Μπορείς να βάλεις ένα screenshot με ποιον τρόπο πας να πατήσεις το εικονίδιο και δεν μπορείς;Καλησπέρα.
Κάτι δεν κάνω σωστά;Προσπαθώ να βάλω emotikon στα μηνύματα μου,πατάω το εικονίδιο,αλλα δεν ''στέκεται'' Δηλαδή εμφανίζεται το παράθυρο και πριν προλάβω να πατήσω ένα emotikon,μου εξαφανίζεται το παράθυρο.
Υπάρχει κάποιο τεχνικό ζήτημα ή κάνω κάτι λαθος;
Αν γράψεις με το χέρι : P (χωρίς κενό) θα σού εμφανιστεί το εικονίδιο

Για να βάλεις υπογραφή, πατάς το γρανάζι κάτω από το όνομά σου πάνω δεξιά και επιλέγεις Επεξεργασία υπογραφής.Προσπαθώ να βάλω υπογραφή,σε σωστό μέγεθος,τίποτα.
Θα μου εξηγήσει κάποιος από τους υπεύθυνους του site τι συμβαίνει;Εγώ κάνω κάτι λάθος ή κάτι άλλο συμβαίνει;Διότι βλέπω χρηστες με φωτό στην υπογραφή τους.
Ευχαριστώ πολύ.
Από κει και πέρα, μπορείς να γράψεις κάποιο κείμενο στο λευκό πλαίσιο και πατάς αποθήκευση. Αν θες εικόνα, την ανεβάζεις είτε από τον υπολογιστή σου είτε με url από το ίντερνετ.
Και πάλι, βάλε ένα screenshot με το τί κάνεις για να δούμε τι λάθος βγάζει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Τώρα,όσον αφορά τα εμότικονς,το screenshot ,πως θα ''πιάσει'' αυτό που βλέπω;Αφού τρεμοπαίζει και δεν ''στέκεται '' το πλαίσιο με τα εμότικονς.Το screen στιγμιότυπο βγάζει,φωτογράφια,δεν είναι βιντεο.
Οσον αφορά την υπογραφή δεν είπα ότι δεν ξέρω πως να την βάλω,μια χαρά κατάλαβα και έκανα όλες τις κινήσεις για να μπει,για φωτό μιλάω,έλα μου όμως που δεν μπαίνει.
Υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα;
Ευχαριστώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 986132
Επισκέπτης

Καλησπέρα.
Κάτι δεν κάνω σωστά;Προσπαθώ να βάλω emotikon στα μηνύματα μου,πατάω το εικονίδιο,αλλα δεν ''στέκεται'' Δηλαδή εμφανίζεται το παράθυρο και πριν προλάβω να πατήσω ένα emotikon,μου εξαφανίζεται το παράθυρο.
Υπάρχει κάποιο τεχνικό ζήτημα ή κάνω κάτι λαθος;
Μήπως πριν προλάβεις να επιλέξεις emoticon κλικάρεις εκτός του παραθύρου; Εάν κλικάρεις εκτός, τότε εξαφανίζεται το παράθυρο.

Οπότε βρίσκεσαι σε αυτό το σημείο και δεν μπορείς να επιλέξεις κάποιο εμότικον;Ευχαριστώ αρχικά για την απάντηση.
Τώρα,όσον αφορά τα εμότικονς,το screenshot ,πως θα ''πιάσει'' αυτό που βλέπω;Αφού τρεμοπαίζει και δεν ''στέκεται '' το πλαίσιο με τα εμότικονς.Το screen στιγμιότυπο βγάζει,φωτογράφια,δεν είναι βιντεο.
Οσον αφορά την υπογραφή δεν είπα ότι δεν ξέρω πως να την βάλω,μια χαρά κατάλαβα και έκανα όλες τις κινήσεις για να μπει,για φωτό μιλάω,έλα μου όμως που δεν μπαίνει.
Υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα;
Ευχαριστώ.

