Dreamer_SW
Διάσημο μέλος

Συγκεκριμένα κάποιες στιγμές δεν φορτώνει το φόρουμ (κάποιες μέρες τώρα) και στο chat κάποιες φορές δεν βλέπω τα μηνύματα που στέλνω (σήμερα)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos
Επιφανές μέλος

Uploaded file is not an image
Scandal
Διαχειριστής

Ποια λειτουργία από όλες χρησιμοποιείς;To στεκι δεν μας αφήνει να ανεβάσουμε πανοραμικές φωτογραφίες σε jpg
Uploaded file is not an image
Έχουμε τα συνημμένα και το "Προσθήκη Εικόνων" (+ κόκκινη καμερούλα).
Αν μπορείς ανέβασε κάπου τη φωτογραφία σαν αυτούσιο αρχείο να κάνω μερικές δοκιμές.

akikos
Επιφανές μέλος

Την ανεβαζω σε λιγο
@Scandal;
https://www.dropbox.com/s/8n5zbu5ggn3flgg/p.jpg?dl=0
Scandal
Διαχειριστής

Το σύστημα είναι ρυθμισμένο σε ακραία όρια (δλδ μπορεί να δεχτεί μέχρι 10.000χ10.000 pixels εικόνα και μέχρι 10mb).
Μήπως το dropbox την επεξεργάστηκε σαν αρχείο μετά το ανέβασμα και την έκανε ανεκτή για το σύστημά μας;
Αν θες βάλε τη και σε ένα zip ή rar και βάλε τη ως συνημμένο να την πάρω αυτούσια και αν μπορείς δώσε κι ένα screenshot με το μήνυμα.

akikos
Επιφανές μέλος

Κατέβασες το preview του dropbox. Δεξιά πάνω έχει το κουμπί download.
Αλλιώς πάτα αυτό το link
https://www.dropbox.com/s/h95nmbijiocrjxe/p.zip?dl=1
Οι διαστάσεις της photos 7103 × 2184 και το μέγεθος 3.2 ΜB είναι εντός ορίων.
Scandal
Διαχειριστής

jj!
Τιμώμενο Μέλος

palio_melos
Διάσημο μέλος

Δεν δουλέυουν τα tag του youtube εδώ https://www.e-steki.gr/showthread.php?p=4391760#post4391760
Παρατηρώ αυτό ξανά (στο Track Of The Day και σ' ένα άλλο τυχαίο θέμα που δοκίμασα).
Καταλήγει σε {youtube}{url}{/url}{youtube} με full url.
+ Το favicon που ξεχάστηκε i guess

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

palio_melos
Διάσημο μέλος

Το παρατήρησα κι εγώ στην αρχή. Καθάρισα τα cookies του site κι από τότε δεν το ξαναείδα όμως. Είμαι κανονικά logged in αρκετή ώρα πιαδεν ξερω αν πρεπει να το πω εδω αλλα αν μεινω για λιγη ωρα συνδεδεμενος μετα με πεταει

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Το παρατήρησα κι εγώ στην αρχή. Καθάρισα τα cookies του site κι από τότε δεν το ξαναείδα όμως. Είμαι κανονικά logged in αρκετή ώρα πια![]()
ευχαριστω
gademis
Τιμώμενο Μέλος

(κράτησα και log με τα cookies που είχα αν χρειαστεί)
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος

Συγκεκριμένα πήγα να πατήσω σύνδεσμο για να μπω σε ένα θέμα και βγάζει η ενέργεια αυτή προορίζεται μόνο για εγγραμμένα μέλη, και με έβαλε να κάνω login

Scandal
Διαχειριστής

Μόλις άλλαξα το cookie prefix για να μην γίνεται conflict τα cookies με αυτά του παλιού server. Λογικά σας ξανά πέταξε αλλά - ελπίζω - για τελευταία φορά. Ήταν καλύτερη λύση από το να λέω σε έναν έναν να καθαρίσει τα cookies καθώς λαμβάνω μηνύματα και από τη φόρμα επικοινωνίας.Το παρατήρησα κι εγώ στην αρχή. Καθάρισα τα cookies του site κι από τότε δεν το ξαναείδα όμως. Είμαι κανονικά logged in αρκετή ώρα πια![]()

Το favicon διορθώθηκε (ίσως χρειαστεί καθαρισμό cache αν θέλει κανείς να το δει ενώ μπήκε από την αρχή).Παρατηρώ αυτό ξανά (στο Track Of The Day και σ' ένα άλλο τυχαίο θέμα που δοκίμασα).
Καταλήγει σε {youtube}{url}{/url}{youtube} με full url.
+ Το favicon που ξεχάστηκε i guess![]()
Όσο για το θέμα με το youtube εμένα λειτουργεί κανονικά

Εγώ βάζω μέσα σε [youtube ] [ /youtube] το id του βίντεο και εμφανίζεται μετά.

