Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.809 μηνύματα. 25 Μαΐου 2025 στις 15:15 Ο Valder έγραψε: #621 25-05-25 15:15 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Το τρελάναμε! Πόσο να μας αντέξει κι αυτό; Click για ανάπτυξη... Ναι ετσι ειναι οι βασεις δεδομενων, λειτουργουν με ψυχολογία. Θέλουν συνεδριες με συμπεριφορικό ψυχολόγο μετά για να ακουστει το προβληματάκι τους και ύστερα να πανε σπιτι ήρεμα να φάνε ενα πιατο γίγαντες και να λειτουργήσουν εύρυθμα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 15:40 Η amarelia έγραψε: #622 30-05-25 15:40 @Scandal γιατι δεν βλέπω τα gifs στο κινητό; Μου εμφανίζονται σαν στατικές εικόνες. Μπορώ να τα δώ κανονικά σε άλλα sites ή το google Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 16:53 Ο Scandal έγραψε: #623 30-05-25 16:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @Scandal γιατι δεν βλέπω τα gifs στο κινητό; Μου εμφανίζονται σαν στατικές εικόνες. Μπορώ να τα δώ κανονικά σε άλλα sites ή το google Click για ανάπτυξη... Πολύ περίεργο, δεν αλλάξαμε κάτι. Μπορείς να δώσεις ένα link είτε εδώ είτε σε ΠΜ προς post με gif που δεν κινείται; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 17:01 Η amarelia έγραψε: #624 30-05-25 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Πολύ περίεργο, δεν αλλάξαμε κάτι. Μπορείς να δώσεις ένα link είτε εδώ είτε σε ΠΜ προς post με gif που δεν κινείται; Click για ανάπτυξη... Βασικά κανένα δεν κινείται πχ αυτό ηταν το τελευταίο: https://www.e-steki.gr/threads/Πόλεμος-κρίση-στη-Μέση-Ανατολή-2023-2025.209529/post-5179982 για να μην το αναφέρει κανείς άλλος ομως μάλλον εγώ το έχω το θέμα απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 17:04 Ο Scandal έγραψε: #625 30-05-25 17:04 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Βασικά κανένα δεν κινείται πχ αυτό ηταν το τελευταίο: https://www.e-steki.gr/threads/Πόλεμος-κρίση-στη-Μέση-Ανατολή-2023-2025.209529/post-5179982 για να μην το αναφέρει κανείς άλλος ομως μάλλον εγώ το έχω το θέμα απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί Click για ανάπτυξη... Πολύ περίεργο, εμένα κινείται - ξερνάει ο γάτος και στο PC και στο tablet (android). Θα σου ζητήσω πολλά αν σου πω να κάνεις ένα restart το κινητό μήπως λάσκαρε κανένας browser; Πάντως το gif είναι uploaded, με σωστή κατάληξη και παίζει. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 17:05 Η Himela έγραψε: #626 30-05-25 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: ξερνάει ο γάτος και στο PC και στο tablet Click για ανάπτυξη... Άκου τώρα πρόταση. Μόνο στο στέκι συμβαίνουν αυτά! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 17:13 Η amarelia έγραψε: #627 30-05-25 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Πολύ περίεργο, εμένα κινείται - ξερνάει ο γάτος και στο PC και στο tablet (android). Θα σου ζητήσω πολλά αν σου πω να κάνεις ένα restart το κινητό μήπως λάσκαρε κανένας browser; Πάντως το gif είναι uploaded, με σωστή κατάληξη και παίζει. Click για ανάπτυξη... Πέτρο, τζίφος και το είχα καιρό αυτό το θέμα και σπάω το κεφάλι μου γιατί συμβαίνει. Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά δεν ξέρω δεν τα εμφανίζει Ούτε απο safari ούτε απο chrome στο κινητό. Τέλος πάντων, δεν ξέρω τι φάση. Κι εμένα στο τάμπλετ κανονικά το παίζει. Θα το πετάξω το μαραφέτι touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.115 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 17:55 Η touvlo έγραψε: #628 30-05-25 17:55 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Πέτρο, τζίφος και το είχα καιρό αυτό το θέμα και σπάω το κεφάλι μου γιατί συμβαίνει. Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά δεν ξέρω δεν τα εμφανίζει Ούτε απο safari ούτε απο chrome στο κινητό. Τέλος πάντων, δεν ξέρω τι φάση. Κι εμένα στο τάμπλετ κανονικά το παίζει. Θα το πετάξω το μαραφέτι Click για ανάπτυξη... μπορεί να πω βλακεία, αλλά είχα παρόμοιο θέμα με κάποια βιντεάκια στο PC. Όχι απο το στέκι, διάφορα, από φβ, tictok, διάφορα χαζούλια. Στο κινητό έπαιζαν, στο PC όχι. Και μάλιστα από mozilla δεν έπαιζαν, από chrome έπαιζαν. Μου έκαναν οι γιοι μου, κάτι κόλπα, κάτι updates και τώρα παίζουν. Ίσως λέω χαζά, γιατί δεν τα ξέρω καλά. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 17:57 Η amarelia έγραψε: #629 30-05-25 17:57 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μπορεί να πω βλακεία, αλλά είχα παρόμοιο θέμα με κάποια βιντεάκια στο PC. Όχι απο το στέκι, διάφορα, από φβ, tictok, διάφορα χαζούλια. Στο κινητό έπαιζαν, στο PC όχι. Και μάλιστα από mozilla δεν έπαιζαν, από chrome έπαιζαν. Μου έκαναν οι γιοι μου, κάτι κόλπα, κάτι updates και τώρα παίζουν. Ίσως λέω χαζά, γιατί δεν τα ξέρω καλά. Click για ανάπτυξη... τα χω κάνει τουβλο μου τα εχω τσεκάρει ολα @American Economist σου παίζουν τα GIFs στο iphone? American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.972 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 18:01 Ο American Economist: #630 30-05-25 18:01 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: τα χω κάνει τουβλο μου τα εχω τσεκάρει ολα @American Economist σου παίζουν τα GIFs στο iphone? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κανονικά. Είδα το GIF για το οποίο αναφέρεσαι και παίζει κανονικά στο iPhone. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουνίου 2025 στις 02:06 Ο Guest 691153: #631 24-06-25 02:06 Γινεται να επιστρέψει η λειτουργία αναζήτησης με keyword στις συγκεκριμένες σελίδες; Για παράδειγμα παλιά όταν έψαχνα κάτι στο ischool, εμφάνιζε αποτελέσματα μόνο στο ischool, και αντίστοιχα στο chat and fun. Πήγα να ψάξω πληροφορίες για το άνευ (5%) και μου βγαινουν αποτελεσματα απο παντού πλεον και δε ψάχνω αυτό που θέλω να βρώ Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 02:08 Ο Scandal έγραψε: #632 24-06-25 02:08 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Γινεται να επιστρέψει η λειτουργία αναζήτησης με keyword στις συγκεκριμένες σελίδες; Για παράδειγμα παλιά όταν έψαχνα κάτι στο ischool, εμφάνιζε αποτελέσματα μόνο στο ischool, και αντίστοιχα στο chat and fun. Πήγα να ψάξω πληροφορίες για το άνευ (5%) και μου βγαινουν αποτελεσματα απο παντού πλεον και δε ψάχνω αυτό που θέλω να βρώ Click για ανάπτυξη... Αναζήτηση θεμάτων www.e-steki.gr Μήπως να πας εδώ και να διαλέξεις κατηγορίες; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 09:13 Η Πουπουλίνα: #633 24-06-25 09:13 Εμενα απο το κινητο μου εμφανιζει ΜΟΝΟ την επιλογη της καρδουλας.Ολα τα αλλα εμοτικονς δεν υπαρχουν.Κανω κατι λαθος εγω; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 09:16 Η Himela έγραψε: #634 24-06-25 09:16 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εμενα απο το κινητο μου εμφανιζει ΜΟΝΟ την επιλογη της καρδουλας.Ολα τα αλλα εμοτικονς δεν υπαρχουν.Κανω κατι λαθος εγω; Click για ανάπτυξη... Σε σένα ειδικά έχουμε αφήσει μόνο την καρδούλα, για ευνόητους λόγους. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 12:50 Η Kate1914 έγραψε: #635 24-06-25 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εμενα απο το κινητο μου εμφανιζει ΜΟΝΟ την επιλογη της καρδουλας.Ολα τα αλλα εμοτικονς δεν υπαρχουν.Κανω κατι λαθος εγω; Click για ανάπτυξη... Αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω στην καρδούλα δε σου βγάζει τα υπόλοιπα; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 13:18 Η Πουπουλίνα: #636 24-06-25 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω στην καρδούλα δε σου βγάζει τα υπόλοιπα; Click για ανάπτυξη... Δεν το εχω δοκιμαεει..κατσε να δω..Ναι!!!!!!!!!!! Μπραβο βρε συ! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 First Προηγούμενη 32 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 32 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Το τρελάναμε! Πόσο να μας αντέξει κι αυτό; Click για ανάπτυξη... Ναι ετσι ειναι οι βασεις δεδομενων, λειτουργουν με ψυχολογία. Θέλουν συνεδριες με συμπεριφορικό ψυχολόγο μετά για να ακουστει το προβληματάκι τους και ύστερα να πανε σπιτι ήρεμα να φάνε ενα πιατο γίγαντες και να λειτουργήσουν εύρυθμα.