rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:06 Ο rolingstones: #1 01-09-09 11:06 γνωριζει κανεις τι καναλια πιανει ενας αποκωδικοποιητης dreambox? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:38 Ο statakos έγραψε: #2 01-09-09 11:38 Τα κανάλια δεν έχουν καμία σχέση με τον αποκωδικοποιητή. Εξαρτώνται από τον δορυφόρο που θα συνδέσεις τον αποκωδικοποιητή. Ένας δορυφόρος έχει πολλά κανάλια. Αρκετά από αυτά είναι κλειδωμένα, με αποτέλεσμα να χρειάζεσαι κάρτα για να τα ανοίξεις, ενώ τα υπόλοιπα είναι free. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JimCoun Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:36 Ο JimCoun έγραψε: #3 01-09-09 12:36 Φίλε μου οι dreambox είναι πολύ πονηρά μηχανήματα. Με αυτούς μπορείς να βλέπεις παράνομα πακέτα δορυφορικών. Ελπίζω να μην εννοείς αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:02 Ο mi3s έγραψε: #4 02-09-09 13:02 Γιατί να μην το εννοεί?Πάρα πολλοί έχουνε αποκωδικοποιητές τέτοιυ είδους.Εμείς έχουμε humax αλλά νομίζω ότι αυτοί είνια καλύτεροι.Εμείς έχουμε γύρω στα 800-900 κανάλια ανοικτά,αλλά από νόβα δεν έχουμε πλέον γιατί έχει αλλάξει το σύστημα κωδικοποίησης και είναι δύσκολο να το σπάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JimCoun Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:35 Ο JimCoun έγραψε: #5 02-09-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Γιατί να μην το εννοεί?Πάρα πολλοί έχουνε αποκωδικοποιητές τέτοιυ είδους.Εμείς έχουμε humax αλλά νομίζω ότι αυτοί είνια καλύτεροι.Εμείς έχουμε γύρω στα 800-900 κανάλια ανοικτά,αλλά από νόβα δεν έχουμε πλέον γιατί έχει αλλάξει το σύστημα κωδικοποίησης και είναι δύσκολο να το σπάσουν. Click για ανάπτυξη... Γιατί εδώ δεν είμαστε πειρατικό site. Γι'αυτό να μην το εννοεί. Κι εγώ ξέρω πολλά, αλλά δεν ανοίγω το στόμα μου εδώ. Υπάρχουν άλλα site να κάνετε κουβέντα περι αυτού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:17 Ο mi3s έγραψε: #6 03-09-09 10:17 Μα το παιδί ρώτησε.Ούτε link για σπασμένες κάρτες του δώσαμε ούτε τίποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JimCoun Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:41 Ο JimCoun έγραψε: #7 03-09-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Μα το παιδί ρώτησε.Ούτε link για σπασμένες κάρτες του δώσαμε ούτε τίποτε. Click για ανάπτυξη... Εντάξει όμως μια αναζήτηση στο google για dreambox και nova δεν θα ήταν ωραίο για τους διαχειριστές του ischool να σε βγάζει εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:27 Ο mi3s έγραψε: #8 03-09-09 13:27 Αμάν ρε φίλε πια σιγά να μην βγάλει εδώ βάλε να δεις τι θα βγάλει.Πω λες και είναι δικό σου το site και το καταστρέψαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:29 Ο KostasTheGreek: #9 03-09-09 13:29 Οπως προειπαν και τα παιδια παραπανω ο αποδικωποιητης δεν παιζει ρολο με το ποσα καναλια πιανεις. Anyway οι dreambox ειναι κορυφαια μηχανηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γνωριζει κανεις τι καναλια πιανει ενας αποκωδικοποιητης dreambox? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
statakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:38 Ο statakos έγραψε: #2 01-09-09 11:38 Τα κανάλια δεν έχουν καμία σχέση με τον αποκωδικοποιητή. Εξαρτώνται από τον δορυφόρο που θα συνδέσεις τον αποκωδικοποιητή. Ένας δορυφόρος έχει πολλά κανάλια. Αρκετά από αυτά είναι κλειδωμένα, με αποτέλεσμα να χρειάζεσαι κάρτα για να τα ανοίξεις, ενώ τα υπόλοιπα είναι free. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JimCoun Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:36 Ο JimCoun έγραψε: #3 01-09-09 12:36 Φίλε μου οι dreambox είναι πολύ πονηρά μηχανήματα. Με αυτούς μπορείς να βλέπεις παράνομα πακέτα δορυφορικών. Ελπίζω να μην εννοείς αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:02 Ο mi3s έγραψε: #4 02-09-09 13:02 Γιατί να μην το εννοεί?Πάρα πολλοί έχουνε αποκωδικοποιητές τέτοιυ είδους.Εμείς έχουμε humax αλλά νομίζω ότι αυτοί είνια καλύτεροι.Εμείς έχουμε γύρω στα 800-900 κανάλια ανοικτά,αλλά από νόβα δεν έχουμε πλέον γιατί έχει αλλάξει το σύστημα κωδικοποίησης και είναι δύσκολο να το σπάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JimCoun Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:35 Ο JimCoun έγραψε: #5 02-09-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Γιατί να μην το εννοεί?Πάρα πολλοί έχουνε αποκωδικοποιητές τέτοιυ είδους.Εμείς έχουμε humax αλλά νομίζω ότι αυτοί είνια καλύτεροι.Εμείς έχουμε γύρω στα 800-900 κανάλια ανοικτά,αλλά από νόβα δεν έχουμε πλέον γιατί έχει αλλάξει το σύστημα κωδικοποίησης και είναι δύσκολο να το σπάσουν. Click για ανάπτυξη... Γιατί εδώ δεν είμαστε πειρατικό site. Γι'αυτό να μην το εννοεί. Κι εγώ ξέρω πολλά, αλλά δεν ανοίγω το στόμα μου εδώ. Υπάρχουν άλλα site να κάνετε κουβέντα περι αυτού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:17 Ο mi3s έγραψε: #6 03-09-09 10:17 Μα το παιδί ρώτησε.Ούτε link για σπασμένες κάρτες του δώσαμε ούτε τίποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JimCoun Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:41 Ο JimCoun έγραψε: #7 03-09-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Μα το παιδί ρώτησε.Ούτε link για σπασμένες κάρτες του δώσαμε ούτε τίποτε. Click για ανάπτυξη... Εντάξει όμως μια αναζήτηση στο google για dreambox και nova δεν θα ήταν ωραίο για τους διαχειριστές του ischool να σε βγάζει εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:27 Ο mi3s έγραψε: #8 03-09-09 13:27 Αμάν ρε φίλε πια σιγά να μην βγάλει εδώ βάλε να δεις τι θα βγάλει.Πω λες και είναι δικό σου το site και το καταστρέψαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:29 Ο KostasTheGreek: #9 03-09-09 13:29 Οπως προειπαν και τα παιδια παραπανω ο αποδικωποιητης δεν παιζει ρολο με το ποσα καναλια πιανεις. Anyway οι dreambox ειναι κορυφαια μηχανηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα κανάλια δεν έχουν καμία σχέση με τον αποκωδικοποιητή. Εξαρτώνται από τον δορυφόρο που θα συνδέσεις τον αποκωδικοποιητή. Ένας δορυφόρος έχει πολλά κανάλια. Αρκετά από αυτά είναι κλειδωμένα, με αποτέλεσμα να χρειάζεσαι κάρτα για να τα ανοίξεις, ενώ τα υπόλοιπα είναι free. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JimCoun Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:36 Ο JimCoun έγραψε: #3 01-09-09 12:36 Φίλε μου οι dreambox είναι πολύ πονηρά μηχανήματα. Με αυτούς μπορείς να βλέπεις παράνομα πακέτα δορυφορικών. Ελπίζω να μην εννοείς αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:02 Ο mi3s έγραψε: #4 02-09-09 13:02 Γιατί να μην το εννοεί?Πάρα πολλοί έχουνε αποκωδικοποιητές τέτοιυ είδους.Εμείς έχουμε humax αλλά νομίζω ότι αυτοί είνια καλύτεροι.Εμείς έχουμε γύρω στα 800-900 κανάλια ανοικτά,αλλά από νόβα δεν έχουμε πλέον γιατί έχει αλλάξει το σύστημα κωδικοποίησης και είναι δύσκολο να το σπάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JimCoun Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:35 Ο JimCoun έγραψε: #5 02-09-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Γιατί να μην το εννοεί?Πάρα πολλοί έχουνε αποκωδικοποιητές τέτοιυ είδους.Εμείς έχουμε humax αλλά νομίζω ότι αυτοί είνια καλύτεροι.Εμείς έχουμε γύρω στα 800-900 κανάλια ανοικτά,αλλά από νόβα δεν έχουμε πλέον γιατί έχει αλλάξει το σύστημα κωδικοποίησης και είναι δύσκολο να το σπάσουν. Click για ανάπτυξη... Γιατί εδώ δεν είμαστε πειρατικό site. Γι'αυτό να μην το εννοεί. Κι εγώ ξέρω πολλά, αλλά δεν ανοίγω το στόμα μου εδώ. Υπάρχουν άλλα site να κάνετε κουβέντα περι αυτού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:17 Ο mi3s έγραψε: #6 03-09-09 10:17 Μα το παιδί ρώτησε.Ούτε link για σπασμένες κάρτες του δώσαμε ούτε τίποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JimCoun Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:41 Ο JimCoun έγραψε: #7 03-09-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Μα το παιδί ρώτησε.Ούτε link για σπασμένες κάρτες του δώσαμε ούτε τίποτε. Click για ανάπτυξη... Εντάξει όμως μια αναζήτηση στο google για dreambox και nova δεν θα ήταν ωραίο για τους διαχειριστές του ischool να σε βγάζει εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:27 Ο mi3s έγραψε: #8 03-09-09 13:27 Αμάν ρε φίλε πια σιγά να μην βγάλει εδώ βάλε να δεις τι θα βγάλει.Πω λες και είναι δικό σου το site και το καταστρέψαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:29 Ο KostasTheGreek: #9 03-09-09 13:29 Οπως προειπαν και τα παιδια παραπανω ο αποδικωποιητης δεν παιζει ρολο με το ποσα καναλια πιανεις. Anyway οι dreambox ειναι κορυφαια μηχανηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φίλε μου οι dreambox είναι πολύ πονηρά μηχανήματα. Με αυτούς μπορείς να βλέπεις παράνομα πακέτα δορυφορικών. Ελπίζω να μην εννοείς αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:02 Ο mi3s έγραψε: #4 02-09-09 13:02 Γιατί να μην το εννοεί?Πάρα πολλοί έχουνε αποκωδικοποιητές τέτοιυ είδους.Εμείς έχουμε humax αλλά νομίζω ότι αυτοί είνια καλύτεροι.Εμείς έχουμε γύρω στα 800-900 κανάλια ανοικτά,αλλά από νόβα δεν έχουμε πλέον γιατί έχει αλλάξει το σύστημα κωδικοποίησης και είναι δύσκολο να το σπάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JimCoun Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:35 Ο JimCoun έγραψε: #5 02-09-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Γιατί να μην το εννοεί?Πάρα πολλοί έχουνε αποκωδικοποιητές τέτοιυ είδους.Εμείς έχουμε humax αλλά νομίζω ότι αυτοί είνια καλύτεροι.Εμείς έχουμε γύρω στα 800-900 κανάλια ανοικτά,αλλά από νόβα δεν έχουμε πλέον γιατί έχει αλλάξει το σύστημα κωδικοποίησης και είναι δύσκολο να το σπάσουν. Click για ανάπτυξη... Γιατί εδώ δεν είμαστε πειρατικό site. Γι'αυτό να μην το εννοεί. Κι εγώ ξέρω πολλά, αλλά δεν ανοίγω το στόμα μου εδώ. Υπάρχουν άλλα site να κάνετε κουβέντα περι αυτού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:17 Ο mi3s έγραψε: #6 03-09-09 10:17 Μα το παιδί ρώτησε.Ούτε link για σπασμένες κάρτες του δώσαμε ούτε τίποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JimCoun Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:41 Ο JimCoun έγραψε: #7 03-09-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Μα το παιδί ρώτησε.