Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 31 Μαΐου 2018 στις 16:08 Η Dreamer_SW: #21 31-05-18 16:08 Αυτό θα σε ρωτούσα και εγώ, τώρα στο chat γιατί κάνει τα ίδια και σε εμένα Incognito. Νόμιζα ότι φταίει η σύνδεσή μου Συγκεκριμένα κάποιες στιγμές δεν φορτώνει το φόρουμ (κάποιες μέρες τώρα) και στο chat κάποιες φορές δεν βλέπω τα μηνύματα που στέλνω (σήμερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2018 στις 17:19 Ο akikos έγραψε: #22 06-06-18 17:19 Ένας χρήστης μπαναρισμένος δεν μπορεί να κάνει log out σε iPhone/iPad. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2018 στις 10:46 Ο akikos έγραψε: #23 08-06-18 10:46 To στεκι δεν μας αφήνει να ανεβάσουμε πανοραμικές φωτογραφίες σε jpg Uploaded file is not an image Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2018 στις 11:14 Ο Scandal έγραψε: #24 08-06-18 11:14 Αρχική Δημοσίευση από akikos: To στεκι δεν μας αφήνει να ανεβάσουμε πανοραμικές φωτογραφίες σε jpg Uploaded file is not an image Click για ανάπτυξη... Ποια λειτουργία από όλες χρησιμοποιείς; Έχουμε τα συνημμένα και το "Προσθήκη Εικόνων" (+ κόκκινη καμερούλα). Αν μπορείς ανέβασε κάπου τη φωτογραφία σαν αυτούσιο αρχείο να κάνω μερικές δοκιμές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2018 στις 12:02 Ο akikos έγραψε: #25 08-06-18 12:02 @Scandal Την κόκκινη καμερούλα Την ανεβαζω σε λιγο @Scandal; https://www.dropbox.com/s/8n5zbu5ggn3flgg/p.jpg?dl=0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Ιουνίου 2018 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2018 στις 22:10 Ο Scandal έγραψε: #26 08-06-18 22:10 Εμένα μια χαρά την ανέβασε Το σύστημα είναι ρυθμισμένο σε ακραία όρια (δλδ μπορεί να δεχτεί μέχρι 10.000χ10.000 pixels εικόνα και μέχρι 10mb). Μήπως το dropbox την επεξεργάστηκε σαν αρχείο μετά το ανέβασμα και την έκανε ανεκτή για το σύστημά μας; Αν θες βάλε τη και σε ένα zip ή rar και βάλε τη ως συνημμένο να την πάρω αυτούσια και αν μπορείς δώσε κι ένα screenshot με το μήνυμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2018 στις 22:27 Ο akikos έγραψε: #27 08-06-18 22:27 @Scandal Κατέβασες το preview του dropbox. Δεξιά πάνω έχει το κουμπί download. Αλλιώς πάτα αυτό το link https://www.dropbox.com/s/h95nmbijiocrjxe/p.zip?dl=1 Οι διαστάσεις της photos 7103 × 2184 και το μέγεθος 3.2 ΜB είναι εντός ορίων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2018 στις 22:43 Ο Scandal έγραψε: #28 08-06-18 22:43 Fixed @akikos Ανέβασα τα όρια του upload_max_filesize που ήταν μόλις 2MB. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2018 στις 00:34 Ο jj! έγραψε: #29 09-06-18 00:34 Πράγματι, για τις νέες αναλύσεις των φωτογραφιών τα 2MB είναι εξαιρετικά μικρό μέγεθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 02:11 Ο palio_melos: #30 27-06-18 02:11 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Δεν δουλέυουν τα tag του youtube εδώ https://www.e-steki.gr/showthread.php?p=4391760#post4391760 Click για ανάπτυξη... Παρατηρώ αυτό ξανά (στο Track Of The Day και σ' ένα άλλο τυχαίο θέμα που δοκίμασα). Καταλήγει σε {youtube}{url}{/url}{youtube} με full url. + Το favicon που ξεχάστηκε i guess Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2018 Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 03:45 Ο Αντικειμενικός: #31 27-06-18 03:45 δεν ξερω αν πρεπει να το πω εδω αλλα αν μεινω για λιγη ωρα συνδεδεμενος μετα με πεταει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 04:03 Ο palio_melos: #32 27-06-18 04:03 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: δεν ξερω αν πρεπει να το πω εδω αλλα αν μεινω για λιγη ωρα συνδεδεμενος μετα με πεταει Click για ανάπτυξη... Το παρατήρησα κι εγώ στην αρχή. Καθάρισα τα cookies του site κι από τότε δεν το ξαναείδα όμως. Είμαι κανονικά logged in αρκετή ώρα πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 04:06 Ο Αντικειμενικός: #33 27-06-18 04:06 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Το παρατήρησα κι εγώ στην αρχή. Καθάρισα τα cookies του site κι από τότε δεν το ξαναείδα όμως. Είμαι κανονικά logged in αρκετή ώρα πια Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 07:11 Ο gademis έγραψε: #34 27-06-18 07:11 Κι εγώ είχα πρόβλημα "δε με κάνει log in" (όχι μετά από λίγο, αλλά κατ ευθείαν μετά το redirect), λογικά δε βλέπει πια τα παλιά cookies. Τα καθάρισα και όλα οκ. (κράτησα και log με τα cookies που είχα αν χρειαστεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:29 Η Dreamer_SW: #35 27-06-18 11:29 Καλημέρα, μόλις με πέταξε έξω από φόρουμ και τσατ και χρειάστηκε να ξανακάνω Log in. Συγκεκριμένα πήγα να πατήσω σύνδεσμο για να μπω σε ένα θέμα και βγάζει η ενέργεια αυτή προορίζεται μόνο για εγγραμμένα μέλη, και με έβαλε να κάνω login Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:29 Ο Scandal έγραψε: #36 27-06-18 11:29 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Το παρατήρησα κι εγώ στην αρχή. Καθάρισα τα cookies του site κι από τότε δεν το ξαναείδα όμως. Είμαι κανονικά logged in αρκετή ώρα πια Click για ανάπτυξη... Μόλις άλλαξα το cookie prefix για να μην γίνεται conflict τα cookies με αυτά του παλιού server. Λογικά σας ξανά πέταξε αλλά - ελπίζω - για τελευταία φορά. Ήταν καλύτερη λύση από το να λέω σε έναν έναν να καθαρίσει τα cookies καθώς λαμβάνω μηνύματα και από τη φόρμα επικοινωνίας. Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Παρατηρώ αυτό ξανά (στο Track Of The Day και σ' ένα άλλο τυχαίο θέμα που δοκίμασα). Καταλήγει σε {youtube}{url}{/url}{youtube} με full url. + Το favicon που ξεχάστηκε i guess Click για ανάπτυξη... Το favicon διορθώθηκε (ίσως χρειαστεί καθαρισμό cache αν θέλει κανείς να το δει ενώ μπήκε από την αρχή). Όσο για το θέμα με το youtube εμένα λειτουργεί κανονικά Εγώ βάζω μέσα σε [youtube ] [ /youtube] το id του βίντεο και εμφανίζεται μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:31 Η Dreamer_SW: #37 27-06-18 11:31 Όσο για το θέμα με το youtube εμένα λειτουργεί κανονικά Εγώ βάζω μέσα σε [youtube ] [ /youtube] το id του βίντεο και εμφανίζεται μετά Click για ανάπτυξη... Καλημέρα,εμένα δεν μου λειτουργεί, πχ στο θέμα meeting δεν βγαίνει το βίντεο και δοκίμασα πολλά Urls μήπως έφταιγαν αυτά,αλλά το ίδιο πρόβλημα .. !! Το ίδιο βέβαια μου είχε κάνει και μία φορά, πριν την αλλαγή server ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:41 Ο Scandal έγραψε: #38 27-06-18 11:41 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλημέρα,εμένα δεν μου λειτουργεί, πχ στο θέμα meeting δεν βγαίνει το βίντεο και δοκίμασα πολλά Urls μήπως έφταιγαν αυτά,αλλά το ίδιο πρόβλημα .. !! Το ίδιο βέβαια μου είχε κάνει και μία φορά, πριν την αλλαγή server ! Click για ανάπτυξη... Γιατί εγώ νομίζω ότι το σωστό είναι: Code: [YOUTUBE ]CpcK2vYqsCY[ /YOUTUBE] ... αντί: Code: [YOUTUBE ][URL ]https://www.youtube.com/watch?v=CpcK2vYqsCY[ /URL][ /YOUTUBE] Το πρώτο παράδειγμα χωρίς τα κενά φυσικά παράγει αποτέλεσμα, ενώ το δεύτερο όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:45 Η Dreamer_SW: #39 27-06-18 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Γιατί εγώ νομίζω ότι το σωστό είναι: Code: [YOUTUBE ]CpcK2vYqsCY[ /YOUTUBE] ... αντί: Code: [YOUTUBE ][URL ]https://www.youtube.com/watch?v=CpcK2vYqsCY[ /URL][ /YOUTUBE] Το πρώτο παράδειγμα χωρίς τα κενά φυσικά παράγει αποτέλεσμα, ενώ το δεύτερο όχι. Click για ανάπτυξη... Το πρώτο είναι ο σύνδεσμος του βίντεο που δίνει στην κοινοποίηση έτσι, και όχι αυτός που λειτουργεί σαν url στο web ? Γιατί πάντα έβαζα το σύνδεσμο με το πρωτόκολλο του https Υγ: Edit: Ξαναδοκίμασα τελικά και του 2 τρόπους πάλι τα ίδια, εμφανίζει με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπαραχθεί αυτό μου εμφανίζει και εκεί μόνο που στην θέση του link έχω κανονικά το αντίστοιχο url Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2018 Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 13:30 Ο Chemwizard: #40 27-06-18 13:30 Ρε Πέτρο κάθε φορά που μπαίνω στη σελιδα απο κινητό πλέον θέλει log in. Με κουράζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτό θα σε ρωτούσα και εγώ, τώρα στο chat γιατί κάνει τα ίδια και σε εμένα Incognito. Νόμιζα ότι φταίει η σύνδεσή μου Συγκεκριμένα κάποιες στιγμές δεν φορτώνει το φόρουμ (κάποιες μέρες τώρα) και στο chat κάποιες φορές δεν βλέπω τα μηνύματα που στέλνω (σήμερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2018 στις 17:19 Ο akikos έγραψε: #22 06-06-18 17:19 Ένας χρήστης μπαναρισμένος δεν μπορεί να κάνει log out σε iPhone/iPad. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2018 στις 10:46 Ο akikos έγραψε: #23 08-06-18 10:46 To στεκι δεν μας αφήνει να ανεβάσουμε πανοραμικές φωτογραφίες σε jpg Uploaded file is not an image Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2018 στις 11:14 Ο Scandal έγραψε: #24 08-06-18 11:14 Αρχική Δημοσίευση από akikos: To στεκι δεν μας αφήνει να ανεβάσουμε πανοραμικές φωτογραφίες σε jpg Uploaded file is not an image Click για ανάπτυξη... Ποια λειτουργία από όλες χρησιμοποιείς; Έχουμε τα συνημμένα και το "Προσθήκη Εικόνων" (+ κόκκινη καμερούλα). Αν μπορείς ανέβασε κάπου τη φωτογραφία σαν αυτούσιο αρχείο να κάνω μερικές δοκιμές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2018 στις 12:02 Ο akikos έγραψε: #25 08-06-18 12:02 @Scandal Την κόκκινη καμερούλα Την ανεβαζω σε λιγο @Scandal; https://www.dropbox.com/s/8n5zbu5ggn3flgg/p.jpg?dl=0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Ιουνίου 2018 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2018 στις 22:10 Ο Scandal έγραψε: #26 08-06-18 22:10 Εμένα μια χαρά την ανέβασε Το σύστημα είναι ρυθμισμένο σε ακραία όρια (δλδ μπορεί να δεχτεί μέχρι 10.000χ10.000 pixels εικόνα και μέχρι 10mb). Μήπως το dropbox την επεξεργάστηκε σαν αρχείο μετά το ανέβασμα και την έκανε ανεκτή για το σύστημά μας; Αν θες βάλε τη και σε ένα zip ή rar και βάλε τη ως συνημμένο να την πάρω αυτούσια και αν μπορείς δώσε κι ένα screenshot με το μήνυμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2018 στις 22:27 Ο akikos έγραψε: #27 08-06-18 22:27 @Scandal Κατέβασες το preview του dropbox. Δεξιά πάνω έχει το κουμπί download. Αλλιώς πάτα αυτό το link https://www.dropbox.com/s/h95nmbijiocrjxe/p.zip?dl=1 Οι διαστάσεις της photos 7103 × 2184 και το μέγεθος 3.2 ΜB είναι εντός ορίων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2018 στις 22:43 Ο Scandal έγραψε: #28 08-06-18 22:43 Fixed @akikos Ανέβασα τα όρια του upload_max_filesize που ήταν μόλις 2MB. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2018 στις 00:34 Ο jj! έγραψε: #29 09-06-18 00:34 Πράγματι, για τις νέες αναλύσεις των φωτογραφιών τα 2MB είναι εξαιρετικά μικρό μέγεθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 02:11 Ο palio_melos: #30 27-06-18 02:11 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Δεν δουλέυουν τα tag του youtube εδώ https://www.e-steki.gr/showthread.php?p=4391760#post4391760 Click για ανάπτυξη... Παρατηρώ αυτό ξανά (στο Track Of The Day και σ' ένα άλλο τυχαίο θέμα που δοκίμασα). Καταλήγει σε {youtube}{url}{/url}{youtube} με full url. + Το favicon που ξεχάστηκε i guess Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2018 Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 03:45 Ο Αντικειμενικός: #31 27-06-18 03:45 δεν ξερω αν πρεπει να το πω εδω αλλα αν μεινω για λιγη ωρα συνδεδεμενος μετα με πεταει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 04:03 Ο palio_melos: #32 27-06-18 04:03 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: δεν ξερω αν πρεπει να το πω εδω αλλα αν μεινω για λιγη ωρα συνδεδεμενος μετα με πεταει Click για ανάπτυξη... Το παρατήρησα κι εγώ στην αρχή. Καθάρισα τα cookies του site κι από τότε δεν το ξαναείδα όμως. Είμαι κανονικά logged in αρκετή ώρα πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 04:06 Ο Αντικειμενικός: #33 27-06-18 04:06 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Το παρατήρησα κι εγώ στην αρχή. Καθάρισα τα cookies του site κι από τότε δεν το ξαναείδα όμως. Είμαι κανονικά logged in αρκετή ώρα πια Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 07:11 Ο gademis έγραψε: #34 27-06-18 07:11 Κι εγώ είχα πρόβλημα "δε με κάνει log in" (όχι μετά από λίγο, αλλά κατ ευθείαν μετά το redirect), λογικά δε βλέπει πια τα παλιά cookies. Τα καθάρισα και όλα οκ. (κράτησα και log με τα cookies που είχα αν χρειαστεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:29 Η Dreamer_SW: #35 27-06-18 11:29 Καλημέρα, μόλις με πέταξε έξω από φόρουμ και τσατ και χρειάστηκε να ξανακάνω Log in. Συγκεκριμένα πήγα να πατήσω σύνδεσμο για να μπω σε ένα θέμα και βγάζει η ενέργεια αυτή προορίζεται μόνο για εγγραμμένα μέλη, και με έβαλε να κάνω login Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:29 Ο Scandal έγραψε: #36 27-06-18 11:29 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Το παρατήρησα κι εγώ στην αρχή. Καθάρισα τα cookies του site κι από τότε δεν το ξαναείδα όμως. Είμαι κανονικά logged in αρκετή ώρα πια Click για ανάπτυξη... Μόλις άλλαξα το cookie prefix για να μην γίνεται conflict τα cookies με αυτά του παλιού server. Λογικά σας ξανά πέταξε αλλά - ελπίζω - για τελευταία φορά. Ήταν καλύτερη λύση από το να λέω σε έναν έναν να καθαρίσει τα cookies καθώς λαμβάνω μηνύματα και από τη φόρμα επικοινωνίας. Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Παρατηρώ αυτό ξανά (στο Track Of The Day και σ' ένα άλλο τυχαίο θέμα που δοκίμασα). Καταλήγει σε {youtube}{url}{/url}{youtube} με full url. + Το favicon που ξεχάστηκε i guess Click για ανάπτυξη... Το favicon διορθώθηκε (ίσως χρειαστεί καθαρισμό cache αν θέλει κανείς να το δει ενώ μπήκε από την αρχή). Όσο για το θέμα με το youtube εμένα λειτουργεί κανονικά Εγώ βάζω μέσα σε [youtube ] [ /youtube] το id του βίντεο και εμφανίζεται μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:31 Η Dreamer_SW: #37 27-06-18 11:31 Όσο για το θέμα με το youtube εμένα λειτουργεί κανονικά Εγώ βάζω μέσα σε [youtube ] [ /youtube] το id του βίντεο και εμφανίζεται μετά Click για ανάπτυξη... Καλημέρα,εμένα δεν μου λειτουργεί, πχ στο θέμα meeting δεν βγαίνει το βίντεο και δοκίμασα πολλά Urls μήπως έφταιγαν αυτά,αλλά το ίδιο πρόβλημα .. !! Το ίδιο βέβαια μου είχε κάνει και μία φορά, πριν την αλλαγή server ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:41 Ο Scandal έγραψε: #38 27-06-18 11:41 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλημέρα,εμένα δεν μου λειτουργεί, πχ στο θέμα meeting δεν βγαίνει το βίντεο και δοκίμασα πολλά Urls μήπως έφταιγαν αυτά,αλλά το ίδιο πρόβλημα .. !! Το ίδιο βέβαια μου είχε κάνει και μία φορά, πριν την αλλαγή server ! Click για ανάπτυξη... Γιατί εγώ νομίζω ότι το σωστό είναι: Code: [YOUTUBE ]CpcK2vYqsCY[ /YOUTUBE] ... αντί: Code: [YOUTUBE ][URL ]https://www.youtube.com/watch?v=CpcK2vYqsCY[ /URL][ /YOUTUBE] Το πρώτο παράδειγμα χωρίς τα κενά φυσικά παράγει αποτέλεσμα, ενώ το δεύτερο όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:45 Η Dreamer_SW: #39 27-06-18 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Γιατί εγώ νομίζω ότι το σωστό είναι: Code: [YOUTUBE ]CpcK2vYqsCY[ /YOUTUBE] ... αντί: Code: [YOUTUBE ][URL ]https://www.youtube.com/watch?v=CpcK2vYqsCY[ /URL][ /YOUTUBE] Το πρώτο παράδειγμα χωρίς τα κενά φυσικά παράγει αποτέλεσμα, ενώ το δεύτερο όχι. Click για ανάπτυξη... Το πρώτο είναι ο σύνδεσμος του βίντεο που δίνει στην κοινοποίηση έτσι, και όχι αυτός που λειτουργεί σαν url στο web ? Γιατί πάντα έβαζα το σύνδεσμο με το πρωτόκολλο του https Υγ: Edit: Ξαναδοκίμασα τελικά και του 2 τρόπους πάλι τα ίδια, εμφανίζει με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπαραχθεί αυτό μου εμφανίζει και εκεί μόνο που στην θέση του link έχω κανονικά το αντίστοιχο url Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2018 Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 13:30 Ο Chemwizard: #40 27-06-18 13:30 Ρε Πέτρο κάθε φορά που μπαίνω στη σελιδα απο κινητό πλέον θέλει log in. Με κουράζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ένας χρήστης μπαναρισμένος δεν μπορεί να κάνει log out σε iPhone/iPad. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2018 στις 10:46 Ο akikos έγραψε: #23 08-06-18 10:46 To στεκι δεν μας αφήνει να ανεβάσουμε πανοραμικές φωτογραφίες σε jpg Uploaded file is not an image Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2018 στις 11:14 Ο Scandal έγραψε: #24 08-06-18 11:14 Αρχική Δημοσίευση από akikos: To στεκι δεν μας αφήνει να ανεβάσουμε πανοραμικές φωτογραφίες σε jpg Uploaded file is not an image Click για ανάπτυξη... Ποια λειτουργία από όλες χρησιμοποιείς; Έχουμε τα συνημμένα και το "Προσθήκη Εικόνων" (+ κόκκινη καμερούλα). Αν μπορείς ανέβασε κάπου τη φωτογραφία σαν αυτούσιο αρχείο να κάνω μερικές δοκιμές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2018 στις 12:02 Ο akikos έγραψε: #25 08-06-18 12:02 @Scandal Την κόκκινη καμερούλα Την ανεβαζω σε λιγο @Scandal; https://www.dropbox.com/s/8n5zbu5ggn3flgg/p.jpg?dl=0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Ιουνίου 2018 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2018 στις 22:10 Ο Scandal έγραψε: #26 08-06-18 22:10 Εμένα μια χαρά την ανέβασε Το σύστημα είναι ρυθμισμένο σε ακραία όρια (δλδ μπορεί να δεχτεί μέχρι 10.000χ10.000 pixels εικόνα και μέχρι 10mb). Μήπως το dropbox την επεξεργάστηκε σαν αρχείο μετά το ανέβασμα και την έκανε ανεκτή για το σύστημά μας; Αν θες βάλε τη και σε ένα zip ή rar και βάλε τη ως συνημμένο να την πάρω αυτούσια και αν μπορείς δώσε κι ένα screenshot με το μήνυμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2018 στις 22:27 Ο akikos έγραψε: #27 08-06-18 22:27 @Scandal Κατέβασες το preview του dropbox. Δεξιά πάνω έχει το κουμπί download. Αλλιώς πάτα αυτό το link https://www.dropbox.com/s/h95nmbijiocrjxe/p.zip?dl=1 Οι διαστάσεις της photos 7103 × 2184 και το μέγεθος 3.2 ΜB είναι εντός ορίων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2018 στις 22:43 Ο Scandal έγραψε: #28 08-06-18 22:43 Fixed @akikos Ανέβασα τα όρια του upload_max_filesize που ήταν μόλις 2MB. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2018 στις 00:34 Ο jj! έγραψε: #29 09-06-18 00:34 Πράγματι, για τις νέες αναλύσεις των φωτογραφιών τα 2MB είναι εξαιρετικά μικρό μέγεθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 02:11 Ο palio_melos: #30 27-06-18 02:11 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Δεν δουλέυουν τα tag του youtube εδώ https://www.e-steki.gr/showthread.php?p=4391760#post4391760 Click για ανάπτυξη... Παρατηρώ αυτό ξανά (στο Track Of The Day και σ' ένα άλλο τυχαίο θέμα που δοκίμασα). Καταλήγει σε {youtube}{url}{/url}{youtube} με full url. + Το favicon που ξεχάστηκε i guess Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2018 Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 03:45 Ο Αντικειμενικός: #31 27-06-18 03:45 δεν ξερω αν πρεπει να το πω εδω αλλα αν μεινω για λιγη ωρα συνδεδεμενος μετα με πεταει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 04:03 Ο palio_melos: #32 27-06-18 04:03 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: δεν ξερω αν πρεπει να το πω εδω αλλα αν μεινω για λιγη ωρα συνδεδεμενος μετα με πεταει Click για ανάπτυξη... Το παρατήρησα κι εγώ στην αρχή. Καθάρισα τα cookies του site κι από τότε δεν το ξαναείδα όμως. Είμαι κανονικά logged in αρκετή ώρα πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 04:06 Ο Αντικειμενικός: #33 27-06-18 04:06 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Το παρατήρησα κι εγώ στην αρχή. Καθάρισα τα cookies του site κι από τότε δεν το ξαναείδα όμως. Είμαι κανονικά logged in αρκετή ώρα πια Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 07:11 Ο gademis έγραψε: #34 27-06-18 07:11 Κι εγώ είχα πρόβλημα "δε με κάνει log in" (όχι μετά από λίγο, αλλά κατ ευθείαν μετά το redirect), λογικά δε βλέπει πια τα παλιά cookies. Τα καθάρισα και όλα οκ. (κράτησα και log με τα cookies που είχα αν χρειαστεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:29 Η Dreamer_SW: #35 27-06-18 11:29 Καλημέρα, μόλις με πέταξε έξω από φόρουμ και τσατ και χρειάστηκε να ξανακάνω Log in. Συγκεκριμένα πήγα να πατήσω σύνδεσμο για να μπω σε ένα θέμα και βγάζει η ενέργεια αυτή προορίζεται μόνο για εγγραμμένα μέλη, και με έβαλε να κάνω login Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:29 Ο Scandal έγραψε: #36 27-06-18 11:29 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Το παρατήρησα κι εγώ στην αρχή. Καθάρισα τα cookies του site κι από τότε δεν το ξαναείδα όμως. Είμαι κανονικά logged in αρκετή ώρα πια Click για ανάπτυξη... Μόλις άλλαξα το cookie prefix για να μην γίνεται conflict τα cookies με αυτά του παλιού server. Λογικά σας ξανά πέταξε αλλά - ελπίζω - για τελευταία φορά. Ήταν καλύτερη λύση από το να λέω σε έναν έναν να καθαρίσει τα cookies καθώς λαμβάνω μηνύματα και από τη φόρμα επικοινωνίας. Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Παρατηρώ αυτό ξανά (στο Track Of The Day και σ' ένα άλλο τυχαίο θέμα που δοκίμασα). Καταλήγει σε {youtube}{url}{/url}{youtube} με full url. + Το favicon που ξεχάστηκε i guess Click για ανάπτυξη... Το favicon διορθώθηκε (ίσως χρειαστεί καθαρισμό cache αν θέλει κανείς να το δει ενώ μπήκε από την αρχή). Όσο για το θέμα με το youtube εμένα λειτουργεί κανονικά Εγώ βάζω μέσα σε [youtube ] [ /youtube] το id του βίντεο και εμφανίζεται μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:31 Η Dreamer_SW: #37 27-06-18 11:31 Όσο για το θέμα με το youtube εμένα λειτουργεί κανονικά Εγώ βάζω μέσα σε [youtube ] [ /youtube] το id του βίντεο και εμφανίζεται μετά Click για ανάπτυξη... Καλημέρα,εμένα δεν μου λειτουργεί, πχ στο θέμα meeting δεν βγαίνει το βίντεο και δοκίμασα πολλά Urls μήπως έφταιγαν αυτά,αλλά το ίδιο πρόβλημα .. !! Το ίδιο βέβαια μου είχε κάνει και μία φορά, πριν την αλλαγή server ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:41 Ο Scandal έγραψε: #38 27-06-18 11:41 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλημέρα,εμένα δεν μου λειτουργεί, πχ στο θέμα meeting δεν βγαίνει το βίντεο και δοκίμασα πολλά Urls μήπως έφταιγαν αυτά,αλλά το ίδιο πρόβλημα .. !! Το ίδιο βέβαια μου είχε κάνει και μία φορά, πριν την αλλαγή server ! Click για ανάπτυξη... Γιατί εγώ νομίζω ότι το σωστό είναι: Code: [YOUTUBE ]CpcK2vYqsCY[ /YOUTUBE] ... αντί: Code: [YOUTUBE ][URL ]https://www.youtube.com/watch?v=CpcK2vYqsCY[ /URL][ /YOUTUBE] Το πρώτο παράδειγμα χωρίς τα κενά φυσικά παράγει αποτέλεσμα, ενώ το δεύτερο όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:45 Η Dreamer_SW: #39 27-06-18 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Γιατί εγώ νομίζω ότι το σωστό είναι: Code: [YOUTUBE ]CpcK2vYqsCY[ /YOUTUBE] ... αντί: Code: [YOUTUBE ][URL ]https://www.youtube.com/watch?v=CpcK2vYqsCY[ /URL][ /YOUTUBE] Το πρώτο παράδειγμα χωρίς τα κενά φυσικά παράγει αποτέλεσμα, ενώ το δεύτερο όχι. Click για ανάπτυξη... Το πρώτο είναι ο σύνδεσμος του βίντεο που δίνει στην κοινοποίηση έτσι, και όχι αυτός που λειτουργεί σαν url στο web ? Γιατί πάντα έβαζα το σύνδεσμο με το πρωτόκολλο του https Υγ: Edit: Ξαναδοκίμασα τελικά και του 2 τρόπους πάλι τα ίδια, εμφανίζει με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπαραχθεί αυτό μου εμφανίζει και εκεί μόνο που στην θέση του link έχω κανονικά το αντίστοιχο url Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2018 Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 13:30 Ο Chemwizard: #40 27-06-18 13:30 Ρε Πέτρο κάθε φορά που μπαίνω στη σελιδα απο κινητό πλέον θέλει log in. Με κουράζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
To στεκι δεν μας αφήνει να ανεβάσουμε πανοραμικές φωτογραφίες σε jpg Uploaded file is not an image Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2018 στις 11:14 Ο Scandal έγραψε: #24 08-06-18 11:14 Αρχική Δημοσίευση από akikos: To στεκι δεν μας αφήνει να ανεβάσουμε πανοραμικές φωτογραφίες σε jpg Uploaded file is not an image Click για ανάπτυξη... Ποια λειτουργία από όλες χρησιμοποιείς; Έχουμε τα συνημμένα και το "Προσθήκη Εικόνων" (+ κόκκινη καμερούλα). Αν μπορείς ανέβασε κάπου τη φωτογραφία σαν αυτούσιο αρχείο να κάνω μερικές δοκιμές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2018 στις 12:02 Ο akikos έγραψε: #25 08-06-18 12:02 @Scandal Την κόκκινη καμερούλα Την ανεβαζω σε λιγο @Scandal; https://www.dropbox.com/s/8n5zbu5ggn3flgg/p.jpg?dl=0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Ιουνίου 2018 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2018 στις 22:10 Ο Scandal έγραψε: #26 08-06-18 22:10 Εμένα μια χαρά την ανέβασε Το σύστημα είναι ρυθμισμένο σε ακραία όρια (δλδ μπορεί να δεχτεί μέχρι 10.000χ10.000 pixels εικόνα και μέχρι 10mb). Μήπως το dropbox την επεξεργάστηκε σαν αρχείο μετά το ανέβασμα και την έκανε ανεκτή για το σύστημά μας; Αν θες βάλε τη και σε ένα zip ή rar και βάλε τη ως συνημμένο να την πάρω αυτούσια και αν μπορείς δώσε κι ένα screenshot με το μήνυμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2018 στις 22:27 Ο akikos έγραψε: #27 08-06-18 22:27 @Scandal Κατέβασες το preview του dropbox. Δεξιά πάνω έχει το κουμπί download. Αλλιώς πάτα αυτό το link https://www.dropbox.com/s/h95nmbijiocrjxe/p.zip?dl=1 Οι διαστάσεις της photos 7103 × 2184 και το μέγεθος 3.2 ΜB είναι εντός ορίων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2018 στις 22:43 Ο Scandal έγραψε: #28 08-06-18 22:43 Fixed @akikos Ανέβασα τα όρια του upload_max_filesize που ήταν μόλις 2MB. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2018 στις 00:34 Ο jj! έγραψε: #29 09-06-18 00:34 Πράγματι, για τις νέες αναλύσεις των φωτογραφιών τα 2MB είναι εξαιρετικά μικρό μέγεθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 02:11 Ο palio_melos: #30 27-06-18 02:11 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Δεν δουλέυουν τα tag του youtube εδώ https://www.e-steki.gr/showthread.php?p=4391760#post4391760 Click για ανάπτυξη... Παρατηρώ αυτό ξανά (στο Track Of The Day και σ' ένα άλλο τυχαίο θέμα που δοκίμασα). Καταλήγει σε {youtube}{url}{/url}{youtube} με full url. + Το favicon που ξεχάστηκε i guess Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2018 Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 03:45 Ο Αντικειμενικός: #31 27-06-18 03:45 δεν ξερω αν πρεπει να το πω εδω αλλα αν μεινω για λιγη ωρα συνδεδεμενος μετα με πεταει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 04:03 Ο palio_melos: #32 27-06-18 04:03 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: δεν ξερω αν πρεπει να το πω εδω αλλα αν μεινω για λιγη ωρα συνδεδεμενος μετα με πεταει Click για ανάπτυξη... Το παρατήρησα κι εγώ στην αρχή. Καθάρισα τα cookies του site κι από τότε δεν το ξαναείδα όμως. Είμαι κανονικά logged in αρκετή ώρα πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 04:06 Ο Αντικειμενικός: #33 27-06-18 04:06 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Το παρατήρησα κι εγώ στην αρχή. Καθάρισα τα cookies του site κι από τότε δεν το ξαναείδα όμως. Είμαι κανονικά logged in αρκετή ώρα πια Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 07:11 Ο gademis έγραψε: #34 27-06-18 07:11 Κι εγώ είχα πρόβλημα "δε με κάνει log in" (όχι μετά από λίγο, αλλά κατ ευθείαν μετά το redirect), λογικά δε βλέπει πια τα παλιά cookies. Τα καθάρισα και όλα οκ. (κράτησα και log με τα cookies που είχα αν χρειαστεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:29 Η Dreamer_SW: #35 27-06-18 11:29 Καλημέρα, μόλις με πέταξε έξω από φόρουμ και τσατ και χρειάστηκε να ξανακάνω Log in. Συγκεκριμένα πήγα να πατήσω σύνδεσμο για να μπω σε ένα θέμα και βγάζει η ενέργεια αυτή προορίζεται μόνο για εγγραμμένα μέλη, και με έβαλε να κάνω login Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:29 Ο Scandal έγραψε: #36 27-06-18 11:29 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Το παρατήρησα κι εγώ στην αρχή. Καθάρισα τα cookies του site κι από τότε δεν το ξαναείδα όμως. Είμαι κανονικά logged in αρκετή ώρα πια Click για ανάπτυξη... Μόλις άλλαξα το cookie prefix για να μην γίνεται conflict τα cookies με αυτά του παλιού server. Λογικά σας ξανά πέταξε αλλά - ελπίζω - για τελευταία φορά. Ήταν καλύτερη λύση από το να λέω σε έναν έναν να καθαρίσει τα cookies καθώς λαμβάνω μηνύματα και από τη φόρμα επικοινωνίας. Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Παρατηρώ αυτό ξανά (στο Track Of The Day και σ' ένα άλλο τυχαίο θέμα που δοκίμασα). Καταλήγει σε {youtube}{url}{/url}{youtube} με full url. + Το favicon που ξεχάστηκε i guess Click για ανάπτυξη... Το favicon διορθώθηκε (ίσως χρειαστεί καθαρισμό cache αν θέλει κανείς να το δει ενώ μπήκε από την αρχή). Όσο για το θέμα με το youtube εμένα λειτουργεί κανονικά Εγώ βάζω μέσα σε [youtube ] [ /youtube] το id του βίντεο και εμφανίζεται μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:31 Η Dreamer_SW: #37 27-06-18 11:31 Όσο για το θέμα με το youtube εμένα λειτουργεί κανονικά Εγώ βάζω μέσα σε [youtube ] [ /youtube] το id του βίντεο και εμφανίζεται μετά Click για ανάπτυξη... Καλημέρα,εμένα δεν μου λειτουργεί, πχ στο θέμα meeting δεν βγαίνει το βίντεο και δοκίμασα πολλά Urls μήπως έφταιγαν αυτά,αλλά το ίδιο πρόβλημα .. !! Το ίδιο βέβαια μου είχε κάνει και μία φορά, πριν την αλλαγή server ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:41 Ο Scandal έγραψε: #38 27-06-18 11:41 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλημέρα,εμένα δεν μου λειτουργεί, πχ στο θέμα meeting δεν βγαίνει το βίντεο και δοκίμασα πολλά Urls μήπως έφταιγαν αυτά,αλλά το ίδιο πρόβλημα .. !! Το ίδιο βέβαια μου είχε κάνει και μία φορά, πριν την αλλαγή server ! Click για ανάπτυξη... Γιατί εγώ νομίζω ότι το σωστό είναι: Code: [YOUTUBE ]CpcK2vYqsCY[ /YOUTUBE] ... αντί: Code: [YOUTUBE ][URL ]https://www.youtube.com/watch?v=CpcK2vYqsCY[ /URL][ /YOUTUBE] Το πρώτο παράδειγμα χωρίς τα κενά φυσικά παράγει αποτέλεσμα, ενώ το δεύτερο όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:45 Η Dreamer_SW: #39 27-06-18 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Γιατί εγώ νομίζω ότι το σωστό είναι: Code: [YOUTUBE ]CpcK2vYqsCY[ /YOUTUBE] ... αντί: Code: [YOUTUBE ][URL ]https://www.youtube.com/watch?v=CpcK2vYqsCY[ /URL][ /YOUTUBE] Το πρώτο παράδειγμα χωρίς τα κενά φυσικά παράγει αποτέλεσμα, ενώ το δεύτερο όχι. Click για ανάπτυξη... Το πρώτο είναι ο σύνδεσμος του βίντεο που δίνει στην κοινοποίηση έτσι, και όχι αυτός που λειτουργεί σαν url στο web ? Γιατί πάντα έβαζα το σύνδεσμο με το πρωτόκολλο του https Υγ: Edit: Ξαναδοκίμασα τελικά και του 2 τρόπους πάλι τα ίδια, εμφανίζει με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπαραχθεί αυτό μου εμφανίζει και εκεί μόνο που στην θέση του link έχω κανονικά το αντίστοιχο url Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2018 Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 13:30 Ο Chemwizard: #40 27-06-18 13:30 Ρε Πέτρο κάθε φορά που μπαίνω στη σελιδα απο κινητό πλέον θέλει log in. Με κουράζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από akikos: To στεκι δεν μας αφήνει να ανεβάσουμε πανοραμικές φωτογραφίες σε jpg Uploaded file is not an image Click για ανάπτυξη... Ποια λειτουργία από όλες χρησιμοποιείς; Έχουμε τα συνημμένα και το "Προσθήκη Εικόνων" (+ κόκκινη καμερούλα). Αν μπορείς ανέβασε κάπου τη φωτογραφία σαν αυτούσιο αρχείο να κάνω μερικές δοκιμές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2018 στις 12:02 Ο akikos έγραψε: #25 08-06-18 12:02 @Scandal Την κόκκινη καμερούλα Την ανεβαζω σε λιγο @Scandal; https://www.dropbox.com/s/8n5zbu5ggn3flgg/p.jpg?dl=0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Ιουνίου 2018 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2018 στις 22:10 Ο Scandal έγραψε: #26 08-06-18 22:10 Εμένα μια χαρά την ανέβασε Το σύστημα είναι ρυθμισμένο σε ακραία όρια (δλδ μπορεί να δεχτεί μέχρι 10.000χ10.000 pixels εικόνα και μέχρι 10mb). Μήπως το dropbox την επεξεργάστηκε σαν αρχείο μετά το ανέβασμα και την έκανε ανεκτή για το σύστημά μας; Αν θες βάλε τη και σε ένα zip ή rar και βάλε τη ως συνημμένο να την πάρω αυτούσια και αν μπορείς δώσε κι ένα screenshot με το μήνυμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2018 στις 22:27 Ο akikos έγραψε: #27 08-06-18 22:27 @Scandal Κατέβασες το preview του dropbox. Δεξιά πάνω έχει το κουμπί download. Αλλιώς πάτα αυτό το link https://www.dropbox.com/s/h95nmbijiocrjxe/p.zip?dl=1 Οι διαστάσεις της photos 7103 × 2184 και το μέγεθος 3.2 ΜB είναι εντός ορίων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2018 στις 22:43 Ο Scandal έγραψε: #28 08-06-18 22:43 Fixed @akikos Ανέβασα τα όρια του upload_max_filesize που ήταν μόλις 2MB. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2018 στις 00:34 Ο jj! έγραψε: #29 09-06-18 00:34 Πράγματι, για τις νέες αναλύσεις των φωτογραφιών τα 2MB είναι εξαιρετικά μικρό μέγεθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 02:11 Ο palio_melos: #30 27-06-18 02:11 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Δεν δουλέυουν τα tag του youtube εδώ https://www.e-steki.gr/showthread.php?p=4391760#post4391760 Click για ανάπτυξη... Παρατηρώ αυτό ξανά (στο Track Of The Day και σ' ένα άλλο τυχαίο θέμα που δοκίμασα). Καταλήγει σε {youtube}{url}{/url}{youtube} με full url. + Το favicon που ξεχάστηκε i guess Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2018 Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 03:45 Ο Αντικειμενικός: #31 27-06-18 03:45 δεν ξερω αν πρεπει να το πω εδω αλλα αν μεινω για λιγη ωρα συνδεδεμενος μετα με πεταει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 04:03 Ο palio_melos: #32 27-06-18 04:03 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: δεν ξερω αν πρεπει να το πω εδω αλλα αν μεινω για λιγη ωρα συνδεδεμενος μετα με πεταει Click για ανάπτυξη... Το παρατήρησα κι εγώ στην αρχή. Καθάρισα τα cookies του site κι από τότε δεν το ξαναείδα όμως. Είμαι κανονικά logged in αρκετή ώρα πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 04:06 Ο Αντικειμενικός: #33 27-06-18 04:06 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Το παρατήρησα κι εγώ στην αρχή. Καθάρισα τα cookies του site κι από τότε δεν το ξαναείδα όμως. Είμαι κανονικά logged in αρκετή ώρα πια Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 07:11 Ο gademis έγραψε: #34 27-06-18 07:11 Κι εγώ είχα πρόβλημα "δε με κάνει log in" (όχι μετά από λίγο, αλλά κατ ευθείαν μετά το redirect), λογικά δε βλέπει πια τα παλιά cookies. Τα καθάρισα και όλα οκ. (κράτησα και log με τα cookies που είχα αν χρειαστεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:29 Η Dreamer_SW: #35 27-06-18 11:29 Καλημέρα, μόλις με πέταξε έξω από φόρουμ και τσατ και χρειάστηκε να ξανακάνω Log in. Συγκεκριμένα πήγα να πατήσω σύνδεσμο για να μπω σε ένα θέμα και βγάζει η ενέργεια αυτή προορίζεται μόνο για εγγραμμένα μέλη, και με έβαλε να κάνω login Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:29 Ο Scandal έγραψε: #36 27-06-18 11:29 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Το παρατήρησα κι εγώ στην αρχή. Καθάρισα τα cookies του site κι από τότε δεν το ξαναείδα όμως. Είμαι κανονικά logged in αρκετή ώρα πια Click για ανάπτυξη... Μόλις άλλαξα το cookie prefix για να μην γίνεται conflict τα cookies με αυτά του παλιού server. Λογικά σας ξανά πέταξε αλλά - ελπίζω - για τελευταία φορά. Ήταν καλύτερη λύση από το να λέω σε έναν έναν να καθαρίσει τα cookies καθώς λαμβάνω μηνύματα και από τη φόρμα επικοινωνίας. Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Παρατηρώ αυτό ξανά (στο Track Of The Day και σ' ένα άλλο τυχαίο θέμα που δοκίμασα). Καταλήγει σε {youtube}{url}{/url}{youtube} με full url. + Το favicon που ξεχάστηκε i guess Click για ανάπτυξη... Το favicon διορθώθηκε (ίσως χρειαστεί καθαρισμό cache αν θέλει κανείς να το δει ενώ μπήκε από την αρχή). Όσο για το θέμα με το youtube εμένα λειτουργεί κανονικά Εγώ βάζω μέσα σε [youtube ] [ /youtube] το id του βίντεο και εμφανίζεται μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:31 Η Dreamer_SW: #37 27-06-18 11:31 Όσο για το θέμα με το youtube εμένα λειτουργεί κανονικά Εγώ βάζω μέσα σε [youtube ] [ /youtube] το id του βίντεο και εμφανίζεται μετά Click για ανάπτυξη... Καλημέρα,εμένα δεν μου λειτουργεί, πχ στο θέμα meeting δεν βγαίνει το βίντεο και δοκίμασα πολλά Urls μήπως έφταιγαν αυτά,αλλά το ίδιο πρόβλημα .. !! Το ίδιο βέβαια μου είχε κάνει και μία φορά, πριν την αλλαγή server ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:41 Ο Scandal έγραψε: #38 27-06-18 11:41 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλημέρα,εμένα δεν μου λειτουργεί, πχ στο θέμα meeting δεν βγαίνει το βίντεο και δοκίμασα πολλά Urls μήπως έφταιγαν αυτά,αλλά το ίδιο πρόβλημα .. !! Το ίδιο βέβαια μου είχε κάνει και μία φορά, πριν την αλλαγή server ! Click για ανάπτυξη... Γιατί εγώ νομίζω ότι το σωστό είναι: Code: [YOUTUBE ]CpcK2vYqsCY[ /YOUTUBE] ... αντί: Code: [YOUTUBE ][URL ]https://www.youtube.com/watch?v=CpcK2vYqsCY[ /URL][ /YOUTUBE] Το πρώτο παράδειγμα χωρίς τα κενά φυσικά παράγει αποτέλεσμα, ενώ το δεύτερο όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:45 Η Dreamer_SW: #39 27-06-18 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Γιατί εγώ νομίζω ότι το σωστό είναι: Code: [YOUTUBE ]CpcK2vYqsCY[ /YOUTUBE] ... αντί: Code: [YOUTUBE ][URL ]https://www.youtube.com/watch?v=CpcK2vYqsCY[ /URL][ /YOUTUBE] Το πρώτο παράδειγμα χωρίς τα κενά φυσικά παράγει αποτέλεσμα, ενώ το δεύτερο όχι. Click για ανάπτυξη... Το πρώτο είναι ο σύνδεσμος του βίντεο που δίνει στην κοινοποίηση έτσι, και όχι αυτός που λειτουργεί σαν url στο web ? Γιατί πάντα έβαζα το σύνδεσμο με το πρωτόκολλο του https Υγ: Edit: Ξαναδοκίμασα τελικά και του 2 τρόπους πάλι τα ίδια, εμφανίζει με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπαραχθεί αυτό μου εμφανίζει και εκεί μόνο που στην θέση του link έχω κανονικά το αντίστοιχο url Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2018 Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 13:30 Ο Chemwizard: #40 27-06-18 13:30 Ρε Πέτρο κάθε φορά που μπαίνω στη σελιδα απο κινητό πλέον θέλει log in. Με κουράζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
