Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:15 Η Palladin έγραψε: #341 10-12-07 16:15 xrz μην ανησυχείς, κι εγώ το βλέπω, δεν είσαι τρελή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:16 Η Resident Evil: #342 10-12-07 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: xrz μην ανησυχείς, κι εγώ το βλέπω, δεν είσαι τρελή Click για ανάπτυξη... το αναρωτήθηκα προς στιγμην!!! [και άλλα πράγματα αναρωτήθηκα στη συνέχεια αλλά δεν έφταιγαν τα στατιστικά της εν λόγω κατηγορίας για αυτό! ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:24 Ο Lorien έγραψε: #343 10-12-07 16:24 Το σωστο ειναι "δεν εισαι τρελη...γιαυτο το λογο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:45 Η Subject to change: #344 10-12-07 16:45 Διορθώθηκε. Πλέον στην εν λόγω κατηγορία τα στατιστικά τα βλέπουν μόνο οι admins, οι super moderators και οι moderators της συγκεκριμένης κατηγορίας (αν μπουν ποτέ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:45 Η Phoebe έγραψε: #345 10-12-07 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Οταν κάνω logout ενώ μου εμφανίζει τη σελίδα που πρέπει, πάνω αριστερά, εκεί που φαίνονται τα στοιχεία του χρήστη συνεχίζει να δείχνει τα στοιχεία μου, σαν να μην έξω κάνει logout. Είναι νορμαλ αυτό? Click για ανάπτυξη... Και εμένα μου συμβαίνει αυτό! Κάνω κάθε φορά 2 φορές logout για να είμαι σίγουρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:58 Η misslittledevil: #346 10-12-07 16:58 Για να καταλαβω γιατι καπου χαθηκα Το ιδιο λεμε? Ή καπου εχω κανει λαθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.604 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:08 Ο Scandal έγραψε: #347 10-12-07 17:08 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Για να καταλαβω γιατι καπου χαθηκα Το ιδιο λεμε? Ή καπου εχω κανει λαθος? Click για ανάπτυξη... Η XRZ έλεγε για τα "Στατιστικά" στην αριστερή στήλη. Στο παρόν screenshot, η στήλη είναι αυτή που λέει <<"Στατιστικά" Έχετε δημοσιεύσει 138 μηνύματα σε αυτή την κατηγορία.... (μέχρι τέλος)>> Αυτά τα στατιστικά είναι για την κατηγορία "Σχολιασμός". Αν έμπαινες πριν* στην κατηγορία "Οι αναφορές σας" θα έβλεπες αυτό το πλαίσιο μαζί με τις πληροφορίες "Τα περισσότερα μηνύματα/θέματα έγιναν από το μέλος x", πράγμα που δε θα έπρεπε να συμβαίνει. *(τώρα διορθώθηκε το πρόβλημα γι αυτό δε φαίνεται) -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:17 Η misslittledevil: #348 10-12-07 17:17 αα, νταξει. Αυτο το αριστερα/δεξια παντα με μπερδευε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 22:33 Η Εδάδ έγραψε: #349 10-12-07 22:33 Ενώ είμαι συνδεδεμένη, αν πάω να δω φώτος που έχει βάλει κάποιο μέλος μου ζητάει να ξανασυνδεθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 00:08 Ο Γιώργος έγραψε: #350 11-12-07 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: Ενώ είμαι συνδεδεμένη, αν πάω να δω φώτος που έχει βάλει κάποιο μέλος μου ζητάει να ξανασυνδεθώ Click για ανάπτυξη... Προφανώς θα μπαίνεις στο .gr και το λινκ που πατάς θα 'ναι .com ή vise-versa. Άλλαξε το domain στο url σου. (ή αν μπαίνεις απ' το .com μπαίνε απ' το .gr ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:44 Η Resident Evil: #351 11-12-07 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Διορθώθηκε. Πλέον στην εν λόγω κατηγορία τα στατιστικά τα βλέπουν μόνο οι admins, οι super moderators και οι moderators της συγκεκριμένης κατηγορίας (αν μπουν ποτέ). Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:53 Η mania έγραψε: #352 11-12-07 10:53 Ερώτηση γιατί δεν γράφει σε ποιό θέμα είμαστε; όταν μπαινεις μέσα χάνεσαι και άν ξεχαστείς γράφεις αλλού νταλλού Και γιατί δεν βλέπω πουθενά την εντολή τα μυνήματα της ημέρας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:24 Η Oralee έγραψε: #353 11-12-07 11:24 Το θέμα φαίνεται πάνω πάνω στον browser Μάνια μου, καθώς και στο πορτοκαλί πλαίσιο επίσης επάνω.. ( Βρίσκεστε εδώ: e-steki » Forum e-steki: The new era (part 1: forum) » e-steki The Site » Σημαντικές ανακοινώσεις » e-steki: The new era (part 1: forum) ) Η εντολή που ψάχνεις είναι στα Εργαλεία κάτω από το αβατάρ σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:49 Η mania έγραψε: #354 11-12-07 11:49 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Το θέμα φαίνεται πάνω πάνω στον browser Μάνια μου, καθώς και στο πορτοκαλί πλαίσιο επίσης επάνω.. ( Βρίσκεστε εδώ: e-steki » Forum e-steki: The new era (part 1: forum) » e-steki The Site » Σημαντικές ανακοινώσεις » e-steki: The new era (part 1: forum) ) Η εντολή που ψάχνεις είναι στα Εργαλεία κάτω από το αβατάρ σου Click για ανάπτυξη... Νέα Μηνύματα Εμφάνιση Λίστας Φίλων Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα Πίνακας Ελέγχου Χρήστη Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Επιλογών Θέματα που παρακολουθείτε Διάφορα Το Προφίλ Μου Συνδεδεμένοι χρήστες Λίστα Μελών Αποκλεισμένοι χρήστες Υποστήριξη Επικοινωνία Δείτε τους υπεύθυνους του site Βοήθεια Click για ανάπτυξη... Μόνο αυτά γράφει, η εντολήπου έλεγε τα μυνήματα της ημέρας δεν είναι μέσα, εκτώς και άν δεν βλέπω καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Δεκεμβρίου 2007 Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:57 Η Oralee έγραψε: #355 11-12-07 11:57 Πάνω από την εμφάνιση Λίστας Φίλων, Μάνια μου, πρέπει να έχει ένα κουμπάκι που λέγεται Νέα Μηνύματα! Δες το κόκκινο βελάκι στην φώτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:01 Η Resident Evil: #356 11-12-07 12:01 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάνω από την εμφάνιση Λίστας Φίλων, Μάνια μου, πρέπει να έχει ένα κουμπάκι που λέγεται Νέα Μηνύματα! Δες το κόκκινο βελάκι στην φώτο: Click για ανάπτυξη... αν δεν κάνω λάθος δεν υπήρχε και ένα κουμπάκι παλιά που έλεγε "τα μηνύματα των 24 τελευταίων ωρών" ή κάπως έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:04 Η mania έγραψε: #357 11-12-07 12:04 Αρχική Δημοσίευση από mania: Και γιατί δεν βλέπω πουθενά την εντολή τα μυνήματα της ημέρας; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάνω από την εμφάνιση Λίστας Φίλων, Μάνια μου, πρέπει να έχει ένα κουμπάκι που λέγεται Νέα Μηνύματα! Δες το κόκκινο βελάκι στην φώτο: Click για ανάπτυξη... Δεν λέω τα νέα λέω αυτό που μας λέει η xrz. Οταν θές να δείς τα μυνήματα στις προηγούμενες 24 ώρες, μπορεί κάτι να χάσεις και μετά άντε βρέστο, ενώ έτσι είναι έυκολότερο Αρχική Δημοσίευση από XRZ: αν δεν κάνω λάθος δεν υπήρχε και ένα κουμπάκι παλιά που έλεγε "τα μηνύματα των 24 τελευταίων ωρών" ή κάπως έτσι? Click για ανάπτυξη... Σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:06 Η Oralee έγραψε: #358 11-12-07 12:06 Εγώ δεν θυμάμαι κανένα τέτοιο κουμπάκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:10 Η mania έγραψε: #359 11-12-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Εγώ δεν θυμάμαι κανένα τέτοιο κουμπάκι.. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά το δούλευα συνέχεια, τώρα ψάχνω μέρες και τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:42 Ο Lorien έγραψε: #360 11-12-07 12:42 Μαλλον αυτο πλεον φαινεται μονο εμμεσα απο το κουμπι "Νεα Μηνυματα" στο μπλε tab "Τελευταιες συζητησεις" και κοιτωντας ποτε γραφτηκαν τα μηνυματα.(αν προσπαθειτε να το αποφυγετε, σας καταλαβαινω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marslols parnam Wanda ]ifrit[ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
xrz μην ανησυχείς, κι εγώ το βλέπω, δεν είσαι τρελή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:16 Η Resident Evil: #342 10-12-07 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: xrz μην ανησυχείς, κι εγώ το βλέπω, δεν είσαι τρελή Click για ανάπτυξη... το αναρωτήθηκα προς στιγμην!!! [και άλλα πράγματα αναρωτήθηκα στη συνέχεια αλλά δεν έφταιγαν τα στατιστικά της εν λόγω κατηγορίας για αυτό! ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:24 Ο Lorien έγραψε: #343 10-12-07 16:24 Το σωστο ειναι "δεν εισαι τρελη...γιαυτο το λογο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:45 Η Subject to change: #344 10-12-07 16:45 Διορθώθηκε. Πλέον στην εν λόγω κατηγορία τα στατιστικά τα βλέπουν μόνο οι admins, οι super moderators και οι moderators της συγκεκριμένης κατηγορίας (αν μπουν ποτέ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:45 Η Phoebe έγραψε: #345 10-12-07 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Οταν κάνω logout ενώ μου εμφανίζει τη σελίδα που πρέπει, πάνω αριστερά, εκεί που φαίνονται τα στοιχεία του χρήστη συνεχίζει να δείχνει τα στοιχεία μου, σαν να μην έξω κάνει logout. Είναι νορμαλ αυτό? Click για ανάπτυξη... Και εμένα μου συμβαίνει αυτό! Κάνω κάθε φορά 2 φορές logout για να είμαι σίγουρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:58 Η misslittledevil: #346 10-12-07 16:58 Για να καταλαβω γιατι καπου χαθηκα Το ιδιο λεμε? Ή καπου εχω κανει λαθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.604 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:08 Ο Scandal έγραψε: #347 10-12-07 17:08 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Για να καταλαβω γιατι καπου χαθηκα Το ιδιο λεμε? Ή καπου εχω κανει λαθος? Click για ανάπτυξη... Η XRZ έλεγε για τα "Στατιστικά" στην αριστερή στήλη. Στο παρόν screenshot, η στήλη είναι αυτή που λέει <<"Στατιστικά" Έχετε δημοσιεύσει 138 μηνύματα σε αυτή την κατηγορία.... (μέχρι τέλος)>> Αυτά τα στατιστικά είναι για την κατηγορία "Σχολιασμός". Αν έμπαινες πριν* στην κατηγορία "Οι αναφορές σας" θα έβλεπες αυτό το πλαίσιο μαζί με τις πληροφορίες "Τα περισσότερα μηνύματα/θέματα έγιναν από το μέλος x", πράγμα που δε θα έπρεπε να συμβαίνει. *(τώρα διορθώθηκε το πρόβλημα γι αυτό δε φαίνεται) -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:17 Η misslittledevil: #348 10-12-07 17:17 αα, νταξει. Αυτο το αριστερα/δεξια παντα με μπερδευε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 22:33 Η Εδάδ έγραψε: #349 10-12-07 22:33 Ενώ είμαι συνδεδεμένη, αν πάω να δω φώτος που έχει βάλει κάποιο μέλος μου ζητάει να ξανασυνδεθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 00:08 Ο Γιώργος έγραψε: #350 11-12-07 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: Ενώ είμαι συνδεδεμένη, αν πάω να δω φώτος που έχει βάλει κάποιο μέλος μου ζητάει να ξανασυνδεθώ Click για ανάπτυξη... Προφανώς θα μπαίνεις στο .gr και το λινκ που πατάς θα 'ναι .com ή vise-versa. Άλλαξε το domain στο url σου. (ή αν μπαίνεις απ' το .com μπαίνε απ' το .gr ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:44 Η Resident Evil: #351 11-12-07 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Διορθώθηκε. Πλέον στην εν λόγω κατηγορία τα στατιστικά τα βλέπουν μόνο οι admins, οι super moderators και οι moderators της συγκεκριμένης κατηγορίας (αν μπουν ποτέ). Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:53 Η mania έγραψε: #352 11-12-07 10:53 Ερώτηση γιατί δεν γράφει σε ποιό θέμα είμαστε; όταν μπαινεις μέσα χάνεσαι και άν ξεχαστείς γράφεις αλλού νταλλού Και γιατί δεν βλέπω πουθενά την εντολή τα μυνήματα της ημέρας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:24 Η Oralee έγραψε: #353 11-12-07 11:24 Το θέμα φαίνεται πάνω πάνω στον browser Μάνια μου, καθώς και στο πορτοκαλί πλαίσιο επίσης επάνω.. ( Βρίσκεστε εδώ: e-steki » Forum e-steki: The new era (part 1: forum) » e-steki The Site » Σημαντικές ανακοινώσεις » e-steki: The new era (part 1: forum) ) Η εντολή που ψάχνεις είναι στα Εργαλεία κάτω από το αβατάρ σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:49 Η mania έγραψε: #354 11-12-07 11:49 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Το θέμα φαίνεται πάνω πάνω στον browser Μάνια μου, καθώς και στο πορτοκαλί πλαίσιο επίσης επάνω.. ( Βρίσκεστε εδώ: e-steki » Forum e-steki: The new era (part 1: forum) » e-steki The Site » Σημαντικές ανακοινώσεις » e-steki: The new era (part 1: forum) ) Η εντολή που ψάχνεις είναι στα Εργαλεία κάτω από το αβατάρ σου Click για ανάπτυξη... Νέα Μηνύματα Εμφάνιση Λίστας Φίλων Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα Πίνακας Ελέγχου Χρήστη Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Επιλογών Θέματα που παρακολουθείτε Διάφορα Το Προφίλ Μου Συνδεδεμένοι χρήστες Λίστα Μελών Αποκλεισμένοι χρήστες Υποστήριξη Επικοινωνία Δείτε τους υπεύθυνους του site Βοήθεια Click για ανάπτυξη... Μόνο αυτά γράφει, η εντολήπου έλεγε τα μυνήματα της ημέρας δεν είναι μέσα, εκτώς και άν δεν βλέπω καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Δεκεμβρίου 2007 Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:57 Η Oralee έγραψε: #355 11-12-07 11:57 Πάνω από την εμφάνιση Λίστας Φίλων, Μάνια μου, πρέπει να έχει ένα κουμπάκι που λέγεται Νέα Μηνύματα! Δες το κόκκινο βελάκι στην φώτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:01 Η Resident Evil: #356 11-12-07 12:01 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάνω από την εμφάνιση Λίστας Φίλων, Μάνια μου, πρέπει να έχει ένα κουμπάκι που λέγεται Νέα Μηνύματα! Δες το κόκκινο βελάκι στην φώτο: Click για ανάπτυξη... αν δεν κάνω λάθος δεν υπήρχε και ένα κουμπάκι παλιά που έλεγε "τα μηνύματα των 24 τελευταίων ωρών" ή κάπως έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:04 Η mania έγραψε: #357 11-12-07 12:04 Αρχική Δημοσίευση από mania: Και γιατί δεν βλέπω πουθενά την εντολή τα μυνήματα της ημέρας; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάνω από την εμφάνιση Λίστας Φίλων, Μάνια μου, πρέπει να έχει ένα κουμπάκι που λέγεται Νέα Μηνύματα! Δες το κόκκινο βελάκι στην φώτο: Click για ανάπτυξη... Δεν λέω τα νέα λέω αυτό που μας λέει η xrz. Οταν θές να δείς τα μυνήματα στις προηγούμενες 24 ώρες, μπορεί κάτι να χάσεις και μετά άντε βρέστο, ενώ έτσι είναι έυκολότερο Αρχική Δημοσίευση από XRZ: αν δεν κάνω λάθος δεν υπήρχε και ένα κουμπάκι παλιά που έλεγε "τα μηνύματα των 24 τελευταίων ωρών" ή κάπως έτσι? Click για ανάπτυξη... Σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:06 Η Oralee έγραψε: #358 11-12-07 12:06 Εγώ δεν θυμάμαι κανένα τέτοιο κουμπάκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:10 Η mania έγραψε: #359 11-12-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Εγώ δεν θυμάμαι κανένα τέτοιο κουμπάκι.. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά το δούλευα συνέχεια, τώρα ψάχνω μέρες και τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:42 Ο Lorien έγραψε: #360 11-12-07 12:42 Μαλλον αυτο πλεον φαινεται μονο εμμεσα απο το κουμπι "Νεα Μηνυματα" στο μπλε tab "Τελευταιες συζητησεις" και κοιτωντας ποτε γραφτηκαν τα μηνυματα.(αν προσπαθειτε να το αποφυγετε, σας καταλαβαινω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marslols parnam Wanda ]ifrit[ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Palladin: xrz μην ανησυχείς, κι εγώ το βλέπω, δεν είσαι τρελή Click για ανάπτυξη... το αναρωτήθηκα προς στιγμην!!! [και άλλα πράγματα αναρωτήθηκα στη συνέχεια αλλά δεν έφταιγαν τα στατιστικά της εν λόγω κατηγορίας για αυτό! ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:24 Ο Lorien έγραψε: #343 10-12-07 16:24 Το σωστο ειναι "δεν εισαι τρελη...γιαυτο το λογο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:45 Η Subject to change: #344 10-12-07 16:45 Διορθώθηκε. Πλέον στην εν λόγω κατηγορία τα στατιστικά τα βλέπουν μόνο οι admins, οι super moderators και οι moderators της συγκεκριμένης κατηγορίας (αν μπουν ποτέ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:45 Η Phoebe έγραψε: #345 10-12-07 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Οταν κάνω logout ενώ μου εμφανίζει τη σελίδα που πρέπει, πάνω αριστερά, εκεί που φαίνονται τα στοιχεία του χρήστη συνεχίζει να δείχνει τα στοιχεία μου, σαν να μην έξω κάνει logout. Είναι νορμαλ αυτό? Click για ανάπτυξη... Και εμένα μου συμβαίνει αυτό! Κάνω κάθε φορά 2 φορές logout για να είμαι σίγουρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:58 Η misslittledevil: #346 10-12-07 16:58 Για να καταλαβω γιατι καπου χαθηκα Το ιδιο λεμε? Ή καπου εχω κανει λαθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.604 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:08 Ο Scandal έγραψε: #347 10-12-07 17:08 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Για να καταλαβω γιατι καπου χαθηκα Το ιδιο λεμε? Ή καπου εχω κανει λαθος? Click για ανάπτυξη... Η XRZ έλεγε για τα "Στατιστικά" στην αριστερή στήλη. Στο παρόν screenshot, η στήλη είναι αυτή που λέει <<"Στατιστικά" Έχετε δημοσιεύσει 138 μηνύματα σε αυτή την κατηγορία.... (μέχρι τέλος)>> Αυτά τα στατιστικά είναι για την κατηγορία "Σχολιασμός". Αν έμπαινες πριν* στην κατηγορία "Οι αναφορές σας" θα έβλεπες αυτό το πλαίσιο μαζί με τις πληροφορίες "Τα περισσότερα μηνύματα/θέματα έγιναν από το μέλος x", πράγμα που δε θα έπρεπε να συμβαίνει. *(τώρα διορθώθηκε το πρόβλημα γι αυτό δε φαίνεται) -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:17 Η misslittledevil: #348 10-12-07 17:17 αα, νταξει. Αυτο το αριστερα/δεξια παντα με μπερδευε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 22:33 Η Εδάδ έγραψε: #349 10-12-07 22:33 Ενώ είμαι συνδεδεμένη, αν πάω να δω φώτος που έχει βάλει κάποιο μέλος μου ζητάει να ξανασυνδεθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 00:08 Ο Γιώργος έγραψε: #350 11-12-07 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: Ενώ είμαι συνδεδεμένη, αν πάω να δω φώτος που έχει βάλει κάποιο μέλος μου ζητάει να ξανασυνδεθώ Click για ανάπτυξη... Προφανώς θα μπαίνεις στο .gr και το λινκ που πατάς θα 'ναι .com ή vise-versa. Άλλαξε το domain στο url σου. (ή αν μπαίνεις απ' το .com μπαίνε απ' το .gr ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:44 Η Resident Evil: #351 11-12-07 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Διορθώθηκε. Πλέον στην εν λόγω κατηγορία τα στατιστικά τα βλέπουν μόνο οι admins, οι super moderators και οι moderators της συγκεκριμένης κατηγορίας (αν μπουν ποτέ). Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:53 Η mania έγραψε: #352 11-12-07 10:53 Ερώτηση γιατί δεν γράφει σε ποιό θέμα είμαστε; όταν μπαινεις μέσα χάνεσαι και άν ξεχαστείς γράφεις αλλού νταλλού Και γιατί δεν βλέπω πουθενά την εντολή τα μυνήματα της ημέρας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:24 Η Oralee έγραψε: #353 11-12-07 11:24 Το θέμα φαίνεται πάνω πάνω στον browser Μάνια μου, καθώς και στο πορτοκαλί πλαίσιο επίσης επάνω.. ( Βρίσκεστε εδώ: e-steki » Forum e-steki: The new era (part 1: forum) » e-steki The Site » Σημαντικές ανακοινώσεις » e-steki: The new era (part 1: forum) ) Η εντολή που ψάχνεις είναι στα Εργαλεία κάτω από το αβατάρ σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:49 Η mania έγραψε: #354 11-12-07 11:49 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Το θέμα φαίνεται πάνω πάνω στον browser Μάνια μου, καθώς και στο πορτοκαλί πλαίσιο επίσης επάνω.. ( Βρίσκεστε εδώ: e-steki » Forum e-steki: The new era (part 1: forum) » e-steki The Site » Σημαντικές ανακοινώσεις » e-steki: The new era (part 1: forum) ) Η εντολή που ψάχνεις είναι στα Εργαλεία κάτω από το αβατάρ σου Click για ανάπτυξη... Νέα Μηνύματα Εμφάνιση Λίστας Φίλων Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα Πίνακας Ελέγχου Χρήστη Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Επιλογών Θέματα που παρακολουθείτε Διάφορα Το Προφίλ Μου Συνδεδεμένοι χρήστες Λίστα Μελών Αποκλεισμένοι χρήστες Υποστήριξη Επικοινωνία Δείτε τους υπεύθυνους του site Βοήθεια Click για ανάπτυξη... Μόνο αυτά γράφει, η εντολήπου έλεγε τα μυνήματα της ημέρας δεν είναι μέσα, εκτώς και άν δεν βλέπω καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Δεκεμβρίου 2007 Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:57 Η Oralee έγραψε: #355 11-12-07 11:57 Πάνω από την εμφάνιση Λίστας Φίλων, Μάνια μου, πρέπει να έχει ένα κουμπάκι που λέγεται Νέα Μηνύματα! Δες το κόκκινο βελάκι στην φώτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:01 Η Resident Evil: #356 11-12-07 12:01 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάνω από την εμφάνιση Λίστας Φίλων, Μάνια μου, πρέπει να έχει ένα κουμπάκι που λέγεται Νέα Μηνύματα! Δες το κόκκινο βελάκι στην φώτο: Click για ανάπτυξη... αν δεν κάνω λάθος δεν υπήρχε και ένα κουμπάκι παλιά που έλεγε "τα μηνύματα των 24 τελευταίων ωρών" ή κάπως έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:04 Η mania έγραψε: #357 11-12-07 12:04 Αρχική Δημοσίευση από mania: Και γιατί δεν βλέπω πουθενά την εντολή τα μυνήματα της ημέρας; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάνω από την εμφάνιση Λίστας Φίλων, Μάνια μου, πρέπει να έχει ένα κουμπάκι που λέγεται Νέα Μηνύματα! Δες το κόκκινο βελάκι στην φώτο: Click για ανάπτυξη... Δεν λέω τα νέα λέω αυτό που μας λέει η xrz. Οταν θές να δείς τα μυνήματα στις προηγούμενες 24 ώρες, μπορεί κάτι να χάσεις και μετά άντε βρέστο, ενώ έτσι είναι έυκολότερο Αρχική Δημοσίευση από XRZ: αν δεν κάνω λάθος δεν υπήρχε και ένα κουμπάκι παλιά που έλεγε "τα μηνύματα των 24 τελευταίων ωρών" ή κάπως έτσι? Click για ανάπτυξη... Σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:06 Η Oralee έγραψε: #358 11-12-07 12:06 Εγώ δεν θυμάμαι κανένα τέτοιο κουμπάκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:10 Η mania έγραψε: #359 11-12-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Εγώ δεν θυμάμαι κανένα τέτοιο κουμπάκι.. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά το δούλευα συνέχεια, τώρα ψάχνω μέρες και τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:42 Ο Lorien έγραψε: #360 11-12-07 12:42 Μαλλον αυτο πλεον φαινεται μονο εμμεσα απο το κουμπι "Νεα Μηνυματα" στο μπλε tab "Τελευταιες συζητησεις" και κοιτωντας ποτε γραφτηκαν τα μηνυματα.(αν προσπαθειτε να το αποφυγετε, σας καταλαβαινω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marslols parnam Wanda ]ifrit[ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το σωστο ειναι "δεν εισαι τρελη...