e-steki radio

O'Zorgnax

Δραστήριο μέλος

Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα.
Ελληνική διασκευή σε Highway Star?? Oh my God!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

]ifrit[

Περιβόητο μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα.
Καλή φάση :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.250 μηνύματα.
24. 5 χρήστες σηκώνω. Αντώναρε σε ακούω. Θέλω κι εγω κοννέ με ψηλή, στηθαρού με μωβ-μαλλιά αν σου βρίσκεται:clapup: :clapup: :clapup:

bunny217

Διακεκριμένο μέλος

Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα.
το μωβ μαλλί μου αρεσε:P

weak and powerless

Διάσημο μέλος

Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα.
μόλις με ανάγκασες να σηκωθώ από τον καναπέ και να σύρω το κουφάρι μου ως το πισί. w.a.s.p.:clapup:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.250 μηνύματα.
ΠΡΟΣΚΥΝΩ κι ευχαριστώ πολύ αγαπητέ άκπε για το song. :) Να στείλεις αυτό που είπες, να στείλεις ευχαρίστως !:)

Αχ αχ αχ......track of the day θα το ποστάρω:'( :'( :'( :'(

]ifrit[

Περιβόητο μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα.
Αντώνη ευχαριστούμε για την εκπομπή σου ;)
Καληνύχτα σε όλους :D

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Παίζω τώρα Live! Τα σπάμε λέμεεεεεεε! Συντονιστείτε εδω: https://valder.hopto.org:8000/listen.pls

Guest 990498

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Aυτό θα μας ενδιέφερε καθόλου να το επαναφέρουμε, πριν το new era υπήρχε ακόμη σχετική δραστηριότητα ε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

invalid

Πολύ δραστήριο μέλος

Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα.
Ψηθείτε!!! Είναι καλή φάση!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dark_kronos

Επιφανές μέλος

Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.659 μηνύματα.
Φυσικα και να το επαναφερουμε...!

Guest 990498

Επισκέπτης

Κούλα μ'ακούς; Πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος.:P
Εντός θέματος, αν μάθω να το χρησιμοποιώ ψήνομαι να το κάνω αν έχω χρόνο.

invalid

Πολύ δραστήριο μέλος

Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα.
Δεν είναι κάτι υπερβολικά δύσκολο, οπότε παίζει να μάθεις στο πιτς φυτίλι!

Dark_kronos

Επιφανές μέλος

Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.659 μηνύματα.
Και εγω παιδια ψηνομαι για καμια εκπομπουλα οποτε μπορω! Οχι μονο να ακουω...
Αρκει να μου εξηγισει καπιος πως γινονται ολα τα σχετικα..

Guest 990498

Επισκέπτης

Δεν είναι κάτι υπερβολικά δύσκολο, οπότε παίζει να μάθεις στο πιτς φυτίλι!

Και εγω παιδια ψηνομαι για καμια εκπομπουλα οποτε μπορω! Οχι μονο να ακουω...
Αρκει να μου εξηγισει καπιος πως γινονται ολα τα σχετικα..
Αν έχουμε κανένα tutorial να διαβάσουμε είμαι μέσα.

Κρόνε, Γενιά του Χάους θα παίξεις;:redface:

Ophelia

Διάσημο μέλος

Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα.
ΡΑΔΙΟΦΩΝΑΚΙ................γιούπι!!! εγώ είμαι μέσα για ότι χρειαστεί, μουσική οτιδήποτε!!:clapup::clapup::clapup: μόνο φωνή δεν μπορώ γιατί δεν είμαι και πολύ ορθόφωνη...

invalid

Πολύ δραστήριο μέλος

Κάτι θα βρω και θα επιστρέψω... Δημήτριος :P

Tsipouro

Διάσημο μέλος

Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα.
Μέσα και εγώ από Οκτώβριο και μετά.

Dark_kronos

Επιφανές μέλος

Αν έχουμε κανένα tutorial να διαβάσουμε είμαι μέσα.

Κρόνε, Γενιά του Χάους θα παίξεις;:redface:

Αν μου βρεις την Μπ@στ@ρδ*κρατι@... γιατι εγω οσο και να προσπαθω....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...