Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2018 στις 17:20 Ο Scandal έγραψε: #121 27-09-18 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: οταν ανταλλασεις πμς σε καποια φαση κολλαει κ στελνει κενο μηνυμα Click για ανάπτυξη... Παίζει να έχει διορθωθεί. Let me know αν ξανά συμβεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Σεπτεμβρίου 2018 στις 21:57 Ο Guest 874453: #122 30-09-18 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παίζει να έχει διορθωθεί. Let me know αν ξανά συμβεί Click για ανάπτυξη... e again. αυτο το κουμιπ Γρήγορη απάντηση δε λετουργει φερε πισω την αυτοματη αποθηκευση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2018 στις 00:19 Η Dreamer_SW: #123 07-10-18 00:19 Σήμερα μου συμβαίνει ένα περίεργο πράγμα δεν ξέρω αν πρέπει να γίνεται έτσι, αλλά κάθε φορά που γίνεται ανανέωση της αρχικής του φόρουμ, στην κατηγορία του μήνα αλλάζουν και τα θέματα διαρκώς και μου εμφανίζονται παλιά θέματα από πολύ παλιά έτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Οκτωβρίου 2018 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2018 στις 00:22 Ο Scandal έγραψε: #124 07-10-18 00:22 @sophie_96 δεν είναι bug, απλά θεωρήσαμε ότι είναι λιγότερο αποδοτικό να μένουν στην επιφάνεια για μέρες ή και εβδομάδες τα ίδια μηνύματα σε αυτή την πλευρά των τελευταίων συζητήσεων και τα κάναμε να επιλέγονται με random order μήπως και υπάρξει παρακίνηση / ενδιαφέρον από κάποιον να απαντήσει σε κάποιο από τα παλιά θέματα των ειδικά επιλεγμένων αυτών κατηγοριών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2018 στις 00:28 Η Dreamer_SW: #125 07-10-18 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: @sophie_96 δεν είναι bug, απλά θεωρήσαμε ότι είναι λιγότερο αποδοτικό να μένουν στην επιφάνεια για μέρες ή και εβδομάδες τα ίδια μηνύματα σε αυτή την πλευρά των τελευταίων συζητήσεων και τα κάναμε να επιλέγονται με random order μήπως και υπάρξει παρακίνηση / ενδιαφέρον από κάποιον να απαντήσει σε κάποιο από τα παλιά θέματα των ειδικά επιλεγμένων αυτών κατηγοριών. Click για ανάπτυξη... Ναι, κατάλαβα τι λες .....Όντως έχει ένα point όλο αυτό, και υπάρχουν ενδιαφέροντα θέματα Ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2018 στις 00:31 Η Zilda έγραψε: #126 07-10-18 00:31 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Σήμερα μου συμβαίνει ένα περίεργο πράγμα δεν ξέρω αν πρέπει να γίνεται έτσι, αλλά κάθε φορά που γίνεται ανανέωση της αρχικής του φόρουμ, στην κατηγορία του μήνα αλλάζουν και τα θέματα διαρκώς και μου εμφανίζονται παλιά θέματα από πολύ παλιά έτη. Click για ανάπτυξη... Διαβάζοντας τα θέματα έπεσε το μάτι μου πάνω στο «Ελληνίδες vs αλλοδαπές». Ούτε το μπ0υρδελα.κομ να ήμασταν ωρε @scandal! Αχαχαχα συγγνώμη για το οφφ. Καλο βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2018 στις 00:34 Ο Scandal έγραψε: #127 07-10-18 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Διαβάζοντας τα θέματα έπεσε το μάτι μου πάνω στο «Ελληνίδες vs αλλοδαπές». Ούτε το μπ0υρδελα.κομ να ήμασταν ωρε @scandal! Αχαχαχα συγγνώμη για το οφφ. Καλο βράδυ! Click για ανάπτυξη... haha το πιο άβολο ήταν στην αρχή που είχαμε σε random order το "έρωτας και σεξ" και έβλεπες ό,τι τυχαίο θέμα εμφανιζόταν, σε κάθε page refresh σου. Ό,τι πρέπει για έξαψη της φαντασίας επί του προκειμένου Τελικά μπήκε το Κοινωνικές Σχέσεις και Οικογένεια για αρχή αρχή σαν κατηγορία του μήνα αυτή τη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2018 στις 00:47 Η Dreamer_SW: #128 07-10-18 00:47 Ας αρχίσω να ξεθάβω θέματα λοιπόν !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2018 στις 15:59 Η methexys έγραψε: #129 12-11-18 15:59 Οταν θελω να προσθεσω μια εικονα οταν γραφω ενα ποστ και δεν παταω στο εικονιδιο για να μου βαλει το IMG αυτοματα, αλλα το γραφω εγω μονη μου, ενω στην προεπισκοπιση μου εμφανιζει την εικονα, οταν υποβαλω το ποστ δεν εμφανιζεται. Πρεπει να χρησιμοποιω το εικονιδιο και να δωσω μονο το λινκ για να μου βγαλει αυτο τον κωδικα μπροστα, αν το γραφω εγω δεν εμφανιζονται οι εικονες. Γιατι ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2018 στις 16:04 Η Himela έγραψε: #130 12-11-18 16:04 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Οταν θελω να προσθεσω μια εικονα οταν γραφω ενα ποστ και δεν παταω στο εικονιδιο για να μου βαλει το IMG αυτοματα, αλλα το γραφω εγω μονη μου, ενω στην προεπισκοπιση μου εμφανιζει την εικονα, οταν υποβαλω το ποστ δεν εμφανιζεται. Πρεπει να χρησιμοποιω το εικονιδιο και να δωσω μονο το λινκ για να μου βγαλει αυτο τον κωδικα μπροστα, αν το γραφω εγω δεν εμφανιζονται οι εικονες. Γιατι ετσι? Click για ανάπτυξη... Το λινκ της εικόνας πρέπει να είναι μόνο https γιατί αλλιώς δεν εμφανίζεται. Εναλλακτικά μπορείς να το σώσεις στον υπολογιστή σου και να το ανεβάσεις έτσι. Εκτός αν εννοείς κάτι που δεν κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2018 στις 16:06 Ο Scandal έγραψε: #131 12-11-18 16:06 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το λινκ της εικόνας πρέπει να είναι μόνο https γιατί αλλιώς δεν εμφανίζεται. Εναλλακτικά μπορείς να το σώσεις στον υπολογιστή σου και να το ανεβάσεις έτσι. Εκτός αν εννοείς κάτι που δεν κατάλαβα. Click για ανάπτυξη... Το link είναι σίγουρα https:// ; Γιατί ναι, για να διασφαλιστεί ότι θα τρέχει σωστά το SSL, ότι κάνει print ο server, μετατρέπει τα src="https://" σε src="https://" ... οπότε μετά τη δημοσίευση, αν είχες βάλει https:// δε θα φανεί, ενώ στην προεπισκόπηση που δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα το μήνυμα φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:28 Η Dreamer_SW: #132 24-11-18 15:28 Καλησπέρα και καλό ΣΚ Δεν μπορώ να μπω μέσα στο chat, μόνο από φωναχτήρι με αφήνει να γράφω, για ένα λόγο. Έχω κλείσει ανοίξει Browser, έχω κάνει ανανέωση και τίποτις Πατάω να μπω μέσα μου βγάζε το γύρω γύρω αλλά δεν μου δείχνει το chat απλά μία γκρι σελίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:33 Η Himela έγραψε: #133 24-11-18 15:33 Σόφη κάνε μια επανεκκίνηση το κομπιούτερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:36 Η Dreamer_SW: #134 24-11-18 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Σόφη κάνε μια επανεκκίνηση το κομπιούτερ. Click για ανάπτυξη... Πόσο βαριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:41 Η Himela έγραψε: #135 24-11-18 15:41 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Πόσο βαριέμαι Click για ανάπτυξη... Ναι είναι δυσκολο, άστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:44 Η Dreamer_SW: #136 24-11-18 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ναι είναι δυσκολο, άστα... Click για ανάπτυξη... Spoiler Σε αγαπάω εσένα πολύ ... !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 16:25 Ο Scandal έγραψε: #137 24-11-18 16:25 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλησπέρα και καλό ΣΚ Δεν μπορώ να μπω μέσα στο chat, μόνο από φωναχτήρι με αφήνει να γράφω, για ένα λόγο. Έχω κλείσει ανοίξει Browser, έχω κάνει ανανέωση και τίποτις Πατάω να μπω μέσα μου βγάζε το γύρω γύρω αλλά δεν μου δείχνει το chat απλά μία γκρι σελίδα Click για ανάπτυξη... CTRL + F5 έχεις δοκιμάσει; Εσύ που ξέρεις και από υπολογιστές, στη χειρότερη πες μας τι βλέπεις στη browser console για το ajax call που γίνεται αφού φορτώσει η σελίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 16:55 Η Dreamer_SW: #138 24-11-18 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: CTRL + F5 έχεις δοκιμάσει; Εσύ που ξέρεις και από υπολογιστές, στη χειρότερη πες μας τι βλέπεις στη browser console για το ajax call που γίνεται αφού φορτώσει η σελίδα! Click για ανάπτυξη... Να πω την αλήθεια, επανεκκίνηση δεν έχω κάνει ακόμα βαρέθηκα και απλά γράφω από φωναχτήρι Πάτησα CTRL +F5, αλλά συνεχίζεται το ίδιο, βγάζει δηλαδή κανονικά το γύρω γύρω , αλλά δεν δείχνει το τσατ. Δεν κατάλαβα τι λες μετά δεν είμαι και τόσο μυημένη χαχαχ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2018 στις 22:51 Η Dreamer_SW: #139 26-11-18 22:51 Πέτρο το δοκίμασα και από τους υπολογιστές της σχολής και πάλι δεν μου μπαίνει στο chat παρά μόνο από το φωναχτήρι μπορώ να γράψω και έχω και τώρα θέμα πάλι. !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Νοεμβρίου 2018 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2018 στις 13:42 Ο Scandal έγραψε: #140 27-11-18 13:42 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Πέτρο το δοκίμασα και από τους υπολογιστές της σχολής και πάλι δεν μου μπαίνει στο chat παρά μόνο από το φωναχτήρι μπορώ να γράψω και έχω και τώρα θέμα πάλι. !! Click για ανάπτυξη... Αχ αυτός ο Internet Explorer Δοκίμασε να πατήσεις CTRL + F5, έκανα μια διόρθωση συμβατότητας Ενημέρωσέ με πως πήγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Incognito: οταν ανταλλασεις πμς σε καποια φαση κολλαει κ στελνει κενο μηνυμα Click για ανάπτυξη... Παίζει να έχει διορθωθεί. Let me know αν ξανά συμβεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Σεπτεμβρίου 2018 στις 21:57 Ο Guest 874453: #122 30-09-18 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παίζει να έχει διορθωθεί. Let me know αν ξανά συμβεί Click για ανάπτυξη... e again. αυτο το κουμιπ Γρήγορη απάντηση δε λετουργει φερε πισω την αυτοματη αποθηκευση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2018 στις 00:19 Η Dreamer_SW: #123 07-10-18 00:19 Σήμερα μου συμβαίνει ένα περίεργο πράγμα δεν ξέρω αν πρέπει να γίνεται έτσι, αλλά κάθε φορά που γίνεται ανανέωση της αρχικής του φόρουμ, στην κατηγορία του μήνα αλλάζουν και τα θέματα διαρκώς και μου εμφανίζονται παλιά θέματα από πολύ παλιά έτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Οκτωβρίου 2018 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2018 στις 00:22 Ο Scandal έγραψε: #124 07-10-18 00:22 @sophie_96 δεν είναι bug, απλά θεωρήσαμε ότι είναι λιγότερο αποδοτικό να μένουν στην επιφάνεια για μέρες ή και εβδομάδες τα ίδια μηνύματα σε αυτή την πλευρά των τελευταίων συζητήσεων και τα κάναμε να επιλέγονται με random order μήπως και υπάρξει παρακίνηση / ενδιαφέρον από κάποιον να απαντήσει σε κάποιο από τα παλιά θέματα των ειδικά επιλεγμένων αυτών κατηγοριών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2018 στις 00:28 Η Dreamer_SW: #125 07-10-18 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: @sophie_96 δεν είναι bug, απλά θεωρήσαμε ότι είναι λιγότερο αποδοτικό να μένουν στην επιφάνεια για μέρες ή και εβδομάδες τα ίδια μηνύματα σε αυτή την πλευρά των τελευταίων συζητήσεων και τα κάναμε να επιλέγονται με random order μήπως και υπάρξει παρακίνηση / ενδιαφέρον από κάποιον να απαντήσει σε κάποιο από τα παλιά θέματα των ειδικά επιλεγμένων αυτών κατηγοριών. Click για ανάπτυξη... Ναι, κατάλαβα τι λες .....Όντως έχει ένα point όλο αυτό, και υπάρχουν ενδιαφέροντα θέματα Ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2018 στις 00:31 Η Zilda έγραψε: #126 07-10-18 00:31 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Σήμερα μου συμβαίνει ένα περίεργο πράγμα δεν ξέρω αν πρέπει να γίνεται έτσι, αλλά κάθε φορά που γίνεται ανανέωση της αρχικής του φόρουμ, στην κατηγορία του μήνα αλλάζουν και τα θέματα διαρκώς και μου εμφανίζονται παλιά θέματα από πολύ παλιά έτη. Click για ανάπτυξη... Διαβάζοντας τα θέματα έπεσε το μάτι μου πάνω στο «Ελληνίδες vs αλλοδαπές». Ούτε το μπ0υρδελα.κομ να ήμασταν ωρε @scandal! Αχαχαχα συγγνώμη για το οφφ. Καλο βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2018 στις 00:34 Ο Scandal έγραψε: #127 07-10-18 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Διαβάζοντας τα θέματα έπεσε το μάτι μου πάνω στο «Ελληνίδες vs αλλοδαπές». Ούτε το μπ0υρδελα.κομ να ήμασταν ωρε @scandal! Αχαχαχα συγγνώμη για το οφφ. Καλο βράδυ! Click για ανάπτυξη... haha το πιο άβολο ήταν στην αρχή που είχαμε σε random order το "έρωτας και σεξ" και έβλεπες ό,τι τυχαίο θέμα εμφανιζόταν, σε κάθε page refresh σου. Ό,τι πρέπει για έξαψη της φαντασίας επί του προκειμένου Τελικά μπήκε το Κοινωνικές Σχέσεις και Οικογένεια για αρχή αρχή σαν κατηγορία του μήνα αυτή τη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2018 στις 00:47 Η Dreamer_SW: #128 07-10-18 00:47 Ας αρχίσω να ξεθάβω θέματα λοιπόν !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2018 στις 15:59 Η methexys έγραψε: #129 12-11-18 15:59 Οταν θελω να προσθεσω μια εικονα οταν γραφω ενα ποστ και δεν παταω στο εικονιδιο για να μου βαλει το IMG αυτοματα, αλλα το γραφω εγω μονη μου, ενω στην προεπισκοπιση μου εμφανιζει την εικονα, οταν υποβαλω το ποστ δεν εμφανιζεται. Πρεπει να χρησιμοποιω το εικονιδιο και να δωσω μονο το λινκ για να μου βγαλει αυτο τον κωδικα μπροστα, αν το γραφω εγω δεν εμφανιζονται οι εικονες. Γιατι ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2018 στις 16:04 Η Himela έγραψε: #130 12-11-18 16:04 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Οταν θελω να προσθεσω μια εικονα οταν γραφω ενα ποστ και δεν παταω στο εικονιδιο για να μου βαλει το IMG αυτοματα, αλλα το γραφω εγω μονη μου, ενω στην προεπισκοπιση μου εμφανιζει την εικονα, οταν υποβαλω το ποστ δεν εμφανιζεται. Πρεπει να χρησιμοποιω το εικονιδιο και να δωσω μονο το λινκ για να μου βγαλει αυτο τον κωδικα μπροστα, αν το γραφω εγω δεν εμφανιζονται οι εικονες. Γιατι ετσι? Click για ανάπτυξη... Το λινκ της εικόνας πρέπει να είναι μόνο https γιατί αλλιώς δεν εμφανίζεται. Εναλλακτικά μπορείς να το σώσεις στον υπολογιστή σου και να το ανεβάσεις έτσι. Εκτός αν εννοείς κάτι που δεν κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2018 στις 16:06 Ο Scandal έγραψε: #131 12-11-18 16:06 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το λινκ της εικόνας πρέπει να είναι μόνο https γιατί αλλιώς δεν εμφανίζεται. Εναλλακτικά μπορείς να το σώσεις στον υπολογιστή σου και να το ανεβάσεις έτσι. Εκτός αν εννοείς κάτι που δεν κατάλαβα. Click για ανάπτυξη... Το link είναι σίγουρα https:// ; Γιατί ναι, για να διασφαλιστεί ότι θα τρέχει σωστά το SSL, ότι κάνει print ο server, μετατρέπει τα src="https://" σε src="https://" ... οπότε μετά τη δημοσίευση, αν είχες βάλει https:// δε θα φανεί, ενώ στην προεπισκόπηση που δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα το μήνυμα φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:28 Η Dreamer_SW: #132 24-11-18 15:28 Καλησπέρα και καλό ΣΚ Δεν μπορώ να μπω μέσα στο chat, μόνο από φωναχτήρι με αφήνει να γράφω, για ένα λόγο. Έχω κλείσει ανοίξει Browser, έχω κάνει ανανέωση και τίποτις Πατάω να μπω μέσα μου βγάζε το γύρω γύρω αλλά δεν μου δείχνει το chat απλά μία γκρι σελίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:33 Η Himela έγραψε: #133 24-11-18 15:33 Σόφη κάνε μια επανεκκίνηση το κομπιούτερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:36 Η Dreamer_SW: #134 24-11-18 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Σόφη κάνε μια επανεκκίνηση το κομπιούτερ. Click για ανάπτυξη... Πόσο βαριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:41 Η Himela έγραψε: #135 24-11-18 15:41 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Πόσο βαριέμαι Click για ανάπτυξη... Ναι είναι δυσκολο, άστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:44 Η Dreamer_SW: #136 24-11-18 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ναι είναι δυσκολο, άστα... Click για ανάπτυξη... Spoiler Σε αγαπάω εσένα πολύ ... !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 16:25 Ο Scandal έγραψε: #137 24-11-18 16:25 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλησπέρα και καλό ΣΚ Δεν μπορώ να μπω μέσα στο chat, μόνο από φωναχτήρι με αφήνει να γράφω, για ένα λόγο. Έχω κλείσει ανοίξει Browser, έχω κάνει ανανέωση και τίποτις Πατάω να μπω μέσα μου βγάζε το γύρω γύρω αλλά δεν μου δείχνει το chat απλά μία γκρι σελίδα Click για ανάπτυξη... CTRL + F5 έχεις δοκιμάσει; Εσύ που ξέρεις και από υπολογιστές, στη χειρότερη πες μας τι βλέπεις στη browser console για το ajax call που γίνεται αφού φορτώσει η σελίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 16:55 Η Dreamer_SW: #138 24-11-18 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: CTRL + F5 έχεις δοκιμάσει; Εσύ που ξέρεις και από υπολογιστές, στη χειρότερη πες μας τι βλέπεις στη browser console για το ajax call που γίνεται αφού φορτώσει η σελίδα! Click για ανάπτυξη... Να πω την αλήθεια, επανεκκίνηση δεν έχω κάνει ακόμα βαρέθηκα και απλά γράφω από φωναχτήρι Πάτησα CTRL +F5, αλλά συνεχίζεται το ίδιο, βγάζει δηλαδή κανονικά το γύρω γύρω , αλλά δεν δείχνει το τσατ. Δεν κατάλαβα τι λες μετά δεν είμαι και τόσο μυημένη χαχαχ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2018 στις 22:51 Η Dreamer_SW: #139 26-11-18 22:51 Πέτρο το δοκίμασα και από τους υπολογιστές της σχολής και πάλι δεν μου μπαίνει στο chat παρά μόνο από το φωναχτήρι μπορώ να γράψω και έχω και τώρα θέμα πάλι. !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Νοεμβρίου 2018 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2018 στις 13:42 Ο Scandal έγραψε: #140 27-11-18 13:42 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Πέτρο το δοκίμασα και από τους υπολογιστές της σχολής και πάλι δεν μου μπαίνει στο chat παρά μόνο από το φωναχτήρι μπορώ να γράψω και έχω και τώρα θέμα πάλι. !! Click για ανάπτυξη... Αχ αυτός ο Internet Explorer Δοκίμασε να πατήσεις CTRL + F5, έκανα μια διόρθωση συμβατότητας Ενημέρωσέ με πως πήγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παίζει να έχει διορθωθεί. Let me know αν ξανά συμβεί Click για ανάπτυξη... e again. αυτο το κουμιπ Γρήγορη απάντηση δε λετουργει φερε πισω την αυτοματη αποθηκευση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2018 στις 00:19 Η Dreamer_SW: #123 07-10-18 00:19 Σήμερα μου συμβαίνει ένα περίεργο πράγμα δεν ξέρω αν πρέπει να γίνεται έτσι, αλλά κάθε φορά που γίνεται ανανέωση της αρχικής του φόρουμ, στην κατηγορία του μήνα αλλάζουν και τα θέματα διαρκώς και μου εμφανίζονται παλιά θέματα από πολύ παλιά έτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Οκτωβρίου 2018 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2018 στις 00:22 Ο Scandal έγραψε: #124 07-10-18 00:22 @sophie_96 δεν είναι bug, απλά θεωρήσαμε ότι είναι λιγότερο αποδοτικό να μένουν στην επιφάνεια για μέρες ή και εβδομάδες τα ίδια μηνύματα σε αυτή την πλευρά των τελευταίων συζητήσεων και τα κάναμε να επιλέγονται με random order μήπως και υπάρξει παρακίνηση / ενδιαφέρον από κάποιον να απαντήσει σε κάποιο από τα παλιά θέματα των ειδικά επιλεγμένων αυτών κατηγοριών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2018 στις 00:28 Η Dreamer_SW: #125 07-10-18 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: @sophie_96 δεν είναι bug, απλά θεωρήσαμε ότι είναι λιγότερο αποδοτικό να μένουν στην επιφάνεια για μέρες ή και εβδομάδες τα ίδια μηνύματα σε αυτή την πλευρά των τελευταίων συζητήσεων και τα κάναμε να επιλέγονται με random order μήπως και υπάρξει παρακίνηση / ενδιαφέρον από κάποιον να απαντήσει σε κάποιο από τα παλιά θέματα των ειδικά επιλεγμένων αυτών κατηγοριών. Click για ανάπτυξη... Ναι, κατάλαβα τι λες .....Όντως έχει ένα point όλο αυτό, και υπάρχουν ενδιαφέροντα θέματα Ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2018 στις 00:31 Η Zilda έγραψε: #126 07-10-18 00:31 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Σήμερα μου συμβαίνει ένα περίεργο πράγμα δεν ξέρω αν πρέπει να γίνεται έτσι, αλλά κάθε φορά που γίνεται ανανέωση της αρχικής του φόρουμ, στην κατηγορία του μήνα αλλάζουν και τα θέματα διαρκώς και μου εμφανίζονται παλιά θέματα από πολύ παλιά έτη. Click για ανάπτυξη... Διαβάζοντας τα θέματα έπεσε το μάτι μου πάνω στο «Ελληνίδες vs αλλοδαπές». Ούτε το μπ0υρδελα.κομ να ήμασταν ωρε @scandal! Αχαχαχα συγγνώμη για το οφφ. Καλο βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2018 στις 00:34 Ο Scandal έγραψε: #127 07-10-18 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Διαβάζοντας τα θέματα έπεσε το μάτι μου πάνω στο «Ελληνίδες vs αλλοδαπές». Ούτε το μπ0υρδελα.κομ να ήμασταν ωρε @scandal! Αχαχαχα συγγνώμη για το οφφ. Καλο βράδυ! Click για ανάπτυξη... haha το πιο άβολο ήταν στην αρχή που είχαμε σε random order το "έρωτας και σεξ" και έβλεπες ό,τι τυχαίο θέμα εμφανιζόταν, σε κάθε page refresh σου. Ό,τι πρέπει για έξαψη της φαντασίας επί του προκειμένου Τελικά μπήκε το Κοινωνικές Σχέσεις και Οικογένεια για αρχή αρχή σαν κατηγορία του μήνα αυτή τη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2018 στις 00:47 Η Dreamer_SW: #128 07-10-18 00:47 Ας αρχίσω να ξεθάβω θέματα λοιπόν !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2018 στις 15:59 Η methexys έγραψε: #129 12-11-18 15:59 Οταν θελω να προσθεσω μια εικονα οταν γραφω ενα ποστ και δεν παταω στο εικονιδιο για να μου βαλει το IMG αυτοματα, αλλα το γραφω εγω μονη μου, ενω στην προεπισκοπιση μου εμφανιζει την εικονα, οταν υποβαλω το ποστ δεν εμφανιζεται. Πρεπει να χρησιμοποιω το εικονιδιο και να δωσω μονο το λινκ για να μου βγαλει αυτο τον κωδικα μπροστα, αν το γραφω εγω δεν εμφανιζονται οι εικονες. Γιατι ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2018 στις 16:04 Η Himela έγραψε: #130 12-11-18 16:04 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Οταν θελω να προσθεσω μια εικονα οταν γραφω ενα ποστ και δεν παταω στο εικονιδιο για να μου βαλει το IMG αυτοματα, αλλα το γραφω εγω μονη μου, ενω στην προεπισκοπιση μου εμφανιζει την εικονα, οταν υποβαλω το ποστ δεν εμφανιζεται. Πρεπει να χρησιμοποιω το εικονιδιο και να δωσω μονο το λινκ για να μου βγαλει αυτο τον κωδικα μπροστα, αν το γραφω εγω δεν εμφανιζονται οι εικονες. Γιατι ετσι? Click για ανάπτυξη... Το λινκ της εικόνας πρέπει να είναι μόνο https γιατί αλλιώς δεν εμφανίζεται. Εναλλακτικά μπορείς να το σώσεις στον υπολογιστή σου και να το ανεβάσεις έτσι. Εκτός αν εννοείς κάτι που δεν κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2018 στις 16:06 Ο Scandal έγραψε: #131 12-11-18 16:06 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το λινκ της εικόνας πρέπει να είναι μόνο https γιατί αλλιώς δεν εμφανίζεται. Εναλλακτικά μπορείς να το σώσεις στον υπολογιστή σου και να το ανεβάσεις έτσι. Εκτός αν εννοείς κάτι που δεν κατάλαβα. Click για ανάπτυξη... Το link είναι σίγουρα https:// ; Γιατί ναι, για να διασφαλιστεί ότι θα τρέχει σωστά το SSL, ότι κάνει print ο server, μετατρέπει τα src="https://" σε src="https://" ... οπότε μετά τη δημοσίευση, αν είχες βάλει https:// δε θα φανεί, ενώ στην προεπισκόπηση που δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα το μήνυμα φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:28 Η Dreamer_SW: #132 24-11-18 15:28 Καλησπέρα και καλό ΣΚ Δεν μπορώ να μπω μέσα στο chat, μόνο από φωναχτήρι με αφήνει να γράφω, για ένα λόγο. Έχω κλείσει ανοίξει Browser, έχω κάνει ανανέωση και τίποτις Πατάω να μπω μέσα μου βγάζε το γύρω γύρω αλλά δεν μου δείχνει το chat απλά μία γκρι σελίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:33 Η Himela έγραψε: #133 24-11-18 15:33 Σόφη κάνε μια επανεκκίνηση το κομπιούτερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:36 Η Dreamer_SW: #134 24-11-18 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Σόφη κάνε μια επανεκκίνηση το κομπιούτερ. Click για ανάπτυξη... Πόσο βαριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:41 Η Himela έγραψε: #135 24-11-18 15:41 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Πόσο βαριέμαι Click για ανάπτυξη... Ναι είναι δυσκολο, άστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:44 Η Dreamer_SW: #136 24-11-18 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ναι είναι δυσκολο, άστα... Click για ανάπτυξη... Spoiler Σε αγαπάω εσένα πολύ ... !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 16:25 Ο Scandal έγραψε: #137 24-11-18 16:25 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλησπέρα και καλό ΣΚ Δεν μπορώ να μπω μέσα στο chat, μόνο από φωναχτήρι με αφήνει να γράφω, για ένα λόγο. Έχω κλείσει ανοίξει Browser, έχω κάνει ανανέωση και τίποτις Πατάω να μπω μέσα μου βγάζε το γύρω γύρω αλλά δεν μου δείχνει το chat απλά μία γκρι σελίδα Click για ανάπτυξη... CTRL + F5 έχεις δοκιμάσει; Εσύ που ξέρεις και από υπολογιστές, στη χειρότερη πες μας τι βλέπεις στη browser console για το ajax call που γίνεται αφού φορτώσει η σελίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 16:55 Η Dreamer_SW: #138 24-11-18 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: CTRL + F5 έχεις δοκιμάσει; Εσύ που ξέρεις και από υπολογιστές, στη χειρότερη πες μας τι βλέπεις στη browser console για το ajax call που γίνεται αφού φορτώσει η σελίδα! Click για ανάπτυξη... Να πω την αλήθεια, επανεκκίνηση δεν έχω κάνει ακόμα βαρέθηκα και απλά γράφω από φωναχτήρι Πάτησα CTRL +F5, αλλά συνεχίζεται το ίδιο, βγάζει δηλαδή κανονικά το γύρω γύρω , αλλά δεν δείχνει το τσατ. Δεν κατάλαβα τι λες μετά δεν είμαι και τόσο μυημένη χαχαχ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2018 στις 22:51 Η Dreamer_SW: #139 26-11-18 22:51 Πέτρο το δοκίμασα και από τους υπολογιστές της σχολής και πάλι δεν μου μπαίνει στο chat παρά μόνο από το φωναχτήρι μπορώ να γράψω και έχω και τώρα θέμα πάλι. !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Νοεμβρίου 2018 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2018 στις 13:42 Ο Scandal έγραψε: #140 27-11-18 13:42 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Πέτρο το δοκίμασα και από τους υπολογιστές της σχολής και πάλι δεν μου μπαίνει στο chat παρά μόνο από το φωναχτήρι μπορώ να γράψω και έχω και τώρα θέμα πάλι. !! Click για ανάπτυξη... Αχ αυτός ο Internet Explorer Δοκίμασε να πατήσεις CTRL + F5, έκανα μια διόρθωση συμβατότητας Ενημέρωσέ με πως πήγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σήμερα μου συμβαίνει ένα περίεργο πράγμα δεν ξέρω αν πρέπει να γίνεται έτσι, αλλά κάθε φορά που γίνεται ανανέωση της αρχικής του φόρουμ, στην κατηγορία του μήνα αλλάζουν και τα θέματα διαρκώς και μου εμφανίζονται παλιά θέματα από πολύ παλιά έτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2018 στις 00:22 Ο Scandal έγραψε: #124 07-10-18 00:22 @sophie_96 δεν είναι bug, απλά θεωρήσαμε ότι είναι λιγότερο αποδοτικό να μένουν στην επιφάνεια για μέρες ή και εβδομάδες τα ίδια μηνύματα σε αυτή την πλευρά των τελευταίων συζητήσεων και τα κάναμε να επιλέγονται με random order μήπως και υπάρξει παρακίνηση / ενδιαφέρον από κάποιον να απαντήσει σε κάποιο από τα παλιά θέματα των ειδικά επιλεγμένων αυτών κατηγοριών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2018 στις 00:28 Η Dreamer_SW: #125 07-10-18 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: @sophie_96 δεν είναι bug, απλά θεωρήσαμε ότι είναι λιγότερο αποδοτικό να μένουν στην επιφάνεια για μέρες ή και εβδομάδες τα ίδια μηνύματα σε αυτή την πλευρά των τελευταίων συζητήσεων και τα κάναμε να επιλέγονται με random order μήπως και υπάρξει παρακίνηση / ενδιαφέρον από κάποιον να απαντήσει σε κάποιο από τα παλιά θέματα των ειδικά επιλεγμένων αυτών κατηγοριών. Click για ανάπτυξη... Ναι, κατάλαβα τι λες .....Όντως έχει ένα point όλο αυτό, και υπάρχουν ενδιαφέροντα θέματα Ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2018 στις 00:31 Η Zilda έγραψε: #126 07-10-18 00:31 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Σήμερα μου συμβαίνει ένα περίεργο πράγμα δεν ξέρω αν πρέπει να γίνεται έτσι, αλλά κάθε φορά που γίνεται ανανέωση της αρχικής του φόρουμ, στην κατηγορία του μήνα αλλάζουν και τα θέματα διαρκώς και μου εμφανίζονται παλιά θέματα από πολύ παλιά έτη. Click για ανάπτυξη... Διαβάζοντας τα θέματα έπεσε το μάτι μου πάνω στο «Ελληνίδες vs αλλοδαπές». Ούτε το μπ0υρδελα.κομ να ήμασταν ωρε @scandal! Αχαχαχα συγγνώμη για το οφφ. Καλο βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2018 στις 00:34 Ο Scandal έγραψε: #127 07-10-18 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Διαβάζοντας τα θέματα έπεσε το μάτι μου πάνω στο «Ελληνίδες vs αλλοδαπές». Ούτε το μπ0υρδελα.κομ να ήμασταν ωρε @scandal! Αχαχαχα συγγνώμη για το οφφ. Καλο βράδυ! Click για ανάπτυξη... haha το πιο άβολο ήταν στην αρχή που είχαμε σε random order το "έρωτας και σεξ" και έβλεπες ό,τι τυχαίο θέμα εμφανιζόταν, σε κάθε page refresh σου. Ό,τι πρέπει για έξαψη της φαντασίας επί του προκειμένου Τελικά μπήκε το Κοινωνικές Σχέσεις και Οικογένεια για αρχή αρχή σαν κατηγορία του μήνα αυτή τη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2018 στις 00:47 Η Dreamer_SW: #128 07-10-18 00:47 Ας αρχίσω να ξεθάβω θέματα λοιπόν !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2018 στις 15:59 Η methexys έγραψε: #129 12-11-18 15:59 Οταν θελω να προσθεσω μια εικονα οταν γραφω ενα ποστ και δεν παταω στο εικονιδιο για να μου βαλει το IMG αυτοματα, αλλα το γραφω εγω μονη μου, ενω στην προεπισκοπιση μου εμφανιζει την εικονα, οταν υποβαλω το ποστ δεν εμφανιζεται. Πρεπει να χρησιμοποιω το εικονιδιο και να δωσω μονο το λινκ για να μου βγαλει αυτο τον κωδικα μπροστα, αν το γραφω εγω δεν εμφανιζονται οι εικονες. Γιατι ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2018 στις 16:04 Η Himela έγραψε: #130 12-11-18 16:04 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Οταν θελω να προσθεσω μια εικονα οταν γραφω ενα ποστ και δεν παταω στο εικονιδιο για να μου βαλει το IMG αυτοματα, αλλα το γραφω εγω μονη μου, ενω στην προεπισκοπιση μου εμφανιζει την εικονα, οταν υποβαλω το ποστ δεν εμφανιζεται. Πρεπει να χρησιμοποιω το εικονιδιο και να δωσω μονο το λινκ για να μου βγαλει αυτο τον κωδικα μπροστα, αν το γραφω εγω δεν εμφανιζονται οι εικονες. Γιατι ετσι? Click για ανάπτυξη... Το λινκ της εικόνας πρέπει να είναι μόνο https γιατί αλλιώς δεν εμφανίζεται. Εναλλακτικά μπορείς να το σώσεις στον υπολογιστή σου και να το ανεβάσεις έτσι. Εκτός αν εννοείς κάτι που δεν κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2018 στις 16:06 Ο Scandal έγραψε: #131 12-11-18 16:06 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το λινκ της εικόνας πρέπει να είναι μόνο https γιατί αλλιώς δεν εμφανίζεται. Εναλλακτικά μπορείς να το σώσεις στον υπολογιστή σου και να το ανεβάσεις έτσι. Εκτός αν εννοείς κάτι που δεν κατάλαβα. Click για ανάπτυξη... Το link είναι σίγουρα https:// ; Γιατί ναι, για να διασφαλιστεί ότι θα τρέχει σωστά το SSL, ότι κάνει print ο server, μετατρέπει τα src="https://" σε src="https://" ... οπότε μετά τη δημοσίευση, αν είχες βάλει https:// δε θα φανεί, ενώ στην προεπισκόπηση που δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα το μήνυμα φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:28 Η Dreamer_SW: #132 24-11-18 15:28 Καλησπέρα και καλό ΣΚ Δεν μπορώ να μπω μέσα στο chat, μόνο από φωναχτήρι με αφήνει να γράφω, για ένα λόγο. Έχω κλείσει ανοίξει Browser, έχω κάνει ανανέωση και τίποτις Πατάω να μπω μέσα μου βγάζε το γύρω γύρω αλλά δεν μου δείχνει το chat απλά μία γκρι σελίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:33 Η Himela έγραψε: #133 24-11-18 15:33 Σόφη κάνε μια επανεκκίνηση το κομπιούτερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:36 Η Dreamer_SW: #134 24-11-18 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Σόφη κάνε μια επανεκκίνηση το κομπιούτερ. Click για ανάπτυξη... Πόσο βαριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:41 Η Himela έγραψε: #135 24-11-18 15:41 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Πόσο βαριέμαι Click για ανάπτυξη... Ναι είναι δυσκολο, άστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:44 Η Dreamer_SW: #136 24-11-18 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ναι είναι δυσκολο, άστα... Click για ανάπτυξη... Spoiler Σε αγαπάω εσένα πολύ ... !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 16:25 Ο Scandal έγραψε: #137 24-11-18 16:25 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλησπέρα και καλό ΣΚ Δεν μπορώ να μπω μέσα στο chat, μόνο από φωναχτήρι με αφήνει να γράφω, για ένα λόγο. Έχω κλείσει ανοίξει Browser, έχω κάνει ανανέωση και τίποτις Πατάω να μπω μέσα μου βγάζε το γύρω γύρω αλλά δεν μου δείχνει το chat απλά μία γκρι σελίδα Click για ανάπτυξη... CTRL + F5 έχεις δοκιμάσει; Εσύ που ξέρεις και από υπολογιστές, στη χειρότερη πες μας τι βλέπεις στη browser console για το ajax call που γίνεται αφού φορτώσει η σελίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 16:55 Η Dreamer_SW: #138 24-11-18 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: CTRL + F5 έχεις δοκιμάσει; Εσύ που ξέρεις και από υπολογιστές, στη χειρότερη πες μας τι βλέπεις στη browser console για το ajax call που γίνεται αφού φορτώσει η σελίδα! Click για ανάπτυξη... Να πω την αλήθεια, επανεκκίνηση δεν έχω κάνει ακόμα βαρέθηκα και απλά γράφω από φωναχτήρι Πάτησα CTRL +F5, αλλά συνεχίζεται το ίδιο, βγάζει δηλαδή κανονικά το γύρω γύρω , αλλά δεν δείχνει το τσατ. Δεν κατάλαβα τι λες μετά δεν είμαι και τόσο μυημένη χαχαχ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2018 στις 22:51 Η Dreamer_SW: #139 26-11-18 22:51 Πέτρο το δοκίμασα και από τους υπολογιστές της σχολής και πάλι δεν μου μπαίνει στο chat παρά μόνο από το φωναχτήρι μπορώ να γράψω και έχω και τώρα θέμα πάλι. !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Νοεμβρίου 2018 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2018 στις 13:42 Ο Scandal έγραψε: #140 27-11-18 13:42 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Πέτρο το δοκίμασα και από τους υπολογιστές της σχολής και πάλι δεν μου μπαίνει στο chat παρά μόνο από το φωναχτήρι μπορώ να γράψω και έχω και τώρα θέμα πάλι. !! Click για ανάπτυξη... Αχ αυτός ο Internet Explorer Δοκίμασε να πατήσεις CTRL + F5, έκανα μια διόρθωση συμβατότητας Ενημέρωσέ με πως πήγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
@sophie_96 δεν είναι bug, απλά θεωρήσαμε ότι είναι λιγότερο αποδοτικό να μένουν στην επιφάνεια για μέρες ή και εβδομάδες τα ίδια μηνύματα σε αυτή την πλευρά των τελευταίων συζητήσεων και τα κάναμε να επιλέγονται με random order μήπως και υπάρξει παρακίνηση / ενδιαφέρον από κάποιον να απαντήσει σε κάποιο από τα παλιά θέματα των ειδικά επιλεγμένων αυτών κατηγοριών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2018 στις 00:28 Η Dreamer_SW: #125 07-10-18 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: @sophie_96 δεν είναι bug, απλά θεωρήσαμε ότι είναι λιγότερο αποδοτικό να μένουν στην επιφάνεια για μέρες ή και εβδομάδες τα ίδια μηνύματα σε αυτή την πλευρά των τελευταίων συζητήσεων και τα κάναμε να επιλέγονται με random order μήπως και υπάρξει παρακίνηση / ενδιαφέρον από κάποιον να απαντήσει σε κάποιο από τα παλιά θέματα των ειδικά επιλεγμένων αυτών κατηγοριών. Click για ανάπτυξη... Ναι, κατάλαβα τι λες .....Όντως έχει ένα point όλο αυτό, και υπάρχουν ενδιαφέροντα θέματα Ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2018 στις 00:31 Η Zilda έγραψε: #126 07-10-18 00:31 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Σήμερα μου συμβαίνει ένα περίεργο πράγμα δεν ξέρω αν πρέπει να γίνεται έτσι, αλλά κάθε φορά που γίνεται ανανέωση της αρχικής του φόρουμ, στην κατηγορία του μήνα αλλάζουν και τα θέματα διαρκώς και μου εμφανίζονται παλιά θέματα από πολύ παλιά έτη. Click για ανάπτυξη... Διαβάζοντας τα θέματα έπεσε το μάτι μου πάνω στο «Ελληνίδες vs αλλοδαπές». Ούτε το μπ0υρδελα.κομ να ήμασταν ωρε @scandal! Αχαχαχα συγγνώμη για το οφφ. Καλο βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2018 στις 00:34 Ο Scandal έγραψε: #127 07-10-18 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Διαβάζοντας τα θέματα έπεσε το μάτι μου πάνω στο «Ελληνίδες vs αλλοδαπές». Ούτε το μπ0υρδελα.κομ να ήμασταν ωρε @scandal! Αχαχαχα συγγνώμη για το οφφ. Καλο βράδυ! Click για ανάπτυξη... haha το πιο άβολο ήταν στην αρχή που είχαμε σε random order το "έρωτας και σεξ" και έβλεπες ό,τι τυχαίο θέμα εμφανιζόταν, σε κάθε page refresh σου. Ό,τι πρέπει για έξαψη της φαντασίας επί του προκειμένου Τελικά μπήκε το Κοινωνικές Σχέσεις και Οικογένεια για αρχή αρχή σαν κατηγορία του μήνα αυτή τη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2018 στις 00:47 Η Dreamer_SW: #128 07-10-18 00:47 Ας αρχίσω να ξεθάβω θέματα λοιπόν !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2018 στις 15:59 Η methexys έγραψε: #129 12-11-18 15:59 Οταν θελω να προσθεσω μια εικονα οταν γραφω ενα ποστ και δεν παταω στο εικονιδιο για να μου βαλει το IMG αυτοματα, αλλα το γραφω εγω μονη μου, ενω στην προεπισκοπιση μου εμφανιζει την εικονα, οταν υποβαλω το ποστ δεν εμφανιζεται. Πρεπει να χρησιμοποιω το εικονιδιο και να δωσω μονο το λινκ για να μου βγαλει αυτο τον κωδικα μπροστα, αν το γραφω εγω δεν εμφανιζονται οι εικονες. Γιατι ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2018 στις 16:04 Η Himela έγραψε: #130 12-11-18 16:04 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Οταν θελω να προσθεσω μια εικονα οταν γραφω ενα ποστ και δεν παταω στο εικονιδιο για να μου βαλει το IMG αυτοματα, αλλα το γραφω εγω μονη μου, ενω στην προεπισκοπιση μου εμφανιζει την εικονα, οταν υποβαλω το ποστ δεν εμφανιζεται. Πρεπει να χρησιμοποιω το εικονιδιο και να δωσω μονο το λινκ για να μου βγαλει αυτο τον κωδικα μπροστα, αν το γραφω εγω δεν εμφανιζονται οι εικονες. Γιατι ετσι? Click για ανάπτυξη... Το λινκ της εικόνας πρέπει να είναι μόνο https γιατί αλλιώς δεν εμφανίζεται. Εναλλακτικά μπορείς να το σώσεις στον υπολογιστή σου και να το ανεβάσεις έτσι. Εκτός αν εννοείς κάτι που δεν κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2018 στις 16:06 Ο Scandal έγραψε: #131 12-11-18 16:06 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το λινκ της εικόνας πρέπει να είναι μόνο https γιατί αλλιώς δεν εμφανίζεται. Εναλλακτικά μπορείς να το σώσεις στον υπολογιστή σου και να το ανεβάσεις έτσι. Εκτός αν εννοείς κάτι που δεν κατάλαβα. Click για ανάπτυξη... Το link είναι σίγουρα https:// ; Γιατί ναι, για να διασφαλιστεί ότι θα τρέχει σωστά το SSL, ότι κάνει print ο server, μετατρέπει τα src="https://" σε src="https://" ... οπότε μετά τη δημοσίευση, αν είχες βάλει https:// δε θα φανεί, ενώ στην προεπισκόπηση που δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα το μήνυμα φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:28 Η Dreamer_SW: #132 24-11-18 15:28 Καλησπέρα και καλό ΣΚ Δεν μπορώ να μπω μέσα στο chat, μόνο από φωναχτήρι με αφήνει να γράφω, για ένα λόγο. Έχω κλείσει ανοίξει Browser, έχω κάνει ανανέωση και τίποτις Πατάω να μπω μέσα μου βγάζε το γύρω γύρω αλλά δεν μου δείχνει το chat απλά μία γκρι σελίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:33 Η Himela έγραψε: #133 24-11-18 15:33 Σόφη κάνε μια επανεκκίνηση το κομπιούτερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:36 Η Dreamer_SW: #134 24-11-18 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Σόφη κάνε μια επανεκκίνηση το κομπιούτερ. Click για ανάπτυξη... Πόσο βαριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:41 Η Himela έγραψε: #135 24-11-18 15:41 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Πόσο βαριέμαι Click για ανάπτυξη... Ναι είναι δυσκολο, άστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:44 Η Dreamer_SW: #136 24-11-18 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ναι είναι δυσκολο, άστα... Click για ανάπτυξη... Spoiler Σε αγαπάω εσένα πολύ ... !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 16:25 Ο Scandal έγραψε: #137 24-11-18 16:25 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλησπέρα και καλό ΣΚ Δεν μπορώ να μπω μέσα στο chat, μόνο από φωναχτήρι με αφήνει να γράφω, για ένα λόγο. Έχω κλείσει ανοίξει Browser, έχω κάνει ανανέωση και τίποτις Πατάω να μπω μέσα μου βγάζε το γύρω γύρω αλλά δεν μου δείχνει το chat απλά μία γκρι σελίδα Click για ανάπτυξη... CTRL + F5 έχεις δοκιμάσει; Εσύ που ξέρεις και από υπολογιστές, στη χειρότερη πες μας τι βλέπεις στη browser console για το ajax call που γίνεται αφού φορτώσει η σελίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 16:55 Η Dreamer_SW: #138 24-11-18 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: CTRL + F5 έχεις δοκιμάσει; Εσύ που ξέρεις και από υπολογιστές, στη χειρότερη πες μας τι βλέπεις στη browser console για το ajax call που γίνεται αφού φορτώσει η σελίδα! Click για ανάπτυξη... Να πω την αλήθεια, επανεκκίνηση δεν έχω κάνει ακόμα βαρέθηκα και απλά γράφω από φωναχτήρι Πάτησα CTRL +F5, αλλά συνεχίζεται το ίδιο, βγάζει δηλαδή κανονικά το γύρω γύρω , αλλά δεν δείχνει το τσατ. Δεν κατάλαβα τι λες μετά δεν είμαι και τόσο μυημένη χαχαχ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2018 στις 22:51 Η Dreamer_SW: #139 26-11-18 22:51 Πέτρο το δοκίμασα και από τους υπολογιστές της σχολής και πάλι δεν μου μπαίνει στο chat παρά μόνο από το φωναχτήρι μπορώ να γράψω και έχω και τώρα θέμα πάλι. !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Νοεμβρίου 2018 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2018 στις 13:42 Ο Scandal έγραψε: #140 27-11-18 13:42 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Πέτρο το δοκίμασα και από τους υπολογιστές της σχολής και πάλι δεν μου μπαίνει στο chat παρά μόνο από το φωναχτήρι μπορώ να γράψω και έχω και τώρα θέμα πάλι. !! Click για ανάπτυξη... Αχ αυτός ο Internet Explorer Δοκίμασε να πατήσεις CTRL + F5, έκανα μια διόρθωση συμβατότητας Ενημέρωσέ με πως πήγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: @sophie_96 δεν είναι bug, απλά θεωρήσαμε ότι είναι λιγότερο αποδοτικό να μένουν στην επιφάνεια για μέρες ή και εβδομάδες τα ίδια μηνύματα σε αυτή την πλευρά των τελευταίων συζητήσεων και τα κάναμε να επιλέγονται με random order μήπως και υπάρξει παρακίνηση / ενδιαφέρον από κάποιον να απαντήσει σε κάποιο από τα παλιά θέματα των ειδικά επιλεγμένων αυτών κατηγοριών. Click για ανάπτυξη... Ναι, κατάλαβα τι λες .....Όντως έχει ένα point όλο αυτό, και υπάρχουν ενδιαφέροντα θέματα Ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2018 στις 00:31 Η Zilda έγραψε: #126 07-10-18 00:31 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Σήμερα μου συμβαίνει ένα περίεργο πράγμα δεν ξέρω αν πρέπει να γίνεται έτσι, αλλά κάθε φορά που γίνεται ανανέωση της αρχικής του φόρουμ, στην κατηγορία του μήνα αλλάζουν και τα θέματα διαρκώς και μου εμφανίζονται παλιά θέματα από πολύ παλιά έτη. Click για ανάπτυξη... Διαβάζοντας τα θέματα έπεσε το μάτι μου πάνω στο «Ελληνίδες vs αλλοδαπές». Ούτε το μπ0υρδελα.κομ να ήμασταν ωρε @scandal! Αχαχαχα συγγνώμη για το οφφ. Καλο βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2018 στις 00:34 Ο Scandal έγραψε: #127 07-10-18 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Διαβάζοντας τα θέματα έπεσε το μάτι μου πάνω στο «Ελληνίδες vs αλλοδαπές». Ούτε το μπ0υρδελα.κομ να ήμασταν ωρε @scandal! Αχαχαχα συγγνώμη για το οφφ. Καλο βράδυ! Click για ανάπτυξη... haha το πιο άβολο ήταν στην αρχή που είχαμε σε random order το "έρωτας και σεξ" και έβλεπες ό,τι τυχαίο θέμα εμφανιζόταν, σε κάθε page refresh σου. Ό,τι πρέπει για έξαψη της φαντασίας επί του προκειμένου Τελικά μπήκε το Κοινωνικές Σχέσεις και Οικογένεια για αρχή αρχή σαν κατηγορία του μήνα αυτή τη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2018 στις 00:47 Η Dreamer_SW: #128 07-10-18 00:47 Ας αρχίσω να ξεθάβω θέματα λοιπόν !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2018 στις 15:59 Η methexys έγραψε: #129 12-11-18 15:59 Οταν θελω να προσθεσω μια εικονα οταν γραφω ενα ποστ και δεν παταω στο εικονιδιο για να μου βαλει το IMG αυτοματα, αλλα το γραφω εγω μονη μου, ενω στην προεπισκοπιση μου εμφανιζει την εικονα, οταν υποβαλω το ποστ δεν εμφανιζεται. Πρεπει να χρησιμοποιω το εικονιδιο και να δωσω μονο το λινκ για να μου βγαλει αυτο τον κωδικα μπροστα, αν το γραφω εγω δεν εμφανιζονται οι εικονες. Γιατι ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2018 στις 16:04 Η Himela έγραψε: #130 12-11-18 16:04 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Οταν θελω να προσθεσω μια εικονα οταν γραφω ενα ποστ και δεν παταω στο εικονιδιο για να μου βαλει το IMG αυτοματα, αλλα το γραφω εγω μονη μου, ενω στην προεπισκοπιση μου εμφανιζει την εικονα, οταν υποβαλω το ποστ δεν εμφανιζεται. Πρεπει να χρησιμοποιω το εικονιδιο και να δωσω μονο το λινκ για να μου βγαλει αυτο τον κωδικα μπροστα, αν το γραφω εγω δεν εμφανιζονται οι εικονες. Γιατι ετσι? Click για ανάπτυξη... Το λινκ της εικόνας πρέπει να είναι μόνο https γιατί αλλιώς δεν εμφανίζεται. Εναλλακτικά μπορείς να το σώσεις στον υπολογιστή σου και να το ανεβάσεις έτσι. Εκτός αν εννοείς κάτι που δεν κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2018 στις 16:06 Ο Scandal έγραψε: #131 12-11-18 16:06 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το λινκ της εικόνας πρέπει να είναι μόνο https γιατί αλλιώς δεν εμφανίζεται. Εναλλακτικά μπορείς να το σώσεις στον υπολογιστή σου και να το ανεβάσεις έτσι. Εκτός αν εννοείς κάτι που δεν κατάλαβα. Click για ανάπτυξη... Το link είναι σίγουρα https:// ; Γιατί ναι, για να διασφαλιστεί ότι θα τρέχει σωστά το SSL, ότι κάνει print ο server, μετατρέπει τα src="https://" σε src="https://" ... οπότε μετά τη δημοσίευση, αν είχες βάλει https:// δε θα φανεί, ενώ στην προεπισκόπηση που δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα το μήνυμα φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:28 Η Dreamer_SW: #132 24-11-18 15:28 Καλησπέρα και καλό ΣΚ Δεν μπορώ να μπω μέσα στο chat, μόνο από φωναχτήρι με αφήνει να γράφω, για ένα λόγο. Έχω κλείσει ανοίξει Browser, έχω κάνει ανανέωση και τίποτις Πατάω να μπω μέσα μου βγάζε το γύρω γύρω αλλά δεν μου δείχνει το chat απλά μία γκρι σελίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:33 Η Himela έγραψε: #133 24-11-18 15:33 Σόφη κάνε μια επανεκκίνηση το κομπιούτερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:36 Η Dreamer_SW: #134 24-11-18 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Σόφη κάνε μια επανεκκίνηση το κομπιούτερ. Click για ανάπτυξη... Πόσο βαριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:41 Η Himela έγραψε: #135 24-11-18 15:41 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Πόσο βαριέμαι Click για ανάπτυξη... Ναι είναι δυσκολο, άστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:44 Η Dreamer_SW: #136 24-11-18 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ναι είναι δυσκολο, άστα... Click για ανάπτυξη... Spoiler Σε αγαπάω εσένα πολύ ... !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 16:25 Ο Scandal έγραψε: #137 24-11-18 16:25 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλησπέρα και καλό ΣΚ Δεν μπορώ να μπω μέσα στο chat, μόνο από φωναχτήρι με αφήνει να γράφω, για ένα λόγο. Έχω κλείσει ανοίξει Browser, έχω κάνει ανανέωση και τίποτις Πατάω να μπω μέσα μου βγάζε το γύρω γύρω αλλά δεν μου δείχνει το chat απλά μία γκρι σελίδα Click για ανάπτυξη... CTRL + F5 έχεις δοκιμάσει; Εσύ που ξέρεις και από υπολογιστές, στη χειρότερη πες μας τι βλέπεις στη browser console για το ajax call που γίνεται αφού φορτώσει η σελίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 16:55 Η Dreamer_SW: #138 24-11-18 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: CTRL + F5 έχεις δοκιμάσει; Εσύ που ξέρεις και από υπολογιστές, στη χειρότερη πες μας τι βλέπεις στη browser console για το ajax call που γίνεται αφού φορτώσει η σελίδα! Click για ανάπτυξη... Να πω την αλήθεια, επανεκκίνηση δεν έχω κάνει ακόμα βαρέθηκα και απλά γράφω από φωναχτήρι Πάτησα CTRL +F5, αλλά συνεχίζεται το ίδιο, βγάζει δηλαδή κανονικά το γύρω γύρω , αλλά δεν δείχνει το τσατ. Δεν κατάλαβα τι λες μετά δεν είμαι και τόσο μυημένη χαχαχ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2018 στις 22:51 Η Dreamer_SW: #139 26-11-18 22:51 Πέτρο το δοκίμασα και από τους υπολογιστές της σχολής και πάλι δεν μου μπαίνει στο chat παρά μόνο από το φωναχτήρι μπορώ να γράψω και έχω και τώρα θέμα πάλι. !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Νοεμβρίου 2018 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2018 στις 13:42 Ο Scandal έγραψε: #140 27-11-18 13:42 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Πέτρο το δοκίμασα και από τους υπολογιστές της σχολής και πάλι δεν μου μπαίνει στο chat παρά μόνο από το φωναχτήρι μπορώ να γράψω και έχω και τώρα θέμα πάλι. !! Click για ανάπτυξη... Αχ αυτός ο Internet Explorer Δοκίμασε να πατήσεις CTRL + F5, έκανα μια διόρθωση συμβατότητας Ενημέρωσέ με πως πήγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Σήμερα μου συμβαίνει ένα περίεργο πράγμα δεν ξέρω αν πρέπει να γίνεται έτσι, αλλά κάθε φορά που γίνεται ανανέωση της αρχικής του φόρουμ, στην κατηγορία του μήνα αλλάζουν και τα θέματα διαρκώς και μου εμφανίζονται παλιά θέματα από πολύ παλιά έτη. Click για ανάπτυξη... Διαβάζοντας τα θέματα έπεσε το μάτι μου πάνω στο «Ελληνίδες vs αλλοδαπές». Ούτε το μπ0υρδελα.κομ να ήμασταν ωρε @scandal! Αχαχαχα συγγνώμη για το οφφ. Καλο βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2018 στις 00:34 Ο Scandal έγραψε: #127 07-10-18 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Διαβάζοντας τα θέματα έπεσε το μάτι μου πάνω στο «Ελληνίδες vs αλλοδαπές». Ούτε το μπ0υρδελα.κομ να ήμασταν ωρε @scandal! Αχαχαχα συγγνώμη για το οφφ. Καλο βράδυ! Click για ανάπτυξη... haha το πιο άβολο ήταν στην αρχή που είχαμε σε random order το "έρωτας και σεξ" και έβλεπες ό,τι τυχαίο θέμα εμφανιζόταν, σε κάθε page refresh σου. Ό,τι πρέπει για έξαψη της φαντασίας επί του προκειμένου Τελικά μπήκε το Κοινωνικές Σχέσεις και Οικογένεια για αρχή αρχή σαν κατηγορία του μήνα αυτή τη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2018 στις 00:47 Η Dreamer_SW: #128 07-10-18 00:47 Ας αρχίσω να ξεθάβω θέματα λοιπόν !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2018 στις 15:59 Η methexys έγραψε: #129 12-11-18 15:59 Οταν θελω να προσθεσω μια εικονα οταν γραφω ενα ποστ και δεν παταω στο εικονιδιο για να μου βαλει το IMG αυτοματα, αλλα το γραφω εγω μονη μου, ενω στην προεπισκοπιση μου εμφανιζει την εικονα, οταν υποβαλω το ποστ δεν εμφανιζεται. Πρεπει να χρησιμοποιω το εικονιδιο και να δωσω μονο το λινκ για να μου βγαλει αυτο τον κωδικα μπροστα, αν το γραφω εγω δεν εμφανιζονται οι εικονες. Γιατι ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2018 στις 16:04 Η Himela έγραψε: #130 12-11-18 16:04 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Οταν θελω να προσθεσω μια εικονα οταν γραφω ενα ποστ και δεν παταω στο εικονιδιο για να μου βαλει το IMG αυτοματα, αλλα το γραφω εγω μονη μου, ενω στην προεπισκοπιση μου εμφανιζει την εικονα, οταν υποβαλω το ποστ δεν εμφανιζεται. Πρεπει να χρησιμοποιω το εικονιδιο και να δωσω μονο το λινκ για να μου βγαλει αυτο τον κωδικα μπροστα, αν το γραφω εγω δεν εμφανιζονται οι εικονες. Γιατι ετσι? Click για ανάπτυξη... Το λινκ της εικόνας πρέπει να είναι μόνο https γιατί αλλιώς δεν εμφανίζεται. Εναλλακτικά μπορείς να το σώσεις στον υπολογιστή σου και να το ανεβάσεις έτσι. Εκτός αν εννοείς κάτι που δεν κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2018 στις 16:06 Ο Scandal έγραψε: #131 12-11-18 16:06 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το λινκ της εικόνας πρέπει να είναι μόνο https γιατί αλλιώς δεν εμφανίζεται. Εναλλακτικά μπορείς να το σώσεις στον υπολογιστή σου και να το ανεβάσεις έτσι. Εκτός αν εννοείς κάτι που δεν κατάλαβα. Click για ανάπτυξη... Το link είναι σίγουρα https:// ; Γιατί ναι, για να διασφαλιστεί ότι θα τρέχει σωστά το SSL, ότι κάνει print ο server, μετατρέπει τα src="https://" σε src="https://" ... οπότε μετά τη δημοσίευση, αν είχες βάλει https:// δε θα φανεί, ενώ στην προεπισκόπηση που δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα το μήνυμα φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:28 Η Dreamer_SW: #132 24-11-18 15:28 Καλησπέρα και καλό ΣΚ Δεν μπορώ να μπω μέσα στο chat, μόνο από φωναχτήρι με αφήνει να γράφω, για ένα λόγο. Έχω κλείσει ανοίξει Browser, έχω κάνει ανανέωση και τίποτις Πατάω να μπω μέσα μου βγάζε το γύρω γύρω αλλά δεν μου δείχνει το chat απλά μία γκρι σελίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:33 Η Himela έγραψε: #133 24-11-18 15:33 Σόφη κάνε μια επανεκκίνηση το κομπιούτερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:36 Η Dreamer_SW: #134 24-11-18 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Σόφη κάνε μια επανεκκίνηση το κομπιούτερ. Click για ανάπτυξη... Πόσο βαριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:41 Η Himela έγραψε: #135 24-11-18 15:41 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Πόσο βαριέμαι Click για ανάπτυξη... Ναι είναι δυσκολο, άστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:44 Η Dreamer_SW: #136 24-11-18 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ναι είναι δυσκολο, άστα... Click για ανάπτυξη... Spoiler Σε αγαπάω εσένα πολύ ... !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 16:25 Ο Scandal έγραψε: #137 24-11-18 16:25 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλησπέρα και καλό ΣΚ Δεν μπορώ να μπω μέσα στο chat, μόνο από φωναχτήρι με αφήνει να γράφω, για ένα λόγο. Έχω κλείσει ανοίξει Browser, έχω κάνει ανανέωση και τίποτις Πατάω να μπω μέσα μου βγάζε το γύρω γύρω αλλά δεν μου δείχνει το chat απλά μία γκρι σελίδα Click για ανάπτυξη... CTRL + F5 έχεις δοκιμάσει; Εσύ που ξέρεις και από υπολογιστές, στη χειρότερη πες μας τι βλέπεις στη browser console για το ajax call που γίνεται αφού φορτώσει η σελίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 16:55 Η Dreamer_SW: #138 24-11-18 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: CTRL + F5 έχεις δοκιμάσει; Εσύ που ξέρεις και από υπολογιστές, στη χειρότερη πες μας τι βλέπεις στη browser console για το ajax call που γίνεται αφού φορτώσει η σελίδα! Click για ανάπτυξη... Να πω την αλήθεια, επανεκκίνηση δεν έχω κάνει ακόμα βαρέθηκα και απλά γράφω από φωναχτήρι Πάτησα CTRL +F5, αλλά συνεχίζεται το ίδιο, βγάζει δηλαδή κανονικά το γύρω γύρω , αλλά δεν δείχνει το τσατ. Δεν κατάλαβα τι λες μετά δεν είμαι και τόσο μυημένη χαχαχ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2018 στις 22:51 Η Dreamer_SW: #139 26-11-18 22:51 Πέτρο το δοκίμασα και από τους υπολογιστές της σχολής και πάλι δεν μου μπαίνει στο chat παρά μόνο από το φωναχτήρι μπορώ να γράψω και έχω και τώρα θέμα πάλι. !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Νοεμβρίου 2018 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2018 στις 13:42 Ο Scandal έγραψε: #140 27-11-18 13:42 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Πέτρο το δοκίμασα και από τους υπολογιστές της σχολής και πάλι δεν μου μπαίνει στο chat παρά μόνο από το φωναχτήρι μπορώ να γράψω και έχω και τώρα θέμα πάλι. !! Click για ανάπτυξη... Αχ αυτός ο Internet Explorer Δοκίμασε να πατήσεις CTRL + F5, έκανα μια διόρθωση συμβατότητας Ενημέρωσέ με πως πήγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Διαβάζοντας τα θέματα έπεσε το μάτι μου πάνω στο «Ελληνίδες vs αλλοδαπές». Ούτε το μπ0υρδελα.κομ να ήμασταν ωρε @scandal! Αχαχαχα συγγνώμη για το οφφ. Καλο βράδυ! Click για ανάπτυξη... haha το πιο άβολο ήταν στην αρχή που είχαμε σε random order το "έρωτας και σεξ" και έβλεπες ό,τι τυχαίο θέμα εμφανιζόταν, σε κάθε page refresh σου. Ό,τι πρέπει για έξαψη της φαντασίας επί του προκειμένου Τελικά μπήκε το Κοινωνικές Σχέσεις και Οικογένεια για αρχή αρχή σαν κατηγορία του μήνα αυτή τη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2018 στις 00:47 Η Dreamer_SW: #128 07-10-18 00:47 Ας αρχίσω να ξεθάβω θέματα λοιπόν !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2018 στις 15:59 Η methexys έγραψε: #129 12-11-18 15:59 Οταν θελω να προσθεσω μια εικονα οταν γραφω ενα ποστ και δεν παταω στο εικονιδιο για να μου βαλει το IMG αυτοματα, αλλα το γραφω εγω μονη μου, ενω στην προεπισκοπιση μου εμφανιζει την εικονα, οταν υποβαλω το ποστ δεν εμφανιζεται. Πρεπει να χρησιμοποιω το εικονιδιο και να δωσω μονο το λινκ για να μου βγαλει αυτο τον κωδικα μπροστα, αν το γραφω εγω δεν εμφανιζονται οι εικονες. Γιατι ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2018 στις 16:04 Η Himela έγραψε: #130 12-11-18 16:04 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Οταν θελω να προσθεσω μια εικονα οταν γραφω ενα ποστ και δεν παταω στο εικονιδιο για να μου βαλει το IMG αυτοματα, αλλα το γραφω εγω μονη μου, ενω στην προεπισκοπιση μου εμφανιζει την εικονα, οταν υποβαλω το ποστ δεν εμφανιζεται. Πρεπει να χρησιμοποιω το εικονιδιο και να δωσω μονο το λινκ για να μου βγαλει αυτο τον κωδικα μπροστα, αν το γραφω εγω δεν εμφανιζονται οι εικονες. Γιατι ετσι? Click για ανάπτυξη... Το λινκ της εικόνας πρέπει να είναι μόνο https γιατί αλλιώς δεν εμφανίζεται. Εναλλακτικά μπορείς να το σώσεις στον υπολογιστή σου και να το ανεβάσεις έτσι. Εκτός αν εννοείς κάτι που δεν κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2018 στις 16:06 Ο Scandal έγραψε: #131 12-11-18 16:06 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το λινκ της εικόνας πρέπει να είναι μόνο https γιατί αλλιώς δεν εμφανίζεται. Εναλλακτικά μπορείς να το σώσεις στον υπολογιστή σου και να το ανεβάσεις έτσι. Εκτός αν εννοείς κάτι που δεν κατάλαβα. Click για ανάπτυξη... Το link είναι σίγουρα https:// ; Γιατί ναι, για να διασφαλιστεί ότι θα τρέχει σωστά το SSL, ότι κάνει print ο server, μετατρέπει τα src="https://" σε src="https://" ... οπότε μετά τη δημοσίευση, αν είχες βάλει https:// δε θα φανεί, ενώ στην προεπισκόπηση που δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα το μήνυμα φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:28 Η Dreamer_SW: #132 24-11-18 15:28 Καλησπέρα και καλό ΣΚ Δεν μπορώ να μπω μέσα στο chat, μόνο από φωναχτήρι με αφήνει να γράφω, για ένα λόγο. Έχω κλείσει ανοίξει Browser, έχω κάνει ανανέωση και τίποτις Πατάω να μπω μέσα μου βγάζε το γύρω γύρω αλλά δεν μου δείχνει το chat απλά μία γκρι σελίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:33 Η Himela έγραψε: #133 24-11-18 15:33 Σόφη κάνε μια επανεκκίνηση το κομπιούτερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:36 Η Dreamer_SW: #134 24-11-18 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Σόφη κάνε μια επανεκκίνηση το κομπιούτερ. Click για ανάπτυξη... Πόσο βαριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:41 Η Himela έγραψε: #135 24-11-18 15:41 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Πόσο βαριέμαι Click για ανάπτυξη... Ναι είναι δυσκολο, άστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:44 Η Dreamer_SW: #136 24-11-18 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ναι είναι δυσκολο, άστα... Click για ανάπτυξη... Spoiler Σε αγαπάω εσένα πολύ ... !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 16:25 Ο Scandal έγραψε: #137 24-11-18 16:25 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλησπέρα και καλό ΣΚ Δεν μπορώ να μπω μέσα στο chat, μόνο από φωναχτήρι με αφήνει να γράφω, για ένα λόγο. Έχω κλείσει ανοίξει Browser, έχω κάνει ανανέωση και τίποτις Πατάω να μπω μέσα μου βγάζε το γύρω γύρω αλλά δεν μου δείχνει το chat απλά μία γκρι σελίδα Click για ανάπτυξη... CTRL + F5 έχεις δοκιμάσει; Εσύ που ξέρεις και από υπολογιστές, στη χειρότερη πες μας τι βλέπεις στη browser console για το ajax call που γίνεται αφού φορτώσει η σελίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 16:55 Η Dreamer_SW: #138 24-11-18 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: CTRL + F5 έχεις δοκιμάσει; Εσύ που ξέρεις και από υπολογιστές, στη χειρότερη πες μας τι βλέπεις στη browser console για το ajax call που γίνεται αφού φορτώσει η σελίδα! Click για ανάπτυξη... Να πω την αλήθεια, επανεκκίνηση δεν έχω κάνει ακόμα βαρέθηκα και απλά γράφω από φωναχτήρι Πάτησα CTRL +F5, αλλά συνεχίζεται το ίδιο, βγάζει δηλαδή κανονικά το γύρω γύρω , αλλά δεν δείχνει το τσατ. Δεν κατάλαβα τι λες μετά δεν είμαι και τόσο μυημένη χαχαχ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2018 στις 22:51 Η Dreamer_SW: #139 26-11-18 22:51 Πέτρο το δοκίμασα και από τους υπολογιστές της σχολής και πάλι δεν μου μπαίνει στο chat παρά μόνο από το φωναχτήρι μπορώ να γράψω και έχω και τώρα θέμα πάλι. !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Νοεμβρίου 2018 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2018 στις 13:42 Ο Scandal έγραψε: #140 27-11-18 13:42 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Πέτρο το δοκίμασα και από τους υπολογιστές της σχολής και πάλι δεν μου μπαίνει στο chat παρά μόνο από το φωναχτήρι μπορώ να γράψω και έχω και τώρα θέμα πάλι. !! Click για ανάπτυξη... Αχ αυτός ο Internet Explorer Δοκίμασε να πατήσεις CTRL + F5, έκανα μια διόρθωση συμβατότητας Ενημέρωσέ με πως πήγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ας αρχίσω να ξεθάβω θέματα λοιπόν !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2018 στις 15:59 Η methexys έγραψε: #129 12-11-18 15:59 Οταν θελω να προσθεσω μια εικονα οταν γραφω ενα ποστ και δεν παταω στο εικονιδιο για να μου βαλει το IMG αυτοματα, αλλα το γραφω εγω μονη μου, ενω στην προεπισκοπιση μου εμφανιζει την εικονα, οταν υποβαλω το ποστ δεν εμφανιζεται. Πρεπει να χρησιμοποιω το εικονιδιο και να δωσω μονο το λινκ για να μου βγαλει αυτο τον κωδικα μπροστα, αν το γραφω εγω δεν εμφανιζονται οι εικονες. Γιατι ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2018 στις 16:04 Η Himela έγραψε: #130 12-11-18 16:04 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Οταν θελω να προσθεσω μια εικονα οταν γραφω ενα ποστ και δεν παταω στο εικονιδιο για να μου βαλει το IMG αυτοματα, αλλα το γραφω εγω μονη μου, ενω στην προεπισκοπιση μου εμφανιζει την εικονα, οταν υποβαλω το ποστ δεν εμφανιζεται. Πρεπει να χρησιμοποιω το εικονιδιο και να δωσω μονο το λινκ για να μου βγαλει αυτο τον κωδικα μπροστα, αν το γραφω εγω δεν εμφανιζονται οι εικονες. Γιατι ετσι? Click για ανάπτυξη... Το λινκ της εικόνας πρέπει να είναι μόνο https γιατί αλλιώς δεν εμφανίζεται. Εναλλακτικά μπορείς να το σώσεις στον υπολογιστή σου και να το ανεβάσεις έτσι. Εκτός αν εννοείς κάτι που δεν κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2018 στις 16:06 Ο Scandal έγραψε: #131 12-11-18 16:06 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το λινκ της εικόνας πρέπει να είναι μόνο https γιατί αλλιώς δεν εμφανίζεται. Εναλλακτικά μπορείς να το σώσεις στον υπολογιστή σου και να το ανεβάσεις έτσι. Εκτός αν εννοείς κάτι που δεν κατάλαβα. Click για ανάπτυξη... Το link είναι σίγουρα https:// ; Γιατί ναι, για να διασφαλιστεί ότι θα τρέχει σωστά το SSL, ότι κάνει print ο server, μετατρέπει τα src="https://" σε src="https://" ... οπότε μετά τη δημοσίευση, αν είχες βάλει https:// δε θα φανεί, ενώ στην προεπισκόπηση που δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα το μήνυμα φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:28 Η Dreamer_SW: #132 24-11-18 15:28 Καλησπέρα και καλό ΣΚ Δεν μπορώ να μπω μέσα στο chat, μόνο από φωναχτήρι με αφήνει να γράφω, για ένα λόγο. Έχω κλείσει ανοίξει Browser, έχω κάνει ανανέωση και τίποτις Πατάω να μπω μέσα μου βγάζε το γύρω γύρω αλλά δεν μου δείχνει το chat απλά μία γκρι σελίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:33 Η Himela έγραψε: #133 24-11-18 15:33 Σόφη κάνε μια επανεκκίνηση το κομπιούτερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:36 Η Dreamer_SW: #134 24-11-18 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Σόφη κάνε μια επανεκκίνηση το κομπιούτερ. Click για ανάπτυξη... Πόσο βαριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:41 Η Himela έγραψε: #135 24-11-18 15:41 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Πόσο βαριέμαι Click για ανάπτυξη... Ναι είναι δυσκολο, άστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:44 Η Dreamer_SW: #136 24-11-18 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ναι είναι δυσκολο, άστα... Click για ανάπτυξη... Spoiler Σε αγαπάω εσένα πολύ ... !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 16:25 Ο Scandal έγραψε: #137 24-11-18 16:25 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλησπέρα και καλό ΣΚ Δεν μπορώ να μπω μέσα στο chat, μόνο από φωναχτήρι με αφήνει να γράφω, για ένα λόγο. Έχω κλείσει ανοίξει Browser, έχω κάνει ανανέωση και τίποτις Πατάω να μπω μέσα μου βγάζε το γύρω γύρω αλλά δεν μου δείχνει το chat απλά μία γκρι σελίδα Click για ανάπτυξη... CTRL + F5 έχεις δοκιμάσει; Εσύ που ξέρεις και από υπολογιστές, στη χειρότερη πες μας τι βλέπεις στη browser console για το ajax call που γίνεται αφού φορτώσει η σελίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 16:55 Η Dreamer_SW: #138 24-11-18 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: CTRL + F5 έχεις δοκιμάσει; Εσύ που ξέρεις και από υπολογιστές, στη χειρότερη πες μας τι βλέπεις στη browser console για το ajax call που γίνεται αφού φορτώσει η σελίδα! Click για ανάπτυξη... Να πω την αλήθεια, επανεκκίνηση δεν έχω κάνει ακόμα βαρέθηκα και απλά γράφω από φωναχτήρι Πάτησα CTRL +F5, αλλά συνεχίζεται το ίδιο, βγάζει δηλαδή κανονικά το γύρω γύρω , αλλά δεν δείχνει το τσατ. Δεν κατάλαβα τι λες μετά δεν είμαι και τόσο μυημένη χαχαχ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2018 στις 22:51 Η Dreamer_SW: #139 26-11-18 22:51 Πέτρο το δοκίμασα και από τους υπολογιστές της σχολής και πάλι δεν μου μπαίνει στο chat παρά μόνο από το φωναχτήρι μπορώ να γράψω και έχω και τώρα θέμα πάλι. !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Νοεμβρίου 2018 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2018 στις 13:42 Ο Scandal έγραψε: #140 27-11-18 13:42 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Πέτρο το δοκίμασα και από τους υπολογιστές της σχολής και πάλι δεν μου μπαίνει στο chat παρά μόνο από το φωναχτήρι μπορώ να γράψω και έχω και τώρα θέμα πάλι. !! Click για ανάπτυξη... Αχ αυτός ο Internet Explorer Δοκίμασε να πατήσεις CTRL + F5, έκανα μια διόρθωση συμβατότητας Ενημέρωσέ με πως πήγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οταν θελω να προσθεσω μια εικονα οταν γραφω ενα ποστ και δεν παταω στο εικονιδιο για να μου βαλει το IMG αυτοματα, αλλα το γραφω εγω μονη μου, ενω στην προεπισκοπιση μου εμφανιζει την εικονα, οταν υποβαλω το ποστ δεν εμφανιζεται. Πρεπει να χρησιμοποιω το εικονιδιο και να δωσω μονο το λινκ για να μου βγαλει αυτο τον κωδικα μπροστα, αν το γραφω εγω δεν εμφανιζονται οι εικονες. Γιατι ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2018 στις 16:04 Η Himela έγραψε: #130 12-11-18 16:04 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Οταν θελω να προσθεσω μια εικονα οταν γραφω ενα ποστ και δεν παταω στο εικονιδιο για να μου βαλει το IMG αυτοματα, αλλα το γραφω εγω μονη μου, ενω στην προεπισκοπιση μου εμφανιζει την εικονα, οταν υποβαλω το ποστ δεν εμφανιζεται. Πρεπει να χρησιμοποιω το εικονιδιο και να δωσω μονο το λινκ για να μου βγαλει αυτο τον κωδικα μπροστα, αν το γραφω εγω δεν εμφανιζονται οι εικονες. Γιατι ετσι? Click για ανάπτυξη... Το λινκ της εικόνας πρέπει να είναι μόνο https γιατί αλλιώς δεν εμφανίζεται. Εναλλακτικά μπορείς να το σώσεις στον υπολογιστή σου και να το ανεβάσεις έτσι. Εκτός αν εννοείς κάτι που δεν κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2018 στις 16:06 Ο Scandal έγραψε: #131 12-11-18 16:06 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το λινκ της εικόνας πρέπει να είναι μόνο https γιατί αλλιώς δεν εμφανίζεται. Εναλλακτικά μπορείς να το σώσεις στον υπολογιστή σου και να το ανεβάσεις έτσι. Εκτός αν εννοείς κάτι που δεν κατάλαβα. Click για ανάπτυξη... Το link είναι σίγουρα https:// ; Γιατί ναι, για να διασφαλιστεί ότι θα τρέχει σωστά το SSL, ότι κάνει print ο server, μετατρέπει τα src="https://" σε src="https://" ... οπότε μετά τη δημοσίευση, αν είχες βάλει https:// δε θα φανεί, ενώ στην προεπισκόπηση που δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα το μήνυμα φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:28 Η Dreamer_SW: #132 24-11-18 15:28 Καλησπέρα και καλό ΣΚ Δεν μπορώ να μπω μέσα στο chat, μόνο από φωναχτήρι με αφήνει να γράφω, για ένα λόγο. Έχω κλείσει ανοίξει Browser, έχω κάνει ανανέωση και τίποτις Πατάω να μπω μέσα μου βγάζε το γύρω γύρω αλλά δεν μου δείχνει το chat απλά μία γκρι σελίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:33 Η Himela έγραψε: #133 24-11-18 15:33 Σόφη κάνε μια επανεκκίνηση το κομπιούτερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:36 Η Dreamer_SW: #134 24-11-18 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Σόφη κάνε μια επανεκκίνηση το κομπιούτερ. Click για ανάπτυξη... Πόσο βαριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:41 Η Himela έγραψε: #135 24-11-18 15:41 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Πόσο βαριέμαι Click για ανάπτυξη... Ναι είναι δυσκολο, άστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:44 Η Dreamer_SW: #136 24-11-18 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ναι είναι δυσκολο, άστα... Click για ανάπτυξη... Spoiler Σε αγαπάω εσένα πολύ ... !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 16:25 Ο Scandal έγραψε: #137 24-11-18 16:25 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλησπέρα και καλό ΣΚ Δεν μπορώ να μπω μέσα στο chat, μόνο από φωναχτήρι με αφήνει να γράφω, για ένα λόγο. Έχω κλείσει ανοίξει Browser, έχω κάνει ανανέωση και τίποτις Πατάω να μπω μέσα μου βγάζε το γύρω γύρω αλλά δεν μου δείχνει το chat απλά μία γκρι σελίδα Click για ανάπτυξη... CTRL + F5 έχεις δοκιμάσει; Εσύ που ξέρεις και από υπολογιστές, στη χειρότερη πες μας τι βλέπεις στη browser console για το ajax call που γίνεται αφού φορτώσει η σελίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 16:55 Η Dreamer_SW: #138 24-11-18 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: CTRL + F5 έχεις δοκιμάσει; Εσύ που ξέρεις και από υπολογιστές, στη χειρότερη πες μας τι βλέπεις στη browser console για το ajax call που γίνεται αφού φορτώσει η σελίδα! Click για ανάπτυξη... Να πω την αλήθεια, επανεκκίνηση δεν έχω κάνει ακόμα βαρέθηκα και απλά γράφω από φωναχτήρι Πάτησα CTRL +F5, αλλά συνεχίζεται το ίδιο, βγάζει δηλαδή κανονικά το γύρω γύρω , αλλά δεν δείχνει το τσατ. Δεν κατάλαβα τι λες μετά δεν είμαι και τόσο μυημένη χαχαχ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2018 στις 22:51 Η Dreamer_SW: #139 26-11-18 22:51 Πέτρο το δοκίμασα και από τους υπολογιστές της σχολής και πάλι δεν μου μπαίνει στο chat παρά μόνο από το φωναχτήρι μπορώ να γράψω και έχω και τώρα θέμα πάλι. !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Νοεμβρίου 2018 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2018 στις 13:42 Ο Scandal έγραψε: #140 27-11-18 13:42 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Πέτρο το δοκίμασα και από τους υπολογιστές της σχολής και πάλι δεν μου μπαίνει στο chat παρά μόνο από το φωναχτήρι μπορώ να γράψω και έχω και τώρα θέμα πάλι. !! Click για ανάπτυξη... Αχ αυτός ο Internet Explorer Δοκίμασε να πατήσεις CTRL + F5, έκανα μια διόρθωση συμβατότητας Ενημέρωσέ με πως πήγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από methexys: Οταν θελω να προσθεσω μια εικονα οταν γραφω ενα ποστ και δεν παταω στο εικονιδιο για να μου βαλει το IMG αυτοματα, αλλα το γραφω εγω μονη μου, ενω στην προεπισκοπιση μου εμφανιζει την εικονα, οταν υποβαλω το ποστ δεν εμφανιζεται. Πρεπει να χρησιμοποιω το εικονιδιο και να δωσω μονο το λινκ για να μου βγαλει αυτο τον κωδικα μπροστα, αν το γραφω εγω δεν εμφανιζονται οι εικονες. Γιατι ετσι? Click για ανάπτυξη... Το λινκ της εικόνας πρέπει να είναι μόνο https γιατί αλλιώς δεν εμφανίζεται. Εναλλακτικά μπορείς να το σώσεις στον υπολογιστή σου και να το ανεβάσεις έτσι. Εκτός αν εννοείς κάτι που δεν κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2018 στις 16:06 Ο Scandal έγραψε: #131 12-11-18 16:06 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το λινκ της εικόνας πρέπει να είναι μόνο https γιατί αλλιώς δεν εμφανίζεται. Εναλλακτικά μπορείς να το σώσεις στον υπολογιστή σου και να το ανεβάσεις έτσι. Εκτός αν εννοείς κάτι που δεν κατάλαβα. Click για ανάπτυξη... Το link είναι σίγουρα https:// ; Γιατί ναι, για να διασφαλιστεί ότι θα τρέχει σωστά το SSL, ότι κάνει print ο server, μετατρέπει τα src="https://" σε src="https://" ... οπότε μετά τη δημοσίευση, αν είχες βάλει https:// δε θα φανεί, ενώ στην προεπισκόπηση που δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα το μήνυμα φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:28 Η Dreamer_SW: #132 24-11-18 15:28 Καλησπέρα και καλό ΣΚ Δεν μπορώ να μπω μέσα στο chat, μόνο από φωναχτήρι με αφήνει να γράφω, για ένα λόγο. Έχω κλείσει ανοίξει Browser, έχω κάνει ανανέωση και τίποτις Πατάω να μπω μέσα μου βγάζε το γύρω γύρω αλλά δεν μου δείχνει το chat απλά μία γκρι σελίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:33 Η Himela έγραψε: #133 24-11-18 15:33 Σόφη κάνε μια επανεκκίνηση το κομπιούτερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:36 Η Dreamer_SW: #134 24-11-18 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Σόφη κάνε μια επανεκκίνηση το κομπιούτερ. Click για ανάπτυξη... Πόσο βαριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:41 Η Himela έγραψε: #135 24-11-18 15:41 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Πόσο βαριέμαι Click για ανάπτυξη... Ναι είναι δυσκολο, άστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:44 Η Dreamer_SW: #136 24-11-18 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ναι είναι δυσκολο, άστα... Click για ανάπτυξη... Spoiler Σε αγαπάω εσένα πολύ ... !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 16:25 Ο Scandal έγραψε: #137 24-11-18 16:25 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλησπέρα και καλό ΣΚ Δεν μπορώ να μπω μέσα στο chat, μόνο από φωναχτήρι με αφήνει να γράφω, για ένα λόγο. Έχω κλείσει ανοίξει Browser, έχω κάνει ανανέωση και τίποτις Πατάω να μπω μέσα μου βγάζε το γύρω γύρω αλλά δεν μου δείχνει το chat απλά μία γκρι σελίδα Click για ανάπτυξη... CTRL + F5 έχεις δοκιμάσει; Εσύ που ξέρεις και από υπολογιστές, στη χειρότερη πες μας τι βλέπεις στη browser console για το ajax call που γίνεται αφού φορτώσει η σελίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 16:55 Η Dreamer_SW: #138 24-11-18 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: CTRL + F5 έχεις δοκιμάσει; Εσύ που ξέρεις και από υπολογιστές, στη χειρότερη πες μας τι βλέπεις στη browser console για το ajax call που γίνεται αφού φορτώσει η σελίδα! Click για ανάπτυξη... Να πω την αλήθεια, επανεκκίνηση δεν έχω κάνει ακόμα βαρέθηκα και απλά γράφω από φωναχτήρι Πάτησα CTRL +F5, αλλά συνεχίζεται το ίδιο, βγάζει δηλαδή κανονικά το γύρω γύρω , αλλά δεν δείχνει το τσατ. Δεν κατάλαβα τι λες μετά δεν είμαι και τόσο μυημένη χαχαχ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2018 στις 22:51 Η Dreamer_SW: #139 26-11-18 22:51 Πέτρο το δοκίμασα και από τους υπολογιστές της σχολής και πάλι δεν μου μπαίνει στο chat παρά μόνο από το φωναχτήρι μπορώ να γράψω και έχω και τώρα θέμα πάλι. !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Νοεμβρίου 2018 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2018 στις 13:42 Ο Scandal έγραψε: #140 27-11-18 13:42 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Πέτρο το δοκίμασα και από τους υπολογιστές της σχολής και πάλι δεν μου μπαίνει στο chat παρά μόνο από το φωναχτήρι μπορώ να γράψω και έχω και τώρα θέμα πάλι. !! Click για ανάπτυξη... Αχ αυτός ο Internet Explorer Δοκίμασε να πατήσεις CTRL + F5, έκανα μια διόρθωση συμβατότητας Ενημέρωσέ με πως πήγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το λινκ της εικόνας πρέπει να είναι μόνο https γιατί αλλιώς δεν εμφανίζεται. Εναλλακτικά μπορείς να το σώσεις στον υπολογιστή σου και να το ανεβάσεις έτσι. Εκτός αν εννοείς κάτι που δεν κατάλαβα. Click για ανάπτυξη... Το link είναι σίγουρα https:// ; Γιατί ναι, για να διασφαλιστεί ότι θα τρέχει σωστά το SSL, ότι κάνει print ο server, μετατρέπει τα src="https://" σε src="https://" ... οπότε μετά τη δημοσίευση, αν είχες βάλει https:// δε θα φανεί, ενώ στην προεπισκόπηση που δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα το μήνυμα φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:28 Η Dreamer_SW: #132 24-11-18 15:28 Καλησπέρα και καλό ΣΚ Δεν μπορώ να μπω μέσα στο chat, μόνο από φωναχτήρι με αφήνει να γράφω, για ένα λόγο. Έχω κλείσει ανοίξει Browser, έχω κάνει ανανέωση και τίποτις Πατάω να μπω μέσα μου βγάζε το γύρω γύρω αλλά δεν μου δείχνει το chat απλά μία γκρι σελίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:33 Η Himela έγραψε: #133 24-11-18 15:33 Σόφη κάνε μια επανεκκίνηση το κομπιούτερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:36 Η Dreamer_SW: #134 24-11-18 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Σόφη κάνε μια επανεκκίνηση το κομπιούτερ. Click για ανάπτυξη... Πόσο βαριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:41 Η Himela έγραψε: #135 24-11-18 15:41 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Πόσο βαριέμαι Click για ανάπτυξη... Ναι είναι δυσκολο, άστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:44 Η Dreamer_SW: #136 24-11-18 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ναι είναι δυσκολο, άστα... Click για ανάπτυξη... Spoiler Σε αγαπάω εσένα πολύ ... !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 16:25 Ο Scandal έγραψε: #137 24-11-18 16:25 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλησπέρα και καλό ΣΚ Δεν μπορώ να μπω μέσα στο chat, μόνο από φωναχτήρι με αφήνει να γράφω, για ένα λόγο. Έχω κλείσει ανοίξει Browser, έχω κάνει ανανέωση και τίποτις Πατάω να μπω μέσα μου βγάζε το γύρω γύρω αλλά δεν μου δείχνει το chat απλά μία γκρι σελίδα Click για ανάπτυξη... CTRL + F5 έχεις δοκιμάσει; Εσύ που ξέρεις και από υπολογιστές, στη χειρότερη πες μας τι βλέπεις στη browser console για το ajax call που γίνεται αφού φορτώσει η σελίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 16:55 Η Dreamer_SW: #138 24-11-18 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: CTRL + F5 έχεις δοκιμάσει; Εσύ που ξέρεις και από υπολογιστές, στη χειρότερη πες μας τι βλέπεις στη browser console για το ajax call που γίνεται αφού φορτώσει η σελίδα! Click για ανάπτυξη... Να πω την αλήθεια, επανεκκίνηση δεν έχω κάνει ακόμα βαρέθηκα και απλά γράφω από φωναχτήρι Πάτησα CTRL +F5, αλλά συνεχίζεται το ίδιο, βγάζει δηλαδή κανονικά το γύρω γύρω , αλλά δεν δείχνει το τσατ. Δεν κατάλαβα τι λες μετά δεν είμαι και τόσο μυημένη χαχαχ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2018 στις 22:51 Η Dreamer_SW: #139 26-11-18 22:51 Πέτρο το δοκίμασα και από τους υπολογιστές της σχολής και πάλι δεν μου μπαίνει στο chat παρά μόνο από το φωναχτήρι μπορώ να γράψω και έχω και τώρα θέμα πάλι. !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Νοεμβρίου 2018 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2018 στις 13:42 Ο Scandal έγραψε: #140 27-11-18 13:42 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Πέτρο το δοκίμασα και από τους υπολογιστές της σχολής και πάλι δεν μου μπαίνει στο chat παρά μόνο από το φωναχτήρι μπορώ να γράψω και έχω και τώρα θέμα πάλι. !! Click για ανάπτυξη... Αχ αυτός ο Internet Explorer Δοκίμασε να πατήσεις CTRL + F5, έκανα μια διόρθωση συμβατότητας Ενημέρωσέ με πως πήγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα και καλό ΣΚ Δεν μπορώ να μπω μέσα στο chat, μόνο από φωναχτήρι με αφήνει να γράφω, για ένα λόγο. Έχω κλείσει ανοίξει Browser, έχω κάνει ανανέωση και τίποτις Πατάω να μπω μέσα μου βγάζε το γύρω γύρω αλλά δεν μου δείχνει το chat απλά μία γκρι σελίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:33 Η Himela έγραψε: #133 24-11-18 15:33 Σόφη κάνε μια επανεκκίνηση το κομπιούτερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:36 Η Dreamer_SW: #134 24-11-18 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Σόφη κάνε μια επανεκκίνηση το κομπιούτερ. Click για ανάπτυξη... Πόσο βαριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:41 Η Himela έγραψε: #135 24-11-18 15:41 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Πόσο βαριέμαι Click για ανάπτυξη... Ναι είναι δυσκολο, άστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:44 Η Dreamer_SW: #136 24-11-18 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ναι είναι δυσκολο, άστα... Click για ανάπτυξη... Spoiler Σε αγαπάω εσένα πολύ ... !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 16:25 Ο Scandal έγραψε: #137 24-11-18 16:25 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλησπέρα και καλό ΣΚ Δεν μπορώ να μπω μέσα στο chat, μόνο από φωναχτήρι με αφήνει να γράφω, για ένα λόγο. Έχω κλείσει ανοίξει Browser, έχω κάνει ανανέωση και τίποτις Πατάω να μπω μέσα μου βγάζε το γύρω γύρω αλλά δεν μου δείχνει το chat απλά μία γκρι σελίδα Click για ανάπτυξη... CTRL + F5 έχεις δοκιμάσει; Εσύ που ξέρεις και από υπολογιστές, στη χειρότερη πες μας τι βλέπεις στη browser console για το ajax call που γίνεται αφού φορτώσει η σελίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 16:55 Η Dreamer_SW: #138 24-11-18 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: CTRL + F5 έχεις δοκιμάσει; Εσύ που ξέρεις και από υπολογιστές, στη χειρότερη πες μας τι βλέπεις στη browser console για το ajax call που γίνεται αφού φορτώσει η σελίδα! Click για ανάπτυξη... Να πω την αλήθεια, επανεκκίνηση δεν έχω κάνει ακόμα βαρέθηκα και απλά γράφω από φωναχτήρι Πάτησα CTRL +F5, αλλά συνεχίζεται το ίδιο, βγάζει δηλαδή κανονικά το γύρω γύρω , αλλά δεν δείχνει το τσατ. Δεν κατάλαβα τι λες μετά δεν είμαι και τόσο μυημένη χαχαχ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2018 στις 22:51 Η Dreamer_SW: #139 26-11-18 22:51 Πέτρο το δοκίμασα και από τους υπολογιστές της σχολής και πάλι δεν μου μπαίνει στο chat παρά μόνο από το φωναχτήρι μπορώ να γράψω και έχω και τώρα θέμα πάλι. !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Νοεμβρίου 2018 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2018 στις 13:42 Ο Scandal έγραψε: #140 27-11-18 13:42 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Πέτρο το δοκίμασα και από τους υπολογιστές της σχολής και πάλι δεν μου μπαίνει στο chat παρά μόνο από το φωναχτήρι μπορώ να γράψω και έχω και τώρα θέμα πάλι. !! Click για ανάπτυξη... Αχ αυτός ο Internet Explorer Δοκίμασε να πατήσεις CTRL + F5, έκανα μια διόρθωση συμβατότητας Ενημέρωσέ με πως πήγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σόφη κάνε μια επανεκκίνηση το κομπιούτερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:36 Η Dreamer_SW: #134 24-11-18 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Σόφη κάνε μια επανεκκίνηση το κομπιούτερ. Click για ανάπτυξη... Πόσο βαριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:41 Η Himela έγραψε: #135 24-11-18 15:41 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Πόσο βαριέμαι Click για ανάπτυξη... Ναι είναι δυσκολο, άστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:44 Η Dreamer_SW: #136 24-11-18 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ναι είναι δυσκολο, άστα... Click για ανάπτυξη... Spoiler Σε αγαπάω εσένα πολύ ... !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 16:25 Ο Scandal έγραψε: #137 24-11-18 16:25 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλησπέρα και καλό ΣΚ Δεν μπορώ να μπω μέσα στο chat, μόνο από φωναχτήρι με αφήνει να γράφω, για ένα λόγο. Έχω κλείσει ανοίξει Browser, έχω κάνει ανανέωση και τίποτις Πατάω να μπω μέσα μου βγάζε το γύρω γύρω αλλά δεν μου δείχνει το chat απλά μία γκρι σελίδα Click για ανάπτυξη... CTRL + F5 έχεις δοκιμάσει; Εσύ που ξέρεις και από υπολογιστές, στη χειρότερη πες μας τι βλέπεις στη browser console για το ajax call που γίνεται αφού φορτώσει η σελίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 16:55 Η Dreamer_SW: #138 24-11-18 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: CTRL + F5 έχεις δοκιμάσει; Εσύ που ξέρεις και από υπολογιστές, στη χειρότερη πες μας τι βλέπεις στη browser console για το ajax call που γίνεται αφού φορτώσει η σελίδα! Click για ανάπτυξη... Να πω την αλήθεια, επανεκκίνηση δεν έχω κάνει ακόμα βαρέθηκα και απλά γράφω από φωναχτήρι Πάτησα CTRL +F5, αλλά συνεχίζεται το ίδιο, βγάζει δηλαδή κανονικά το γύρω γύρω , αλλά δεν δείχνει το τσατ. Δεν κατάλαβα τι λες μετά δεν είμαι και τόσο μυημένη χαχαχ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2018 στις 22:51 Η Dreamer_SW: #139 26-11-18 22:51 Πέτρο το δοκίμασα και από τους υπολογιστές της σχολής και πάλι δεν μου μπαίνει στο chat παρά μόνο από το φωναχτήρι μπορώ να γράψω και έχω και τώρα θέμα πάλι. !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Νοεμβρίου 2018 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2018 στις 13:42 Ο Scandal έγραψε: #140 27-11-18 13:42 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Πέτρο το δοκίμασα και από τους υπολογιστές της σχολής και πάλι δεν μου μπαίνει στο chat παρά μόνο από το φωναχτήρι μπορώ να γράψω και έχω και τώρα θέμα πάλι. !! Click για ανάπτυξη... Αχ αυτός ο Internet Explorer Δοκίμασε να πατήσεις CTRL + F5, έκανα μια διόρθωση συμβατότητας Ενημέρωσέ με πως πήγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Σόφη κάνε μια επανεκκίνηση το κομπιούτερ. Click για ανάπτυξη... Πόσο βαριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:41 Η Himela έγραψε: #135 24-11-18 15:41 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Πόσο βαριέμαι Click για ανάπτυξη... Ναι είναι δυσκολο, άστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:44 Η Dreamer_SW: #136 24-11-18 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ναι είναι δυσκολο, άστα... Click για ανάπτυξη... Spoiler Σε αγαπάω εσένα πολύ ... !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 16:25 Ο Scandal έγραψε: #137 24-11-18 16:25 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλησπέρα και καλό ΣΚ Δεν μπορώ να μπω μέσα στο chat, μόνο από φωναχτήρι με αφήνει να γράφω, για ένα λόγο. Έχω κλείσει ανοίξει Browser, έχω κάνει ανανέωση και τίποτις Πατάω να μπω μέσα μου βγάζε το γύρω γύρω αλλά δεν μου δείχνει το chat απλά μία γκρι σελίδα Click για ανάπτυξη... CTRL + F5 έχεις δοκιμάσει; Εσύ που ξέρεις και από υπολογιστές, στη χειρότερη πες μας τι βλέπεις στη browser console για το ajax call που γίνεται αφού φορτώσει η σελίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 16:55 Η Dreamer_SW: #138 24-11-18 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: CTRL + F5 έχεις δοκιμάσει; Εσύ που ξέρεις και από υπολογιστές, στη χειρότερη πες μας τι βλέπεις στη browser console για το ajax call που γίνεται αφού φορτώσει η σελίδα! Click για ανάπτυξη... Να πω την αλήθεια, επανεκκίνηση δεν έχω κάνει ακόμα βαρέθηκα και απλά γράφω από φωναχτήρι Πάτησα CTRL +F5, αλλά συνεχίζεται το ίδιο, βγάζει δηλαδή κανονικά το γύρω γύρω , αλλά δεν δείχνει το τσατ. Δεν κατάλαβα τι λες μετά δεν είμαι και τόσο μυημένη χαχαχ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2018 στις 22:51 Η Dreamer_SW: #139 26-11-18 22:51 Πέτρο το δοκίμασα και από τους υπολογιστές της σχολής και πάλι δεν μου μπαίνει στο chat παρά μόνο από το φωναχτήρι μπορώ να γράψω και έχω και τώρα θέμα πάλι. !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Νοεμβρίου 2018 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2018 στις 13:42 Ο Scandal έγραψε: #140 27-11-18 13:42 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Πέτρο το δοκίμασα και από τους υπολογιστές της σχολής και πάλι δεν μου μπαίνει στο chat παρά μόνο από το φωναχτήρι μπορώ να γράψω και έχω και τώρα θέμα πάλι. !! Click για ανάπτυξη... Αχ αυτός ο Internet Explorer Δοκίμασε να πατήσεις CTRL + F5, έκανα μια διόρθωση συμβατότητας Ενημέρωσέ με πως πήγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Πόσο βαριέμαι Click για ανάπτυξη... Ναι είναι δυσκολο, άστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 15:44 Η Dreamer_SW: #136 24-11-18 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ναι είναι δυσκολο, άστα... Click για ανάπτυξη... Spoiler Σε αγαπάω εσένα πολύ ... !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 16:25 Ο Scandal έγραψε: #137 24-11-18 16:25 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλησπέρα και καλό ΣΚ Δεν μπορώ να μπω μέσα στο chat, μόνο από φωναχτήρι με αφήνει να γράφω, για ένα λόγο. Έχω κλείσει ανοίξει Browser, έχω κάνει ανανέωση και τίποτις Πατάω να μπω μέσα μου βγάζε το γύρω γύρω αλλά δεν μου δείχνει το chat απλά μία γκρι σελίδα Click για ανάπτυξη... CTRL + F5 έχεις δοκιμάσει; Εσύ που ξέρεις και από υπολογιστές, στη χειρότερη πες μας τι βλέπεις στη browser console για το ajax call που γίνεται αφού φορτώσει η σελίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 16:55 Η Dreamer_SW: #138 24-11-18 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: CTRL + F5 έχεις δοκιμάσει; Εσύ που ξέρεις και από υπολογιστές, στη χειρότερη πες μας τι βλέπεις στη browser console για το ajax call που γίνεται αφού φορτώσει η σελίδα! Click για ανάπτυξη... Να πω την αλήθεια, επανεκκίνηση δεν έχω κάνει ακόμα βαρέθηκα και απλά γράφω από φωναχτήρι Πάτησα CTRL +F5, αλλά συνεχίζεται το ίδιο, βγάζει δηλαδή κανονικά το γύρω γύρω , αλλά δεν δείχνει το τσατ. Δεν κατάλαβα τι λες μετά δεν είμαι και τόσο μυημένη χαχαχ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2018 στις 22:51 Η Dreamer_SW: #139 26-11-18 22:51 Πέτρο το δοκίμασα και από τους υπολογιστές της σχολής και πάλι δεν μου μπαίνει στο chat παρά μόνο από το φωναχτήρι μπορώ να γράψω και έχω και τώρα θέμα πάλι. !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Νοεμβρίου 2018 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2018 στις 13:42 Ο Scandal έγραψε: #140 27-11-18 13:42 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Πέτρο το δοκίμασα και από τους υπολογιστές της σχολής και πάλι δεν μου μπαίνει στο chat παρά μόνο από το φωναχτήρι μπορώ να γράψω και έχω και τώρα θέμα πάλι. !! Click για ανάπτυξη... Αχ αυτός ο Internet Explorer Δοκίμασε να πατήσεις CTRL + F5, έκανα μια διόρθωση συμβατότητας Ενημέρωσέ με πως πήγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ναι είναι δυσκολο, άστα... Click για ανάπτυξη... Spoiler Σε αγαπάω εσένα πολύ ... !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 16:25 Ο Scandal έγραψε: #137 24-11-18 16:25 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλησπέρα και καλό ΣΚ Δεν μπορώ να μπω μέσα στο chat, μόνο από φωναχτήρι με αφήνει να γράφω, για ένα λόγο. Έχω κλείσει ανοίξει Browser, έχω κάνει ανανέωση και τίποτις Πατάω να μπω μέσα μου βγάζε το γύρω γύρω αλλά δεν μου δείχνει το chat απλά μία γκρι σελίδα Click για ανάπτυξη... CTRL + F5 έχεις δοκιμάσει; Εσύ που ξέρεις και από υπολογιστές, στη χειρότερη πες μας τι βλέπεις στη browser console για το ajax call που γίνεται αφού φορτώσει η σελίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 16:55 Η Dreamer_SW: #138 24-11-18 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: CTRL + F5 έχεις δοκιμάσει; Εσύ που ξέρεις και από υπολογιστές, στη χειρότερη πες μας τι βλέπεις στη browser console για το ajax call που γίνεται αφού φορτώσει η σελίδα! Click για ανάπτυξη... Να πω την αλήθεια, επανεκκίνηση δεν έχω κάνει ακόμα βαρέθηκα και απλά γράφω από φωναχτήρι Πάτησα CTRL +F5, αλλά συνεχίζεται το ίδιο, βγάζει δηλαδή κανονικά το γύρω γύρω , αλλά δεν δείχνει το τσατ. Δεν κατάλαβα τι λες μετά δεν είμαι και τόσο μυημένη χαχαχ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2018 στις 22:51 Η Dreamer_SW: #139 26-11-18 22:51 Πέτρο το δοκίμασα και από τους υπολογιστές της σχολής και πάλι δεν μου μπαίνει στο chat παρά μόνο από το φωναχτήρι μπορώ να γράψω και έχω και τώρα θέμα πάλι. !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Νοεμβρίου 2018 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2018 στις 13:42 Ο Scandal έγραψε: #140 27-11-18 13:42 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Πέτρο το δοκίμασα και από τους υπολογιστές της σχολής και πάλι δεν μου μπαίνει στο chat παρά μόνο από το φωναχτήρι μπορώ να γράψω και έχω και τώρα θέμα πάλι. !! Click για ανάπτυξη... Αχ αυτός ο Internet Explorer Δοκίμασε να πατήσεις CTRL + F5, έκανα μια διόρθωση συμβατότητας Ενημέρωσέ με πως πήγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλησπέρα και καλό ΣΚ Δεν μπορώ να μπω μέσα στο chat, μόνο από φωναχτήρι με αφήνει να γράφω, για ένα λόγο. Έχω κλείσει ανοίξει Browser, έχω κάνει ανανέωση και τίποτις Πατάω να μπω μέσα μου βγάζε το γύρω γύρω αλλά δεν μου δείχνει το chat απλά μία γκρι σελίδα Click για ανάπτυξη... CTRL + F5 έχεις δοκιμάσει; Εσύ που ξέρεις και από υπολογιστές, στη χειρότερη πες μας τι βλέπεις στη browser console για το ajax call που γίνεται αφού φορτώσει η σελίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2018 στις 16:55 Η Dreamer_SW: #138 24-11-18 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: CTRL + F5 έχεις δοκιμάσει; Εσύ που ξέρεις και από υπολογιστές, στη χειρότερη πες μας τι βλέπεις στη browser console για το ajax call που γίνεται αφού φορτώσει η σελίδα! Click για ανάπτυξη... Να πω την αλήθεια, επανεκκίνηση δεν έχω κάνει ακόμα βαρέθηκα και απλά γράφω από φωναχτήρι Πάτησα CTRL +F5, αλλά συνεχίζεται το ίδιο, βγάζει δηλαδή κανονικά το γύρω γύρω , αλλά δεν δείχνει το τσατ. Δεν κατάλαβα τι λες μετά δεν είμαι και τόσο μυημένη χαχαχ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2018 στις 22:51 Η Dreamer_SW: #139 26-11-18 22:51 Πέτρο το δοκίμασα και από τους υπολογιστές της σχολής και πάλι δεν μου μπαίνει στο chat παρά μόνο από το φωναχτήρι μπορώ να γράψω και έχω και τώρα θέμα πάλι. !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Νοεμβρίου 2018 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2018 στις 13:42 Ο Scandal έγραψε: #140 27-11-18 13:42 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Πέτρο το δοκίμασα και από τους υπολογιστές της σχολής και πάλι δεν μου μπαίνει στο chat παρά μόνο από το φωναχτήρι μπορώ να γράψω και έχω και τώρα θέμα πάλι. !! Click για ανάπτυξη... Αχ αυτός ο Internet Explorer Δοκίμασε να πατήσεις CTRL + F5, έκανα μια διόρθωση συμβατότητας Ενημέρωσέ με πως πήγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: CTRL + F5 έχεις δοκιμάσει; Εσύ που ξέρεις και από υπολογιστές, στη χειρότερη πες μας τι βλέπεις στη browser console για το ajax call που γίνεται αφού φορτώσει η σελίδα! Click για ανάπτυξη... Να πω την αλήθεια, επανεκκίνηση δεν έχω κάνει ακόμα βαρέθηκα και απλά γράφω από φωναχτήρι Πάτησα CTRL +F5, αλλά συνεχίζεται το ίδιο, βγάζει δηλαδή κανονικά το γύρω γύρω , αλλά δεν δείχνει το τσατ. Δεν κατάλαβα τι λες μετά δεν είμαι και τόσο μυημένη χαχαχ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2018 στις 22:51 Η Dreamer_SW: #139 26-11-18 22:51 Πέτρο το δοκίμασα και από τους υπολογιστές της σχολής και πάλι δεν μου μπαίνει στο chat παρά μόνο από το φωναχτήρι μπορώ να γράψω και έχω και τώρα θέμα πάλι. !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Νοεμβρίου 2018 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2018 στις 13:42 Ο Scandal έγραψε: #140 27-11-18 13:42 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Πέτρο το δοκίμασα και από τους υπολογιστές της σχολής και πάλι δεν μου μπαίνει στο chat παρά μόνο από το φωναχτήρι μπορώ να γράψω και έχω και τώρα θέμα πάλι. !! Click για ανάπτυξη... Αχ αυτός ο Internet Explorer Δοκίμασε να πατήσεις CTRL + F5, έκανα μια διόρθωση συμβατότητας Ενημέρωσέ με πως πήγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Πέτρο το δοκίμασα και από τους υπολογιστές της σχολής και πάλι δεν μου μπαίνει στο chat παρά μόνο από το φωναχτήρι μπορώ να γράψω και έχω και τώρα θέμα πάλι. !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2018 στις 13:42 Ο Scandal έγραψε: #140 27-11-18 13:42 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Πέτρο το δοκίμασα και από τους υπολογιστές της σχολής και πάλι δεν μου μπαίνει στο chat παρά μόνο από το φωναχτήρι μπορώ να γράψω και έχω και τώρα θέμα πάλι. !! Click για ανάπτυξη... Αχ αυτός ο Internet Explorer Δοκίμασε να πατήσεις CTRL + F5, έκανα μια διόρθωση συμβατότητας Ενημέρωσέ με πως πήγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Πέτρο το δοκίμασα και από τους υπολογιστές της σχολής και πάλι δεν μου μπαίνει στο chat παρά μόνο από το φωναχτήρι μπορώ να γράψω και έχω και τώρα θέμα πάλι. !! Click για ανάπτυξη... Αχ αυτός ο Internet Explorer Δοκίμασε να πατήσεις CTRL + F5, έκανα μια διόρθωση συμβατότητας Ενημέρωσέ με πως πήγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.