γιαυτο το λογο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:45 Η Subject to change: #344 10-12-07 16:45 Διορθώθηκε. Πλέον στην εν λόγω κατηγορία τα στατιστικά τα βλέπουν μόνο οι admins, οι super moderators και οι moderators της συγκεκριμένης κατηγορίας (αν μπουν ποτέ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:45 Η Phoebe έγραψε: #345 10-12-07 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Οταν κάνω logout ενώ μου εμφανίζει τη σελίδα που πρέπει, πάνω αριστερά, εκεί που φαίνονται τα στοιχεία του χρήστη συνεχίζει να δείχνει τα στοιχεία μου, σαν να μην έξω κάνει logout. Είναι νορμαλ αυτό? Click για ανάπτυξη... Και εμένα μου συμβαίνει αυτό! Κάνω κάθε φορά 2 φορές logout για να είμαι σίγουρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:58 Η misslittledevil: #346 10-12-07 16:58 Για να καταλαβω γιατι καπου χαθηκα Το ιδιο λεμε? Ή καπου εχω κανει λαθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.604 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:08 Ο Scandal έγραψε: #347 10-12-07 17:08 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Για να καταλαβω γιατι καπου χαθηκα Το ιδιο λεμε? Ή καπου εχω κανει λαθος? Click για ανάπτυξη... Η XRZ έλεγε για τα "Στατιστικά" στην αριστερή στήλη. Στο παρόν screenshot, η στήλη είναι αυτή που λέει <<"Στατιστικά" Έχετε δημοσιεύσει 138 μηνύματα σε αυτή την κατηγορία.... (μέχρι τέλος)>> Αυτά τα στατιστικά είναι για την κατηγορία "Σχολιασμός". Αν έμπαινες πριν* στην κατηγορία "Οι αναφορές σας" θα έβλεπες αυτό το πλαίσιο μαζί με τις πληροφορίες "Τα περισσότερα μηνύματα/θέματα έγιναν από το μέλος x", πράγμα που δε θα έπρεπε να συμβαίνει. *(τώρα διορθώθηκε το πρόβλημα γι αυτό δε φαίνεται) -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:17 Η misslittledevil: #348 10-12-07 17:17 αα, νταξει. Αυτο το αριστερα/δεξια παντα με μπερδευε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 22:33 Η Εδάδ έγραψε: #349 10-12-07 22:33 Ενώ είμαι συνδεδεμένη, αν πάω να δω φώτος που έχει βάλει κάποιο μέλος μου ζητάει να ξανασυνδεθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 00:08 Ο Γιώργος έγραψε: #350 11-12-07 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: Ενώ είμαι συνδεδεμένη, αν πάω να δω φώτος που έχει βάλει κάποιο μέλος μου ζητάει να ξανασυνδεθώ Click για ανάπτυξη... Προφανώς θα μπαίνεις στο .gr και το λινκ που πατάς θα 'ναι .com ή vise-versa. Άλλαξε το domain στο url σου. (ή αν μπαίνεις απ' το .com μπαίνε απ' το .gr ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:44 Η Resident Evil: #351 11-12-07 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Διορθώθηκε. Πλέον στην εν λόγω κατηγορία τα στατιστικά τα βλέπουν μόνο οι admins, οι super moderators και οι moderators της συγκεκριμένης κατηγορίας (αν μπουν ποτέ). Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:53 Η mania έγραψε: #352 11-12-07 10:53 Ερώτηση γιατί δεν γράφει σε ποιό θέμα είμαστε; όταν μπαινεις μέσα χάνεσαι και άν ξεχαστείς γράφεις αλλού νταλλού Και γιατί δεν βλέπω πουθενά την εντολή τα μυνήματα της ημέρας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:24 Η Oralee έγραψε: #353 11-12-07 11:24 Το θέμα φαίνεται πάνω πάνω στον browser Μάνια μου, καθώς και στο πορτοκαλί πλαίσιο επίσης επάνω.. ( Βρίσκεστε εδώ: e-steki » Forum e-steki: The new era (part 1: forum) » e-steki The Site » Σημαντικές ανακοινώσεις » e-steki: The new era (part 1: forum) ) Η εντολή που ψάχνεις είναι στα Εργαλεία κάτω από το αβατάρ σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:49 Η mania έγραψε: #354 11-12-07 11:49 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Το θέμα φαίνεται πάνω πάνω στον browser Μάνια μου, καθώς και στο πορτοκαλί πλαίσιο επίσης επάνω.. ( Βρίσκεστε εδώ: e-steki » Forum e-steki: The new era (part 1: forum) » e-steki The Site » Σημαντικές ανακοινώσεις » e-steki: The new era (part 1: forum) ) Η εντολή που ψάχνεις είναι στα Εργαλεία κάτω από το αβατάρ σου Click για ανάπτυξη... Νέα Μηνύματα Εμφάνιση Λίστας Φίλων Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα Πίνακας Ελέγχου Χρήστη Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Επιλογών Θέματα που παρακολουθείτε Διάφορα Το Προφίλ Μου Συνδεδεμένοι χρήστες Λίστα Μελών Αποκλεισμένοι χρήστες Υποστήριξη Επικοινωνία Δείτε τους υπεύθυνους του site Βοήθεια Click για ανάπτυξη... Μόνο αυτά γράφει, η εντολήπου έλεγε τα μυνήματα της ημέρας δεν είναι μέσα, εκτώς και άν δεν βλέπω καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Δεκεμβρίου 2007 Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:57 Η Oralee έγραψε: #355 11-12-07 11:57 Πάνω από την εμφάνιση Λίστας Φίλων, Μάνια μου, πρέπει να έχει ένα κουμπάκι που λέγεται Νέα Μηνύματα! Δες το κόκκινο βελάκι στην φώτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:01 Η Resident Evil: #356 11-12-07 12:01 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάνω από την εμφάνιση Λίστας Φίλων, Μάνια μου, πρέπει να έχει ένα κουμπάκι που λέγεται Νέα Μηνύματα! Δες το κόκκινο βελάκι στην φώτο: Click για ανάπτυξη... αν δεν κάνω λάθος δεν υπήρχε και ένα κουμπάκι παλιά που έλεγε "τα μηνύματα των 24 τελευταίων ωρών" ή κάπως έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:04 Η mania έγραψε: #357 11-12-07 12:04 Αρχική Δημοσίευση από mania: Και γιατί δεν βλέπω πουθενά την εντολή τα μυνήματα της ημέρας; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάνω από την εμφάνιση Λίστας Φίλων, Μάνια μου, πρέπει να έχει ένα κουμπάκι που λέγεται Νέα Μηνύματα! Δες το κόκκινο βελάκι στην φώτο: Click για ανάπτυξη... Δεν λέω τα νέα λέω αυτό που μας λέει η xrz. Οταν θές να δείς τα μυνήματα στις προηγούμενες 24 ώρες, μπορεί κάτι να χάσεις και μετά άντε βρέστο, ενώ έτσι είναι έυκολότερο Αρχική Δημοσίευση από XRZ: αν δεν κάνω λάθος δεν υπήρχε και ένα κουμπάκι παλιά που έλεγε "τα μηνύματα των 24 τελευταίων ωρών" ή κάπως έτσι? Click για ανάπτυξη... Σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:06 Η Oralee έγραψε: #358 11-12-07 12:06 Εγώ δεν θυμάμαι κανένα τέτοιο κουμπάκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:10 Η mania έγραψε: #359 11-12-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Εγώ δεν θυμάμαι κανένα τέτοιο κουμπάκι.. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά το δούλευα συνέχεια, τώρα ψάχνω μέρες και τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:42 Ο Lorien έγραψε: #360 11-12-07 12:42 Μαλλον αυτο πλεον φαινεται μονο εμμεσα απο το κουμπι "Νεα Μηνυματα" στο μπλε tab "Τελευταιες συζητησεις" και κοιτωντας ποτε γραφτηκαν τα μηνυματα.(αν προσπαθειτε να το αποφυγετε, σας καταλαβαινω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marslols parnam Wanda ]ifrit[ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Διορθώθηκε. Πλέον στην εν λόγω κατηγορία τα στατιστικά τα βλέπουν μόνο οι admins, οι super moderators και οι moderators της συγκεκριμένης κατηγορίας (αν μπουν ποτέ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:45 Η Phoebe έγραψε: #345 10-12-07 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Οταν κάνω logout ενώ μου εμφανίζει τη σελίδα που πρέπει, πάνω αριστερά, εκεί που φαίνονται τα στοιχεία του χρήστη συνεχίζει να δείχνει τα στοιχεία μου, σαν να μην έξω κάνει logout. Είναι νορμαλ αυτό? Click για ανάπτυξη... Και εμένα μου συμβαίνει αυτό! Κάνω κάθε φορά 2 φορές logout για να είμαι σίγουρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:58 Η misslittledevil: #346 10-12-07 16:58 Για να καταλαβω γιατι καπου χαθηκα Το ιδιο λεμε? Ή καπου εχω κανει λαθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.604 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:08 Ο Scandal έγραψε: #347 10-12-07 17:08 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Για να καταλαβω γιατι καπου χαθηκα Το ιδιο λεμε? Ή καπου εχω κανει λαθος? Click για ανάπτυξη... Η XRZ έλεγε για τα "Στατιστικά" στην αριστερή στήλη. Στο παρόν screenshot, η στήλη είναι αυτή που λέει <<"Στατιστικά" Έχετε δημοσιεύσει 138 μηνύματα σε αυτή την κατηγορία.... (μέχρι τέλος)>> Αυτά τα στατιστικά είναι για την κατηγορία "Σχολιασμός". Αν έμπαινες πριν* στην κατηγορία "Οι αναφορές σας" θα έβλεπες αυτό το πλαίσιο μαζί με τις πληροφορίες "Τα περισσότερα μηνύματα/θέματα έγιναν από το μέλος x", πράγμα που δε θα έπρεπε να συμβαίνει. *(τώρα διορθώθηκε το πρόβλημα γι αυτό δε φαίνεται) -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:17 Η misslittledevil: #348 10-12-07 17:17 αα, νταξει. Αυτο το αριστερα/δεξια παντα με μπερδευε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 22:33 Η Εδάδ έγραψε: #349 10-12-07 22:33 Ενώ είμαι συνδεδεμένη, αν πάω να δω φώτος που έχει βάλει κάποιο μέλος μου ζητάει να ξανασυνδεθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 00:08 Ο Γιώργος έγραψε: #350 11-12-07 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: Ενώ είμαι συνδεδεμένη, αν πάω να δω φώτος που έχει βάλει κάποιο μέλος μου ζητάει να ξανασυνδεθώ Click για ανάπτυξη... Προφανώς θα μπαίνεις στο .gr και το λινκ που πατάς θα 'ναι .com ή vise-versa. Άλλαξε το domain στο url σου. (ή αν μπαίνεις απ' το .com μπαίνε απ' το .gr ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:44 Η Resident Evil: #351 11-12-07 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Διορθώθηκε. Πλέον στην εν λόγω κατηγορία τα στατιστικά τα βλέπουν μόνο οι admins, οι super moderators και οι moderators της συγκεκριμένης κατηγορίας (αν μπουν ποτέ). Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:53 Η mania έγραψε: #352 11-12-07 10:53 Ερώτηση γιατί δεν γράφει σε ποιό θέμα είμαστε; όταν μπαινεις μέσα χάνεσαι και άν ξεχαστείς γράφεις αλλού νταλλού Και γιατί δεν βλέπω πουθενά την εντολή τα μυνήματα της ημέρας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:24 Η Oralee έγραψε: #353 11-12-07 11:24 Το θέμα φαίνεται πάνω πάνω στον browser Μάνια μου, καθώς και στο πορτοκαλί πλαίσιο επίσης επάνω.. ( Βρίσκεστε εδώ: e-steki » Forum e-steki: The new era (part 1: forum) » e-steki The Site » Σημαντικές ανακοινώσεις » e-steki: The new era (part 1: forum) ) Η εντολή που ψάχνεις είναι στα Εργαλεία κάτω από το αβατάρ σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:49 Η mania έγραψε: #354 11-12-07 11:49 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Το θέμα φαίνεται πάνω πάνω στον browser Μάνια μου, καθώς και στο πορτοκαλί πλαίσιο επίσης επάνω.. ( Βρίσκεστε εδώ: e-steki » Forum e-steki: The new era (part 1: forum) » e-steki The Site » Σημαντικές ανακοινώσεις » e-steki: The new era (part 1: forum) ) Η εντολή που ψάχνεις είναι στα Εργαλεία κάτω από το αβατάρ σου Click για ανάπτυξη... Νέα Μηνύματα Εμφάνιση Λίστας Φίλων Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα Πίνακας Ελέγχου Χρήστη Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Επιλογών Θέματα που παρακολουθείτε Διάφορα Το Προφίλ Μου Συνδεδεμένοι χρήστες Λίστα Μελών Αποκλεισμένοι χρήστες Υποστήριξη Επικοινωνία Δείτε τους υπεύθυνους του site Βοήθεια Click για ανάπτυξη... Μόνο αυτά γράφει, η εντολήπου έλεγε τα μυνήματα της ημέρας δεν είναι μέσα, εκτώς και άν δεν βλέπω καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Δεκεμβρίου 2007 Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:57 Η Oralee έγραψε: #355 11-12-07 11:57 Πάνω από την εμφάνιση Λίστας Φίλων, Μάνια μου, πρέπει να έχει ένα κουμπάκι που λέγεται Νέα Μηνύματα! Δες το κόκκινο βελάκι στην φώτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:01 Η Resident Evil: #356 11-12-07 12:01 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάνω από την εμφάνιση Λίστας Φίλων, Μάνια μου, πρέπει να έχει ένα κουμπάκι που λέγεται Νέα Μηνύματα! Δες το κόκκινο βελάκι στην φώτο: Click για ανάπτυξη... αν δεν κάνω λάθος δεν υπήρχε και ένα κουμπάκι παλιά που έλεγε "τα μηνύματα των 24 τελευταίων ωρών" ή κάπως έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:04 Η mania έγραψε: #357 11-12-07 12:04 Αρχική Δημοσίευση από mania: Και γιατί δεν βλέπω πουθενά την εντολή τα μυνήματα της ημέρας; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάνω από την εμφάνιση Λίστας Φίλων, Μάνια μου, πρέπει να έχει ένα κουμπάκι που λέγεται Νέα Μηνύματα! Δες το κόκκινο βελάκι στην φώτο: Click για ανάπτυξη... Δεν λέω τα νέα λέω αυτό που μας λέει η xrz. Οταν θές να δείς τα μυνήματα στις προηγούμενες 24 ώρες, μπορεί κάτι να χάσεις και μετά άντε βρέστο, ενώ έτσι είναι έυκολότερο Αρχική Δημοσίευση από XRZ: αν δεν κάνω λάθος δεν υπήρχε και ένα κουμπάκι παλιά που έλεγε "τα μηνύματα των 24 τελευταίων ωρών" ή κάπως έτσι? Click για ανάπτυξη... Σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:06 Η Oralee έγραψε: #358 11-12-07 12:06 Εγώ δεν θυμάμαι κανένα τέτοιο κουμπάκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:10 Η mania έγραψε: #359 11-12-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Εγώ δεν θυμάμαι κανένα τέτοιο κουμπάκι.. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά το δούλευα συνέχεια, τώρα ψάχνω μέρες και τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:42 Ο Lorien έγραψε: #360 11-12-07 12:42 Μαλλον αυτο πλεον φαινεται μονο εμμεσα απο το κουμπι "Νεα Μηνυματα" στο μπλε tab "Τελευταιες συζητησεις" και κοιτωντας ποτε γραφτηκαν τα μηνυματα.(αν προσπαθειτε να το αποφυγετε, σας καταλαβαινω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marslols parnam Wanda ]ifrit[ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Youki: Οταν κάνω logout ενώ μου εμφανίζει τη σελίδα που πρέπει, πάνω αριστερά, εκεί που φαίνονται τα στοιχεία του χρήστη συνεχίζει να δείχνει τα στοιχεία μου, σαν να μην έξω κάνει logout. Είναι νορμαλ αυτό? Click για ανάπτυξη... Και εμένα μου συμβαίνει αυτό! Κάνω κάθε φορά 2 φορές logout για να είμαι σίγουρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:58 Η misslittledevil: #346 10-12-07 16:58 Για να καταλαβω γιατι καπου χαθηκα Το ιδιο λεμε? Ή καπου εχω κανει λαθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.604 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:08 Ο Scandal έγραψε: #347 10-12-07 17:08 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Για να καταλαβω γιατι καπου χαθηκα Το ιδιο λεμε? Ή καπου εχω κανει λαθος? Click για ανάπτυξη... Η XRZ έλεγε για τα "Στατιστικά" στην αριστερή στήλη. Στο παρόν screenshot, η στήλη είναι αυτή που λέει <<"Στατιστικά" Έχετε δημοσιεύσει 138 μηνύματα σε αυτή την κατηγορία.... (μέχρι τέλος)>> Αυτά τα στατιστικά είναι για την κατηγορία "Σχολιασμός". Αν έμπαινες πριν* στην κατηγορία "Οι αναφορές σας" θα έβλεπες αυτό το πλαίσιο μαζί με τις πληροφορίες "Τα περισσότερα μηνύματα/θέματα έγιναν από το μέλος x", πράγμα που δε θα έπρεπε να συμβαίνει. *(τώρα διορθώθηκε το πρόβλημα γι αυτό δε φαίνεται) -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:17 Η misslittledevil: #348 10-12-07 17:17 αα, νταξει. Αυτο το αριστερα/δεξια παντα με μπερδευε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 22:33 Η Εδάδ έγραψε: #349 10-12-07 22:33 Ενώ είμαι συνδεδεμένη, αν πάω να δω φώτος που έχει βάλει κάποιο μέλος μου ζητάει να ξανασυνδεθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 00:08 Ο Γιώργος έγραψε: #350 11-12-07 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: Ενώ είμαι συνδεδεμένη, αν πάω να δω φώτος που έχει βάλει κάποιο μέλος μου ζητάει να ξανασυνδεθώ Click για ανάπτυξη... Προφανώς θα μπαίνεις στο .gr και το λινκ που πατάς θα 'ναι .com ή vise-versa. Άλλαξε το domain στο url σου. (ή αν μπαίνεις απ' το .com μπαίνε απ' το .gr ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:44 Η Resident Evil: #351 11-12-07 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Διορθώθηκε. Πλέον στην εν λόγω κατηγορία τα στατιστικά τα βλέπουν μόνο οι admins, οι super moderators και οι moderators της συγκεκριμένης κατηγορίας (αν μπουν ποτέ). Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:53 Η mania έγραψε: #352 11-12-07 10:53 Ερώτηση γιατί δεν γράφει σε ποιό θέμα είμαστε; όταν μπαινεις μέσα χάνεσαι και άν ξεχαστείς γράφεις αλλού νταλλού Και γιατί δεν βλέπω πουθενά την εντολή τα μυνήματα της ημέρας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:24 Η Oralee έγραψε: #353 11-12-07 11:24 Το θέμα φαίνεται πάνω πάνω στον browser Μάνια μου, καθώς και στο πορτοκαλί πλαίσιο επίσης επάνω.. ( Βρίσκεστε εδώ: e-steki » Forum e-steki: The new era (part 1: forum) » e-steki The Site » Σημαντικές ανακοινώσεις » e-steki: The new era (part 1: forum) ) Η εντολή που ψάχνεις είναι στα Εργαλεία κάτω από το αβατάρ σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:49 Η mania έγραψε: #354 11-12-07 11:49 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Το θέμα φαίνεται πάνω πάνω στον browser Μάνια μου, καθώς και στο πορτοκαλί πλαίσιο επίσης επάνω.. ( Βρίσκεστε εδώ: e-steki » Forum e-steki: The new era (part 1: forum) » e-steki The Site » Σημαντικές ανακοινώσεις » e-steki: The new era (part 1: forum) ) Η εντολή που ψάχνεις είναι στα Εργαλεία κάτω από το αβατάρ σου Click για ανάπτυξη... Νέα Μηνύματα Εμφάνιση Λίστας Φίλων Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα Πίνακας Ελέγχου Χρήστη Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Επιλογών Θέματα που παρακολουθείτε Διάφορα Το Προφίλ Μου Συνδεδεμένοι χρήστες Λίστα Μελών Αποκλεισμένοι χρήστες Υποστήριξη Επικοινωνία Δείτε τους υπεύθυνους του site Βοήθεια Click για ανάπτυξη... Μόνο αυτά γράφει, η εντολήπου έλεγε τα μυνήματα της ημέρας δεν είναι μέσα, εκτώς και άν δεν βλέπω καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Δεκεμβρίου 2007 Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:57 Η Oralee έγραψε: #355 11-12-07 11:57 Πάνω από την εμφάνιση Λίστας Φίλων, Μάνια μου, πρέπει να έχει ένα κουμπάκι που λέγεται Νέα Μηνύματα! Δες το κόκκινο βελάκι στην φώτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:01 Η Resident Evil: #356 11-12-07 12:01 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάνω από την εμφάνιση Λίστας Φίλων, Μάνια μου, πρέπει να έχει ένα κουμπάκι που λέγεται Νέα Μηνύματα! Δες το κόκκινο βελάκι στην φώτο: Click για ανάπτυξη... αν δεν κάνω λάθος δεν υπήρχε και ένα κουμπάκι παλιά που έλεγε "τα μηνύματα των 24 τελευταίων ωρών" ή κάπως έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:04 Η mania έγραψε: #357 11-12-07 12:04 Αρχική Δημοσίευση από mania: Και γιατί δεν βλέπω πουθενά την εντολή τα μυνήματα της ημέρας; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάνω από την εμφάνιση Λίστας Φίλων, Μάνια μου, πρέπει να έχει ένα κουμπάκι που λέγεται Νέα Μηνύματα! Δες το κόκκινο βελάκι στην φώτο: Click για ανάπτυξη... Δεν λέω τα νέα λέω αυτό που μας λέει η xrz. Οταν θές να δείς τα μυνήματα στις προηγούμενες 24 ώρες, μπορεί κάτι να χάσεις και μετά άντε βρέστο, ενώ έτσι είναι έυκολότερο Αρχική Δημοσίευση από XRZ: αν δεν κάνω λάθος δεν υπήρχε και ένα κουμπάκι παλιά που έλεγε "τα μηνύματα των 24 τελευταίων ωρών" ή κάπως έτσι? Click για ανάπτυξη... Σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:06 Η Oralee έγραψε: #358 11-12-07 12:06 Εγώ δεν θυμάμαι κανένα τέτοιο κουμπάκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:10 Η mania έγραψε: #359 11-12-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Εγώ δεν θυμάμαι κανένα τέτοιο κουμπάκι.. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά το δούλευα συνέχεια, τώρα ψάχνω μέρες και τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:42 Ο Lorien έγραψε: #360 11-12-07 12:42 Μαλλον αυτο πλεον φαινεται μονο εμμεσα απο το κουμπι "Νεα Μηνυματα" στο μπλε tab "Τελευταιες συζητησεις" και κοιτωντας ποτε γραφτηκαν τα μηνυματα.(αν προσπαθειτε να το αποφυγετε, σας καταλαβαινω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marslols parnam Wanda ]ifrit[ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για να καταλαβω γιατι καπου χαθηκα Το ιδιο λεμε? Ή καπου εχω κανει λαθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.604 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:08 Ο Scandal έγραψε: #347 10-12-07 17:08 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Για να καταλαβω γιατι καπου χαθηκα Το ιδιο λεμε? Ή καπου εχω κανει λαθος? Click για ανάπτυξη... Η XRZ έλεγε για τα "Στατιστικά" στην αριστερή στήλη. Στο παρόν screenshot, η στήλη είναι αυτή που λέει <<"Στατιστικά" Έχετε δημοσιεύσει 138 μηνύματα σε αυτή την κατηγορία.... (μέχρι τέλος)>> Αυτά τα στατιστικά είναι για την κατηγορία "Σχολιασμός". Αν έμπαινες πριν* στην κατηγορία "Οι αναφορές σας" θα έβλεπες αυτό το πλαίσιο μαζί με τις πληροφορίες "Τα περισσότερα μηνύματα/θέματα έγιναν από το μέλος x", πράγμα που δε θα έπρεπε να συμβαίνει. *(τώρα διορθώθηκε το πρόβλημα γι αυτό δε φαίνεται) -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:17 Η misslittledevil: #348 10-12-07 17:17 αα, νταξει. Αυτο το αριστερα/δεξια παντα με μπερδευε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 22:33 Η Εδάδ έγραψε: #349 10-12-07 22:33 Ενώ είμαι συνδεδεμένη, αν πάω να δω φώτος που έχει βάλει κάποιο μέλος μου ζητάει να ξανασυνδεθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 00:08 Ο Γιώργος έγραψε: #350 11-12-07 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: Ενώ είμαι συνδεδεμένη, αν πάω να δω φώτος που έχει βάλει κάποιο μέλος μου ζητάει να ξανασυνδεθώ Click για ανάπτυξη... Προφανώς θα μπαίνεις στο .gr και το λινκ που πατάς θα 'ναι .com ή vise-versa. Άλλαξε το domain στο url σου. (ή αν μπαίνεις απ' το .com μπαίνε απ' το .gr ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:44 Η Resident Evil: #351 11-12-07 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Διορθώθηκε. Πλέον στην εν λόγω κατηγορία τα στατιστικά τα βλέπουν μόνο οι admins, οι super moderators και οι moderators της συγκεκριμένης κατηγορίας (αν μπουν ποτέ). Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:53 Η mania έγραψε: #352 11-12-07 10:53 Ερώτηση γιατί δεν γράφει σε ποιό θέμα είμαστε; όταν μπαινεις μέσα χάνεσαι και άν ξεχαστείς γράφεις αλλού νταλλού Και γιατί δεν βλέπω πουθενά την εντολή τα μυνήματα της ημέρας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:24 Η Oralee έγραψε: #353 11-12-07 11:24 Το θέμα φαίνεται πάνω πάνω στον browser Μάνια μου, καθώς και στο πορτοκαλί πλαίσιο επίσης επάνω.. ( Βρίσκεστε εδώ: e-steki » Forum e-steki: The new era (part 1: forum) » e-steki The Site » Σημαντικές ανακοινώσεις » e-steki: The new era (part 1: forum) ) Η εντολή που ψάχνεις είναι στα Εργαλεία κάτω από το αβατάρ σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:49 Η mania έγραψε: #354 11-12-07 11:49 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Το θέμα φαίνεται πάνω πάνω στον browser Μάνια μου, καθώς και στο πορτοκαλί πλαίσιο επίσης επάνω.. ( Βρίσκεστε εδώ: e-steki » Forum e-steki: The new era (part 1: forum) » e-steki The Site » Σημαντικές ανακοινώσεις » e-steki: The new era (part 1: forum) ) Η εντολή που ψάχνεις είναι στα Εργαλεία κάτω από το αβατάρ σου Click για ανάπτυξη... Νέα Μηνύματα Εμφάνιση Λίστας Φίλων Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα Πίνακας Ελέγχου Χρήστη Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Επιλογών Θέματα που παρακολουθείτε Διάφορα Το Προφίλ Μου Συνδεδεμένοι χρήστες Λίστα Μελών Αποκλεισμένοι χρήστες Υποστήριξη Επικοινωνία Δείτε τους υπεύθυνους του site Βοήθεια Click για ανάπτυξη... Μόνο αυτά γράφει, η εντολήπου έλεγε τα μυνήματα της ημέρας δεν είναι μέσα, εκτώς και άν δεν βλέπω καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Δεκεμβρίου 2007 Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:57 Η Oralee έγραψε: #355 11-12-07 11:57 Πάνω από την εμφάνιση Λίστας Φίλων, Μάνια μου, πρέπει να έχει ένα κουμπάκι που λέγεται Νέα Μηνύματα! Δες το κόκκινο βελάκι στην φώτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:01 Η Resident Evil: #356 11-12-07 12:01 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάνω από την εμφάνιση Λίστας Φίλων, Μάνια μου, πρέπει να έχει ένα κουμπάκι που λέγεται Νέα Μηνύματα! Δες το κόκκινο βελάκι στην φώτο: Click για ανάπτυξη... αν δεν κάνω λάθος δεν υπήρχε και ένα κουμπάκι παλιά που έλεγε "τα μηνύματα των 24 τελευταίων ωρών" ή κάπως έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:04 Η mania έγραψε: #357 11-12-07 12:04 Αρχική Δημοσίευση από mania: Και γιατί δεν βλέπω πουθενά την εντολή τα μυνήματα της ημέρας; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάνω από την εμφάνιση Λίστας Φίλων, Μάνια μου, πρέπει να έχει ένα κουμπάκι που λέγεται Νέα Μηνύματα! Δες το κόκκινο βελάκι στην φώτο: Click για ανάπτυξη... Δεν λέω τα νέα λέω αυτό που μας λέει η xrz. Οταν θές να δείς τα μυνήματα στις προηγούμενες 24 ώρες, μπορεί κάτι να χάσεις και μετά άντε βρέστο, ενώ έτσι είναι έυκολότερο Αρχική Δημοσίευση από XRZ: αν δεν κάνω λάθος δεν υπήρχε και ένα κουμπάκι παλιά που έλεγε "τα μηνύματα των 24 τελευταίων ωρών" ή κάπως έτσι? Click για ανάπτυξη... Σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:06 Η Oralee έγραψε: #358 11-12-07 12:06 Εγώ δεν θυμάμαι κανένα τέτοιο κουμπάκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:10 Η mania έγραψε: #359 11-12-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Εγώ δεν θυμάμαι κανένα τέτοιο κουμπάκι.. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά το δούλευα συνέχεια, τώρα ψάχνω μέρες και τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:42 Ο Lorien έγραψε: #360 11-12-07 12:42 Μαλλον αυτο πλεον φαινεται μονο εμμεσα απο το κουμπι "Νεα Μηνυματα" στο μπλε tab "Τελευταιες συζητησεις" και κοιτωντας ποτε γραφτηκαν τα μηνυματα.(αν προσπαθειτε να το αποφυγετε, σας καταλαβαινω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marslols parnam Wanda ]ifrit[ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Για να καταλαβω γιατι καπου χαθηκα Το ιδιο λεμε? Ή καπου εχω κανει λαθος? Click για ανάπτυξη... Η XRZ έλεγε για τα "Στατιστικά" στην αριστερή στήλη. Στο παρόν screenshot, η στήλη είναι αυτή που λέει <<"Στατιστικά" Έχετε δημοσιεύσει 138 μηνύματα σε αυτή την κατηγορία.... (μέχρι τέλος)>> Αυτά τα στατιστικά είναι για την κατηγορία "Σχολιασμός". Αν έμπαινες πριν* στην κατηγορία "Οι αναφορές σας" θα έβλεπες αυτό το πλαίσιο μαζί με τις πληροφορίες "Τα περισσότερα μηνύματα/θέματα έγιναν από το μέλος x", πράγμα που δε θα έπρεπε να συμβαίνει. *(τώρα διορθώθηκε το πρόβλημα γι αυτό δε φαίνεται) -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:17 Η misslittledevil: #348 10-12-07 17:17 αα, νταξει. Αυτο το αριστερα/δεξια παντα με μπερδευε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 22:33 Η Εδάδ έγραψε: #349 10-12-07 22:33 Ενώ είμαι συνδεδεμένη, αν πάω να δω φώτος που έχει βάλει κάποιο μέλος μου ζητάει να ξανασυνδεθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 00:08 Ο Γιώργος έγραψε: #350 11-12-07 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: Ενώ είμαι συνδεδεμένη, αν πάω να δω φώτος που έχει βάλει κάποιο μέλος μου ζητάει να ξανασυνδεθώ Click για ανάπτυξη... Προφανώς θα μπαίνεις στο .gr και το λινκ που πατάς θα 'ναι .com ή vise-versa. Άλλαξε το domain στο url σου. (ή αν μπαίνεις απ' το .com μπαίνε απ' το .gr ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:44 Η Resident Evil: #351 11-12-07 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Διορθώθηκε. Πλέον στην εν λόγω κατηγορία τα στατιστικά τα βλέπουν μόνο οι admins, οι super moderators και οι moderators της συγκεκριμένης κατηγορίας (αν μπουν ποτέ). Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:53 Η mania έγραψε: #352 11-12-07 10:53 Ερώτηση γιατί δεν γράφει σε ποιό θέμα είμαστε; όταν μπαινεις μέσα χάνεσαι και άν ξεχαστείς γράφεις αλλού νταλλού Και γιατί δεν βλέπω πουθενά την εντολή τα μυνήματα της ημέρας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:24 Η Oralee έγραψε: #353 11-12-07 11:24 Το θέμα φαίνεται πάνω πάνω στον browser Μάνια μου, καθώς και στο πορτοκαλί πλαίσιο επίσης επάνω.. ( Βρίσκεστε εδώ: e-steki » Forum e-steki: The new era (part 1: forum) » e-steki The Site » Σημαντικές ανακοινώσεις » e-steki: The new era (part 1: forum) ) Η εντολή που ψάχνεις είναι στα Εργαλεία κάτω από το αβατάρ σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:49 Η mania έγραψε: #354 11-12-07 11:49 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Το θέμα φαίνεται πάνω πάνω στον browser Μάνια μου, καθώς και στο πορτοκαλί πλαίσιο επίσης επάνω.. ( Βρίσκεστε εδώ: e-steki » Forum e-steki: The new era (part 1: forum) » e-steki The Site » Σημαντικές ανακοινώσεις » e-steki: The new era (part 1: forum) ) Η εντολή που ψάχνεις είναι στα Εργαλεία κάτω από το αβατάρ σου Click για ανάπτυξη... Νέα Μηνύματα Εμφάνιση Λίστας Φίλων Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα Πίνακας Ελέγχου Χρήστη Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Επιλογών Θέματα που παρακολουθείτε Διάφορα Το Προφίλ Μου Συνδεδεμένοι χρήστες Λίστα Μελών Αποκλεισμένοι χρήστες Υποστήριξη Επικοινωνία Δείτε τους υπεύθυνους του site Βοήθεια Click για ανάπτυξη... Μόνο αυτά γράφει, η εντολήπου έλεγε τα μυνήματα της ημέρας δεν είναι μέσα, εκτώς και άν δεν βλέπω καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Δεκεμβρίου 2007 Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:57 Η Oralee έγραψε: #355 11-12-07 11:57 Πάνω από την εμφάνιση Λίστας Φίλων, Μάνια μου, πρέπει να έχει ένα κουμπάκι που λέγεται Νέα Μηνύματα! Δες το κόκκινο βελάκι στην φώτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:01 Η Resident Evil: #356 11-12-07 12:01 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάνω από την εμφάνιση Λίστας Φίλων, Μάνια μου, πρέπει να έχει ένα κουμπάκι που λέγεται Νέα Μηνύματα! Δες το κόκκινο βελάκι στην φώτο: Click για ανάπτυξη... αν δεν κάνω λάθος δεν υπήρχε και ένα κουμπάκι παλιά που έλεγε "τα μηνύματα των 24 τελευταίων ωρών" ή κάπως έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:04 Η mania έγραψε: #357 11-12-07 12:04 Αρχική Δημοσίευση από mania: Και γιατί δεν βλέπω πουθενά την εντολή τα μυνήματα της ημέρας; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάνω από την εμφάνιση Λίστας Φίλων, Μάνια μου, πρέπει να έχει ένα κουμπάκι που λέγεται Νέα Μηνύματα! Δες το κόκκινο βελάκι στην φώτο: Click για ανάπτυξη... Δεν λέω τα νέα λέω αυτό που μας λέει η xrz. Οταν θές να δείς τα μυνήματα στις προηγούμενες 24 ώρες, μπορεί κάτι να χάσεις και μετά άντε βρέστο, ενώ έτσι είναι έυκολότερο Αρχική Δημοσίευση από XRZ: αν δεν κάνω λάθος δεν υπήρχε και ένα κουμπάκι παλιά που έλεγε "τα μηνύματα των 24 τελευταίων ωρών" ή κάπως έτσι? Click για ανάπτυξη... Σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:06 Η Oralee έγραψε: #358 11-12-07 12:06 Εγώ δεν θυμάμαι κανένα τέτοιο κουμπάκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:10 Η mania έγραψε: #359 11-12-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Εγώ δεν θυμάμαι κανένα τέτοιο κουμπάκι.. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά το δούλευα συνέχεια, τώρα ψάχνω μέρες και τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:42 Ο Lorien έγραψε: #360 11-12-07 12:42 Μαλλον αυτο πλεον φαινεται μονο εμμεσα απο το κουμπι "Νεα Μηνυματα" στο μπλε tab "Τελευταιες συζητησεις" και κοιτωντας ποτε γραφτηκαν τα μηνυματα.(αν προσπαθειτε να το αποφυγετε, σας καταλαβαινω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marslols parnam Wanda ]ifrit[ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αα, νταξει. Αυτο το αριστερα/δεξια παντα με μπερδευε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 22:33 Η Εδάδ έγραψε: #349 10-12-07 22:33 Ενώ είμαι συνδεδεμένη, αν πάω να δω φώτος που έχει βάλει κάποιο μέλος μου ζητάει να ξανασυνδεθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 00:08 Ο Γιώργος έγραψε: #350 11-12-07 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: Ενώ είμαι συνδεδεμένη, αν πάω να δω φώτος που έχει βάλει κάποιο μέλος μου ζητάει να ξανασυνδεθώ Click για ανάπτυξη... Προφανώς θα μπαίνεις στο .gr και το λινκ που πατάς θα 'ναι .com ή vise-versa. Άλλαξε το domain στο url σου. (ή αν μπαίνεις απ' το .com μπαίνε απ' το .gr ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:44 Η Resident Evil: #351 11-12-07 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Διορθώθηκε. Πλέον στην εν λόγω κατηγορία τα στατιστικά τα βλέπουν μόνο οι admins, οι super moderators και οι moderators της συγκεκριμένης κατηγορίας (αν μπουν ποτέ). Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:53 Η mania έγραψε: #352 11-12-07 10:53 Ερώτηση γιατί δεν γράφει σε ποιό θέμα είμαστε; όταν μπαινεις μέσα χάνεσαι και άν ξεχαστείς γράφεις αλλού νταλλού Και γιατί δεν βλέπω πουθενά την εντολή τα μυνήματα της ημέρας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:24 Η Oralee έγραψε: #353 11-12-07 11:24 Το θέμα φαίνεται πάνω πάνω στον browser Μάνια μου, καθώς και στο πορτοκαλί πλαίσιο επίσης επάνω.. ( Βρίσκεστε εδώ: e-steki » Forum e-steki: The new era (part 1: forum) » e-steki The Site » Σημαντικές ανακοινώσεις » e-steki: The new era (part 1: forum) ) Η εντολή που ψάχνεις είναι στα Εργαλεία κάτω από το αβατάρ σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:49 Η mania έγραψε: #354 11-12-07 11:49 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Το θέμα φαίνεται πάνω πάνω στον browser Μάνια μου, καθώς και στο πορτοκαλί πλαίσιο επίσης επάνω.. ( Βρίσκεστε εδώ: e-steki » Forum e-steki: The new era (part 1: forum) » e-steki The Site » Σημαντικές ανακοινώσεις » e-steki: The new era (part 1: forum) ) Η εντολή που ψάχνεις είναι στα Εργαλεία κάτω από το αβατάρ σου Click για ανάπτυξη... Νέα Μηνύματα Εμφάνιση Λίστας Φίλων Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα Πίνακας Ελέγχου Χρήστη Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Επιλογών Θέματα που παρακολουθείτε Διάφορα Το Προφίλ Μου Συνδεδεμένοι χρήστες Λίστα Μελών Αποκλεισμένοι χρήστες Υποστήριξη Επικοινωνία Δείτε τους υπεύθυνους του site Βοήθεια Click για ανάπτυξη... Μόνο αυτά γράφει, η εντολήπου έλεγε τα μυνήματα της ημέρας δεν είναι μέσα, εκτώς και άν δεν βλέπω καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Δεκεμβρίου 2007 Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:57 Η Oralee έγραψε: #355 11-12-07 11:57 Πάνω από την εμφάνιση Λίστας Φίλων, Μάνια μου, πρέπει να έχει ένα κουμπάκι που λέγεται Νέα Μηνύματα! Δες το κόκκινο βελάκι στην φώτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:01 Η Resident Evil: #356 11-12-07 12:01 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάνω από την εμφάνιση Λίστας Φίλων, Μάνια μου, πρέπει να έχει ένα κουμπάκι που λέγεται Νέα Μηνύματα! Δες το κόκκινο βελάκι στην φώτο: Click για ανάπτυξη... αν δεν κάνω λάθος δεν υπήρχε και ένα κουμπάκι παλιά που έλεγε "τα μηνύματα των 24 τελευταίων ωρών" ή κάπως έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:04 Η mania έγραψε: #357 11-12-07 12:04 Αρχική Δημοσίευση από mania: Και γιατί δεν βλέπω πουθενά την εντολή τα μυνήματα της ημέρας; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάνω από την εμφάνιση Λίστας Φίλων, Μάνια μου, πρέπει να έχει ένα κουμπάκι που λέγεται Νέα Μηνύματα! Δες το κόκκινο βελάκι στην φώτο: Click για ανάπτυξη... Δεν λέω τα νέα λέω αυτό που μας λέει η xrz. Οταν θές να δείς τα μυνήματα στις προηγούμενες 24 ώρες, μπορεί κάτι να χάσεις και μετά άντε βρέστο, ενώ έτσι είναι έυκολότερο Αρχική Δημοσίευση από XRZ: αν δεν κάνω λάθος δεν υπήρχε και ένα κουμπάκι παλιά που έλεγε "τα μηνύματα των 24 τελευταίων ωρών" ή κάπως έτσι? Click για ανάπτυξη... Σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:06 Η Oralee έγραψε: #358 11-12-07 12:06 Εγώ δεν θυμάμαι κανένα τέτοιο κουμπάκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:10 Η mania έγραψε: #359 11-12-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Εγώ δεν θυμάμαι κανένα τέτοιο κουμπάκι.. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά το δούλευα συνέχεια, τώρα ψάχνω μέρες και τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:42 Ο Lorien έγραψε: #360 11-12-07 12:42 Μαλλον αυτο πλεον φαινεται μονο εμμεσα απο το κουμπι "Νεα Μηνυματα" στο μπλε tab "Τελευταιες συζητησεις" και κοιτωντας ποτε γραφτηκαν τα μηνυματα.(αν προσπαθειτε να το αποφυγετε, σας καταλαβαινω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marslols parnam Wanda ]ifrit[ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ενώ είμαι συνδεδεμένη, αν πάω να δω φώτος που έχει βάλει κάποιο μέλος μου ζητάει να ξανασυνδεθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 00:08 Ο Γιώργος έγραψε: #350 11-12-07 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: Ενώ είμαι συνδεδεμένη, αν πάω να δω φώτος που έχει βάλει κάποιο μέλος μου ζητάει να ξανασυνδεθώ Click για ανάπτυξη... Προφανώς θα μπαίνεις στο .gr και το λινκ που πατάς θα 'ναι .com ή vise-versa. Άλλαξε το domain στο url σου. (ή αν μπαίνεις απ' το .com μπαίνε απ' το .gr ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:44 Η Resident Evil: #351 11-12-07 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Διορθώθηκε. Πλέον στην εν λόγω κατηγορία τα στατιστικά τα βλέπουν μόνο οι admins, οι super moderators και οι moderators της συγκεκριμένης κατηγορίας (αν μπουν ποτέ). Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:53 Η mania έγραψε: #352 11-12-07 10:53 Ερώτηση γιατί δεν γράφει σε ποιό θέμα είμαστε; όταν μπαινεις μέσα χάνεσαι και άν ξεχαστείς γράφεις αλλού νταλλού Και γιατί δεν βλέπω πουθενά την εντολή τα μυνήματα της ημέρας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:24 Η Oralee έγραψε: #353 11-12-07 11:24 Το θέμα φαίνεται πάνω πάνω στον browser Μάνια μου, καθώς και στο πορτοκαλί πλαίσιο επίσης επάνω.. ( Βρίσκεστε εδώ: e-steki » Forum e-steki: The new era (part 1: forum) » e-steki The Site » Σημαντικές ανακοινώσεις » e-steki: The new era (part 1: forum) ) Η εντολή που ψάχνεις είναι στα Εργαλεία κάτω από το αβατάρ σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:49 Η mania έγραψε: #354 11-12-07 11:49 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Το θέμα φαίνεται πάνω πάνω στον browser Μάνια μου, καθώς και στο πορτοκαλί πλαίσιο επίσης επάνω.. ( Βρίσκεστε εδώ: e-steki » Forum e-steki: The new era (part 1: forum) » e-steki The Site » Σημαντικές ανακοινώσεις » e-steki: The new era (part 1: forum) ) Η εντολή που ψάχνεις είναι στα Εργαλεία κάτω από το αβατάρ σου Click για ανάπτυξη... Νέα Μηνύματα Εμφάνιση Λίστας Φίλων Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα Πίνακας Ελέγχου Χρήστη Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Επιλογών Θέματα που παρακολουθείτε Διάφορα Το Προφίλ Μου Συνδεδεμένοι χρήστες Λίστα Μελών Αποκλεισμένοι χρήστες Υποστήριξη Επικοινωνία Δείτε τους υπεύθυνους του site Βοήθεια Click για ανάπτυξη... Μόνο αυτά γράφει, η εντολήπου έλεγε τα μυνήματα της ημέρας δεν είναι μέσα, εκτώς και άν δεν βλέπω καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Δεκεμβρίου 2007 Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:57 Η Oralee έγραψε: #355 11-12-07 11:57 Πάνω από την εμφάνιση Λίστας Φίλων, Μάνια μου, πρέπει να έχει ένα κουμπάκι που λέγεται Νέα Μηνύματα! Δες το κόκκινο βελάκι στην φώτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:01 Η Resident Evil: #356 11-12-07 12:01 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάνω από την εμφάνιση Λίστας Φίλων, Μάνια μου, πρέπει να έχει ένα κουμπάκι που λέγεται Νέα Μηνύματα! Δες το κόκκινο βελάκι στην φώτο: Click για ανάπτυξη... αν δεν κάνω λάθος δεν υπήρχε και ένα κουμπάκι παλιά που έλεγε "τα μηνύματα των 24 τελευταίων ωρών" ή κάπως έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:04 Η mania έγραψε: #357 11-12-07 12:04 Αρχική Δημοσίευση από mania: Και γιατί δεν βλέπω πουθενά την εντολή τα μυνήματα της ημέρας; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάνω από την εμφάνιση Λίστας Φίλων, Μάνια μου, πρέπει να έχει ένα κουμπάκι που λέγεται Νέα Μηνύματα! Δες το κόκκινο βελάκι στην φώτο: Click για ανάπτυξη... Δεν λέω τα νέα λέω αυτό που μας λέει η xrz. Οταν θές να δείς τα μυνήματα στις προηγούμενες 24 ώρες, μπορεί κάτι να χάσεις και μετά άντε βρέστο, ενώ έτσι είναι έυκολότερο Αρχική Δημοσίευση από XRZ: αν δεν κάνω λάθος δεν υπήρχε και ένα κουμπάκι παλιά που έλεγε "τα μηνύματα των 24 τελευταίων ωρών" ή κάπως έτσι? Click για ανάπτυξη... Σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:06 Η Oralee έγραψε: #358 11-12-07 12:06 Εγώ δεν θυμάμαι κανένα τέτοιο κουμπάκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:10 Η mania έγραψε: #359 11-12-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Εγώ δεν θυμάμαι κανένα τέτοιο κουμπάκι.. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά το δούλευα συνέχεια, τώρα ψάχνω μέρες και τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:42 Ο Lorien έγραψε: #360 11-12-07 12:42 Μαλλον αυτο πλεον φαινεται μονο εμμεσα απο το κουμπι "Νεα Μηνυματα" στο μπλε tab "Τελευταιες συζητησεις" και κοιτωντας ποτε γραφτηκαν τα μηνυματα.(αν προσπαθειτε να το αποφυγετε, σας καταλαβαινω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marslols parnam Wanda ]ifrit[ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: Ενώ είμαι συνδεδεμένη, αν πάω να δω φώτος που έχει βάλει κάποιο μέλος μου ζητάει να ξανασυνδεθώ Click για ανάπτυξη... Προφανώς θα μπαίνεις στο .gr και το λινκ που πατάς θα 'ναι .com ή vise-versa. Άλλαξε το domain στο url σου. (ή αν μπαίνεις απ' το .com μπαίνε απ' το .gr ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:44 Η Resident Evil: #351 11-12-07 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Διορθώθηκε. Πλέον στην εν λόγω κατηγορία τα στατιστικά τα βλέπουν μόνο οι admins, οι super moderators και οι moderators της συγκεκριμένης κατηγορίας (αν μπουν ποτέ). Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:53 Η mania έγραψε: #352 11-12-07 10:53 Ερώτηση γιατί δεν γράφει σε ποιό θέμα είμαστε; όταν μπαινεις μέσα χάνεσαι και άν ξεχαστείς γράφεις αλλού νταλλού Και γιατί δεν βλέπω πουθενά την εντολή τα μυνήματα της ημέρας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:24 Η Oralee έγραψε: #353 11-12-07 11:24 Το θέμα φαίνεται πάνω πάνω στον browser Μάνια μου, καθώς και στο πορτοκαλί πλαίσιο επίσης επάνω.. ( Βρίσκεστε εδώ: e-steki » Forum e-steki: The new era (part 1: forum) » e-steki The Site » Σημαντικές ανακοινώσεις » e-steki: The new era (part 1: forum) ) Η εντολή που ψάχνεις είναι στα Εργαλεία κάτω από το αβατάρ σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:49 Η mania έγραψε: #354 11-12-07 11:49 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Το θέμα φαίνεται πάνω πάνω στον browser Μάνια μου, καθώς και στο πορτοκαλί πλαίσιο επίσης επάνω.. ( Βρίσκεστε εδώ: e-steki » Forum e-steki: The new era (part 1: forum) » e-steki The Site » Σημαντικές ανακοινώσεις » e-steki: The new era (part 1: forum) ) Η εντολή που ψάχνεις είναι στα Εργαλεία κάτω από το αβατάρ σου Click για ανάπτυξη... Νέα Μηνύματα Εμφάνιση Λίστας Φίλων Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα Πίνακας Ελέγχου Χρήστη Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Επιλογών Θέματα που παρακολουθείτε Διάφορα Το Προφίλ Μου Συνδεδεμένοι χρήστες Λίστα Μελών Αποκλεισμένοι χρήστες Υποστήριξη Επικοινωνία Δείτε τους υπεύθυνους του site Βοήθεια Click για ανάπτυξη... Μόνο αυτά γράφει, η εντολήπου έλεγε τα μυνήματα της ημέρας δεν είναι μέσα, εκτώς και άν δεν βλέπω καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Δεκεμβρίου 2007 Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:57 Η Oralee έγραψε: #355 11-12-07 11:57 Πάνω από την εμφάνιση Λίστας Φίλων, Μάνια μου, πρέπει να έχει ένα κουμπάκι που λέγεται Νέα Μηνύματα! Δες το κόκκινο βελάκι στην φώτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:01 Η Resident Evil: #356 11-12-07 12:01 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάνω από την εμφάνιση Λίστας Φίλων, Μάνια μου, πρέπει να έχει ένα κουμπάκι που λέγεται Νέα Μηνύματα! Δες το κόκκινο βελάκι στην φώτο: Click για ανάπτυξη... αν δεν κάνω λάθος δεν υπήρχε και ένα κουμπάκι παλιά που έλεγε "τα μηνύματα των 24 τελευταίων ωρών" ή κάπως έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:04 Η mania έγραψε: #357 11-12-07 12:04 Αρχική Δημοσίευση από mania: Και γιατί δεν βλέπω πουθενά την εντολή τα μυνήματα της ημέρας; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάνω από την εμφάνιση Λίστας Φίλων, Μάνια μου, πρέπει να έχει ένα κουμπάκι που λέγεται Νέα Μηνύματα! Δες το κόκκινο βελάκι στην φώτο: Click για ανάπτυξη... Δεν λέω τα νέα λέω αυτό που μας λέει η xrz. Οταν θές να δείς τα μυνήματα στις προηγούμενες 24 ώρες, μπορεί κάτι να χάσεις και μετά άντε βρέστο, ενώ έτσι είναι έυκολότερο Αρχική Δημοσίευση από XRZ: αν δεν κάνω λάθος δεν υπήρχε και ένα κουμπάκι παλιά που έλεγε "τα μηνύματα των 24 τελευταίων ωρών" ή κάπως έτσι? Click για ανάπτυξη... Σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:06 Η Oralee έγραψε: #358 11-12-07 12:06 Εγώ δεν θυμάμαι κανένα τέτοιο κουμπάκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:10 Η mania έγραψε: #359 11-12-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Εγώ δεν θυμάμαι κανένα τέτοιο κουμπάκι.. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά το δούλευα συνέχεια, τώρα ψάχνω μέρες και τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:42 Ο Lorien έγραψε: #360 11-12-07 12:42 Μαλλον αυτο πλεον φαινεται μονο εμμεσα απο το κουμπι "Νεα Μηνυματα" στο μπλε tab "Τελευταιες συζητησεις" και κοιτωντας ποτε γραφτηκαν τα μηνυματα.(αν προσπαθειτε να το αποφυγετε, σας καταλαβαινω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marslols parnam Wanda ]ifrit[ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Διορθώθηκε. Πλέον στην εν λόγω κατηγορία τα στατιστικά τα βλέπουν μόνο οι admins, οι super moderators και οι moderators της συγκεκριμένης κατηγορίας (αν μπουν ποτέ). Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:53 Η mania έγραψε: #352 11-12-07 10:53 Ερώτηση γιατί δεν γράφει σε ποιό θέμα είμαστε; όταν μπαινεις μέσα χάνεσαι και άν ξεχαστείς γράφεις αλλού νταλλού Και γιατί δεν βλέπω πουθενά την εντολή τα μυνήματα της ημέρας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:24 Η Oralee έγραψε: #353 11-12-07 11:24 Το θέμα φαίνεται πάνω πάνω στον browser Μάνια μου, καθώς και στο πορτοκαλί πλαίσιο επίσης επάνω.. ( Βρίσκεστε εδώ: e-steki » Forum e-steki: The new era (part 1: forum) » e-steki The Site » Σημαντικές ανακοινώσεις » e-steki: The new era (part 1: forum) ) Η εντολή που ψάχνεις είναι στα Εργαλεία κάτω από το αβατάρ σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:49 Η mania έγραψε: #354 11-12-07 11:49 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Το θέμα φαίνεται πάνω πάνω στον browser Μάνια μου, καθώς και στο πορτοκαλί πλαίσιο επίσης επάνω.. ( Βρίσκεστε εδώ: e-steki » Forum e-steki: The new era (part 1: forum) » e-steki The Site » Σημαντικές ανακοινώσεις » e-steki: The new era (part 1: forum) ) Η εντολή που ψάχνεις είναι στα Εργαλεία κάτω από το αβατάρ σου Click για ανάπτυξη... Νέα Μηνύματα Εμφάνιση Λίστας Φίλων Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα Πίνακας Ελέγχου Χρήστη Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Επιλογών Θέματα που παρακολουθείτε Διάφορα Το Προφίλ Μου Συνδεδεμένοι χρήστες Λίστα Μελών Αποκλεισμένοι χρήστες Υποστήριξη Επικοινωνία Δείτε τους υπεύθυνους του site Βοήθεια Click για ανάπτυξη... Μόνο αυτά γράφει, η εντολήπου έλεγε τα μυνήματα της ημέρας δεν είναι μέσα, εκτώς και άν δεν βλέπω καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Δεκεμβρίου 2007 Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:57 Η Oralee έγραψε: #355 11-12-07 11:57 Πάνω από την εμφάνιση Λίστας Φίλων, Μάνια μου, πρέπει να έχει ένα κουμπάκι που λέγεται Νέα Μηνύματα! Δες το κόκκινο βελάκι στην φώτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:01 Η Resident Evil: #356 11-12-07 12:01 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάνω από την εμφάνιση Λίστας Φίλων, Μάνια μου, πρέπει να έχει ένα κουμπάκι που λέγεται Νέα Μηνύματα! Δες το κόκκινο βελάκι στην φώτο: Click για ανάπτυξη... αν δεν κάνω λάθος δεν υπήρχε και ένα κουμπάκι παλιά που έλεγε "τα μηνύματα των 24 τελευταίων ωρών" ή κάπως έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:04 Η mania έγραψε: #357 11-12-07 12:04 Αρχική Δημοσίευση από mania: Και γιατί δεν βλέπω πουθενά την εντολή τα μυνήματα της ημέρας; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάνω από την εμφάνιση Λίστας Φίλων, Μάνια μου, πρέπει να έχει ένα κουμπάκι που λέγεται Νέα Μηνύματα! Δες το κόκκινο βελάκι στην φώτο: Click για ανάπτυξη... Δεν λέω τα νέα λέω αυτό που μας λέει η xrz. Οταν θές να δείς τα μυνήματα στις προηγούμενες 24 ώρες, μπορεί κάτι να χάσεις και μετά άντε βρέστο, ενώ έτσι είναι έυκολότερο Αρχική Δημοσίευση από XRZ: αν δεν κάνω λάθος δεν υπήρχε και ένα κουμπάκι παλιά που έλεγε "τα μηνύματα των 24 τελευταίων ωρών" ή κάπως έτσι? Click για ανάπτυξη... Σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:06 Η Oralee έγραψε: #358 11-12-07 12:06 Εγώ δεν θυμάμαι κανένα τέτοιο κουμπάκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:10 Η mania έγραψε: #359 11-12-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Εγώ δεν θυμάμαι κανένα τέτοιο κουμπάκι.. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά το δούλευα συνέχεια, τώρα ψάχνω μέρες και τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:42 Ο Lorien έγραψε: #360 11-12-07 12:42 Μαλλον αυτο πλεον φαινεται μονο εμμεσα απο το κουμπι "Νεα Μηνυματα" στο μπλε tab "Τελευταιες συζητησεις" και κοιτωντας ποτε γραφτηκαν τα μηνυματα.(αν προσπαθειτε να το αποφυγετε, σας καταλαβαινω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marslols parnam Wanda ]ifrit[ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ερώτηση γιατί δεν γράφει σε ποιό θέμα είμαστε; όταν μπαινεις μέσα χάνεσαι και άν ξεχαστείς γράφεις αλλού νταλλού Και γιατί δεν βλέπω πουθενά την εντολή τα μυνήματα της ημέρας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:24 Η Oralee έγραψε: #353 11-12-07 11:24 Το θέμα φαίνεται πάνω πάνω στον browser Μάνια μου, καθώς και στο πορτοκαλί πλαίσιο επίσης επάνω.. ( Βρίσκεστε εδώ: e-steki » Forum e-steki: The new era (part 1: forum) » e-steki The Site » Σημαντικές ανακοινώσεις » e-steki: The new era (part 1: forum) ) Η εντολή που ψάχνεις είναι στα Εργαλεία κάτω από το αβατάρ σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:49 Η mania έγραψε: #354 11-12-07 11:49 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Το θέμα φαίνεται πάνω πάνω στον browser Μάνια μου, καθώς και στο πορτοκαλί πλαίσιο επίσης επάνω.. ( Βρίσκεστε εδώ: e-steki » Forum e-steki: The new era (part 1: forum) » e-steki The Site » Σημαντικές ανακοινώσεις » e-steki: The new era (part 1: forum) ) Η εντολή που ψάχνεις είναι στα Εργαλεία κάτω από το αβατάρ σου Click για ανάπτυξη... Νέα Μηνύματα Εμφάνιση Λίστας Φίλων Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα Πίνακας Ελέγχου Χρήστη Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Επιλογών Θέματα που παρακολουθείτε Διάφορα Το Προφίλ Μου Συνδεδεμένοι χρήστες Λίστα Μελών Αποκλεισμένοι χρήστες Υποστήριξη Επικοινωνία Δείτε τους υπεύθυνους του site Βοήθεια Click για ανάπτυξη... Μόνο αυτά γράφει, η εντολήπου έλεγε τα μυνήματα της ημέρας δεν είναι μέσα, εκτώς και άν δεν βλέπω καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Δεκεμβρίου 2007 Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:57 Η Oralee έγραψε: #355 11-12-07 11:57 Πάνω από την εμφάνιση Λίστας Φίλων, Μάνια μου, πρέπει να έχει ένα κουμπάκι που λέγεται Νέα Μηνύματα! Δες το κόκκινο βελάκι στην φώτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:01 Η Resident Evil: #356 11-12-07 12:01 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάνω από την εμφάνιση Λίστας Φίλων, Μάνια μου, πρέπει να έχει ένα κουμπάκι που λέγεται Νέα Μηνύματα! Δες το κόκκινο βελάκι στην φώτο: Click για ανάπτυξη... αν δεν κάνω λάθος δεν υπήρχε και ένα κουμπάκι παλιά που έλεγε "τα μηνύματα των 24 τελευταίων ωρών" ή κάπως έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:04 Η mania έγραψε: #357 11-12-07 12:04 Αρχική Δημοσίευση από mania: Και γιατί δεν βλέπω πουθενά την εντολή τα μυνήματα της ημέρας; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάνω από την εμφάνιση Λίστας Φίλων, Μάνια μου, πρέπει να έχει ένα κουμπάκι που λέγεται Νέα Μηνύματα! Δες το κόκκινο βελάκι στην φώτο: Click για ανάπτυξη... Δεν λέω τα νέα λέω αυτό που μας λέει η xrz. Οταν θές να δείς τα μυνήματα στις προηγούμενες 24 ώρες, μπορεί κάτι να χάσεις και μετά άντε βρέστο, ενώ έτσι είναι έυκολότερο Αρχική Δημοσίευση από XRZ: αν δεν κάνω λάθος δεν υπήρχε και ένα κουμπάκι παλιά που έλεγε "τα μηνύματα των 24 τελευταίων ωρών" ή κάπως έτσι? Click για ανάπτυξη... Σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:06 Η Oralee έγραψε: #358 11-12-07 12:06 Εγώ δεν θυμάμαι κανένα τέτοιο κουμπάκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:10 Η mania έγραψε: #359 11-12-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Εγώ δεν θυμάμαι κανένα τέτοιο κουμπάκι.. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά το δούλευα συνέχεια, τώρα ψάχνω μέρες και τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:42 Ο Lorien έγραψε: #360 11-12-07 12:42 Μαλλον αυτο πλεον φαινεται μονο εμμεσα απο το κουμπι "Νεα Μηνυματα" στο μπλε tab "Τελευταιες συζητησεις" και κοιτωντας ποτε γραφτηκαν τα μηνυματα.(αν προσπαθειτε να το αποφυγετε, σας καταλαβαινω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marslols parnam Wanda ]ifrit[ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το θέμα φαίνεται πάνω πάνω στον browser Μάνια μου, καθώς και στο πορτοκαλί πλαίσιο επίσης επάνω.. ( Βρίσκεστε εδώ: e-steki » Forum e-steki: The new era (part 1: forum) » e-steki The Site » Σημαντικές ανακοινώσεις » e-steki: The new era (part 1: forum) ) Η εντολή που ψάχνεις είναι στα Εργαλεία κάτω από το αβατάρ σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:49 Η mania έγραψε: #354 11-12-07 11:49 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Το θέμα φαίνεται πάνω πάνω στον browser Μάνια μου, καθώς και στο πορτοκαλί πλαίσιο επίσης επάνω.. ( Βρίσκεστε εδώ: e-steki » Forum e-steki: The new era (part 1: forum) » e-steki The Site » Σημαντικές ανακοινώσεις » e-steki: The new era (part 1: forum) ) Η εντολή που ψάχνεις είναι στα Εργαλεία κάτω από το αβατάρ σου Click για ανάπτυξη... Νέα Μηνύματα Εμφάνιση Λίστας Φίλων Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα Πίνακας Ελέγχου Χρήστη Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Επιλογών Θέματα που παρακολουθείτε Διάφορα Το Προφίλ Μου Συνδεδεμένοι χρήστες Λίστα Μελών Αποκλεισμένοι χρήστες Υποστήριξη Επικοινωνία Δείτε τους υπεύθυνους του site Βοήθεια Click για ανάπτυξη... Μόνο αυτά γράφει, η εντολήπου έλεγε τα μυνήματα της ημέρας δεν είναι μέσα, εκτώς και άν δεν βλέπω καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Δεκεμβρίου 2007 Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:57 Η Oralee έγραψε: #355 11-12-07 11:57 Πάνω από την εμφάνιση Λίστας Φίλων, Μάνια μου, πρέπει να έχει ένα κουμπάκι που λέγεται Νέα Μηνύματα! Δες το κόκκινο βελάκι στην φώτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:01 Η Resident Evil: #356 11-12-07 12:01 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάνω από την εμφάνιση Λίστας Φίλων, Μάνια μου, πρέπει να έχει ένα κουμπάκι που λέγεται Νέα Μηνύματα! Δες το κόκκινο βελάκι στην φώτο: Click για ανάπτυξη... αν δεν κάνω λάθος δεν υπήρχε και ένα κουμπάκι παλιά που έλεγε "τα μηνύματα των 24 τελευταίων ωρών" ή κάπως έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:04 Η mania έγραψε: #357 11-12-07 12:04 Αρχική Δημοσίευση από mania: Και γιατί δεν βλέπω πουθενά την εντολή τα μυνήματα της ημέρας; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάνω από την εμφάνιση Λίστας Φίλων, Μάνια μου, πρέπει να έχει ένα κουμπάκι που λέγεται Νέα Μηνύματα! Δες το κόκκινο βελάκι στην φώτο: Click για ανάπτυξη... Δεν λέω τα νέα λέω αυτό που μας λέει η xrz. Οταν θές να δείς τα μυνήματα στις προηγούμενες 24 ώρες, μπορεί κάτι να χάσεις και μετά άντε βρέστο, ενώ έτσι είναι έυκολότερο Αρχική Δημοσίευση από XRZ: αν δεν κάνω λάθος δεν υπήρχε και ένα κουμπάκι παλιά που έλεγε "τα μηνύματα των 24 τελευταίων ωρών" ή κάπως έτσι? Click για ανάπτυξη... Σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:06 Η Oralee έγραψε: #358 11-12-07 12:06 Εγώ δεν θυμάμαι κανένα τέτοιο κουμπάκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:10 Η mania έγραψε: #359 11-12-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Εγώ δεν θυμάμαι κανένα τέτοιο κουμπάκι.. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά το δούλευα συνέχεια, τώρα ψάχνω μέρες και τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:42 Ο Lorien έγραψε: #360 11-12-07 12:42 Μαλλον αυτο πλεον φαινεται μονο εμμεσα απο το κουμπι "Νεα Μηνυματα" στο μπλε tab "Τελευταιες συζητησεις" και κοιτωντας ποτε γραφτηκαν τα μηνυματα.(αν προσπαθειτε να το αποφυγετε, σας καταλαβαινω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marslols parnam Wanda ]ifrit[ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Το θέμα φαίνεται πάνω πάνω στον browser Μάνια μου, καθώς και στο πορτοκαλί πλαίσιο επίσης επάνω.. ( Βρίσκεστε εδώ: e-steki » Forum e-steki: The new era (part 1: forum) » e-steki The Site » Σημαντικές ανακοινώσεις » e-steki: The new era (part 1: forum) ) Η εντολή που ψάχνεις είναι στα Εργαλεία κάτω από το αβατάρ σου Click για ανάπτυξη... Νέα Μηνύματα Εμφάνιση Λίστας Φίλων Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα Πίνακας Ελέγχου Χρήστη Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Επιλογών Θέματα που παρακολουθείτε Διάφορα Το Προφίλ Μου Συνδεδεμένοι χρήστες Λίστα Μελών Αποκλεισμένοι χρήστες Υποστήριξη Επικοινωνία Δείτε τους υπεύθυνους του site Βοήθεια Click για ανάπτυξη... Μόνο αυτά γράφει, η εντολήπου έλεγε τα μυνήματα της ημέρας δεν είναι μέσα, εκτώς και άν δεν βλέπω καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:57 Η Oralee έγραψε: #355 11-12-07 11:57 Πάνω από την εμφάνιση Λίστας Φίλων, Μάνια μου, πρέπει να έχει ένα κουμπάκι που λέγεται Νέα Μηνύματα! Δες το κόκκινο βελάκι στην φώτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:01 Η Resident Evil: #356 11-12-07 12:01 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάνω από την εμφάνιση Λίστας Φίλων, Μάνια μου, πρέπει να έχει ένα κουμπάκι που λέγεται Νέα Μηνύματα! Δες το κόκκινο βελάκι στην φώτο: Click για ανάπτυξη... αν δεν κάνω λάθος δεν υπήρχε και ένα κουμπάκι παλιά που έλεγε "τα μηνύματα των 24 τελευταίων ωρών" ή κάπως έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:04 Η mania έγραψε: #357 11-12-07 12:04 Αρχική Δημοσίευση από mania: Και γιατί δεν βλέπω πουθενά την εντολή τα μυνήματα της ημέρας; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάνω από την εμφάνιση Λίστας Φίλων, Μάνια μου, πρέπει να έχει ένα κουμπάκι που λέγεται Νέα Μηνύματα! Δες το κόκκινο βελάκι στην φώτο: Click για ανάπτυξη... Δεν λέω τα νέα λέω αυτό που μας λέει η xrz. Οταν θές να δείς τα μυνήματα στις προηγούμενες 24 ώρες, μπορεί κάτι να χάσεις και μετά άντε βρέστο, ενώ έτσι είναι έυκολότερο Αρχική Δημοσίευση από XRZ: αν δεν κάνω λάθος δεν υπήρχε και ένα κουμπάκι παλιά που έλεγε "τα μηνύματα των 24 τελευταίων ωρών" ή κάπως έτσι? Click για ανάπτυξη... Σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:06 Η Oralee έγραψε: #358 11-12-07 12:06 Εγώ δεν θυμάμαι κανένα τέτοιο κουμπάκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:10 Η mania έγραψε: #359 11-12-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Εγώ δεν θυμάμαι κανένα τέτοιο κουμπάκι.. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά το δούλευα συνέχεια, τώρα ψάχνω μέρες και τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:42 Ο Lorien έγραψε: #360 11-12-07 12:42 Μαλλον αυτο πλεον φαινεται μονο εμμεσα απο το κουμπι "Νεα Μηνυματα" στο μπλε tab "Τελευταιες συζητησεις" και κοιτωντας ποτε γραφτηκαν τα μηνυματα.(αν προσπαθειτε να το αποφυγετε, σας καταλαβαινω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marslols parnam Wanda ]ifrit[ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάνω από την εμφάνιση Λίστας Φίλων, Μάνια μου, πρέπει να έχει ένα κουμπάκι που λέγεται Νέα Μηνύματα! Δες το κόκκινο βελάκι στην φώτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:01 Η Resident Evil: #356 11-12-07 12:01 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάνω από την εμφάνιση Λίστας Φίλων, Μάνια μου, πρέπει να έχει ένα κουμπάκι που λέγεται Νέα Μηνύματα! Δες το κόκκινο βελάκι στην φώτο: Click για ανάπτυξη... αν δεν κάνω λάθος δεν υπήρχε και ένα κουμπάκι παλιά που έλεγε "τα μηνύματα των 24 τελευταίων ωρών" ή κάπως έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:04 Η mania έγραψε: #357 11-12-07 12:04 Αρχική Δημοσίευση από mania: Και γιατί δεν βλέπω πουθενά την εντολή τα μυνήματα της ημέρας; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάνω από την εμφάνιση Λίστας Φίλων, Μάνια μου, πρέπει να έχει ένα κουμπάκι που λέγεται Νέα Μηνύματα! Δες το κόκκινο βελάκι στην φώτο: Click για ανάπτυξη... Δεν λέω τα νέα λέω αυτό που μας λέει η xrz. Οταν θές να δείς τα μυνήματα στις προηγούμενες 24 ώρες, μπορεί κάτι να χάσεις και μετά άντε βρέστο, ενώ έτσι είναι έυκολότερο Αρχική Δημοσίευση από XRZ: αν δεν κάνω λάθος δεν υπήρχε και ένα κουμπάκι παλιά που έλεγε "τα μηνύματα των 24 τελευταίων ωρών" ή κάπως έτσι? Click για ανάπτυξη... Σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:06 Η Oralee έγραψε: #358 11-12-07 12:06 Εγώ δεν θυμάμαι κανένα τέτοιο κουμπάκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:10 Η mania έγραψε: #359 11-12-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Εγώ δεν θυμάμαι κανένα τέτοιο κουμπάκι.. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά το δούλευα συνέχεια, τώρα ψάχνω μέρες και τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:42 Ο Lorien έγραψε: #360 11-12-07 12:42 Μαλλον αυτο πλεον φαινεται μονο εμμεσα απο το κουμπι "Νεα Μηνυματα" στο μπλε tab "Τελευταιες συζητησεις" και κοιτωντας ποτε γραφτηκαν τα μηνυματα.(αν προσπαθειτε να το αποφυγετε, σας καταλαβαινω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marslols parnam Wanda ]ifrit[ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάνω από την εμφάνιση Λίστας Φίλων, Μάνια μου, πρέπει να έχει ένα κουμπάκι που λέγεται Νέα Μηνύματα! Δες το κόκκινο βελάκι στην φώτο: Click για ανάπτυξη... αν δεν κάνω λάθος δεν υπήρχε και ένα κουμπάκι παλιά που έλεγε "τα μηνύματα των 24 τελευταίων ωρών" ή κάπως έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:04 Η mania έγραψε: #357 11-12-07 12:04 Αρχική Δημοσίευση από mania: Και γιατί δεν βλέπω πουθενά την εντολή τα μυνήματα της ημέρας; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάνω από την εμφάνιση Λίστας Φίλων, Μάνια μου, πρέπει να έχει ένα κουμπάκι που λέγεται Νέα Μηνύματα! Δες το κόκκινο βελάκι στην φώτο: Click για ανάπτυξη... Δεν λέω τα νέα λέω αυτό που μας λέει η xrz. Οταν θές να δείς τα μυνήματα στις προηγούμενες 24 ώρες, μπορεί κάτι να χάσεις και μετά άντε βρέστο, ενώ έτσι είναι έυκολότερο Αρχική Δημοσίευση από XRZ: αν δεν κάνω λάθος δεν υπήρχε και ένα κουμπάκι παλιά που έλεγε "τα μηνύματα των 24 τελευταίων ωρών" ή κάπως έτσι? Click για ανάπτυξη... Σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:06 Η Oralee έγραψε: #358 11-12-07 12:06 Εγώ δεν θυμάμαι κανένα τέτοιο κουμπάκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:10 Η mania έγραψε: #359 11-12-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Εγώ δεν θυμάμαι κανένα τέτοιο κουμπάκι.. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά το δούλευα συνέχεια, τώρα ψάχνω μέρες και τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:42 Ο Lorien έγραψε: #360 11-12-07 12:42 Μαλλον αυτο πλεον φαινεται μονο εμμεσα απο το κουμπι "Νεα Μηνυματα" στο μπλε tab "Τελευταιες συζητησεις" και κοιτωντας ποτε γραφτηκαν τα μηνυματα.(αν προσπαθειτε να το αποφυγετε, σας καταλαβαινω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marslols parnam Wanda ]ifrit[ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mania: Και γιατί δεν βλέπω πουθενά την εντολή τα μυνήματα της ημέρας; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάνω από την εμφάνιση Λίστας Φίλων, Μάνια μου, πρέπει να έχει ένα κουμπάκι που λέγεται Νέα Μηνύματα! Δες το κόκκινο βελάκι στην φώτο: Click για ανάπτυξη... Δεν λέω τα νέα λέω αυτό που μας λέει η xrz. Οταν θές να δείς τα μυνήματα στις προηγούμενες 24 ώρες, μπορεί κάτι να χάσεις και μετά άντε βρέστο, ενώ έτσι είναι έυκολότερο Αρχική Δημοσίευση από XRZ: αν δεν κάνω λάθος δεν υπήρχε και ένα κουμπάκι παλιά που έλεγε "τα μηνύματα των 24 τελευταίων ωρών" ή κάπως έτσι? Click για ανάπτυξη... Σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:06 Η Oralee έγραψε: #358 11-12-07 12:06 Εγώ δεν θυμάμαι κανένα τέτοιο κουμπάκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:10 Η mania έγραψε: #359 11-12-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Εγώ δεν θυμάμαι κανένα τέτοιο κουμπάκι.. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά το δούλευα συνέχεια, τώρα ψάχνω μέρες και τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:42 Ο Lorien έγραψε: #360 11-12-07 12:42 Μαλλον αυτο πλεον φαινεται μονο εμμεσα απο το κουμπι "Νεα Μηνυματα" στο μπλε tab "Τελευταιες συζητησεις" και κοιτωντας ποτε γραφτηκαν τα μηνυματα.(αν προσπαθειτε να το αποφυγετε, σας καταλαβαινω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marslols parnam Wanda ]ifrit[ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ δεν θυμάμαι κανένα τέτοιο κουμπάκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:10 Η mania έγραψε: #359 11-12-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Εγώ δεν θυμάμαι κανένα τέτοιο κουμπάκι.. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά το δούλευα συνέχεια, τώρα ψάχνω μέρες και τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:42 Ο Lorien έγραψε: #360 11-12-07 12:42 Μαλλον αυτο πλεον φαινεται μονο εμμεσα απο το κουμπι "Νεα Μηνυματα" στο μπλε tab "Τελευταιες συζητησεις" και κοιτωντας ποτε γραφτηκαν τα μηνυματα.(αν προσπαθειτε να το αποφυγετε, σας καταλαβαινω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Εγώ δεν θυμάμαι κανένα τέτοιο κουμπάκι.. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά το δούλευα συνέχεια, τώρα ψάχνω μέρες και τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:42 Ο Lorien έγραψε: #360 11-12-07 12:42 Μαλλον αυτο πλεον φαινεται μονο εμμεσα απο το κουμπι "Νεα Μηνυματα" στο μπλε tab "Τελευταιες συζητησεις" και κοιτωντας ποτε γραφτηκαν τα μηνυματα.(αν προσπαθειτε να το αποφυγετε, σας καταλαβαινω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαλλον αυτο πλεον φαινεται μονο εμμεσα απο το κουμπι "Νεα Μηνυματα" στο μπλε tab "Τελευταιες συζητησεις" και κοιτωντας ποτε γραφτηκαν τα μηνυματα.(αν προσπαθειτε να το αποφυγετε, σας καταλαβαινω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.