Ούτε link για σπασμένες κάρτες του δώσαμε ούτε τίποτε. Click για ανάπτυξη... Εντάξει όμως μια αναζήτηση στο google για dreambox και nova δεν θα ήταν ωραίο για τους διαχειριστές του ischool να σε βγάζει εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:27 Ο mi3s έγραψε: #8 03-09-09 13:27 Αμάν ρε φίλε πια σιγά να μην βγάλει εδώ βάλε να δεις τι θα βγάλει.Πω λες και είναι δικό σου το site και το καταστρέψαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:29 Ο KostasTheGreek: #9 03-09-09 13:29 Οπως προειπαν και τα παιδια παραπανω ο αποδικωποιητης δεν παιζει ρολο με το ποσα καναλια πιανεις. Anyway οι dreambox ειναι κορυφαια μηχανηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιατί να μην το εννοεί?Πάρα πολλοί έχουνε αποκωδικοποιητές τέτοιυ είδους.Εμείς έχουμε humax αλλά νομίζω ότι αυτοί είνια καλύτεροι.Εμείς έχουμε γύρω στα 800-900 κανάλια ανοικτά,αλλά από νόβα δεν έχουμε πλέον γιατί έχει αλλάξει το σύστημα κωδικοποίησης και είναι δύσκολο να το σπάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JimCoun Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:35 Ο JimCoun έγραψε: #5 02-09-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Γιατί να μην το εννοεί?Πάρα πολλοί έχουνε αποκωδικοποιητές τέτοιυ είδους.Εμείς έχουμε humax αλλά νομίζω ότι αυτοί είνια καλύτεροι.Εμείς έχουμε γύρω στα 800-900 κανάλια ανοικτά,αλλά από νόβα δεν έχουμε πλέον γιατί έχει αλλάξει το σύστημα κωδικοποίησης και είναι δύσκολο να το σπάσουν. Click για ανάπτυξη... Γιατί εδώ δεν είμαστε πειρατικό site. Γι'αυτό να μην το εννοεί. Κι εγώ ξέρω πολλά, αλλά δεν ανοίγω το στόμα μου εδώ. Υπάρχουν άλλα site να κάνετε κουβέντα περι αυτού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:17 Ο mi3s έγραψε: #6 03-09-09 10:17 Μα το παιδί ρώτησε.Ούτε link για σπασμένες κάρτες του δώσαμε ούτε τίποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JimCoun Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:41 Ο JimCoun έγραψε: #7 03-09-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Μα το παιδί ρώτησε.Ούτε link για σπασμένες κάρτες του δώσαμε ούτε τίποτε. Click για ανάπτυξη... Εντάξει όμως μια αναζήτηση στο google για dreambox και nova δεν θα ήταν ωραίο για τους διαχειριστές του ischool να σε βγάζει εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:27 Ο mi3s έγραψε: #8 03-09-09 13:27 Αμάν ρε φίλε πια σιγά να μην βγάλει εδώ βάλε να δεις τι θα βγάλει.Πω λες και είναι δικό σου το site και το καταστρέψαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:29 Ο KostasTheGreek: #9 03-09-09 13:29 Οπως προειπαν και τα παιδια παραπανω ο αποδικωποιητης δεν παιζει ρολο με το ποσα καναλια πιανεις. Anyway οι dreambox ειναι κορυφαια μηχανηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Γιατί να μην το εννοεί?Πάρα πολλοί έχουνε αποκωδικοποιητές τέτοιυ είδους.Εμείς έχουμε humax αλλά νομίζω ότι αυτοί είνια καλύτεροι.Εμείς έχουμε γύρω στα 800-900 κανάλια ανοικτά,αλλά από νόβα δεν έχουμε πλέον γιατί έχει αλλάξει το σύστημα κωδικοποίησης και είναι δύσκολο να το σπάσουν. Click για ανάπτυξη... Γιατί εδώ δεν είμαστε πειρατικό site. Γι'αυτό να μην το εννοεί. Κι εγώ ξέρω πολλά, αλλά δεν ανοίγω το στόμα μου εδώ. Υπάρχουν άλλα site να κάνετε κουβέντα περι αυτού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:17 Ο mi3s έγραψε: #6 03-09-09 10:17 Μα το παιδί ρώτησε.