Guest 515609
Επισκέπτης
[automerge]1603969981[/automerge]
Ξεκινάω εγώ.
2014
Αναβάθμιση Α
Αναβάθμιση Β
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 254537
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής

- α, και καρέκλα που την είχα πάρει 250 ευρώ, σε έκπτωση από 350

- το ρολόι είναι ειδικό από τα ΙΚΕΑ να μην κάνει τικ τακ, οπότε δεν έχει δείκτη για τα seconds
- στο δεξιά γραφείο το λευκό βλέπετε το καθρεπτάκι μου και την ενυδατική προσώπου Bepanthol

Guest 254537
Επισκέπτης
Scandal
Διαχειριστής

Guest 254537
Επισκέπτης
Ναι έχω ίδιους τοίχους με τον Giannoutas. Λευκό ταβάνι και λευκό που κιτρινίζει, στον τοίχοηχ
μονοτονία.βάλε έστω κάδρο -α
fockos
Επιφανές μέλος
να το γραφείο μου έχω κάνει σημαντικές αναβαθμίσεις οπότε περιμένετε σύντομα και άλλη photo παιδια. θα το βγάλω όλο αλλά θέλω να μαζέψω πρώτα και βαριέμαι πολύ.

πληκτρολόγιο microsoft , κάμερα Microsoft , μιρκόφωνο fifine, ηχεία Logi
η οθόνη του Πέτρου πάρα πολύ ωραία
και του Giannouta μου αρέσει πολύ το set up.... και το γωνιακό γραφείο.
akikos
Επιφανές μέλος
neoset γραφείο
MacBook Pro 2018 13" 4 thunderbolt
Magic Mouse 2
Apple A1243 MB110LL/A Wired Keyboard
LG 27UK650 κεντρική οθονη
viewsonic HD δεύτερη οθόνη
Sharkoon Skiller SGS2 καρέκλα
Guest 209912
Επισκέπτης
Οθόνη 43 ινστών, η Μαντόνα να παίζει, 5.1 σύστημα με τα ηχεία mounted στον τοίχο. Είναι προ λίγων μηνών η φώτο
- α, και καρέκλα που την είχα πάρει 250 ευρώ, σε έκπτωση από 350
- το ρολόι είναι ειδικό από τα ΙΚΕΑ να μην κάνει τικ τακ, οπότε δεν έχει δείκτη για τα seconds
- στο δεξιά γραφείο το λευκό βλέπετε το καθρεπτάκι μου και την ενυδατική προσώπου Bepanthol
View attachment 71907
Πέτρο για εξήγησε μου ποιος είναι ο λόγος που έχεις τόσα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας και πρόσεξε καλά τι θα πεις.
Scandal
Διαχειριστής
Επειδή εγώ έχω 4k οθόνη και πρέπει να την αξιοποιώ (τι έγινε, ζηλεύεις;Πέτρο για εξήγησε μου ποιος είναι ο λόγος που έχεις τόσα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας και πρόσεξε καλά τι θα πεις.
).ahahah πλάκα κάνω, απλά έχουν μαζευτεί αρχεία από καθημερινές εργασίες. Κατά καιρούς τα συμμαζεύω.
Scandal
Διαχειριστής
Έδιωξα τα δύο μικρά γραφεία και έβαλα ένα μεγάλο διαστάσεων 180x75cm.
Μετακίνησα τη βιβλιοθήκη στη γωνία δεξιά.
Αγόρασα νέα ηχεία (άρα ξεκρέμασα το παλιό 5.1 από τον τοίχο / έχω μείνει με τις τρύπες στον τοίχο).
Τα νέα ηχεία είναι τα Airpulse A300 με blackfriday -22% από την τρέχουσα τιμή skroutz.
Περιμένω να καλοκαιριάσει για να βάψω, να κάνω replace τη μοκέτα και να κλείσω και τις τρύπες του τοίχου.
Scandal
Διαχειριστής

Joji
Επιφανές μέλος
Αυτή την στιγμή νιώθω άσχημα για το γραφείο μου που έχω δει τα πιο πάνωΓια βάλτεεε![]()

Nick890
Επιφανές μέλος
Scandal
Διαχειριστής
Μην ανησυχείς, σε αυτό το φτωχικό γραφείο αναπτύχθηκε το iSchool:Αυτή την στιγμή νιώθω άσχημα για το γραφείο μου που έχω δει τα πιο πάνω![]()
Και σε αυτό το ακόμα πιο φτωχικό διάβαζα για πανελλήνιες το 2007

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Παλι κλεβεις; Μα τα δικα μας γραφεια και φωτο θεμε λεμεεεε.

Θα βαλω και εγω,αλλα αυριο.Τωρα εβαψα τα νυχια μου,αδυνατω..

Nick890
Επιφανές μέλος
Το concept ηταν άλλοΠαλι κλεβεις; Μα τα δικα μας γραφεια και φωτο θεμε λεμεεεε.
Θα βαλω και εγω,αλλα αυριο.Τωρα εβαψα τα νυχια μου,αδυνατω..![]()
.....παίρνω παντού το λάπτοπ μου .Το καλοκαίρι στην παραλία κάτω απ' την σκιά ,και κάνω την δουλειά μουΣτην πρώτη καραντίνα που ήταν και λιγότεροι τουρίστες και δεν δούλευα αυτη ήταν η ζωή μου

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ναι οκ μια χαρα.Αλλα βαλε και καμια φωτο δικια σου.Ολες απο το ΝΕΤ ειναι που βαζεις σε θεματα με ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΦΩΤΟ.Αυτο λεω.Το concept ηταν άλλο.....παίρνω παντού το λάπτοπ μου .Το καλοκαίρι στην παραλία κάτω απ' την σκιά ,και κάνω την δουλειά μου
Στην πρώτη καραντίνα που ήταν και λιγότεροι τουρίστες και δεν δούλευα αυτη ήταν η ζωή μου![]()
Αχμ..οκ τα νυχια στεγνωσαν.
..εβγαλα μια στα γρηγορα απο το γραφειο μου.Μεχρι και το μανο στα αριστερα φαινεται...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool