chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.520 μηνύματα. Χθες στις 02:49 Ο chester20080: #641 Χθες στις 02:49 @Scandal απο κινητο, ολες οι φωτο ανεβαίνουν οριζόντιες ενω εχουν τραβηχτεί κατακόρυφες, σαν να τις περιστρεφεί αυτόματα στο πλαι μια φορα δεξιοστροφα κατα το uploading για κάποιο λογο Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.605 μηνύματα. Σήμερα στις 12:32 Η Himela έγραψε: #642 Σήμερα στις 12:32 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: @Scandal απο κινητο, ολες οι φωτο ανεβαίνουν οριζόντιες ενω εχουν τραβηχτεί κατακόρυφες, σαν να τις περιστρεφεί αυτόματα στο πλαι μια φορα δεξιοστροφα κατα το uploading για κάποιο λογο Click για ανάπτυξη... Μπάμπη το κοιτάξαμε όλοι μας και σε εμάς δεν κάνει κάτι τέτοιο. Δες αν έχεις αλλάξει κάποια ρύθμιση ίσως που το επηρεάζει και πες μας αν συνεχίζει. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.520 μηνύματα. Σήμερα στις 13:28 Ο chester20080: #643 Σήμερα στις 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπάμπη το κοιτάξαμε όλοι μας και σε εμάς δεν κάνει κάτι τέτοιο. Δες αν έχεις αλλάξει κάποια ρύθμιση ίσως που το επηρεάζει και πες μας αν συνεχίζει. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω αλλαξει τίποτα, συνεχίζει να μου το κάνει. Αφορά φωτογραφίες που εχω βγάλει με την κάμερα του κινητού. Παρατηρώ πως μάλλον εχει να κανει με τις διαστάσεις. Αν η φωτο ειναι 3000 x 4000 pixels για κάποιο λογο ανεβαίνει περιστραμμενη δηλαδη σα να την σορταρει με φθινοντα pixel και τις κανει swap τις διαστάσεις ώστε να ανέβει ως 4000 x 3000 και αρα περιστραμμενη οριζόντια Επισης παρατηρώ οτι αμα κανω εστω και λιγο crop στην 3000 x 4000 και γινει πχ 3000 x 3950 τοτε την ανεβάζει κανονικα κατακορυφη, σα να κανει στρογγυλοποιηση με βάση το πρώτο ψηφιο(?!) των διαστάσεων για να αποφασίσει την περιστροφή Πχ δοκίμασε να βγάλεις τωρα μια σελφι κατακόρυφη στα 12MP και προσπάθησε να την ανεβάσεις. Έχοντας μπει στο esteki απο chrome browser σε android Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 13:34 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.208 μηνύματα. Σήμερα στις 13:30 Ο American Economist: #644 Σήμερα στις 13:30 Πάντως και εμένα μου το κάνει κάποιες φορές. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.520 μηνύματα. Σήμερα στις 17:28 Ο chester20080: #645 Σήμερα στις 17:28 ίσως ο server αγνοει τα EXIF metadata της εικονας; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.599 μηνύματα. Σήμερα στις 18:18 Ο Scandal έγραψε: #646 Σήμερα στις 18:18 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: ίσως ο server αγνοει τα EXIF metadata της εικονας; Click για ανάπτυξη... Μου στέλνεις σε ΠΜ, σε zip 2 - 3 εικόνες με θέμα; chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.520 μηνύματα. Σήμερα στις 18:36 Ο chester20080: #647 Σήμερα στις 18:36 Ναι μισό σου στελνω American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.208 μηνύματα. Σήμερα στις 18:39 Ο American Economist: #648 Σήμερα στις 18:39 @Scandal εγώ το πρόβλημα το αντιμετωπίζω με τις φωτογραφίες που έχω τραβήξει με την κάμερα του κινητού μου. Οι φωτογραφίες που έχω κάνει download ή screenshot δεν έχουν κάποιο πρόβλημα. Δε ξέρω αν αυτό σε βοηθάει κάπως. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.599 μηνύματα. Σήμερα στις 18:55 Ο Scandal έγραψε: #649 Σήμερα στις 18:55 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Ναι μισό σου στελνω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από American Economist: @Scandal εγώ το πρόβλημα το αντιμετωπίζω με τις φωτογραφίες που έχω τραβήξει με την κάμερα του κινητού μου. Οι φωτογραφίες που έχω κάνει download ή screenshot δεν έχουν κάποιο πρόβλημα. Δε ξέρω αν αυτό σε βοηθάει κάπως. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ και τους δύο! Διορθώθηκε! Ενδεχομένως να χρειαστεί CTRL + F5 σε PC ή clear browser data (cache μόνο) πχ σε κινητό για να ενημερωθεί το σχετικό js αρχείο, χωρίς αυτό θα σας ενημερωθεί μόνο του εν καιρώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 First Προηγούμενη 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 chester20080 Scandal American Economist Memetchi еще один пророк р... touvlo Libertus rafaela11 Paragontas7000 Debugging_Daemon gademis Εριφύλη fortheloveofshizaya camil Wilsongeo Wonderkid giannhs2001 A350 ggl Unicex taketrance fockos Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 Angelikaaa Δροσουλίτης Ilma User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
@Scandal απο κινητο, ολες οι φωτο ανεβαίνουν οριζόντιες ενω εχουν τραβηχτεί κατακόρυφες, σαν να τις περιστρεφεί αυτόματα στο πλαι μια φορα δεξιοστροφα κατα το uploading για κάποιο λογο
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.605 μηνύματα. Σήμερα στις 12:32 Η Himela έγραψε: #642 Σήμερα στις 12:32 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: @Scandal απο κινητο, ολες οι φωτο ανεβαίνουν οριζόντιες ενω εχουν τραβηχτεί κατακόρυφες, σαν να τις περιστρεφεί αυτόματα στο πλαι μια φορα δεξιοστροφα κατα το uploading για κάποιο λογο Click για ανάπτυξη... Μπάμπη το κοιτάξαμε όλοι μας και σε εμάς δεν κάνει κάτι τέτοιο. Δες αν έχεις αλλάξει κάποια ρύθμιση ίσως που το επηρεάζει και πες μας αν συνεχίζει. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.520 μηνύματα. Σήμερα στις 13:28 Ο chester20080: #643 Σήμερα στις 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπάμπη το κοιτάξαμε όλοι μας και σε εμάς δεν κάνει κάτι τέτοιο. Δες αν έχεις αλλάξει κάποια ρύθμιση ίσως που το επηρεάζει και πες μας αν συνεχίζει. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω αλλαξει τίποτα, συνεχίζει να μου το κάνει. Αφορά φωτογραφίες που εχω βγάλει με την κάμερα του κινητού. Παρατηρώ πως μάλλον εχει να κανει με τις διαστάσεις. Αν η φωτο ειναι 3000 x 4000 pixels για κάποιο λογο ανεβαίνει περιστραμμενη δηλαδη σα να την σορταρει με φθινοντα pixel και τις κανει swap τις διαστάσεις ώστε να ανέβει ως 4000 x 3000 και αρα περιστραμμενη οριζόντια Επισης παρατηρώ οτι αμα κανω εστω και λιγο crop στην 3000 x 4000 και γινει πχ 3000 x 3950 τοτε την ανεβάζει κανονικα κατακορυφη, σα να κανει στρογγυλοποιηση με βάση το πρώτο ψηφιο(?!) των διαστάσεων για να αποφασίσει την περιστροφή Πχ δοκίμασε να βγάλεις τωρα μια σελφι κατακόρυφη στα 12MP και προσπάθησε να την ανεβάσεις. Έχοντας μπει στο esteki απο chrome browser σε android Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 13:34 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.208 μηνύματα. Σήμερα στις 13:30 Ο American Economist: #644 Σήμερα στις 13:30 Πάντως και εμένα μου το κάνει κάποιες φορές. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.520 μηνύματα. Σήμερα στις 17:28 Ο chester20080: #645 Σήμερα στις 17:28 ίσως ο server αγνοει τα EXIF metadata της εικονας; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.599 μηνύματα. Σήμερα στις 18:18 Ο Scandal έγραψε: #646 Σήμερα στις 18:18 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: ίσως ο server αγνοει τα EXIF metadata της εικονας; Click για ανάπτυξη... Μου στέλνεις σε ΠΜ, σε zip 2 - 3 εικόνες με θέμα; chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.520 μηνύματα. Σήμερα στις 18:36 Ο chester20080: #647 Σήμερα στις 18:36 Ναι μισό σου στελνω American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.208 μηνύματα. Σήμερα στις 18:39 Ο American Economist: #648 Σήμερα στις 18:39 @Scandal εγώ το πρόβλημα το αντιμετωπίζω με τις φωτογραφίες που έχω τραβήξει με την κάμερα του κινητού μου. Οι φωτογραφίες που έχω κάνει download ή screenshot δεν έχουν κάποιο πρόβλημα. Δε ξέρω αν αυτό σε βοηθάει κάπως. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.599 μηνύματα. Σήμερα στις 18:55 Ο Scandal έγραψε: #649 Σήμερα στις 18:55 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Ναι μισό σου στελνω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από American Economist: @Scandal εγώ το πρόβλημα το αντιμετωπίζω με τις φωτογραφίες που έχω τραβήξει με την κάμερα του κινητού μου. Οι φωτογραφίες που έχω κάνει download ή screenshot δεν έχουν κάποιο πρόβλημα. Δε ξέρω αν αυτό σε βοηθάει κάπως. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ και τους δύο! Διορθώθηκε! Ενδεχομένως να χρειαστεί CTRL + F5 σε PC ή clear browser data (cache μόνο) πχ σε κινητό για να ενημερωθεί το σχετικό js αρχείο, χωρίς αυτό θα σας ενημερωθεί μόνο του εν καιρώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 First Προηγούμενη 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 chester20080 Scandal American Economist Memetchi еще один пророк р... touvlo Libertus rafaela11 Paragontas7000 Debugging_Daemon gademis Εριφύλη fortheloveofshizaya camil Wilsongeo Wonderkid giannhs2001 A350 ggl Unicex taketrance fockos Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 Angelikaaa Δροσουλίτης Ilma User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από chester20080: @Scandal απο κινητο, ολες οι φωτο ανεβαίνουν οριζόντιες ενω εχουν τραβηχτεί κατακόρυφες, σαν να τις περιστρεφεί αυτόματα στο πλαι μια φορα δεξιοστροφα κατα το uploading για κάποιο λογο Click για ανάπτυξη... Μπάμπη το κοιτάξαμε όλοι μας και σε εμάς δεν κάνει κάτι τέτοιο. Δες αν έχεις αλλάξει κάποια ρύθμιση ίσως που το επηρεάζει και πες μας αν συνεχίζει.
chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.520 μηνύματα. Σήμερα στις 13:28 Ο chester20080: #643 Σήμερα στις 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπάμπη το κοιτάξαμε όλοι μας και σε εμάς δεν κάνει κάτι τέτοιο. Δες αν έχεις αλλάξει κάποια ρύθμιση ίσως που το επηρεάζει και πες μας αν συνεχίζει. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω αλλαξει τίποτα, συνεχίζει να μου το κάνει. Αφορά φωτογραφίες που εχω βγάλει με την κάμερα του κινητού. Παρατηρώ πως μάλλον εχει να κανει με τις διαστάσεις. Αν η φωτο ειναι 3000 x 4000 pixels για κάποιο λογο ανεβαίνει περιστραμμενη δηλαδη σα να την σορταρει με φθινοντα pixel και τις κανει swap τις διαστάσεις ώστε να ανέβει ως 4000 x 3000 και αρα περιστραμμενη οριζόντια Επισης παρατηρώ οτι αμα κανω εστω και λιγο crop στην 3000 x 4000 και γινει πχ 3000 x 3950 τοτε την ανεβάζει κανονικα κατακορυφη, σα να κανει στρογγυλοποιηση με βάση το πρώτο ψηφιο(?!) των διαστάσεων για να αποφασίσει την περιστροφή Πχ δοκίμασε να βγάλεις τωρα μια σελφι κατακόρυφη στα 12MP και προσπάθησε να την ανεβάσεις. Έχοντας μπει στο esteki απο chrome browser σε android Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 13:34 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.208 μηνύματα. Σήμερα στις 13:30 Ο American Economist: #644 Σήμερα στις 13:30 Πάντως και εμένα μου το κάνει κάποιες φορές. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.520 μηνύματα. Σήμερα στις 17:28 Ο chester20080: #645 Σήμερα στις 17:28 ίσως ο server αγνοει τα EXIF metadata της εικονας; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.599 μηνύματα. Σήμερα στις 18:18 Ο Scandal έγραψε: #646 Σήμερα στις 18:18 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: ίσως ο server αγνοει τα EXIF metadata της εικονας; Click για ανάπτυξη... Μου στέλνεις σε ΠΜ, σε zip 2 - 3 εικόνες με θέμα; chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.520 μηνύματα. Σήμερα στις 18:36 Ο chester20080: #647 Σήμερα στις 18:36 Ναι μισό σου στελνω American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.208 μηνύματα. Σήμερα στις 18:39 Ο American Economist: #648 Σήμερα στις 18:39 @Scandal εγώ το πρόβλημα το αντιμετωπίζω με τις φωτογραφίες που έχω τραβήξει με την κάμερα του κινητού μου. Οι φωτογραφίες που έχω κάνει download ή screenshot δεν έχουν κάποιο πρόβλημα. Δε ξέρω αν αυτό σε βοηθάει κάπως. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.599 μηνύματα. Σήμερα στις 18:55 Ο Scandal έγραψε: #649 Σήμερα στις 18:55 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Ναι μισό σου στελνω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από American Economist: @Scandal εγώ το πρόβλημα το αντιμετωπίζω με τις φωτογραφίες που έχω τραβήξει με την κάμερα του κινητού μου. Οι φωτογραφίες που έχω κάνει download ή screenshot δεν έχουν κάποιο πρόβλημα. Δε ξέρω αν αυτό σε βοηθάει κάπως. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ και τους δύο! Διορθώθηκε! Ενδεχομένως να χρειαστεί CTRL + F5 σε PC ή clear browser data (cache μόνο) πχ σε κινητό για να ενημερωθεί το σχετικό js αρχείο, χωρίς αυτό θα σας ενημερωθεί μόνο του εν καιρώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 First Προηγούμενη 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 chester20080 Scandal American Economist Memetchi еще один пророк р... touvlo Libertus rafaela11 Paragontas7000 Debugging_Daemon gademis Εριφύλη fortheloveofshizaya camil Wilsongeo Wonderkid giannhs2001 A350 ggl Unicex taketrance fockos Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 Angelikaaa Δροσουλίτης Ilma User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπάμπη το κοιτάξαμε όλοι μας και σε εμάς δεν κάνει κάτι τέτοιο. Δες αν έχεις αλλάξει κάποια ρύθμιση ίσως που το επηρεάζει και πες μας αν συνεχίζει. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω αλλαξει τίποτα, συνεχίζει να μου το κάνει. Αφορά φωτογραφίες που εχω βγάλει με την κάμερα του κινητού. Παρατηρώ πως μάλλον εχει να κανει με τις διαστάσεις. Αν η φωτο ειναι 3000 x 4000 pixels για κάποιο λογο ανεβαίνει περιστραμμενη δηλαδη σα να την σορταρει με φθινοντα pixel και τις κανει swap τις διαστάσεις ώστε να ανέβει ως 4000 x 3000 και αρα περιστραμμενη οριζόντια Επισης παρατηρώ οτι αμα κανω εστω και λιγο crop στην 3000 x 4000 και γινει πχ 3000 x 3950 τοτε την ανεβάζει κανονικα κατακορυφη, σα να κανει στρογγυλοποιηση με βάση το πρώτο ψηφιο(?!) των διαστάσεων για να αποφασίσει την περιστροφή Πχ δοκίμασε να βγάλεις τωρα μια σελφι κατακόρυφη στα 12MP και προσπάθησε να την ανεβάσεις. Έχοντας μπει στο esteki απο chrome browser σε android
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.208 μηνύματα. Σήμερα στις 13:30 Ο American Economist: #644 Σήμερα στις 13:30 Πάντως και εμένα μου το κάνει κάποιες φορές. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.520 μηνύματα. Σήμερα στις 17:28 Ο chester20080: #645 Σήμερα στις 17:28 ίσως ο server αγνοει τα EXIF metadata της εικονας; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.599 μηνύματα. Σήμερα στις 18:18 Ο Scandal έγραψε: #646 Σήμερα στις 18:18 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: ίσως ο server αγνοει τα EXIF metadata της εικονας; Click για ανάπτυξη... Μου στέλνεις σε ΠΜ, σε zip 2 - 3 εικόνες με θέμα; chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.520 μηνύματα. Σήμερα στις 18:36 Ο chester20080: #647 Σήμερα στις 18:36 Ναι μισό σου στελνω American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.208 μηνύματα. Σήμερα στις 18:39 Ο American Economist: #648 Σήμερα στις 18:39 @Scandal εγώ το πρόβλημα το αντιμετωπίζω με τις φωτογραφίες που έχω τραβήξει με την κάμερα του κινητού μου. Οι φωτογραφίες που έχω κάνει download ή screenshot δεν έχουν κάποιο πρόβλημα. Δε ξέρω αν αυτό σε βοηθάει κάπως. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.599 μηνύματα. Σήμερα στις 18:55 Ο Scandal έγραψε: #649 Σήμερα στις 18:55 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Ναι μισό σου στελνω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από American Economist: @Scandal εγώ το πρόβλημα το αντιμετωπίζω με τις φωτογραφίες που έχω τραβήξει με την κάμερα του κινητού μου. Οι φωτογραφίες που έχω κάνει download ή screenshot δεν έχουν κάποιο πρόβλημα. Δε ξέρω αν αυτό σε βοηθάει κάπως. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ και τους δύο! Διορθώθηκε! Ενδεχομένως να χρειαστεί CTRL + F5 σε PC ή clear browser data (cache μόνο) πχ σε κινητό για να ενημερωθεί το σχετικό js αρχείο, χωρίς αυτό θα σας ενημερωθεί μόνο του εν καιρώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 First Προηγούμενη 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 chester20080 Scandal American Economist Memetchi еще один пророк р... touvlo Libertus rafaela11 Paragontas7000 Debugging_Daemon gademis Εριφύλη fortheloveofshizaya camil Wilsongeo Wonderkid giannhs2001 A350 ggl Unicex taketrance fockos Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 Angelikaaa Δροσουλίτης Ilma User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.520 μηνύματα. Σήμερα στις 17:28 Ο chester20080: #645 Σήμερα στις 17:28 ίσως ο server αγνοει τα EXIF metadata της εικονας; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.599 μηνύματα. Σήμερα στις 18:18 Ο Scandal έγραψε: #646 Σήμερα στις 18:18 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: ίσως ο server αγνοει τα EXIF metadata της εικονας; Click για ανάπτυξη... Μου στέλνεις σε ΠΜ, σε zip 2 - 3 εικόνες με θέμα; chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.520 μηνύματα. Σήμερα στις 18:36 Ο chester20080: #647 Σήμερα στις 18:36 Ναι μισό σου στελνω American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.208 μηνύματα. Σήμερα στις 18:39 Ο American Economist: #648 Σήμερα στις 18:39 @Scandal εγώ το πρόβλημα το αντιμετωπίζω με τις φωτογραφίες που έχω τραβήξει με την κάμερα του κινητού μου. Οι φωτογραφίες που έχω κάνει download ή screenshot δεν έχουν κάποιο πρόβλημα. Δε ξέρω αν αυτό σε βοηθάει κάπως. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.599 μηνύματα. Σήμερα στις 18:55 Ο Scandal έγραψε: #649 Σήμερα στις 18:55 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Ναι μισό σου στελνω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από American Economist: @Scandal εγώ το πρόβλημα το αντιμετωπίζω με τις φωτογραφίες που έχω τραβήξει με την κάμερα του κινητού μου. Οι φωτογραφίες που έχω κάνει download ή screenshot δεν έχουν κάποιο πρόβλημα. Δε ξέρω αν αυτό σε βοηθάει κάπως. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ και τους δύο! Διορθώθηκε! Ενδεχομένως να χρειαστεί CTRL + F5 σε PC ή clear browser data (cache μόνο) πχ σε κινητό για να ενημερωθεί το σχετικό js αρχείο, χωρίς αυτό θα σας ενημερωθεί μόνο του εν καιρώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 First Προηγούμενη 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 chester20080 Scandal American Economist Memetchi еще один пророк р... touvlo Libertus rafaela11 Paragontas7000 Debugging_Daemon gademis Εριφύλη fortheloveofshizaya camil Wilsongeo Wonderkid giannhs2001 A350 ggl Unicex taketrance fockos Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 Angelikaaa Δροσουλίτης Ilma User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.599 μηνύματα. Σήμερα στις 18:18 Ο Scandal έγραψε: #646 Σήμερα στις 18:18 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: ίσως ο server αγνοει τα EXIF metadata της εικονας; Click για ανάπτυξη... Μου στέλνεις σε ΠΜ, σε zip 2 - 3 εικόνες με θέμα; chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.520 μηνύματα. Σήμερα στις 18:36 Ο chester20080: #647 Σήμερα στις 18:36 Ναι μισό σου στελνω American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.208 μηνύματα. Σήμερα στις 18:39 Ο American Economist: #648 Σήμερα στις 18:39 @Scandal εγώ το πρόβλημα το αντιμετωπίζω με τις φωτογραφίες που έχω τραβήξει με την κάμερα του κινητού μου. Οι φωτογραφίες που έχω κάνει download ή screenshot δεν έχουν κάποιο πρόβλημα. Δε ξέρω αν αυτό σε βοηθάει κάπως. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.599 μηνύματα. Σήμερα στις 18:55 Ο Scandal έγραψε: #649 Σήμερα στις 18:55 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Ναι μισό σου στελνω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από American Economist: @Scandal εγώ το πρόβλημα το αντιμετωπίζω με τις φωτογραφίες που έχω τραβήξει με την κάμερα του κινητού μου. Οι φωτογραφίες που έχω κάνει download ή screenshot δεν έχουν κάποιο πρόβλημα. Δε ξέρω αν αυτό σε βοηθάει κάπως. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ και τους δύο! Διορθώθηκε! Ενδεχομένως να χρειαστεί CTRL + F5 σε PC ή clear browser data (cache μόνο) πχ σε κινητό για να ενημερωθεί το σχετικό js αρχείο, χωρίς αυτό θα σας ενημερωθεί μόνο του εν καιρώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 First Προηγούμενη 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 chester20080 Scandal American Economist Memetchi еще один пророк р... touvlo Libertus rafaela11 Paragontas7000 Debugging_Daemon gademis Εριφύλη fortheloveofshizaya camil Wilsongeo Wonderkid giannhs2001 A350 ggl Unicex taketrance fockos Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 Angelikaaa Δροσουλίτης Ilma User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από chester20080: ίσως ο server αγνοει τα EXIF metadata της εικονας; Click για ανάπτυξη... Μου στέλνεις σε ΠΜ, σε zip 2 - 3 εικόνες με θέμα;
chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.520 μηνύματα. Σήμερα στις 18:36 Ο chester20080: #647 Σήμερα στις 18:36 Ναι μισό σου στελνω American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.208 μηνύματα. Σήμερα στις 18:39 Ο American Economist: #648 Σήμερα στις 18:39 @Scandal εγώ το πρόβλημα το αντιμετωπίζω με τις φωτογραφίες που έχω τραβήξει με την κάμερα του κινητού μου. Οι φωτογραφίες που έχω κάνει download ή screenshot δεν έχουν κάποιο πρόβλημα. Δε ξέρω αν αυτό σε βοηθάει κάπως. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.599 μηνύματα. Σήμερα στις 18:55 Ο Scandal έγραψε: #649 Σήμερα στις 18:55 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Ναι μισό σου στελνω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από American Economist: @Scandal εγώ το πρόβλημα το αντιμετωπίζω με τις φωτογραφίες που έχω τραβήξει με την κάμερα του κινητού μου. Οι φωτογραφίες που έχω κάνει download ή screenshot δεν έχουν κάποιο πρόβλημα. Δε ξέρω αν αυτό σε βοηθάει κάπως. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ και τους δύο! Διορθώθηκε! Ενδεχομένως να χρειαστεί CTRL + F5 σε PC ή clear browser data (cache μόνο) πχ σε κινητό για να ενημερωθεί το σχετικό js αρχείο, χωρίς αυτό θα σας ενημερωθεί μόνο του εν καιρώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 First Προηγούμενη 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 chester20080 Scandal American Economist Memetchi еще один пророк р... touvlo Libertus rafaela11 Paragontas7000 Debugging_Daemon gademis Εριφύλη fortheloveofshizaya camil Wilsongeo Wonderkid giannhs2001 A350 ggl Unicex taketrance fockos Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 Angelikaaa Δροσουλίτης Ilma User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.208 μηνύματα. Σήμερα στις 18:39 Ο American Economist: #648 Σήμερα στις 18:39 @Scandal εγώ το πρόβλημα το αντιμετωπίζω με τις φωτογραφίες που έχω τραβήξει με την κάμερα του κινητού μου. Οι φωτογραφίες που έχω κάνει download ή screenshot δεν έχουν κάποιο πρόβλημα. Δε ξέρω αν αυτό σε βοηθάει κάπως. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.599 μηνύματα. Σήμερα στις 18:55 Ο Scandal έγραψε: #649 Σήμερα στις 18:55 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Ναι μισό σου στελνω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από American Economist: @Scandal εγώ το πρόβλημα το αντιμετωπίζω με τις φωτογραφίες που έχω τραβήξει με την κάμερα του κινητού μου. Οι φωτογραφίες που έχω κάνει download ή screenshot δεν έχουν κάποιο πρόβλημα. Δε ξέρω αν αυτό σε βοηθάει κάπως. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ και τους δύο! Διορθώθηκε! Ενδεχομένως να χρειαστεί CTRL + F5 σε PC ή clear browser data (cache μόνο) πχ σε κινητό για να ενημερωθεί το σχετικό js αρχείο, χωρίς αυτό θα σας ενημερωθεί μόνο του εν καιρώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 First Προηγούμενη 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 33 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
@Scandal εγώ το πρόβλημα το αντιμετωπίζω με τις φωτογραφίες που έχω τραβήξει με την κάμερα του κινητού μου. Οι φωτογραφίες που έχω κάνει download ή screenshot δεν έχουν κάποιο πρόβλημα. Δε ξέρω αν αυτό σε βοηθάει κάπως.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.599 μηνύματα. Σήμερα στις 18:55 Ο Scandal έγραψε: #649 Σήμερα στις 18:55 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Ναι μισό σου στελνω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από American Economist: @Scandal εγώ το πρόβλημα το αντιμετωπίζω με τις φωτογραφίες που έχω τραβήξει με την κάμερα του κινητού μου. Οι φωτογραφίες που έχω κάνει download ή screenshot δεν έχουν κάποιο πρόβλημα. Δε ξέρω αν αυτό σε βοηθάει κάπως. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ και τους δύο! Διορθώθηκε! Ενδεχομένως να χρειαστεί CTRL + F5 σε PC ή clear browser data (cache μόνο) πχ σε κινητό για να ενημερωθεί το σχετικό js αρχείο, χωρίς αυτό θα σας ενημερωθεί μόνο του εν καιρώ.
Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Ναι μισό σου στελνω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από American Economist: @Scandal εγώ το πρόβλημα το αντιμετωπίζω με τις φωτογραφίες που έχω τραβήξει με την κάμερα του κινητού μου. Οι φωτογραφίες που έχω κάνει download ή screenshot δεν έχουν κάποιο πρόβλημα. Δε ξέρω αν αυτό σε βοηθάει κάπως. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ και τους δύο! Διορθώθηκε! Ενδεχομένως να χρειαστεί CTRL + F5 σε PC ή clear browser data (cache μόνο) πχ σε κινητό για να ενημερωθεί το σχετικό js αρχείο, χωρίς αυτό θα σας ενημερωθεί μόνο του εν καιρώ.