Ούτε link για σπασμένες κάρτες του δώσαμε ούτε τίποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JimCoun Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:41 Ο JimCoun έγραψε: #7 03-09-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Μα το παιδί ρώτησε.Ούτε link για σπασμένες κάρτες του δώσαμε ούτε τίποτε. Click για ανάπτυξη... Εντάξει όμως μια αναζήτηση στο google για dreambox και nova δεν θα ήταν ωραίο για τους διαχειριστές του ischool να σε βγάζει εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:27 Ο mi3s έγραψε: #8 03-09-09 13:27 Αμάν ρε φίλε πια σιγά να μην βγάλει εδώ βάλε να δεις τι θα βγάλει.Πω λες και είναι δικό σου το site και το καταστρέψαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:29 Ο KostasTheGreek: #9 03-09-09 13:29 Οπως προειπαν και τα παιδια παραπανω ο αποδικωποιητης δεν παιζει ρολο με το ποσα καναλια πιανεις. Anyway οι dreambox ειναι κορυφαια μηχανηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μα το παιδί ρώτησε.Ούτε link για σπασμένες κάρτες του δώσαμε ούτε τίποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JimCoun Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:41 Ο JimCoun έγραψε: #7 03-09-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Μα το παιδί ρώτησε.Ούτε link για σπασμένες κάρτες του δώσαμε ούτε τίποτε. Click για ανάπτυξη... Εντάξει όμως μια αναζήτηση στο google για dreambox και nova δεν θα ήταν ωραίο για τους διαχειριστές του ischool να σε βγάζει εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:27 Ο mi3s έγραψε: #8 03-09-09 13:27 Αμάν ρε φίλε πια σιγά να μην βγάλει εδώ βάλε να δεις τι θα βγάλει.Πω λες και είναι δικό σου το site και το καταστρέψαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:29 Ο KostasTheGreek: #9 03-09-09 13:29 Οπως προειπαν και τα παιδια παραπανω ο αποδικωποιητης δεν παιζει ρολο με το ποσα καναλια πιανεις. Anyway οι dreambox ειναι κορυφαια μηχανηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Μα το παιδί ρώτησε.Ούτε link για σπασμένες κάρτες του δώσαμε ούτε τίποτε. Click για ανάπτυξη... Εντάξει όμως μια αναζήτηση στο google για dreambox και nova δεν θα ήταν ωραίο για τους διαχειριστές του ischool να σε βγάζει εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:27 Ο mi3s έγραψε: #8 03-09-09 13:27 Αμάν ρε φίλε πια σιγά να μην βγάλει εδώ βάλε να δεις τι θα βγάλει.Πω λες και είναι δικό σου το site και το καταστρέψαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:29 Ο KostasTheGreek: #9 03-09-09 13:29 Οπως προειπαν και τα παιδια παραπανω ο αποδικωποιητης δεν παιζει ρολο με το ποσα καναλια πιανεις. Anyway οι dreambox ειναι κορυφαια μηχανηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αμάν ρε φίλε πια σιγά να μην βγάλει εδώ βάλε να δεις τι θα βγάλει.Πω λες και είναι δικό σου το site και το καταστρέψαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:29 Ο KostasTheGreek: #9 03-09-09 13:29 Οπως προειπαν και τα παιδια παραπανω ο αποδικωποιητης δεν παιζει ρολο με το ποσα καναλια πιανεις. Anyway οι dreambox ειναι κορυφαια μηχανηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οπως προειπαν και τα παιδια παραπανω ο αποδικωποιητης δεν παιζει ρολο με το ποσα καναλια πιανεις. Anyway οι dreambox ειναι κορυφαια μηχανηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.