@Scandal Την κόκκινη καμερούλα Την ανεβαζω σε λιγο @Scandal; https://www.dropbox.com/s/8n5zbu5ggn3flgg/p.jpg?dl=0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2018 στις 22:10 Ο Scandal έγραψε: #26 08-06-18 22:10 Εμένα μια χαρά την ανέβασε Το σύστημα είναι ρυθμισμένο σε ακραία όρια (δλδ μπορεί να δεχτεί μέχρι 10.000χ10.000 pixels εικόνα και μέχρι 10mb). Μήπως το dropbox την επεξεργάστηκε σαν αρχείο μετά το ανέβασμα και την έκανε ανεκτή για το σύστημά μας; Αν θες βάλε τη και σε ένα zip ή rar και βάλε τη ως συνημμένο να την πάρω αυτούσια και αν μπορείς δώσε κι ένα screenshot με το μήνυμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2018 στις 22:27 Ο akikos έγραψε: #27 08-06-18 22:27 @Scandal Κατέβασες το preview του dropbox. Δεξιά πάνω έχει το κουμπί download. Αλλιώς πάτα αυτό το link https://www.dropbox.com/s/h95nmbijiocrjxe/p.zip?dl=1 Οι διαστάσεις της photos 7103 × 2184 και το μέγεθος 3.2 ΜB είναι εντός ορίων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2018 στις 22:43 Ο Scandal έγραψε: #28 08-06-18 22:43 Fixed @akikos Ανέβασα τα όρια του upload_max_filesize που ήταν μόλις 2MB. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2018 στις 00:34 Ο jj! έγραψε: #29 09-06-18 00:34 Πράγματι, για τις νέες αναλύσεις των φωτογραφιών τα 2MB είναι εξαιρετικά μικρό μέγεθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 02:11 Ο palio_melos: #30 27-06-18 02:11 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Δεν δουλέυουν τα tag του youtube εδώ https://www.e-steki.gr/showthread.php?p=4391760#post4391760 Click για ανάπτυξη... Παρατηρώ αυτό ξανά (στο Track Of The Day και σ' ένα άλλο τυχαίο θέμα που δοκίμασα). Καταλήγει σε {youtube}{url}{/url}{youtube} με full url. + Το favicon που ξεχάστηκε i guess Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2018 Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 03:45 Ο Αντικειμενικός: #31 27-06-18 03:45 δεν ξερω αν πρεπει να το πω εδω αλλα αν μεινω για λιγη ωρα συνδεδεμενος μετα με πεταει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 04:03 Ο palio_melos: #32 27-06-18 04:03 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: δεν ξερω αν πρεπει να το πω εδω αλλα αν μεινω για λιγη ωρα συνδεδεμενος μετα με πεταει Click για ανάπτυξη... Το παρατήρησα κι εγώ στην αρχή. Καθάρισα τα cookies του site κι από τότε δεν το ξαναείδα όμως. Είμαι κανονικά logged in αρκετή ώρα πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 04:06 Ο Αντικειμενικός: #33 27-06-18 04:06 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Το παρατήρησα κι εγώ στην αρχή. Καθάρισα τα cookies του site κι από τότε δεν το ξαναείδα όμως. Είμαι κανονικά logged in αρκετή ώρα πια Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 07:11 Ο gademis έγραψε: #34 27-06-18 07:11 Κι εγώ είχα πρόβλημα "δε με κάνει log in" (όχι μετά από λίγο, αλλά κατ ευθείαν μετά το redirect), λογικά δε βλέπει πια τα παλιά cookies. Τα καθάρισα και όλα οκ. (κράτησα και log με τα cookies που είχα αν χρειαστεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:29 Η Dreamer_SW: #35 27-06-18 11:29 Καλημέρα, μόλις με πέταξε έξω από φόρουμ και τσατ και χρειάστηκε να ξανακάνω Log in. Συγκεκριμένα πήγα να πατήσω σύνδεσμο για να μπω σε ένα θέμα και βγάζει η ενέργεια αυτή προορίζεται μόνο για εγγραμμένα μέλη, και με έβαλε να κάνω login Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:29 Ο Scandal έγραψε: #36 27-06-18 11:29 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Το παρατήρησα κι εγώ στην αρχή. Καθάρισα τα cookies του site κι από τότε δεν το ξαναείδα όμως. Είμαι κανονικά logged in αρκετή ώρα πια Click για ανάπτυξη... Μόλις άλλαξα το cookie prefix για να μην γίνεται conflict τα cookies με αυτά του παλιού server. Λογικά σας ξανά πέταξε αλλά - ελπίζω - για τελευταία φορά. Ήταν καλύτερη λύση από το να λέω σε έναν έναν να καθαρίσει τα cookies καθώς λαμβάνω μηνύματα και από τη φόρμα επικοινωνίας. Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Παρατηρώ αυτό ξανά (στο Track Of The Day και σ' ένα άλλο τυχαίο θέμα που δοκίμασα). Καταλήγει σε {youtube}{url}{/url}{youtube} με full url. + Το favicon που ξεχάστηκε i guess Click για ανάπτυξη... Το favicon διορθώθηκε (ίσως χρειαστεί καθαρισμό cache αν θέλει κανείς να το δει ενώ μπήκε από την αρχή). Όσο για το θέμα με το youtube εμένα λειτουργεί κανονικά Εγώ βάζω μέσα σε [youtube ] [ /youtube] το id του βίντεο και εμφανίζεται μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:31 Η Dreamer_SW: #37 27-06-18 11:31 Όσο για το θέμα με το youtube εμένα λειτουργεί κανονικά Εγώ βάζω μέσα σε [youtube ] [ /youtube] το id του βίντεο και εμφανίζεται μετά Click για ανάπτυξη... Καλημέρα,εμένα δεν μου λειτουργεί, πχ στο θέμα meeting δεν βγαίνει το βίντεο και δοκίμασα πολλά Urls μήπως έφταιγαν αυτά,αλλά το ίδιο πρόβλημα .. !! Το ίδιο βέβαια μου είχε κάνει και μία φορά, πριν την αλλαγή server ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:41 Ο Scandal έγραψε: #38 27-06-18 11:41 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλημέρα,εμένα δεν μου λειτουργεί, πχ στο θέμα meeting δεν βγαίνει το βίντεο και δοκίμασα πολλά Urls μήπως έφταιγαν αυτά,αλλά το ίδιο πρόβλημα .. !! Το ίδιο βέβαια μου είχε κάνει και μία φορά, πριν την αλλαγή server ! Click για ανάπτυξη... Γιατί εγώ νομίζω ότι το σωστό είναι: Code: [YOUTUBE ]CpcK2vYqsCY[ /YOUTUBE] ... αντί: Code: [YOUTUBE ][URL ]https://www.youtube.com/watch?v=CpcK2vYqsCY[ /URL][ /YOUTUBE] Το πρώτο παράδειγμα χωρίς τα κενά φυσικά παράγει αποτέλεσμα, ενώ το δεύτερο όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:45 Η Dreamer_SW: #39 27-06-18 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Γιατί εγώ νομίζω ότι το σωστό είναι: Code: [YOUTUBE ]CpcK2vYqsCY[ /YOUTUBE] ... αντί: Code: [YOUTUBE ][URL ]https://www.youtube.com/watch?v=CpcK2vYqsCY[ /URL][ /YOUTUBE] Το πρώτο παράδειγμα χωρίς τα κενά φυσικά παράγει αποτέλεσμα, ενώ το δεύτερο όχι. Click για ανάπτυξη... Το πρώτο είναι ο σύνδεσμος του βίντεο που δίνει στην κοινοποίηση έτσι, και όχι αυτός που λειτουργεί σαν url στο web ? Γιατί πάντα έβαζα το σύνδεσμο με το πρωτόκολλο του https Υγ: Edit: Ξαναδοκίμασα τελικά και του 2 τρόπους πάλι τα ίδια, εμφανίζει με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπαραχθεί αυτό μου εμφανίζει και εκεί μόνο που στην θέση του link έχω κανονικά το αντίστοιχο url Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2018 Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 13:30 Ο Chemwizard: #40 27-06-18 13:30 Ρε Πέτρο κάθε φορά που μπαίνω στη σελιδα απο κινητό πλέον θέλει log in. Με κουράζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα μια χαρά την ανέβασε Το σύστημα είναι ρυθμισμένο σε ακραία όρια (δλδ μπορεί να δεχτεί μέχρι 10.000χ10.000 pixels εικόνα και μέχρι 10mb). Μήπως το dropbox την επεξεργάστηκε σαν αρχείο μετά το ανέβασμα και την έκανε ανεκτή για το σύστημά μας; Αν θες βάλε τη και σε ένα zip ή rar και βάλε τη ως συνημμένο να την πάρω αυτούσια και αν μπορείς δώσε κι ένα screenshot με το μήνυμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2018 στις 22:27 Ο akikos έγραψε: #27 08-06-18 22:27 @Scandal Κατέβασες το preview του dropbox. Δεξιά πάνω έχει το κουμπί download. Αλλιώς πάτα αυτό το link https://www.dropbox.com/s/h95nmbijiocrjxe/p.zip?dl=1 Οι διαστάσεις της photos 7103 × 2184 και το μέγεθος 3.2 ΜB είναι εντός ορίων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2018 στις 22:43 Ο Scandal έγραψε: #28 08-06-18 22:43 Fixed @akikos Ανέβασα τα όρια του upload_max_filesize που ήταν μόλις 2MB. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2018 στις 00:34 Ο jj! έγραψε: #29 09-06-18 00:34 Πράγματι, για τις νέες αναλύσεις των φωτογραφιών τα 2MB είναι εξαιρετικά μικρό μέγεθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 02:11 Ο palio_melos: #30 27-06-18 02:11 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Δεν δουλέυουν τα tag του youtube εδώ https://www.e-steki.gr/showthread.php?p=4391760#post4391760 Click για ανάπτυξη... Παρατηρώ αυτό ξανά (στο Track Of The Day και σ' ένα άλλο τυχαίο θέμα που δοκίμασα). Καταλήγει σε {youtube}{url}{/url}{youtube} με full url. + Το favicon που ξεχάστηκε i guess Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2018 Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 03:45 Ο Αντικειμενικός: #31 27-06-18 03:45 δεν ξερω αν πρεπει να το πω εδω αλλα αν μεινω για λιγη ωρα συνδεδεμενος μετα με πεταει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 04:03 Ο palio_melos: #32 27-06-18 04:03 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: δεν ξερω αν πρεπει να το πω εδω αλλα αν μεινω για λιγη ωρα συνδεδεμενος μετα με πεταει Click για ανάπτυξη... Το παρατήρησα κι εγώ στην αρχή. Καθάρισα τα cookies του site κι από τότε δεν το ξαναείδα όμως. Είμαι κανονικά logged in αρκετή ώρα πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 04:06 Ο Αντικειμενικός: #33 27-06-18 04:06 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Το παρατήρησα κι εγώ στην αρχή. Καθάρισα τα cookies του site κι από τότε δεν το ξαναείδα όμως. Είμαι κανονικά logged in αρκετή ώρα πια Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 07:11 Ο gademis έγραψε: #34 27-06-18 07:11 Κι εγώ είχα πρόβλημα "δε με κάνει log in" (όχι μετά από λίγο, αλλά κατ ευθείαν μετά το redirect), λογικά δε βλέπει πια τα παλιά cookies. Τα καθάρισα και όλα οκ. (κράτησα και log με τα cookies που είχα αν χρειαστεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:29 Η Dreamer_SW: #35 27-06-18 11:29 Καλημέρα, μόλις με πέταξε έξω από φόρουμ και τσατ και χρειάστηκε να ξανακάνω Log in. Συγκεκριμένα πήγα να πατήσω σύνδεσμο για να μπω σε ένα θέμα και βγάζει η ενέργεια αυτή προορίζεται μόνο για εγγραμμένα μέλη, και με έβαλε να κάνω login Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:29 Ο Scandal έγραψε: #36 27-06-18 11:29 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Το παρατήρησα κι εγώ στην αρχή. Καθάρισα τα cookies του site κι από τότε δεν το ξαναείδα όμως. Είμαι κανονικά logged in αρκετή ώρα πια Click για ανάπτυξη... Μόλις άλλαξα το cookie prefix για να μην γίνεται conflict τα cookies με αυτά του παλιού server. Λογικά σας ξανά πέταξε αλλά - ελπίζω - για τελευταία φορά. Ήταν καλύτερη λύση από το να λέω σε έναν έναν να καθαρίσει τα cookies καθώς λαμβάνω μηνύματα και από τη φόρμα επικοινωνίας. Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Παρατηρώ αυτό ξανά (στο Track Of The Day και σ' ένα άλλο τυχαίο θέμα που δοκίμασα). Καταλήγει σε {youtube}{url}{/url}{youtube} με full url. + Το favicon που ξεχάστηκε i guess Click για ανάπτυξη... Το favicon διορθώθηκε (ίσως χρειαστεί καθαρισμό cache αν θέλει κανείς να το δει ενώ μπήκε από την αρχή). Όσο για το θέμα με το youtube εμένα λειτουργεί κανονικά Εγώ βάζω μέσα σε [youtube ] [ /youtube] το id του βίντεο και εμφανίζεται μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:31 Η Dreamer_SW: #37 27-06-18 11:31 Όσο για το θέμα με το youtube εμένα λειτουργεί κανονικά Εγώ βάζω μέσα σε [youtube ] [ /youtube] το id του βίντεο και εμφανίζεται μετά Click για ανάπτυξη... Καλημέρα,εμένα δεν μου λειτουργεί, πχ στο θέμα meeting δεν βγαίνει το βίντεο και δοκίμασα πολλά Urls μήπως έφταιγαν αυτά,αλλά το ίδιο πρόβλημα .. !! Το ίδιο βέβαια μου είχε κάνει και μία φορά, πριν την αλλαγή server ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:41 Ο Scandal έγραψε: #38 27-06-18 11:41 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλημέρα,εμένα δεν μου λειτουργεί, πχ στο θέμα meeting δεν βγαίνει το βίντεο και δοκίμασα πολλά Urls μήπως έφταιγαν αυτά,αλλά το ίδιο πρόβλημα .. !! Το ίδιο βέβαια μου είχε κάνει και μία φορά, πριν την αλλαγή server ! Click για ανάπτυξη... Γιατί εγώ νομίζω ότι το σωστό είναι: Code: [YOUTUBE ]CpcK2vYqsCY[ /YOUTUBE] ... αντί: Code: [YOUTUBE ][URL ]https://www.youtube.com/watch?v=CpcK2vYqsCY[ /URL][ /YOUTUBE] Το πρώτο παράδειγμα χωρίς τα κενά φυσικά παράγει αποτέλεσμα, ενώ το δεύτερο όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:45 Η Dreamer_SW: #39 27-06-18 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Γιατί εγώ νομίζω ότι το σωστό είναι: Code: [YOUTUBE ]CpcK2vYqsCY[ /YOUTUBE] ... αντί: Code: [YOUTUBE ][URL ]https://www.youtube.com/watch?v=CpcK2vYqsCY[ /URL][ /YOUTUBE] Το πρώτο παράδειγμα χωρίς τα κενά φυσικά παράγει αποτέλεσμα, ενώ το δεύτερο όχι. Click για ανάπτυξη... Το πρώτο είναι ο σύνδεσμος του βίντεο που δίνει στην κοινοποίηση έτσι, και όχι αυτός που λειτουργεί σαν url στο web ? Γιατί πάντα έβαζα το σύνδεσμο με το πρωτόκολλο του https Υγ: Edit: Ξαναδοκίμασα τελικά και του 2 τρόπους πάλι τα ίδια, εμφανίζει με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπαραχθεί αυτό μου εμφανίζει και εκεί μόνο που στην θέση του link έχω κανονικά το αντίστοιχο url Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2018 Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 13:30 Ο Chemwizard: #40 27-06-18 13:30 Ρε Πέτρο κάθε φορά που μπαίνω στη σελιδα απο κινητό πλέον θέλει log in. Με κουράζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