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 15:40 Η amarelia έγραψε: #622 30-05-25 15:40 @Scandal γιατι δεν βλέπω τα gifs στο κινητό; Μου εμφανίζονται σαν στατικές εικόνες. Μπορώ να τα δώ κανονικά σε άλλα sites ή το google Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 16:53 Ο Scandal έγραψε: #623 30-05-25 16:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @Scandal γιατι δεν βλέπω τα gifs στο κινητό; Μου εμφανίζονται σαν στατικές εικόνες. Μπορώ να τα δώ κανονικά σε άλλα sites ή το google Click για ανάπτυξη... Πολύ περίεργο, δεν αλλάξαμε κάτι. Μπορείς να δώσεις ένα link είτε εδώ είτε σε ΠΜ προς post με gif που δεν κινείται; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 17:01 Η amarelia έγραψε: #624 30-05-25 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Πολύ περίεργο, δεν αλλάξαμε κάτι. Μπορείς να δώσεις ένα link είτε εδώ είτε σε ΠΜ προς post με gif που δεν κινείται; Click για ανάπτυξη... Βασικά κανένα δεν κινείται πχ αυτό ηταν το τελευταίο: https://www.e-steki.gr/threads/Πόλεμος-κρίση-στη-Μέση-Ανατολή-2023-2025.209529/post-5179982 για να μην το αναφέρει κανείς άλλος ομως μάλλον εγώ το έχω το θέμα απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 17:04 Ο Scandal έγραψε: #625 30-05-25 17:04 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Βασικά κανένα δεν κινείται πχ αυτό ηταν το τελευταίο: https://www.e-steki.gr/threads/Πόλεμος-κρίση-στη-Μέση-Ανατολή-2023-2025.209529/post-5179982 για να μην το αναφέρει κανείς άλλος ομως μάλλον εγώ το έχω το θέμα απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί Click για ανάπτυξη... Πολύ περίεργο, εμένα κινείται - ξερνάει ο γάτος και στο PC και στο tablet (android). Θα σου ζητήσω πολλά αν σου πω να κάνεις ένα restart το κινητό μήπως λάσκαρε κανένας browser; Πάντως το gif είναι uploaded, με σωστή κατάληξη και παίζει. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 17:05 Η Himela έγραψε: #626 30-05-25 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: ξερνάει ο γάτος και στο PC και στο tablet Click για ανάπτυξη... Άκου τώρα πρόταση. Μόνο στο στέκι συμβαίνουν αυτά! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 17:13 Η amarelia έγραψε: #627 30-05-25 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Πολύ περίεργο, εμένα κινείται - ξερνάει ο γάτος και στο PC και στο tablet (android). Θα σου ζητήσω πολλά αν σου πω να κάνεις ένα restart το κινητό μήπως λάσκαρε κανένας browser; Πάντως το gif είναι uploaded, με σωστή κατάληξη και παίζει. Click για ανάπτυξη... Πέτρο, τζίφος και το είχα καιρό αυτό το θέμα και σπάω το κεφάλι μου γιατί συμβαίνει. Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά δεν ξέρω δεν τα εμφανίζει Ούτε απο safari ούτε απο chrome στο κινητό. Τέλος πάντων, δεν ξέρω τι φάση. Κι εμένα στο τάμπλετ κανονικά το παίζει. Θα το πετάξω το μαραφέτι touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.115 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 17:55 Η touvlo έγραψε: #628 30-05-25 17:55 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Πέτρο, τζίφος και το είχα καιρό αυτό το θέμα και σπάω το κεφάλι μου γιατί συμβαίνει. Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά δεν ξέρω δεν τα εμφανίζει Ούτε απο safari ούτε απο chrome στο κινητό. Τέλος πάντων, δεν ξέρω τι φάση. Κι εμένα στο τάμπλετ κανονικά το παίζει. Θα το πετάξω το μαραφέτι Click για ανάπτυξη... μπορεί να πω βλακεία, αλλά είχα παρόμοιο θέμα με κάποια βιντεάκια στο PC. Όχι απο το στέκι, διάφορα, από φβ, tictok, διάφορα χαζούλια. Στο κινητό έπαιζαν, στο PC όχι. Και μάλιστα από mozilla δεν έπαιζαν, από chrome έπαιζαν. Μου έκαναν οι γιοι μου, κάτι κόλπα, κάτι updates και τώρα παίζουν. Ίσως λέω χαζά, γιατί δεν τα ξέρω καλά. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 17:57 Η amarelia έγραψε: #629 30-05-25 17:57 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μπορεί να πω βλακεία, αλλά είχα παρόμοιο θέμα με κάποια βιντεάκια στο PC. Όχι απο το στέκι, διάφορα, από φβ, tictok, διάφορα χαζούλια. Στο κινητό έπαιζαν, στο PC όχι. Και μάλιστα από mozilla δεν έπαιζαν, από chrome έπαιζαν. Μου έκαναν οι γιοι μου, κάτι κόλπα, κάτι updates και τώρα παίζουν. Ίσως λέω χαζά, γιατί δεν τα ξέρω καλά. Click για ανάπτυξη... τα χω κάνει τουβλο μου τα εχω τσεκάρει ολα @American Economist σου παίζουν τα GIFs στο iphone? American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.972 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 18:01 Ο American Economist: #630 30-05-25 18:01 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: τα χω κάνει τουβλο μου τα εχω τσεκάρει ολα @American Economist σου παίζουν τα GIFs στο iphone? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κανονικά. Είδα το GIF για το οποίο αναφέρεσαι και παίζει κανονικά στο iPhone. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουνίου 2025 στις 02:06 Ο Guest 691153: #631 24-06-25 02:06 Γινεται να επιστρέψει η λειτουργία αναζήτησης με keyword στις συγκεκριμένες σελίδες; Για παράδειγμα παλιά όταν έψαχνα κάτι στο ischool, εμφάνιζε αποτελέσματα μόνο στο ischool, και αντίστοιχα στο chat and fun. Πήγα να ψάξω πληροφορίες για το άνευ (5%) και μου βγαινουν αποτελεσματα απο παντού πλεον και δε ψάχνω αυτό που θέλω να βρώ Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 02:08 Ο Scandal έγραψε: #632 24-06-25 02:08 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Γινεται να επιστρέψει η λειτουργία αναζήτησης με keyword στις συγκεκριμένες σελίδες; Για παράδειγμα παλιά όταν έψαχνα κάτι στο ischool, εμφάνιζε αποτελέσματα μόνο στο ischool, και αντίστοιχα στο chat and fun. Πήγα να ψάξω πληροφορίες για το άνευ (5%) και μου βγαινουν αποτελεσματα απο παντού πλεον και δε ψάχνω αυτό που θέλω να βρώ Click για ανάπτυξη... Αναζήτηση θεμάτων www.e-steki.gr Μήπως να πας εδώ και να διαλέξεις κατηγορίες; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 09:13 Η Πουπουλίνα: #633 24-06-25 09:13 Εμενα απο το κινητο μου εμφανιζει ΜΟΝΟ την επιλογη της καρδουλας.Ολα τα αλλα εμοτικονς δεν υπαρχουν.Κανω κατι λαθος εγω; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 09:16 Η Himela έγραψε: #634 24-06-25 09:16 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εμενα απο το κινητο μου εμφανιζει ΜΟΝΟ την επιλογη της καρδουλας.Ολα τα αλλα εμοτικονς δεν υπαρχουν.Κανω κατι λαθος εγω; Click για ανάπτυξη... Σε σένα ειδικά έχουμε αφήσει μόνο την καρδούλα, για ευνόητους λόγους. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 12:50 Η Kate1914 έγραψε: #635 24-06-25 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εμενα απο το κινητο μου εμφανιζει ΜΟΝΟ την επιλογη της καρδουλας.Ολα τα αλλα εμοτικονς δεν υπαρχουν.Κανω κατι λαθος εγω; Click για ανάπτυξη... Αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω στην καρδούλα δε σου βγάζει τα υπόλοιπα; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 13:18 Η Πουπουλίνα: #636 24-06-25 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω στην καρδούλα δε σου βγάζει τα υπόλοιπα; Click για ανάπτυξη... Δεν το εχω δοκιμαεει..κατσε να δω..Ναι!!!!!!!!!!! Μπραβο βρε συ! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 First Προηγούμενη 32 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 32 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
@Scandal γιατι δεν βλέπω τα gifs στο κινητό; Μου εμφανίζονται σαν στατικές εικόνες. Μπορώ να τα δώ κανονικά σε άλλα sites ή το google
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 16:53 Ο Scandal έγραψε: #623 30-05-25 16:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @Scandal γιατι δεν βλέπω τα gifs στο κινητό; Μου εμφανίζονται σαν στατικές εικόνες. Μπορώ να τα δώ κανονικά σε άλλα sites ή το google Click για ανάπτυξη... Πολύ περίεργο, δεν αλλάξαμε κάτι. Μπορείς να δώσεις ένα link είτε εδώ είτε σε ΠΜ προς post με gif που δεν κινείται; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 17:01 Η amarelia έγραψε: #624 30-05-25 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Πολύ περίεργο, δεν αλλάξαμε κάτι. Μπορείς να δώσεις ένα link είτε εδώ είτε σε ΠΜ προς post με gif που δεν κινείται; Click για ανάπτυξη... Βασικά κανένα δεν κινείται πχ αυτό ηταν το τελευταίο: https://www.e-steki.gr/threads/Πόλεμος-κρίση-στη-Μέση-Ανατολή-2023-2025.209529/post-5179982 για να μην το αναφέρει κανείς άλλος ομως μάλλον εγώ το έχω το θέμα απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 17:04 Ο Scandal έγραψε: #625 30-05-25 17:04 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Βασικά κανένα δεν κινείται πχ αυτό ηταν το τελευταίο: https://www.e-steki.gr/threads/Πόλεμος-κρίση-στη-Μέση-Ανατολή-2023-2025.209529/post-5179982 για να μην το αναφέρει κανείς άλλος ομως μάλλον εγώ το έχω το θέμα απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί Click για ανάπτυξη... Πολύ περίεργο, εμένα κινείται - ξερνάει ο γάτος και στο PC και στο tablet (android). Θα σου ζητήσω πολλά αν σου πω να κάνεις ένα restart το κινητό μήπως λάσκαρε κανένας browser; Πάντως το gif είναι uploaded, με σωστή κατάληξη και παίζει. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 17:05 Η Himela έγραψε: #626 30-05-25 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: ξερνάει ο γάτος και στο PC και στο tablet Click για ανάπτυξη... Άκου τώρα πρόταση. Μόνο στο στέκι συμβαίνουν αυτά! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 17:13 Η amarelia έγραψε: #627 30-05-25 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Πολύ περίεργο, εμένα κινείται - ξερνάει ο γάτος και στο PC και στο tablet (android). Θα σου ζητήσω πολλά αν σου πω να κάνεις ένα restart το κινητό μήπως λάσκαρε κανένας browser; Πάντως το gif είναι uploaded, με σωστή κατάληξη και παίζει. Click για ανάπτυξη... Πέτρο, τζίφος και το είχα καιρό αυτό το θέμα και σπάω το κεφάλι μου γιατί συμβαίνει. Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά δεν ξέρω δεν τα εμφανίζει Ούτε απο safari ούτε απο chrome στο κινητό. Τέλος πάντων, δεν ξέρω τι φάση. Κι εμένα στο τάμπλετ κανονικά το παίζει. Θα το πετάξω το μαραφέτι touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.115 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 17:55 Η touvlo έγραψε: #628 30-05-25 17:55 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Πέτρο, τζίφος και το είχα καιρό αυτό το θέμα και σπάω το κεφάλι μου γιατί συμβαίνει. Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά δεν ξέρω δεν τα εμφανίζει Ούτε απο safari ούτε απο chrome στο κινητό. Τέλος πάντων, δεν ξέρω τι φάση. Κι εμένα στο τάμπλετ κανονικά το παίζει. Θα το πετάξω το μαραφέτι Click για ανάπτυξη... μπορεί να πω βλακεία, αλλά είχα παρόμοιο θέμα με κάποια βιντεάκια στο PC. Όχι απο το στέκι, διάφορα, από φβ, tictok, διάφορα χαζούλια. Στο κινητό έπαιζαν, στο PC όχι. Και μάλιστα από mozilla δεν έπαιζαν, από chrome έπαιζαν. Μου έκαναν οι γιοι μου, κάτι κόλπα, κάτι updates και τώρα παίζουν. Ίσως λέω χαζά, γιατί δεν τα ξέρω καλά. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 17:57 Η amarelia έγραψε: #629 30-05-25 17:57 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μπορεί να πω βλακεία, αλλά είχα παρόμοιο θέμα με κάποια βιντεάκια στο PC. Όχι απο το στέκι, διάφορα, από φβ, tictok, διάφορα χαζούλια. Στο κινητό έπαιζαν, στο PC όχι. Και μάλιστα από mozilla δεν έπαιζαν, από chrome έπαιζαν. Μου έκαναν οι γιοι μου, κάτι κόλπα, κάτι updates και τώρα παίζουν. Ίσως λέω χαζά, γιατί δεν τα ξέρω καλά. Click για ανάπτυξη... τα χω κάνει τουβλο μου τα εχω τσεκάρει ολα @American Economist σου παίζουν τα GIFs στο iphone? American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.972 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 18:01 Ο American Economist: #630 30-05-25 18:01 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: τα χω κάνει τουβλο μου τα εχω τσεκάρει ολα @American Economist σου παίζουν τα GIFs στο iphone? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κανονικά. Είδα το GIF για το οποίο αναφέρεσαι και παίζει κανονικά στο iPhone. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουνίου 2025 στις 02:06 Ο Guest 691153: #631 24-06-25 02:06 Γινεται να επιστρέψει η λειτουργία αναζήτησης με keyword στις συγκεκριμένες σελίδες; Για παράδειγμα παλιά όταν έψαχνα κάτι στο ischool, εμφάνιζε αποτελέσματα μόνο στο ischool, και αντίστοιχα στο chat and fun. Πήγα να ψάξω πληροφορίες για το άνευ (5%) και μου βγαινουν αποτελεσματα απο παντού πλεον και δε ψάχνω αυτό που θέλω να βρώ Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 02:08 Ο Scandal έγραψε: #632 24-06-25 02:08 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Γινεται να επιστρέψει η λειτουργία αναζήτησης με keyword στις συγκεκριμένες σελίδες; Για παράδειγμα παλιά όταν έψαχνα κάτι στο ischool, εμφάνιζε αποτελέσματα μόνο στο ischool, και αντίστοιχα στο chat and fun. Πήγα να ψάξω πληροφορίες για το άνευ (5%) και μου βγαινουν αποτελεσματα απο παντού πλεον και δε ψάχνω αυτό που θέλω να βρώ Click για ανάπτυξη... Αναζήτηση θεμάτων www.e-steki.gr Μήπως να πας εδώ και να διαλέξεις κατηγορίες; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 09:13 Η Πουπουλίνα: #633 24-06-25 09:13 Εμενα απο το κινητο μου εμφανιζει ΜΟΝΟ την επιλογη της καρδουλας.Ολα τα αλλα εμοτικονς δεν υπαρχουν.Κανω κατι λαθος εγω; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 09:16 Η Himela έγραψε: #634 24-06-25 09:16 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εμενα απο το κινητο μου εμφανιζει ΜΟΝΟ την επιλογη της καρδουλας.Ολα τα αλλα εμοτικονς δεν υπαρχουν.Κανω κατι λαθος εγω; Click για ανάπτυξη... Σε σένα ειδικά έχουμε αφήσει μόνο την καρδούλα, για ευνόητους λόγους. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 12:50 Η Kate1914 έγραψε: #635 24-06-25 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εμενα απο το κινητο μου εμφανιζει ΜΟΝΟ την επιλογη της καρδουλας.Ολα τα αλλα εμοτικονς δεν υπαρχουν.Κανω κατι λαθος εγω; Click για ανάπτυξη... Αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω στην καρδούλα δε σου βγάζει τα υπόλοιπα; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 13:18 Η Πουπουλίνα: #636 24-06-25 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω στην καρδούλα δε σου βγάζει τα υπόλοιπα; Click για ανάπτυξη... Δεν το εχω δοκιμαεει..κατσε να δω..Ναι!!!!!!!!!!! Μπραβο βρε συ! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 First Προηγούμενη 32 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 32 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @Scandal γιατι δεν βλέπω τα gifs στο κινητό; Μου εμφανίζονται σαν στατικές εικόνες. Μπορώ να τα δώ κανονικά σε άλλα sites ή το google Click για ανάπτυξη... Πολύ περίεργο, δεν αλλάξαμε κάτι. Μπορείς να δώσεις ένα link είτε εδώ είτε σε ΠΜ προς post με gif που δεν κινείται;
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 17:01 Η amarelia έγραψε: #624 30-05-25 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Πολύ περίεργο, δεν αλλάξαμε κάτι. Μπορείς να δώσεις ένα link είτε εδώ είτε σε ΠΜ προς post με gif που δεν κινείται; Click για ανάπτυξη... Βασικά κανένα δεν κινείται πχ αυτό ηταν το τελευταίο: https://www.e-steki.gr/threads/Πόλεμος-κρίση-στη-Μέση-Ανατολή-2023-2025.209529/post-5179982 για να μην το αναφέρει κανείς άλλος ομως μάλλον εγώ το έχω το θέμα απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 17:04 Ο Scandal έγραψε: #625 30-05-25 17:04 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Βασικά κανένα δεν κινείται πχ αυτό ηταν το τελευταίο: https://www.e-steki.gr/threads/Πόλεμος-κρίση-στη-Μέση-Ανατολή-2023-2025.209529/post-5179982 για να μην το αναφέρει κανείς άλλος ομως μάλλον εγώ το έχω το θέμα απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί Click για ανάπτυξη... Πολύ περίεργο, εμένα κινείται - ξερνάει ο γάτος και στο PC και στο tablet (android). Θα σου ζητήσω πολλά αν σου πω να κάνεις ένα restart το κινητό μήπως λάσκαρε κανένας browser; Πάντως το gif είναι uploaded, με σωστή κατάληξη και παίζει. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 17:05 Η Himela έγραψε: #626 30-05-25 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: ξερνάει ο γάτος και στο PC και στο tablet Click για ανάπτυξη... Άκου τώρα πρόταση. Μόνο στο στέκι συμβαίνουν αυτά! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 17:13 Η amarelia έγραψε: #627 30-05-25 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Πολύ περίεργο, εμένα κινείται - ξερνάει ο γάτος και στο PC και στο tablet (android). Θα σου ζητήσω πολλά αν σου πω να κάνεις ένα restart το κινητό μήπως λάσκαρε κανένας browser; Πάντως το gif είναι uploaded, με σωστή κατάληξη και παίζει. Click για ανάπτυξη... Πέτρο, τζίφος και το είχα καιρό αυτό το θέμα και σπάω το κεφάλι μου γιατί συμβαίνει. Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά δεν ξέρω δεν τα εμφανίζει Ούτε απο safari ούτε απο chrome στο κινητό. Τέλος πάντων, δεν ξέρω τι φάση. Κι εμένα στο τάμπλετ κανονικά το παίζει. Θα το πετάξω το μαραφέτι touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.115 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 17:55 Η touvlo έγραψε: #628 30-05-25 17:55 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Πέτρο, τζίφος και το είχα καιρό αυτό το θέμα και σπάω το κεφάλι μου γιατί συμβαίνει. Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά δεν ξέρω δεν τα εμφανίζει Ούτε απο safari ούτε απο chrome στο κινητό. Τέλος πάντων, δεν ξέρω τι φάση. Κι εμένα στο τάμπλετ κανονικά το παίζει. Θα το πετάξω το μαραφέτι Click για ανάπτυξη... μπορεί να πω βλακεία, αλλά είχα παρόμοιο θέμα με κάποια βιντεάκια στο PC. Όχι απο το στέκι, διάφορα, από φβ, tictok, διάφορα χαζούλια. Στο κινητό έπαιζαν, στο PC όχι. Και μάλιστα από mozilla δεν έπαιζαν, από chrome έπαιζαν. Μου έκαναν οι γιοι μου, κάτι κόλπα, κάτι updates και τώρα παίζουν. Ίσως λέω χαζά, γιατί δεν τα ξέρω καλά. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 17:57 Η amarelia έγραψε: #629 30-05-25 17:57 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μπορεί να πω βλακεία, αλλά είχα παρόμοιο θέμα με κάποια βιντεάκια στο PC. Όχι απο το στέκι, διάφορα, από φβ, tictok, διάφορα χαζούλια. Στο κινητό έπαιζαν, στο PC όχι. Και μάλιστα από mozilla δεν έπαιζαν, από chrome έπαιζαν. Μου έκαναν οι γιοι μου, κάτι κόλπα, κάτι updates και τώρα παίζουν. Ίσως λέω χαζά, γιατί δεν τα ξέρω καλά. Click για ανάπτυξη... τα χω κάνει τουβλο μου τα εχω τσεκάρει ολα @American Economist σου παίζουν τα GIFs στο iphone? American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.972 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 18:01 Ο American Economist: #630 30-05-25 18:01 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: τα χω κάνει τουβλο μου τα εχω τσεκάρει ολα @American Economist σου παίζουν τα GIFs στο iphone? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κανονικά. Είδα το GIF για το οποίο αναφέρεσαι και παίζει κανονικά στο iPhone. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουνίου 2025 στις 02:06 Ο Guest 691153: #631 24-06-25 02:06 Γινεται να επιστρέψει η λειτουργία αναζήτησης με keyword στις συγκεκριμένες σελίδες; Για παράδειγμα παλιά όταν έψαχνα κάτι στο ischool, εμφάνιζε αποτελέσματα μόνο στο ischool, και αντίστοιχα στο chat and fun. Πήγα να ψάξω πληροφορίες για το άνευ (5%) και μου βγαινουν αποτελεσματα απο παντού πλεον και δε ψάχνω αυτό που θέλω να βρώ Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 02:08 Ο Scandal έγραψε: #632 24-06-25 02:08 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Γινεται να επιστρέψει η λειτουργία αναζήτησης με keyword στις συγκεκριμένες σελίδες; Για παράδειγμα παλιά όταν έψαχνα κάτι στο ischool, εμφάνιζε αποτελέσματα μόνο στο ischool, και αντίστοιχα στο chat and fun. Πήγα να ψάξω πληροφορίες για το άνευ (5%) και μου βγαινουν αποτελεσματα απο παντού πλεον και δε ψάχνω αυτό που θέλω να βρώ Click για ανάπτυξη... Αναζήτηση θεμάτων www.e-steki.gr Μήπως να πας εδώ και να διαλέξεις κατηγορίες; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 09:13 Η Πουπουλίνα: #633 24-06-25 09:13 Εμενα απο το κινητο μου εμφανιζει ΜΟΝΟ την επιλογη της καρδουλας.Ολα τα αλλα εμοτικονς δεν υπαρχουν.Κανω κατι λαθος εγω; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 09:16 Η Himela έγραψε: #634 24-06-25 09:16 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εμενα απο το κινητο μου εμφανιζει ΜΟΝΟ την επιλογη της καρδουλας.Ολα τα αλλα εμοτικονς δεν υπαρχουν.Κανω κατι λαθος εγω; Click για ανάπτυξη... Σε σένα ειδικά έχουμε αφήσει μόνο την καρδούλα, για ευνόητους λόγους. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 12:50 Η Kate1914 έγραψε: #635 24-06-25 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εμενα απο το κινητο μου εμφανιζει ΜΟΝΟ την επιλογη της καρδουλας.Ολα τα αλλα εμοτικονς δεν υπαρχουν.Κανω κατι λαθος εγω; Click για ανάπτυξη... Αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω στην καρδούλα δε σου βγάζει τα υπόλοιπα; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 13:18 Η Πουπουλίνα: #636 24-06-25 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω στην καρδούλα δε σου βγάζει τα υπόλοιπα; Click για ανάπτυξη... Δεν το εχω δοκιμαεει..κατσε να δω..Ναι!!!!!!!!!!! Μπραβο βρε συ! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 First Προηγούμενη 32 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 32 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Πολύ περίεργο, δεν αλλάξαμε κάτι. Μπορείς να δώσεις ένα link είτε εδώ είτε σε ΠΜ προς post με gif που δεν κινείται; Click για ανάπτυξη... Βασικά κανένα δεν κινείται πχ αυτό ηταν το τελευταίο: https://www.e-steki.gr/threads/Πόλεμος-κρίση-στη-Μέση-Ανατολή-2023-2025.209529/post-5179982 για να μην το αναφέρει κανείς άλλος ομως μάλλον εγώ το έχω το θέμα απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 17:04 Ο Scandal έγραψε: #625 30-05-25 17:04 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Βασικά κανένα δεν κινείται πχ αυτό ηταν το τελευταίο: https://www.e-steki.gr/threads/Πόλεμος-κρίση-στη-Μέση-Ανατολή-2023-2025.209529/post-5179982 για να μην το αναφέρει κανείς άλλος ομως μάλλον εγώ το έχω το θέμα απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί Click για ανάπτυξη... Πολύ περίεργο, εμένα κινείται - ξερνάει ο γάτος και στο PC και στο tablet (android). Θα σου ζητήσω πολλά αν σου πω να κάνεις ένα restart το κινητό μήπως λάσκαρε κανένας browser; Πάντως το gif είναι uploaded, με σωστή κατάληξη και παίζει. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 17:05 Η Himela έγραψε: #626 30-05-25 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: ξερνάει ο γάτος και στο PC και στο tablet Click για ανάπτυξη... Άκου τώρα πρόταση. Μόνο στο στέκι συμβαίνουν αυτά! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 17:13 Η amarelia έγραψε: #627 30-05-25 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Πολύ περίεργο, εμένα κινείται - ξερνάει ο γάτος και στο PC και στο tablet (android). Θα σου ζητήσω πολλά αν σου πω να κάνεις ένα restart το κινητό μήπως λάσκαρε κανένας browser; Πάντως το gif είναι uploaded, με σωστή κατάληξη και παίζει. Click για ανάπτυξη... Πέτρο, τζίφος και το είχα καιρό αυτό το θέμα και σπάω το κεφάλι μου γιατί συμβαίνει. Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά δεν ξέρω δεν τα εμφανίζει Ούτε απο safari ούτε απο chrome στο κινητό. Τέλος πάντων, δεν ξέρω τι φάση. Κι εμένα στο τάμπλετ κανονικά το παίζει. Θα το πετάξω το μαραφέτι touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.115 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 17:55 Η touvlo έγραψε: #628 30-05-25 17:55 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Πέτρο, τζίφος και το είχα καιρό αυτό το θέμα και σπάω το κεφάλι μου γιατί συμβαίνει. Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά δεν ξέρω δεν τα εμφανίζει Ούτε απο safari ούτε απο chrome στο κινητό. Τέλος πάντων, δεν ξέρω τι φάση. Κι εμένα στο τάμπλετ κανονικά το παίζει. Θα το πετάξω το μαραφέτι Click για ανάπτυξη... μπορεί να πω βλακεία, αλλά είχα παρόμοιο θέμα με κάποια βιντεάκια στο PC. Όχι απο το στέκι, διάφορα, από φβ, tictok, διάφορα χαζούλια. Στο κινητό έπαιζαν, στο PC όχι. Και μάλιστα από mozilla δεν έπαιζαν, από chrome έπαιζαν. Μου έκαναν οι γιοι μου, κάτι κόλπα, κάτι updates και τώρα παίζουν. Ίσως λέω χαζά, γιατί δεν τα ξέρω καλά. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 17:57 Η amarelia έγραψε: #629 30-05-25 17:57 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μπορεί να πω βλακεία, αλλά είχα παρόμοιο θέμα με κάποια βιντεάκια στο PC. Όχι απο το στέκι, διάφορα, από φβ, tictok, διάφορα χαζούλια. Στο κινητό έπαιζαν, στο PC όχι. Και μάλιστα από mozilla δεν έπαιζαν, από chrome έπαιζαν. Μου έκαναν οι γιοι μου, κάτι κόλπα, κάτι updates και τώρα παίζουν. Ίσως λέω χαζά, γιατί δεν τα ξέρω καλά. Click για ανάπτυξη... τα χω κάνει τουβλο μου τα εχω τσεκάρει ολα @American Economist σου παίζουν τα GIFs στο iphone? American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.972 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 18:01 Ο American Economist: #630 30-05-25 18:01 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: τα χω κάνει τουβλο μου τα εχω τσεκάρει ολα @American Economist σου παίζουν τα GIFs στο iphone? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κανονικά. Είδα το GIF για το οποίο αναφέρεσαι και παίζει κανονικά στο iPhone. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουνίου 2025 στις 02:06 Ο Guest 691153: #631 24-06-25 02:06 Γινεται να επιστρέψει η λειτουργία αναζήτησης με keyword στις συγκεκριμένες σελίδες; Για παράδειγμα παλιά όταν έψαχνα κάτι στο ischool, εμφάνιζε αποτελέσματα μόνο στο ischool, και αντίστοιχα στο chat and fun. Πήγα να ψάξω πληροφορίες για το άνευ (5%) και μου βγαινουν αποτελεσματα απο παντού πλεον και δε ψάχνω αυτό που θέλω να βρώ Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 02:08 Ο Scandal έγραψε: #632 24-06-25 02:08 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Γινεται να επιστρέψει η λειτουργία αναζήτησης με keyword στις συγκεκριμένες σελίδες; Για παράδειγμα παλιά όταν έψαχνα κάτι στο ischool, εμφάνιζε αποτελέσματα μόνο στο ischool, και αντίστοιχα στο chat and fun. Πήγα να ψάξω πληροφορίες για το άνευ (5%) και μου βγαινουν αποτελεσματα απο παντού πλεον και δε ψάχνω αυτό που θέλω να βρώ Click για ανάπτυξη... Αναζήτηση θεμάτων www.e-steki.gr Μήπως να πας εδώ και να διαλέξεις κατηγορίες; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 09:13 Η Πουπουλίνα: #633 24-06-25 09:13 Εμενα απο το κινητο μου εμφανιζει ΜΟΝΟ την επιλογη της καρδουλας.Ολα τα αλλα εμοτικονς δεν υπαρχουν.Κανω κατι λαθος εγω; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 09:16 Η Himela έγραψε: #634 24-06-25 09:16 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εμενα απο το κινητο μου εμφανιζει ΜΟΝΟ την επιλογη της καρδουλας.Ολα τα αλλα εμοτικονς δεν υπαρχουν.Κανω κατι λαθος εγω; Click για ανάπτυξη... Σε σένα ειδικά έχουμε αφήσει μόνο την καρδούλα, για ευνόητους λόγους. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 12:50 Η Kate1914 έγραψε: #635 24-06-25 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εμενα απο το κινητο μου εμφανιζει ΜΟΝΟ την επιλογη της καρδουλας.Ολα τα αλλα εμοτικονς δεν υπαρχουν.Κανω κατι λαθος εγω; Click για ανάπτυξη... Αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω στην καρδούλα δε σου βγάζει τα υπόλοιπα; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 13:18 Η Πουπουλίνα: #636 24-06-25 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω στην καρδούλα δε σου βγάζει τα υπόλοιπα; Click για ανάπτυξη... Δεν το εχω δοκιμαεει..κατσε να δω..Ναι!!!!!!!!!!! Μπραβο βρε συ! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 First Προηγούμενη 32 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 32 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Βασικά κανένα δεν κινείται πχ αυτό ηταν το τελευταίο: https://www.e-steki.gr/threads/Πόλεμος-κρίση-στη-Μέση-Ανατολή-2023-2025.209529/post-5179982 για να μην το αναφέρει κανείς άλλος ομως μάλλον εγώ το έχω το θέμα απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί Click για ανάπτυξη... Πολύ περίεργο, εμένα κινείται - ξερνάει ο γάτος και στο PC και στο tablet (android). Θα σου ζητήσω πολλά αν σου πω να κάνεις ένα restart το κινητό μήπως λάσκαρε κανένας browser; Πάντως το gif είναι uploaded, με σωστή κατάληξη και παίζει.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 17:05 Η Himela έγραψε: #626 30-05-25 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: ξερνάει ο γάτος και στο PC και στο tablet Click για ανάπτυξη... Άκου τώρα πρόταση. Μόνο στο στέκι συμβαίνουν αυτά! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 17:13 Η amarelia έγραψε: #627 30-05-25 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Πολύ περίεργο, εμένα κινείται - ξερνάει ο γάτος και στο PC και στο tablet (android). Θα σου ζητήσω πολλά αν σου πω να κάνεις ένα restart το κινητό μήπως λάσκαρε κανένας browser; Πάντως το gif είναι uploaded, με σωστή κατάληξη και παίζει. Click για ανάπτυξη... Πέτρο, τζίφος και το είχα καιρό αυτό το θέμα και σπάω το κεφάλι μου γιατί συμβαίνει. Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά δεν ξέρω δεν τα εμφανίζει Ούτε απο safari ούτε απο chrome στο κινητό. Τέλος πάντων, δεν ξέρω τι φάση. Κι εμένα στο τάμπλετ κανονικά το παίζει. Θα το πετάξω το μαραφέτι touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.115 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 17:55 Η touvlo έγραψε: #628 30-05-25 17:55 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Πέτρο, τζίφος και το είχα καιρό αυτό το θέμα και σπάω το κεφάλι μου γιατί συμβαίνει. Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά δεν ξέρω δεν τα εμφανίζει Ούτε απο safari ούτε απο chrome στο κινητό. Τέλος πάντων, δεν ξέρω τι φάση. Κι εμένα στο τάμπλετ κανονικά το παίζει. Θα το πετάξω το μαραφέτι Click για ανάπτυξη... μπορεί να πω βλακεία, αλλά είχα παρόμοιο θέμα με κάποια βιντεάκια στο PC. Όχι απο το στέκι, διάφορα, από φβ, tictok, διάφορα χαζούλια. Στο κινητό έπαιζαν, στο PC όχι. Και μάλιστα από mozilla δεν έπαιζαν, από chrome έπαιζαν. Μου έκαναν οι γιοι μου, κάτι κόλπα, κάτι updates και τώρα παίζουν. Ίσως λέω χαζά, γιατί δεν τα ξέρω καλά. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 17:57 Η amarelia έγραψε: #629 30-05-25 17:57 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μπορεί να πω βλακεία, αλλά είχα παρόμοιο θέμα με κάποια βιντεάκια στο PC. Όχι απο το στέκι, διάφορα, από φβ, tictok, διάφορα χαζούλια. Στο κινητό έπαιζαν, στο PC όχι. Και μάλιστα από mozilla δεν έπαιζαν, από chrome έπαιζαν. Μου έκαναν οι γιοι μου, κάτι κόλπα, κάτι updates και τώρα παίζουν. Ίσως λέω χαζά, γιατί δεν τα ξέρω καλά. Click για ανάπτυξη... τα χω κάνει τουβλο μου τα εχω τσεκάρει ολα @American Economist σου παίζουν τα GIFs στο iphone? American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.972 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 18:01 Ο American Economist: #630 30-05-25 18:01 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: τα χω κάνει τουβλο μου τα εχω τσεκάρει ολα @American Economist σου παίζουν τα GIFs στο iphone? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κανονικά. Είδα το GIF για το οποίο αναφέρεσαι και παίζει κανονικά στο iPhone. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουνίου 2025 στις 02:06 Ο Guest 691153: #631 24-06-25 02:06 Γινεται να επιστρέψει η λειτουργία αναζήτησης με keyword στις συγκεκριμένες σελίδες; Για παράδειγμα παλιά όταν έψαχνα κάτι στο ischool, εμφάνιζε αποτελέσματα μόνο στο ischool, και αντίστοιχα στο chat and fun. Πήγα να ψάξω πληροφορίες για το άνευ (5%) και μου βγαινουν αποτελεσματα απο παντού πλεον και δε ψάχνω αυτό που θέλω να βρώ Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 02:08 Ο Scandal έγραψε: #632 24-06-25 02:08 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Γινεται να επιστρέψει η λειτουργία αναζήτησης με keyword στις συγκεκριμένες σελίδες; Για παράδειγμα παλιά όταν έψαχνα κάτι στο ischool, εμφάνιζε αποτελέσματα μόνο στο ischool, και αντίστοιχα στο chat and fun. Πήγα να ψάξω πληροφορίες για το άνευ (5%) και μου βγαινουν αποτελεσματα απο παντού πλεον και δε ψάχνω αυτό που θέλω να βρώ Click για ανάπτυξη... Αναζήτηση θεμάτων www.e-steki.gr Μήπως να πας εδώ και να διαλέξεις κατηγορίες; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 09:13 Η Πουπουλίνα: #633 24-06-25 09:13 Εμενα απο το κινητο μου εμφανιζει ΜΟΝΟ την επιλογη της καρδουλας.Ολα τα αλλα εμοτικονς δεν υπαρχουν.Κανω κατι λαθος εγω; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 09:16 Η Himela έγραψε: #634 24-06-25 09:16 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εμενα απο το κινητο μου εμφανιζει ΜΟΝΟ την επιλογη της καρδουλας.Ολα τα αλλα εμοτικονς δεν υπαρχουν.Κανω κατι λαθος εγω; Click για ανάπτυξη... Σε σένα ειδικά έχουμε αφήσει μόνο την καρδούλα, για ευνόητους λόγους. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 12:50 Η Kate1914 έγραψε: #635 24-06-25 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εμενα απο το κινητο μου εμφανιζει ΜΟΝΟ την επιλογη της καρδουλας.Ολα τα αλλα εμοτικονς δεν υπαρχουν.Κανω κατι λαθος εγω; Click για ανάπτυξη... Αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω στην καρδούλα δε σου βγάζει τα υπόλοιπα; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 13:18 Η Πουπουλίνα: #636 24-06-25 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω στην καρδούλα δε σου βγάζει τα υπόλοιπα; Click για ανάπτυξη... Δεν το εχω δοκιμαεει..κατσε να δω..Ναι!!!!!!!!!!! Μπραβο βρε συ! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 First Προηγούμενη 32 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 32 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: ξερνάει ο γάτος και στο PC και στο tablet Click για ανάπτυξη... Άκου τώρα πρόταση. Μόνο στο στέκι συμβαίνουν αυτά!
