nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

06-04-25

18:59
Ωωω, δεκτόΘα μπει thumbs down να χορταίνετε![]()
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.

06-04-25

19:07
Θα μπει thumbs down να χορταίνετε![]()
giannhs2001 profile score 2020: -250.
ptsd memories are coming back.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

06-04-25

19:08
Φερτε και το chat εκει που είστε.... Μπα; Οχι; 

nearos
Επιφανές μέλος

08-04-25

22:58
Πιστεύω πως θα ήταν ωραίο να έχει το γκρίζο θέμα του ischool το στεκι, και αντιστρόφως, το ischool να υπάρχει σε διάφορα χρώματα, ή ακόμα και σε darkmode. Υπάρχουν ελπίδες; 

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

08-04-25

23:05
Εγώ πάντως, για να μη βαριέμαι, αλλάζω τα χρώματα.Πιστεύω πως θα ήταν ωραίο να έχει το γκρίζο θέμα του ischool το στεκι, και αντιστρόφως, το ischool να υπάρχει σε διάφορα χρώματα, ή ακόμα και σε darkmode. Υπάρχουν ελπίδες;![]()
Το είχα σε πορτοκαλί και εδώ και δύο μέρες το έχω σε πράσινο το στέκι.
nearos
Επιφανές μέλος

08-04-25

23:09
E εντάξει δεν αλλάζει και τίποτα, μόνο το χρώμα της μπάρας αλλάζει. Θα ήτανε ωραίο ξερω γω με καθε χρώμα να αλλάζει αμυδρά και το φόντο, ίσα δηλαδή να μπορείς να το δείς. Η αλλιώς ξερωγω αν επιλέξεις πράσινο, το λευκό πλάισιο του φόρουμ να γίνει ελαφρώς πράσινο και το background που γράφει λέξεις να είχε κάποιο καρτουνέζικο φόντο με δάσος, φύλλα κλπ, η κατι σχετικό με το χρώμα.Εγώ πάντως, για να μη βαριέμαι, αλλάζω τα χρώματα.
Το είχα σε πορτοκαλί και εδώ και δύο μέρες το έχω σε πράσινο το στέκι.
Τους τα έχω πρήξει με τα φόντα και τα χρώματα αλλα νομιζω δεν το εφαρμόζουν για να διατηρήσουν το 2010 vibe του στεκιου...
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.218 μηνύματα.

08-04-25

23:12
και εγω θελω darkmode στο ισκουλΠιστεύω πως θα ήταν ωραίο να έχει το γκρίζο θέμα του ischool το στεκι, και αντιστρόφως, το ischool να υπάρχει σε διάφορα χρώματα, ή ακόμα και σε darkmode. Υπάρχουν ελπίδες;![]()

nearos
Επιφανές μέλος

08-04-25

23:13
Μετάφερε τα λόγια του λαού στον αρχηγό σουκαι εγω θελω darkmode στο ισκουλ![]()

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

08-04-25

23:53
Περιμένω να μου έρθει οίστρος να βάλω στο production αυτό που έχω φτιάξει 

nearos
Επιφανές μέλος

08-04-25

23:55
Τι εχεις φτιαξει;Περιμένω να μου έρθει οίστρος να βάλω στο production αυτό που έχω φτιάξει![]()
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

09-04-25

00:00
Δεν θέλω να πω, αν και το iSchool Dark theme είναι σε αυτάΤι εχεις φτιαξει;

Δεν θέλει πολλή δουλειά ακόμα, οι νέες λειτουργίες είναι έτοιμες. Κυρίως το επαναχτίσιμο κάποιον στοιχείων πάλι (γιατί μιλάμε για αναβάθμιση της πλατφόρμας) που είναι τέρμα βαρετό και παιδευτικό.

nearos
Επιφανές μέλος

09-04-25

00:03
Θα εχουμε πλήρης ανακαίνιση του UI ή θα διατηρηθεί το στυλ που ειναι τωρα;Δεν θέλω να πω, αν και το iSchool Dark theme είναι σε αυτά
Δεν θέλει πολλή δουλειά ακόμα, οι νέες λειτουργίες είναι έτοιμες. Κυρίως το επαναχτίσιμο κάποιον στοιχείων πάλι (γιατί μιλάμε για αναβάθμιση της πλατφόρμας) που είναι τέρμα βαρετό και παιδευτικό.![]()
Scandal
Διαχειριστής

09-04-25

00:05
Όχι, το UI δεν αλλάζει!Θα εχουμε πλήρης ανακαίνιση του UI ή θα διατηρηθεί το στυλ που ειναι τωρα;
Δυστυχώς δεν είμαι η Μισέλ (αυτή που σχεδίαζε το design) να designάρω, μόνο developάρω.

nearos
Επιφανές μέλος

09-04-25

00:06
Αχ, μη ειρωνικά αν είχα τα σκιλς και μπορούσα μια χαρα θα το εκανα και εγω τοσο χρονο που περναω εδω. Στεκι μου το εχω κανει...Όχι, το UI δεν αλλάζει!
Δυστυχώς δεν είμαι η Μισέλ (αυτή που σχεδίαζε το design) να designάρω, μόνο developάρω.![]()

Scandal
Διαχειριστής

09-04-25

00:10
Από τη στιγμή που δεν μπορώ να παράξω κάτι ανώτερο από το υπάρχων γι' αυτό είμαστε κολλημένοι σε αυτόΑχ, μη ειρωνικά αν είχα τα σκιλς και μπορούσα μια χαρα θα το εκανα και εγω τοσο χρονο που περναω εδω. Στεκι μου το εχω κανει...![]()

Και η αλήθεια είναι ότι έχει γίνει τρομερή δουλειά στο design και ας είναι από τα 10s.
Μέχρι και πακέτο με διαφορετικά εικονίδια έχω ανά περίσταση σε adobe illustrator και κατά καιρούς τα βγάζω εδώ.
Η Μισέλ μου είχε πει κάποτε ότι αυτή η δουλειά για το design (το development εκτός) όλο αυτό κοστολογείται πολύ ψηλά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 191 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Paragontas7000
- giannhs2001
- charmander
- Joji
- Scandal
- Memetchi
- Reader
- Libertus
- American Economist
- rafaela11
- Kate1914
- chester20080
- Μήτσος10
- Dmzk
- justanerd
- Unboxholics
- Δροσουλίτης
- Wonderkid
- touvlo
- fockos
- Ilma
- jj!
- Τodoroki
- camil
- Anastasia_01
- Εχέμυθη
- KORA
- User2350
- Cupid
- J.Cameron
- Mexicanos
- Cookie_Monster
- Mt73
- Εριφύλη
- wft2010
- Ariana2018
- GeorgePap2003
- Dreamer_SW
- epan
- Stelios725
- Αντικειμενικός
- Idontknoww
- fmarulezkd
- Μαρια30
- tsiobieman
- Viedo
- Free_demo_n_female
- Helen93
- CiNeFiL
- xrisamikol
- Mapas26
- Αναστασία197
- gademis
- Panos_02
- SlimShady
- Sevasti
- physicscrazy
- kauphy
- snowy
- DeWiN
- eukleidhs1821
- ggl
- Thundergirl
- spring day
- Ria99
- Theodora03
- T C
- globglogabgalab
- Satan Claus
- Loozen
- harry akritas
- orchidea
- ΘανάσοςG4
- iminspain
- Luke.
- pink_panther
- Ryuzaki
- Κλημεντίνη
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.