Σχετικά με την υπογραφή: Είτε το βάζεις με url από το ίντερνετ είτε από τον υπολογιστή σου.

Δοκίμασε να κάνεις ένα restart τον υπολογιστή σου σε παρακαλώ μήπως έχει φάει κάποιο κόλλημα. Δοκίμασέ το ξανά και πες μας. Δεν υπάρχει τεχνικό πρόβλημα, εγώ τα δοκίμασα και δουλεύουν και τα εμότικον και η εικόνα στην υπογραφή. Για την υπογραφή το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι οτι είναι πολύ μεγάλη η εικόνα που πας να βάλεις. Δοκίμασε να βάλεις μια μικρότερη.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Οπότε βρίσκεσαι σε αυτό το σημείο και δεν μπορείς να επιλέξεις κάποιο εμότικον;
![]()
Σχετικά με την υπογραφή: Είτε το βάζεις με url από το ίντερνετ είτε από τον υπολογιστή σου.
![]()
Δοκίμασε να κάνεις ένα restart τον υπολογιστή σου σε παρακαλώ μήπως έχει φάει κάποιο κόλλημα. Δοκίμασέ το ξανά και πες μας. Δεν υπάρχει τεχνικό πρόβλημα, εγώ τα δοκίμασα και δουλεύουν και τα εμότικον και η εικόνα στην υπογραφή. Για την υπογραφή το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι οτι είναι πολύ μεγάλη η εικόνα που πας να βάλεις. Δοκίμασε να βάλεις μια μικρότερη.
Λοιπόν,όσον αφορά τα emotikons ,όταν πατάω το εικονίδιο το ανάλογο,δηλαδή αυτό με την γελαστή φατσούλα δίπλα από το αστέρι/φατσούλα,με το που το πατάω κάνει σαν να αναβοσβήνει.Δεν στέκεται για να μπορέσω να επιλέξω εμότικον.Απλά έχω κάνει την λίστα με τα αγαπημένα και έχω πλέον αυτήν,αλλά όλη η λίστα ,δεν μπορεί να μου λειτουργίσει.Ξαναλέω,όταν πατάω το εικονίδιο το ανάλογο,τρεμοπαίζει.
Όσον αφορά την υπογραφή,δεν ξέρω γιατί δεν γίνεται κατανοητό ότι κατάλαβα και έκανα ακριβώς ότι λένε οι οδηγίες,δεν είναι δα και κάτι δύσκολο,επίσης η φωτο ήταν εντός ορίων,απλά δεν μπαινει.
akikos
Επιφανές μέλος

Χρήσιμη πληροφορία είναι να αναφέρεις τον browser που χρησιμοποιείς.
Aν έχεις chrome πήγαινε σε αυτό το url
chrome://settings/siteData
και σβήσε τα data του στεκιού για να ξαναφορτώσουν σωστά.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Μήπως διπλοκλικάρεις και αναβοσβήνει;
Χρήσιμη πληροφορία είναι να αναβέρεις τον browser που χρησιμοποιείς.
Aν έχεις chrome πήγαινε σε αυτό το url
chrome://settings/siteData
ρε σβήσε τα data του στεκιού για να ξαναφορτώσουν σωστά.
Με explorer μπαίνω.
Όχι δεν διπλοκλικάρω,το έχω δοκιμάσει άπειρες φορές,τίποτα.
Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου.
akikos
Επιφανές μέλος

https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-supportSupport ended 1/12/16 for Internet Explorer (IE) 10 and older. Security updates, compatibility fixes, and technical support continues for IE 11 on Windows 7, 8.1, and 10.
Και το ΙΕ 11 να έχεις, που υποστηρίζεται ακόμα, θέμα χρόνου ειναι να σταματήσει. Άλλαξε το browser σου σε edge (ο επίσημος browser της microsoft) ή chrome ή ότι άλλο θες αρκεί να είναι ενημερωμένος.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Τι έκδοση του internet exporer; Από το 10 και κάτω δεν υποστηρίζεται πλέον από την microsoft και είναι λογικό να υπάρχουν προβλήματα συμβατότητας.
https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support
Και το ΙΕ 11 να έχεις, που υποστηρίζεται ακόμα, θέμα χρόνου ειναι να σταματήσει. Άλλαξε το browser σου σε edge (ο επίσημος browser της microsoft) ή chrome ή ότι άλλο θες αρκεί να είναι ενημερωμένος.
Οκ,σε ευχαριστώ πάρα πολύ ,θα το δοκιμάσω!

