Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.265 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2023 στις 23:03 Ο Scandal έγραψε: #361 07-10-23 23:03 Είναι που μπήκε και το x.com και δεν έχει γίνει update το σύστημά μας ακόμα να το αναλύει. Περιμένω να σταθεροποιηθεί το xenForo 2.3 (τώρα είναι σε Beta) για να αναβαθμίσω και τη πλατφόρμα εδώ (μαζί με τα άλλα bugs που έχουν αναφερθεί) και κάτι πήρε το μάτι μου ότι θα περιλαμβάνει και το x.com από μόνο του. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2023 στις 16:08 Ο palio_melos: #362 22-10-23 16:08 Πήγα να γράψω στο "προτάσεις και ιδέες" και το βλέπω κλειδωμένο, μας φιμώνετε. Μήπως να αντικατασταθεί η "κατηγορία του μήνα" με κάτι του στυλ "trending/δημοφιλή θέματα"; (πχ. τώρα θα πήγαινε του Παντελίδη που είναι πιο active από τα συνηθισμένα του). Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.265 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2023 στις 16:28 Ο Scandal έγραψε: #363 22-10-23 16:28 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Πήγα να γράψω στο "προτάσεις και ιδέες" και το βλέπω κλειδωμένο, μας φιμώνετε. Μήπως να αντικατασταθεί η "κατηγορία του μήνα" με κάτι του στυλ "trending/δημοφιλή θέματα"; (πχ. τώρα θα πήγαινε του Παντελίδη που είναι πιο active από τα συνηθισμένα του). Click για ανάπτυξη... Γενικά οι κατηγορία του μήνα έχω παρατηρήσει ότι επιτελεί πολύ καλά το σκοπό της, που είναι να επανέρχονται παλιά θέματα. Ειδικά για όσους μπαίνουν από υπολογιστή. Τα trending υπήρχαν παλιά, όμως τι να το κάνεις εφόσον αυτά τα θέματα βρίσκονται ήδη πάνω πάνω στις τελευταίες συζητήσεις. Επίσης προωθούμε θέματα της επικαιρότητας στον slider. Esperos1 Δραστήριο μέλος Ο Esperos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 465 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2023 στις 16:57 Ο Esperos1 έγραψε: #364 22-10-23 16:57 Όταν μαρκάρουμε κάποιον στην λίστα αγνοουμένων, αν γράψι τελευταίος σε ένα νήμα, εξαφανίζεται ολόκληρο το νήμα, όχι μόνο το ποστ αυτού που έχουμε αποκλείσει. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.265 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2023 στις 17:47 Ο Scandal έγραψε: #365 22-10-23 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Esperos1: Όταν μαρκάρουμε κάποιον στην λίστα αγνοουμένων, αν γράψι τελευταίος σε ένα νήμα, εξαφανίζεται ολόκληρο το νήμα, όχι μόνο το ποστ αυτού που έχουμε αποκλείσει. Click για ανάπτυξη... Ναι έχει ξανά αναφερθεί και δεν είμαι σίγουρος πως να το διορθώσω Σε default xenforo έτσι είναι σαν λειτουργία. Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2023 στις 11:47 Ο Resaldis έγραψε: #366 28-10-23 11:47 Συχνά όταν κλικάρω σε κάποιο νήμα της αρχικής σελίδας μέσω του σταθερού μου υπολογιστή, δεν μου βγάζει το τελευταίο μήνυμα αλλά κάποιο παλαιότερο. Τελευταία επεξεργασία: 28 Οκτωβρίου 2023 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2023 στις 11:56 Η Himela έγραψε: #367 28-10-23 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Resaldis: Πολλές φορές όταν κλικάρω σε κάποιο νήμα της αρχικής σελίδας μέσω του σταθερού μου υπολογιστή, συχνά δεν μου βγάζει το τελευταίο μήνυμα αλλά κάποιο παλαιότερο! Click για ανάπτυξη... Αυτό σημαίνει οτι έχεις διαβάσει τα ποστ μέχρι το σημείο που σου δείχνει. Ξεκινάει δηλαδή από τα αδιάβαστα για σένα ποστ. Αν εγώ μπω σε ένα θρεντ όπου από την τελευταία φορά που μπήκα είχαν γραφτεί άλλα 10 ποστ, θα με πάει στο πρώτο από αυτά τα 10 ποστ, στο πρώτο αδιάβαστο δηλαδή. Δεν πρόκειται περί λάθους αλλά περί σωστής λειτουργίας του φόρουμ. Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2023 στις 12:40 Ο Resaldis έγραψε: #368 28-10-23 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτό σημαίνει οτι έχεις διαβάσει τα ποστ μέχρι το σημείο που σου δείχνει. Ξεκινάει δηλαδή από τα αδιάβαστα για σένα ποστ. Αν εγώ μπω σε ένα θρεντ όπου από την τελευταία φορά που μπήκα είχαν γραφτεί άλλα 10 ποστ, θα με πάει στο πρώτο από αυτά τα 10 ποστ, στο πρώτο αδιάβαστο δηλαδή. Δεν πρόκειται περί λάθους αλλά περί σωστής λειτουργίας του φόρουμ. Click για ανάπτυξη... Συγνώμη για την ακρισία! palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 02:56 Ο palio_melos: #369 05-12-23 02:56 Δε θυμάμαι αν είχε αναφερθεί πάλι το ίδιο ή κάτι παρόμοιο αλλά σα να θυμάμαι ότι είχε επιλυθεί οπότε το επαναφέρω μιας που το πέτυχα. Έχει τύχει 2 φορές κάνα τριήμερο τώρα να δω την εικόνα υπογραφής μου στο σώμα μηνύματος άλλου χρήστη που είχε συνημμένη (άλλη προφανώς) εικόνα. Τώρα ήταν και σε θρέντ που δεν έχω ποστάρει/πρωτοδιάβαζα μάλιστα. (Με ριφρές φτιάχνει βέβαια αλλά ένα σοκ το παθαίνεις). rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 08:28 Η rafaela11: #370 05-12-23 08:28 Εμένα για κάποιο λόγο σπο το κινητό δεν με αφήνει να πατήσω πια τίποτα από τη πάνω μπάρα (τις φατσουλες, να βάλω εικόνες κτλ κτλ) Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 09:12 Η Aleksa έγραψε: #371 05-12-23 09:12 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Δε θυμάμαι αν είχε αναφερθεί πάλι το ίδιο ή κάτι παρόμοιο αλλά σα να θυμάμαι ότι είχε επιλυθεί οπότε το επαναφέρω μιας που το πέτυχα. Έχει τύχει 2 φορές κάνα τριήμερο τώρα να δω την εικόνα υπογραφής μου στο σώμα μηνύματος άλλου χρήστη που είχε συνημμένη (άλλη προφανώς) εικόνα. Τώρα ήταν και σε θρέντ που δεν έχω ποστάρει/πρωτοδιάβαζα μάλιστα. (Με ριφρές φτιάχνει βέβαια αλλά ένα σοκ το παθαίνεις). Click για ανάπτυξη... Ναι μου συνέβαινε κι εμένα και το είχα αναφέρει πιο παλιά. Τελευταία έχω καιρό να το δω (μη το γρουσουζέψω κιόλας και επανεμφανιστεί ) Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.265 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:24 Ο Scandal έγραψε: #372 05-12-23 12:24 Όχι παιδιά δεν έχει επιλυθεί Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εμένα για κάποιο λόγο σπο το κινητό δεν με αφήνει να πατήσω πια τίποτα από τη πάνω μπάρα (τις φατσουλες, να βάλω εικόνες κτλ κτλ) Click για ανάπτυξη... Βρες και πάτα το κουμπί με τις δύο αγκύλες [ ]. Μπορεί να είναι κάπου δεξιά του editor ή μέσα σε group που εμφανίζεται αν πατήσεις τις 3 κάθετες τέλειες. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:09 Η rafaela11: #373 05-12-23 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Όχι παιδιά δεν έχει επιλυθεί Βρες και πάτα το κουμπί με τις δύο αγκύλες [ ]. Μπορεί να είναι κάπου δεξιά του editor ή μέσα σε group που εμφανίζεται αν πατήσεις τις 3 κάθετες τέλειες. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 02:04 Ο palio_melos: #374 05-01-24 02:04 Θα το ρίξω εγώ ως ιδέα, κι ας πάει στο καλό. Μήπως όταν αποκλείεται ένας χρήστης από οτιδήποτε (θέμα/section/site) να του αφαιρείται και η δυνατότητα να αντίδρασει στα αντίστοιχα μηνύματα αυτών των sections (ή και να μη βλέπει ποια μέλη έχουν αντιδράσει στα μηνύματα ίσως); Να 'ναι πιο πολύ σαν επισκέπτης σε read only με λίγα λόγια. Η βάση της πρότασης βρίσκεται κυρίως στο ότι από τους ~20 νοματαίους ζωή να χουμε, οι ~4 τρώνε περιοδικά μπανς, συνήθως συνεχίζουν να ζουν μέσω αντιδράσεων μέσα στα θέματα, επανέρχονται όταν λήγουν, στο μέλλον θα υποπέσουν ξανά κοκ. Και btw μήπως οι αιτίες μπαναρίσματος να γίνουν λίγο ακόμα πιο στάνταρ; Ίσως και να προστεθούν στους όρους ξέρωγω. (Θυμάμαι κάτι ώραια παλιότερα τύπου "σταμάτα πια" και τέτοια πχ). Τι κάθομαι και λεω θα μου πεις τώρα που ψάχνουμε με το τουφέκι κάποιον να χωθεί ΟΔ αλλά τέλος πάντων. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 07:59 Η Himela έγραψε: #375 05-01-24 07:59 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μήπως όταν αποκλείεται ένας χρήστης από οτιδήποτε (θέμα/section/site) να του αφαιρείται και η δυνατότητα να αντίδρασει στα αντίστοιχα μηνύματα αυτών των sections (ή και να μη βλέπει ποια μέλη έχουν αντιδράσει στα μηνύματα ίσως); Να 'ναι πιο πολύ σαν επισκέπτης σε read only με λίγα λόγια. Click για ανάπτυξη... Όταν τελειώσει το μπαν του, θα μπορέσει να βάλει reactions έτσι κι αλλιώς, οπότε ποιο το νόημα; parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.772 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:09 Ο parafernalia: #376 05-01-24 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Όταν τελειώσει το μπαν του, θα μπορέσει να βάλει reactions έτσι κι αλλιώς, οπότε ποιο το νόημα; Click για ανάπτυξη... Όταν αποκλείεται από εσένα (ignore) δεν θα έπρεπε να μπορεί ούτε να βλέπει τα posts σου όταν είναι συνδεδεμένος, ούτε φυσικά αντιδράει σε αυτά. Οι αντιδράσεις φυσικά είναι μόνο για συνδεδεμένους χρήστες, η προβολή των posts αν είναι public γίνεται και στους επισκέπτες. Θα μπορούσαν και τα public posts να κλειδωθούν με βάση την τρέχουσα IP του χρήστη, αλλά είναι πιο προχωρημένο. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #377 05-01-24 11:17 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Όταν αποκλείεται από εσένα (ignore) δεν θα έπρεπε να μπορεί ούτε να βλέπει τα posts σου όταν είναι συνδεδεμένος, ούτε φυσικά αντιδράει σε αυτά. Click για ανάπτυξη... Δεν γίνεται αυτό. Όταν τον κάνεις ignore, εσύ δε βλέπεις τα reactions του σε σένα. Δεν νοείται να επηρεάζω εγώ τί βλέπει ο άλλος παρά μόνο τί βλέπω εγώ. Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Οι αντιδράσεις φυσικά είναι μόνο για συνδεδεμένους χρήστες, η προβολή των posts αν είναι public γίνεται και στους επισκέπτες. Θα μπορούσαν και τα public posts να κλειδωθούν με βάση την τρέχουσα IP του χρήστη, αλλά είναι πιο προχωρημένο. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν λόγοι να γίνει αυτό. Τα μπαν από ποστ ή κατηγορίες είναι από μία μέρα ως μια βδομάδα το πολύ. Κι αν μπει κάποιος και βάλει reactions, δικό του θέμα. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.772 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:23 Ο parafernalia: #378 05-01-24 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν υπάρχουν λόγοι να γίνει αυτό. Τα μπαν από ποστ ή κατηγορίες είναι από μία μέρα ως μια βδομάδα το πολύ. Κι αν μπει κάποιος και βάλει reactions, δικό του θέμα. Click για ανάπτυξη... Το ξαναγράφω, δεν αναφέρομαι στο ban της ΟΔΙ αλλά στο προσωπικό ignore. Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν γίνεται αυτό. Όταν τον κάνεις ignore, εσύ δε βλέπεις τα reactions του σε σένα. Δεν νοείται να επηρεάζω εγώ τί βλέπει ο άλλος παρά μόνο τί βλέπω εγώ. Click για ανάπτυξη... Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Δεν ξέρω αν το διορθώσατε πρόσφατα αλλά μέχρι πριν 2 μήνες έτσι γινόταν. Είναι λάθος η λογική σου. Φυσικά και νοείται να επηρεάσεις τι βλέπει από σένα ένας αποκλεισμένος χρήστης από σένα. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.265 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:27 Ο Scandal έγραψε: #379 05-01-24 11:27 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Click για ανάπτυξη... Μάλλον η Himela εννοεί τα alerts τα οποία λογικά δεν στέλνονται (δλδ δεν λαμβάνεις alert ότι σου έκανε reaction αυτός που έχεις ignored). Αλλά ναι αν δεις το post σου και πατήσεις το κουτάκι, θα το δεις. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:27 Η Himela έγραψε: #380 05-01-24 11:27 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Click για ανάπτυξη... Δεν το βλέπεις. Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Φυσικά και νοείται να επηρεάσεις τι βλέπει από σένα ένας αποκλεισμένος χρήστης από σένα. Click για ανάπτυξη... Σταματάς να γράφεις αν δε θέλεις να το βλέπει ένας συγκεκριμένος χρήστης ή μιλάς με πμ. Είναι φόρουμ, δεν μπορούμε να επιλέγουμε ποιος θα μας διαβάσει, γι' αυτό και τα περισσότερα θρεντ είναι δημόσια και δεν χρειάζεται καν εγγραφή. Δεν είναι αυτή η λογική του φόρουμ. Αν θες κάτι τέτοιο, μπες φεισμπουκ, κάνε μια κλειστή ομάδα 20 ατόμων και πείτε τα δικά σας. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι που μπήκε και το x.com και δεν έχει γίνει update το σύστημά μας ακόμα να το αναλύει. Περιμένω να σταθεροποιηθεί το xenForo 2.3 (τώρα είναι σε Beta) για να αναβαθμίσω και τη πλατφόρμα εδώ (μαζί με τα άλλα bugs που έχουν αναφερθεί) και κάτι πήρε το μάτι μου ότι θα περιλαμβάνει και το x.com από μόνο του.
palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2023 στις 16:08 Ο palio_melos: #362 22-10-23 16:08 Πήγα να γράψω στο "προτάσεις και ιδέες" και το βλέπω κλειδωμένο, μας φιμώνετε. Μήπως να αντικατασταθεί η "κατηγορία του μήνα" με κάτι του στυλ "trending/δημοφιλή θέματα"; (πχ. τώρα θα πήγαινε του Παντελίδη που είναι πιο active από τα συνηθισμένα του). Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.265 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2023 στις 16:28 Ο Scandal έγραψε: #363 22-10-23 16:28 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Πήγα να γράψω στο "προτάσεις και ιδέες" και το βλέπω κλειδωμένο, μας φιμώνετε. Μήπως να αντικατασταθεί η "κατηγορία του μήνα" με κάτι του στυλ "trending/δημοφιλή θέματα"; (πχ. τώρα θα πήγαινε του Παντελίδη που είναι πιο active από τα συνηθισμένα του). Click για ανάπτυξη... Γενικά οι κατηγορία του μήνα έχω παρατηρήσει ότι επιτελεί πολύ καλά το σκοπό της, που είναι να επανέρχονται παλιά θέματα. Ειδικά για όσους μπαίνουν από υπολογιστή. Τα trending υπήρχαν παλιά, όμως τι να το κάνεις εφόσον αυτά τα θέματα βρίσκονται ήδη πάνω πάνω στις τελευταίες συζητήσεις. Επίσης προωθούμε θέματα της επικαιρότητας στον slider. Esperos1 Δραστήριο μέλος Ο Esperos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 465 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2023 στις 16:57 Ο Esperos1 έγραψε: #364 22-10-23 16:57 Όταν μαρκάρουμε κάποιον στην λίστα αγνοουμένων, αν γράψι τελευταίος σε ένα νήμα, εξαφανίζεται ολόκληρο το νήμα, όχι μόνο το ποστ αυτού που έχουμε αποκλείσει. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.265 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2023 στις 17:47 Ο Scandal έγραψε: #365 22-10-23 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Esperos1: Όταν μαρκάρουμε κάποιον στην λίστα αγνοουμένων, αν γράψι τελευταίος σε ένα νήμα, εξαφανίζεται ολόκληρο το νήμα, όχι μόνο το ποστ αυτού που έχουμε αποκλείσει. Click για ανάπτυξη... Ναι έχει ξανά αναφερθεί και δεν είμαι σίγουρος πως να το διορθώσω Σε default xenforo έτσι είναι σαν λειτουργία. Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2023 στις 11:47 Ο Resaldis έγραψε: #366 28-10-23 11:47 Συχνά όταν κλικάρω σε κάποιο νήμα της αρχικής σελίδας μέσω του σταθερού μου υπολογιστή, δεν μου βγάζει το τελευταίο μήνυμα αλλά κάποιο παλαιότερο. Τελευταία επεξεργασία: 28 Οκτωβρίου 2023 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2023 στις 11:56 Η Himela έγραψε: #367 28-10-23 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Resaldis: Πολλές φορές όταν κλικάρω σε κάποιο νήμα της αρχικής σελίδας μέσω του σταθερού μου υπολογιστή, συχνά δεν μου βγάζει το τελευταίο μήνυμα αλλά κάποιο παλαιότερο! Click για ανάπτυξη... Αυτό σημαίνει οτι έχεις διαβάσει τα ποστ μέχρι το σημείο που σου δείχνει. Ξεκινάει δηλαδή από τα αδιάβαστα για σένα ποστ. Αν εγώ μπω σε ένα θρεντ όπου από την τελευταία φορά που μπήκα είχαν γραφτεί άλλα 10 ποστ, θα με πάει στο πρώτο από αυτά τα 10 ποστ, στο πρώτο αδιάβαστο δηλαδή. Δεν πρόκειται περί λάθους αλλά περί σωστής λειτουργίας του φόρουμ. Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2023 στις 12:40 Ο Resaldis έγραψε: #368 28-10-23 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτό σημαίνει οτι έχεις διαβάσει τα ποστ μέχρι το σημείο που σου δείχνει. Ξεκινάει δηλαδή από τα αδιάβαστα για σένα ποστ. Αν εγώ μπω σε ένα θρεντ όπου από την τελευταία φορά που μπήκα είχαν γραφτεί άλλα 10 ποστ, θα με πάει στο πρώτο από αυτά τα 10 ποστ, στο πρώτο αδιάβαστο δηλαδή. Δεν πρόκειται περί λάθους αλλά περί σωστής λειτουργίας του φόρουμ. Click για ανάπτυξη... Συγνώμη για την ακρισία! palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 02:56 Ο palio_melos: #369 05-12-23 02:56 Δε θυμάμαι αν είχε αναφερθεί πάλι το ίδιο ή κάτι παρόμοιο αλλά σα να θυμάμαι ότι είχε επιλυθεί οπότε το επαναφέρω μιας που το πέτυχα. Έχει τύχει 2 φορές κάνα τριήμερο τώρα να δω την εικόνα υπογραφής μου στο σώμα μηνύματος άλλου χρήστη που είχε συνημμένη (άλλη προφανώς) εικόνα. Τώρα ήταν και σε θρέντ που δεν έχω ποστάρει/πρωτοδιάβαζα μάλιστα. (Με ριφρές φτιάχνει βέβαια αλλά ένα σοκ το παθαίνεις). rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 08:28 Η rafaela11: #370 05-12-23 08:28 Εμένα για κάποιο λόγο σπο το κινητό δεν με αφήνει να πατήσω πια τίποτα από τη πάνω μπάρα (τις φατσουλες, να βάλω εικόνες κτλ κτλ) Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 09:12 Η Aleksa έγραψε: #371 05-12-23 09:12 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Δε θυμάμαι αν είχε αναφερθεί πάλι το ίδιο ή κάτι παρόμοιο αλλά σα να θυμάμαι ότι είχε επιλυθεί οπότε το επαναφέρω μιας που το πέτυχα. Έχει τύχει 2 φορές κάνα τριήμερο τώρα να δω την εικόνα υπογραφής μου στο σώμα μηνύματος άλλου χρήστη που είχε συνημμένη (άλλη προφανώς) εικόνα. Τώρα ήταν και σε θρέντ που δεν έχω ποστάρει/πρωτοδιάβαζα μάλιστα. (Με ριφρές φτιάχνει βέβαια αλλά ένα σοκ το παθαίνεις). Click για ανάπτυξη... Ναι μου συνέβαινε κι εμένα και το είχα αναφέρει πιο παλιά. Τελευταία έχω καιρό να το δω (μη το γρουσουζέψω κιόλας και επανεμφανιστεί ) Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.265 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:24 Ο Scandal έγραψε: #372 05-12-23 12:24 Όχι παιδιά δεν έχει επιλυθεί Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εμένα για κάποιο λόγο σπο το κινητό δεν με αφήνει να πατήσω πια τίποτα από τη πάνω μπάρα (τις φατσουλες, να βάλω εικόνες κτλ κτλ) Click για ανάπτυξη... Βρες και πάτα το κουμπί με τις δύο αγκύλες [ ]. Μπορεί να είναι κάπου δεξιά του editor ή μέσα σε group που εμφανίζεται αν πατήσεις τις 3 κάθετες τέλειες. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:09 Η rafaela11: #373 05-12-23 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Όχι παιδιά δεν έχει επιλυθεί Βρες και πάτα το κουμπί με τις δύο αγκύλες [ ]. Μπορεί να είναι κάπου δεξιά του editor ή μέσα σε group που εμφανίζεται αν πατήσεις τις 3 κάθετες τέλειες. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 02:04 Ο palio_melos: #374 05-01-24 02:04 Θα το ρίξω εγώ ως ιδέα, κι ας πάει στο καλό. Μήπως όταν αποκλείεται ένας χρήστης από οτιδήποτε (θέμα/section/site) να του αφαιρείται και η δυνατότητα να αντίδρασει στα αντίστοιχα μηνύματα αυτών των sections (ή και να μη βλέπει ποια μέλη έχουν αντιδράσει στα μηνύματα ίσως); Να 'ναι πιο πολύ σαν επισκέπτης σε read only με λίγα λόγια. Η βάση της πρότασης βρίσκεται κυρίως στο ότι από τους ~20 νοματαίους ζωή να χουμε, οι ~4 τρώνε περιοδικά μπανς, συνήθως συνεχίζουν να ζουν μέσω αντιδράσεων μέσα στα θέματα, επανέρχονται όταν λήγουν, στο μέλλον θα υποπέσουν ξανά κοκ. Και btw μήπως οι αιτίες μπαναρίσματος να γίνουν λίγο ακόμα πιο στάνταρ; Ίσως και να προστεθούν στους όρους ξέρωγω. (Θυμάμαι κάτι ώραια παλιότερα τύπου "σταμάτα πια" και τέτοια πχ). Τι κάθομαι και λεω θα μου πεις τώρα που ψάχνουμε με το τουφέκι κάποιον να χωθεί ΟΔ αλλά τέλος πάντων. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 07:59 Η Himela έγραψε: #375 05-01-24 07:59 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μήπως όταν αποκλείεται ένας χρήστης από οτιδήποτε (θέμα/section/site) να του αφαιρείται και η δυνατότητα να αντίδρασει στα αντίστοιχα μηνύματα αυτών των sections (ή και να μη βλέπει ποια μέλη έχουν αντιδράσει στα μηνύματα ίσως); Να 'ναι πιο πολύ σαν επισκέπτης σε read only με λίγα λόγια. Click για ανάπτυξη... Όταν τελειώσει το μπαν του, θα μπορέσει να βάλει reactions έτσι κι αλλιώς, οπότε ποιο το νόημα; parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.772 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:09 Ο parafernalia: #376 05-01-24 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Όταν τελειώσει το μπαν του, θα μπορέσει να βάλει reactions έτσι κι αλλιώς, οπότε ποιο το νόημα; Click για ανάπτυξη... Όταν αποκλείεται από εσένα (ignore) δεν θα έπρεπε να μπορεί ούτε να βλέπει τα posts σου όταν είναι συνδεδεμένος, ούτε φυσικά αντιδράει σε αυτά. Οι αντιδράσεις φυσικά είναι μόνο για συνδεδεμένους χρήστες, η προβολή των posts αν είναι public γίνεται και στους επισκέπτες. Θα μπορούσαν και τα public posts να κλειδωθούν με βάση την τρέχουσα IP του χρήστη, αλλά είναι πιο προχωρημένο. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #377 05-01-24 11:17 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Όταν αποκλείεται από εσένα (ignore) δεν θα έπρεπε να μπορεί ούτε να βλέπει τα posts σου όταν είναι συνδεδεμένος, ούτε φυσικά αντιδράει σε αυτά. Click για ανάπτυξη... Δεν γίνεται αυτό. Όταν τον κάνεις ignore, εσύ δε βλέπεις τα reactions του σε σένα. Δεν νοείται να επηρεάζω εγώ τί βλέπει ο άλλος παρά μόνο τί βλέπω εγώ. Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Οι αντιδράσεις φυσικά είναι μόνο για συνδεδεμένους χρήστες, η προβολή των posts αν είναι public γίνεται και στους επισκέπτες. Θα μπορούσαν και τα public posts να κλειδωθούν με βάση την τρέχουσα IP του χρήστη, αλλά είναι πιο προχωρημένο. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν λόγοι να γίνει αυτό. Τα μπαν από ποστ ή κατηγορίες είναι από μία μέρα ως μια βδομάδα το πολύ. Κι αν μπει κάποιος και βάλει reactions, δικό του θέμα. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.772 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:23 Ο parafernalia: #378 05-01-24 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν υπάρχουν λόγοι να γίνει αυτό. Τα μπαν από ποστ ή κατηγορίες είναι από μία μέρα ως μια βδομάδα το πολύ. Κι αν μπει κάποιος και βάλει reactions, δικό του θέμα. Click για ανάπτυξη... Το ξαναγράφω, δεν αναφέρομαι στο ban της ΟΔΙ αλλά στο προσωπικό ignore. Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν γίνεται αυτό. Όταν τον κάνεις ignore, εσύ δε βλέπεις τα reactions του σε σένα. Δεν νοείται να επηρεάζω εγώ τί βλέπει ο άλλος παρά μόνο τί βλέπω εγώ. Click για ανάπτυξη... Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Δεν ξέρω αν το διορθώσατε πρόσφατα αλλά μέχρι πριν 2 μήνες έτσι γινόταν. Είναι λάθος η λογική σου. Φυσικά και νοείται να επηρεάσεις τι βλέπει από σένα ένας αποκλεισμένος χρήστης από σένα. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.265 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:27 Ο Scandal έγραψε: #379 05-01-24 11:27 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Click για ανάπτυξη... Μάλλον η Himela εννοεί τα alerts τα οποία λογικά δεν στέλνονται (δλδ δεν λαμβάνεις alert ότι σου έκανε reaction αυτός που έχεις ignored). Αλλά ναι αν δεις το post σου και πατήσεις το κουτάκι, θα το δεις. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:27 Η Himela έγραψε: #380 05-01-24 11:27 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Click για ανάπτυξη... Δεν το βλέπεις. Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Φυσικά και νοείται να επηρεάσεις τι βλέπει από σένα ένας αποκλεισμένος χρήστης από σένα. Click για ανάπτυξη... Σταματάς να γράφεις αν δε θέλεις να το βλέπει ένας συγκεκριμένος χρήστης ή μιλάς με πμ. Είναι φόρουμ, δεν μπορούμε να επιλέγουμε ποιος θα μας διαβάσει, γι' αυτό και τα περισσότερα θρεντ είναι δημόσια και δεν χρειάζεται καν εγγραφή. Δεν είναι αυτή η λογική του φόρουμ. Αν θες κάτι τέτοιο, μπες φεισμπουκ, κάνε μια κλειστή ομάδα 20 ατόμων και πείτε τα δικά σας. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πήγα να γράψω στο "προτάσεις και ιδέες" και το βλέπω κλειδωμένο, μας φιμώνετε. Μήπως να αντικατασταθεί η "κατηγορία του μήνα" με κάτι του στυλ "trending/δημοφιλή θέματα"; (πχ. τώρα θα πήγαινε του Παντελίδη που είναι πιο active από τα συνηθισμένα του).
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.265 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2023 στις 16:28 Ο Scandal έγραψε: #363 22-10-23 16:28 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Πήγα να γράψω στο "προτάσεις και ιδέες" και το βλέπω κλειδωμένο, μας φιμώνετε. Μήπως να αντικατασταθεί η "κατηγορία του μήνα" με κάτι του στυλ "trending/δημοφιλή θέματα"; (πχ. τώρα θα πήγαινε του Παντελίδη που είναι πιο active από τα συνηθισμένα του). Click για ανάπτυξη... Γενικά οι κατηγορία του μήνα έχω παρατηρήσει ότι επιτελεί πολύ καλά το σκοπό της, που είναι να επανέρχονται παλιά θέματα. Ειδικά για όσους μπαίνουν από υπολογιστή. Τα trending υπήρχαν παλιά, όμως τι να το κάνεις εφόσον αυτά τα θέματα βρίσκονται ήδη πάνω πάνω στις τελευταίες συζητήσεις. Επίσης προωθούμε θέματα της επικαιρότητας στον slider. Esperos1 Δραστήριο μέλος Ο Esperos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 465 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2023 στις 16:57 Ο Esperos1 έγραψε: #364 22-10-23 16:57 Όταν μαρκάρουμε κάποιον στην λίστα αγνοουμένων, αν γράψι τελευταίος σε ένα νήμα, εξαφανίζεται ολόκληρο το νήμα, όχι μόνο το ποστ αυτού που έχουμε αποκλείσει. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.265 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2023 στις 17:47 Ο Scandal έγραψε: #365 22-10-23 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Esperos1: Όταν μαρκάρουμε κάποιον στην λίστα αγνοουμένων, αν γράψι τελευταίος σε ένα νήμα, εξαφανίζεται ολόκληρο το νήμα, όχι μόνο το ποστ αυτού που έχουμε αποκλείσει. Click για ανάπτυξη... Ναι έχει ξανά αναφερθεί και δεν είμαι σίγουρος πως να το διορθώσω Σε default xenforo έτσι είναι σαν λειτουργία. Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2023 στις 11:47 Ο Resaldis έγραψε: #366 28-10-23 11:47 Συχνά όταν κλικάρω σε κάποιο νήμα της αρχικής σελίδας μέσω του σταθερού μου υπολογιστή, δεν μου βγάζει το τελευταίο μήνυμα αλλά κάποιο παλαιότερο. Τελευταία επεξεργασία: 28 Οκτωβρίου 2023 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2023 στις 11:56 Η Himela έγραψε: #367 28-10-23 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Resaldis: Πολλές φορές όταν κλικάρω σε κάποιο νήμα της αρχικής σελίδας μέσω του σταθερού μου υπολογιστή, συχνά δεν μου βγάζει το τελευταίο μήνυμα αλλά κάποιο παλαιότερο! Click για ανάπτυξη... Αυτό σημαίνει οτι έχεις διαβάσει τα ποστ μέχρι το σημείο που σου δείχνει. Ξεκινάει δηλαδή από τα αδιάβαστα για σένα ποστ. Αν εγώ μπω σε ένα θρεντ όπου από την τελευταία φορά που μπήκα είχαν γραφτεί άλλα 10 ποστ, θα με πάει στο πρώτο από αυτά τα 10 ποστ, στο πρώτο αδιάβαστο δηλαδή. Δεν πρόκειται περί λάθους αλλά περί σωστής λειτουργίας του φόρουμ. Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2023 στις 12:40 Ο Resaldis έγραψε: #368 28-10-23 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτό σημαίνει οτι έχεις διαβάσει τα ποστ μέχρι το σημείο που σου δείχνει. Ξεκινάει δηλαδή από τα αδιάβαστα για σένα ποστ. Αν εγώ μπω σε ένα θρεντ όπου από την τελευταία φορά που μπήκα είχαν γραφτεί άλλα 10 ποστ, θα με πάει στο πρώτο από αυτά τα 10 ποστ, στο πρώτο αδιάβαστο δηλαδή. Δεν πρόκειται περί λάθους αλλά περί σωστής λειτουργίας του φόρουμ. Click για ανάπτυξη... Συγνώμη για την ακρισία! palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 02:56 Ο palio_melos: #369 05-12-23 02:56 Δε θυμάμαι αν είχε αναφερθεί πάλι το ίδιο ή κάτι παρόμοιο αλλά σα να θυμάμαι ότι είχε επιλυθεί οπότε το επαναφέρω μιας που το πέτυχα. Έχει τύχει 2 φορές κάνα τριήμερο τώρα να δω την εικόνα υπογραφής μου στο σώμα μηνύματος άλλου χρήστη που είχε συνημμένη (άλλη προφανώς) εικόνα. Τώρα ήταν και σε θρέντ που δεν έχω ποστάρει/πρωτοδιάβαζα μάλιστα. (Με ριφρές φτιάχνει βέβαια αλλά ένα σοκ το παθαίνεις). rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 08:28 Η rafaela11: #370 05-12-23 08:28 Εμένα για κάποιο λόγο σπο το κινητό δεν με αφήνει να πατήσω πια τίποτα από τη πάνω μπάρα (τις φατσουλες, να βάλω εικόνες κτλ κτλ) Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 09:12 Η Aleksa έγραψε: #371 05-12-23 09:12 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Δε θυμάμαι αν είχε αναφερθεί πάλι το ίδιο ή κάτι παρόμοιο αλλά σα να θυμάμαι ότι είχε επιλυθεί οπότε το επαναφέρω μιας που το πέτυχα. Έχει τύχει 2 φορές κάνα τριήμερο τώρα να δω την εικόνα υπογραφής μου στο σώμα μηνύματος άλλου χρήστη που είχε συνημμένη (άλλη προφανώς) εικόνα. Τώρα ήταν και σε θρέντ που δεν έχω ποστάρει/πρωτοδιάβαζα μάλιστα. (Με ριφρές φτιάχνει βέβαια αλλά ένα σοκ το παθαίνεις). Click για ανάπτυξη... Ναι μου συνέβαινε κι εμένα και το είχα αναφέρει πιο παλιά. Τελευταία έχω καιρό να το δω (μη το γρουσουζέψω κιόλας και επανεμφανιστεί ) Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.265 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:24 Ο Scandal έγραψε: #372 05-12-23 12:24 Όχι παιδιά δεν έχει επιλυθεί Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εμένα για κάποιο λόγο σπο το κινητό δεν με αφήνει να πατήσω πια τίποτα από τη πάνω μπάρα (τις φατσουλες, να βάλω εικόνες κτλ κτλ) Click για ανάπτυξη... Βρες και πάτα το κουμπί με τις δύο αγκύλες [ ]. Μπορεί να είναι κάπου δεξιά του editor ή μέσα σε group που εμφανίζεται αν πατήσεις τις 3 κάθετες τέλειες. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:09 Η rafaela11: #373 05-12-23 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Όχι παιδιά δεν έχει επιλυθεί Βρες και πάτα το κουμπί με τις δύο αγκύλες [ ]. Μπορεί να είναι κάπου δεξιά του editor ή μέσα σε group που εμφανίζεται αν πατήσεις τις 3 κάθετες τέλειες. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 02:04 Ο palio_melos: #374 05-01-24 02:04 Θα το ρίξω εγώ ως ιδέα, κι ας πάει στο καλό. Μήπως όταν αποκλείεται ένας χρήστης από οτιδήποτε (θέμα/section/site) να του αφαιρείται και η δυνατότητα να αντίδρασει στα αντίστοιχα μηνύματα αυτών των sections (ή και να μη βλέπει ποια μέλη έχουν αντιδράσει στα μηνύματα ίσως); Να 'ναι πιο πολύ σαν επισκέπτης σε read only με λίγα λόγια. Η βάση της πρότασης βρίσκεται κυρίως στο ότι από τους ~20 νοματαίους ζωή να χουμε, οι ~4 τρώνε περιοδικά μπανς, συνήθως συνεχίζουν να ζουν μέσω αντιδράσεων μέσα στα θέματα, επανέρχονται όταν λήγουν, στο μέλλον θα υποπέσουν ξανά κοκ. Και btw μήπως οι αιτίες μπαναρίσματος να γίνουν λίγο ακόμα πιο στάνταρ; Ίσως και να προστεθούν στους όρους ξέρωγω. (Θυμάμαι κάτι ώραια παλιότερα τύπου "σταμάτα πια" και τέτοια πχ). Τι κάθομαι και λεω θα μου πεις τώρα που ψάχνουμε με το τουφέκι κάποιον να χωθεί ΟΔ αλλά τέλος πάντων. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 07:59 Η Himela έγραψε: #375 05-01-24 07:59 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μήπως όταν αποκλείεται ένας χρήστης από οτιδήποτε (θέμα/section/site) να του αφαιρείται και η δυνατότητα να αντίδρασει στα αντίστοιχα μηνύματα αυτών των sections (ή και να μη βλέπει ποια μέλη έχουν αντιδράσει στα μηνύματα ίσως); Να 'ναι πιο πολύ σαν επισκέπτης σε read only με λίγα λόγια. Click για ανάπτυξη... Όταν τελειώσει το μπαν του, θα μπορέσει να βάλει reactions έτσι κι αλλιώς, οπότε ποιο το νόημα; parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.772 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:09 Ο parafernalia: #376 05-01-24 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Όταν τελειώσει το μπαν του, θα μπορέσει να βάλει reactions έτσι κι αλλιώς, οπότε ποιο το νόημα; Click για ανάπτυξη... Όταν αποκλείεται από εσένα (ignore) δεν θα έπρεπε να μπορεί ούτε να βλέπει τα posts σου όταν είναι συνδεδεμένος, ούτε φυσικά αντιδράει σε αυτά. Οι αντιδράσεις φυσικά είναι μόνο για συνδεδεμένους χρήστες, η προβολή των posts αν είναι public γίνεται και στους επισκέπτες. Θα μπορούσαν και τα public posts να κλειδωθούν με βάση την τρέχουσα IP του χρήστη, αλλά είναι πιο προχωρημένο. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #377 05-01-24 11:17 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Όταν αποκλείεται από εσένα (ignore) δεν θα έπρεπε να μπορεί ούτε να βλέπει τα posts σου όταν είναι συνδεδεμένος, ούτε φυσικά αντιδράει σε αυτά. Click για ανάπτυξη... Δεν γίνεται αυτό. Όταν τον κάνεις ignore, εσύ δε βλέπεις τα reactions του σε σένα. Δεν νοείται να επηρεάζω εγώ τί βλέπει ο άλλος παρά μόνο τί βλέπω εγώ. Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Οι αντιδράσεις φυσικά είναι μόνο για συνδεδεμένους χρήστες, η προβολή των posts αν είναι public γίνεται και στους επισκέπτες. Θα μπορούσαν και τα public posts να κλειδωθούν με βάση την τρέχουσα IP του χρήστη, αλλά είναι πιο προχωρημένο. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν λόγοι να γίνει αυτό. Τα μπαν από ποστ ή κατηγορίες είναι από μία μέρα ως μια βδομάδα το πολύ. Κι αν μπει κάποιος και βάλει reactions, δικό του θέμα. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.772 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:23 Ο parafernalia: #378 05-01-24 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν υπάρχουν λόγοι να γίνει αυτό. Τα μπαν από ποστ ή κατηγορίες είναι από μία μέρα ως μια βδομάδα το πολύ. Κι αν μπει κάποιος και βάλει reactions, δικό του θέμα. Click για ανάπτυξη... Το ξαναγράφω, δεν αναφέρομαι στο ban της ΟΔΙ αλλά στο προσωπικό ignore. Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν γίνεται αυτό. Όταν τον κάνεις ignore, εσύ δε βλέπεις τα reactions του σε σένα. Δεν νοείται να επηρεάζω εγώ τί βλέπει ο άλλος παρά μόνο τί βλέπω εγώ. Click για ανάπτυξη... Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Δεν ξέρω αν το διορθώσατε πρόσφατα αλλά μέχρι πριν 2 μήνες έτσι γινόταν. Είναι λάθος η λογική σου. Φυσικά και νοείται να επηρεάσεις τι βλέπει από σένα ένας αποκλεισμένος χρήστης από σένα. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.265 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:27 Ο Scandal έγραψε: #379 05-01-24 11:27 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Click για ανάπτυξη... Μάλλον η Himela εννοεί τα alerts τα οποία λογικά δεν στέλνονται (δλδ δεν λαμβάνεις alert ότι σου έκανε reaction αυτός που έχεις ignored). Αλλά ναι αν δεις το post σου και πατήσεις το κουτάκι, θα το δεις. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:27 Η Himela έγραψε: #380 05-01-24 11:27 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Click για ανάπτυξη... Δεν το βλέπεις. Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Φυσικά και νοείται να επηρεάσεις τι βλέπει από σένα ένας αποκλεισμένος χρήστης από σένα. Click για ανάπτυξη... Σταματάς να γράφεις αν δε θέλεις να το βλέπει ένας συγκεκριμένος χρήστης ή μιλάς με πμ. Είναι φόρουμ, δεν μπορούμε να επιλέγουμε ποιος θα μας διαβάσει, γι' αυτό και τα περισσότερα θρεντ είναι δημόσια και δεν χρειάζεται καν εγγραφή. Δεν είναι αυτή η λογική του φόρουμ. Αν θες κάτι τέτοιο, μπες φεισμπουκ, κάνε μια κλειστή ομάδα 20 ατόμων και πείτε τα δικά σας. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Πήγα να γράψω στο "προτάσεις και ιδέες" και το βλέπω κλειδωμένο, μας φιμώνετε. Μήπως να αντικατασταθεί η "κατηγορία του μήνα" με κάτι του στυλ "trending/δημοφιλή θέματα"; (πχ. τώρα θα πήγαινε του Παντελίδη που είναι πιο active από τα συνηθισμένα του). Click για ανάπτυξη... Γενικά οι κατηγορία του μήνα έχω παρατηρήσει ότι επιτελεί πολύ καλά το σκοπό της, που είναι να επανέρχονται παλιά θέματα. Ειδικά για όσους μπαίνουν από υπολογιστή. Τα trending υπήρχαν παλιά, όμως τι να το κάνεις εφόσον αυτά τα θέματα βρίσκονται ήδη πάνω πάνω στις τελευταίες συζητήσεις. Επίσης προωθούμε θέματα της επικαιρότητας στον slider.
Esperos1 Δραστήριο μέλος Ο Esperos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 465 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2023 στις 16:57 Ο Esperos1 έγραψε: #364 22-10-23 16:57 Όταν μαρκάρουμε κάποιον στην λίστα αγνοουμένων, αν γράψι τελευταίος σε ένα νήμα, εξαφανίζεται ολόκληρο το νήμα, όχι μόνο το ποστ αυτού που έχουμε αποκλείσει. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.265 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2023 στις 17:47 Ο Scandal έγραψε: #365 22-10-23 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Esperos1: Όταν μαρκάρουμε κάποιον στην λίστα αγνοουμένων, αν γράψι τελευταίος σε ένα νήμα, εξαφανίζεται ολόκληρο το νήμα, όχι μόνο το ποστ αυτού που έχουμε αποκλείσει. Click για ανάπτυξη... Ναι έχει ξανά αναφερθεί και δεν είμαι σίγουρος πως να το διορθώσω Σε default xenforo έτσι είναι σαν λειτουργία. Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2023 στις 11:47 Ο Resaldis έγραψε: #366 28-10-23 11:47 Συχνά όταν κλικάρω σε κάποιο νήμα της αρχικής σελίδας μέσω του σταθερού μου υπολογιστή, δεν μου βγάζει το τελευταίο μήνυμα αλλά κάποιο παλαιότερο. Τελευταία επεξεργασία: 28 Οκτωβρίου 2023 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2023 στις 11:56 Η Himela έγραψε: #367 28-10-23 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Resaldis: Πολλές φορές όταν κλικάρω σε κάποιο νήμα της αρχικής σελίδας μέσω του σταθερού μου υπολογιστή, συχνά δεν μου βγάζει το τελευταίο μήνυμα αλλά κάποιο παλαιότερο! Click για ανάπτυξη... Αυτό σημαίνει οτι έχεις διαβάσει τα ποστ μέχρι το σημείο που σου δείχνει. Ξεκινάει δηλαδή από τα αδιάβαστα για σένα ποστ. Αν εγώ μπω σε ένα θρεντ όπου από την τελευταία φορά που μπήκα είχαν γραφτεί άλλα 10 ποστ, θα με πάει στο πρώτο από αυτά τα 10 ποστ, στο πρώτο αδιάβαστο δηλαδή. Δεν πρόκειται περί λάθους αλλά περί σωστής λειτουργίας του φόρουμ. Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2023 στις 12:40 Ο Resaldis έγραψε: #368 28-10-23 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτό σημαίνει οτι έχεις διαβάσει τα ποστ μέχρι το σημείο που σου δείχνει. Ξεκινάει δηλαδή από τα αδιάβαστα για σένα ποστ. Αν εγώ μπω σε ένα θρεντ όπου από την τελευταία φορά που μπήκα είχαν γραφτεί άλλα 10 ποστ, θα με πάει στο πρώτο από αυτά τα 10 ποστ, στο πρώτο αδιάβαστο δηλαδή. Δεν πρόκειται περί λάθους αλλά περί σωστής λειτουργίας του φόρουμ. Click για ανάπτυξη... Συγνώμη για την ακρισία! palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 02:56 Ο palio_melos: #369 05-12-23 02:56 Δε θυμάμαι αν είχε αναφερθεί πάλι το ίδιο ή κάτι παρόμοιο αλλά σα να θυμάμαι ότι είχε επιλυθεί οπότε το επαναφέρω μιας που το πέτυχα. Έχει τύχει 2 φορές κάνα τριήμερο τώρα να δω την εικόνα υπογραφής μου στο σώμα μηνύματος άλλου χρήστη που είχε συνημμένη (άλλη προφανώς) εικόνα. Τώρα ήταν και σε θρέντ που δεν έχω ποστάρει/πρωτοδιάβαζα μάλιστα. (Με ριφρές φτιάχνει βέβαια αλλά ένα σοκ το παθαίνεις). rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 08:28 Η rafaela11: #370 05-12-23 08:28 Εμένα για κάποιο λόγο σπο το κινητό δεν με αφήνει να πατήσω πια τίποτα από τη πάνω μπάρα (τις φατσουλες, να βάλω εικόνες κτλ κτλ) Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 09:12 Η Aleksa έγραψε: #371 05-12-23 09:12 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Δε θυμάμαι αν είχε αναφερθεί πάλι το ίδιο ή κάτι παρόμοιο αλλά σα να θυμάμαι ότι είχε επιλυθεί οπότε το επαναφέρω μιας που το πέτυχα. Έχει τύχει 2 φορές κάνα τριήμερο τώρα να δω την εικόνα υπογραφής μου στο σώμα μηνύματος άλλου χρήστη που είχε συνημμένη (άλλη προφανώς) εικόνα. Τώρα ήταν και σε θρέντ που δεν έχω ποστάρει/πρωτοδιάβαζα μάλιστα. (Με ριφρές φτιάχνει βέβαια αλλά ένα σοκ το παθαίνεις). Click για ανάπτυξη... Ναι μου συνέβαινε κι εμένα και το είχα αναφέρει πιο παλιά. Τελευταία έχω καιρό να το δω (μη το γρουσουζέψω κιόλας και επανεμφανιστεί ) Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.265 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:24 Ο Scandal έγραψε: #372 05-12-23 12:24 Όχι παιδιά δεν έχει επιλυθεί Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εμένα για κάποιο λόγο σπο το κινητό δεν με αφήνει να πατήσω πια τίποτα από τη πάνω μπάρα (τις φατσουλες, να βάλω εικόνες κτλ κτλ) Click για ανάπτυξη... Βρες και πάτα το κουμπί με τις δύο αγκύλες [ ]. Μπορεί να είναι κάπου δεξιά του editor ή μέσα σε group που εμφανίζεται αν πατήσεις τις 3 κάθετες τέλειες. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:09 Η rafaela11: #373 05-12-23 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Όχι παιδιά δεν έχει επιλυθεί Βρες και πάτα το κουμπί με τις δύο αγκύλες [ ]. Μπορεί να είναι κάπου δεξιά του editor ή μέσα σε group που εμφανίζεται αν πατήσεις τις 3 κάθετες τέλειες. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 02:04 Ο palio_melos: #374 05-01-24 02:04 Θα το ρίξω εγώ ως ιδέα, κι ας πάει στο καλό. Μήπως όταν αποκλείεται ένας χρήστης από οτιδήποτε (θέμα/section/site) να του αφαιρείται και η δυνατότητα να αντίδρασει στα αντίστοιχα μηνύματα αυτών των sections (ή και να μη βλέπει ποια μέλη έχουν αντιδράσει στα μηνύματα ίσως); Να 'ναι πιο πολύ σαν επισκέπτης σε read only με λίγα λόγια. Η βάση της πρότασης βρίσκεται κυρίως στο ότι από τους ~20 νοματαίους ζωή να χουμε, οι ~4 τρώνε περιοδικά μπανς, συνήθως συνεχίζουν να ζουν μέσω αντιδράσεων μέσα στα θέματα, επανέρχονται όταν λήγουν, στο μέλλον θα υποπέσουν ξανά κοκ. Και btw μήπως οι αιτίες μπαναρίσματος να γίνουν λίγο ακόμα πιο στάνταρ; Ίσως και να προστεθούν στους όρους ξέρωγω. (Θυμάμαι κάτι ώραια παλιότερα τύπου "σταμάτα πια" και τέτοια πχ). Τι κάθομαι και λεω θα μου πεις τώρα που ψάχνουμε με το τουφέκι κάποιον να χωθεί ΟΔ αλλά τέλος πάντων. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 07:59 Η Himela έγραψε: #375 05-01-24 07:59 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μήπως όταν αποκλείεται ένας χρήστης από οτιδήποτε (θέμα/section/site) να του αφαιρείται και η δυνατότητα να αντίδρασει στα αντίστοιχα μηνύματα αυτών των sections (ή και να μη βλέπει ποια μέλη έχουν αντιδράσει στα μηνύματα ίσως); Να 'ναι πιο πολύ σαν επισκέπτης σε read only με λίγα λόγια. Click για ανάπτυξη... Όταν τελειώσει το μπαν του, θα μπορέσει να βάλει reactions έτσι κι αλλιώς, οπότε ποιο το νόημα; parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.772 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:09 Ο parafernalia: #376 05-01-24 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Όταν τελειώσει το μπαν του, θα μπορέσει να βάλει reactions έτσι κι αλλιώς, οπότε ποιο το νόημα; Click για ανάπτυξη... Όταν αποκλείεται από εσένα (ignore) δεν θα έπρεπε να μπορεί ούτε να βλέπει τα posts σου όταν είναι συνδεδεμένος, ούτε φυσικά αντιδράει σε αυτά. Οι αντιδράσεις φυσικά είναι μόνο για συνδεδεμένους χρήστες, η προβολή των posts αν είναι public γίνεται και στους επισκέπτες. Θα μπορούσαν και τα public posts να κλειδωθούν με βάση την τρέχουσα IP του χρήστη, αλλά είναι πιο προχωρημένο. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #377 05-01-24 11:17 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Όταν αποκλείεται από εσένα (ignore) δεν θα έπρεπε να μπορεί ούτε να βλέπει τα posts σου όταν είναι συνδεδεμένος, ούτε φυσικά αντιδράει σε αυτά. Click για ανάπτυξη... Δεν γίνεται αυτό. Όταν τον κάνεις ignore, εσύ δε βλέπεις τα reactions του σε σένα. Δεν νοείται να επηρεάζω εγώ τί βλέπει ο άλλος παρά μόνο τί βλέπω εγώ. Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Οι αντιδράσεις φυσικά είναι μόνο για συνδεδεμένους χρήστες, η προβολή των posts αν είναι public γίνεται και στους επισκέπτες. Θα μπορούσαν και τα public posts να κλειδωθούν με βάση την τρέχουσα IP του χρήστη, αλλά είναι πιο προχωρημένο. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν λόγοι να γίνει αυτό. Τα μπαν από ποστ ή κατηγορίες είναι από μία μέρα ως μια βδομάδα το πολύ. Κι αν μπει κάποιος και βάλει reactions, δικό του θέμα. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.772 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:23 Ο parafernalia: #378 05-01-24 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν υπάρχουν λόγοι να γίνει αυτό. Τα μπαν από ποστ ή κατηγορίες είναι από μία μέρα ως μια βδομάδα το πολύ. Κι αν μπει κάποιος και βάλει reactions, δικό του θέμα. Click για ανάπτυξη... Το ξαναγράφω, δεν αναφέρομαι στο ban της ΟΔΙ αλλά στο προσωπικό ignore. Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν γίνεται αυτό. Όταν τον κάνεις ignore, εσύ δε βλέπεις τα reactions του σε σένα. Δεν νοείται να επηρεάζω εγώ τί βλέπει ο άλλος παρά μόνο τί βλέπω εγώ. Click για ανάπτυξη... Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Δεν ξέρω αν το διορθώσατε πρόσφατα αλλά μέχρι πριν 2 μήνες έτσι γινόταν. Είναι λάθος η λογική σου. Φυσικά και νοείται να επηρεάσεις τι βλέπει από σένα ένας αποκλεισμένος χρήστης από σένα. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.265 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:27 Ο Scandal έγραψε: #379 05-01-24 11:27 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Click για ανάπτυξη... Μάλλον η Himela εννοεί τα alerts τα οποία λογικά δεν στέλνονται (δλδ δεν λαμβάνεις alert ότι σου έκανε reaction αυτός που έχεις ignored). Αλλά ναι αν δεις το post σου και πατήσεις το κουτάκι, θα το δεις. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:27 Η Himela έγραψε: #380 05-01-24 11:27 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Click για ανάπτυξη... Δεν το βλέπεις. Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Φυσικά και νοείται να επηρεάσεις τι βλέπει από σένα ένας αποκλεισμένος χρήστης από σένα. Click για ανάπτυξη... Σταματάς να γράφεις αν δε θέλεις να το βλέπει ένας συγκεκριμένος χρήστης ή μιλάς με πμ. Είναι φόρουμ, δεν μπορούμε να επιλέγουμε ποιος θα μας διαβάσει, γι' αυτό και τα περισσότερα θρεντ είναι δημόσια και δεν χρειάζεται καν εγγραφή. Δεν είναι αυτή η λογική του φόρουμ. Αν θες κάτι τέτοιο, μπες φεισμπουκ, κάνε μια κλειστή ομάδα 20 ατόμων και πείτε τα δικά σας. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όταν μαρκάρουμε κάποιον στην λίστα αγνοουμένων, αν γράψι τελευταίος σε ένα νήμα, εξαφανίζεται ολόκληρο το νήμα, όχι μόνο το ποστ αυτού που έχουμε αποκλείσει.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.265 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2023 στις 17:47 Ο Scandal έγραψε: #365 22-10-23 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Esperos1: Όταν μαρκάρουμε κάποιον στην λίστα αγνοουμένων, αν γράψι τελευταίος σε ένα νήμα, εξαφανίζεται ολόκληρο το νήμα, όχι μόνο το ποστ αυτού που έχουμε αποκλείσει. Click για ανάπτυξη... Ναι έχει ξανά αναφερθεί και δεν είμαι σίγουρος πως να το διορθώσω Σε default xenforo έτσι είναι σαν λειτουργία. Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2023 στις 11:47 Ο Resaldis έγραψε: #366 28-10-23 11:47 Συχνά όταν κλικάρω σε κάποιο νήμα της αρχικής σελίδας μέσω του σταθερού μου υπολογιστή, δεν μου βγάζει το τελευταίο μήνυμα αλλά κάποιο παλαιότερο. Τελευταία επεξεργασία: 28 Οκτωβρίου 2023 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2023 στις 11:56 Η Himela έγραψε: #367 28-10-23 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Resaldis: Πολλές φορές όταν κλικάρω σε κάποιο νήμα της αρχικής σελίδας μέσω του σταθερού μου υπολογιστή, συχνά δεν μου βγάζει το τελευταίο μήνυμα αλλά κάποιο παλαιότερο! Click για ανάπτυξη... Αυτό σημαίνει οτι έχεις διαβάσει τα ποστ μέχρι το σημείο που σου δείχνει. Ξεκινάει δηλαδή από τα αδιάβαστα για σένα ποστ. Αν εγώ μπω σε ένα θρεντ όπου από την τελευταία φορά που μπήκα είχαν γραφτεί άλλα 10 ποστ, θα με πάει στο πρώτο από αυτά τα 10 ποστ, στο πρώτο αδιάβαστο δηλαδή. Δεν πρόκειται περί λάθους αλλά περί σωστής λειτουργίας του φόρουμ. Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2023 στις 12:40 Ο Resaldis έγραψε: #368 28-10-23 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτό σημαίνει οτι έχεις διαβάσει τα ποστ μέχρι το σημείο που σου δείχνει. Ξεκινάει δηλαδή από τα αδιάβαστα για σένα ποστ. Αν εγώ μπω σε ένα θρεντ όπου από την τελευταία φορά που μπήκα είχαν γραφτεί άλλα 10 ποστ, θα με πάει στο πρώτο από αυτά τα 10 ποστ, στο πρώτο αδιάβαστο δηλαδή. Δεν πρόκειται περί λάθους αλλά περί σωστής λειτουργίας του φόρουμ. Click για ανάπτυξη... Συγνώμη για την ακρισία! palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 02:56 Ο palio_melos: #369 05-12-23 02:56 Δε θυμάμαι αν είχε αναφερθεί πάλι το ίδιο ή κάτι παρόμοιο αλλά σα να θυμάμαι ότι είχε επιλυθεί οπότε το επαναφέρω μιας που το πέτυχα. Έχει τύχει 2 φορές κάνα τριήμερο τώρα να δω την εικόνα υπογραφής μου στο σώμα μηνύματος άλλου χρήστη που είχε συνημμένη (άλλη προφανώς) εικόνα. Τώρα ήταν και σε θρέντ που δεν έχω ποστάρει/πρωτοδιάβαζα μάλιστα. (Με ριφρές φτιάχνει βέβαια αλλά ένα σοκ το παθαίνεις). rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 08:28 Η rafaela11: #370 05-12-23 08:28 Εμένα για κάποιο λόγο σπο το κινητό δεν με αφήνει να πατήσω πια τίποτα από τη πάνω μπάρα (τις φατσουλες, να βάλω εικόνες κτλ κτλ) Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 09:12 Η Aleksa έγραψε: #371 05-12-23 09:12 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Δε θυμάμαι αν είχε αναφερθεί πάλι το ίδιο ή κάτι παρόμοιο αλλά σα να θυμάμαι ότι είχε επιλυθεί οπότε το επαναφέρω μιας που το πέτυχα. Έχει τύχει 2 φορές κάνα τριήμερο τώρα να δω την εικόνα υπογραφής μου στο σώμα μηνύματος άλλου χρήστη που είχε συνημμένη (άλλη προφανώς) εικόνα. Τώρα ήταν και σε θρέντ που δεν έχω ποστάρει/πρωτοδιάβαζα μάλιστα. (Με ριφρές φτιάχνει βέβαια αλλά ένα σοκ το παθαίνεις). Click για ανάπτυξη... Ναι μου συνέβαινε κι εμένα και το είχα αναφέρει πιο παλιά. Τελευταία έχω καιρό να το δω (μη το γρουσουζέψω κιόλας και επανεμφανιστεί ) Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.265 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:24 Ο Scandal έγραψε: #372 05-12-23 12:24 Όχι παιδιά δεν έχει επιλυθεί Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εμένα για κάποιο λόγο σπο το κινητό δεν με αφήνει να πατήσω πια τίποτα από τη πάνω μπάρα (τις φατσουλες, να βάλω εικόνες κτλ κτλ) Click για ανάπτυξη... Βρες και πάτα το κουμπί με τις δύο αγκύλες [ ]. Μπορεί να είναι κάπου δεξιά του editor ή μέσα σε group που εμφανίζεται αν πατήσεις τις 3 κάθετες τέλειες. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:09 Η rafaela11: #373 05-12-23 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Όχι παιδιά δεν έχει επιλυθεί Βρες και πάτα το κουμπί με τις δύο αγκύλες [ ]. Μπορεί να είναι κάπου δεξιά του editor ή μέσα σε group που εμφανίζεται αν πατήσεις τις 3 κάθετες τέλειες. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 02:04 Ο palio_melos: #374 05-01-24 02:04 Θα το ρίξω εγώ ως ιδέα, κι ας πάει στο καλό. Μήπως όταν αποκλείεται ένας χρήστης από οτιδήποτε (θέμα/section/site) να του αφαιρείται και η δυνατότητα να αντίδρασει στα αντίστοιχα μηνύματα αυτών των sections (ή και να μη βλέπει ποια μέλη έχουν αντιδράσει στα μηνύματα ίσως); Να 'ναι πιο πολύ σαν επισκέπτης σε read only με λίγα λόγια. Η βάση της πρότασης βρίσκεται κυρίως στο ότι από τους ~20 νοματαίους ζωή να χουμε, οι ~4 τρώνε περιοδικά μπανς, συνήθως συνεχίζουν να ζουν μέσω αντιδράσεων μέσα στα θέματα, επανέρχονται όταν λήγουν, στο μέλλον θα υποπέσουν ξανά κοκ. Και btw μήπως οι αιτίες μπαναρίσματος να γίνουν λίγο ακόμα πιο στάνταρ; Ίσως και να προστεθούν στους όρους ξέρωγω. (Θυμάμαι κάτι ώραια παλιότερα τύπου "σταμάτα πια" και τέτοια πχ). Τι κάθομαι και λεω θα μου πεις τώρα που ψάχνουμε με το τουφέκι κάποιον να χωθεί ΟΔ αλλά τέλος πάντων. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 07:59 Η Himela έγραψε: #375 05-01-24 07:59 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μήπως όταν αποκλείεται ένας χρήστης από οτιδήποτε (θέμα/section/site) να του αφαιρείται και η δυνατότητα να αντίδρασει στα αντίστοιχα μηνύματα αυτών των sections (ή και να μη βλέπει ποια μέλη έχουν αντιδράσει στα μηνύματα ίσως); Να 'ναι πιο πολύ σαν επισκέπτης σε read only με λίγα λόγια. Click για ανάπτυξη... Όταν τελειώσει το μπαν του, θα μπορέσει να βάλει reactions έτσι κι αλλιώς, οπότε ποιο το νόημα; parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.772 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:09 Ο parafernalia: #376 05-01-24 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Όταν τελειώσει το μπαν του, θα μπορέσει να βάλει reactions έτσι κι αλλιώς, οπότε ποιο το νόημα; Click για ανάπτυξη... Όταν αποκλείεται από εσένα (ignore) δεν θα έπρεπε να μπορεί ούτε να βλέπει τα posts σου όταν είναι συνδεδεμένος, ούτε φυσικά αντιδράει σε αυτά. Οι αντιδράσεις φυσικά είναι μόνο για συνδεδεμένους χρήστες, η προβολή των posts αν είναι public γίνεται και στους επισκέπτες. Θα μπορούσαν και τα public posts να κλειδωθούν με βάση την τρέχουσα IP του χρήστη, αλλά είναι πιο προχωρημένο. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #377 05-01-24 11:17 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Όταν αποκλείεται από εσένα (ignore) δεν θα έπρεπε να μπορεί ούτε να βλέπει τα posts σου όταν είναι συνδεδεμένος, ούτε φυσικά αντιδράει σε αυτά. Click για ανάπτυξη... Δεν γίνεται αυτό. Όταν τον κάνεις ignore, εσύ δε βλέπεις τα reactions του σε σένα. Δεν νοείται να επηρεάζω εγώ τί βλέπει ο άλλος παρά μόνο τί βλέπω εγώ. Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Οι αντιδράσεις φυσικά είναι μόνο για συνδεδεμένους χρήστες, η προβολή των posts αν είναι public γίνεται και στους επισκέπτες. Θα μπορούσαν και τα public posts να κλειδωθούν με βάση την τρέχουσα IP του χρήστη, αλλά είναι πιο προχωρημένο. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν λόγοι να γίνει αυτό. Τα μπαν από ποστ ή κατηγορίες είναι από μία μέρα ως μια βδομάδα το πολύ. Κι αν μπει κάποιος και βάλει reactions, δικό του θέμα. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.772 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:23 Ο parafernalia: #378 05-01-24 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν υπάρχουν λόγοι να γίνει αυτό. Τα μπαν από ποστ ή κατηγορίες είναι από μία μέρα ως μια βδομάδα το πολύ. Κι αν μπει κάποιος και βάλει reactions, δικό του θέμα. Click για ανάπτυξη... Το ξαναγράφω, δεν αναφέρομαι στο ban της ΟΔΙ αλλά στο προσωπικό ignore. Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν γίνεται αυτό. Όταν τον κάνεις ignore, εσύ δε βλέπεις τα reactions του σε σένα. Δεν νοείται να επηρεάζω εγώ τί βλέπει ο άλλος παρά μόνο τί βλέπω εγώ. Click για ανάπτυξη... Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Δεν ξέρω αν το διορθώσατε πρόσφατα αλλά μέχρι πριν 2 μήνες έτσι γινόταν. Είναι λάθος η λογική σου. Φυσικά και νοείται να επηρεάσεις τι βλέπει από σένα ένας αποκλεισμένος χρήστης από σένα. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.265 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:27 Ο Scandal έγραψε: #379 05-01-24 11:27 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Click για ανάπτυξη... Μάλλον η Himela εννοεί τα alerts τα οποία λογικά δεν στέλνονται (δλδ δεν λαμβάνεις alert ότι σου έκανε reaction αυτός που έχεις ignored). Αλλά ναι αν δεις το post σου και πατήσεις το κουτάκι, θα το δεις. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:27 Η Himela έγραψε: #380 05-01-24 11:27 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Click για ανάπτυξη... Δεν το βλέπεις. Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Φυσικά και νοείται να επηρεάσεις τι βλέπει από σένα ένας αποκλεισμένος χρήστης από σένα. Click για ανάπτυξη... Σταματάς να γράφεις αν δε θέλεις να το βλέπει ένας συγκεκριμένος χρήστης ή μιλάς με πμ. Είναι φόρουμ, δεν μπορούμε να επιλέγουμε ποιος θα μας διαβάσει, γι' αυτό και τα περισσότερα θρεντ είναι δημόσια και δεν χρειάζεται καν εγγραφή. Δεν είναι αυτή η λογική του φόρουμ. Αν θες κάτι τέτοιο, μπες φεισμπουκ, κάνε μια κλειστή ομάδα 20 ατόμων και πείτε τα δικά σας. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Esperos1: Όταν μαρκάρουμε κάποιον στην λίστα αγνοουμένων, αν γράψι τελευταίος σε ένα νήμα, εξαφανίζεται ολόκληρο το νήμα, όχι μόνο το ποστ αυτού που έχουμε αποκλείσει. Click για ανάπτυξη... Ναι έχει ξανά αναφερθεί και δεν είμαι σίγουρος πως να το διορθώσω Σε default xenforo έτσι είναι σαν λειτουργία.
Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2023 στις 11:47 Ο Resaldis έγραψε: #366 28-10-23 11:47 Συχνά όταν κλικάρω σε κάποιο νήμα της αρχικής σελίδας μέσω του σταθερού μου υπολογιστή, δεν μου βγάζει το τελευταίο μήνυμα αλλά κάποιο παλαιότερο. Τελευταία επεξεργασία: 28 Οκτωβρίου 2023 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2023 στις 11:56 Η Himela έγραψε: #367 28-10-23 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Resaldis: Πολλές φορές όταν κλικάρω σε κάποιο νήμα της αρχικής σελίδας μέσω του σταθερού μου υπολογιστή, συχνά δεν μου βγάζει το τελευταίο μήνυμα αλλά κάποιο παλαιότερο! Click για ανάπτυξη... Αυτό σημαίνει οτι έχεις διαβάσει τα ποστ μέχρι το σημείο που σου δείχνει. Ξεκινάει δηλαδή από τα αδιάβαστα για σένα ποστ. Αν εγώ μπω σε ένα θρεντ όπου από την τελευταία φορά που μπήκα είχαν γραφτεί άλλα 10 ποστ, θα με πάει στο πρώτο από αυτά τα 10 ποστ, στο πρώτο αδιάβαστο δηλαδή. Δεν πρόκειται περί λάθους αλλά περί σωστής λειτουργίας του φόρουμ. Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2023 στις 12:40 Ο Resaldis έγραψε: #368 28-10-23 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτό σημαίνει οτι έχεις διαβάσει τα ποστ μέχρι το σημείο που σου δείχνει. Ξεκινάει δηλαδή από τα αδιάβαστα για σένα ποστ. Αν εγώ μπω σε ένα θρεντ όπου από την τελευταία φορά που μπήκα είχαν γραφτεί άλλα 10 ποστ, θα με πάει στο πρώτο από αυτά τα 10 ποστ, στο πρώτο αδιάβαστο δηλαδή. Δεν πρόκειται περί λάθους αλλά περί σωστής λειτουργίας του φόρουμ. Click για ανάπτυξη... Συγνώμη για την ακρισία! palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 02:56 Ο palio_melos: #369 05-12-23 02:56 Δε θυμάμαι αν είχε αναφερθεί πάλι το ίδιο ή κάτι παρόμοιο αλλά σα να θυμάμαι ότι είχε επιλυθεί οπότε το επαναφέρω μιας που το πέτυχα. Έχει τύχει 2 φορές κάνα τριήμερο τώρα να δω την εικόνα υπογραφής μου στο σώμα μηνύματος άλλου χρήστη που είχε συνημμένη (άλλη προφανώς) εικόνα. Τώρα ήταν και σε θρέντ που δεν έχω ποστάρει/πρωτοδιάβαζα μάλιστα. (Με ριφρές φτιάχνει βέβαια αλλά ένα σοκ το παθαίνεις). rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 08:28 Η rafaela11: #370 05-12-23 08:28 Εμένα για κάποιο λόγο σπο το κινητό δεν με αφήνει να πατήσω πια τίποτα από τη πάνω μπάρα (τις φατσουλες, να βάλω εικόνες κτλ κτλ) Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 09:12 Η Aleksa έγραψε: #371 05-12-23 09:12 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Δε θυμάμαι αν είχε αναφερθεί πάλι το ίδιο ή κάτι παρόμοιο αλλά σα να θυμάμαι ότι είχε επιλυθεί οπότε το επαναφέρω μιας που το πέτυχα. Έχει τύχει 2 φορές κάνα τριήμερο τώρα να δω την εικόνα υπογραφής μου στο σώμα μηνύματος άλλου χρήστη που είχε συνημμένη (άλλη προφανώς) εικόνα. Τώρα ήταν και σε θρέντ που δεν έχω ποστάρει/πρωτοδιάβαζα μάλιστα. (Με ριφρές φτιάχνει βέβαια αλλά ένα σοκ το παθαίνεις). Click για ανάπτυξη... Ναι μου συνέβαινε κι εμένα και το είχα αναφέρει πιο παλιά. Τελευταία έχω καιρό να το δω (μη το γρουσουζέψω κιόλας και επανεμφανιστεί ) Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.265 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:24 Ο Scandal έγραψε: #372 05-12-23 12:24 Όχι παιδιά δεν έχει επιλυθεί Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εμένα για κάποιο λόγο σπο το κινητό δεν με αφήνει να πατήσω πια τίποτα από τη πάνω μπάρα (τις φατσουλες, να βάλω εικόνες κτλ κτλ) Click για ανάπτυξη... Βρες και πάτα το κουμπί με τις δύο αγκύλες [ ]. Μπορεί να είναι κάπου δεξιά του editor ή μέσα σε group που εμφανίζεται αν πατήσεις τις 3 κάθετες τέλειες. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:09 Η rafaela11: #373 05-12-23 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Όχι παιδιά δεν έχει επιλυθεί Βρες και πάτα το κουμπί με τις δύο αγκύλες [ ]. Μπορεί να είναι κάπου δεξιά του editor ή μέσα σε group που εμφανίζεται αν πατήσεις τις 3 κάθετες τέλειες. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 02:04 Ο palio_melos: #374 05-01-24 02:04 Θα το ρίξω εγώ ως ιδέα, κι ας πάει στο καλό. Μήπως όταν αποκλείεται ένας χρήστης από οτιδήποτε (θέμα/section/site) να του αφαιρείται και η δυνατότητα να αντίδρασει στα αντίστοιχα μηνύματα αυτών των sections (ή και να μη βλέπει ποια μέλη έχουν αντιδράσει στα μηνύματα ίσως); Να 'ναι πιο πολύ σαν επισκέπτης σε read only με λίγα λόγια. Η βάση της πρότασης βρίσκεται κυρίως στο ότι από τους ~20 νοματαίους ζωή να χουμε, οι ~4 τρώνε περιοδικά μπανς, συνήθως συνεχίζουν να ζουν μέσω αντιδράσεων μέσα στα θέματα, επανέρχονται όταν λήγουν, στο μέλλον θα υποπέσουν ξανά κοκ. Και btw μήπως οι αιτίες μπαναρίσματος να γίνουν λίγο ακόμα πιο στάνταρ; Ίσως και να προστεθούν στους όρους ξέρωγω. (Θυμάμαι κάτι ώραια παλιότερα τύπου "σταμάτα πια" και τέτοια πχ). Τι κάθομαι και λεω θα μου πεις τώρα που ψάχνουμε με το τουφέκι κάποιον να χωθεί ΟΔ αλλά τέλος πάντων. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 07:59 Η Himela έγραψε: #375 05-01-24 07:59 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μήπως όταν αποκλείεται ένας χρήστης από οτιδήποτε (θέμα/section/site) να του αφαιρείται και η δυνατότητα να αντίδρασει στα αντίστοιχα μηνύματα αυτών των sections (ή και να μη βλέπει ποια μέλη έχουν αντιδράσει στα μηνύματα ίσως); Να 'ναι πιο πολύ σαν επισκέπτης σε read only με λίγα λόγια. Click για ανάπτυξη... Όταν τελειώσει το μπαν του, θα μπορέσει να βάλει reactions έτσι κι αλλιώς, οπότε ποιο το νόημα; parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.772 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:09 Ο parafernalia: #376 05-01-24 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Όταν τελειώσει το μπαν του, θα μπορέσει να βάλει reactions έτσι κι αλλιώς, οπότε ποιο το νόημα; Click για ανάπτυξη... Όταν αποκλείεται από εσένα (ignore) δεν θα έπρεπε να μπορεί ούτε να βλέπει τα posts σου όταν είναι συνδεδεμένος, ούτε φυσικά αντιδράει σε αυτά. Οι αντιδράσεις φυσικά είναι μόνο για συνδεδεμένους χρήστες, η προβολή των posts αν είναι public γίνεται και στους επισκέπτες. Θα μπορούσαν και τα public posts να κλειδωθούν με βάση την τρέχουσα IP του χρήστη, αλλά είναι πιο προχωρημένο. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #377 05-01-24 11:17 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Όταν αποκλείεται από εσένα (ignore) δεν θα έπρεπε να μπορεί ούτε να βλέπει τα posts σου όταν είναι συνδεδεμένος, ούτε φυσικά αντιδράει σε αυτά. Click για ανάπτυξη... Δεν γίνεται αυτό. Όταν τον κάνεις ignore, εσύ δε βλέπεις τα reactions του σε σένα. Δεν νοείται να επηρεάζω εγώ τί βλέπει ο άλλος παρά μόνο τί βλέπω εγώ. Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Οι αντιδράσεις φυσικά είναι μόνο για συνδεδεμένους χρήστες, η προβολή των posts αν είναι public γίνεται και στους επισκέπτες. Θα μπορούσαν και τα public posts να κλειδωθούν με βάση την τρέχουσα IP του χρήστη, αλλά είναι πιο προχωρημένο. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν λόγοι να γίνει αυτό. Τα μπαν από ποστ ή κατηγορίες είναι από μία μέρα ως μια βδομάδα το πολύ. Κι αν μπει κάποιος και βάλει reactions, δικό του θέμα. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.772 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:23 Ο parafernalia: #378 05-01-24 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν υπάρχουν λόγοι να γίνει αυτό. Τα μπαν από ποστ ή κατηγορίες είναι από μία μέρα ως μια βδομάδα το πολύ. Κι αν μπει κάποιος και βάλει reactions, δικό του θέμα. Click για ανάπτυξη... Το ξαναγράφω, δεν αναφέρομαι στο ban της ΟΔΙ αλλά στο προσωπικό ignore. Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν γίνεται αυτό. Όταν τον κάνεις ignore, εσύ δε βλέπεις τα reactions του σε σένα. Δεν νοείται να επηρεάζω εγώ τί βλέπει ο άλλος παρά μόνο τί βλέπω εγώ. Click για ανάπτυξη... Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Δεν ξέρω αν το διορθώσατε πρόσφατα αλλά μέχρι πριν 2 μήνες έτσι γινόταν. Είναι λάθος η λογική σου. Φυσικά και νοείται να επηρεάσεις τι βλέπει από σένα ένας αποκλεισμένος χρήστης από σένα. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.265 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:27 Ο Scandal έγραψε: #379 05-01-24 11:27 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Click για ανάπτυξη... Μάλλον η Himela εννοεί τα alerts τα οποία λογικά δεν στέλνονται (δλδ δεν λαμβάνεις alert ότι σου έκανε reaction αυτός που έχεις ignored). Αλλά ναι αν δεις το post σου και πατήσεις το κουτάκι, θα το δεις. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:27 Η Himela έγραψε: #380 05-01-24 11:27 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Click για ανάπτυξη... Δεν το βλέπεις. Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Φυσικά και νοείται να επηρεάσεις τι βλέπει από σένα ένας αποκλεισμένος χρήστης από σένα. Click για ανάπτυξη... Σταματάς να γράφεις αν δε θέλεις να το βλέπει ένας συγκεκριμένος χρήστης ή μιλάς με πμ. Είναι φόρουμ, δεν μπορούμε να επιλέγουμε ποιος θα μας διαβάσει, γι' αυτό και τα περισσότερα θρεντ είναι δημόσια και δεν χρειάζεται καν εγγραφή. Δεν είναι αυτή η λογική του φόρουμ. Αν θες κάτι τέτοιο, μπες φεισμπουκ, κάνε μια κλειστή ομάδα 20 ατόμων και πείτε τα δικά σας. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συχνά όταν κλικάρω σε κάποιο νήμα της αρχικής σελίδας μέσω του σταθερού μου υπολογιστή, δεν μου βγάζει το τελευταίο μήνυμα αλλά κάποιο παλαιότερο.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2023 στις 11:56 Η Himela έγραψε: #367 28-10-23 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Resaldis: Πολλές φορές όταν κλικάρω σε κάποιο νήμα της αρχικής σελίδας μέσω του σταθερού μου υπολογιστή, συχνά δεν μου βγάζει το τελευταίο μήνυμα αλλά κάποιο παλαιότερο! Click για ανάπτυξη... Αυτό σημαίνει οτι έχεις διαβάσει τα ποστ μέχρι το σημείο που σου δείχνει. Ξεκινάει δηλαδή από τα αδιάβαστα για σένα ποστ. Αν εγώ μπω σε ένα θρεντ όπου από την τελευταία φορά που μπήκα είχαν γραφτεί άλλα 10 ποστ, θα με πάει στο πρώτο από αυτά τα 10 ποστ, στο πρώτο αδιάβαστο δηλαδή. Δεν πρόκειται περί λάθους αλλά περί σωστής λειτουργίας του φόρουμ. Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2023 στις 12:40 Ο Resaldis έγραψε: #368 28-10-23 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτό σημαίνει οτι έχεις διαβάσει τα ποστ μέχρι το σημείο που σου δείχνει. Ξεκινάει δηλαδή από τα αδιάβαστα για σένα ποστ. Αν εγώ μπω σε ένα θρεντ όπου από την τελευταία φορά που μπήκα είχαν γραφτεί άλλα 10 ποστ, θα με πάει στο πρώτο από αυτά τα 10 ποστ, στο πρώτο αδιάβαστο δηλαδή. Δεν πρόκειται περί λάθους αλλά περί σωστής λειτουργίας του φόρουμ. Click για ανάπτυξη... Συγνώμη για την ακρισία! palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 02:56 Ο palio_melos: #369 05-12-23 02:56 Δε θυμάμαι αν είχε αναφερθεί πάλι το ίδιο ή κάτι παρόμοιο αλλά σα να θυμάμαι ότι είχε επιλυθεί οπότε το επαναφέρω μιας που το πέτυχα. Έχει τύχει 2 φορές κάνα τριήμερο τώρα να δω την εικόνα υπογραφής μου στο σώμα μηνύματος άλλου χρήστη που είχε συνημμένη (άλλη προφανώς) εικόνα. Τώρα ήταν και σε θρέντ που δεν έχω ποστάρει/πρωτοδιάβαζα μάλιστα. (Με ριφρές φτιάχνει βέβαια αλλά ένα σοκ το παθαίνεις). rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 08:28 Η rafaela11: #370 05-12-23 08:28 Εμένα για κάποιο λόγο σπο το κινητό δεν με αφήνει να πατήσω πια τίποτα από τη πάνω μπάρα (τις φατσουλες, να βάλω εικόνες κτλ κτλ) Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 09:12 Η Aleksa έγραψε: #371 05-12-23 09:12 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Δε θυμάμαι αν είχε αναφερθεί πάλι το ίδιο ή κάτι παρόμοιο αλλά σα να θυμάμαι ότι είχε επιλυθεί οπότε το επαναφέρω μιας που το πέτυχα. Έχει τύχει 2 φορές κάνα τριήμερο τώρα να δω την εικόνα υπογραφής μου στο σώμα μηνύματος άλλου χρήστη που είχε συνημμένη (άλλη προφανώς) εικόνα. Τώρα ήταν και σε θρέντ που δεν έχω ποστάρει/πρωτοδιάβαζα μάλιστα. (Με ριφρές φτιάχνει βέβαια αλλά ένα σοκ το παθαίνεις). Click για ανάπτυξη... Ναι μου συνέβαινε κι εμένα και το είχα αναφέρει πιο παλιά. Τελευταία έχω καιρό να το δω (μη το γρουσουζέψω κιόλας και επανεμφανιστεί ) Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.265 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:24 Ο Scandal έγραψε: #372 05-12-23 12:24 Όχι παιδιά δεν έχει επιλυθεί Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εμένα για κάποιο λόγο σπο το κινητό δεν με αφήνει να πατήσω πια τίποτα από τη πάνω μπάρα (τις φατσουλες, να βάλω εικόνες κτλ κτλ) Click για ανάπτυξη... Βρες και πάτα το κουμπί με τις δύο αγκύλες [ ]. Μπορεί να είναι κάπου δεξιά του editor ή μέσα σε group που εμφανίζεται αν πατήσεις τις 3 κάθετες τέλειες. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:09 Η rafaela11: #373 05-12-23 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Όχι παιδιά δεν έχει επιλυθεί Βρες και πάτα το κουμπί με τις δύο αγκύλες [ ]. Μπορεί να είναι κάπου δεξιά του editor ή μέσα σε group που εμφανίζεται αν πατήσεις τις 3 κάθετες τέλειες. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 02:04 Ο palio_melos: #374 05-01-24 02:04 Θα το ρίξω εγώ ως ιδέα, κι ας πάει στο καλό. Μήπως όταν αποκλείεται ένας χρήστης από οτιδήποτε (θέμα/section/site) να του αφαιρείται και η δυνατότητα να αντίδρασει στα αντίστοιχα μηνύματα αυτών των sections (ή και να μη βλέπει ποια μέλη έχουν αντιδράσει στα μηνύματα ίσως); Να 'ναι πιο πολύ σαν επισκέπτης σε read only με λίγα λόγια. Η βάση της πρότασης βρίσκεται κυρίως στο ότι από τους ~20 νοματαίους ζωή να χουμε, οι ~4 τρώνε περιοδικά μπανς, συνήθως συνεχίζουν να ζουν μέσω αντιδράσεων μέσα στα θέματα, επανέρχονται όταν λήγουν, στο μέλλον θα υποπέσουν ξανά κοκ. Και btw μήπως οι αιτίες μπαναρίσματος να γίνουν λίγο ακόμα πιο στάνταρ; Ίσως και να προστεθούν στους όρους ξέρωγω. (Θυμάμαι κάτι ώραια παλιότερα τύπου "σταμάτα πια" και τέτοια πχ). Τι κάθομαι και λεω θα μου πεις τώρα που ψάχνουμε με το τουφέκι κάποιον να χωθεί ΟΔ αλλά τέλος πάντων. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 07:59 Η Himela έγραψε: #375 05-01-24 07:59 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μήπως όταν αποκλείεται ένας χρήστης από οτιδήποτε (θέμα/section/site) να του αφαιρείται και η δυνατότητα να αντίδρασει στα αντίστοιχα μηνύματα αυτών των sections (ή και να μη βλέπει ποια μέλη έχουν αντιδράσει στα μηνύματα ίσως); Να 'ναι πιο πολύ σαν επισκέπτης σε read only με λίγα λόγια. Click για ανάπτυξη... Όταν τελειώσει το μπαν του, θα μπορέσει να βάλει reactions έτσι κι αλλιώς, οπότε ποιο το νόημα; parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.772 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:09 Ο parafernalia: #376 05-01-24 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Όταν τελειώσει το μπαν του, θα μπορέσει να βάλει reactions έτσι κι αλλιώς, οπότε ποιο το νόημα; Click για ανάπτυξη... Όταν αποκλείεται από εσένα (ignore) δεν θα έπρεπε να μπορεί ούτε να βλέπει τα posts σου όταν είναι συνδεδεμένος, ούτε φυσικά αντιδράει σε αυτά. Οι αντιδράσεις φυσικά είναι μόνο για συνδεδεμένους χρήστες, η προβολή των posts αν είναι public γίνεται και στους επισκέπτες. Θα μπορούσαν και τα public posts να κλειδωθούν με βάση την τρέχουσα IP του χρήστη, αλλά είναι πιο προχωρημένο. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #377 05-01-24 11:17 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Όταν αποκλείεται από εσένα (ignore) δεν θα έπρεπε να μπορεί ούτε να βλέπει τα posts σου όταν είναι συνδεδεμένος, ούτε φυσικά αντιδράει σε αυτά. Click για ανάπτυξη... Δεν γίνεται αυτό. Όταν τον κάνεις ignore, εσύ δε βλέπεις τα reactions του σε σένα. Δεν νοείται να επηρεάζω εγώ τί βλέπει ο άλλος παρά μόνο τί βλέπω εγώ. Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Οι αντιδράσεις φυσικά είναι μόνο για συνδεδεμένους χρήστες, η προβολή των posts αν είναι public γίνεται και στους επισκέπτες. Θα μπορούσαν και τα public posts να κλειδωθούν με βάση την τρέχουσα IP του χρήστη, αλλά είναι πιο προχωρημένο. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν λόγοι να γίνει αυτό. Τα μπαν από ποστ ή κατηγορίες είναι από μία μέρα ως μια βδομάδα το πολύ. Κι αν μπει κάποιος και βάλει reactions, δικό του θέμα. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.772 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:23 Ο parafernalia: #378 05-01-24 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν υπάρχουν λόγοι να γίνει αυτό. Τα μπαν από ποστ ή κατηγορίες είναι από μία μέρα ως μια βδομάδα το πολύ. Κι αν μπει κάποιος και βάλει reactions, δικό του θέμα. Click για ανάπτυξη... Το ξαναγράφω, δεν αναφέρομαι στο ban της ΟΔΙ αλλά στο προσωπικό ignore. Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν γίνεται αυτό. Όταν τον κάνεις ignore, εσύ δε βλέπεις τα reactions του σε σένα. Δεν νοείται να επηρεάζω εγώ τί βλέπει ο άλλος παρά μόνο τί βλέπω εγώ. Click για ανάπτυξη... Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Δεν ξέρω αν το διορθώσατε πρόσφατα αλλά μέχρι πριν 2 μήνες έτσι γινόταν. Είναι λάθος η λογική σου. Φυσικά και νοείται να επηρεάσεις τι βλέπει από σένα ένας αποκλεισμένος χρήστης από σένα. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.265 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:27 Ο Scandal έγραψε: #379 05-01-24 11:27 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Click για ανάπτυξη... Μάλλον η Himela εννοεί τα alerts τα οποία λογικά δεν στέλνονται (δλδ δεν λαμβάνεις alert ότι σου έκανε reaction αυτός που έχεις ignored). Αλλά ναι αν δεις το post σου και πατήσεις το κουτάκι, θα το δεις. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:27 Η Himela έγραψε: #380 05-01-24 11:27 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Click για ανάπτυξη... Δεν το βλέπεις. Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Φυσικά και νοείται να επηρεάσεις τι βλέπει από σένα ένας αποκλεισμένος χρήστης από σένα. Click για ανάπτυξη... Σταματάς να γράφεις αν δε θέλεις να το βλέπει ένας συγκεκριμένος χρήστης ή μιλάς με πμ. Είναι φόρουμ, δεν μπορούμε να επιλέγουμε ποιος θα μας διαβάσει, γι' αυτό και τα περισσότερα θρεντ είναι δημόσια και δεν χρειάζεται καν εγγραφή. Δεν είναι αυτή η λογική του φόρουμ. Αν θες κάτι τέτοιο, μπες φεισμπουκ, κάνε μια κλειστή ομάδα 20 ατόμων και πείτε τα δικά σας. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Resaldis: Πολλές φορές όταν κλικάρω σε κάποιο νήμα της αρχικής σελίδας μέσω του σταθερού μου υπολογιστή, συχνά δεν μου βγάζει το τελευταίο μήνυμα αλλά κάποιο παλαιότερο! Click για ανάπτυξη... Αυτό σημαίνει οτι έχεις διαβάσει τα ποστ μέχρι το σημείο που σου δείχνει. Ξεκινάει δηλαδή από τα αδιάβαστα για σένα ποστ. Αν εγώ μπω σε ένα θρεντ όπου από την τελευταία φορά που μπήκα είχαν γραφτεί άλλα 10 ποστ, θα με πάει στο πρώτο από αυτά τα 10 ποστ, στο πρώτο αδιάβαστο δηλαδή. Δεν πρόκειται περί λάθους αλλά περί σωστής λειτουργίας του φόρουμ.
Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2023 στις 12:40 Ο Resaldis έγραψε: #368 28-10-23 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτό σημαίνει οτι έχεις διαβάσει τα ποστ μέχρι το σημείο που σου δείχνει. Ξεκινάει δηλαδή από τα αδιάβαστα για σένα ποστ. Αν εγώ μπω σε ένα θρεντ όπου από την τελευταία φορά που μπήκα είχαν γραφτεί άλλα 10 ποστ, θα με πάει στο πρώτο από αυτά τα 10 ποστ, στο πρώτο αδιάβαστο δηλαδή. Δεν πρόκειται περί λάθους αλλά περί σωστής λειτουργίας του φόρουμ. Click για ανάπτυξη... Συγνώμη για την ακρισία! palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 02:56 Ο palio_melos: #369 05-12-23 02:56 Δε θυμάμαι αν είχε αναφερθεί πάλι το ίδιο ή κάτι παρόμοιο αλλά σα να θυμάμαι ότι είχε επιλυθεί οπότε το επαναφέρω μιας που το πέτυχα. Έχει τύχει 2 φορές κάνα τριήμερο τώρα να δω την εικόνα υπογραφής μου στο σώμα μηνύματος άλλου χρήστη που είχε συνημμένη (άλλη προφανώς) εικόνα. Τώρα ήταν και σε θρέντ που δεν έχω ποστάρει/πρωτοδιάβαζα μάλιστα. (Με ριφρές φτιάχνει βέβαια αλλά ένα σοκ το παθαίνεις). rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 08:28 Η rafaela11: #370 05-12-23 08:28 Εμένα για κάποιο λόγο σπο το κινητό δεν με αφήνει να πατήσω πια τίποτα από τη πάνω μπάρα (τις φατσουλες, να βάλω εικόνες κτλ κτλ) Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 09:12 Η Aleksa έγραψε: #371 05-12-23 09:12 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Δε θυμάμαι αν είχε αναφερθεί πάλι το ίδιο ή κάτι παρόμοιο αλλά σα να θυμάμαι ότι είχε επιλυθεί οπότε το επαναφέρω μιας που το πέτυχα. Έχει τύχει 2 φορές κάνα τριήμερο τώρα να δω την εικόνα υπογραφής μου στο σώμα μηνύματος άλλου χρήστη που είχε συνημμένη (άλλη προφανώς) εικόνα. Τώρα ήταν και σε θρέντ που δεν έχω ποστάρει/πρωτοδιάβαζα μάλιστα. (Με ριφρές φτιάχνει βέβαια αλλά ένα σοκ το παθαίνεις). Click για ανάπτυξη... Ναι μου συνέβαινε κι εμένα και το είχα αναφέρει πιο παλιά. Τελευταία έχω καιρό να το δω (μη το γρουσουζέψω κιόλας και επανεμφανιστεί ) Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.265 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:24 Ο Scandal έγραψε: #372 05-12-23 12:24 Όχι παιδιά δεν έχει επιλυθεί Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εμένα για κάποιο λόγο σπο το κινητό δεν με αφήνει να πατήσω πια τίποτα από τη πάνω μπάρα (τις φατσουλες, να βάλω εικόνες κτλ κτλ) Click για ανάπτυξη... Βρες και πάτα το κουμπί με τις δύο αγκύλες [ ]. Μπορεί να είναι κάπου δεξιά του editor ή μέσα σε group που εμφανίζεται αν πατήσεις τις 3 κάθετες τέλειες. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:09 Η rafaela11: #373 05-12-23 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Όχι παιδιά δεν έχει επιλυθεί Βρες και πάτα το κουμπί με τις δύο αγκύλες [ ]. Μπορεί να είναι κάπου δεξιά του editor ή μέσα σε group που εμφανίζεται αν πατήσεις τις 3 κάθετες τέλειες. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 02:04 Ο palio_melos: #374 05-01-24 02:04 Θα το ρίξω εγώ ως ιδέα, κι ας πάει στο καλό. Μήπως όταν αποκλείεται ένας χρήστης από οτιδήποτε (θέμα/section/site) να του αφαιρείται και η δυνατότητα να αντίδρασει στα αντίστοιχα μηνύματα αυτών των sections (ή και να μη βλέπει ποια μέλη έχουν αντιδράσει στα μηνύματα ίσως); Να 'ναι πιο πολύ σαν επισκέπτης σε read only με λίγα λόγια. Η βάση της πρότασης βρίσκεται κυρίως στο ότι από τους ~20 νοματαίους ζωή να χουμε, οι ~4 τρώνε περιοδικά μπανς, συνήθως συνεχίζουν να ζουν μέσω αντιδράσεων μέσα στα θέματα, επανέρχονται όταν λήγουν, στο μέλλον θα υποπέσουν ξανά κοκ. Και btw μήπως οι αιτίες μπαναρίσματος να γίνουν λίγο ακόμα πιο στάνταρ; Ίσως και να προστεθούν στους όρους ξέρωγω. (Θυμάμαι κάτι ώραια παλιότερα τύπου "σταμάτα πια" και τέτοια πχ). Τι κάθομαι και λεω θα μου πεις τώρα που ψάχνουμε με το τουφέκι κάποιον να χωθεί ΟΔ αλλά τέλος πάντων. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 07:59 Η Himela έγραψε: #375 05-01-24 07:59 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μήπως όταν αποκλείεται ένας χρήστης από οτιδήποτε (θέμα/section/site) να του αφαιρείται και η δυνατότητα να αντίδρασει στα αντίστοιχα μηνύματα αυτών των sections (ή και να μη βλέπει ποια μέλη έχουν αντιδράσει στα μηνύματα ίσως); Να 'ναι πιο πολύ σαν επισκέπτης σε read only με λίγα λόγια. Click για ανάπτυξη... Όταν τελειώσει το μπαν του, θα μπορέσει να βάλει reactions έτσι κι αλλιώς, οπότε ποιο το νόημα; parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.772 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:09 Ο parafernalia: #376 05-01-24 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Όταν τελειώσει το μπαν του, θα μπορέσει να βάλει reactions έτσι κι αλλιώς, οπότε ποιο το νόημα; Click για ανάπτυξη... Όταν αποκλείεται από εσένα (ignore) δεν θα έπρεπε να μπορεί ούτε να βλέπει τα posts σου όταν είναι συνδεδεμένος, ούτε φυσικά αντιδράει σε αυτά. Οι αντιδράσεις φυσικά είναι μόνο για συνδεδεμένους χρήστες, η προβολή των posts αν είναι public γίνεται και στους επισκέπτες. Θα μπορούσαν και τα public posts να κλειδωθούν με βάση την τρέχουσα IP του χρήστη, αλλά είναι πιο προχωρημένο. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #377 05-01-24 11:17 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Όταν αποκλείεται από εσένα (ignore) δεν θα έπρεπε να μπορεί ούτε να βλέπει τα posts σου όταν είναι συνδεδεμένος, ούτε φυσικά αντιδράει σε αυτά. Click για ανάπτυξη... Δεν γίνεται αυτό. Όταν τον κάνεις ignore, εσύ δε βλέπεις τα reactions του σε σένα. Δεν νοείται να επηρεάζω εγώ τί βλέπει ο άλλος παρά μόνο τί βλέπω εγώ. Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Οι αντιδράσεις φυσικά είναι μόνο για συνδεδεμένους χρήστες, η προβολή των posts αν είναι public γίνεται και στους επισκέπτες. Θα μπορούσαν και τα public posts να κλειδωθούν με βάση την τρέχουσα IP του χρήστη, αλλά είναι πιο προχωρημένο. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν λόγοι να γίνει αυτό. Τα μπαν από ποστ ή κατηγορίες είναι από μία μέρα ως μια βδομάδα το πολύ. Κι αν μπει κάποιος και βάλει reactions, δικό του θέμα. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.772 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:23 Ο parafernalia: #378 05-01-24 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν υπάρχουν λόγοι να γίνει αυτό. Τα μπαν από ποστ ή κατηγορίες είναι από μία μέρα ως μια βδομάδα το πολύ. Κι αν μπει κάποιος και βάλει reactions, δικό του θέμα. Click για ανάπτυξη... Το ξαναγράφω, δεν αναφέρομαι στο ban της ΟΔΙ αλλά στο προσωπικό ignore. Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν γίνεται αυτό. Όταν τον κάνεις ignore, εσύ δε βλέπεις τα reactions του σε σένα. Δεν νοείται να επηρεάζω εγώ τί βλέπει ο άλλος παρά μόνο τί βλέπω εγώ. Click για ανάπτυξη... Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Δεν ξέρω αν το διορθώσατε πρόσφατα αλλά μέχρι πριν 2 μήνες έτσι γινόταν. Είναι λάθος η λογική σου. Φυσικά και νοείται να επηρεάσεις τι βλέπει από σένα ένας αποκλεισμένος χρήστης από σένα. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.265 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:27 Ο Scandal έγραψε: #379 05-01-24 11:27 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Click για ανάπτυξη... Μάλλον η Himela εννοεί τα alerts τα οποία λογικά δεν στέλνονται (δλδ δεν λαμβάνεις alert ότι σου έκανε reaction αυτός που έχεις ignored). Αλλά ναι αν δεις το post σου και πατήσεις το κουτάκι, θα το δεις. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:27 Η Himela έγραψε: #380 05-01-24 11:27 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Click για ανάπτυξη... Δεν το βλέπεις. Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Φυσικά και νοείται να επηρεάσεις τι βλέπει από σένα ένας αποκλεισμένος χρήστης από σένα. Click για ανάπτυξη... Σταματάς να γράφεις αν δε θέλεις να το βλέπει ένας συγκεκριμένος χρήστης ή μιλάς με πμ. Είναι φόρουμ, δεν μπορούμε να επιλέγουμε ποιος θα μας διαβάσει, γι' αυτό και τα περισσότερα θρεντ είναι δημόσια και δεν χρειάζεται καν εγγραφή. Δεν είναι αυτή η λογική του φόρουμ. Αν θες κάτι τέτοιο, μπες φεισμπουκ, κάνε μια κλειστή ομάδα 20 ατόμων και πείτε τα δικά σας. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτό σημαίνει οτι έχεις διαβάσει τα ποστ μέχρι το σημείο που σου δείχνει. Ξεκινάει δηλαδή από τα αδιάβαστα για σένα ποστ. Αν εγώ μπω σε ένα θρεντ όπου από την τελευταία φορά που μπήκα είχαν γραφτεί άλλα 10 ποστ, θα με πάει στο πρώτο από αυτά τα 10 ποστ, στο πρώτο αδιάβαστο δηλαδή. Δεν πρόκειται περί λάθους αλλά περί σωστής λειτουργίας του φόρουμ. Click για ανάπτυξη... Συγνώμη για την ακρισία!
palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 02:56 Ο palio_melos: #369 05-12-23 02:56 Δε θυμάμαι αν είχε αναφερθεί πάλι το ίδιο ή κάτι παρόμοιο αλλά σα να θυμάμαι ότι είχε επιλυθεί οπότε το επαναφέρω μιας που το πέτυχα. Έχει τύχει 2 φορές κάνα τριήμερο τώρα να δω την εικόνα υπογραφής μου στο σώμα μηνύματος άλλου χρήστη που είχε συνημμένη (άλλη προφανώς) εικόνα. Τώρα ήταν και σε θρέντ που δεν έχω ποστάρει/πρωτοδιάβαζα μάλιστα. (Με ριφρές φτιάχνει βέβαια αλλά ένα σοκ το παθαίνεις). rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 08:28 Η rafaela11: #370 05-12-23 08:28 Εμένα για κάποιο λόγο σπο το κινητό δεν με αφήνει να πατήσω πια τίποτα από τη πάνω μπάρα (τις φατσουλες, να βάλω εικόνες κτλ κτλ) Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 09:12 Η Aleksa έγραψε: #371 05-12-23 09:12 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Δε θυμάμαι αν είχε αναφερθεί πάλι το ίδιο ή κάτι παρόμοιο αλλά σα να θυμάμαι ότι είχε επιλυθεί οπότε το επαναφέρω μιας που το πέτυχα. Έχει τύχει 2 φορές κάνα τριήμερο τώρα να δω την εικόνα υπογραφής μου στο σώμα μηνύματος άλλου χρήστη που είχε συνημμένη (άλλη προφανώς) εικόνα. Τώρα ήταν και σε θρέντ που δεν έχω ποστάρει/πρωτοδιάβαζα μάλιστα. (Με ριφρές φτιάχνει βέβαια αλλά ένα σοκ το παθαίνεις). Click για ανάπτυξη... Ναι μου συνέβαινε κι εμένα και το είχα αναφέρει πιο παλιά. Τελευταία έχω καιρό να το δω (μη το γρουσουζέψω κιόλας και επανεμφανιστεί ) Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.265 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:24 Ο Scandal έγραψε: #372 05-12-23 12:24 Όχι παιδιά δεν έχει επιλυθεί Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εμένα για κάποιο λόγο σπο το κινητό δεν με αφήνει να πατήσω πια τίποτα από τη πάνω μπάρα (τις φατσουλες, να βάλω εικόνες κτλ κτλ) Click για ανάπτυξη... Βρες και πάτα το κουμπί με τις δύο αγκύλες [ ]. Μπορεί να είναι κάπου δεξιά του editor ή μέσα σε group που εμφανίζεται αν πατήσεις τις 3 κάθετες τέλειες. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:09 Η rafaela11: #373 05-12-23 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Όχι παιδιά δεν έχει επιλυθεί Βρες και πάτα το κουμπί με τις δύο αγκύλες [ ]. Μπορεί να είναι κάπου δεξιά του editor ή μέσα σε group που εμφανίζεται αν πατήσεις τις 3 κάθετες τέλειες. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 02:04 Ο palio_melos: #374 05-01-24 02:04 Θα το ρίξω εγώ ως ιδέα, κι ας πάει στο καλό. Μήπως όταν αποκλείεται ένας χρήστης από οτιδήποτε (θέμα/section/site) να του αφαιρείται και η δυνατότητα να αντίδρασει στα αντίστοιχα μηνύματα αυτών των sections (ή και να μη βλέπει ποια μέλη έχουν αντιδράσει στα μηνύματα ίσως); Να 'ναι πιο πολύ σαν επισκέπτης σε read only με λίγα λόγια. Η βάση της πρότασης βρίσκεται κυρίως στο ότι από τους ~20 νοματαίους ζωή να χουμε, οι ~4 τρώνε περιοδικά μπανς, συνήθως συνεχίζουν να ζουν μέσω αντιδράσεων μέσα στα θέματα, επανέρχονται όταν λήγουν, στο μέλλον θα υποπέσουν ξανά κοκ. Και btw μήπως οι αιτίες μπαναρίσματος να γίνουν λίγο ακόμα πιο στάνταρ; Ίσως και να προστεθούν στους όρους ξέρωγω. (Θυμάμαι κάτι ώραια παλιότερα τύπου "σταμάτα πια" και τέτοια πχ). Τι κάθομαι και λεω θα μου πεις τώρα που ψάχνουμε με το τουφέκι κάποιον να χωθεί ΟΔ αλλά τέλος πάντων. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 07:59 Η Himela έγραψε: #375 05-01-24 07:59 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μήπως όταν αποκλείεται ένας χρήστης από οτιδήποτε (θέμα/section/site) να του αφαιρείται και η δυνατότητα να αντίδρασει στα αντίστοιχα μηνύματα αυτών των sections (ή και να μη βλέπει ποια μέλη έχουν αντιδράσει στα μηνύματα ίσως); Να 'ναι πιο πολύ σαν επισκέπτης σε read only με λίγα λόγια. Click για ανάπτυξη... Όταν τελειώσει το μπαν του, θα μπορέσει να βάλει reactions έτσι κι αλλιώς, οπότε ποιο το νόημα; parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.772 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:09 Ο parafernalia: #376 05-01-24 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Όταν τελειώσει το μπαν του, θα μπορέσει να βάλει reactions έτσι κι αλλιώς, οπότε ποιο το νόημα; Click για ανάπτυξη... Όταν αποκλείεται από εσένα (ignore) δεν θα έπρεπε να μπορεί ούτε να βλέπει τα posts σου όταν είναι συνδεδεμένος, ούτε φυσικά αντιδράει σε αυτά. Οι αντιδράσεις φυσικά είναι μόνο για συνδεδεμένους χρήστες, η προβολή των posts αν είναι public γίνεται και στους επισκέπτες. Θα μπορούσαν και τα public posts να κλειδωθούν με βάση την τρέχουσα IP του χρήστη, αλλά είναι πιο προχωρημένο. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #377 05-01-24 11:17 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Όταν αποκλείεται από εσένα (ignore) δεν θα έπρεπε να μπορεί ούτε να βλέπει τα posts σου όταν είναι συνδεδεμένος, ούτε φυσικά αντιδράει σε αυτά. Click για ανάπτυξη... Δεν γίνεται αυτό. Όταν τον κάνεις ignore, εσύ δε βλέπεις τα reactions του σε σένα. Δεν νοείται να επηρεάζω εγώ τί βλέπει ο άλλος παρά μόνο τί βλέπω εγώ. Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Οι αντιδράσεις φυσικά είναι μόνο για συνδεδεμένους χρήστες, η προβολή των posts αν είναι public γίνεται και στους επισκέπτες. Θα μπορούσαν και τα public posts να κλειδωθούν με βάση την τρέχουσα IP του χρήστη, αλλά είναι πιο προχωρημένο. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν λόγοι να γίνει αυτό. Τα μπαν από ποστ ή κατηγορίες είναι από μία μέρα ως μια βδομάδα το πολύ. Κι αν μπει κάποιος και βάλει reactions, δικό του θέμα. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.772 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:23 Ο parafernalia: #378 05-01-24 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν υπάρχουν λόγοι να γίνει αυτό. Τα μπαν από ποστ ή κατηγορίες είναι από μία μέρα ως μια βδομάδα το πολύ. Κι αν μπει κάποιος και βάλει reactions, δικό του θέμα. Click για ανάπτυξη... Το ξαναγράφω, δεν αναφέρομαι στο ban της ΟΔΙ αλλά στο προσωπικό ignore. Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν γίνεται αυτό. Όταν τον κάνεις ignore, εσύ δε βλέπεις τα reactions του σε σένα. Δεν νοείται να επηρεάζω εγώ τί βλέπει ο άλλος παρά μόνο τί βλέπω εγώ. Click για ανάπτυξη... Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Δεν ξέρω αν το διορθώσατε πρόσφατα αλλά μέχρι πριν 2 μήνες έτσι γινόταν. Είναι λάθος η λογική σου. Φυσικά και νοείται να επηρεάσεις τι βλέπει από σένα ένας αποκλεισμένος χρήστης από σένα. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.265 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:27 Ο Scandal έγραψε: #379 05-01-24 11:27 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Click για ανάπτυξη... Μάλλον η Himela εννοεί τα alerts τα οποία λογικά δεν στέλνονται (δλδ δεν λαμβάνεις alert ότι σου έκανε reaction αυτός που έχεις ignored). Αλλά ναι αν δεις το post σου και πατήσεις το κουτάκι, θα το δεις. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:27 Η Himela έγραψε: #380 05-01-24 11:27 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Click για ανάπτυξη... Δεν το βλέπεις. Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Φυσικά και νοείται να επηρεάσεις τι βλέπει από σένα ένας αποκλεισμένος χρήστης από σένα. Click για ανάπτυξη... Σταματάς να γράφεις αν δε θέλεις να το βλέπει ένας συγκεκριμένος χρήστης ή μιλάς με πμ. Είναι φόρουμ, δεν μπορούμε να επιλέγουμε ποιος θα μας διαβάσει, γι' αυτό και τα περισσότερα θρεντ είναι δημόσια και δεν χρειάζεται καν εγγραφή. Δεν είναι αυτή η λογική του φόρουμ. Αν θες κάτι τέτοιο, μπες φεισμπουκ, κάνε μια κλειστή ομάδα 20 ατόμων και πείτε τα δικά σας. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δε θυμάμαι αν είχε αναφερθεί πάλι το ίδιο ή κάτι παρόμοιο αλλά σα να θυμάμαι ότι είχε επιλυθεί οπότε το επαναφέρω μιας που το πέτυχα. Έχει τύχει 2 φορές κάνα τριήμερο τώρα να δω την εικόνα υπογραφής μου στο σώμα μηνύματος άλλου χρήστη που είχε συνημμένη (άλλη προφανώς) εικόνα. Τώρα ήταν και σε θρέντ που δεν έχω ποστάρει/πρωτοδιάβαζα μάλιστα. (Με ριφρές φτιάχνει βέβαια αλλά ένα σοκ το παθαίνεις).
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 08:28 Η rafaela11: #370 05-12-23 08:28 Εμένα για κάποιο λόγο σπο το κινητό δεν με αφήνει να πατήσω πια τίποτα από τη πάνω μπάρα (τις φατσουλες, να βάλω εικόνες κτλ κτλ) Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 09:12 Η Aleksa έγραψε: #371 05-12-23 09:12 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Δε θυμάμαι αν είχε αναφερθεί πάλι το ίδιο ή κάτι παρόμοιο αλλά σα να θυμάμαι ότι είχε επιλυθεί οπότε το επαναφέρω μιας που το πέτυχα. Έχει τύχει 2 φορές κάνα τριήμερο τώρα να δω την εικόνα υπογραφής μου στο σώμα μηνύματος άλλου χρήστη που είχε συνημμένη (άλλη προφανώς) εικόνα. Τώρα ήταν και σε θρέντ που δεν έχω ποστάρει/πρωτοδιάβαζα μάλιστα. (Με ριφρές φτιάχνει βέβαια αλλά ένα σοκ το παθαίνεις). Click για ανάπτυξη... Ναι μου συνέβαινε κι εμένα και το είχα αναφέρει πιο παλιά. Τελευταία έχω καιρό να το δω (μη το γρουσουζέψω κιόλας και επανεμφανιστεί ) Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.265 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:24 Ο Scandal έγραψε: #372 05-12-23 12:24 Όχι παιδιά δεν έχει επιλυθεί Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εμένα για κάποιο λόγο σπο το κινητό δεν με αφήνει να πατήσω πια τίποτα από τη πάνω μπάρα (τις φατσουλες, να βάλω εικόνες κτλ κτλ) Click για ανάπτυξη... Βρες και πάτα το κουμπί με τις δύο αγκύλες [ ]. Μπορεί να είναι κάπου δεξιά του editor ή μέσα σε group που εμφανίζεται αν πατήσεις τις 3 κάθετες τέλειες. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:09 Η rafaela11: #373 05-12-23 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Όχι παιδιά δεν έχει επιλυθεί Βρες και πάτα το κουμπί με τις δύο αγκύλες [ ]. Μπορεί να είναι κάπου δεξιά του editor ή μέσα σε group που εμφανίζεται αν πατήσεις τις 3 κάθετες τέλειες. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 02:04 Ο palio_melos: #374 05-01-24 02:04 Θα το ρίξω εγώ ως ιδέα, κι ας πάει στο καλό. Μήπως όταν αποκλείεται ένας χρήστης από οτιδήποτε (θέμα/section/site) να του αφαιρείται και η δυνατότητα να αντίδρασει στα αντίστοιχα μηνύματα αυτών των sections (ή και να μη βλέπει ποια μέλη έχουν αντιδράσει στα μηνύματα ίσως); Να 'ναι πιο πολύ σαν επισκέπτης σε read only με λίγα λόγια. Η βάση της πρότασης βρίσκεται κυρίως στο ότι από τους ~20 νοματαίους ζωή να χουμε, οι ~4 τρώνε περιοδικά μπανς, συνήθως συνεχίζουν να ζουν μέσω αντιδράσεων μέσα στα θέματα, επανέρχονται όταν λήγουν, στο μέλλον θα υποπέσουν ξανά κοκ. Και btw μήπως οι αιτίες μπαναρίσματος να γίνουν λίγο ακόμα πιο στάνταρ; Ίσως και να προστεθούν στους όρους ξέρωγω. (Θυμάμαι κάτι ώραια παλιότερα τύπου "σταμάτα πια" και τέτοια πχ). Τι κάθομαι και λεω θα μου πεις τώρα που ψάχνουμε με το τουφέκι κάποιον να χωθεί ΟΔ αλλά τέλος πάντων. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 07:59 Η Himela έγραψε: #375 05-01-24 07:59 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μήπως όταν αποκλείεται ένας χρήστης από οτιδήποτε (θέμα/section/site) να του αφαιρείται και η δυνατότητα να αντίδρασει στα αντίστοιχα μηνύματα αυτών των sections (ή και να μη βλέπει ποια μέλη έχουν αντιδράσει στα μηνύματα ίσως); Να 'ναι πιο πολύ σαν επισκέπτης σε read only με λίγα λόγια. Click για ανάπτυξη... Όταν τελειώσει το μπαν του, θα μπορέσει να βάλει reactions έτσι κι αλλιώς, οπότε ποιο το νόημα; parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.772 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:09 Ο parafernalia: #376 05-01-24 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Όταν τελειώσει το μπαν του, θα μπορέσει να βάλει reactions έτσι κι αλλιώς, οπότε ποιο το νόημα; Click για ανάπτυξη... Όταν αποκλείεται από εσένα (ignore) δεν θα έπρεπε να μπορεί ούτε να βλέπει τα posts σου όταν είναι συνδεδεμένος, ούτε φυσικά αντιδράει σε αυτά. Οι αντιδράσεις φυσικά είναι μόνο για συνδεδεμένους χρήστες, η προβολή των posts αν είναι public γίνεται και στους επισκέπτες. Θα μπορούσαν και τα public posts να κλειδωθούν με βάση την τρέχουσα IP του χρήστη, αλλά είναι πιο προχωρημένο. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #377 05-01-24 11:17 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Όταν αποκλείεται από εσένα (ignore) δεν θα έπρεπε να μπορεί ούτε να βλέπει τα posts σου όταν είναι συνδεδεμένος, ούτε φυσικά αντιδράει σε αυτά. Click για ανάπτυξη... Δεν γίνεται αυτό. Όταν τον κάνεις ignore, εσύ δε βλέπεις τα reactions του σε σένα. Δεν νοείται να επηρεάζω εγώ τί βλέπει ο άλλος παρά μόνο τί βλέπω εγώ. Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Οι αντιδράσεις φυσικά είναι μόνο για συνδεδεμένους χρήστες, η προβολή των posts αν είναι public γίνεται και στους επισκέπτες. Θα μπορούσαν και τα public posts να κλειδωθούν με βάση την τρέχουσα IP του χρήστη, αλλά είναι πιο προχωρημένο. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν λόγοι να γίνει αυτό. Τα μπαν από ποστ ή κατηγορίες είναι από μία μέρα ως μια βδομάδα το πολύ. Κι αν μπει κάποιος και βάλει reactions, δικό του θέμα. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.772 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:23 Ο parafernalia: #378 05-01-24 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν υπάρχουν λόγοι να γίνει αυτό. Τα μπαν από ποστ ή κατηγορίες είναι από μία μέρα ως μια βδομάδα το πολύ. Κι αν μπει κάποιος και βάλει reactions, δικό του θέμα. Click για ανάπτυξη... Το ξαναγράφω, δεν αναφέρομαι στο ban της ΟΔΙ αλλά στο προσωπικό ignore. Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν γίνεται αυτό. Όταν τον κάνεις ignore, εσύ δε βλέπεις τα reactions του σε σένα. Δεν νοείται να επηρεάζω εγώ τί βλέπει ο άλλος παρά μόνο τί βλέπω εγώ. Click για ανάπτυξη... Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Δεν ξέρω αν το διορθώσατε πρόσφατα αλλά μέχρι πριν 2 μήνες έτσι γινόταν. Είναι λάθος η λογική σου. Φυσικά και νοείται να επηρεάσεις τι βλέπει από σένα ένας αποκλεισμένος χρήστης από σένα. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.265 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:27 Ο Scandal έγραψε: #379 05-01-24 11:27 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Click για ανάπτυξη... Μάλλον η Himela εννοεί τα alerts τα οποία λογικά δεν στέλνονται (δλδ δεν λαμβάνεις alert ότι σου έκανε reaction αυτός που έχεις ignored). Αλλά ναι αν δεις το post σου και πατήσεις το κουτάκι, θα το δεις. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:27 Η Himela έγραψε: #380 05-01-24 11:27 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Click για ανάπτυξη... Δεν το βλέπεις. Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Φυσικά και νοείται να επηρεάσεις τι βλέπει από σένα ένας αποκλεισμένος χρήστης από σένα. Click για ανάπτυξη... Σταματάς να γράφεις αν δε θέλεις να το βλέπει ένας συγκεκριμένος χρήστης ή μιλάς με πμ. Είναι φόρουμ, δεν μπορούμε να επιλέγουμε ποιος θα μας διαβάσει, γι' αυτό και τα περισσότερα θρεντ είναι δημόσια και δεν χρειάζεται καν εγγραφή. Δεν είναι αυτή η λογική του φόρουμ. Αν θες κάτι τέτοιο, μπες φεισμπουκ, κάνε μια κλειστή ομάδα 20 ατόμων και πείτε τα δικά σας. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα για κάποιο λόγο σπο το κινητό δεν με αφήνει να πατήσω πια τίποτα από τη πάνω μπάρα (τις φατσουλες, να βάλω εικόνες κτλ κτλ)
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 09:12 Η Aleksa έγραψε: #371 05-12-23 09:12 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Δε θυμάμαι αν είχε αναφερθεί πάλι το ίδιο ή κάτι παρόμοιο αλλά σα να θυμάμαι ότι είχε επιλυθεί οπότε το επαναφέρω μιας που το πέτυχα. Έχει τύχει 2 φορές κάνα τριήμερο τώρα να δω την εικόνα υπογραφής μου στο σώμα μηνύματος άλλου χρήστη που είχε συνημμένη (άλλη προφανώς) εικόνα. Τώρα ήταν και σε θρέντ που δεν έχω ποστάρει/πρωτοδιάβαζα μάλιστα. (Με ριφρές φτιάχνει βέβαια αλλά ένα σοκ το παθαίνεις). Click για ανάπτυξη... Ναι μου συνέβαινε κι εμένα και το είχα αναφέρει πιο παλιά. Τελευταία έχω καιρό να το δω (μη το γρουσουζέψω κιόλας και επανεμφανιστεί ) Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.265 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:24 Ο Scandal έγραψε: #372 05-12-23 12:24 Όχι παιδιά δεν έχει επιλυθεί Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εμένα για κάποιο λόγο σπο το κινητό δεν με αφήνει να πατήσω πια τίποτα από τη πάνω μπάρα (τις φατσουλες, να βάλω εικόνες κτλ κτλ) Click για ανάπτυξη... Βρες και πάτα το κουμπί με τις δύο αγκύλες [ ]. Μπορεί να είναι κάπου δεξιά του editor ή μέσα σε group που εμφανίζεται αν πατήσεις τις 3 κάθετες τέλειες. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:09 Η rafaela11: #373 05-12-23 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Όχι παιδιά δεν έχει επιλυθεί Βρες και πάτα το κουμπί με τις δύο αγκύλες [ ]. Μπορεί να είναι κάπου δεξιά του editor ή μέσα σε group που εμφανίζεται αν πατήσεις τις 3 κάθετες τέλειες. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 02:04 Ο palio_melos: #374 05-01-24 02:04 Θα το ρίξω εγώ ως ιδέα, κι ας πάει στο καλό. Μήπως όταν αποκλείεται ένας χρήστης από οτιδήποτε (θέμα/section/site) να του αφαιρείται και η δυνατότητα να αντίδρασει στα αντίστοιχα μηνύματα αυτών των sections (ή και να μη βλέπει ποια μέλη έχουν αντιδράσει στα μηνύματα ίσως); Να 'ναι πιο πολύ σαν επισκέπτης σε read only με λίγα λόγια. Η βάση της πρότασης βρίσκεται κυρίως στο ότι από τους ~20 νοματαίους ζωή να χουμε, οι ~4 τρώνε περιοδικά μπανς, συνήθως συνεχίζουν να ζουν μέσω αντιδράσεων μέσα στα θέματα, επανέρχονται όταν λήγουν, στο μέλλον θα υποπέσουν ξανά κοκ. Και btw μήπως οι αιτίες μπαναρίσματος να γίνουν λίγο ακόμα πιο στάνταρ; Ίσως και να προστεθούν στους όρους ξέρωγω. (Θυμάμαι κάτι ώραια παλιότερα τύπου "σταμάτα πια" και τέτοια πχ). Τι κάθομαι και λεω θα μου πεις τώρα που ψάχνουμε με το τουφέκι κάποιον να χωθεί ΟΔ αλλά τέλος πάντων. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 07:59 Η Himela έγραψε: #375 05-01-24 07:59 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μήπως όταν αποκλείεται ένας χρήστης από οτιδήποτε (θέμα/section/site) να του αφαιρείται και η δυνατότητα να αντίδρασει στα αντίστοιχα μηνύματα αυτών των sections (ή και να μη βλέπει ποια μέλη έχουν αντιδράσει στα μηνύματα ίσως); Να 'ναι πιο πολύ σαν επισκέπτης σε read only με λίγα λόγια. Click για ανάπτυξη... Όταν τελειώσει το μπαν του, θα μπορέσει να βάλει reactions έτσι κι αλλιώς, οπότε ποιο το νόημα; parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.772 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:09 Ο parafernalia: #376 05-01-24 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Όταν τελειώσει το μπαν του, θα μπορέσει να βάλει reactions έτσι κι αλλιώς, οπότε ποιο το νόημα; Click για ανάπτυξη... Όταν αποκλείεται από εσένα (ignore) δεν θα έπρεπε να μπορεί ούτε να βλέπει τα posts σου όταν είναι συνδεδεμένος, ούτε φυσικά αντιδράει σε αυτά. Οι αντιδράσεις φυσικά είναι μόνο για συνδεδεμένους χρήστες, η προβολή των posts αν είναι public γίνεται και στους επισκέπτες. Θα μπορούσαν και τα public posts να κλειδωθούν με βάση την τρέχουσα IP του χρήστη, αλλά είναι πιο προχωρημένο. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #377 05-01-24 11:17 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Όταν αποκλείεται από εσένα (ignore) δεν θα έπρεπε να μπορεί ούτε να βλέπει τα posts σου όταν είναι συνδεδεμένος, ούτε φυσικά αντιδράει σε αυτά. Click για ανάπτυξη... Δεν γίνεται αυτό. Όταν τον κάνεις ignore, εσύ δε βλέπεις τα reactions του σε σένα. Δεν νοείται να επηρεάζω εγώ τί βλέπει ο άλλος παρά μόνο τί βλέπω εγώ. Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Οι αντιδράσεις φυσικά είναι μόνο για συνδεδεμένους χρήστες, η προβολή των posts αν είναι public γίνεται και στους επισκέπτες. Θα μπορούσαν και τα public posts να κλειδωθούν με βάση την τρέχουσα IP του χρήστη, αλλά είναι πιο προχωρημένο. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν λόγοι να γίνει αυτό. Τα μπαν από ποστ ή κατηγορίες είναι από μία μέρα ως μια βδομάδα το πολύ. Κι αν μπει κάποιος και βάλει reactions, δικό του θέμα. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.772 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:23 Ο parafernalia: #378 05-01-24 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν υπάρχουν λόγοι να γίνει αυτό. Τα μπαν από ποστ ή κατηγορίες είναι από μία μέρα ως μια βδομάδα το πολύ. Κι αν μπει κάποιος και βάλει reactions, δικό του θέμα. Click για ανάπτυξη... Το ξαναγράφω, δεν αναφέρομαι στο ban της ΟΔΙ αλλά στο προσωπικό ignore. Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν γίνεται αυτό. Όταν τον κάνεις ignore, εσύ δε βλέπεις τα reactions του σε σένα. Δεν νοείται να επηρεάζω εγώ τί βλέπει ο άλλος παρά μόνο τί βλέπω εγώ. Click για ανάπτυξη... Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Δεν ξέρω αν το διορθώσατε πρόσφατα αλλά μέχρι πριν 2 μήνες έτσι γινόταν. Είναι λάθος η λογική σου. Φυσικά και νοείται να επηρεάσεις τι βλέπει από σένα ένας αποκλεισμένος χρήστης από σένα. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.265 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:27 Ο Scandal έγραψε: #379 05-01-24 11:27 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Click για ανάπτυξη... Μάλλον η Himela εννοεί τα alerts τα οποία λογικά δεν στέλνονται (δλδ δεν λαμβάνεις alert ότι σου έκανε reaction αυτός που έχεις ignored). Αλλά ναι αν δεις το post σου και πατήσεις το κουτάκι, θα το δεις. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:27 Η Himela έγραψε: #380 05-01-24 11:27 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Click για ανάπτυξη... Δεν το βλέπεις. Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Φυσικά και νοείται να επηρεάσεις τι βλέπει από σένα ένας αποκλεισμένος χρήστης από σένα. Click για ανάπτυξη... Σταματάς να γράφεις αν δε θέλεις να το βλέπει ένας συγκεκριμένος χρήστης ή μιλάς με πμ. Είναι φόρουμ, δεν μπορούμε να επιλέγουμε ποιος θα μας διαβάσει, γι' αυτό και τα περισσότερα θρεντ είναι δημόσια και δεν χρειάζεται καν εγγραφή. Δεν είναι αυτή η λογική του φόρουμ. Αν θες κάτι τέτοιο, μπες φεισμπουκ, κάνε μια κλειστή ομάδα 20 ατόμων και πείτε τα δικά σας. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Δε θυμάμαι αν είχε αναφερθεί πάλι το ίδιο ή κάτι παρόμοιο αλλά σα να θυμάμαι ότι είχε επιλυθεί οπότε το επαναφέρω μιας που το πέτυχα. Έχει τύχει 2 φορές κάνα τριήμερο τώρα να δω την εικόνα υπογραφής μου στο σώμα μηνύματος άλλου χρήστη που είχε συνημμένη (άλλη προφανώς) εικόνα. Τώρα ήταν και σε θρέντ που δεν έχω ποστάρει/πρωτοδιάβαζα μάλιστα. (Με ριφρές φτιάχνει βέβαια αλλά ένα σοκ το παθαίνεις). Click για ανάπτυξη... Ναι μου συνέβαινε κι εμένα και το είχα αναφέρει πιο παλιά. Τελευταία έχω καιρό να το δω (μη το γρουσουζέψω κιόλας και επανεμφανιστεί )
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.265 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:24 Ο Scandal έγραψε: #372 05-12-23 12:24 Όχι παιδιά δεν έχει επιλυθεί Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εμένα για κάποιο λόγο σπο το κινητό δεν με αφήνει να πατήσω πια τίποτα από τη πάνω μπάρα (τις φατσουλες, να βάλω εικόνες κτλ κτλ) Click για ανάπτυξη... Βρες και πάτα το κουμπί με τις δύο αγκύλες [ ]. Μπορεί να είναι κάπου δεξιά του editor ή μέσα σε group που εμφανίζεται αν πατήσεις τις 3 κάθετες τέλειες. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:09 Η rafaela11: #373 05-12-23 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Όχι παιδιά δεν έχει επιλυθεί Βρες και πάτα το κουμπί με τις δύο αγκύλες [ ]. Μπορεί να είναι κάπου δεξιά του editor ή μέσα σε group που εμφανίζεται αν πατήσεις τις 3 κάθετες τέλειες. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 02:04 Ο palio_melos: #374 05-01-24 02:04 Θα το ρίξω εγώ ως ιδέα, κι ας πάει στο καλό. Μήπως όταν αποκλείεται ένας χρήστης από οτιδήποτε (θέμα/section/site) να του αφαιρείται και η δυνατότητα να αντίδρασει στα αντίστοιχα μηνύματα αυτών των sections (ή και να μη βλέπει ποια μέλη έχουν αντιδράσει στα μηνύματα ίσως); Να 'ναι πιο πολύ σαν επισκέπτης σε read only με λίγα λόγια. Η βάση της πρότασης βρίσκεται κυρίως στο ότι από τους ~20 νοματαίους ζωή να χουμε, οι ~4 τρώνε περιοδικά μπανς, συνήθως συνεχίζουν να ζουν μέσω αντιδράσεων μέσα στα θέματα, επανέρχονται όταν λήγουν, στο μέλλον θα υποπέσουν ξανά κοκ. Και btw μήπως οι αιτίες μπαναρίσματος να γίνουν λίγο ακόμα πιο στάνταρ; Ίσως και να προστεθούν στους όρους ξέρωγω. (Θυμάμαι κάτι ώραια παλιότερα τύπου "σταμάτα πια" και τέτοια πχ). Τι κάθομαι και λεω θα μου πεις τώρα που ψάχνουμε με το τουφέκι κάποιον να χωθεί ΟΔ αλλά τέλος πάντων. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 07:59 Η Himela έγραψε: #375 05-01-24 07:59 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μήπως όταν αποκλείεται ένας χρήστης από οτιδήποτε (θέμα/section/site) να του αφαιρείται και η δυνατότητα να αντίδρασει στα αντίστοιχα μηνύματα αυτών των sections (ή και να μη βλέπει ποια μέλη έχουν αντιδράσει στα μηνύματα ίσως); Να 'ναι πιο πολύ σαν επισκέπτης σε read only με λίγα λόγια. Click για ανάπτυξη... Όταν τελειώσει το μπαν του, θα μπορέσει να βάλει reactions έτσι κι αλλιώς, οπότε ποιο το νόημα; parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.772 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:09 Ο parafernalia: #376 05-01-24 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Όταν τελειώσει το μπαν του, θα μπορέσει να βάλει reactions έτσι κι αλλιώς, οπότε ποιο το νόημα; Click για ανάπτυξη... Όταν αποκλείεται από εσένα (ignore) δεν θα έπρεπε να μπορεί ούτε να βλέπει τα posts σου όταν είναι συνδεδεμένος, ούτε φυσικά αντιδράει σε αυτά. Οι αντιδράσεις φυσικά είναι μόνο για συνδεδεμένους χρήστες, η προβολή των posts αν είναι public γίνεται και στους επισκέπτες. Θα μπορούσαν και τα public posts να κλειδωθούν με βάση την τρέχουσα IP του χρήστη, αλλά είναι πιο προχωρημένο. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #377 05-01-24 11:17 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Όταν αποκλείεται από εσένα (ignore) δεν θα έπρεπε να μπορεί ούτε να βλέπει τα posts σου όταν είναι συνδεδεμένος, ούτε φυσικά αντιδράει σε αυτά. Click για ανάπτυξη... Δεν γίνεται αυτό. Όταν τον κάνεις ignore, εσύ δε βλέπεις τα reactions του σε σένα. Δεν νοείται να επηρεάζω εγώ τί βλέπει ο άλλος παρά μόνο τί βλέπω εγώ. Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Οι αντιδράσεις φυσικά είναι μόνο για συνδεδεμένους χρήστες, η προβολή των posts αν είναι public γίνεται και στους επισκέπτες. Θα μπορούσαν και τα public posts να κλειδωθούν με βάση την τρέχουσα IP του χρήστη, αλλά είναι πιο προχωρημένο. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν λόγοι να γίνει αυτό. Τα μπαν από ποστ ή κατηγορίες είναι από μία μέρα ως μια βδομάδα το πολύ. Κι αν μπει κάποιος και βάλει reactions, δικό του θέμα. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.772 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:23 Ο parafernalia: #378 05-01-24 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν υπάρχουν λόγοι να γίνει αυτό. Τα μπαν από ποστ ή κατηγορίες είναι από μία μέρα ως μια βδομάδα το πολύ. Κι αν μπει κάποιος και βάλει reactions, δικό του θέμα. Click για ανάπτυξη... Το ξαναγράφω, δεν αναφέρομαι στο ban της ΟΔΙ αλλά στο προσωπικό ignore. Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν γίνεται αυτό. Όταν τον κάνεις ignore, εσύ δε βλέπεις τα reactions του σε σένα. Δεν νοείται να επηρεάζω εγώ τί βλέπει ο άλλος παρά μόνο τί βλέπω εγώ. Click για ανάπτυξη... Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Δεν ξέρω αν το διορθώσατε πρόσφατα αλλά μέχρι πριν 2 μήνες έτσι γινόταν. Είναι λάθος η λογική σου. Φυσικά και νοείται να επηρεάσεις τι βλέπει από σένα ένας αποκλεισμένος χρήστης από σένα. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.265 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:27 Ο Scandal έγραψε: #379 05-01-24 11:27 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Click για ανάπτυξη... Μάλλον η Himela εννοεί τα alerts τα οποία λογικά δεν στέλνονται (δλδ δεν λαμβάνεις alert ότι σου έκανε reaction αυτός που έχεις ignored). Αλλά ναι αν δεις το post σου και πατήσεις το κουτάκι, θα το δεις. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:27 Η Himela έγραψε: #380 05-01-24 11:27 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Click για ανάπτυξη... Δεν το βλέπεις. Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Φυσικά και νοείται να επηρεάσεις τι βλέπει από σένα ένας αποκλεισμένος χρήστης από σένα. Click για ανάπτυξη... Σταματάς να γράφεις αν δε θέλεις να το βλέπει ένας συγκεκριμένος χρήστης ή μιλάς με πμ. Είναι φόρουμ, δεν μπορούμε να επιλέγουμε ποιος θα μας διαβάσει, γι' αυτό και τα περισσότερα θρεντ είναι δημόσια και δεν χρειάζεται καν εγγραφή. Δεν είναι αυτή η λογική του φόρουμ. Αν θες κάτι τέτοιο, μπες φεισμπουκ, κάνε μια κλειστή ομάδα 20 ατόμων και πείτε τα δικά σας. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όχι παιδιά δεν έχει επιλυθεί Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εμένα για κάποιο λόγο σπο το κινητό δεν με αφήνει να πατήσω πια τίποτα από τη πάνω μπάρα (τις φατσουλες, να βάλω εικόνες κτλ κτλ) Click για ανάπτυξη... Βρες και πάτα το κουμπί με τις δύο αγκύλες [ ]. Μπορεί να είναι κάπου δεξιά του editor ή μέσα σε group που εμφανίζεται αν πατήσεις τις 3 κάθετες τέλειες.
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:09 Η rafaela11: #373 05-12-23 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Όχι παιδιά δεν έχει επιλυθεί Βρες και πάτα το κουμπί με τις δύο αγκύλες [ ]. Μπορεί να είναι κάπου δεξιά του editor ή μέσα σε group που εμφανίζεται αν πατήσεις τις 3 κάθετες τέλειες. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 02:04 Ο palio_melos: #374 05-01-24 02:04 Θα το ρίξω εγώ ως ιδέα, κι ας πάει στο καλό. Μήπως όταν αποκλείεται ένας χρήστης από οτιδήποτε (θέμα/section/site) να του αφαιρείται και η δυνατότητα να αντίδρασει στα αντίστοιχα μηνύματα αυτών των sections (ή και να μη βλέπει ποια μέλη έχουν αντιδράσει στα μηνύματα ίσως); Να 'ναι πιο πολύ σαν επισκέπτης σε read only με λίγα λόγια. Η βάση της πρότασης βρίσκεται κυρίως στο ότι από τους ~20 νοματαίους ζωή να χουμε, οι ~4 τρώνε περιοδικά μπανς, συνήθως συνεχίζουν να ζουν μέσω αντιδράσεων μέσα στα θέματα, επανέρχονται όταν λήγουν, στο μέλλον θα υποπέσουν ξανά κοκ. Και btw μήπως οι αιτίες μπαναρίσματος να γίνουν λίγο ακόμα πιο στάνταρ; Ίσως και να προστεθούν στους όρους ξέρωγω. (Θυμάμαι κάτι ώραια παλιότερα τύπου "σταμάτα πια" και τέτοια πχ). Τι κάθομαι και λεω θα μου πεις τώρα που ψάχνουμε με το τουφέκι κάποιον να χωθεί ΟΔ αλλά τέλος πάντων. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 07:59 Η Himela έγραψε: #375 05-01-24 07:59 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μήπως όταν αποκλείεται ένας χρήστης από οτιδήποτε (θέμα/section/site) να του αφαιρείται και η δυνατότητα να αντίδρασει στα αντίστοιχα μηνύματα αυτών των sections (ή και να μη βλέπει ποια μέλη έχουν αντιδράσει στα μηνύματα ίσως); Να 'ναι πιο πολύ σαν επισκέπτης σε read only με λίγα λόγια. Click για ανάπτυξη... Όταν τελειώσει το μπαν του, θα μπορέσει να βάλει reactions έτσι κι αλλιώς, οπότε ποιο το νόημα; parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.772 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:09 Ο parafernalia: #376 05-01-24 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Όταν τελειώσει το μπαν του, θα μπορέσει να βάλει reactions έτσι κι αλλιώς, οπότε ποιο το νόημα; Click για ανάπτυξη... Όταν αποκλείεται από εσένα (ignore) δεν θα έπρεπε να μπορεί ούτε να βλέπει τα posts σου όταν είναι συνδεδεμένος, ούτε φυσικά αντιδράει σε αυτά. Οι αντιδράσεις φυσικά είναι μόνο για συνδεδεμένους χρήστες, η προβολή των posts αν είναι public γίνεται και στους επισκέπτες. Θα μπορούσαν και τα public posts να κλειδωθούν με βάση την τρέχουσα IP του χρήστη, αλλά είναι πιο προχωρημένο. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #377 05-01-24 11:17 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Όταν αποκλείεται από εσένα (ignore) δεν θα έπρεπε να μπορεί ούτε να βλέπει τα posts σου όταν είναι συνδεδεμένος, ούτε φυσικά αντιδράει σε αυτά. Click για ανάπτυξη... Δεν γίνεται αυτό. Όταν τον κάνεις ignore, εσύ δε βλέπεις τα reactions του σε σένα. Δεν νοείται να επηρεάζω εγώ τί βλέπει ο άλλος παρά μόνο τί βλέπω εγώ. Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Οι αντιδράσεις φυσικά είναι μόνο για συνδεδεμένους χρήστες, η προβολή των posts αν είναι public γίνεται και στους επισκέπτες. Θα μπορούσαν και τα public posts να κλειδωθούν με βάση την τρέχουσα IP του χρήστη, αλλά είναι πιο προχωρημένο. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν λόγοι να γίνει αυτό. Τα μπαν από ποστ ή κατηγορίες είναι από μία μέρα ως μια βδομάδα το πολύ. Κι αν μπει κάποιος και βάλει reactions, δικό του θέμα. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.772 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:23 Ο parafernalia: #378 05-01-24 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν υπάρχουν λόγοι να γίνει αυτό. Τα μπαν από ποστ ή κατηγορίες είναι από μία μέρα ως μια βδομάδα το πολύ. Κι αν μπει κάποιος και βάλει reactions, δικό του θέμα. Click για ανάπτυξη... Το ξαναγράφω, δεν αναφέρομαι στο ban της ΟΔΙ αλλά στο προσωπικό ignore. Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν γίνεται αυτό. Όταν τον κάνεις ignore, εσύ δε βλέπεις τα reactions του σε σένα. Δεν νοείται να επηρεάζω εγώ τί βλέπει ο άλλος παρά μόνο τί βλέπω εγώ. Click για ανάπτυξη... Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Δεν ξέρω αν το διορθώσατε πρόσφατα αλλά μέχρι πριν 2 μήνες έτσι γινόταν. Είναι λάθος η λογική σου. Φυσικά και νοείται να επηρεάσεις τι βλέπει από σένα ένας αποκλεισμένος χρήστης από σένα. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.265 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:27 Ο Scandal έγραψε: #379 05-01-24 11:27 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Click για ανάπτυξη... Μάλλον η Himela εννοεί τα alerts τα οποία λογικά δεν στέλνονται (δλδ δεν λαμβάνεις alert ότι σου έκανε reaction αυτός που έχεις ignored). Αλλά ναι αν δεις το post σου και πατήσεις το κουτάκι, θα το δεις. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:27 Η Himela έγραψε: #380 05-01-24 11:27 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Click για ανάπτυξη... Δεν το βλέπεις. Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Φυσικά και νοείται να επηρεάσεις τι βλέπει από σένα ένας αποκλεισμένος χρήστης από σένα. Click για ανάπτυξη... Σταματάς να γράφεις αν δε θέλεις να το βλέπει ένας συγκεκριμένος χρήστης ή μιλάς με πμ. Είναι φόρουμ, δεν μπορούμε να επιλέγουμε ποιος θα μας διαβάσει, γι' αυτό και τα περισσότερα θρεντ είναι δημόσια και δεν χρειάζεται καν εγγραφή. Δεν είναι αυτή η λογική του φόρουμ. Αν θες κάτι τέτοιο, μπες φεισμπουκ, κάνε μια κλειστή ομάδα 20 ατόμων και πείτε τα δικά σας. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Όχι παιδιά δεν έχει επιλυθεί Βρες και πάτα το κουμπί με τις δύο αγκύλες [ ]. Μπορεί να είναι κάπου δεξιά του editor ή μέσα σε group που εμφανίζεται αν πατήσεις τις 3 κάθετες τέλειες. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ!
palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 02:04 Ο palio_melos: #374 05-01-24 02:04 Θα το ρίξω εγώ ως ιδέα, κι ας πάει στο καλό. Μήπως όταν αποκλείεται ένας χρήστης από οτιδήποτε (θέμα/section/site) να του αφαιρείται και η δυνατότητα να αντίδρασει στα αντίστοιχα μηνύματα αυτών των sections (ή και να μη βλέπει ποια μέλη έχουν αντιδράσει στα μηνύματα ίσως); Να 'ναι πιο πολύ σαν επισκέπτης σε read only με λίγα λόγια. Η βάση της πρότασης βρίσκεται κυρίως στο ότι από τους ~20 νοματαίους ζωή να χουμε, οι ~4 τρώνε περιοδικά μπανς, συνήθως συνεχίζουν να ζουν μέσω αντιδράσεων μέσα στα θέματα, επανέρχονται όταν λήγουν, στο μέλλον θα υποπέσουν ξανά κοκ. Και btw μήπως οι αιτίες μπαναρίσματος να γίνουν λίγο ακόμα πιο στάνταρ; Ίσως και να προστεθούν στους όρους ξέρωγω. (Θυμάμαι κάτι ώραια παλιότερα τύπου "σταμάτα πια" και τέτοια πχ). Τι κάθομαι και λεω θα μου πεις τώρα που ψάχνουμε με το τουφέκι κάποιον να χωθεί ΟΔ αλλά τέλος πάντων. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 07:59 Η Himela έγραψε: #375 05-01-24 07:59 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μήπως όταν αποκλείεται ένας χρήστης από οτιδήποτε (θέμα/section/site) να του αφαιρείται και η δυνατότητα να αντίδρασει στα αντίστοιχα μηνύματα αυτών των sections (ή και να μη βλέπει ποια μέλη έχουν αντιδράσει στα μηνύματα ίσως); Να 'ναι πιο πολύ σαν επισκέπτης σε read only με λίγα λόγια. Click για ανάπτυξη... Όταν τελειώσει το μπαν του, θα μπορέσει να βάλει reactions έτσι κι αλλιώς, οπότε ποιο το νόημα; parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.772 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:09 Ο parafernalia: #376 05-01-24 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Όταν τελειώσει το μπαν του, θα μπορέσει να βάλει reactions έτσι κι αλλιώς, οπότε ποιο το νόημα; Click για ανάπτυξη... Όταν αποκλείεται από εσένα (ignore) δεν θα έπρεπε να μπορεί ούτε να βλέπει τα posts σου όταν είναι συνδεδεμένος, ούτε φυσικά αντιδράει σε αυτά. Οι αντιδράσεις φυσικά είναι μόνο για συνδεδεμένους χρήστες, η προβολή των posts αν είναι public γίνεται και στους επισκέπτες. Θα μπορούσαν και τα public posts να κλειδωθούν με βάση την τρέχουσα IP του χρήστη, αλλά είναι πιο προχωρημένο. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #377 05-01-24 11:17 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Όταν αποκλείεται από εσένα (ignore) δεν θα έπρεπε να μπορεί ούτε να βλέπει τα posts σου όταν είναι συνδεδεμένος, ούτε φυσικά αντιδράει σε αυτά. Click για ανάπτυξη... Δεν γίνεται αυτό. Όταν τον κάνεις ignore, εσύ δε βλέπεις τα reactions του σε σένα. Δεν νοείται να επηρεάζω εγώ τί βλέπει ο άλλος παρά μόνο τί βλέπω εγώ. Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Οι αντιδράσεις φυσικά είναι μόνο για συνδεδεμένους χρήστες, η προβολή των posts αν είναι public γίνεται και στους επισκέπτες. Θα μπορούσαν και τα public posts να κλειδωθούν με βάση την τρέχουσα IP του χρήστη, αλλά είναι πιο προχωρημένο. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν λόγοι να γίνει αυτό. Τα μπαν από ποστ ή κατηγορίες είναι από μία μέρα ως μια βδομάδα το πολύ. Κι αν μπει κάποιος και βάλει reactions, δικό του θέμα. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.772 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:23 Ο parafernalia: #378 05-01-24 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν υπάρχουν λόγοι να γίνει αυτό. Τα μπαν από ποστ ή κατηγορίες είναι από μία μέρα ως μια βδομάδα το πολύ. Κι αν μπει κάποιος και βάλει reactions, δικό του θέμα. Click για ανάπτυξη... Το ξαναγράφω, δεν αναφέρομαι στο ban της ΟΔΙ αλλά στο προσωπικό ignore. Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν γίνεται αυτό. Όταν τον κάνεις ignore, εσύ δε βλέπεις τα reactions του σε σένα. Δεν νοείται να επηρεάζω εγώ τί βλέπει ο άλλος παρά μόνο τί βλέπω εγώ. Click για ανάπτυξη... Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Δεν ξέρω αν το διορθώσατε πρόσφατα αλλά μέχρι πριν 2 μήνες έτσι γινόταν. Είναι λάθος η λογική σου. Φυσικά και νοείται να επηρεάσεις τι βλέπει από σένα ένας αποκλεισμένος χρήστης από σένα. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.265 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:27 Ο Scandal έγραψε: #379 05-01-24 11:27 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Click για ανάπτυξη... Μάλλον η Himela εννοεί τα alerts τα οποία λογικά δεν στέλνονται (δλδ δεν λαμβάνεις alert ότι σου έκανε reaction αυτός που έχεις ignored). Αλλά ναι αν δεις το post σου και πατήσεις το κουτάκι, θα το δεις. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:27 Η Himela έγραψε: #380 05-01-24 11:27 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Click για ανάπτυξη... Δεν το βλέπεις. Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Φυσικά και νοείται να επηρεάσεις τι βλέπει από σένα ένας αποκλεισμένος χρήστης από σένα. Click για ανάπτυξη... Σταματάς να γράφεις αν δε θέλεις να το βλέπει ένας συγκεκριμένος χρήστης ή μιλάς με πμ. Είναι φόρουμ, δεν μπορούμε να επιλέγουμε ποιος θα μας διαβάσει, γι' αυτό και τα περισσότερα θρεντ είναι δημόσια και δεν χρειάζεται καν εγγραφή. Δεν είναι αυτή η λογική του φόρουμ. Αν θες κάτι τέτοιο, μπες φεισμπουκ, κάνε μια κλειστή ομάδα 20 ατόμων και πείτε τα δικά σας. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα το ρίξω εγώ ως ιδέα, κι ας πάει στο καλό. Μήπως όταν αποκλείεται ένας χρήστης από οτιδήποτε (θέμα/section/site) να του αφαιρείται και η δυνατότητα να αντίδρασει στα αντίστοιχα μηνύματα αυτών των sections (ή και να μη βλέπει ποια μέλη έχουν αντιδράσει στα μηνύματα ίσως); Να 'ναι πιο πολύ σαν επισκέπτης σε read only με λίγα λόγια. Η βάση της πρότασης βρίσκεται κυρίως στο ότι από τους ~20 νοματαίους ζωή να χουμε, οι ~4 τρώνε περιοδικά μπανς, συνήθως συνεχίζουν να ζουν μέσω αντιδράσεων μέσα στα θέματα, επανέρχονται όταν λήγουν, στο μέλλον θα υποπέσουν ξανά κοκ. Και btw μήπως οι αιτίες μπαναρίσματος να γίνουν λίγο ακόμα πιο στάνταρ; Ίσως και να προστεθούν στους όρους ξέρωγω. (Θυμάμαι κάτι ώραια παλιότερα τύπου "σταμάτα πια" και τέτοια πχ). Τι κάθομαι και λεω θα μου πεις τώρα που ψάχνουμε με το τουφέκι κάποιον να χωθεί ΟΔ αλλά τέλος πάντων.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 07:59 Η Himela έγραψε: #375 05-01-24 07:59 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μήπως όταν αποκλείεται ένας χρήστης από οτιδήποτε (θέμα/section/site) να του αφαιρείται και η δυνατότητα να αντίδρασει στα αντίστοιχα μηνύματα αυτών των sections (ή και να μη βλέπει ποια μέλη έχουν αντιδράσει στα μηνύματα ίσως); Να 'ναι πιο πολύ σαν επισκέπτης σε read only με λίγα λόγια. Click για ανάπτυξη... Όταν τελειώσει το μπαν του, θα μπορέσει να βάλει reactions έτσι κι αλλιώς, οπότε ποιο το νόημα; parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.772 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:09 Ο parafernalia: #376 05-01-24 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Όταν τελειώσει το μπαν του, θα μπορέσει να βάλει reactions έτσι κι αλλιώς, οπότε ποιο το νόημα; Click για ανάπτυξη... Όταν αποκλείεται από εσένα (ignore) δεν θα έπρεπε να μπορεί ούτε να βλέπει τα posts σου όταν είναι συνδεδεμένος, ούτε φυσικά αντιδράει σε αυτά. Οι αντιδράσεις φυσικά είναι μόνο για συνδεδεμένους χρήστες, η προβολή των posts αν είναι public γίνεται και στους επισκέπτες. Θα μπορούσαν και τα public posts να κλειδωθούν με βάση την τρέχουσα IP του χρήστη, αλλά είναι πιο προχωρημένο. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #377 05-01-24 11:17 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Όταν αποκλείεται από εσένα (ignore) δεν θα έπρεπε να μπορεί ούτε να βλέπει τα posts σου όταν είναι συνδεδεμένος, ούτε φυσικά αντιδράει σε αυτά. Click για ανάπτυξη... Δεν γίνεται αυτό. Όταν τον κάνεις ignore, εσύ δε βλέπεις τα reactions του σε σένα. Δεν νοείται να επηρεάζω εγώ τί βλέπει ο άλλος παρά μόνο τί βλέπω εγώ. Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Οι αντιδράσεις φυσικά είναι μόνο για συνδεδεμένους χρήστες, η προβολή των posts αν είναι public γίνεται και στους επισκέπτες. Θα μπορούσαν και τα public posts να κλειδωθούν με βάση την τρέχουσα IP του χρήστη, αλλά είναι πιο προχωρημένο. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν λόγοι να γίνει αυτό. Τα μπαν από ποστ ή κατηγορίες είναι από μία μέρα ως μια βδομάδα το πολύ. Κι αν μπει κάποιος και βάλει reactions, δικό του θέμα. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.772 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:23 Ο parafernalia: #378 05-01-24 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν υπάρχουν λόγοι να γίνει αυτό. Τα μπαν από ποστ ή κατηγορίες είναι από μία μέρα ως μια βδομάδα το πολύ. Κι αν μπει κάποιος και βάλει reactions, δικό του θέμα. Click για ανάπτυξη... Το ξαναγράφω, δεν αναφέρομαι στο ban της ΟΔΙ αλλά στο προσωπικό ignore. Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν γίνεται αυτό. Όταν τον κάνεις ignore, εσύ δε βλέπεις τα reactions του σε σένα. Δεν νοείται να επηρεάζω εγώ τί βλέπει ο άλλος παρά μόνο τί βλέπω εγώ. Click για ανάπτυξη... Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Δεν ξέρω αν το διορθώσατε πρόσφατα αλλά μέχρι πριν 2 μήνες έτσι γινόταν. Είναι λάθος η λογική σου. Φυσικά και νοείται να επηρεάσεις τι βλέπει από σένα ένας αποκλεισμένος χρήστης από σένα. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.265 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:27 Ο Scandal έγραψε: #379 05-01-24 11:27 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Click για ανάπτυξη... Μάλλον η Himela εννοεί τα alerts τα οποία λογικά δεν στέλνονται (δλδ δεν λαμβάνεις alert ότι σου έκανε reaction αυτός που έχεις ignored). Αλλά ναι αν δεις το post σου και πατήσεις το κουτάκι, θα το δεις. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:27 Η Himela έγραψε: #380 05-01-24 11:27 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Click για ανάπτυξη... Δεν το βλέπεις. Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Φυσικά και νοείται να επηρεάσεις τι βλέπει από σένα ένας αποκλεισμένος χρήστης από σένα. Click για ανάπτυξη... Σταματάς να γράφεις αν δε θέλεις να το βλέπει ένας συγκεκριμένος χρήστης ή μιλάς με πμ. Είναι φόρουμ, δεν μπορούμε να επιλέγουμε ποιος θα μας διαβάσει, γι' αυτό και τα περισσότερα θρεντ είναι δημόσια και δεν χρειάζεται καν εγγραφή. Δεν είναι αυτή η λογική του φόρουμ. Αν θες κάτι τέτοιο, μπες φεισμπουκ, κάνε μια κλειστή ομάδα 20 ατόμων και πείτε τα δικά σας. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μήπως όταν αποκλείεται ένας χρήστης από οτιδήποτε (θέμα/section/site) να του αφαιρείται και η δυνατότητα να αντίδρασει στα αντίστοιχα μηνύματα αυτών των sections (ή και να μη βλέπει ποια μέλη έχουν αντιδράσει στα μηνύματα ίσως); Να 'ναι πιο πολύ σαν επισκέπτης σε read only με λίγα λόγια. Click για ανάπτυξη... Όταν τελειώσει το μπαν του, θα μπορέσει να βάλει reactions έτσι κι αλλιώς, οπότε ποιο το νόημα;
parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.772 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:09 Ο parafernalia: #376 05-01-24 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Όταν τελειώσει το μπαν του, θα μπορέσει να βάλει reactions έτσι κι αλλιώς, οπότε ποιο το νόημα; Click για ανάπτυξη... Όταν αποκλείεται από εσένα (ignore) δεν θα έπρεπε να μπορεί ούτε να βλέπει τα posts σου όταν είναι συνδεδεμένος, ούτε φυσικά αντιδράει σε αυτά. Οι αντιδράσεις φυσικά είναι μόνο για συνδεδεμένους χρήστες, η προβολή των posts αν είναι public γίνεται και στους επισκέπτες. Θα μπορούσαν και τα public posts να κλειδωθούν με βάση την τρέχουσα IP του χρήστη, αλλά είναι πιο προχωρημένο. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #377 05-01-24 11:17 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Όταν αποκλείεται από εσένα (ignore) δεν θα έπρεπε να μπορεί ούτε να βλέπει τα posts σου όταν είναι συνδεδεμένος, ούτε φυσικά αντιδράει σε αυτά. Click για ανάπτυξη... Δεν γίνεται αυτό. Όταν τον κάνεις ignore, εσύ δε βλέπεις τα reactions του σε σένα. Δεν νοείται να επηρεάζω εγώ τί βλέπει ο άλλος παρά μόνο τί βλέπω εγώ. Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Οι αντιδράσεις φυσικά είναι μόνο για συνδεδεμένους χρήστες, η προβολή των posts αν είναι public γίνεται και στους επισκέπτες. Θα μπορούσαν και τα public posts να κλειδωθούν με βάση την τρέχουσα IP του χρήστη, αλλά είναι πιο προχωρημένο. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν λόγοι να γίνει αυτό. Τα μπαν από ποστ ή κατηγορίες είναι από μία μέρα ως μια βδομάδα το πολύ. Κι αν μπει κάποιος και βάλει reactions, δικό του θέμα. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.772 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:23 Ο parafernalia: #378 05-01-24 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν υπάρχουν λόγοι να γίνει αυτό. Τα μπαν από ποστ ή κατηγορίες είναι από μία μέρα ως μια βδομάδα το πολύ. Κι αν μπει κάποιος και βάλει reactions, δικό του θέμα. Click για ανάπτυξη... Το ξαναγράφω, δεν αναφέρομαι στο ban της ΟΔΙ αλλά στο προσωπικό ignore. Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν γίνεται αυτό. Όταν τον κάνεις ignore, εσύ δε βλέπεις τα reactions του σε σένα. Δεν νοείται να επηρεάζω εγώ τί βλέπει ο άλλος παρά μόνο τί βλέπω εγώ. Click για ανάπτυξη... Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Δεν ξέρω αν το διορθώσατε πρόσφατα αλλά μέχρι πριν 2 μήνες έτσι γινόταν. Είναι λάθος η λογική σου. Φυσικά και νοείται να επηρεάσεις τι βλέπει από σένα ένας αποκλεισμένος χρήστης από σένα. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.265 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:27 Ο Scandal έγραψε: #379 05-01-24 11:27 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Click για ανάπτυξη... Μάλλον η Himela εννοεί τα alerts τα οποία λογικά δεν στέλνονται (δλδ δεν λαμβάνεις alert ότι σου έκανε reaction αυτός που έχεις ignored). Αλλά ναι αν δεις το post σου και πατήσεις το κουτάκι, θα το δεις. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:27 Η Himela έγραψε: #380 05-01-24 11:27 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Click για ανάπτυξη... Δεν το βλέπεις. Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Φυσικά και νοείται να επηρεάσεις τι βλέπει από σένα ένας αποκλεισμένος χρήστης από σένα. Click για ανάπτυξη... Σταματάς να γράφεις αν δε θέλεις να το βλέπει ένας συγκεκριμένος χρήστης ή μιλάς με πμ. Είναι φόρουμ, δεν μπορούμε να επιλέγουμε ποιος θα μας διαβάσει, γι' αυτό και τα περισσότερα θρεντ είναι δημόσια και δεν χρειάζεται καν εγγραφή. Δεν είναι αυτή η λογική του φόρουμ. Αν θες κάτι τέτοιο, μπες φεισμπουκ, κάνε μια κλειστή ομάδα 20 ατόμων και πείτε τα δικά σας. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Όταν τελειώσει το μπαν του, θα μπορέσει να βάλει reactions έτσι κι αλλιώς, οπότε ποιο το νόημα; Click για ανάπτυξη... Όταν αποκλείεται από εσένα (ignore) δεν θα έπρεπε να μπορεί ούτε να βλέπει τα posts σου όταν είναι συνδεδεμένος, ούτε φυσικά αντιδράει σε αυτά. Οι αντιδράσεις φυσικά είναι μόνο για συνδεδεμένους χρήστες, η προβολή των posts αν είναι public γίνεται και στους επισκέπτες. Θα μπορούσαν και τα public posts να κλειδωθούν με βάση την τρέχουσα IP του χρήστη, αλλά είναι πιο προχωρημένο.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #377 05-01-24 11:17 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Όταν αποκλείεται από εσένα (ignore) δεν θα έπρεπε να μπορεί ούτε να βλέπει τα posts σου όταν είναι συνδεδεμένος, ούτε φυσικά αντιδράει σε αυτά. Click για ανάπτυξη... Δεν γίνεται αυτό. Όταν τον κάνεις ignore, εσύ δε βλέπεις τα reactions του σε σένα. Δεν νοείται να επηρεάζω εγώ τί βλέπει ο άλλος παρά μόνο τί βλέπω εγώ. Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Οι αντιδράσεις φυσικά είναι μόνο για συνδεδεμένους χρήστες, η προβολή των posts αν είναι public γίνεται και στους επισκέπτες. Θα μπορούσαν και τα public posts να κλειδωθούν με βάση την τρέχουσα IP του χρήστη, αλλά είναι πιο προχωρημένο. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν λόγοι να γίνει αυτό. Τα μπαν από ποστ ή κατηγορίες είναι από μία μέρα ως μια βδομάδα το πολύ. Κι αν μπει κάποιος και βάλει reactions, δικό του θέμα. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.772 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:23 Ο parafernalia: #378 05-01-24 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν υπάρχουν λόγοι να γίνει αυτό. Τα μπαν από ποστ ή κατηγορίες είναι από μία μέρα ως μια βδομάδα το πολύ. Κι αν μπει κάποιος και βάλει reactions, δικό του θέμα. Click για ανάπτυξη... Το ξαναγράφω, δεν αναφέρομαι στο ban της ΟΔΙ αλλά στο προσωπικό ignore. Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν γίνεται αυτό. Όταν τον κάνεις ignore, εσύ δε βλέπεις τα reactions του σε σένα. Δεν νοείται να επηρεάζω εγώ τί βλέπει ο άλλος παρά μόνο τί βλέπω εγώ. Click για ανάπτυξη... Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Δεν ξέρω αν το διορθώσατε πρόσφατα αλλά μέχρι πριν 2 μήνες έτσι γινόταν. Είναι λάθος η λογική σου. Φυσικά και νοείται να επηρεάσεις τι βλέπει από σένα ένας αποκλεισμένος χρήστης από σένα. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.265 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:27 Ο Scandal έγραψε: #379 05-01-24 11:27 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Click για ανάπτυξη... Μάλλον η Himela εννοεί τα alerts τα οποία λογικά δεν στέλνονται (δλδ δεν λαμβάνεις alert ότι σου έκανε reaction αυτός που έχεις ignored). Αλλά ναι αν δεις το post σου και πατήσεις το κουτάκι, θα το δεις. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:27 Η Himela έγραψε: #380 05-01-24 11:27 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Click για ανάπτυξη... Δεν το βλέπεις. Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Φυσικά και νοείται να επηρεάσεις τι βλέπει από σένα ένας αποκλεισμένος χρήστης από σένα. Click για ανάπτυξη... Σταματάς να γράφεις αν δε θέλεις να το βλέπει ένας συγκεκριμένος χρήστης ή μιλάς με πμ. Είναι φόρουμ, δεν μπορούμε να επιλέγουμε ποιος θα μας διαβάσει, γι' αυτό και τα περισσότερα θρεντ είναι δημόσια και δεν χρειάζεται καν εγγραφή. Δεν είναι αυτή η λογική του φόρουμ. Αν θες κάτι τέτοιο, μπες φεισμπουκ, κάνε μια κλειστή ομάδα 20 ατόμων και πείτε τα δικά σας. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Όταν αποκλείεται από εσένα (ignore) δεν θα έπρεπε να μπορεί ούτε να βλέπει τα posts σου όταν είναι συνδεδεμένος, ούτε φυσικά αντιδράει σε αυτά. Click για ανάπτυξη... Δεν γίνεται αυτό. Όταν τον κάνεις ignore, εσύ δε βλέπεις τα reactions του σε σένα. Δεν νοείται να επηρεάζω εγώ τί βλέπει ο άλλος παρά μόνο τί βλέπω εγώ. Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Οι αντιδράσεις φυσικά είναι μόνο για συνδεδεμένους χρήστες, η προβολή των posts αν είναι public γίνεται και στους επισκέπτες. Θα μπορούσαν και τα public posts να κλειδωθούν με βάση την τρέχουσα IP του χρήστη, αλλά είναι πιο προχωρημένο. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν λόγοι να γίνει αυτό. Τα μπαν από ποστ ή κατηγορίες είναι από μία μέρα ως μια βδομάδα το πολύ. Κι αν μπει κάποιος και βάλει reactions, δικό του θέμα.
parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.772 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:23 Ο parafernalia: #378 05-01-24 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν υπάρχουν λόγοι να γίνει αυτό. Τα μπαν από ποστ ή κατηγορίες είναι από μία μέρα ως μια βδομάδα το πολύ. Κι αν μπει κάποιος και βάλει reactions, δικό του θέμα. Click για ανάπτυξη... Το ξαναγράφω, δεν αναφέρομαι στο ban της ΟΔΙ αλλά στο προσωπικό ignore. Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν γίνεται αυτό. Όταν τον κάνεις ignore, εσύ δε βλέπεις τα reactions του σε σένα. Δεν νοείται να επηρεάζω εγώ τί βλέπει ο άλλος παρά μόνο τί βλέπω εγώ. Click για ανάπτυξη... Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Δεν ξέρω αν το διορθώσατε πρόσφατα αλλά μέχρι πριν 2 μήνες έτσι γινόταν. Είναι λάθος η λογική σου. Φυσικά και νοείται να επηρεάσεις τι βλέπει από σένα ένας αποκλεισμένος χρήστης από σένα. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.265 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:27 Ο Scandal έγραψε: #379 05-01-24 11:27 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Click για ανάπτυξη... Μάλλον η Himela εννοεί τα alerts τα οποία λογικά δεν στέλνονται (δλδ δεν λαμβάνεις alert ότι σου έκανε reaction αυτός που έχεις ignored). Αλλά ναι αν δεις το post σου και πατήσεις το κουτάκι, θα το δεις. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:27 Η Himela έγραψε: #380 05-01-24 11:27 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Click για ανάπτυξη... Δεν το βλέπεις. Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Φυσικά και νοείται να επηρεάσεις τι βλέπει από σένα ένας αποκλεισμένος χρήστης από σένα. Click για ανάπτυξη... Σταματάς να γράφεις αν δε θέλεις να το βλέπει ένας συγκεκριμένος χρήστης ή μιλάς με πμ. Είναι φόρουμ, δεν μπορούμε να επιλέγουμε ποιος θα μας διαβάσει, γι' αυτό και τα περισσότερα θρεντ είναι δημόσια και δεν χρειάζεται καν εγγραφή. Δεν είναι αυτή η λογική του φόρουμ. Αν θες κάτι τέτοιο, μπες φεισμπουκ, κάνε μια κλειστή ομάδα 20 ατόμων και πείτε τα δικά σας. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν υπάρχουν λόγοι να γίνει αυτό. Τα μπαν από ποστ ή κατηγορίες είναι από μία μέρα ως μια βδομάδα το πολύ. Κι αν μπει κάποιος και βάλει reactions, δικό του θέμα. Click για ανάπτυξη... Το ξαναγράφω, δεν αναφέρομαι στο ban της ΟΔΙ αλλά στο προσωπικό ignore. Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν γίνεται αυτό. Όταν τον κάνεις ignore, εσύ δε βλέπεις τα reactions του σε σένα. Δεν νοείται να επηρεάζω εγώ τί βλέπει ο άλλος παρά μόνο τί βλέπω εγώ. Click για ανάπτυξη... Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Δεν ξέρω αν το διορθώσατε πρόσφατα αλλά μέχρι πριν 2 μήνες έτσι γινόταν. Είναι λάθος η λογική σου. Φυσικά και νοείται να επηρεάσεις τι βλέπει από σένα ένας αποκλεισμένος χρήστης από σένα.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.265 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:27 Ο Scandal έγραψε: #379 05-01-24 11:27 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Click για ανάπτυξη... Μάλλον η Himela εννοεί τα alerts τα οποία λογικά δεν στέλνονται (δλδ δεν λαμβάνεις alert ότι σου έκανε reaction αυτός που έχεις ignored). Αλλά ναι αν δεις το post σου και πατήσεις το κουτάκι, θα το δεις. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:27 Η Himela έγραψε: #380 05-01-24 11:27 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Click για ανάπτυξη... Δεν το βλέπεις. Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Φυσικά και νοείται να επηρεάσεις τι βλέπει από σένα ένας αποκλεισμένος χρήστης από σένα. Click για ανάπτυξη... Σταματάς να γράφεις αν δε θέλεις να το βλέπει ένας συγκεκριμένος χρήστης ή μιλάς με πμ. Είναι φόρουμ, δεν μπορούμε να επιλέγουμε ποιος θα μας διαβάσει, γι' αυτό και τα περισσότερα θρεντ είναι δημόσια και δεν χρειάζεται καν εγγραφή. Δεν είναι αυτή η λογική του φόρουμ. Αν θες κάτι τέτοιο, μπες φεισμπουκ, κάνε μια κλειστή ομάδα 20 ατόμων και πείτε τα δικά σας. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Click για ανάπτυξη... Μάλλον η Himela εννοεί τα alerts τα οποία λογικά δεν στέλνονται (δλδ δεν λαμβάνεις alert ότι σου έκανε reaction αυτός που έχεις ignored). Αλλά ναι αν δεις το post σου και πατήσεις το κουτάκι, θα το δεις.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2024 στις 11:27 Η Himela έγραψε: #380 05-01-24 11:27 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Click για ανάπτυξη... Δεν το βλέπεις. Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Φυσικά και νοείται να επηρεάσεις τι βλέπει από σένα ένας αποκλεισμένος χρήστης από σένα. Click για ανάπτυξη... Σταματάς να γράφεις αν δε θέλεις να το βλέπει ένας συγκεκριμένος χρήστης ή μιλάς με πμ. Είναι φόρουμ, δεν μπορούμε να επιλέγουμε ποιος θα μας διαβάσει, γι' αυτό και τα περισσότερα θρεντ είναι δημόσια και δεν χρειάζεται καν εγγραφή. Δεν είναι αυτή η λογική του φόρουμ. Αν θες κάτι τέτοιο, μπες φεισμπουκ, κάνε μια κλειστή ομάδα 20 ατόμων και πείτε τα δικά σας.
Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Βλέπεις ότι σου έχει κάνει reaction ένας χρήστης που τον έχεις αποκλείσει. Click για ανάπτυξη... Δεν το βλέπεις. Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Φυσικά και νοείται να επηρεάσεις τι βλέπει από σένα ένας αποκλεισμένος χρήστης από σένα. Click για ανάπτυξη... Σταματάς να γράφεις αν δε θέλεις να το βλέπει ένας συγκεκριμένος χρήστης ή μιλάς με πμ. Είναι φόρουμ, δεν μπορούμε να επιλέγουμε ποιος θα μας διαβάσει, γι' αυτό και τα περισσότερα θρεντ είναι δημόσια και δεν χρειάζεται καν εγγραφή. Δεν είναι αυτή η λογική του φόρουμ. Αν θες κάτι τέτοιο, μπες φεισμπουκ, κάνε μια κλειστή ομάδα 20 ατόμων και πείτε τα δικά σας.