@Scandal Κατέβασες το preview του dropbox. Δεξιά πάνω έχει το κουμπί download. Αλλιώς πάτα αυτό το link https://www.dropbox.com/s/h95nmbijiocrjxe/p.zip?dl=1 Οι διαστάσεις της photos 7103 × 2184 και το μέγεθος 3.2 ΜB είναι εντός ορίων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2018 στις 22:43 Ο Scandal έγραψε: #28 08-06-18 22:43 Fixed @akikos Ανέβασα τα όρια του upload_max_filesize που ήταν μόλις 2MB. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2018 στις 00:34 Ο jj! έγραψε: #29 09-06-18 00:34 Πράγματι, για τις νέες αναλύσεις των φωτογραφιών τα 2MB είναι εξαιρετικά μικρό μέγεθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 02:11 Ο palio_melos: #30 27-06-18 02:11 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Δεν δουλέυουν τα tag του youtube εδώ https://www.e-steki.gr/showthread.php?p=4391760#post4391760 Click για ανάπτυξη... Παρατηρώ αυτό ξανά (στο Track Of The Day και σ' ένα άλλο τυχαίο θέμα που δοκίμασα). Καταλήγει σε {youtube}{url}{/url}{youtube} με full url. + Το favicon που ξεχάστηκε i guess Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2018 Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 03:45 Ο Αντικειμενικός: #31 27-06-18 03:45 δεν ξερω αν πρεπει να το πω εδω αλλα αν μεινω για λιγη ωρα συνδεδεμενος μετα με πεταει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 04:03 Ο palio_melos: #32 27-06-18 04:03 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: δεν ξερω αν πρεπει να το πω εδω αλλα αν μεινω για λιγη ωρα συνδεδεμενος μετα με πεταει Click για ανάπτυξη... Το παρατήρησα κι εγώ στην αρχή. Καθάρισα τα cookies του site κι από τότε δεν το ξαναείδα όμως. Είμαι κανονικά logged in αρκετή ώρα πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 04:06 Ο Αντικειμενικός: #33 27-06-18 04:06 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Το παρατήρησα κι εγώ στην αρχή. Καθάρισα τα cookies του site κι από τότε δεν το ξαναείδα όμως. Είμαι κανονικά logged in αρκετή ώρα πια Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 07:11 Ο gademis έγραψε: #34 27-06-18 07:11 Κι εγώ είχα πρόβλημα "δε με κάνει log in" (όχι μετά από λίγο, αλλά κατ ευθείαν μετά το redirect), λογικά δε βλέπει πια τα παλιά cookies. Τα καθάρισα και όλα οκ. (κράτησα και log με τα cookies που είχα αν χρειαστεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:29 Η Dreamer_SW: #35 27-06-18 11:29 Καλημέρα, μόλις με πέταξε έξω από φόρουμ και τσατ και χρειάστηκε να ξανακάνω Log in. Συγκεκριμένα πήγα να πατήσω σύνδεσμο για να μπω σε ένα θέμα και βγάζει η ενέργεια αυτή προορίζεται μόνο για εγγραμμένα μέλη, και με έβαλε να κάνω login Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:29 Ο Scandal έγραψε: #36 27-06-18 11:29 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Το παρατήρησα κι εγώ στην αρχή. Καθάρισα τα cookies του site κι από τότε δεν το ξαναείδα όμως. Είμαι κανονικά logged in αρκετή ώρα πια Click για ανάπτυξη... Μόλις άλλαξα το cookie prefix για να μην γίνεται conflict τα cookies με αυτά του παλιού server. Λογικά σας ξανά πέταξε αλλά - ελπίζω - για τελευταία φορά. Ήταν καλύτερη λύση από το να λέω σε έναν έναν να καθαρίσει τα cookies καθώς λαμβάνω μηνύματα και από τη φόρμα επικοινωνίας. Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Παρατηρώ αυτό ξανά (στο Track Of The Day και σ' ένα άλλο τυχαίο θέμα που δοκίμασα). Καταλήγει σε {youtube}{url}{/url}{youtube} με full url. + Το favicon που ξεχάστηκε i guess Click για ανάπτυξη... Το favicon διορθώθηκε (ίσως χρειαστεί καθαρισμό cache αν θέλει κανείς να το δει ενώ μπήκε από την αρχή). Όσο για το θέμα με το youtube εμένα λειτουργεί κανονικά Εγώ βάζω μέσα σε [youtube ] [ /youtube] το id του βίντεο και εμφανίζεται μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:31 Η Dreamer_SW: #37 27-06-18 11:31 Όσο για το θέμα με το youtube εμένα λειτουργεί κανονικά Εγώ βάζω μέσα σε [youtube ] [ /youtube] το id του βίντεο και εμφανίζεται μετά Click για ανάπτυξη... Καλημέρα,εμένα δεν μου λειτουργεί, πχ στο θέμα meeting δεν βγαίνει το βίντεο και δοκίμασα πολλά Urls μήπως έφταιγαν αυτά,αλλά το ίδιο πρόβλημα .. !! Το ίδιο βέβαια μου είχε κάνει και μία φορά, πριν την αλλαγή server ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:41 Ο Scandal έγραψε: #38 27-06-18 11:41 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλημέρα,εμένα δεν μου λειτουργεί, πχ στο θέμα meeting δεν βγαίνει το βίντεο και δοκίμασα πολλά Urls μήπως έφταιγαν αυτά,αλλά το ίδιο πρόβλημα .. !! Το ίδιο βέβαια μου είχε κάνει και μία φορά, πριν την αλλαγή server ! Click για ανάπτυξη... Γιατί εγώ νομίζω ότι το σωστό είναι: Code: [YOUTUBE ]CpcK2vYqsCY[ /YOUTUBE] ... αντί: Code: [YOUTUBE ][URL ]https://www.youtube.com/watch?v=CpcK2vYqsCY[ /URL][ /YOUTUBE] Το πρώτο παράδειγμα χωρίς τα κενά φυσικά παράγει αποτέλεσμα, ενώ το δεύτερο όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:45 Η Dreamer_SW: #39 27-06-18 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Γιατί εγώ νομίζω ότι το σωστό είναι: Code: [YOUTUBE ]CpcK2vYqsCY[ /YOUTUBE] ... αντί: Code: [YOUTUBE ][URL ]https://www.youtube.com/watch?v=CpcK2vYqsCY[ /URL][ /YOUTUBE] Το πρώτο παράδειγμα χωρίς τα κενά φυσικά παράγει αποτέλεσμα, ενώ το δεύτερο όχι. Click για ανάπτυξη... Το πρώτο είναι ο σύνδεσμος του βίντεο που δίνει στην κοινοποίηση έτσι, και όχι αυτός που λειτουργεί σαν url στο web ? Γιατί πάντα έβαζα το σύνδεσμο με το πρωτόκολλο του https Υγ: Edit: Ξαναδοκίμασα τελικά και του 2 τρόπους πάλι τα ίδια, εμφανίζει με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπαραχθεί αυτό μου εμφανίζει και εκεί μόνο που στην θέση του link έχω κανονικά το αντίστοιχο url Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2018 Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 13:30 Ο Chemwizard: #40 27-06-18 13:30 Ρε Πέτρο κάθε φορά που μπαίνω στη σελιδα απο κινητό πλέον θέλει log in. Με κουράζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Fixed @akikos Ανέβασα τα όρια του upload_max_filesize που ήταν μόλις 2MB. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2018 στις 00:34 Ο jj! έγραψε: #29 09-06-18 00:34 Πράγματι, για τις νέες αναλύσεις των φωτογραφιών τα 2MB είναι εξαιρετικά μικρό μέγεθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 02:11 Ο palio_melos: #30 27-06-18 02:11 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Δεν δουλέυουν τα tag του youtube εδώ https://www.e-steki.gr/showthread.php?p=4391760#post4391760 Click για ανάπτυξη... Παρατηρώ αυτό ξανά (στο Track Of The Day και σ' ένα άλλο τυχαίο θέμα που δοκίμασα). Καταλήγει σε {youtube}{url}{/url}{youtube} με full url. + Το favicon που ξεχάστηκε i guess Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2018 Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 03:45 Ο Αντικειμενικός: #31 27-06-18 03:45 δεν ξερω αν πρεπει να το πω εδω αλλα αν μεινω για λιγη ωρα συνδεδεμενος μετα με πεταει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 04:03 Ο palio_melos: #32 27-06-18 04:03 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: δεν ξερω αν πρεπει να το πω εδω αλλα αν μεινω για λιγη ωρα συνδεδεμενος μετα με πεταει Click για ανάπτυξη... Το παρατήρησα κι εγώ στην αρχή. Καθάρισα τα cookies του site κι από τότε δεν το ξαναείδα όμως. Είμαι κανονικά logged in αρκετή ώρα πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 04:06 Ο Αντικειμενικός: #33 27-06-18 04:06 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Το παρατήρησα κι εγώ στην αρχή. Καθάρισα τα cookies του site κι από τότε δεν το ξαναείδα όμως. Είμαι κανονικά logged in αρκετή ώρα πια Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 07:11 Ο gademis έγραψε: #34 27-06-18 07:11 Κι εγώ είχα πρόβλημα "δε με κάνει log in" (όχι μετά από λίγο, αλλά κατ ευθείαν μετά το redirect), λογικά δε βλέπει πια τα παλιά cookies. Τα καθάρισα και όλα οκ. (κράτησα και log με τα cookies που είχα αν χρειαστεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:29 Η Dreamer_SW: #35 27-06-18 11:29 Καλημέρα, μόλις με πέταξε έξω από φόρουμ και τσατ και χρειάστηκε να ξανακάνω Log in. Συγκεκριμένα πήγα να πατήσω σύνδεσμο για να μπω σε ένα θέμα και βγάζει η ενέργεια αυτή προορίζεται μόνο για εγγραμμένα μέλη, και με έβαλε να κάνω login Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:29 Ο Scandal έγραψε: #36 27-06-18 11:29 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Το παρατήρησα κι εγώ στην αρχή. Καθάρισα τα cookies του site κι από τότε δεν το ξαναείδα όμως. Είμαι κανονικά logged in αρκετή ώρα πια Click για ανάπτυξη... Μόλις άλλαξα το cookie prefix για να μην γίνεται conflict τα cookies με αυτά του παλιού server. Λογικά σας ξανά πέταξε αλλά - ελπίζω - για τελευταία φορά. Ήταν καλύτερη λύση από το να λέω σε έναν έναν να καθαρίσει τα cookies καθώς λαμβάνω μηνύματα και από τη φόρμα επικοινωνίας. Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Παρατηρώ αυτό ξανά (στο Track Of The Day και σ' ένα άλλο τυχαίο θέμα που δοκίμασα). Καταλήγει σε {youtube}{url}{/url}{youtube} με full url. + Το favicon που ξεχάστηκε i guess Click για ανάπτυξη... Το favicon διορθώθηκε (ίσως χρειαστεί καθαρισμό cache αν θέλει κανείς να το δει ενώ μπήκε από την αρχή). Όσο για το θέμα με το youtube εμένα λειτουργεί κανονικά Εγώ βάζω μέσα σε [youtube ] [ /youtube] το id του βίντεο και εμφανίζεται μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:31 Η Dreamer_SW: #37 27-06-18 11:31 Όσο για το θέμα με το youtube εμένα λειτουργεί κανονικά Εγώ βάζω μέσα σε [youtube ] [ /youtube] το id του βίντεο και εμφανίζεται μετά Click για ανάπτυξη... Καλημέρα,εμένα δεν μου λειτουργεί, πχ στο θέμα meeting δεν βγαίνει το βίντεο και δοκίμασα πολλά Urls μήπως έφταιγαν αυτά,αλλά το ίδιο πρόβλημα .. !! Το ίδιο βέβαια μου είχε κάνει και μία φορά, πριν την αλλαγή server ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:41 Ο Scandal έγραψε: #38 27-06-18 11:41 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλημέρα,εμένα δεν μου λειτουργεί, πχ στο θέμα meeting δεν βγαίνει το βίντεο και δοκίμασα πολλά Urls μήπως έφταιγαν αυτά,αλλά το ίδιο πρόβλημα .. !! Το ίδιο βέβαια μου είχε κάνει και μία φορά, πριν την αλλαγή server ! Click για ανάπτυξη... Γιατί εγώ νομίζω ότι το σωστό είναι: Code: [YOUTUBE ]CpcK2vYqsCY[ /YOUTUBE] ... αντί: Code: [YOUTUBE ][URL ]https://www.youtube.com/watch?v=CpcK2vYqsCY[ /URL][ /YOUTUBE] Το πρώτο παράδειγμα χωρίς τα κενά φυσικά παράγει αποτέλεσμα, ενώ το δεύτερο όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:45 Η Dreamer_SW: #39 27-06-18 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Γιατί εγώ νομίζω ότι το σωστό είναι: Code: [YOUTUBE ]CpcK2vYqsCY[ /YOUTUBE] ... αντί: Code: [YOUTUBE ][URL ]https://www.youtube.com/watch?v=CpcK2vYqsCY[ /URL][ /YOUTUBE] Το πρώτο παράδειγμα χωρίς τα κενά φυσικά παράγει αποτέλεσμα, ενώ το δεύτερο όχι. Click για ανάπτυξη... Το πρώτο είναι ο σύνδεσμος του βίντεο που δίνει στην κοινοποίηση έτσι, και όχι αυτός που λειτουργεί σαν url στο web ? Γιατί πάντα έβαζα το σύνδεσμο με το πρωτόκολλο του https Υγ: Edit: Ξαναδοκίμασα τελικά και του 2 τρόπους πάλι τα ίδια, εμφανίζει με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπαραχθεί αυτό μου εμφανίζει και εκεί μόνο που στην θέση του link έχω κανονικά το αντίστοιχο url Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2018 Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 13:30 Ο Chemwizard: #40 27-06-18 13:30 Ρε Πέτρο κάθε φορά που μπαίνω στη σελιδα απο κινητό πλέον θέλει log in. Με κουράζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πράγματι, για τις νέες αναλύσεις των φωτογραφιών τα 2MB είναι εξαιρετικά μικρό μέγεθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 02:11 Ο palio_melos: #30 27-06-18 02:11 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Δεν δουλέυουν τα tag του youtube εδώ https://www.e-steki.gr/showthread.php?p=4391760#post4391760 Click για ανάπτυξη... Παρατηρώ αυτό ξανά (στο Track Of The Day και σ' ένα άλλο τυχαίο θέμα που δοκίμασα). Καταλήγει σε {youtube}{url}{/url}{youtube} με full url. + Το favicon που ξεχάστηκε i guess Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2018 Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 03:45 Ο Αντικειμενικός: #31 27-06-18 03:45 δεν ξερω αν πρεπει να το πω εδω αλλα αν μεινω για λιγη ωρα συνδεδεμενος μετα με πεταει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 04:03 Ο palio_melos: #32 27-06-18 04:03 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: δεν ξερω αν πρεπει να το πω εδω αλλα αν μεινω για λιγη ωρα συνδεδεμενος μετα με πεταει Click για ανάπτυξη... Το παρατήρησα κι εγώ στην αρχή. Καθάρισα τα cookies του site κι από τότε δεν το ξαναείδα όμως. Είμαι κανονικά logged in αρκετή ώρα πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 04:06 Ο Αντικειμενικός: #33 27-06-18 04:06 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Το παρατήρησα κι εγώ στην αρχή. Καθάρισα τα cookies του site κι από τότε δεν το ξαναείδα όμως. Είμαι κανονικά logged in αρκετή ώρα πια Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 07:11 Ο gademis έγραψε: #34 27-06-18 07:11 Κι εγώ είχα πρόβλημα "δε με κάνει log in" (όχι μετά από λίγο, αλλά κατ ευθείαν μετά το redirect), λογικά δε βλέπει πια τα παλιά cookies. Τα καθάρισα και όλα οκ. (κράτησα και log με τα cookies που είχα αν χρειαστεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:29 Η Dreamer_SW: #35 27-06-18 11:29 Καλημέρα, μόλις με πέταξε έξω από φόρουμ και τσατ και χρειάστηκε να ξανακάνω Log in. Συγκεκριμένα πήγα να πατήσω σύνδεσμο για να μπω σε ένα θέμα και βγάζει η ενέργεια αυτή προορίζεται μόνο για εγγραμμένα μέλη, και με έβαλε να κάνω login Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:29 Ο Scandal έγραψε: #36 27-06-18 11:29 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Το παρατήρησα κι εγώ στην αρχή. Καθάρισα τα cookies του site κι από τότε δεν το ξαναείδα όμως. Είμαι κανονικά logged in αρκετή ώρα πια Click για ανάπτυξη... Μόλις άλλαξα το cookie prefix για να μην γίνεται conflict τα cookies με αυτά του παλιού server. Λογικά σας ξανά πέταξε αλλά - ελπίζω - για τελευταία φορά. Ήταν καλύτερη λύση από το να λέω σε έναν έναν να καθαρίσει τα cookies καθώς λαμβάνω μηνύματα και από τη φόρμα επικοινωνίας. Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Παρατηρώ αυτό ξανά (στο Track Of The Day και σ' ένα άλλο τυχαίο θέμα που δοκίμασα). Καταλήγει σε {youtube}{url}{/url}{youtube} με full url. + Το favicon που ξεχάστηκε i guess Click για ανάπτυξη... Το favicon διορθώθηκε (ίσως χρειαστεί καθαρισμό cache αν θέλει κανείς να το δει ενώ μπήκε από την αρχή). Όσο για το θέμα με το youtube εμένα λειτουργεί κανονικά Εγώ βάζω μέσα σε [youtube ] [ /youtube] το id του βίντεο και εμφανίζεται μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:31 Η Dreamer_SW: #37 27-06-18 11:31 Όσο για το θέμα με το youtube εμένα λειτουργεί κανονικά Εγώ βάζω μέσα σε [youtube ] [ /youtube] το id του βίντεο και εμφανίζεται μετά Click για ανάπτυξη... Καλημέρα,εμένα δεν μου λειτουργεί, πχ στο θέμα meeting δεν βγαίνει το βίντεο και δοκίμασα πολλά Urls μήπως έφταιγαν αυτά,αλλά το ίδιο πρόβλημα .. !! Το ίδιο βέβαια μου είχε κάνει και μία φορά, πριν την αλλαγή server ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:41 Ο Scandal έγραψε: #38 27-06-18 11:41 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλημέρα,εμένα δεν μου λειτουργεί, πχ στο θέμα meeting δεν βγαίνει το βίντεο και δοκίμασα πολλά Urls μήπως έφταιγαν αυτά,αλλά το ίδιο πρόβλημα .. !! Το ίδιο βέβαια μου είχε κάνει και μία φορά, πριν την αλλαγή server ! Click για ανάπτυξη... Γιατί εγώ νομίζω ότι το σωστό είναι: Code: [YOUTUBE ]CpcK2vYqsCY[ /YOUTUBE] ... αντί: Code: [YOUTUBE ][URL ]https://www.youtube.com/watch?v=CpcK2vYqsCY[ /URL][ /YOUTUBE] Το πρώτο παράδειγμα χωρίς τα κενά φυσικά παράγει αποτέλεσμα, ενώ το δεύτερο όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:45 Η Dreamer_SW: #39 27-06-18 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Γιατί εγώ νομίζω ότι το σωστό είναι: Code: [YOUTUBE ]CpcK2vYqsCY[ /YOUTUBE] ... αντί: Code: [YOUTUBE ][URL ]https://www.youtube.com/watch?v=CpcK2vYqsCY[ /URL][ /YOUTUBE] Το πρώτο παράδειγμα χωρίς τα κενά φυσικά παράγει αποτέλεσμα, ενώ το δεύτερο όχι. Click για ανάπτυξη... Το πρώτο είναι ο σύνδεσμος του βίντεο που δίνει στην κοινοποίηση έτσι, και όχι αυτός που λειτουργεί σαν url στο web ? Γιατί πάντα έβαζα το σύνδεσμο με το πρωτόκολλο του https Υγ: Edit: Ξαναδοκίμασα τελικά και του 2 τρόπους πάλι τα ίδια, εμφανίζει με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπαραχθεί αυτό μου εμφανίζει και εκεί μόνο που στην θέση του link έχω κανονικά το αντίστοιχο url Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2018 Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 13:30 Ο Chemwizard: #40 27-06-18 13:30 Ρε Πέτρο κάθε φορά που μπαίνω στη σελιδα απο κινητό πλέον θέλει log in. Με κουράζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από akikos: Δεν δουλέυουν τα tag του youtube εδώ https://www.e-steki.gr/showthread.php?p=4391760#post4391760 Click για ανάπτυξη... Παρατηρώ αυτό ξανά (στο Track Of The Day και σ' ένα άλλο τυχαίο θέμα που δοκίμασα). Καταλήγει σε {youtube}{url}{/url}{youtube} με full url. + Το favicon που ξεχάστηκε i guess Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 03:45 Ο Αντικειμενικός: #31 27-06-18 03:45 δεν ξερω αν πρεπει να το πω εδω αλλα αν μεινω για λιγη ωρα συνδεδεμενος μετα με πεταει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 04:03 Ο palio_melos: #32 27-06-18 04:03 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: δεν ξερω αν πρεπει να το πω εδω αλλα αν μεινω για λιγη ωρα συνδεδεμενος μετα με πεταει Click για ανάπτυξη... Το παρατήρησα κι εγώ στην αρχή. Καθάρισα τα cookies του site κι από τότε δεν το ξαναείδα όμως. Είμαι κανονικά logged in αρκετή ώρα πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 04:06 Ο Αντικειμενικός: #33 27-06-18 04:06 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Το παρατήρησα κι εγώ στην αρχή. Καθάρισα τα cookies του site κι από τότε δεν το ξαναείδα όμως. Είμαι κανονικά logged in αρκετή ώρα πια Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 07:11 Ο gademis έγραψε: #34 27-06-18 07:11 Κι εγώ είχα πρόβλημα "δε με κάνει log in" (όχι μετά από λίγο, αλλά κατ ευθείαν μετά το redirect), λογικά δε βλέπει πια τα παλιά cookies. Τα καθάρισα και όλα οκ. (κράτησα και log με τα cookies που είχα αν χρειαστεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:29 Η Dreamer_SW: #35 27-06-18 11:29 Καλημέρα, μόλις με πέταξε έξω από φόρουμ και τσατ και χρειάστηκε να ξανακάνω Log in. Συγκεκριμένα πήγα να πατήσω σύνδεσμο για να μπω σε ένα θέμα και βγάζει η ενέργεια αυτή προορίζεται μόνο για εγγραμμένα μέλη, και με έβαλε να κάνω login Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:29 Ο Scandal έγραψε: #36 27-06-18 11:29 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Το παρατήρησα κι εγώ στην αρχή. Καθάρισα τα cookies του site κι από τότε δεν το ξαναείδα όμως. Είμαι κανονικά logged in αρκετή ώρα πια Click για ανάπτυξη... Μόλις άλλαξα το cookie prefix για να μην γίνεται conflict τα cookies με αυτά του παλιού server. Λογικά σας ξανά πέταξε αλλά - ελπίζω - για τελευταία φορά. Ήταν καλύτερη λύση από το να λέω σε έναν έναν να καθαρίσει τα cookies καθώς λαμβάνω μηνύματα και από τη φόρμα επικοινωνίας. Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Παρατηρώ αυτό ξανά (στο Track Of The Day και σ' ένα άλλο τυχαίο θέμα που δοκίμασα). Καταλήγει σε {youtube}{url}{/url}{youtube} με full url. + Το favicon που ξεχάστηκε i guess Click για ανάπτυξη... Το favicon διορθώθηκε (ίσως χρειαστεί καθαρισμό cache αν θέλει κανείς να το δει ενώ μπήκε από την αρχή). Όσο για το θέμα με το youtube εμένα λειτουργεί κανονικά Εγώ βάζω μέσα σε [youtube ] [ /youtube] το id του βίντεο και εμφανίζεται μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:31 Η Dreamer_SW: #37 27-06-18 11:31 Όσο για το θέμα με το youtube εμένα λειτουργεί κανονικά Εγώ βάζω μέσα σε [youtube ] [ /youtube] το id του βίντεο και εμφανίζεται μετά Click για ανάπτυξη... Καλημέρα,εμένα δεν μου λειτουργεί, πχ στο θέμα meeting δεν βγαίνει το βίντεο και δοκίμασα πολλά Urls μήπως έφταιγαν αυτά,αλλά το ίδιο πρόβλημα .. !! Το ίδιο βέβαια μου είχε κάνει και μία φορά, πριν την αλλαγή server ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:41 Ο Scandal έγραψε: #38 27-06-18 11:41 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλημέρα,εμένα δεν μου λειτουργεί, πχ στο θέμα meeting δεν βγαίνει το βίντεο και δοκίμασα πολλά Urls μήπως έφταιγαν αυτά,αλλά το ίδιο πρόβλημα .. !! Το ίδιο βέβαια μου είχε κάνει και μία φορά, πριν την αλλαγή server ! Click για ανάπτυξη... Γιατί εγώ νομίζω ότι το σωστό είναι: Code: [YOUTUBE ]CpcK2vYqsCY[ /YOUTUBE] ... αντί: Code: [YOUTUBE ][URL ]https://www.youtube.com/watch?v=CpcK2vYqsCY[ /URL][ /YOUTUBE] Το πρώτο παράδειγμα χωρίς τα κενά φυσικά παράγει αποτέλεσμα, ενώ το δεύτερο όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:45 Η Dreamer_SW: #39 27-06-18 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Γιατί εγώ νομίζω ότι το σωστό είναι: Code: [YOUTUBE ]CpcK2vYqsCY[ /YOUTUBE] ... αντί: Code: [YOUTUBE ][URL ]https://www.youtube.com/watch?v=CpcK2vYqsCY[ /URL][ /YOUTUBE] Το πρώτο παράδειγμα χωρίς τα κενά φυσικά παράγει αποτέλεσμα, ενώ το δεύτερο όχι. Click για ανάπτυξη... Το πρώτο είναι ο σύνδεσμος του βίντεο που δίνει στην κοινοποίηση έτσι, και όχι αυτός που λειτουργεί σαν url στο web ? Γιατί πάντα έβαζα το σύνδεσμο με το πρωτόκολλο του https Υγ: Edit: Ξαναδοκίμασα τελικά και του 2 τρόπους πάλι τα ίδια, εμφανίζει με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπαραχθεί αυτό μου εμφανίζει και εκεί μόνο που στην θέση του link έχω κανονικά το αντίστοιχο url Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2018 Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 13:30 Ο Chemwizard: #40 27-06-18 13:30 Ρε Πέτρο κάθε φορά που μπαίνω στη σελιδα απο κινητό πλέον θέλει log in. Με κουράζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν ξερω αν πρεπει να το πω εδω αλλα αν μεινω για λιγη ωρα συνδεδεμενος μετα με πεταει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 04:03 Ο palio_melos: #32 27-06-18 04:03 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: δεν ξερω αν πρεπει να το πω εδω αλλα αν μεινω για λιγη ωρα συνδεδεμενος μετα με πεταει Click για ανάπτυξη... Το παρατήρησα κι εγώ στην αρχή. Καθάρισα τα cookies του site κι από τότε δεν το ξαναείδα όμως. Είμαι κανονικά logged in αρκετή ώρα πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 04:06 Ο Αντικειμενικός: #33 27-06-18 04:06 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Το παρατήρησα κι εγώ στην αρχή. Καθάρισα τα cookies του site κι από τότε δεν το ξαναείδα όμως. Είμαι κανονικά logged in αρκετή ώρα πια Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 07:11 Ο gademis έγραψε: #34 27-06-18 07:11 Κι εγώ είχα πρόβλημα "δε με κάνει log in" (όχι μετά από λίγο, αλλά κατ ευθείαν μετά το redirect), λογικά δε βλέπει πια τα παλιά cookies. Τα καθάρισα και όλα οκ. (κράτησα και log με τα cookies που είχα αν χρειαστεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:29 Η Dreamer_SW: #35 27-06-18 11:29 Καλημέρα, μόλις με πέταξε έξω από φόρουμ και τσατ και χρειάστηκε να ξανακάνω Log in. Συγκεκριμένα πήγα να πατήσω σύνδεσμο για να μπω σε ένα θέμα και βγάζει η ενέργεια αυτή προορίζεται μόνο για εγγραμμένα μέλη, και με έβαλε να κάνω login Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:29 Ο Scandal έγραψε: #36 27-06-18 11:29 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Το παρατήρησα κι εγώ στην αρχή. Καθάρισα τα cookies του site κι από τότε δεν το ξαναείδα όμως. Είμαι κανονικά logged in αρκετή ώρα πια Click για ανάπτυξη... Μόλις άλλαξα το cookie prefix για να μην γίνεται conflict τα cookies με αυτά του παλιού server. Λογικά σας ξανά πέταξε αλλά - ελπίζω - για τελευταία φορά. Ήταν καλύτερη λύση από το να λέω σε έναν έναν να καθαρίσει τα cookies καθώς λαμβάνω μηνύματα και από τη φόρμα επικοινωνίας. Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Παρατηρώ αυτό ξανά (στο Track Of The Day και σ' ένα άλλο τυχαίο θέμα που δοκίμασα). Καταλήγει σε {youtube}{url}{/url}{youtube} με full url. + Το favicon που ξεχάστηκε i guess Click για ανάπτυξη... Το favicon διορθώθηκε (ίσως χρειαστεί καθαρισμό cache αν θέλει κανείς να το δει ενώ μπήκε από την αρχή). Όσο για το θέμα με το youtube εμένα λειτουργεί κανονικά Εγώ βάζω μέσα σε [youtube ] [ /youtube] το id του βίντεο και εμφανίζεται μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:31 Η Dreamer_SW: #37 27-06-18 11:31 Όσο για το θέμα με το youtube εμένα λειτουργεί κανονικά Εγώ βάζω μέσα σε [youtube ] [ /youtube] το id του βίντεο και εμφανίζεται μετά Click για ανάπτυξη... Καλημέρα,εμένα δεν μου λειτουργεί, πχ στο θέμα meeting δεν βγαίνει το βίντεο και δοκίμασα πολλά Urls μήπως έφταιγαν αυτά,αλλά το ίδιο πρόβλημα .. !! Το ίδιο βέβαια μου είχε κάνει και μία φορά, πριν την αλλαγή server ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:41 Ο Scandal έγραψε: #38 27-06-18 11:41 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλημέρα,εμένα δεν μου λειτουργεί, πχ στο θέμα meeting δεν βγαίνει το βίντεο και δοκίμασα πολλά Urls μήπως έφταιγαν αυτά,αλλά το ίδιο πρόβλημα .. !! Το ίδιο βέβαια μου είχε κάνει και μία φορά, πριν την αλλαγή server ! Click για ανάπτυξη... Γιατί εγώ νομίζω ότι το σωστό είναι: Code: [YOUTUBE ]CpcK2vYqsCY[ /YOUTUBE] ... αντί: Code: [YOUTUBE ][URL ]https://www.youtube.com/watch?v=CpcK2vYqsCY[ /URL][ /YOUTUBE] Το πρώτο παράδειγμα χωρίς τα κενά φυσικά παράγει αποτέλεσμα, ενώ το δεύτερο όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:45 Η Dreamer_SW: #39 27-06-18 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Γιατί εγώ νομίζω ότι το σωστό είναι: Code: [YOUTUBE ]CpcK2vYqsCY[ /YOUTUBE] ... αντί: Code: [YOUTUBE ][URL ]https://www.youtube.com/watch?v=CpcK2vYqsCY[ /URL][ /YOUTUBE] Το πρώτο παράδειγμα χωρίς τα κενά φυσικά παράγει αποτέλεσμα, ενώ το δεύτερο όχι. Click για ανάπτυξη... Το πρώτο είναι ο σύνδεσμος του βίντεο που δίνει στην κοινοποίηση έτσι, και όχι αυτός που λειτουργεί σαν url στο web ? Γιατί πάντα έβαζα το σύνδεσμο με το πρωτόκολλο του https Υγ: Edit: Ξαναδοκίμασα τελικά και του 2 τρόπους πάλι τα ίδια, εμφανίζει με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπαραχθεί αυτό μου εμφανίζει και εκεί μόνο που στην θέση του link έχω κανονικά το αντίστοιχο url Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2018 Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 13:30 Ο Chemwizard: #40 27-06-18 13:30 Ρε Πέτρο κάθε φορά που μπαίνω στη σελιδα απο κινητό πλέον θέλει log in. Με κουράζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: δεν ξερω αν πρεπει να το πω εδω αλλα αν μεινω για λιγη ωρα συνδεδεμενος μετα με πεταει Click για ανάπτυξη... Το παρατήρησα κι εγώ στην αρχή. Καθάρισα τα cookies του site κι από τότε δεν το ξαναείδα όμως. Είμαι κανονικά logged in αρκετή ώρα πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 04:06 Ο Αντικειμενικός: #33 27-06-18 04:06 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Το παρατήρησα κι εγώ στην αρχή. Καθάρισα τα cookies του site κι από τότε δεν το ξαναείδα όμως. Είμαι κανονικά logged in αρκετή ώρα πια Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 07:11 Ο gademis έγραψε: #34 27-06-18 07:11 Κι εγώ είχα πρόβλημα "δε με κάνει log in" (όχι μετά από λίγο, αλλά κατ ευθείαν μετά το redirect), λογικά δε βλέπει πια τα παλιά cookies. Τα καθάρισα και όλα οκ. (κράτησα και log με τα cookies που είχα αν χρειαστεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:29 Η Dreamer_SW: #35 27-06-18 11:29 Καλημέρα, μόλις με πέταξε έξω από φόρουμ και τσατ και χρειάστηκε να ξανακάνω Log in. Συγκεκριμένα πήγα να πατήσω σύνδεσμο για να μπω σε ένα θέμα και βγάζει η ενέργεια αυτή προορίζεται μόνο για εγγραμμένα μέλη, και με έβαλε να κάνω login Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:29 Ο Scandal έγραψε: #36 27-06-18 11:29 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Το παρατήρησα κι εγώ στην αρχή. Καθάρισα τα cookies του site κι από τότε δεν το ξαναείδα όμως. Είμαι κανονικά logged in αρκετή ώρα πια Click για ανάπτυξη... Μόλις άλλαξα το cookie prefix για να μην γίνεται conflict τα cookies με αυτά του παλιού server. Λογικά σας ξανά πέταξε αλλά - ελπίζω - για τελευταία φορά. Ήταν καλύτερη λύση από το να λέω σε έναν έναν να καθαρίσει τα cookies καθώς λαμβάνω μηνύματα και από τη φόρμα επικοινωνίας. Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Παρατηρώ αυτό ξανά (στο Track Of The Day και σ' ένα άλλο τυχαίο θέμα που δοκίμασα). Καταλήγει σε {youtube}{url}{/url}{youtube} με full url. + Το favicon που ξεχάστηκε i guess Click για ανάπτυξη... Το favicon διορθώθηκε (ίσως χρειαστεί καθαρισμό cache αν θέλει κανείς να το δει ενώ μπήκε από την αρχή). Όσο για το θέμα με το youtube εμένα λειτουργεί κανονικά Εγώ βάζω μέσα σε [youtube ] [ /youtube] το id του βίντεο και εμφανίζεται μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:31 Η Dreamer_SW: #37 27-06-18 11:31 Όσο για το θέμα με το youtube εμένα λειτουργεί κανονικά Εγώ βάζω μέσα σε [youtube ] [ /youtube] το id του βίντεο και εμφανίζεται μετά Click για ανάπτυξη... Καλημέρα,εμένα δεν μου λειτουργεί, πχ στο θέμα meeting δεν βγαίνει το βίντεο και δοκίμασα πολλά Urls μήπως έφταιγαν αυτά,αλλά το ίδιο πρόβλημα .. !! Το ίδιο βέβαια μου είχε κάνει και μία φορά, πριν την αλλαγή server ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:41 Ο Scandal έγραψε: #38 27-06-18 11:41 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλημέρα,εμένα δεν μου λειτουργεί, πχ στο θέμα meeting δεν βγαίνει το βίντεο και δοκίμασα πολλά Urls μήπως έφταιγαν αυτά,αλλά το ίδιο πρόβλημα .. !! Το ίδιο βέβαια μου είχε κάνει και μία φορά, πριν την αλλαγή server ! Click για ανάπτυξη... Γιατί εγώ νομίζω ότι το σωστό είναι: Code: [YOUTUBE ]CpcK2vYqsCY[ /YOUTUBE] ... αντί: Code: [YOUTUBE ][URL ]https://www.youtube.com/watch?v=CpcK2vYqsCY[ /URL][ /YOUTUBE] Το πρώτο παράδειγμα χωρίς τα κενά φυσικά παράγει αποτέλεσμα, ενώ το δεύτερο όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:45 Η Dreamer_SW: #39 27-06-18 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Γιατί εγώ νομίζω ότι το σωστό είναι: Code: [YOUTUBE ]CpcK2vYqsCY[ /YOUTUBE] ... αντί: Code: [YOUTUBE ][URL ]https://www.youtube.com/watch?v=CpcK2vYqsCY[ /URL][ /YOUTUBE] Το πρώτο παράδειγμα χωρίς τα κενά φυσικά παράγει αποτέλεσμα, ενώ το δεύτερο όχι. Click για ανάπτυξη... Το πρώτο είναι ο σύνδεσμος του βίντεο που δίνει στην κοινοποίηση έτσι, και όχι αυτός που λειτουργεί σαν url στο web ? Γιατί πάντα έβαζα το σύνδεσμο με το πρωτόκολλο του https Υγ: Edit: Ξαναδοκίμασα τελικά και του 2 τρόπους πάλι τα ίδια, εμφανίζει με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπαραχθεί αυτό μου εμφανίζει και εκεί μόνο που στην θέση του link έχω κανονικά το αντίστοιχο url Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2018 Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 13:30 Ο Chemwizard: #40 27-06-18 13:30 Ρε Πέτρο κάθε φορά που μπαίνω στη σελιδα απο κινητό πλέον θέλει log in. Με κουράζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Το παρατήρησα κι εγώ στην αρχή. Καθάρισα τα cookies του site κι από τότε δεν το ξαναείδα όμως. Είμαι κανονικά logged in αρκετή ώρα πια Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 07:11 Ο gademis έγραψε: #34 27-06-18 07:11 Κι εγώ είχα πρόβλημα "δε με κάνει log in" (όχι μετά από λίγο, αλλά κατ ευθείαν μετά το redirect), λογικά δε βλέπει πια τα παλιά cookies. Τα καθάρισα και όλα οκ. (κράτησα και log με τα cookies που είχα αν χρειαστεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:29 Η Dreamer_SW: #35 27-06-18 11:29 Καλημέρα, μόλις με πέταξε έξω από φόρουμ και τσατ και χρειάστηκε να ξανακάνω Log in. Συγκεκριμένα πήγα να πατήσω σύνδεσμο για να μπω σε ένα θέμα και βγάζει η ενέργεια αυτή προορίζεται μόνο για εγγραμμένα μέλη, και με έβαλε να κάνω login Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:29 Ο Scandal έγραψε: #36 27-06-18 11:29 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Το παρατήρησα κι εγώ στην αρχή. Καθάρισα τα cookies του site κι από τότε δεν το ξαναείδα όμως. Είμαι κανονικά logged in αρκετή ώρα πια Click για ανάπτυξη... Μόλις άλλαξα το cookie prefix για να μην γίνεται conflict τα cookies με αυτά του παλιού server. Λογικά σας ξανά πέταξε αλλά - ελπίζω - για τελευταία φορά. Ήταν καλύτερη λύση από το να λέω σε έναν έναν να καθαρίσει τα cookies καθώς λαμβάνω μηνύματα και από τη φόρμα επικοινωνίας. Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Παρατηρώ αυτό ξανά (στο Track Of The Day και σ' ένα άλλο τυχαίο θέμα που δοκίμασα). Καταλήγει σε {youtube}{url}{/url}{youtube} με full url. + Το favicon που ξεχάστηκε i guess Click για ανάπτυξη... Το favicon διορθώθηκε (ίσως χρειαστεί καθαρισμό cache αν θέλει κανείς να το δει ενώ μπήκε από την αρχή). Όσο για το θέμα με το youtube εμένα λειτουργεί κανονικά Εγώ βάζω μέσα σε [youtube ] [ /youtube] το id του βίντεο και εμφανίζεται μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:31 Η Dreamer_SW: #37 27-06-18 11:31 Όσο για το θέμα με το youtube εμένα λειτουργεί κανονικά Εγώ βάζω μέσα σε [youtube ] [ /youtube] το id του βίντεο και εμφανίζεται μετά Click για ανάπτυξη... Καλημέρα,εμένα δεν μου λειτουργεί, πχ στο θέμα meeting δεν βγαίνει το βίντεο και δοκίμασα πολλά Urls μήπως έφταιγαν αυτά,αλλά το ίδιο πρόβλημα .. !! Το ίδιο βέβαια μου είχε κάνει και μία φορά, πριν την αλλαγή server ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:41 Ο Scandal έγραψε: #38 27-06-18 11:41 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλημέρα,εμένα δεν μου λειτουργεί, πχ στο θέμα meeting δεν βγαίνει το βίντεο και δοκίμασα πολλά Urls μήπως έφταιγαν αυτά,αλλά το ίδιο πρόβλημα .. !! Το ίδιο βέβαια μου είχε κάνει και μία φορά, πριν την αλλαγή server ! Click για ανάπτυξη... Γιατί εγώ νομίζω ότι το σωστό είναι: Code: [YOUTUBE ]CpcK2vYqsCY[ /YOUTUBE] ... αντί: Code: [YOUTUBE ][URL ]https://www.youtube.com/watch?v=CpcK2vYqsCY[ /URL][ /YOUTUBE] Το πρώτο παράδειγμα χωρίς τα κενά φυσικά παράγει αποτέλεσμα, ενώ το δεύτερο όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:45 Η Dreamer_SW: #39 27-06-18 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Γιατί εγώ νομίζω ότι το σωστό είναι: Code: [YOUTUBE ]CpcK2vYqsCY[ /YOUTUBE] ... αντί: Code: [YOUTUBE ][URL ]https://www.youtube.com/watch?v=CpcK2vYqsCY[ /URL][ /YOUTUBE] Το πρώτο παράδειγμα χωρίς τα κενά φυσικά παράγει αποτέλεσμα, ενώ το δεύτερο όχι. Click για ανάπτυξη... Το πρώτο είναι ο σύνδεσμος του βίντεο που δίνει στην κοινοποίηση έτσι, και όχι αυτός που λειτουργεί σαν url στο web ? Γιατί πάντα έβαζα το σύνδεσμο με το πρωτόκολλο του https Υγ: Edit: Ξαναδοκίμασα τελικά και του 2 τρόπους πάλι τα ίδια, εμφανίζει με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπαραχθεί αυτό μου εμφανίζει και εκεί μόνο που στην θέση του link έχω κανονικά το αντίστοιχο url Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2018 Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 13:30 Ο Chemwizard: #40 27-06-18 13:30 Ρε Πέτρο κάθε φορά που μπαίνω στη σελιδα απο κινητό πλέον θέλει log in. Με κουράζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κι εγώ είχα πρόβλημα "δε με κάνει log in" (όχι μετά από λίγο, αλλά κατ ευθείαν μετά το redirect), λογικά δε βλέπει πια τα παλιά cookies. Τα καθάρισα και όλα οκ. (κράτησα και log με τα cookies που είχα αν χρειαστεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:29 Η Dreamer_SW: #35 27-06-18 11:29 Καλημέρα, μόλις με πέταξε έξω από φόρουμ και τσατ και χρειάστηκε να ξανακάνω Log in. Συγκεκριμένα πήγα να πατήσω σύνδεσμο για να μπω σε ένα θέμα και βγάζει η ενέργεια αυτή προορίζεται μόνο για εγγραμμένα μέλη, και με έβαλε να κάνω login Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:29 Ο Scandal έγραψε: #36 27-06-18 11:29 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Το παρατήρησα κι εγώ στην αρχή. Καθάρισα τα cookies του site κι από τότε δεν το ξαναείδα όμως. Είμαι κανονικά logged in αρκετή ώρα πια Click για ανάπτυξη... Μόλις άλλαξα το cookie prefix για να μην γίνεται conflict τα cookies με αυτά του παλιού server. Λογικά σας ξανά πέταξε αλλά - ελπίζω - για τελευταία φορά. Ήταν καλύτερη λύση από το να λέω σε έναν έναν να καθαρίσει τα cookies καθώς λαμβάνω μηνύματα και από τη φόρμα επικοινωνίας. Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Παρατηρώ αυτό ξανά (στο Track Of The Day και σ' ένα άλλο τυχαίο θέμα που δοκίμασα). Καταλήγει σε {youtube}{url}{/url}{youtube} με full url. + Το favicon που ξεχάστηκε i guess Click για ανάπτυξη... Το favicon διορθώθηκε (ίσως χρειαστεί καθαρισμό cache αν θέλει κανείς να το δει ενώ μπήκε από την αρχή). Όσο για το θέμα με το youtube εμένα λειτουργεί κανονικά Εγώ βάζω μέσα σε [youtube ] [ /youtube] το id του βίντεο και εμφανίζεται μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:31 Η Dreamer_SW: #37 27-06-18 11:31 Όσο για το θέμα με το youtube εμένα λειτουργεί κανονικά Εγώ βάζω μέσα σε [youtube ] [ /youtube] το id του βίντεο και εμφανίζεται μετά Click για ανάπτυξη... Καλημέρα,εμένα δεν μου λειτουργεί, πχ στο θέμα meeting δεν βγαίνει το βίντεο και δοκίμασα πολλά Urls μήπως έφταιγαν αυτά,αλλά το ίδιο πρόβλημα .. !! Το ίδιο βέβαια μου είχε κάνει και μία φορά, πριν την αλλαγή server ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:41 Ο Scandal έγραψε: #38 27-06-18 11:41 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλημέρα,εμένα δεν μου λειτουργεί, πχ στο θέμα meeting δεν βγαίνει το βίντεο και δοκίμασα πολλά Urls μήπως έφταιγαν αυτά,αλλά το ίδιο πρόβλημα .. !! Το ίδιο βέβαια μου είχε κάνει και μία φορά, πριν την αλλαγή server ! Click για ανάπτυξη... Γιατί εγώ νομίζω ότι το σωστό είναι: Code: [YOUTUBE ]CpcK2vYqsCY[ /YOUTUBE] ... αντί: Code: [YOUTUBE ][URL ]https://www.youtube.com/watch?v=CpcK2vYqsCY[ /URL][ /YOUTUBE] Το πρώτο παράδειγμα χωρίς τα κενά φυσικά παράγει αποτέλεσμα, ενώ το δεύτερο όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:45 Η Dreamer_SW: #39 27-06-18 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Γιατί εγώ νομίζω ότι το σωστό είναι: Code: [YOUTUBE ]CpcK2vYqsCY[ /YOUTUBE] ... αντί: Code: [YOUTUBE ][URL ]https://www.youtube.com/watch?v=CpcK2vYqsCY[ /URL][ /YOUTUBE] Το πρώτο παράδειγμα χωρίς τα κενά φυσικά παράγει αποτέλεσμα, ενώ το δεύτερο όχι. Click για ανάπτυξη... Το πρώτο είναι ο σύνδεσμος του βίντεο που δίνει στην κοινοποίηση έτσι, και όχι αυτός που λειτουργεί σαν url στο web ? Γιατί πάντα έβαζα το σύνδεσμο με το πρωτόκολλο του https Υγ: Edit: Ξαναδοκίμασα τελικά και του 2 τρόπους πάλι τα ίδια, εμφανίζει με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπαραχθεί αυτό μου εμφανίζει και εκεί μόνο που στην θέση του link έχω κανονικά το αντίστοιχο url Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2018 Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 13:30 Ο Chemwizard: #40 27-06-18 13:30 Ρε Πέτρο κάθε φορά που μπαίνω στη σελιδα απο κινητό πλέον θέλει log in. Με κουράζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα, μόλις με πέταξε έξω από φόρουμ και τσατ και χρειάστηκε να ξανακάνω Log in. Συγκεκριμένα πήγα να πατήσω σύνδεσμο για να μπω σε ένα θέμα και βγάζει η ενέργεια αυτή προορίζεται μόνο για εγγραμμένα μέλη, και με έβαλε να κάνω login Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:29 Ο Scandal έγραψε: #36 27-06-18 11:29 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Το παρατήρησα κι εγώ στην αρχή. Καθάρισα τα cookies του site κι από τότε δεν το ξαναείδα όμως. Είμαι κανονικά logged in αρκετή ώρα πια Click για ανάπτυξη... Μόλις άλλαξα το cookie prefix για να μην γίνεται conflict τα cookies με αυτά του παλιού server. Λογικά σας ξανά πέταξε αλλά - ελπίζω - για τελευταία φορά. Ήταν καλύτερη λύση από το να λέω σε έναν έναν να καθαρίσει τα cookies καθώς λαμβάνω μηνύματα και από τη φόρμα επικοινωνίας. Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Παρατηρώ αυτό ξανά (στο Track Of The Day και σ' ένα άλλο τυχαίο θέμα που δοκίμασα). Καταλήγει σε {youtube}{url}{/url}{youtube} με full url. + Το favicon που ξεχάστηκε i guess Click για ανάπτυξη... Το favicon διορθώθηκε (ίσως χρειαστεί καθαρισμό cache αν θέλει κανείς να το δει ενώ μπήκε από την αρχή). Όσο για το θέμα με το youtube εμένα λειτουργεί κανονικά Εγώ βάζω μέσα σε [youtube ] [ /youtube] το id του βίντεο και εμφανίζεται μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:31 Η Dreamer_SW: #37 27-06-18 11:31 Όσο για το θέμα με το youtube εμένα λειτουργεί κανονικά Εγώ βάζω μέσα σε [youtube ] [ /youtube] το id του βίντεο και εμφανίζεται μετά Click για ανάπτυξη... Καλημέρα,εμένα δεν μου λειτουργεί, πχ στο θέμα meeting δεν βγαίνει το βίντεο και δοκίμασα πολλά Urls μήπως έφταιγαν αυτά,αλλά το ίδιο πρόβλημα .. !! Το ίδιο βέβαια μου είχε κάνει και μία φορά, πριν την αλλαγή server ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:41 Ο Scandal έγραψε: #38 27-06-18 11:41 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλημέρα,εμένα δεν μου λειτουργεί, πχ στο θέμα meeting δεν βγαίνει το βίντεο και δοκίμασα πολλά Urls μήπως έφταιγαν αυτά,αλλά το ίδιο πρόβλημα .. !! Το ίδιο βέβαια μου είχε κάνει και μία φορά, πριν την αλλαγή server ! Click για ανάπτυξη... Γιατί εγώ νομίζω ότι το σωστό είναι: Code: [YOUTUBE ]CpcK2vYqsCY[ /YOUTUBE] ... αντί: Code: [YOUTUBE ][URL ]https://www.youtube.com/watch?v=CpcK2vYqsCY[ /URL][ /YOUTUBE] Το πρώτο παράδειγμα χωρίς τα κενά φυσικά παράγει αποτέλεσμα, ενώ το δεύτερο όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:45 Η Dreamer_SW: #39 27-06-18 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Γιατί εγώ νομίζω ότι το σωστό είναι: Code: [YOUTUBE ]CpcK2vYqsCY[ /YOUTUBE] ... αντί: Code: [YOUTUBE ][URL ]https://www.youtube.com/watch?v=CpcK2vYqsCY[ /URL][ /YOUTUBE] Το πρώτο παράδειγμα χωρίς τα κενά φυσικά παράγει αποτέλεσμα, ενώ το δεύτερο όχι. Click για ανάπτυξη... Το πρώτο είναι ο σύνδεσμος του βίντεο που δίνει στην κοινοποίηση έτσι, και όχι αυτός που λειτουργεί σαν url στο web ? Γιατί πάντα έβαζα το σύνδεσμο με το πρωτόκολλο του https Υγ: Edit: Ξαναδοκίμασα τελικά και του 2 τρόπους πάλι τα ίδια, εμφανίζει με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπαραχθεί αυτό μου εμφανίζει και εκεί μόνο που στην θέση του link έχω κανονικά το αντίστοιχο url Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2018 Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 13:30 Ο Chemwizard: #40 27-06-18 13:30 Ρε Πέτρο κάθε φορά που μπαίνω στη σελιδα απο κινητό πλέον θέλει log in. Με κουράζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Το παρατήρησα κι εγώ στην αρχή. Καθάρισα τα cookies του site κι από τότε δεν το ξαναείδα όμως. Είμαι κανονικά logged in αρκετή ώρα πια Click για ανάπτυξη... Μόλις άλλαξα το cookie prefix για να μην γίνεται conflict τα cookies με αυτά του παλιού server. Λογικά σας ξανά πέταξε αλλά - ελπίζω - για τελευταία φορά. Ήταν καλύτερη λύση από το να λέω σε έναν έναν να καθαρίσει τα cookies καθώς λαμβάνω μηνύματα και από τη φόρμα επικοινωνίας. Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Παρατηρώ αυτό ξανά (στο Track Of The Day και σ' ένα άλλο τυχαίο θέμα που δοκίμασα). Καταλήγει σε {youtube}{url}{/url}{youtube} με full url. + Το favicon που ξεχάστηκε i guess Click για ανάπτυξη... Το favicon διορθώθηκε (ίσως χρειαστεί καθαρισμό cache αν θέλει κανείς να το δει ενώ μπήκε από την αρχή). Όσο για το θέμα με το youtube εμένα λειτουργεί κανονικά Εγώ βάζω μέσα σε [youtube ] [ /youtube] το id του βίντεο και εμφανίζεται μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:31 Η Dreamer_SW: #37 27-06-18 11:31 Όσο για το θέμα με το youtube εμένα λειτουργεί κανονικά Εγώ βάζω μέσα σε [youtube ] [ /youtube] το id του βίντεο και εμφανίζεται μετά Click για ανάπτυξη... Καλημέρα,εμένα δεν μου λειτουργεί, πχ στο θέμα meeting δεν βγαίνει το βίντεο και δοκίμασα πολλά Urls μήπως έφταιγαν αυτά,αλλά το ίδιο πρόβλημα .. !! Το ίδιο βέβαια μου είχε κάνει και μία φορά, πριν την αλλαγή server ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:41 Ο Scandal έγραψε: #38 27-06-18 11:41 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλημέρα,εμένα δεν μου λειτουργεί, πχ στο θέμα meeting δεν βγαίνει το βίντεο και δοκίμασα πολλά Urls μήπως έφταιγαν αυτά,αλλά το ίδιο πρόβλημα .. !! Το ίδιο βέβαια μου είχε κάνει και μία φορά, πριν την αλλαγή server ! Click για ανάπτυξη... Γιατί εγώ νομίζω ότι το σωστό είναι: Code: [YOUTUBE ]CpcK2vYqsCY[ /YOUTUBE] ... αντί: Code: [YOUTUBE ][URL ]https://www.youtube.com/watch?v=CpcK2vYqsCY[ /URL][ /YOUTUBE] Το πρώτο παράδειγμα χωρίς τα κενά φυσικά παράγει αποτέλεσμα, ενώ το δεύτερο όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:45 Η Dreamer_SW: #39 27-06-18 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Γιατί εγώ νομίζω ότι το σωστό είναι: Code: [YOUTUBE ]CpcK2vYqsCY[ /YOUTUBE] ... αντί: Code: [YOUTUBE ][URL ]https://www.youtube.com/watch?v=CpcK2vYqsCY[ /URL][ /YOUTUBE] Το πρώτο παράδειγμα χωρίς τα κενά φυσικά παράγει αποτέλεσμα, ενώ το δεύτερο όχι. Click για ανάπτυξη... Το πρώτο είναι ο σύνδεσμος του βίντεο που δίνει στην κοινοποίηση έτσι, και όχι αυτός που λειτουργεί σαν url στο web ? Γιατί πάντα έβαζα το σύνδεσμο με το πρωτόκολλο του https Υγ: Edit: Ξαναδοκίμασα τελικά και του 2 τρόπους πάλι τα ίδια, εμφανίζει με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπαραχθεί αυτό μου εμφανίζει και εκεί μόνο που στην θέση του link έχω κανονικά το αντίστοιχο url Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2018 Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 13:30 Ο Chemwizard: #40 27-06-18 13:30 Ρε Πέτρο κάθε φορά που μπαίνω στη σελιδα απο κινητό πλέον θέλει log in. Με κουράζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όσο για το θέμα με το youtube εμένα λειτουργεί κανονικά Εγώ βάζω μέσα σε [youtube ] [ /youtube] το id του βίντεο και εμφανίζεται μετά Click για ανάπτυξη... Καλημέρα,εμένα δεν μου λειτουργεί, πχ στο θέμα meeting δεν βγαίνει το βίντεο και δοκίμασα πολλά Urls μήπως έφταιγαν αυτά,αλλά το ίδιο πρόβλημα .. !! Το ίδιο βέβαια μου είχε κάνει και μία φορά, πριν την αλλαγή server ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:41 Ο Scandal έγραψε: #38 27-06-18 11:41 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλημέρα,εμένα δεν μου λειτουργεί, πχ στο θέμα meeting δεν βγαίνει το βίντεο και δοκίμασα πολλά Urls μήπως έφταιγαν αυτά,αλλά το ίδιο πρόβλημα .. !! Το ίδιο βέβαια μου είχε κάνει και μία φορά, πριν την αλλαγή server ! Click για ανάπτυξη... Γιατί εγώ νομίζω ότι το σωστό είναι: Code: [YOUTUBE ]CpcK2vYqsCY[ /YOUTUBE] ... αντί: Code: [YOUTUBE ][URL ]https://www.youtube.com/watch?v=CpcK2vYqsCY[ /URL][ /YOUTUBE] Το πρώτο παράδειγμα χωρίς τα κενά φυσικά παράγει αποτέλεσμα, ενώ το δεύτερο όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:45 Η Dreamer_SW: #39 27-06-18 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Γιατί εγώ νομίζω ότι το σωστό είναι: Code: [YOUTUBE ]CpcK2vYqsCY[ /YOUTUBE] ... αντί: Code: [YOUTUBE ][URL ]https://www.youtube.com/watch?v=CpcK2vYqsCY[ /URL][ /YOUTUBE] Το πρώτο παράδειγμα χωρίς τα κενά φυσικά παράγει αποτέλεσμα, ενώ το δεύτερο όχι. Click για ανάπτυξη... Το πρώτο είναι ο σύνδεσμος του βίντεο που δίνει στην κοινοποίηση έτσι, και όχι αυτός που λειτουργεί σαν url στο web ? Γιατί πάντα έβαζα το σύνδεσμο με το πρωτόκολλο του https Υγ: Edit: Ξαναδοκίμασα τελικά και του 2 τρόπους πάλι τα ίδια, εμφανίζει με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπαραχθεί αυτό μου εμφανίζει και εκεί μόνο που στην θέση του link έχω κανονικά το αντίστοιχο url Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2018 Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 13:30 Ο Chemwizard: #40 27-06-18 13:30 Ρε Πέτρο κάθε φορά που μπαίνω στη σελιδα απο κινητό πλέον θέλει log in. Με κουράζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλημέρα,εμένα δεν μου λειτουργεί, πχ στο θέμα meeting δεν βγαίνει το βίντεο και δοκίμασα πολλά Urls μήπως έφταιγαν αυτά,αλλά το ίδιο πρόβλημα .. !! Το ίδιο βέβαια μου είχε κάνει και μία φορά, πριν την αλλαγή server ! Click για ανάπτυξη... Γιατί εγώ νομίζω ότι το σωστό είναι: Code: [YOUTUBE ]CpcK2vYqsCY[ /YOUTUBE] ... αντί: Code: [YOUTUBE ][URL ]https://www.youtube.com/watch?v=CpcK2vYqsCY[ /URL][ /YOUTUBE] Το πρώτο παράδειγμα χωρίς τα κενά φυσικά παράγει αποτέλεσμα, ενώ το δεύτερο όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 11:45 Η Dreamer_SW: #39 27-06-18 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Γιατί εγώ νομίζω ότι το σωστό είναι: Code: [YOUTUBE ]CpcK2vYqsCY[ /YOUTUBE] ... αντί: Code: [YOUTUBE ][URL ]https://www.youtube.com/watch?v=CpcK2vYqsCY[ /URL][ /YOUTUBE] Το πρώτο παράδειγμα χωρίς τα κενά φυσικά παράγει αποτέλεσμα, ενώ το δεύτερο όχι. Click για ανάπτυξη... Το πρώτο είναι ο σύνδεσμος του βίντεο που δίνει στην κοινοποίηση έτσι, και όχι αυτός που λειτουργεί σαν url στο web ? Γιατί πάντα έβαζα το σύνδεσμο με το πρωτόκολλο του https Υγ: Edit: Ξαναδοκίμασα τελικά και του 2 τρόπους πάλι τα ίδια, εμφανίζει με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπαραχθεί αυτό μου εμφανίζει και εκεί μόνο που στην θέση του link έχω κανονικά το αντίστοιχο url Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2018 Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 13:30 Ο Chemwizard: #40 27-06-18 13:30 Ρε Πέτρο κάθε φορά που μπαίνω στη σελιδα απο κινητό πλέον θέλει log in. Με κουράζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Γιατί εγώ νομίζω ότι το σωστό είναι: Code: [YOUTUBE ]CpcK2vYqsCY[ /YOUTUBE] ... αντί: Code: [YOUTUBE ][URL ]https://www.youtube.com/watch?v=CpcK2vYqsCY[ /URL][ /YOUTUBE] Το πρώτο παράδειγμα χωρίς τα κενά φυσικά παράγει αποτέλεσμα, ενώ το δεύτερο όχι. Click για ανάπτυξη... Το πρώτο είναι ο σύνδεσμος του βίντεο που δίνει στην κοινοποίηση έτσι, και όχι αυτός που λειτουργεί σαν url στο web ? Γιατί πάντα έβαζα το σύνδεσμο με το πρωτόκολλο του https Υγ: Edit: Ξαναδοκίμασα τελικά και του 2 τρόπους πάλι τα ίδια, εμφανίζει με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπαραχθεί αυτό μου εμφανίζει και εκεί μόνο που στην θέση του link έχω κανονικά το αντίστοιχο url Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 13:30 Ο Chemwizard: #40 27-06-18 13:30 Ρε Πέτρο κάθε φορά που μπαίνω στη σελιδα απο κινητό πλέον θέλει log in. Με κουράζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρε Πέτρο κάθε φορά που μπαίνω στη σελιδα απο κινητό πλέον θέλει log in. Με κουράζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.