Guest 890013
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

24-03-21

13:32
Δεν ξέρω αν πρόκειται για λάθος ή αν δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα αλλά μπορείτε να κάνετε reactions στο chat απο το κινητό πέρα απο το heart reaction?
Εγώ δεν μπορώ.
Υ.Γ είμαι απο safari και δεν το έχω τεστάρει σε άλλον browser στο κινητό.
Εγώ δεν μπορώ.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

24-03-21

13:40
μονο λαικ με καρδουλα κανουμε απο κινητο,αυτο εχω παρατηρησει εγω μεχρι στιγμηςΔεν ξέρω αν πρόκειται για λάθος ή αν δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα αλλά μπορείτε να κάνετε reactions στο chat απο το κινητό πέρα απο το heart reaction?
Εγώ δεν μπορώ.

Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα.

24-03-21

13:46
Το είχα πει πριν μήνες και προσπάθησε να το υλοποιήσει ο προγραμματιστής αλλά δεν τα κατάφερε, μόνο με τη καρδία μπορούμε να κάνουμε κάνουμε αντίδραση από κινητό.Δεν ξέρω αν πρόκειται για λάθος ή αν δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα αλλά μπορείτε να κάνετε reactions στο chat απο το κινητό πέρα απο το heart reaction?
Εγώ δεν μπορώ.
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

24-03-21

14:00
1-2 μήνες πριν εγώ μπορούσα να κάνω αντιδράσεις από κινητόΤο είχα πει πριν μήνες και προσπάθησε να το υλοποιήσει ο προγραμματιστής αλλά δεν τα κατάφερε, μόνο με τη καρδία μπορούμε να κάνουμε κάνουμε αντίδραση από κινητό.
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα.

24-03-21

14:01
Στο τσατ μπορούσες να κάνεις αντιδράσεις;1-2 μήνες πριν εγώ μπορούσα να κάνω αντιδράσεις από κινητό
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

12-04-21

15:42
Υπάρχει ένα μικρό bug, δεν ξέρω αν είναι μόνο σε εμένα. Μερικές φορές αντί για τις αντιδράσεις ή για τις φωτογραφίες προφίλ δείχνει το favicon άσχετων ιστοσελίδων. Παραθέτω παράδειγμα αντιδράσεων σε δημοσίευση:
Βλέπετε, αντί για την αντίδραση έχει το favicon της ιστοσελίδας του Πρώτου Θέματος! Μου έχει τύχει αρκετές φορές, νομίζω και σε Google Chrome και σε Safari. Δεν είναι τίποτα τρομερό, απλά το αναφέρω.
Αυτά!
Βλέπετε, αντί για την αντίδραση έχει το favicon της ιστοσελίδας του Πρώτου Θέματος! Μου έχει τύχει αρκετές φορές, νομίζω και σε Google Chrome και σε Safari. Δεν είναι τίποτα τρομερό, απλά το αναφέρω.
Αυτά!
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.078 μηνύματα.

12-04-21

15:52
Το έχει εντοπίσει και κανένας άλλος; Είναι από κινητό ή desktop; Θα το ερευνήσω 

Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

12-04-21

15:53
Εμένα είναι από desktop. Αν το πετύχω και στο tablet, θα ενημερώσω!
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.078 μηνύματα.

12-04-21

16:09
Υπάρχει περίπτωση στη τρέχουσα σελίδα με το πρόβλημα να έχει βάλει κάποιος link από το πρώτο θέμα;Εμένα είναι από desktop. Αν το πετύχω και στο tablet, θα ενημερώσω!

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

12-04-21

16:10
Οχι εγω δεν το εχω δει ουτε απο κινητο ουτε απο πισι.Το έχει εντοπίσει και κανένας άλλος; Είναι από κινητό ή desktop; Θα το ερευνήσω![]()
@Aspiring Lawyer μπορεις να μας κανεις ενα screen που ακριβως βγαινει αυτο? Στις ειδοποιησεις?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μηπως ειναι ειδοποιησεις που εχει ο browser σου στη μπαρα εργασιων, ανεξαρτητως εδω της ιστοσελιδας?Υπάρχει ένα μικρό bug, δεν ξέρω αν είναι μόνο σε εμένα. Μερικές φορές αντί για τις αντιδράσεις ή για τις φωτογραφίες προφίλ δείχνει το favicon άσχετων ιστοσελίδων. Παραθέτω παράδειγμα αντιδράσεων σε δημοσίευση:
View attachment 79285
Αυτά!
Ωστε σε περιπτωση νεας δημοσιευσης στην σελιδα του Πρωτου Θεματος για παραδειγμα, να σου πεταει αυτη την ειδοποιηση?
Εγω μονο ετσι μπορω να το μεταφρασω.
Στειλε μας ενα ευρυτερο σκριν γυρω απο το συμβολο να δουμε που περιπου σου εμφανιζεται.
Το βλεπω απιθανο.
Εμενα οι ειδοποιησεις ερχονται ετσι
Μηπως αλλαξες τα εικονιδια? Του browser?
ωστε την ειδοποιηση να στην εμφανιζει ετσι?
Poirot
Περιβόητο μέλος

12-04-21

16:43
Ναι, απ' ό,τι βλέπω ναι. Τώρα το εμφάνισε κανονικά οπότε δεν μπορώ να βγάλω screenshot όλη τη σελίδα. Θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία, αν ξανατύχει!Υπάρχει περίπτωση στη τρέχουσα σελίδα με το πρόβλημα να έχει βάλει κάποιος link από το πρώτο θέμα;![]()
@EvanescenceQ Όχι, δεν είναι στις ειδοποιήσεις το θέμα. Ξέρεις, κάτω δεξιά που εμφανίζει τις αντιδράσεις σε ένα μήνυμα, εκεί. Μου έχει τύχει και σε ολόκληρες φωτογραφίες προφίλ.
Δείτε σε ποια σημεία και αν ξανατύχει βεβαίως θα το κάνω screenshot:
Δεν έχω πειράξει κάτι στις ρυθμίσεις το browser, ούτε έχω επιλέξει να μου έρχονται ειδοποιήσεις από το Πρώτο Θέμα συγκεκριμένα.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

12-04-21

16:55
Μηπως ειναι αυτο?Ναι, απ' ό,τι βλέπω ναι. Τώρα το εμφάνισε κανονικά οπότε δεν μπορώ να βγάλω screenshot όλη τη σελίδα. Θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία, αν ξανατύχει!
@EvanescenceQ Όχι, δεν είναι στις ειδοποιήσεις το θέμα. Ξέρεις, κάτω δεξιά που εμφανίζει τις αντιδράσεις σε ένα μήνυμα, εκεί. Μου έχει τύχει και σε ολόκληρες φωτογραφίες προφίλ.
Δείτε σε ποια σημεία και αν ξανατύχει βεβαίως θα το κάνω screenshot:
View attachment 79291
Δεν έχω πειράξει κάτι στις ρυθμίσεις το browser, ούτε έχω επιλέξει να μου έρχονται ειδοποιήσεις από το Πρώτο Θέμα συγκεκριμένα.
Σύρετε URL σε εφαρμογές
Σε iPad, ανοίξτε την εφαρμογή Chrome Chrome.
Στο κάτω μέρος, πατήστε Εναλλαγή καρτελών Εναλλαγή καρτελών.
Ανοίξτε μια άλλη εφαρμογή σε Προβολή διαχωρισμού οθόνης.
Για να σύρετε το URL μιας καρτέλας σε άλλη εφαρμογή: Αγγίξτε παρατεταμένα μια καρτέλα και, στη συνέχεια, σύρετέ τη σε άλλη εφαρμογή. Όταν την αφήσετε, θα γίνει επικόλληση του URL στην άλλη εφαρμογή.
Για να ανοίξετε ένα URL από μια άλλη εφαρμογή στο Chrome: Αγγίξτε παρατεταμένα το URL στην άλλη εφαρμογή και, στη συνέχεια, σύρετέ το στο παράθυρο του Chrome. Όταν το αφήσετε, θα δημιουργηθεί μια νέα καρτέλα στο Chrome.
Scandal
Διαχειριστής

12-04-21

16:57
@EvanescenceQ μη το ψάχνεις, θα είναι bug στο CSS του forum κι όχι κάτι λογικό 

akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

12-05-21

00:22
Guest 890013
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

12-05-21

00:27
ναι κι εμενα απο safari δεν με αφηνε καν να μπωView attachment 80765Θέλει ανανέωση
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
McManus
Δραστήριο μέλος
Ο Τι ώρα να περάσω; αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 744 μηνύματα.

12-05-21

00:50
Εκτός από το σκριν που κότσαρε η ΕvanescenceQ, βγαίνει κι αυτό πάνω δεξιά (μη ασφαλής).
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

12-05-21

00:52
Θα το φτιάξει όταν ξυπνήσει. Δεν υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλεια των δεδομένων σας.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

12-05-21

01:25
Το πιστοποιητικο εχει ληξει αυτο δεν εμφανιζεται και σε εσας? Και απλα πατησα συνεχεια με μη ασφαλες πιστοποιητικο. Θα φτιαχτει καλεΘα το φτιάξει όταν ξυπνήσει. Δεν υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλεια των δεδομένων σας.

Μου εβγαλε και αλλα δυο σκριν σαν αυτα που ειπατε
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 172 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Kate1914
- chester20080
- Scandal
- Joji
- giannhs2001
- A350
- Libertus
- Wonderkid
- Reader
- Paragontas7000
- Memetchi
- Unicex
- taketrance
- fockos
- rafaela11
- American Economist
- Jack of Spades
- touvlo
- Bon12
- Unboxholics
- Μήτσος10
- Hased Babis
- gademis
- Εριφύλη
- jellojina
- linuxman
- mhxani tou kima
- jj!
- mixaelaaa
- phleidhs
- teacher_40
- Fernando_A
- Luludaki
- Esperos1
- Annie
- Dmzk
- GeorgePap2003
- AggelikiGr
- Δροσουλίτης
- Ilma
- camil
- User2350
- ougka pougka
- SlimShady
- kopii
- Citylights
- spring day
- eukleidhs1821
- Ada ada
- globglogabgalab
- Demlogic
- Viedo
- ggl
- Athens2002
- harry akritas
- tsiobieman
- Insertcoin
- orchidea
- nucomer
- McManus
- Vindemiatrix
- Giannis2307
- Μαυρίκιος
- Nikos 7
- Στεφανος56
- iminspain
- Κλημεντίνη
- louminis
- ΘανάσοςG4
- uni77
- kiyoshi
- Μάρκος Βασίλης
- JKaradakov
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.