Αφορμή στάθηκε μια συζήτηση με την αδερφική μου φίλη και θα θελα να ακουσω και τις απόψεις σας πάνω στο ζήτημα για να δω αν τελικά εγω είμαι ο "λάθος"
Τα bad boys εχουν ενα πολυ πολυ βασικο πλεονεκτημα: ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
Ποια ειναι τα χαρακτηριστικα ενος "bad boy"? Ειναι εξωστρεφης, εχει αυτοπεποιθηση, ειναι κυριαρχικος, το κεντρο της παρεας, μπορει να παρει πρωτοβουλιες και δεν φοβαται να υποστηριξει την αποψη του.
Ποια ειναι τα χαρακτηριστικα του "καλου παιδιου"? Εσωστρεφια, αναστολες, υποτακτικοτητα.
Αναρωτησου τωρα το εξις, ποιος ειναι πιο χειριστικος, ο Bad Boy που ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΙ τις προθεσεις του οι οποιες ειναι να κανει σεξ η το καλο παιδι που εξυπηρετει τη γκομενα, της ταζει τον ουρανο με τα αστρα (αγαπες, οτι θα την προσεχει κτλ κτλ) ενω οι προθεσεις του ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ οι ιδιες ητοι να κανει σεξ?
Παρεπιπτοντος αυτο το συναισθημα αγνου "ερωτα" και "αγαπης" που νοιωθει το καλο παιδι οταν η "φιλη του" μπαινει στο δωματιο δεν ειναι ερωτας ειναι η ΑΠΟΡΙΨΗ που εχει δεχθει απο αυτη, δεν ειναι καθολου βεβαιο οτι αν του καθοταν εξ αρχης αυτος θα την "Αγαπουσε" οπως τωρα.
Οι γυναικες δεν ειναι ουτε ηληθιες ουτε τοσο διαφορετικες απο εμας. Και αν σε εναν αντρα του αρεσουν οι βυζαρουδες με καλο μυαλο και προσωπικοτητα διαμαντι το ιδιο αρεσει και στις γυναικες, ενας αντρας που ξερει και επιβαλει τον εαυτο του ΚΑΙ μπορει να εκφρασθει συναισθηματικα, αλλα δεδομενου οτι το να βρεις τον συνδιασμο ειναι δυσκολο αυτο που γινεται ειναι οτι εμεις γουσταρουμε τις βυζαρουδες σκετο και αυτες τους bad boys σκετο.
Για ποιο λογο ομως εσυ δεν παιρνεις ολα τα καλα ενος bad boy και δεν τα εφαρμωζεις και ενσωματωνεις στο χαρακτηρα σου να δεις τι θα γινει? Η αυτοπεποιθηση και η εξωστρεφια δεν ειναι if/or με την εφυια και το τακτ...