Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.840 μηνύματα.

26-08-24

21:30
Και η πλάκα είναι ότι ψάχναμε άτομα για να συμπληρωθεί ο αριθμός και δε βρίσκαμε.Ρε χαμενα...την επομενη φορα ειδοποιηστε με να παιξω και εγω..δενε χω παιξει ΠΟΤΕ ΠΑΛΕΡΜΟ..ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ;
![]()
Την επόμενη φορά θα σε ενημερώσουμε τότε!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.402 μηνύματα.

26-08-24

21:32
Ρεεεεεεεεε..οταν παιζοταν ημουν αντμιν..δεν ηθελα..μετα σταματησε...τωρα θελω!!!!!!!!!!Και η πλάκα είναι ότι ψάχναμε άτομα για να συμπληρωθεί ο αριθμός και δε βρίσκαμε.

26-08-24

21:45
Το σύστημα αξιολόγησης δεν είναι δυνατό μόνο στο θρεντ του Παλέρμο και η αυτόματη συγχώνευση μηνυμάτων απενεργοποιήθηκε σε όλο το φόρουμ μέχρι να τελειώσει το Παλέρμο γιατί η ΣΕ πρέπει να κάνει διαδοχικά ποστ της ψηφοφορίας που δεν πρέπει να συγχωνευτούν.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 10.105 μηνύματα.

26-08-24

21:48
Οταν εγω έλεγα να προσκαλέσουμε την πουπουλίνα και να βαλουμε ρολο στον δολοφονο "τρομοκρατης χαμας" για να εχει πλακα το παιχνιδι με κοροιδευατεΚαι η πλάκα είναι ότι ψάχναμε άτομα για να συμπληρωθεί ο αριθμός και δε βρίσκαμε.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.840 μηνύματα.

26-08-24

21:50
Κ Λ Α Ι ΩΟταν εγω έλεγα να προσκαλέσουμε την πουπουλίνα και να βαλουμε ρολο στον δολοφονο "τρομοκρατης χαμας" για να εχει πλακα το παιχνιδι με κοροιδευατε

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.402 μηνύματα.

26-08-24

22:21
Εεεεεεεεεεεεεεεεεεε..κατι ηξερες νεαρε μου!Οταν εγω έλεγα να προσκαλέσουμε την πουπουλίνα και να βαλουμε ρολο στον δολοφονο "τρομοκρατης χαμας" για να εχει πλακα το παιχνιδι με κοροιδευατε
nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 10.105 μηνύματα.

28-08-24

18:24
Ρε παιδες οταν παω να προσθέσω αρχεία απο το κινητο και μου βγάζει τη λίστα, δε μου εμφανίζει τα προσφατα ηχογραφημένα τραγούδια. Είναι σφαλμα του στεκιού ή του κινητού; 

Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.724 μηνύματα.

28-08-24

18:32
sameΡε παιδες οταν παω να προσθέσω αρχεία απο το κινητο και μου βγάζει τη λίστα, δε μου εμφανίζει τα προσφατα ηχογραφημένα τραγούδια. Είναι σφαλμα του στεκιού ή του κινητού;![]()
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.475 μηνύματα.

28-08-24

20:18
Τι τύπος αρχείου είναι το ηχογραφημένο;Ρε παιδες οταν παω να προσθέσω αρχεία απο το κινητο και μου βγάζει τη λίστα, δε μου εμφανίζει τα προσφατα ηχογραφημένα τραγούδια. Είναι σφαλμα του στεκιού ή του κινητού;![]()
Εμείς πάντως υποστηρίζουμε και mp3, και wav και wma και ogg.
Μήπως είναι κάτι άλλο, να το βάλω στη λίστα;
nearos
Επιφανές μέλος

28-08-24

20:19
mp3. το εχω ηχογραφησει απλα δε φαινεται στη λιστα οταν παταω "προσθεστε αρχεία" δε ξερω γιατιΤι τύπος αρχείου είναι το ηχογραφημένο;
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.475 μηνύματα.

28-08-24

20:21
Πολύ περίεργο, για κάνε order by τελευταία δημιουργημένα / τροποποιημένα (κάπως έτσι) μήπως στο βγάλει.mp3. το εχω ηχογραφησει απλα δε φαινεται στη λιστα οταν παταω "προσθεστε αρχεία" δε ξερω γιατι
Πάντως mp3 επιτρέπουμε.
nearos
Επιφανές μέλος

28-08-24

20:22
Ειναι σχετικά μικρη η λιστα, αφου προσφατα πηρα το κινητο.Πολύ περίεργο, για κάνε order by τελευταία δημιουργημένα / τροποποιημένα (κάπως έτσι) μήπως στο βγάλει.
Πάντως mp3 επιτρέπουμε.
εχω redmi note 13 pro και χρησιμοποιω το recorder. ισως ειναι σφαλμα του κινητου. δε πειραζει, υγιεα

Scandal
Διαχειριστής

28-08-24

20:26
Εμείς δεν έχουμε αλλάξει κάτι πάντως στο σύστημα τελευταία, σχετικό με το ανέβασμα αρχείων.Ειναι σχετικά μικρη η λιστα, αφου προσφατα πηρα το κινητο.
εχω redmi note 13 pro και χρησιμοποιω το recorder. ισως ειναι σφαλμα του κινητου. δε πειραζει, υγιεα![]()

Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.724 μηνύματα.

