[e-steki] Αναφορά λαθών στις λειτουργίες του site (όχι θέματα συντονισμού)

@Scandal απο κινητο, ολες οι φωτο ανεβαίνουν οριζόντιες ενω εχουν τραβηχτεί κατακόρυφες, σαν να τις περιστρεφεί αυτόματα στο πλαι μια φορα δεξιοστροφα κατα το uploading για κάποιο λογο

@Scandal απο κινητο, ολες οι φωτο ανεβαίνουν οριζόντιες ενω εχουν τραβηχτεί κατακόρυφες, σαν να τις περιστρεφεί αυτόματα στο πλαι μια φορα δεξιοστροφα κατα το uploading για κάποιο λογο
Μπάμπη το κοιτάξαμε όλοι μας και σε εμάς δεν κάνει κάτι τέτοιο. Δες αν έχεις αλλάξει κάποια ρύθμιση ίσως που το επηρεάζει και πες μας αν συνεχίζει. :)

Μπάμπη το κοιτάξαμε όλοι μας και σε εμάς δεν κάνει κάτι τέτοιο. Δες αν έχεις αλλάξει κάποια ρύθμιση ίσως που το επηρεάζει και πες μας αν συνεχίζει. :)
Δεν εχω αλλαξει τίποτα, συνεχίζει να μου το κάνει. Αφορά φωτογραφίες που εχω βγάλει με την κάμερα του κινητού. Παρατηρώ πως μάλλον εχει να κανει με τις διαστάσεις. Αν η φωτο ειναι 3000 x 4000 pixels για κάποιο λογο ανεβαίνει περιστραμμενη δηλαδη σα να την σορταρει με φθινοντα pixel και τις κανει swap τις διαστάσεις ώστε να ανέβει ως 4000 x 3000 και αρα περιστραμμενη οριζόντια

Επισης παρατηρώ οτι αμα κανω εστω και λιγο crop στην 3000 x 4000 και γινει πχ 3000 x 3950 τοτε την ανεβάζει κανονικα κατακορυφη, σα να κανει στρογγυλοποιηση με βάση το πρώτο ψηφιο(?!) των διαστάσεων για να αποφασίσει την περιστροφή

Πχ δοκίμασε να βγάλεις τωρα μια σελφι κατακόρυφη στα 12MP και προσπάθησε να την ανεβάσεις. Έχοντας μπει στο esteki απο chrome browser σε android

Τελευταία επεξεργασία:
Πάντως και εμένα μου το κάνει κάποιες φορές.

ίσως ο server αγνοει τα EXIF metadata της εικονας;

@Scandal εγώ το πρόβλημα το αντιμετωπίζω με τις φωτογραφίες που έχω τραβήξει με την κάμερα του κινητού μου. Οι φωτογραφίες που έχω κάνει download ή screenshot δεν έχουν κάποιο πρόβλημα. Δε ξέρω αν αυτό σε βοηθάει κάπως.

Ναι μισό σου στελνω
@Scandal εγώ το πρόβλημα το αντιμετωπίζω με τις φωτογραφίες που έχω τραβήξει με την κάμερα του κινητού μου. Οι φωτογραφίες που έχω κάνει download ή screenshot δεν έχουν κάποιο πρόβλημα. Δε ξέρω αν αυτό σε βοηθάει κάπως.
Ευχαριστώ και τους δύο!
Διορθώθηκε!

Ενδεχομένως να χρειαστεί CTRL + F5 σε PC ή clear browser data (cache μόνο) πχ σε κινητό για να ενημερωθεί το σχετικό js αρχείο, χωρίς αυτό θα σας ενημερωθεί μόνο του εν καιρώ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back