και κάνεις κλικ στον σύνδεσμο που δίνει η μάνια, σε βγάζει συνδεδεμένη; και σε μένα gr ειναι και τα δύο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil
Επιφανές μέλος

kajira, αν πας σε αυτό το ποστ https://www.e-steki.gr/showpost.php?p=382784&postcount=18083
και κάνεις κλικ στον σύνδεσμο που δίνει η μάνια, σε βγάζει συνδεδεμένη; και σε μένα gr ειναι και τα δύο
Κοιτα τωρα..
Ειμαι συνδεδεμενη και βλεπω το new era.
Κανω κλικ στο λινκ της Palladin και συνεχιζω να ειμαι συνδεδεμενη και σε εκεινο το θεμα.
Κανω κλικ (3η καρτελα δηλαδη) στο ποστ της mania και με δειχνει χωρις συνδεση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Kαι μένα το ίδιο κάνει, δεν ξέρω.. θα σας πει η Michelle αν είναι..Κοιτα τωρα..
Ειμαι συνδεδεμενη και βλεπω το new era.
Κανω κλικ στο λινκ της Palladin και συνεχιζω να ειμαι συνδεδεμενη και σε εκεινο το θεμα.
Κανω κλικ (3η καρτελα δηλαδη) στο ποστ της mania και με δειχνει χωρις συνδεση.![]()

Scandal
Διαχειριστής

Οι browsers αποθηκεύουν ξεχωριστά τα cookies για τις παραπάνω δύο περιπτώσεις, σε οποιοδήποτε site. Αν κάνετε σύνδεση και στο https://e-steki.gr δε θα έχετε πρόβλημα.

-petros
Subject to change
e-steki.gr Founder

Όσο για τα κουμπιά της γρήγορης απάντησης, σκέφτηκα να είναι το Υποβολή εκεί, επειδή μιας και είναι δεξιότερα, σκέφτηκα ότι θα είναι πιο εύκολο να εντοπίζεται κάθε φορά. Αν είστε πολλοί που μπερδέυεστε ωστόσο δεν είναι τίποτα να το αλλάξω.

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Στα εργαλεια σου.
Αληθεια, ο ipios γιατι δεν φαινεται στη λιστα, ενω πριν που διαβαζα ενα μηνυμα του ελεγε οτι ειναι αποκλεισμενος?
Αυτό που είπε η ΚουΕ + ένα μικρό bug που θα διορθωθεί - ορισμένοι ίσως θυμάστε ότι και οι προσωρινά αποκλεισμένοι χρήστες φαίνονται στη λίστα αποκλεισμένων.γιατί δεν είναι μόνιμα αποκλεισμένος αλλά για 24 ώρες

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Kargas
Νεοφερμένο μέλος

Αυτό που λέει ο Πέτρος είναι.
Όσο για τα κουμπιά της γρήγορης απάντησης, σκέφτηκα να είναι το Υποβολή εκεί, επειδή μιας και είναι δεξιότερα, σκέφτηκα ότι θα είναι πιο εύκολο να εντοπίζεται κάθε φορά. Αν είστε πολλοί που μπερδέυεστε ωστόσο δεν είναι τίποτα να το αλλάξω.![]()
αν και νεος στο φορουμ και μένα με μπέρδεψε, και κάθε φορά που έκανα ποστ και πήγαινε στον επεξεργαστή έβαζα και ενα σμιλι ετσι για πλάκα

γενικα το φορουm ειναι παρα πολύ ωραίο btw, απο τα πιο ωραία που έχω δει και πάνω απ ολα περιποιημένο

Giovanna
Επιφανές μέλος

Να κάνω μια χαζή παρατήρηση; Βασικά δεν είναι κάτι σημαντικό, απλά αν το παθαίνουν πολλοί πάρτε το υπόψιν. Όταν γράφω στη γρήγορη απάντηση (συνήθως δηλαδή) το κουμπί "επεξεργαστής κειμένου" είναι πολύ μεγαλύτερο και σε κεντρικότερη θέση από το "Υποβολή" και συνέχεια πατάω αυτό ενώ θέλω να πατήσω υποβολή.
Το παθαίνει κανένας άλλος ή είμαι πολύ μυστήρια;![]()
με το καταχωρηση και προεπισκοπηση λες ε? καμια φορα το παθαινω κι εγω. εχω συνηθισει μαλλον το τελευταιο κουμπι που πρεπει να πατησω για κατι, να ειναι το δεξιοτερο..
avenger
Νεοφερμένο μέλος

misslittledevil
Επιφανές μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Όταν ψηφίζετε ένα θέμα με 5 αστεράκια, θα σας δίνεται η δυνατότητα να το προσθέτετε στα Αγαπημένα σας, τα οποία εμφανίζονται στο προφιλ σας ως προτάσεις για τα υπόλοιπα μέλη.
Αξίζει να αναφερθεί ότι:
- Μπορείτε να προσθέσετε έως 5 θέματα στα αγαπημένα σας.
- Τα αφαιρείτε απο το προφιλ σας ή απο το εν λόγω θέμα.
- Τα διεγραμμένα και/ή κλειδωμένα θέματα αφαιρούνται αυτόματα.
- Δεν μπορείτε να προσθέσετε δικά σας θέματα στα αγαπημένα.
- Όλο το σύστημα λειτουργεί με AJAX, που σημαίνει ότι προσθέτετε και αφαιρείτε θέματα χωρίς να φορτώνει νέα σελίδα, μόνο με ένα-δύο κλικ.

Με την προσθήκη της, το ποσοστό ολοκλήρωσης του new era αυξήθηκε σε 16%. Αυτό δεν σημαίνει ότι απο μόνη της αποτελεί 1%, αλλά μαζί με όλα όσα έχουν γίνει απο τις 1/12.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Πολύ καλό!!! Μπράβο μπράβο!
I like it!

Η καρδούλα είναι όλα τα λεφτά.

io-io
Διάσημο μέλος

Αυτο δεν θα μπορουσε να αλλαξει? Ειναι λιγο παραπληνητικο νομιζω.. Ασε που παντα αναρωτιεμαι ποιος προλαβε και ψηφισε καποιον με ενα μηνυμα.

Molka
Πολύ δραστήριο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

@Molka: Είναι θέμα encoding, δεν γίνεται να φτιαχτεί κάτι τέτοιο. Θα το δείς σε αμέτρητα άλλα ελληνικά sites. Η μόνη λύση θα ήταν να χρησιμοποιούσαμε Unicode, αλλά αν αυτό δεν γίνει απο την αρχή, είναι πολύ δύσκολο να γίνει μετά.
misslittledevil
Επιφανές μέλος

Μια χαρα ειναι. Και η καρδουλα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.