο μόνος λόγος που ίσως θα δημιουργούσα είναι για την υποτιπόδη ασφάλεια των αρχείων μου και την εύκολη παραπομπή σε άλλους ιστοχώρους που αυτά τα δύο παρέχουν, ειδικά το flickr.
Αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο σε αυτά τα δύο είναι το χαόδες του πράγματος που δεν αφήνει χώρο για σοβαρό σχολιασμό και συζήτηση. Ειδικότερα εννοώ πως δεν με ενδιαφέρουν σχόλια τύπου χεράκια ψηλά, ή εξαιρετική φωτογραφία κι άλλα τέτοια...ναι τα θέλω κι αυτά αλλά ο κύριως σκοπός που θα ανεβάσω δουλειά μου είναι για επικοδομητικά σχόλια και συζήτηση, δλδ για να πάω παρακάτω. Αν δεν σου επισημάνοντε λάθη-->δεν τα βλέπεις, μένεις στάσιμος, και στην συνέχεια δυσκολεύεσε να τα δείς ακόμα κι να στα υποδηξούν επειδή έχεις θαμποθεί απο τα 1000 χεράκια στο flickr ή το devianart.
Έτσι καταλήγω στην λύση εξιδικευμένα φόρουμ στο κάθετι με το οποίο ασχολούμαστε.(πχ. dpgr, photogr κλπ. για φωτογραφία, vcdc κλπ. για γραφιστική και ψάξιμο για ότι θέλει ο καθένας)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.