Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Εχω και μια λιστα με cd-keys που τα ειχε παρει ενα παιδι απο ενα internet cafe οταν εκλεινε, αλλα αυτα τα εχουν και ενα σορο αλλοι, οποτε δεν νομιζω να αξιζει να μπω στον κοπο να δοκιμασω καν, καλητερα να παω να ξαναπαρω το παιχνιδι. Αλλα εκτος αυτου ρε παιδια, δεν κολαω σε αυτο το πραγμα, 20 ευρο ειναι, ας τα δωσω και ειμαι ενταξη... Αλλα πως 2 cd-keys, αφεντικα, δικα μας, να ειναι πιασμενα, και μαλιστα απο τον ιδιο χρηστη;.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Φοβαμε μην ειναι τιποτα με κανεναν ιο γμτ...
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος

αφεντικό = αυθεντικό
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Και καταφερα να μπω για λιγο, βγηκα για 2-3 λεπτα να συνενοηθω με τον ξαδερφο μου στο msn και οταν ξαναπηγα να μπω παλι επαιζε αυτος... Δεν γινετε αυτο ρε παιδια....
Tsipouro
Διάσημο μέλος

Εξήγηση 2η: Keylogger, δε νομίζω να είναι φίλος σου, θυμήσου αν είχες γνωρίσει κάνα άτομο όταν έπαιζες battle.net και σου έπιασε κουβέντα σχετικά με το account σου. Ιδιαίτερα αν σου ζήτησε το msn σου και αν σου έστειλε κάποιο αρχείο ή πρόγραμμα μέσω msn ή με mail. Ψάξε στα program files σου και αν βρεις κάτι που δεν έχεις εγκαταστήσει εσυ, διαγράφεις το φάκελο από τα program files και τη καταχώρηση του προγράμματος στη registry. Τα keyloggers, όπως και κάποια άλλα είδη κακόβουλου λογισμικού (π.χ. dialers) δε μπορείς να τα βγάλεις μέσω της προσθαφαίρεση προγραμμάτων. Πριν τα κάνεις όλα αυτά scanαρε το pc σου με ενημερωμένο antivirus. Να ξέρεις ότι αν κάποιος σου έκλεψε το cd-key με keylogger, ξέρει σίγουρα και τον κωδικό του battle.net account σου στο diablo, οπότε κάνε καινούργιο acc.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Τωρα για το δευτερο σκελος... Εψαξα το pc με το avg free και βρηκε μονο ενα πραγματακι, μαλλον ασχετο, αλλα θα μπω μολις γυρισω σπιτι σε safe mode να το διαγραψω. Δεν ξερω βεβαια κατα ποσο να το εμπιστευτω αυτο το προγραμμα...
Με ατομα δεν εχω μιλισει... παντος για αυτο που λες με το account, τωρα που ξαναμπηκα προσπαθισα να μπω αλλα ο κωδικος δεν ητανε αυτος που χρησιμοποιυσα παντου εκεινη την εποχη, ισως βεβαια εκει να ειχα βαλει κατι αλλο, και δεν εχω πια το e-mail που χρησιμοποιουσα τοτε οποτε δεν μπορω να ανακτισω τον κωδικο... λες να μου την κανανε πριν τοσο καιρο την δουλεια;
Θα κοιταξω και στα program files, αλλα μονο με keylogger γιντε να το κανανε,αν το κανανε; Για να μην παρω καινουργειο και την πατισω....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.