Subject to change
e-steki.gr Founder

Εγώ θέλω forthnet μιας και την εμπιστεύομαι πολύ σαν εταιρεία και έχω ήδη adsl απο αυτή.
Η μαμά μου όμως άκουσε οτι του ΟΤΕ (?) είναι καλύτερο γιατί υποστηρίζει και fax ενώ της forthnet διάβασα οτι δεν είναι και τα fax μέσα και τα πληρώνεις έξτρα (στέλνουμε αρκετά fax).
Εσείς τι λέτε;
Επίσης, με τις τιμές για κλήσεις προς κινητά τηλέφωνα τι παίζει με τα double play? Είναι μήπως πιο ακριβές απο τις κανονικές;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Jason93
Δραστήριο μέλος

Δεν ξέρω αν είναι πιο ακριβές από τις κανονικές πάντως ξέρω ότι στο Double play(Forthnet) για κλήσεις προς κινητά Cosmote είναι 0,1570,προς Vodafone 0,1575,προς Wind και Q Telecom είναι 0,1694.Επίσης, με τις τιμές για κλήσεις προς κινητά τηλέφωνα τι παίζει με τα double play? Είναι μήπως πιο ακριβές απο τις κανονικές;
Πηγή:Forthnet
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Δεν έχω δει κάτι τέτοιο στις χρεώσεις.

Γιατί ο ΟΤΕς το επιβαρύνει τελικά.

//Υπάρχει επίσης κάπου η πλήρης σελίδα με τους όρους του συμβολαίου γιατί δεν τους έχω βρει;

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Ζήτα από την forthnet να σου τις στείλει με e-mail//Υπάρχει επίσης κάπου η πλήρης σελίδα με τους όρους του συμβολαίου γιατί δεν τους έχω βρει;![]()

Απο οτι φαίνεται μέχρι στιγμής οι ποιο συμφέρουσες είναι η Forthnet και η HOL...
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Μάλλον προς Forthnet πάω.
Η ΟΝ παίζει και να βαρέσει λουκέτο με τόσα που ακούω.

ή μαλλον, πως δεν έχει πάει κανένας αγανακτησμένος να τους τα σπάσει και να βάλει φωτιά στα γραφεία τους...
ps. Απο εμένα πάντως την γλύτωσαν στο παρα 5!!!
tebelis
Νεοφερμένο μέλος

maik85
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Έστειλα χτες τα χαρτιά μου για το 2play της forthnet και ελπίζω να μην έχω τα παρατράγουδα που έχω διαβάσει από άλλους αγανακτισμένους πελάτες.
Μετά το πρόστιμο λογικά θα έχουν στρώσει λίγο.
Κράτα όμως όλα τα χαρτιά και γενικά μην τους αφήνεις και πολύ λάσκα, πριν τελειώσει η ημερομηνία που σου έχουν δόσει επικοινώνησε μαζί τους, αλλιώς μπορεί και να σε γράψουν.
@tebelis 1 χρόνο που είμουν στην HOL είχα ξεχάσει τι σημένει help desk καθώς ποτέ δεν έβρισκες κανένα και αρκετές φορές έπεφτε η γραμμή, στο τέλος έριξα και έναν γερό καβγά γιατί θέλαν να μου αναναιώσουν την συνδρομή αυτόματα για 1 επιπλέον χρόνο τους έστειλα και ηρέμισα.
Τώρα το τι γίνεται δεν το ξέρω μπορει να έχουν βελτιωθεί.
Όσο αφορά την on και εμένα έχει αρχίσει να μου βρωμάει η ιστορία ειδικά απο το σημείο του ότι το 35ευρώ τον μήνα έγινε 15€ !!!! Γιατί μου μυρίζει αρπαχτή ?

Giovanna
Επιφανές μέλος

Aligator21
Νεοφερμένο μέλος

Γενικότερα θα σου έλεγα να απέφευγες την ForthNET, μιας και έχω κακή εμπειρία από την εταιρία (τρομάρα της) αυτή.
Όμως δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να πάρεις υπόψιν σου οποιαδήποτε παράπονα ακούς από άλλους χρήστες.
Πάντα θα υπάρχουν δυσαρεστημένοι πελάτες σε όλους τους εναλλακτικούς πάροχους.
Αυτό που μπορώ με σιγουριά να σου πω, είναι "Παρακάλα μην σου κάτσει στραβή!" σε οποιοδήποτε πάροχο και να διαλέξεις.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Tellas ποτέ.Θα σου συστήσω Tellas, ειδικά τώρα με την χαμηλότερη τιμή της.
Γενικότερα θα σου έλεγα να απέφευγες την ForthNET, μιας και έχω κακή εμπειρία από την εταιρία (τρομάρα της) αυτή.
Όμως δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να πάρεις υπόψιν σου οποιαδήποτε παράπονα ακούς από άλλους χρήστες.
Αυτό που μπορώ με σιγουριά να σου πω, είναι "Παρακάλα μην σου κάτσει στραβή!" σε οποιοδήποτε πάροχο και να διαλέξεις.
Αργεί τόσο να ανανεώσει τα DNS της που έτσι και κάποιο site αλλάξει πάροχο hosting, δεν θα μπορείς να μπεις για κανα δεκαήμερο!
Το αντιμετωπίσαμε αυτό το πρόβλημα στο e-steki με πολλά μέλη πρόσφατα που αλλάξαμε hosting.
Aligator21
Νεοφερμένο μέλος

Το πρόβλημα που λες δεν το έχω συναντήσειTellas ποτέ.
Αργεί τόσο να ανανεώσει τα DNS της που έτσι και κάποιο site αλλάξει πάροχο hosting, δεν θα μπορείς να μπεις για κανα δεκαήμερο!
Το αντιμετωπίσαμε αυτό το πρόβλημα στο e-steki με πολλά μέλη πρόσφατα που αλλάξαμε hosting.

Μια χαρά ενημερώνονται οι DNS τους.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Θα σου συστήσω Tellas, ειδικά τώρα με την χαμηλότερη τιμή της.
εγώ πάντως έβαλα forthnet...
η αλήθεια είναι ότι ταλαιπωρήθηκα ελαφρώς μέχρι να λυθεί το μικρό πρόβλημα που είχα με τη σύνδεση (συνεχείς διακοπές) αλλά τελικά τώρα που λύθηκε... όλα είναι μια χαρά και είμαι πολύ πολύ ικανοποιημένη
Βέβαια... μέχρι να λυθεί το πρόβλημα μου έβγαλαν την ψυχή και αναγκάστηκα να απειλήσω με αγωγές κλπ αλλά... όπως λες κι εσύ, όποιον πάροχο κι αν διαλέξεις... αν σου κάτσει στραβή, τρέχεις!
Scandal
Διαχειριστής

Όοοοοοταν έλθει θα σας πω εντυπώσεις.

-petros
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.