Dreamer_SW
Διάσημο μέλος

Όσο για το θέμα με το youtube εμένα λειτουργεί κανονικά
Εγώ βάζω μέσα σε [youtube ] [ /youtube] το id του βίντεο και εμφανίζεται μετά
Καλημέρα,εμένα δεν μου λειτουργεί, πχ στο θέμα meeting δεν βγαίνει το βίντεο και δοκίμασα πολλά Urls μήπως έφταιγαν αυτά,αλλά το ίδιο πρόβλημα .. !! Το ίδιο βέβαια μου είχε κάνει και μία φορά, πριν την αλλαγή server !
Scandal
Διαχειριστής

Γιατί εγώ νομίζω ότι το σωστό είναι:Καλημέρα,εμένα δεν μου λειτουργεί, πχ στο θέμα meeting δεν βγαίνει το βίντεο και δοκίμασα πολλά Urls μήπως έφταιγαν αυτά,αλλά το ίδιο πρόβλημα .. !! Το ίδιο βέβαια μου είχε κάνει και μία φορά, πριν την αλλαγή server !
[YOUTUBE ]CpcK2vYqsCY[ /YOUTUBE]
[YOUTUBE ][URL ]https://www.youtube.com/watch?v=CpcK2vYqsCY[ /URL][ /YOUTUBE]

Dreamer_SW
Διάσημο μέλος

Γιατί εγώ νομίζω ότι το σωστό είναι:
... αντί:Code:[YOUTUBE ]CpcK2vYqsCY[ /YOUTUBE]
Code:[YOUTUBE ][URL ]https://www.youtube.com/watch?v=CpcK2vYqsCY[ /URL][ /YOUTUBE]
Το πρώτο παράδειγμα χωρίς τα κενά φυσικά παράγει αποτέλεσμα, ενώ το δεύτερο όχι.
![]()
Το πρώτο είναι ο σύνδεσμος του βίντεο που δίνει στην κοινοποίηση έτσι, και όχι αυτός που λειτουργεί σαν url στο web ?

Γιατί πάντα έβαζα το σύνδεσμο με το πρωτόκολλο του https

Υγ: Edit: Ξαναδοκίμασα τελικά και του 2 τρόπους πάλι τα ίδια, εμφανίζει με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπαραχθεί

αυτό μου εμφανίζει και εκεί μόνο που στην θέση του link έχω κανονικά το αντίστοιχο url
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Με κουράζεις

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 172 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Kate1914
- chester20080
- Scandal
- Joji
- giannhs2001
- A350
- Libertus
- Wonderkid
- Reader
- Paragontas7000
- Memetchi
- Unicex
- taketrance
- fockos
- rafaela11
- American Economist
- Jack of Spades
- touvlo
- Bon12
- Unboxholics
- Μήτσος10
- Hased Babis
- gademis
- Εριφύλη
- jellojina
- linuxman
- mhxani tou kima
- jj!
- mixaelaaa
- phleidhs
- teacher_40
- Fernando_A
- Luludaki
- Esperos1
- Annie
- Dmzk
- GeorgePap2003
- AggelikiGr
- Δροσουλίτης
- Ilma
- camil
- User2350
- ougka pougka
- SlimShady
- kopii
- Citylights
- spring day
- eukleidhs1821
- Ada ada
- globglogabgalab
- Demlogic
- Viedo
- ggl
- Athens2002
- harry akritas
- tsiobieman
- Insertcoin
- orchidea
- nucomer
- McManus
- Vindemiatrix
- Giannis2307
- Μαυρίκιος
- Nikos 7
- Στεφανος56
- iminspain
- Κλημεντίνη
- louminis
- ΘανάσοςG4
- uni77
- kiyoshi
- Μάρκος Βασίλης
- JKaradakov
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.