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 17:13 Η amarelia έγραψε: #627 30-05-25 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Πολύ περίεργο, εμένα κινείται - ξερνάει ο γάτος και στο PC και στο tablet (android). Θα σου ζητήσω πολλά αν σου πω να κάνεις ένα restart το κινητό μήπως λάσκαρε κανένας browser; Πάντως το gif είναι uploaded, με σωστή κατάληξη και παίζει. Click για ανάπτυξη... Πέτρο, τζίφος και το είχα καιρό αυτό το θέμα και σπάω το κεφάλι μου γιατί συμβαίνει. Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά δεν ξέρω δεν τα εμφανίζει Ούτε απο safari ούτε απο chrome στο κινητό. Τέλος πάντων, δεν ξέρω τι φάση. Κι εμένα στο τάμπλετ κανονικά το παίζει. Θα το πετάξω το μαραφέτι touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.115 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 17:55 Η touvlo έγραψε: #628 30-05-25 17:55 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Πέτρο, τζίφος και το είχα καιρό αυτό το θέμα και σπάω το κεφάλι μου γιατί συμβαίνει. Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά δεν ξέρω δεν τα εμφανίζει Ούτε απο safari ούτε απο chrome στο κινητό. Τέλος πάντων, δεν ξέρω τι φάση. Κι εμένα στο τάμπλετ κανονικά το παίζει. Θα το πετάξω το μαραφέτι Click για ανάπτυξη... μπορεί να πω βλακεία, αλλά είχα παρόμοιο θέμα με κάποια βιντεάκια στο PC. Όχι απο το στέκι, διάφορα, από φβ, tictok, διάφορα χαζούλια. Στο κινητό έπαιζαν, στο PC όχι. Και μάλιστα από mozilla δεν έπαιζαν, από chrome έπαιζαν. Μου έκαναν οι γιοι μου, κάτι κόλπα, κάτι updates και τώρα παίζουν. Ίσως λέω χαζά, γιατί δεν τα ξέρω καλά. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 17:57 Η amarelia έγραψε: #629 30-05-25 17:57 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μπορεί να πω βλακεία, αλλά είχα παρόμοιο θέμα με κάποια βιντεάκια στο PC. Όχι απο το στέκι, διάφορα, από φβ, tictok, διάφορα χαζούλια. Στο κινητό έπαιζαν, στο PC όχι. Και μάλιστα από mozilla δεν έπαιζαν, από chrome έπαιζαν. Μου έκαναν οι γιοι μου, κάτι κόλπα, κάτι updates και τώρα παίζουν. Ίσως λέω χαζά, γιατί δεν τα ξέρω καλά. Click για ανάπτυξη... τα χω κάνει τουβλο μου τα εχω τσεκάρει ολα @American Economist σου παίζουν τα GIFs στο iphone? American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.972 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 18:01 Ο American Economist: #630 30-05-25 18:01 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: τα χω κάνει τουβλο μου τα εχω τσεκάρει ολα @American Economist σου παίζουν τα GIFs στο iphone? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κανονικά. Είδα το GIF για το οποίο αναφέρεσαι και παίζει κανονικά στο iPhone. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουνίου 2025 στις 02:06 Ο Guest 691153: #631 24-06-25 02:06 Γινεται να επιστρέψει η λειτουργία αναζήτησης με keyword στις συγκεκριμένες σελίδες; Για παράδειγμα παλιά όταν έψαχνα κάτι στο ischool, εμφάνιζε αποτελέσματα μόνο στο ischool, και αντίστοιχα στο chat and fun. Πήγα να ψάξω πληροφορίες για το άνευ (5%) και μου βγαινουν αποτελεσματα απο παντού πλεον και δε ψάχνω αυτό που θέλω να βρώ Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 02:08 Ο Scandal έγραψε: #632 24-06-25 02:08 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Γινεται να επιστρέψει η λειτουργία αναζήτησης με keyword στις συγκεκριμένες σελίδες; Για παράδειγμα παλιά όταν έψαχνα κάτι στο ischool, εμφάνιζε αποτελέσματα μόνο στο ischool, και αντίστοιχα στο chat and fun. Πήγα να ψάξω πληροφορίες για το άνευ (5%) και μου βγαινουν αποτελεσματα απο παντού πλεον και δε ψάχνω αυτό που θέλω να βρώ Click για ανάπτυξη... Αναζήτηση θεμάτων www.e-steki.gr Μήπως να πας εδώ και να διαλέξεις κατηγορίες; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 09:13 Η Πουπουλίνα: #633 24-06-25 09:13 Εμενα απο το κινητο μου εμφανιζει ΜΟΝΟ την επιλογη της καρδουλας.Ολα τα αλλα εμοτικονς δεν υπαρχουν.Κανω κατι λαθος εγω; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 09:16 Η Himela έγραψε: #634 24-06-25 09:16 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εμενα απο το κινητο μου εμφανιζει ΜΟΝΟ την επιλογη της καρδουλας.Ολα τα αλλα εμοτικονς δεν υπαρχουν.Κανω κατι λαθος εγω; Click για ανάπτυξη... Σε σένα ειδικά έχουμε αφήσει μόνο την καρδούλα, για ευνόητους λόγους. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 12:50 Η Kate1914 έγραψε: #635 24-06-25 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εμενα απο το κινητο μου εμφανιζει ΜΟΝΟ την επιλογη της καρδουλας.Ολα τα αλλα εμοτικονς δεν υπαρχουν.Κανω κατι λαθος εγω; Click για ανάπτυξη... Αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω στην καρδούλα δε σου βγάζει τα υπόλοιπα; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 13:18 Η Πουπουλίνα: #636 24-06-25 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω στην καρδούλα δε σου βγάζει τα υπόλοιπα; Click για ανάπτυξη... Δεν το εχω δοκιμαεει..κατσε να δω..Ναι!!!!!!!!!!! Μπραβο βρε συ! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 First Προηγούμενη 32 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 32 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Πολύ περίεργο, εμένα κινείται - ξερνάει ο γάτος και στο PC και στο tablet (android). Θα σου ζητήσω πολλά αν σου πω να κάνεις ένα restart το κινητό μήπως λάσκαρε κανένας browser; Πάντως το gif είναι uploaded, με σωστή κατάληξη και παίζει. Click για ανάπτυξη... Πέτρο, τζίφος και το είχα καιρό αυτό το θέμα και σπάω το κεφάλι μου γιατί συμβαίνει. Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά δεν ξέρω δεν τα εμφανίζει Ούτε απο safari ούτε απο chrome στο κινητό. Τέλος πάντων, δεν ξέρω τι φάση. Κι εμένα στο τάμπλετ κανονικά το παίζει. Θα το πετάξω το μαραφέτι
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.115 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 17:55 Η touvlo έγραψε: #628 30-05-25 17:55 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Πέτρο, τζίφος και το είχα καιρό αυτό το θέμα και σπάω το κεφάλι μου γιατί συμβαίνει. Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά δεν ξέρω δεν τα εμφανίζει Ούτε απο safari ούτε απο chrome στο κινητό. Τέλος πάντων, δεν ξέρω τι φάση. Κι εμένα στο τάμπλετ κανονικά το παίζει. Θα το πετάξω το μαραφέτι Click για ανάπτυξη... μπορεί να πω βλακεία, αλλά είχα παρόμοιο θέμα με κάποια βιντεάκια στο PC. Όχι απο το στέκι, διάφορα, από φβ, tictok, διάφορα χαζούλια. Στο κινητό έπαιζαν, στο PC όχι. Και μάλιστα από mozilla δεν έπαιζαν, από chrome έπαιζαν. Μου έκαναν οι γιοι μου, κάτι κόλπα, κάτι updates και τώρα παίζουν. Ίσως λέω χαζά, γιατί δεν τα ξέρω καλά. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 17:57 Η amarelia έγραψε: #629 30-05-25 17:57 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μπορεί να πω βλακεία, αλλά είχα παρόμοιο θέμα με κάποια βιντεάκια στο PC. Όχι απο το στέκι, διάφορα, από φβ, tictok, διάφορα χαζούλια. Στο κινητό έπαιζαν, στο PC όχι. Και μάλιστα από mozilla δεν έπαιζαν, από chrome έπαιζαν. Μου έκαναν οι γιοι μου, κάτι κόλπα, κάτι updates και τώρα παίζουν. Ίσως λέω χαζά, γιατί δεν τα ξέρω καλά. Click για ανάπτυξη... τα χω κάνει τουβλο μου τα εχω τσεκάρει ολα @American Economist σου παίζουν τα GIFs στο iphone? American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.972 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 18:01 Ο American Economist: #630 30-05-25 18:01 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: τα χω κάνει τουβλο μου τα εχω τσεκάρει ολα @American Economist σου παίζουν τα GIFs στο iphone? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κανονικά. Είδα το GIF για το οποίο αναφέρεσαι και παίζει κανονικά στο iPhone. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουνίου 2025 στις 02:06 Ο Guest 691153: #631 24-06-25 02:06 Γινεται να επιστρέψει η λειτουργία αναζήτησης με keyword στις συγκεκριμένες σελίδες; Για παράδειγμα παλιά όταν έψαχνα κάτι στο ischool, εμφάνιζε αποτελέσματα μόνο στο ischool, και αντίστοιχα στο chat and fun. Πήγα να ψάξω πληροφορίες για το άνευ (5%) και μου βγαινουν αποτελεσματα απο παντού πλεον και δε ψάχνω αυτό που θέλω να βρώ Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 02:08 Ο Scandal έγραψε: #632 24-06-25 02:08 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Γινεται να επιστρέψει η λειτουργία αναζήτησης με keyword στις συγκεκριμένες σελίδες; Για παράδειγμα παλιά όταν έψαχνα κάτι στο ischool, εμφάνιζε αποτελέσματα μόνο στο ischool, και αντίστοιχα στο chat and fun. Πήγα να ψάξω πληροφορίες για το άνευ (5%) και μου βγαινουν αποτελεσματα απο παντού πλεον και δε ψάχνω αυτό που θέλω να βρώ Click για ανάπτυξη... Αναζήτηση θεμάτων www.e-steki.gr Μήπως να πας εδώ και να διαλέξεις κατηγορίες; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 09:13 Η Πουπουλίνα: #633 24-06-25 09:13 Εμενα απο το κινητο μου εμφανιζει ΜΟΝΟ την επιλογη της καρδουλας.Ολα τα αλλα εμοτικονς δεν υπαρχουν.