Αν η φωτογραφία είναι λινκ που ξεκινάει από https:// , δεν εμφανίζεται. Δοκίμασε να την αποθηκεύσεις στον υπολογιστή και να την ανεβάσεις από κει. Αν έβαζες κι ένα screenshot όπως σού ζήτησα θα βοηθούσε.Όσον αφορά την υπογραφή,δεν ξέρω γιατί δεν γίνεται κατανοητό ότι κατάλαβα και έκανα ακριβώς ότι λένε οι οδηγίες,δεν είναι δα και κάτι δύσκολο,επίσης η φωτο ήταν εντός ορίων,απλά δεν μπαινει.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Μετά από πολλές δοκιμές τελικά τα κατάφερα με τρίτη λύση:
αφού ανέβασα την αποθηκευμένη φωτο,έκανα αντιγραφή/επικόλληση και την τοποθέτησα στη θέση που είχε για κείμενο, ύστερα πάτησα "Αποθήκευση υπογραφής" και...voilà!

JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

archaios19
Πολύ δραστήριο μέλος

Μετά απο refresh αρκετές φορές μου βγάζει αυτό:
![]()
Και σε εμένα το ίδιο.

Scandal
Διαχειριστής

American Economist
Επιφανές μέλος

Ευελπιστούμε ότι λύθηκαν τα χθεσινά και προχθεσινά προβλήματα με τον server. Πλέον τρέχουμε μονίμως με τους πόρους που είχαμε βάλει και σε καιρό πανελληνίων (όπου ανέβαινε η κίνηση).![]()
Όλα κομπλέ ευχαριστούμε.
palio_melos
Διάσημο μέλος

Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλησπέρα,Πρέπει να διορθώθηκε και σε σένα![]()
Έχω το ίδιο πρόβλημα με άλλα άτομα, μου έρχονται δύο παραπάνω ειδοποιήσεις απο αυτές που έχω πραγματικά
Scandal
Διαχειριστής

Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι, σε ευχαριστώΤώρα είσαι εντάξει;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 172 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Kate1914
- chester20080
- Scandal
- Joji
- giannhs2001
- A350
- Libertus
- Wonderkid
- Reader
- Paragontas7000
- Memetchi
- Unicex
- taketrance
- fockos
- rafaela11
- American Economist
- Jack of Spades
- touvlo
- Bon12
- Unboxholics
- Μήτσος10
- Hased Babis
- gademis
- Εριφύλη
- jellojina
- linuxman
- mhxani tou kima
- jj!
- mixaelaaa
- phleidhs
- teacher_40
- Fernando_A
- Luludaki
- Esperos1
- Annie
- Dmzk
- GeorgePap2003
- AggelikiGr
- Δροσουλίτης
- Ilma
- camil
- User2350
- ougka pougka
- SlimShady
- kopii
- Citylights
- spring day
- eukleidhs1821
- Ada ada
- globglogabgalab
- Demlogic
- Viedo
- ggl
- Athens2002
- harry akritas
- tsiobieman
- Insertcoin
- orchidea
- nucomer
- McManus
- Vindemiatrix
- Giannis2307
- Μαυρίκιος
- Nikos 7
- Στεφανος56
- iminspain
- Κλημεντίνη
- louminis
- ΘανάσοςG4
- uni77
- kiyoshi
- Μάρκος Βασίλης
- JKaradakov
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.