Νάντια
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

πριιιιιιιιιιιιιιιχου χουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ επιφώνημα που λέγεται σε θρακιώτικους χορούς... χαχαχαχα... πολύ ωραία αισθηση όταν χορεύεις και φωνάζεις
ria82
Εκκολαπτόμενο μέλος

νε βοηθαει να εκφραζω τα συναισθηματα μου, να εκδηλωνω ακομα πιο πολυ την θυλικοτητα μου, και να ξεδινω!!
με κανει χαρουμενη!!
απο πολυ μικρη ξεκινησα με παραδοσιακους χορους, συνεχισα με μοντερνο και κατεληξα στην jazz( αφου ειμαι και εγω λιγο

τωρα λεω να ξεκινησω χορο της κοιλιας!!
μου αρεσει πολυ!!
ααααα μην ξεχασω ειχα βρeθει και σε μια εκδηλωση μιας σχολης απο το μπραχαμι στο boom boom περριτο να πω πως χωρις να ξερω χορεψα και latin με εναν κυριο 50 χρονον...
τελικα ειναι να το χεις!
συμφωνειτε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

Ο τίτλος τα λέει όλα...
Πείτε ο,τι θέλετε, αρκεί να έχει σχέση με το χορό!
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.
Αφού μπήκες στον χορό, θα χορέψεις!
Αλλού χτυπούν τα τύμπανα ,αλλού χορεύει η νύφη!
Όσοι είναι έξω από τον χορό , πολλά τραγούδια λένε .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος

πριιιιιιιιιιιιιιιχου χουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ επιφώνημα που λέγεται σε θρακιώτικους χορούς... χαχαχαχα... πολύ ωραία αισθηση όταν χορεύεις και φωνάζεις
AAA τι μου θύμισες τώρα!!! Την πρώτη φορά που με έβαλε με ζόρι να το κάνω ο δάσκαλος...

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Χορεψτε!
οχι σε μικρο δωματιο ομως!

Νάντια
Νεοφερμένο μέλος

αχ παιδια ειμαι πτωμα!!! κομματια!!! καθε τεταρτη με την σχολη χορου κανουμε latin party σε ενα μαγαζι, και καθε τεταρτη ειμαι εκει και χορευω non stop απο τις 11:30 μεχρι η μουσικη να κλεισει, να φυγουν ολοι και να σβησουν τα φωτα (για να διωξουν και τους τελευταιους επιμονους!!!), δηλαδη γύρω στις 4. Το θέμα είναι οτι την επόμενη μέρα το πρωι έχω μάθημα στη σχολή 8:00 η ώρα!!! (εργαστήριο, δεν μπορω να λείψω...). Και τα μαθήματα στη σχολή συνεχίζονται μεχρι τις 6 το απόγευμα (που ώρα για ύπνο...) και μετα στις 7:30 έχω μάθημα tango στη σχολή χορού.
Κι όμως ναι κυριες και κυριοι, εγώ είμαι εκεί κάθε τετάρτη και θα είμαι εκεί καθε τετάρτη γιατί περνάω καλά!!! Χτες πήγα μόνη μου!! Η παρεα μου δεν βγήκε. Αλλά περνούσα τόσο ωραία χορευοντας που δεν με χαλασε καθόλου.!!!

Burp
Δραστήριο μέλος

μετά μου λέγαν είχα ταλέντο στα rnb

μετά μου λέγαν είχα ταλέντο στο headbanging 8)

Έμαθα επιτέλους να χορεύω χασάπικο που το ήθελα χρόνια!!!!!!

dragon-r
Νεοφερμένο μέλος

Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Αυτόν τον καιρό έχω γραφτεί στο δήμο μου για παραδοσιακούς χορούς πιο πολύ για πλάκα και για να γνωρίσω κόσμο, αλλά όσο μαθαίνω χορούς, τόσο μου αρέσει πιο πολύ. Θα πρότεινα να μην γράφεστε σε σχολές γιατί υποθέτω θα είναι ακριβές, σε όλους τους δήμους υπάρχουν πολιτισμικές εκδηλώσεις πολύ φτηνά. Ας πούμε εγώ έδωσα 50 ευρώ για όλη τη σεζόν. Η δασκάλα είναι πολύ καλή (αν και τη φωνάζω με άλλο όνομα γιατί μου θυμίζει μια φίλη μου λολ) και είναι κοντά στο σπίτι μου.
Έμαθα επιτέλους να χορεύω χασάπικο που το ήθελα χρόνια!!!!!!![]()
Οι παραδοσιακοί χοροί είναι μεράκι...Και δυστυχώς σε πολλά από αυτά τα δημοτικά χορευτικά, δουλειά σοβαρή δεν γίνεται...Έχω γυρίσει σχεδόν όλους τους δήμους των νοτίων προαστίων και η κατάσταση είναι τραγική.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 515609
Επισκέπτης

Ετσι λιγο τα βασικα,3-4 κινησεις.Ειναι ευκολος χορος?Θα χρειαστει πολυ καιρο?Υπαρχουν τετοιου ειδους σχολες?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cuius Cuius
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

για μοντέρνο,μπαλέτο και λάτιν χορούς ενδιαφέρομαι..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

μήπως μπορεί να μου πει κανείς πόσες ώρες την βδομάδα κάνετε χορό και πόσο στοιχίζει;;..
Πάνω κάτω, στο περίπου και γενικά, για ερασιτέχνες τα μαθήματα είναι 6ωρα ή 8ωρα ανα μήνα, γύρω στα 70-100 ευρώ μηνιαίως, στις περισσότερες σχολές εκεί κυμαίνονται
Cuius Cuius
Εκκολαπτόμενο μέλος

μήπως μπορεί να μου πει κανείς πόσες ώρες την βδομάδα κάνετε χορό και πόσο στοιχίζει;;..
Κάνω 3 ώρες μπαλέτο και 1μιση ώρα μοντέρνο την εβδομάδα περίπου... Ευτυχώς πληρώνω 100 ευρώ το μήνα

enrose
Δραστήριο μέλος

renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος

θα εκανα και φετος αλλα δεν βρισκεις καλες τιμε στις σχολες χορου...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.