Κανω κατι λαθος εγω; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 09:16 Η Himela έγραψε: #634 24-06-25 09:16 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εμενα απο το κινητο μου εμφανιζει ΜΟΝΟ την επιλογη της καρδουλας.Ολα τα αλλα εμοτικονς δεν υπαρχουν.Κανω κατι λαθος εγω; Click για ανάπτυξη... Σε σένα ειδικά έχουμε αφήσει μόνο την καρδούλα, για ευνόητους λόγους. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 12:50 Η Kate1914 έγραψε: #635 24-06-25 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εμενα απο το κινητο μου εμφανιζει ΜΟΝΟ την επιλογη της καρδουλας.Ολα τα αλλα εμοτικονς δεν υπαρχουν.Κανω κατι λαθος εγω; Click για ανάπτυξη... Αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω στην καρδούλα δε σου βγάζει τα υπόλοιπα; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 13:18 Η Πουπουλίνα: #636 24-06-25 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω στην καρδούλα δε σου βγάζει τα υπόλοιπα; Click για ανάπτυξη... Δεν το εχω δοκιμαεει..κατσε να δω..Ναι!!!!!!!!!!! Μπραβο βρε συ! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 First Προηγούμενη 32 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 32 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Πέτρο, τζίφος και το είχα καιρό αυτό το θέμα και σπάω το κεφάλι μου γιατί συμβαίνει. Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά δεν ξέρω δεν τα εμφανίζει Ούτε απο safari ούτε απο chrome στο κινητό. Τέλος πάντων, δεν ξέρω τι φάση. Κι εμένα στο τάμπλετ κανονικά το παίζει. Θα το πετάξω το μαραφέτι Click για ανάπτυξη... μπορεί να πω βλακεία, αλλά είχα παρόμοιο θέμα με κάποια βιντεάκια στο PC. Όχι απο το στέκι, διάφορα, από φβ, tictok, διάφορα χαζούλια. Στο κινητό έπαιζαν, στο PC όχι. Και μάλιστα από mozilla δεν έπαιζαν, από chrome έπαιζαν. Μου έκαναν οι γιοι μου, κάτι κόλπα, κάτι updates και τώρα παίζουν. Ίσως λέω χαζά, γιατί δεν τα ξέρω καλά.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 17:57 Η amarelia έγραψε: #629 30-05-25 17:57 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μπορεί να πω βλακεία, αλλά είχα παρόμοιο θέμα με κάποια βιντεάκια στο PC. Όχι απο το στέκι, διάφορα, από φβ, tictok, διάφορα χαζούλια. Στο κινητό έπαιζαν, στο PC όχι. Και μάλιστα από mozilla δεν έπαιζαν, από chrome έπαιζαν. Μου έκαναν οι γιοι μου, κάτι κόλπα, κάτι updates και τώρα παίζουν. Ίσως λέω χαζά, γιατί δεν τα ξέρω καλά. Click για ανάπτυξη... τα χω κάνει τουβλο μου τα εχω τσεκάρει ολα @American Economist σου παίζουν τα GIFs στο iphone? American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.972 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 18:01 Ο American Economist: #630 30-05-25 18:01 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: τα χω κάνει τουβλο μου τα εχω τσεκάρει ολα @American Economist σου παίζουν τα GIFs στο iphone? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κανονικά. Είδα το GIF για το οποίο αναφέρεσαι και παίζει κανονικά στο iPhone. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουνίου 2025 στις 02:06 Ο Guest 691153: #631 24-06-25 02:06 Γινεται να επιστρέψει η λειτουργία αναζήτησης με keyword στις συγκεκριμένες σελίδες; Για παράδειγμα παλιά όταν έψαχνα κάτι στο ischool, εμφάνιζε αποτελέσματα μόνο στο ischool, και αντίστοιχα στο chat and fun. Πήγα να ψάξω πληροφορίες για το άνευ (5%) και μου βγαινουν αποτελεσματα απο παντού πλεον και δε ψάχνω αυτό που θέλω να βρώ Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 02:08 Ο Scandal έγραψε: #632 24-06-25 02:08 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Γινεται να επιστρέψει η λειτουργία αναζήτησης με keyword στις συγκεκριμένες σελίδες; Για παράδειγμα παλιά όταν έψαχνα κάτι στο ischool, εμφάνιζε αποτελέσματα μόνο στο ischool, και αντίστοιχα στο chat and fun. Πήγα να ψάξω πληροφορίες για το άνευ (5%) και μου βγαινουν αποτελεσματα απο παντού πλεον και δε ψάχνω αυτό που θέλω να βρώ Click για ανάπτυξη... Αναζήτηση θεμάτων www.e-steki.gr Μήπως να πας εδώ και να διαλέξεις κατηγορίες; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 09:13 Η Πουπουλίνα: #633 24-06-25 09:13 Εμενα απο το κινητο μου εμφανιζει ΜΟΝΟ την επιλογη της καρδουλας.Ολα τα αλλα εμοτικονς δεν υπαρχουν.Κανω κατι λαθος εγω; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 09:16 Η Himela έγραψε: #634 24-06-25 09:16 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εμενα απο το κινητο μου εμφανιζει ΜΟΝΟ την επιλογη της καρδουλας.Ολα τα αλλα εμοτικονς δεν υπαρχουν.Κανω κατι λαθος εγω; Click για ανάπτυξη... Σε σένα ειδικά έχουμε αφήσει μόνο την καρδούλα, για ευνόητους λόγους. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 12:50 Η Kate1914 έγραψε: #635 24-06-25 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εμενα απο το κινητο μου εμφανιζει ΜΟΝΟ την επιλογη της καρδουλας.Ολα τα αλλα εμοτικονς δεν υπαρχουν.Κανω κατι λαθος εγω; Click για ανάπτυξη... Αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω στην καρδούλα δε σου βγάζει τα υπόλοιπα; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 13:18 Η Πουπουλίνα: #636 24-06-25 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω στην καρδούλα δε σου βγάζει τα υπόλοιπα; Click για ανάπτυξη... Δεν το εχω δοκιμαεει..κατσε να δω..Ναι!!!!!!!!!!! Μπραβο βρε συ! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 First Προηγούμενη 32 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 32 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μπορεί να πω βλακεία, αλλά είχα παρόμοιο θέμα με κάποια βιντεάκια στο PC. Όχι απο το στέκι, διάφορα, από φβ, tictok, διάφορα χαζούλια. Στο κινητό έπαιζαν, στο PC όχι. Και μάλιστα από mozilla δεν έπαιζαν, από chrome έπαιζαν. Μου έκαναν οι γιοι μου, κάτι κόλπα, κάτι updates και τώρα παίζουν. Ίσως λέω χαζά, γιατί δεν τα ξέρω καλά. Click για ανάπτυξη... τα χω κάνει τουβλο μου τα εχω τσεκάρει ολα @American Economist σου παίζουν τα GIFs στο iphone?
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.972 μηνύματα. 30 Μαΐου 2025 στις 18:01 Ο American Economist: #630 30-05-25 18:01 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: τα χω κάνει τουβλο μου τα εχω τσεκάρει ολα @American Economist σου παίζουν τα GIFs στο iphone? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κανονικά. Είδα το GIF για το οποίο αναφέρεσαι και παίζει κανονικά στο iPhone. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουνίου 2025 στις 02:06 Ο Guest 691153: #631 24-06-25 02:06 Γινεται να επιστρέψει η λειτουργία αναζήτησης με keyword στις συγκεκριμένες σελίδες; Για παράδειγμα παλιά όταν έψαχνα κάτι στο ischool, εμφάνιζε αποτελέσματα μόνο στο ischool, και αντίστοιχα στο chat and fun. Πήγα να ψάξω πληροφορίες για το άνευ (5%) και μου βγαινουν αποτελεσματα απο παντού πλεον και δε ψάχνω αυτό που θέλω να βρώ Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 02:08 Ο Scandal έγραψε: #632 24-06-25 02:08 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Γινεται να επιστρέψει η λειτουργία αναζήτησης με keyword στις συγκεκριμένες σελίδες; Για παράδειγμα παλιά όταν έψαχνα κάτι στο ischool, εμφάνιζε αποτελέσματα μόνο στο ischool, και αντίστοιχα στο chat and fun. Πήγα να ψάξω πληροφορίες για το άνευ (5%) και μου βγαινουν αποτελεσματα απο παντού πλεον και δε ψάχνω αυτό που θέλω να βρώ Click για ανάπτυξη... Αναζήτηση θεμάτων www.e-steki.gr Μήπως να πας εδώ και να διαλέξεις κατηγορίες; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 09:13 Η Πουπουλίνα: #633 24-06-25 09:13 Εμενα απο το κινητο μου εμφανιζει ΜΟΝΟ την επιλογη της καρδουλας.Ολα τα αλλα εμοτικονς δεν υπαρχουν.Κανω κατι λαθος εγω; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 09:16 Η Himela έγραψε: #634 24-06-25 09:16 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εμενα απο το κινητο μου εμφανιζει ΜΟΝΟ την επιλογη της καρδουλας.Ολα τα αλλα εμοτικονς δεν υπαρχουν.Κανω κατι λαθος εγω; Click για ανάπτυξη... Σε σένα ειδικά έχουμε αφήσει μόνο την καρδούλα, για ευνόητους λόγους. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 12:50 Η Kate1914 έγραψε: #635 24-06-25 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εμενα απο το κινητο μου εμφανιζει ΜΟΝΟ την επιλογη της καρδουλας.Ολα τα αλλα εμοτικονς δεν υπαρχουν.Κανω κατι λαθος εγω; Click για ανάπτυξη... Αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω στην καρδούλα δε σου βγάζει τα υπόλοιπα; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 13:18 Η Πουπουλίνα: #636 24-06-25 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω στην καρδούλα δε σου βγάζει τα υπόλοιπα; Click για ανάπτυξη... Δεν το εχω δοκιμαεει..κατσε να δω..Ναι!!!!!!!!!!! Μπραβο βρε συ! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 First Προηγούμενη 32 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 32 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: τα χω κάνει τουβλο μου τα εχω τσεκάρει ολα @American Economist σου παίζουν τα GIFs στο iphone? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κανονικά. Είδα το GIF για το οποίο αναφέρεσαι και παίζει κανονικά στο iPhone.
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουνίου 2025 στις 02:06 Ο Guest 691153: #631 24-06-25 02:06 Γινεται να επιστρέψει η λειτουργία αναζήτησης με keyword στις συγκεκριμένες σελίδες; Για παράδειγμα παλιά όταν έψαχνα κάτι στο ischool, εμφάνιζε αποτελέσματα μόνο στο ischool, και αντίστοιχα στο chat and fun. Πήγα να ψάξω πληροφορίες για το άνευ (5%) και μου βγαινουν αποτελεσματα απο παντού πλεον και δε ψάχνω αυτό που θέλω να βρώ Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 02:08 Ο Scandal έγραψε: #632 24-06-25 02:08 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Γινεται να επιστρέψει η λειτουργία αναζήτησης με keyword στις συγκεκριμένες σελίδες; Για παράδειγμα παλιά όταν έψαχνα κάτι στο ischool, εμφάνιζε αποτελέσματα μόνο στο ischool, και αντίστοιχα στο chat and fun. Πήγα να ψάξω πληροφορίες για το άνευ (5%) και μου βγαινουν αποτελεσματα απο παντού πλεον και δε ψάχνω αυτό που θέλω να βρώ Click για ανάπτυξη... Αναζήτηση θεμάτων www.e-steki.gr Μήπως να πας εδώ και να διαλέξεις κατηγορίες; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 09:13 Η Πουπουλίνα: #633 24-06-25 09:13 Εμενα απο το κινητο μου εμφανιζει ΜΟΝΟ την επιλογη της καρδουλας.Ολα τα αλλα εμοτικονς δεν υπαρχουν.Κανω κατι λαθος εγω; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 09:16 Η Himela έγραψε: #634 24-06-25 09:16 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εμενα απο το κινητο μου εμφανιζει ΜΟΝΟ την επιλογη της καρδουλας.Ολα τα αλλα εμοτικονς δεν υπαρχουν.Κανω κατι λαθος εγω; Click για ανάπτυξη... Σε σένα ειδικά έχουμε αφήσει μόνο την καρδούλα, για ευνόητους λόγους. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 12:50 Η Kate1914 έγραψε: #635 24-06-25 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εμενα απο το κινητο μου εμφανιζει ΜΟΝΟ την επιλογη της καρδουλας.Ολα τα αλλα εμοτικονς δεν υπαρχουν.Κανω κατι λαθος εγω; Click για ανάπτυξη... Αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω στην καρδούλα δε σου βγάζει τα υπόλοιπα; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 13:18 Η Πουπουλίνα: #636 24-06-25 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω στην καρδούλα δε σου βγάζει τα υπόλοιπα; Click για ανάπτυξη... Δεν το εχω δοκιμαεει..κατσε να δω..Ναι!!!!!!!!!!! Μπραβο βρε συ! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 First Προηγούμενη 32 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 32 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γινεται να επιστρέψει η λειτουργία αναζήτησης με keyword στις συγκεκριμένες σελίδες; Για παράδειγμα παλιά όταν έψαχνα κάτι στο ischool, εμφάνιζε αποτελέσματα μόνο στο ischool, και αντίστοιχα στο chat and fun. Πήγα να ψάξω πληροφορίες για το άνευ (5%) και μου βγαινουν αποτελεσματα απο παντού πλεον και δε ψάχνω αυτό που θέλω να βρώ
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 02:08 Ο Scandal έγραψε: #632 24-06-25 02:08 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Γινεται να επιστρέψει η λειτουργία αναζήτησης με keyword στις συγκεκριμένες σελίδες; Για παράδειγμα παλιά όταν έψαχνα κάτι στο ischool, εμφάνιζε αποτελέσματα μόνο στο ischool, και αντίστοιχα στο chat and fun. Πήγα να ψάξω πληροφορίες για το άνευ (5%) και μου βγαινουν αποτελεσματα απο παντού πλεον και δε ψάχνω αυτό που θέλω να βρώ Click για ανάπτυξη... Αναζήτηση θεμάτων www.e-steki.gr Μήπως να πας εδώ και να διαλέξεις κατηγορίες; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 09:13 Η Πουπουλίνα: #633 24-06-25 09:13 Εμενα απο το κινητο μου εμφανιζει ΜΟΝΟ την επιλογη της καρδουλας.Ολα τα αλλα εμοτικονς δεν υπαρχουν.Κανω κατι λαθος εγω; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 09:16 Η Himela έγραψε: #634 24-06-25 09:16 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εμενα απο το κινητο μου εμφανιζει ΜΟΝΟ την επιλογη της καρδουλας.Ολα τα αλλα εμοτικονς δεν υπαρχουν.Κανω κατι λαθος εγω; Click για ανάπτυξη... Σε σένα ειδικά έχουμε αφήσει μόνο την καρδούλα, για ευνόητους λόγους. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 12:50 Η Kate1914 έγραψε: #635 24-06-25 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εμενα απο το κινητο μου εμφανιζει ΜΟΝΟ την επιλογη της καρδουλας.Ολα τα αλλα εμοτικονς δεν υπαρχουν.Κανω κατι λαθος εγω; Click για ανάπτυξη... Αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω στην καρδούλα δε σου βγάζει τα υπόλοιπα; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 13:18 Η Πουπουλίνα: #636 24-06-25 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω στην καρδούλα δε σου βγάζει τα υπόλοιπα; Click για ανάπτυξη... Δεν το εχω δοκιμαεει..κατσε να δω..Ναι!!!!!!!!!!! Μπραβο βρε συ! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 First Προηγούμενη 32 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 32 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nearos: Γινεται να επιστρέψει η λειτουργία αναζήτησης με keyword στις συγκεκριμένες σελίδες; Για παράδειγμα παλιά όταν έψαχνα κάτι στο ischool, εμφάνιζε αποτελέσματα μόνο στο ischool, και αντίστοιχα στο chat and fun. Πήγα να ψάξω πληροφορίες για το άνευ (5%) και μου βγαινουν αποτελεσματα απο παντού πλεον και δε ψάχνω αυτό που θέλω να βρώ Click για ανάπτυξη... Αναζήτηση θεμάτων www.e-steki.gr Μήπως να πας εδώ και να διαλέξεις κατηγορίες;
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 09:13 Η Πουπουλίνα: #633 24-06-25 09:13 Εμενα απο το κινητο μου εμφανιζει ΜΟΝΟ την επιλογη της καρδουλας.Ολα τα αλλα εμοτικονς δεν υπαρχουν.Κανω κατι λαθος εγω; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 09:16 Η Himela έγραψε: #634 24-06-25 09:16 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εμενα απο το κινητο μου εμφανιζει ΜΟΝΟ την επιλογη της καρδουλας.Ολα τα αλλα εμοτικονς δεν υπαρχουν.Κανω κατι λαθος εγω; Click για ανάπτυξη... Σε σένα ειδικά έχουμε αφήσει μόνο την καρδούλα, για ευνόητους λόγους. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 12:50 Η Kate1914 έγραψε: #635 24-06-25 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εμενα απο το κινητο μου εμφανιζει ΜΟΝΟ την επιλογη της καρδουλας.Ολα τα αλλα εμοτικονς δεν υπαρχουν.Κανω κατι λαθος εγω; Click για ανάπτυξη... Αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω στην καρδούλα δε σου βγάζει τα υπόλοιπα; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 13:18 Η Πουπουλίνα: #636 24-06-25 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω στην καρδούλα δε σου βγάζει τα υπόλοιπα; Click για ανάπτυξη... Δεν το εχω δοκιμαεει..κατσε να δω..Ναι!!!!!!!!!!! Μπραβο βρε συ! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 First Προηγούμενη 32 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 32 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμενα απο το κινητο μου εμφανιζει ΜΟΝΟ την επιλογη της καρδουλας.Ολα τα αλλα εμοτικονς δεν υπαρχουν.Κανω κατι λαθος εγω;
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 09:16 Η Himela έγραψε: #634 24-06-25 09:16 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εμενα απο το κινητο μου εμφανιζει ΜΟΝΟ την επιλογη της καρδουλας.Ολα τα αλλα εμοτικονς δεν υπαρχουν.Κανω κατι λαθος εγω; Click για ανάπτυξη... Σε σένα ειδικά έχουμε αφήσει μόνο την καρδούλα, για ευνόητους λόγους. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 12:50 Η Kate1914 έγραψε: #635 24-06-25 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εμενα απο το κινητο μου εμφανιζει ΜΟΝΟ την επιλογη της καρδουλας.Ολα τα αλλα εμοτικονς δεν υπαρχουν.Κανω κατι λαθος εγω; Click για ανάπτυξη... Αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω στην καρδούλα δε σου βγάζει τα υπόλοιπα; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 13:18 Η Πουπουλίνα: #636 24-06-25 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω στην καρδούλα δε σου βγάζει τα υπόλοιπα; Click για ανάπτυξη... Δεν το εχω δοκιμαεει..κατσε να δω..Ναι!!!!!!!!!!! Μπραβο βρε συ! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 First Προηγούμενη 32 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 32 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εμενα απο το κινητο μου εμφανιζει ΜΟΝΟ την επιλογη της καρδουλας.Ολα τα αλλα εμοτικονς δεν υπαρχουν.Κανω κατι λαθος εγω; Click για ανάπτυξη... Σε σένα ειδικά έχουμε αφήσει μόνο την καρδούλα, για ευνόητους λόγους.
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 12:50 Η Kate1914 έγραψε: #635 24-06-25 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εμενα απο το κινητο μου εμφανιζει ΜΟΝΟ την επιλογη της καρδουλας.Ολα τα αλλα εμοτικονς δεν υπαρχουν.Κανω κατι λαθος εγω; Click για ανάπτυξη... Αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω στην καρδούλα δε σου βγάζει τα υπόλοιπα; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 13:18 Η Πουπουλίνα: #636 24-06-25 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω στην καρδούλα δε σου βγάζει τα υπόλοιπα; Click για ανάπτυξη... Δεν το εχω δοκιμαεει..κατσε να δω..Ναι!!!!!!!!!!! Μπραβο βρε συ! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 First Προηγούμενη 32 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 32 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εμενα απο το κινητο μου εμφανιζει ΜΟΝΟ την επιλογη της καρδουλας.Ολα τα αλλα εμοτικονς δεν υπαρχουν.Κανω κατι λαθος εγω; Click για ανάπτυξη... Αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω στην καρδούλα δε σου βγάζει τα υπόλοιπα;
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.544 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 13:18 Η Πουπουλίνα: #636 24-06-25 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω στην καρδούλα δε σου βγάζει τα υπόλοιπα; Click για ανάπτυξη... Δεν το εχω δοκιμαεει..κατσε να δω..Ναι!!!!!!!!!!! Μπραβο βρε συ!
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω στην καρδούλα δε σου βγάζει τα υπόλοιπα; Click για ανάπτυξη... Δεν το εχω δοκιμαεει..κατσε να δω..Ναι!!!!!!!!!!! Μπραβο βρε συ!