emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

https://www.ote.gr/oteweb/filesup/dtoteadslseprotefsantesfitoites.pdf
Για να δούμε τι θα κάνουν με τους υπόλοιπους, εμάς τους κοινούς θνητούς..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Όσο για μας αδερφέ, δε το κόβω να μας δίνουν ούτε δωρεάν πατατάκια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

(με εξαίρεση ίσως το πόσοι είναι αυτοί που θα αξιοποιήσουν το DSL... Εγώ νομίζω ότι θα είναι καμιά 100αριά... Όχι ότι θα κάνει μεγάλη διαφορά βέβαια...)
Γενικά για το φοιτητικό internet για δείτε και αυτό
Είναι νομίζω ένα καλό βήμα....
nikita13
Διάσημο μέλος

Dsl σύνδεση και φτήνη και χωρίς χωρίς περιορισμούς στον όγκο δεδομένων που θα «κατεβάζουν»??Γιατί μου φαίνεται λίγο περίεργο γιατί απότι κατάλαβα δεν θα υπάρει ογκοχρέωση..Αυτά στην Ελλάδα δεν γίνονταΑρχική Δημοσίευση από giostau:Βάλντερ νομίζω ότι έχεις απόλυτο δίκιο!
(με εξαίρεση ίσως το πόσοι είναι αυτοί που θα αξιοποιήσουν το DSL... Εγώ νομίζω ότι θα είναι καμιά 100αριά... Όχι ότι θα κάνει μεγάλη διαφορά βέβαια...)
Γενικά για το φοιτητικό internet για δείτε και αυτό
Είναι νομίζω ένα καλό βήμα....

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Μα αν δεν κάνω λάθος ο ISP βάζει την ογκοχρέωση, ο ότε μόνο το dslam δίνειΑρχική Δημοσίευση από nikita13:Dsl σύνδεση και φτήνη και χωρίς χωρίς περιορισμούς στον όγκο δεδομένων που θα «κατεβάζουν»??Γιατί μου φαίνεται λίγο περίεργο γιατί απότι κατάλαβα δεν θα υπάρει ογκοχρέωση..Αυτά στην Ελλάδα δεν γίνοντα![]()

nikita13
Διάσημο μέλος

Σωστά..Τα μπέρδεψα μάλλον..Δηλαδή θα χρεωνόμαστε από τον ISP?Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Μα αν δεν κάνω λάθος ο ISP βάζει την ογκοχρέωση, ο ότε μόνο το dslam δίνει![]()

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Hetfield
Εκκολαπτόμενο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

ΕΛΕΟΣ! Για ηλίθιους μας περνάνε???

nikita13
Διάσημο μέλος

Πες τα χρυσόστομε...Ασε εχω πάψει προ πολλού να ασχολούμαι με την ιστορίαΑρχική Δημοσίευση από Michelle:Αίσχος. Τόσο καιρό μας παραμύθιαζαν "φτηνο ιντερνετ για φοιτητές" κλπ και τώρα θα δώσουν στο πρωτο μόνο κάθε τμήματος??????????
ΕΛΕΟΣ! Για ηλίθιους μας περνάνε???![]()

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

theio_vrefos
Πολύ δραστήριο μέλος

Εχει broadband cable 3000kbps και ρε παιδιά πληρώνει 100 ευρώ το μήνα!!!
Ε, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!
Covenant
Δραστήριο μέλος

Πανακριβα την πληρωνει,μηπως εκανε κανενα λαθος;Αρχική Δημοσίευση από theio_vrefos:Παιδιά σήμερα μίλαγα με ένα παλικάρι που είναι ολλανδός και μένει στο Άμστερνταμ....
Εχει broadband cable 3000kbps και ρε παιδιά πληρώνει 100 ευρώ το μήνα!!!
Ε, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!
https://www.home.ntl.com/icat/broadband
Δες τιμες που εχει η Αγγλια
Το καλωδιακο ιντερνετ δεν χρειαζεται επιπλεον συνδρομη οπως με την dsl,απλα καλωδιο ethernet or usb στο pc και απευθειας internet (ουτε καν ρυθμισεις,ουτε dial,ουτε τηλ.γραμμη)
Προσωπικα την λατρευω την καλωδιακη μου!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.