Emily Armstrong : Η νέα φωνή των linkin park

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.
*hardcore LP fan εδω απο το 2007*

Κανείς δεν θα αντικαταστήσει ποτέ τον chester (ναι εξ ου και το username μου)

Οι linkin park ωστόσο έκαναν το επόμενο μεγάλο βημα:

Το γράφω με βαριά καρδιά, πάντα όταν σκεφτόμουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο έλεγα δεν υφίστανται LP χωρίς chester. Τώρα που την άκουσα θέλω αρκετό χρόνο να το χωνέψω μουσικά, αντικειμενικά είναι φωναρα και ταιριάζει ηχητικα στο στιλ, ωστόσο το νιώθω παράξενο, θα μου περάσει με τον καιρό.

Αποσύρθηκε και ο Rob Bourdon, πήραν άλλον drummer

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.217 μηνύματα.

Ωραια η εμιλυ , ειναι διαφορετικη απο τον τσεστερ αλλα τα τραγουδια εξακολουθουν να θυμιζουν τον παλιο ηχο των linkin park

chester20080

Επιφανές μέλος

Θυμίζουν τον παλιό ήχο, και έχει φωναρα αναμφίβολα.

Εμένα η αμφιβολία μου για την εμιλυ είναι στο ότι σχετίζεται με την σαϊεντολογια

Κυρίως αυτό. Και ένα δεύτερο, που πριν μερικά χρόνια είχε υποστηρίξει έναν που καταδικαστηκε για κακοποίηση γυναίκας αν δεν κάνω λάθος. Βέβαια βγήκε πριν λίγες μέρες η ίδια και είπε ότι όντως τότε το έκανε επειδή ήταν φίλος της και πως δεν ήξερε ότι ήταν όντως ένοχος, μετά όταν αποδείχθηκε δεν του έχει ξαναμιλήσει από τότε, τα ξεκαθάρισε

Οκ αποδεκτό αυτό αν υποθεσουμε πως ειναι αλήθεια οσα λεει, όμως αυτό με τη σαϊεντολογια είναι μεγάλο red flag, παρολο που λέμε ότι η τέχνη είναι ανεξάρτητη από την προσωπική ζωή του καλλιτέχνη

Δεν ξερω εχω από το 2007 μέσα μου μια τέλεια εικόνα των linkin park γιαυτό άλλωστε είναι το αγαπημένο μου συγκρότημα απο τοτε, και απλά δεν μπορώ να δεχτώ μια οποιαδήποτε συσχέτιση τους με σαϊεντολογια (λόγω εμιλυ τέτοια συσχέτιση θα είναι για πάντα στο μυαλό μου). Δεν έχει βγει να πει τίποτα για όλα αυτά με τη σαϊεντολογια που της καταλογιζουν, οπότε το πιο πιθανό να ισχυουν ακόμα.

chester20080

Επιφανές μέλος

Δε λείπουν βέβαια και τα οικογενειακά δραματα γιου και μανας. Βέβαια ο Chester είχε πει πως δεν είχαν καθόλου καλές σχέσεις τη μητέρα του, οπότε δεν ξέρω κατά πόση βαρύτητα έχουν αυτά που λέει η μαμά του.

chester20080

Επιφανές μέλος

Αύριο βράδυ βγαίνει!!

Τελευταία επεξεργασία:

