Skull monkey
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Skull monkey
Νεοφερμένο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Skull monkey
Νεοφερμένο μέλος

methexys
Τιμώμενο Μέλος

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_wacom-systems-intuos-art-blue-pt-s-cth-490ab-n--1169862.html
https://www.plaisio.gr/desktop-lapto...Wireless-CTH-300B-White-Blue-WAC-TAB-0152.htm
Κανένας που να ξέρει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος

Στη εφαρμογή sketch δε μπορει να μου εμφανίσει λειτουργία στο δεύτερο πλήκτρο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Edit: άκυρο,είδα βιντεάκια και καταλαβα

fockos
Επιφανές μέλος

Δηλαδή εχει λειτουργίες για να σχεδιάζεις με διαφορα πάχη κτλ και μετά μπορεις να αποθηκεύσεις αυτο που σχεδιασες σε ο,τι ψηφιακή μορφή θες ή το αποθηκεύει αυτο σε δίκη του και ειναι συμβατή με διαφορα προγράμματα; Γιατι κυρίως Photoshop χρησιμοποιώ αλλα αν θέλω να ρίξω το σκίτσο στο Gimp ή στο Paintool sai ή σε κάποιο αλλο προγραμμα ας πούμε όχι τόσο γνωστό θα γίνεται ή θα εχω θεμα; Ή τα παίρνει κατευθείαν στον υπολογιστή; Δεν εχω ιδέα πως λειτουργεί προφανώς αλλα νομιζω πως θα με βόλευε πολυ ενα τέτοιο tablet.
Edit: άκυρο,είδα βιντεάκια και καταλαβα![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.