28-08-24

20:50
Και aac δε παίρνει, που είναι κ καλής ποιότητας ήχος απ' όσο ξέρω (αν δεν έκανα εγώ κτ λάθος κ δε το πήρε)Τι τύπος αρχείου είναι το ηχογραφημένο;
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.775 μηνύματα.

02-09-24

21:26
καλησπέρα στην ΟΔ! Έχω παρατηρήσει πως πχ όταν κάνω copy paste κάποιο link από newsbeast πχ που ανεβάζω ειδήσεις πού και πού δεν εμφανίζεται preview, έστω και αν δοκιμάσω ctrl+shift+v

02-09-24

22:16
Δώσε ένα παράδειγμα.καλησπέρα στην ΟΔ! Έχω παρατηρήσει πως πχ όταν κάνω copy paste κάποιο link από newsbeast πχ που ανεβάζω ειδήσεις πού και πού δεν εμφανίζεται preview, έστω και αν δοκιμάσω ctrl+shift+v

Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.775 μηνύματα.

02-09-24

22:17
πχ εδώ:
, ενώ:
www.kathimerini.gr
, ενώ:

50 χρόνια ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρέας και το κόμμα του πέρα από τον μύθο
1974 – 2024. 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΟΚ

02-09-24

22:21
Καλώς θα το δει ο μεσιέ @Scandal να μας πει. 

02-09-24

22:33
Προτείνω συνδρομή για τα εξήςΜια κατηγορία στο e-steki (Προσωπικά ημερολόγια χρηστών) όπου κάθε χρήστης θα μπορεί να δημιουργήσει ένα δικό του thread όπου θα μπορεί να ποστάρει 1 post την ημέρα το πολύ, όπου θα μπορούν να το δουν τα υπόλοιπα μέλη αλλά δεν θα μπορούν να σχολιάσουν (παραμόνο με reactions).
Τέτοιο θέμα θα μπορούν να δημιουργήσουν οι συνδρομητές του esteki+ μέσω μιας συμβολικής τιμής 50 λεπτών το μήνα (δοκιμαστική περίοδος 1 μήνα) ή αν δεν σας αρέσει το συνδρομητικό μοντέλο στους χρήστες που έχουν συμπληρώσει 1000 post και πάνω.
να βλέπεις σβησμένα μηνύματα
να επεξεργάζεσαι παλιά σου ποστ
να μπορείς να γράψεις κάτι ανώνυμα
να έχεις λόγο στα μπαν των άλλων
να μπορείς να διατηρείς διπλό προφίλ

Scandal
Διαχειριστής

02-09-24

22:44
Μάλλον εξαρτάται από το site, αν έχει προνοήσει να παρέχει τέτοιου είδους previews στον κωδικά του, και φυσικά να μην έχει μπλοκάρει sites εξωτερικού από το να τραβάνε αυτή την πληροφορία (πχ εμάς ο server είναι στη Γερμανία και κάνει απόπειρα να τραβήξει την πληροφορία).πχ εδώ:
, ενώ:
![]()
50 χρόνια ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρέας και το κόμμα του πέρα από τον μύθο
1974 – 2024. 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΟΚwww.kathimerini.gr
Το ότι ο server είναι στη Γερμανία εξηγεί και το γιατί μερικές φορές, όταν βάζετε link προς facebook, αυτό το preview είναι στα Γερμανικά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 172 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- American Economist
- touvlo
- Memetchi
- Kate1914
- Reader
- Wonderkid
- Scandal
- nearos
- giannhs2001
- charmander
- Paragontas7000
- Libertus
- A350
- ggl
- chester20080
- Joji
- Unicex
- taketrance
- fockos
- rafaela11
- Jack of Spades
- Bon12
- Unboxholics
- Μήτσος10
- Hased Babis
- gademis
- Εριφύλη
- jellojina
- linuxman
- mhxani tou kima
- jj!
- mixaelaaa
- phleidhs
- teacher_40
- Fernando_A
- Luludaki
- Esperos1
- Annie
- Dmzk
- GeorgePap2003
- AggelikiGr
- Δροσουλίτης
- Ilma
- camil
- User2350
- ougka pougka
- SlimShady
- kopii
- Citylights
- spring day
- eukleidhs1821
- Ada ada
- globglogabgalab
- Demlogic
- Viedo
- Athens2002
- harry akritas
- tsiobieman
- Insertcoin
- orchidea
- nucomer
- McManus
- Vindemiatrix
- Giannis2307
- Μαυρίκιος
- Nikos 7
- Στεφανος56
- iminspain
- Κλημεντίνη
- louminis
- ΘανάσοςG4
- uni77
- kiyoshi
- Μάρκος Βασίλης
- JKaradakov
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.