chester20080

Επιφανές μέλος

1731551598146.png

chester20080

Επιφανές μέλος

Ακόμα περίεργο χωρίς τον Chester 🥺
Είναι σίγουρα πολύ, και χωρίς τον Rob Bourdon. Τον chester φυσικά κανένας δεν μπορεί να τον αντικαταστήσει. Η Emily είναι στην τέλεια ισορροπία του να ταιριάζει η φωνή της στου chester αλλά χωρίς να την μιμείται, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει η ίδια τη δική της φρέσκια ηχητική οπτική στον νέο ήχο των linkin park με μαεστρο MC τον mike shinoda. Στην αρχή μου φάνηκε περίεργο και λίγο εξοργιστικο που επέλεξαν να συνεχίσουν ως linkin park κατά αυτόν τον τρόπο, δηλαδή σκεφτόμουν πως το καλύτερο ήταν εφόσον ήθελαν να συνεχίσουν μουσικα, έστω και 7 χρόνια μετά, να το κάνουν με νέο όνομα κι ας είναι με την Emily, τον Colin, και όποιον άλλον ήθελαν, αλλά όχι ως linkin park. Δηλαδή αρχικά (αρχές Σεπτέμβρη όταν μαθευτηκε πως η Emily θα γινόταν μέλος linkin park και πως οι linkin park θα αναγεννιοντουσαν) δεν ξετρελάθηκα με την ιδέα και ήμουν πολύ διστακτικός, ήταν σα να προδιδαμε τον chester, παρόλο που αντικειμενικά σαν φωνή είναι τρομερή και ταιριάζει στο στιλ των linkin park (όσο για τα προσωπικά της περι scientology και τον παλαιο φιλο της που κατηγορείται για κακοποίηση δε θέλω να τα μπλεξω και δεν ξέρω τι ισχύει όντως τελικά πλεον, ας κρατήσω μόνο την καλλιτέχνιδα και τη φωνή της ως προς το κομμάτι linkin park). Πλεον, έχοντας ακούσει 3-4 κομμάτια που βγήκαν ήδη, και μερικά live της και συνεντεύξεις τους, αρχίζει να γίνεται grow on me και να συνηθίζω το νέο ύφος τους και να αποδέχομαι τη νέα πραγματικότητα, αλλά βέβαια ως linkin park 2.0 ξέρω γω, το original κομμάτι τους έκλεισε το 2017 με το θάνατο του chester και προφανώς όταν βάζω κομμάτια τους με τον chester είναι εντελώς διαφορετικό συναισθηματικα από ο,τι τώρα με την Emily. Όσο και να τα τραγουδάει η Emily τα κομμάτια του chester, δεν θα είναι ποτέ το ίδιο, όσο και αν τα πιάνει φωνητικά.
-----------

Έχει διαρρεύσει το album From Zero από τη Δευτέρα, ήδη πολλοί φανς στα φόρουμ σχολιάζουν τα κομμάτια και λένε τα αγαπημένα τους. Διέρρευσε αρχικά σε ένα ρωσικό site αλλά νομίζω πλεον εχει κατέβει, δεν το βρίσκω. Ε θα περιμένουμε 9 ωρίτσες και θα τα ακούσουμε κανονικά στο Spotify. Βέβαια μου λείπουν οι παλιές καλές εποχές που με αγωνία έλεγα πότε θα ανέβουν πώς και πώς σε κανένα τρίτο site σε 320 kbps mp3 να το περάσω με καλώδιο στο κινητό να τα ακούω....

fmarulezkd

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.833 μηνύματα.
Όντας τρελός φαν του Arcance, έχω λιώσει το heave is the crown.

Τυχεροί επίσης όσοι πήγαν στο φετινό world cup του LoL και το άκουσαν λάιβ.

chester20080

Επιφανές μέλος

Πώς σας φάνηκε ο δίσκος;;;
Ποιά κομμάτια λατρέψατε και ποια δεν σας άρεσαν;

jellojina

Νεοφερμένο μέλος

Η Αντζελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
Αν και αγαπώ και τα κομμάτια που έχουν μια πιο pop υφή, λατρεύω τα ουρλιαχτά που κάνουν τα αυτιά μου να ματώνουν, οπότε τα αγαπημένα μου είναι το Casualty, το Two Faced και το Heavy is the Crown. Όμως έχω να πω ότι με εξέπληξε και το Cut the Bridge και πιστεύω πως θα ακούγεται πολύ ωραία ζωντανά με τη συμμετοχή του κοινού. Γενικά το απόλαυσα παρά πολύ και ανυπομονώ να δω τι άλλο θα δημιουργήσουν μαζί. Εσένα πώς σου φάνηκε το άλμπουμ :) ;

