kleftra
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Demelene:Δεν μπορώ αλλά πρέπει να παρατηρήσω ότι από τα λεγόμενα εδώ φαίνεται πράγματι ότι οι γυναίκες είστε ιδιαιτέρως κτητικές,ζηλιάρες και "αρρωστένεται" στην ιδέα της άλλης με μόνη γιατρειά νομίζω να έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης!!
Εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω πάντως!
Βασικά άντρες και γυναίκες αρρωσταίνουμε με κάτι απλά είναι διαφορετικό.
Μια γυναίκα μπορεί να ζηλέψει για τα όσα φαντάζεται πως βιώνει με την άλλη και ένας άντρας μπορεί να έχει τα δικά του κολλήματα.
Αυτό που θα με έβγαζε πραγματικά έξω απο τα ρούχα μου είναι πως επειδή συνηθίζω και επιδιώκω ο φίλος μου να δεθεί με την παρέα μου και να τα πηγαίνει καλά, αν μάθαινα πως μετά τον χωρισμό μας επιδιώκει να εξακολουθεί να βγαίνει με αυτούς και την νυν.
Κάτι που με είχε εξοργίσει στο παρελθόν αλλά ήταν απόκυμα της ζήλειας μου, ήταν πως με τον πρώην αρρβωνιαστικό μου είχαμε μαζί ενα σκυλάκι, όταν χωρίσαμε το κράτησε εκείνος λόγω χώρου.Λίγους μήνες μετά είδα την τότε κοπέλα του να το βγάζει βόλτα. Ε αυτό ήταν φούντωσα, οκ να έχει τον άντρα σου αλλά και τον σκύλο, ε ναι πήγαινε πολύ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene
Διάσημο μέλος

Και να το θέσω και πιο σκληρά!!! Ο νυν ή προηγούμενος σας δεν είχα κάποια πριν από εσάς!!! Δηλαδή αν είχε πχ το σκυλάκι όπως λες και έπρεπε να βγει βόλτα δεν θα το έβγαζες αν μπορούσες??
Αυτό με τους φίλους ας πρόσεχες. Οι λόγοι ενός χωρισμού δεν πρέπει ποτέ να επηρεάζουν μια παρέα! Και αν πρώην τα πάει καλά με την παρέα σου και περνάνε όλοι καλά πρέπει να ξεκόψουν??? Στην τελική μπορεί να είσαι εσύ ο ίδιος που άλλαξες ή ο πρώην να είναι αυτό που έλειπε από την παρέα! Επίσης μπορεί και να άλλαξε η παρέα. Τίποτα στατικό στις διαπροσωπικές σχέσεις!
Αναφέρομαι και στα δύο φύλλα για πρώην!
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

drunk
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οπότε μάλλον σκέφτομαι ότι έμαθε από τα λάθη του(που ΄'εκανε μαζί μου ) και χαίρομαι που τουλάχιστον το πέρασμα μου του άφησε κάτι σημαντικό (εντάξει,το χρύσωσα το χάπι πάλι

mania
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να με χωρίσει κάποιος επιδή δεν ολοκλήρωσα μαζί του μέσα σε 3 μήνες και να είναι με την άλλη 1 χρόνο και να μην της έχει ζητήσει καθόλου ολοκλήρωση![]()
Των άκρων αυτός ο άνθρωπος! Πάει πολύ να είναι με κάποια ένα χρόνο και να μην κάνουν sex! Ειδικά εφ' όσον δεν είναι και οι δυο έτσι κι αλλιώς τις πεποιθήσεις "όχι προγαμιαίο sex"...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

Των άκρων αυτός ο άνθρωπος! Πάει πολύ να είναι με κάποια ένα χρόνο και να μην κάνουν sex! Ειδικά εφ' όσον δεν είναι και οι δυο έτσι κι αλλιώς τις πεποιθήσεις "όχι προγαμιαίο sex"...![]()
![]()
αυτή δεν ήθελε να πάει με κάποιον με την μία ήταν και εκείνη Παρθένα σαν και μένα, την σεβότανε έλεγε και έσταζε το στόμα του μέλι, εμεένα με τον πρώτο μήνα με παρακαλούσε, ήταν απίστευτα αιδιαστικός, τον συχάθηκε η ψυχή μου

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

...να ναι καλα...απο μακρια ομως....ο,τι και να μαθω δε θα με επηρεασει....τλχ η μεχρι τωρα εμπειρια μου ...αυτο εχει δειξει....
X-girl
Εκκολαπτόμενο μέλος

pavlina20423
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

αυτο που εκανε ηταν οτι χειροτερο. ενω τα ειχε με μενα αφιερωνε στη νεα του γκομενα τραγουδια στο φεισμπουκ. και ειχαν γεμισει φωτογραφιες τους που ηταν αγκαλιασμενοι. μολις το ειδα εμεινα μ@@ας. αυτα που κοροιδευαμε μαζι για του φεισμπουκ και τα τραγουδακια και τις αφιερωσεις που κανουν τα 17χρονα τα εκανε τωρα αυτος . δεν θα σας πω τι επακολουθησε. ο κακος χαμος. φυσικα κι εξακολουθει να ειναι τωρα μαζι της και προσπαθω να μην μαθαινω τιποτα για αυτον.
ελεος,και απο οτι βλεπω εισαι 26 αρα και εκεινος γυρω εκει θα ναι ,σαν 15χρονο εκανε,γλειτωσες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pavlina20423
Νεοφερμένο μέλος

IreneGr
Δραστήριο μέλος

pavlina20423
Νεοφερμένο μέλος

holy shit! δεν υπαρχει ο τυπος!
IreneGr
Δραστήριο μέλος

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

ets32kate
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.