Vkey
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

απαντησα ποτε φοβαμαι αλλα δεν φοβαμαι απλα εχω την αισθηση οτι χρειαζεται πιστωτικη καρτα και δεν τις χρησιμοποιω ποτε οποτε και δεν εχω μια στην κατοχη μουΑρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone :Αγοράζετε συχνα απο E-shops ?
έγω ναι , παρα πολυ συχνά έχω χάσει το λογαριασμό πλέον 8)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kotetsi
Νεοφερμένο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Εμένα απο Πορτογαλία έκανα μόλις 1 βράδυΑρχική Δημοσίευση από kotetsi:Ναι, αγοράζω προϊόντα, κυρίως περιφερειακά Η/Υ και κατά κανόνα από το e-shop, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα της αντικαταβολής και είναι ταχύτατο. Επίσης, δυο φορές έχω χρησιμοποιήσει την πιστωτική φίλου για να αγοράσω προϊόντα από ένα πολωνέζικο (!) site, τα οποία έφτασαν στην Ελλάδα αεροπορικώς μέσα σε τρεις ημέρες χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Αυτό που μου την δίνει αφάνταστα στα e-shop είναι αυτά που υποστηρίζουν μόνο Πορτα-Πορτα.
Και πληρώνεις σαν κούριερ ή μπορει και παραπάνω και περιμένεις παραπάνω και αν δεν είσαι στο σπίτι όταν θα το έρθουν πρέπει να στηθείτε σε μια ούρα για καμια ώρα

Υπάρχουν και e-shop που δέχονται με αντικαταβολή. Αλλά γενικά και με πιστωτική προσωπικά δεν είχα πρόβλημα και έχω αγοράσει πάνω απο 10online καταστήματα.... Επίσης αν δεν νίωθεις ασφάλεια μπορείς να πας να βγάλεις μια καρτά για online αγορές η οποία δεν θα έχει υπερανάλυψη, δλδ στην χειρότερη περίπτωση που θα γίνει κάτι απλώς θα χάσεις τα λεφτά που είχες στον λογαριασμόαπαντησα ποτε φοβαμαι αλλα δεν φοβαμαι απλα εχω την αισθηση οτι χρειαζεται πιστωτικη καρτα και δεν τις χρησιμοποιω ποτε οποτε και δεν εχω μια στην κατοχη μου
mania
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitris94k
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε χιλιοευχαριστώ. Ναι, εννοείται πως θα το πώ.υπάρχει χώρος σημειώσεων, αλλά να τους το πεις από την αρχή στην υπάλληλο για να το κανονίσει.

Πλέον συμφέρουν τα ηλεκτρονικά καταστήματα λόγω προσφορών.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.