chester20080

Επιφανές μέλος

Αν και αγαπώ και τα κομμάτια που έχουν μια πιο pop υφή, λατρεύω τα ουρλιαχτά που κάνουν τα αυτιά μου να ματώνουν, οπότε τα αγαπημένα μου είναι το Casualty, το Two Faced και το Heavy is the Crown. Όμως έχω να πω ότι με εξέπληξε και το Cut the Bridge και πιστεύω πως θα ακούγεται πολύ ωραία ζωντανά με τη συμμετοχή του κοινού. Γενικά το απόλαυσα παρά πολύ και ανυπομονώ να δω τι άλλο θα δημιουργήσουν μαζί. Εσένα πώς σου φάνηκε το άλμπουμ :) ;
αν και ήταν πολύ περίεργη η όλη φαση (επανένωση μετά από 7 χρόνια με νέα frontwoman), μου φάνηκε πολύ καλός δίσκος

από τα 10 κομμάτια, μου άρεσαν όλα πάρα πολύ εκτός από τα Casualty και Overflow. Δεν είναι ότι δεν μου άρεσαν καθόλου, απλώς μου φαίνονται λιγο περιεργα, πιστευω ειναι θεμα συνηθειας, όσο θα τα ακουω και θα γινουν grow on me και θα τα συσχετιζω με εμπειριες, τοσο θα αρχισουν να μου αρεσουν. Οι υπερβολικές κραυγές δεν μου πολυαρέσουν επειδή χάνουν την αξία τους, πχ με τον Chester είχς θησαυρο εκεινα τα 2-3 σημεία σε όλο το δισκο που εκανε τις τελειες κραυγες και τις περιμενες πώς και πώς να τις ακουσεις, ενω απο την αλλη αν το κομματι ειναι σχεδον ολο κραυγες και ειναι μικρο σε διαρκεια, ε δε λεει τοσο, και επισης το aggressive part του mike δεν μου καθεται καλά, πολύ ασυνηθιστο -αλλά οχι απαραιτητα κακό, ειναι που δεν το εχω ξαναακουσει-. Το overflow ειναι πολυ περιεργο στιλ-vibe, σαν demo experimental αποκοσμο, ομως νιωθω πως κατι λειπει απο το πώς ξεδιπλωνεται ως κομματι

αυτά που έχω στο repeat είναι τα Two Faced, Good Things Go τα λάτρεψα αμέσως
οπως ειπα ολα τα υπολοιπα κομματια μου αρεσουν πολυ
και ειναι πολυ ωραια η λυρικη συνδεση των Stained - IGYEIH:
(IGYEIH): And the clock keeps tickin' // the rules aren't written
(Two Faced): Your truth's not rigid // The dark's too vivid // I start to give in
και IGYEIH - Stained:
(Stained) But we both know forgotten doesn't mean forgiven
(IGYEIH) Forgotten doesn't mean that it's forgiven this time

Τελευταία επεξεργασία:

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.217 μηνύματα.
αυτα που ειχαν κυκλοφορησει ως single μου αρεσαν σιγουρα
Τα υπολοιπα ειναι καλα - αλλα οχι κατι ιδιαιτερο
Το good things go μου εκανε ενα κλικ παραπανω

Eclipse

Διάσημο μέλος

Η Έκλειψις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.264 μηνύματα.
*hardcore LP fan εδω απο το 2007*

Κανείς δεν θα αντικαταστήσει ποτέ τον chester (ναι εξ ου και το username μου)

Οι linkin park ωστόσο έκαναν το επόμενο μεγάλο βημα:

Το γράφω με βαριά καρδιά, πάντα όταν σκεφτόμουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο έλεγα δεν υφίστανται LP χωρίς chester. Τώρα που την άκουσα θέλω αρκετό χρόνο να το χωνέψω μουσικά, αντικειμενικά είναι φωναρα και ταιριάζει ηχητικα στο στιλ, ωστόσο το νιώθω παράξενο, θα μου περάσει με τον καιρό.

Αποσύρθηκε και ο Rob Bourdon, πήραν άλλον drummer
Its a new era! Εγω το βλεπω καπως ως καινουργιο συγκροτημα. Προφανως και δεν θα ειναι ετσι οπως ηταν, αλλα ας δωσουμε μια ευκαιρια.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια