Scandal
Διαχειριστής

Το θέμα θα εντοπιστεί και θα λυθεί το συντομότερο!
Το θέμα αυτό αφορά καθαρά τεχνικά προβλήματα και καλό θα ήταν να αναφέρεται μαζί με την περιγραφή του λάθους:
- ποιον περιηγητή χρησιμοποιείτε (Firefox, Chrome, Opera, Edge, Internet Explorer κτλ)
- αν γνωρίζετε πως γίνεται κι έχετε όρεξη, η παράθεση κι ενός screenshot θα ήταν πολύ βοηθητική

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Εφόσον είναι επί προσωπικού, θαρρώ ότι δεν έχει νόημα να φαίνεται ο τίτλος ενός προσφάτου θέματος στην κεντρική, χωρίς να είναι συνδεδεμένος κάποιος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής

Αρκτούρος
Πολύ δραστήριο μέλος

akikos
Επιφανές μέλος

Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό μέρος, αλλά αυτό που βγαίνει ένα διαφημιστικό κάθε φορά που πας στην επόμενη σελίδα και πρέπει να περιμένεις 6-7 δευτερόλεπτα για να το κλείσεις, ακόμα και αν σε κάποιους λειτουργεί το skip and visit site, το θεωρώ απαράδεκτο. Να μου πετάς μια διαφήμιση μέσα στα μούτρα πάνω από μια φορά, είναι αντιαισθητικό και μη λειτουργικό. Τις διαφημίσεις τις βλέπεις αν θέλεις. Εκτός αν έχω κάνει κάτι λάθος εγώ.
Αναγκαίο κακό. Κάπως πρέπει να βγουν τα λειτουργικά έξοδα του site. Προσωπικά δεν με ενοχλεί να περιμένω 5 - 6 δευτερόλεπτα γιατί κάτι τέτοιο ξέρω οτι βοηθά την ιστοσελίδα.
Πλέον υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι για να περιριστούν οι διαφημίσεις στις ιστοσελίδες.
π.χ. αυτή η υπηρεσία https://coinhive.com/
Θα δίνουμε λίγη δύναμη από την cpu για κανά λεπτό για να βγει κάποιο κέρδος μέσω του mining κρυπτονομισμάτος.
Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος

ή μπαίνεις από πισί. Τα φρη άντμπλοκσ στο αντρόιντ δεν δουλεύουν. Γι' αυτά με συνδρομή δεν ξέρωΔεν ξέρω αν είμαι στο σωστό μέρος, αλλά αυτό που βγαίνει ένα διαφημιστικό κάθε φορά που πας στην επόμενη σελίδα και πρέπει να περιμένεις 6-7 δευτερόλεπτα για να το κλείσεις, ακόμα και αν σε κάποιους λειτουργεί το skip and visit site, το θεωρώ απαράδεκτο. Να μου πετάς μια διαφήμιση μέσα στα μούτρα πάνω από μια φορά, είναι αντιαισθητικό και μη λειτουργικό. Τις διαφημίσεις τις βλέπεις αν θέλεις. Εκτός αν έχω κάνει κάτι λάθος εγώ.
Αρκτούρος
Πολύ δραστήριο μέλος

Scandal
Διαχειριστής

Αρκτούρος, εννοείς ότι σε κάθε σελίδα που επισκέπτεσαι στο e-steki.gr, σου εμφανίζεται;

Αρκτούρος
Πολύ δραστήριο μέλος

akikos
Επιφανές μέλος

Scandal
Διαχειριστής

Με τι πρόγραμμα περιήγησης σερφάρεις; Εξακολουθείς να έχεις το ίδιο πρόβλημα;Αν όχι σε κάθε σελίδα, σίγουρα πάνω από μία φορά. Ίσως έχει να κάνει με τα cookies όμως και το πώς τα εφαρμόζει κάθε συσκευή και κάθε ξεχωριστό πρόγραμμα περιήγησης.

"Διορθώθηκε". Βασικά για κάποιο λόγο, ειδικά στο forum "Μουσική" ήταν κλειστή η μετατροπή των Youtube links σε iframe video.Δεν δουλέυουν τα tag του youtube εδώ https://www.e-steki.gr/showthread.php?p=4391760#post4391760

Αρκτούρος
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 874453
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Από κινητό δεν μπορώ να κάνω πολλαπλή παράθεση..
Τι λειτουργικό έχει το κινητό και τί browser χρησιμοποιείς;
@Scandal
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής

Θα το δω μέχρι αύριο!
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Η έκδοση για κινητά έχει hidden το κουμπί της πολλαπλής παράθεσης για απλοποίηση / σαν απλούστερη εκδοχή. Δεν φανταζόμουν ότι θα την αναζητούσε κάποιος.![]()
Θα το δω μέχρι αύριο!
Λέω και εγώ γιατί εξαφανίστηκε... Είναι χρήσιμο κουμπί βρε, πολλες φορές θελουμε βα απαντήσουμε σε παραπάνω από ένα ποστ

Guest 874453
Επισκέπτης

Η έκδοση για κινητά έχει hidden το κουμπί της ?πολλαπλής παράθεσης για απλοποίηση / σαν απλούστερη εκδοχή. Δεν φανταζόμουν ότι θα την αναζητούσε κάποιος.![]()
Θα το δω μέχρι αύριο!
Μας ξεχάσατε!
Scandal
Διαχειριστής

Δείτε τώρα! Καλά μου φαίνεται έκατσε.

Guest 874453
Επισκέπτης

Ναι σας ξέχασα!![]()
Δείτε τώρα! Καλά μου φαίνεται έκατσε.![]()
Ευχαριστούμε!
Guest 874453
Επισκέπτης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 172 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Kate1914
- chester20080
- Scandal
- Joji
- giannhs2001
- A350
- Libertus
- Wonderkid
- Reader
- Paragontas7000
- Memetchi
- Unicex
- taketrance
- fockos
- rafaela11
- American Economist
- Jack of Spades
- touvlo
- Bon12
- Unboxholics
- Μήτσος10
- Hased Babis
- gademis
- Εριφύλη
- jellojina
- linuxman
- mhxani tou kima
- jj!
- mixaelaaa
- phleidhs
- teacher_40
- Fernando_A
- Luludaki
- Esperos1
- Annie
- Dmzk
- GeorgePap2003
- AggelikiGr
- Δροσουλίτης
- Ilma
- camil
- User2350
- ougka pougka
- SlimShady
- kopii
- Citylights
- spring day
- eukleidhs1821
- Ada ada
- globglogabgalab
- Demlogic
- Viedo
- ggl
- Athens2002
- harry akritas
- tsiobieman
- Insertcoin
- orchidea
- nucomer
- McManus
- Vindemiatrix
- Giannis2307
- Μαυρίκιος
- Nikos 7
- Στεφανος56
- iminspain
- Κλημεντίνη
- louminis
- ΘανάσοςG4
- uni77
- kiyoshi
- Μάρκος Βασίλης
- JKaradakov
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.