Έκανα 1-2 χρόνια να πείσω τον εαυτό μου να δίνω 99 λεπτά τον μήνα για να επεκτείνω τον χώρο μου στο iCloud και να σταματήσω να σβήνω φωτογραφίες. Φανταστείτε πόσα χρόνια θα χρειαστώ για να πειστώ για το
ν ANT1+ e-steki+ και το ψηφιακό προσωπικό ημερολόγιο
Υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων, και το βλέπω και σε δικό μου ανθρωπο αυτό, που ειναι συνδρομάκηδες.
Οι άνθρωποι ζουν για να πληρώνουν, μηνα με το μηνα και είναι αξιο απορίας πως ζουν ακόμα. Έχουν μια συγκεκριμένη λογική γενικότερα στο μυαλό τους:
1. 4 μηνιαίες συνδρομές. AppleTV, Νετφλιξ - Αμαζον - Ντισνευ+ για να πιάσουν όλα τα καλά έργα.
2. Κούρεμα 15 ευρώ καθε μηνα στην κομμώτρια
3. Καφέ απ έξω τουλάχιστον μια φορά ή γεύμα σε εστιατόριο "για να δουν τη θεα" κι ας πληρώσουν το καπέλο της επι τοπου σίτισης.
4. Συνδρομές σε cloud, photoshop, office365 για "productivity" και πεντακόσια μικροπρογράμματα για παραγωγικότητα πχ evernote με εκατό συνδρομητικα επιπρόσθετα που μεγαλώνουν τη γραμματοσειρά και την κάνουν ροζ.
5. Spotify premium, Youtube premium και γενικά οχι, δε θα κατσει να στησει 10 λεπτά ενα ublock origin με 10 φίλτρα, προτιμάει να δινει δεκάρικα στις πολυεθνικές.
κλπ. κλπ. κλπ.
Συνδρομάκηδες ρε φιλε. Νεοδημοκρατίες. Γουστάρουν να πληρώνουν κατα βαθος.
Ο νεοπλουτισμός, σε κάνει να λες δεν πειράζει 12 ευρω ειναι, και φτανεις 12 απο δω 12 απο κει και σου παίρνουν 1000 το μηνα και δεν ξερεις τι γίνεται. Η άνεση του Δυτικού αστικού μικρούλη που τσίμπησε στην ευκολία και την παραγωγικότητα.
Ναι, θα γκρεμιστει ο πλανήτης αν δεν εισαι 100% παραγωγικός.